ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟ (ΠΡΩΤΗ ΑΡΧΗ) - ο Νοητός κόσμος των θεών - Α-πλανών.



Ερμητικά κείμενα

Eτσι έχουν λοιπόν αυτά Ασκληπιέ, (τους μιλούσε για την δομή του υλικού αισθητού μας κόσμου), και εσείς που είστε παρόντες, μάθετε ότι ο νοητός κόσμος, δηλαδή αυτός που μπορεί να ανιχνευτεί μόνον με την θέαση του νου, δεν διαθέτει σώμα και ότι η φύση του δεν μπορεί να αναμειχθεί με κάτι σωματικό, δηλαδή με κάτι που διαθέτει και μπορεί να προσδιοριστεί με βάση την ποιότητα, την ποσότητα, και τα διάφορα μεγέθη, καθώς αυτός δεν διαθέτει τίποτα τέτοιο.

(ο Νοητός κόσμος των θεών δεν διαθέτει τον τρισδιάστατο κόσμο που γνωρίζουμε, όπως τις τρεις διαστάσεις: μήκος, πλάτος, ύψος, ούτε διαθέτει σχήμα και μορφή, ούτε την αρμονία του πνεύματος που ενεργεί στον κόσμο των ανόμοιων αριθμών, οι οποίοι ανόμοιοι αριθμοί γεννούν την σύνθετη ποιότητα των διάφορων μορφών, ούτε διαθέτει τους τρεις εννιαίους χρόνους παρελθόν-παρόν-μέλλον, ούτε την διαχωρισμένη θηλυκή και αρσενική ενέργεια, ούτε διαθέτει μεγέθη, ούτε το βάρος, ούτε το καλό-κακό, ούτε το θετικό-αρνητικό, ούτε την δράση-αντίδραση κτλ).

Τι μας λέει εδώ ο Ερμής Τρισμέγιστος;
"αυτός (ο νοητός κόσμος των απλανών) που μπορεί να ανιχνευτεί μόνον με την θέαση του νου, δεν διαθέτει σώμα και ότι η φύση του δεν μπορεί να αναμειχθεί με κάτι σωματικό"

Πώς λοιπόν θεϊκέ εαυτέ μου, αφήνεις να μου συμβαίνουν όλα αυτά σε μένα; Δεν βλέπεις; δεν συμμετέχεις; αν όχι τότε γιατί συμμετέχεις σε αυτή την κακία μέσα από εμένα; δίνοντας ζωή σε μένα;

Διότι η θεϊκή μου φύση δεν μπορεί να αναμειχθεί με κάτι σωματικό, παρά μόνον μέσα από εμένα το είδωλο του! κι αν γίνω ένα με το είδωλο εγώ κι αφομοιωθώ απ'αυτό το άλογο σώμα, παύω να έχω σύνδεση με τον θεϊκό μου εαυτό, διότι ο Νους έλκεται μόνον από το πνεύμα της Αρμονίας, (ανιδιοτελή αγάπη, αγαθή πρόθεση για τα πάντα), ειδάλλως μας εγκαταλείπει ο Νους, και κινείται μόνος του μέσα στον Νοητό του κόσμο, αφήνοντας μας μόνους κι έρημους, για να πάθουμε αυτά που παθαίνουμε.




Με ποιο σκεπτικό η πυρηνική ενέργεια κινείται μέσα στο ασώματο σύμπαν; (σκοτεινή ύλη), διότι εκεί όπου δεν υπάρχει η βαρύτητα, εκεί όπου δεν υπάρχει η δράση-αντίδραση, είναι αδύνατον να γεννηθεί η πυρηνική ενέργεια, και ότι κάθε ενέργεια που γνωρίζουμε, εκδηλώνεται μόνον στα σύνθετα υλικά σώματα από, φωτιά, αέρα, γη, νερό. (πλανήτες, ήλιος αστέρας κτλ).


ΔΕΝ διαστέλλεται το σύμπαν, αλλά διαστέλλεται η δύναμη που κρατά μέσα του γερά το δοχείο της Ύλης. ο Νους διαστέλλεται, ο Νους δημιουργός. Το Νοητό Βάθος.


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ

ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΡΟ - ΝΟΩ


Oπως λοιπόν ο Νους Θεός δημιουργεί με το δικό του Νου ότι θέλει, έτσι και εμείς δημιουργούμε αυτό που πιστεύουμε ως πραγματικό και αληθινό, δημιουργώντας ακόμη και θεούς! (μέσα στο γήϊνο matrix), ποιος; ο άνθρωπος που είναι ανώτερος από τα πάντα, και δεν κρίθηκε άξιος ενός ανάξιου θαύματος....το Νοητό Βάθος διαφέρει, ο ανώτερος εαυτός, ο Αγαθός Νους που εξουσιάζει τα πάντα μέσα από την αδιαφορία του για όλα τα θνητά, διότι ανάγκες και εξαρτήσεις που οδηγούν στην κακία έχουν μόνον τα θνητά.


Κατάλαβες λοιπόν γιατί Προ Νοεί ο Θεός; διότι για να βιώσουμε αυτό που βιώνουμε μέσα στην εικόνα (matrix) πρέπει πρώτα να σχεδιαστεί από την αρχή ως το τέλος, άρα τίποτα δεν είναι αληθινό.

- Όλα ψέματα δηλαδή;

Να τα έλεγα μόνον εγώ, που απλά τα κατανόησα, αλλά το λένε και τα Ερμητικά κείμενα : 

-Υπάρχει πατέρα αλήθεια στην γη, και μάλιστα όχι άσκοπα;

-Σφάλλεις παιδί μου. Αλήθεια καθόλου δεν υπάρχει στη γη, ούτε είναι δυνατό να υπάρξει, μόνον κάποιοι άνθρωποι θα κατανοήσουν την αλήθεια, σε όσους ο θεός θα δωρίσει το χάρισμα να δουν το θείο.
Άρα λοιπόν δεν υπάρχει τίποτε αληθινό στη γη.

Τι γράφεις εδώ; Η ζωή μας είναι πολύτιμη, ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, ο εαυτός μας είναι πολύτιμος.. Στην ουσία όλοι και όλα χάνονται στο πέρας του χρόνου.! Αρα για ποια ζωή μιλάς όταν όλα χάνονται για πάντα;

- Έπιασες το νόημα.



ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ (ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΡΟ - ΝΟΕΙ)

Oπως λοιπόν ο Νους Θεός δημιουργεί με το δικό του Νου ότι θέλει στην Ύλη, έτσι και εμείς δημιουργούμε αυτό που πιστεύουμε ότι βλέπουμε ως πραγματικό και αληθινό....το Νοητό Βάθος διαφέρει, τα Αμετάβλητα Νοητά, όπου ο Αγαθός Νους (Πρόνοια - Προ-Νοεί, όλα είναι προδιαγεγραμμένα να τα ζήσουμε από πριν), "και" εξουσιάζει τα πάντα με την μοίρα-Ειμαρμένη.


Το σύμπαν είναι Νοητικό. Πρώτη Αρχή.


Όταν λοιπόν σας μιλούν για ελεύθερη ενέργεια, δεν είναι αυτό που νομίζετε, αλλά ο δικός σου Νους είναι αυτό που δημιουργεί ότι θες εσύ!


Η αγαθή θέληση εξουσιάζει τα πάντα.
Ενώ ότι μεταβάλλεται εξουσιάζεται από την μοίρα-Ειμαρμένη, ότι δώσεις αυτό θα πάρεις.


morfeas sky


Κάθε σύνθετη ύλη - άψυχο σώμα, περικλείεται από το ενεργειακό σφαιρικό πλέγμα του πυρός, όπως ο πλανήτης μας περικλείεται από το πνεύμα του πυρός, όπως το σώμα μας περικλείεται από την ψυχή.



Noυς και ψυχή η εικόνα της ζωής.
Πνεύμα και ψυχή τα είδωλα του matrix

Ότι κινείται στο σύμπαν κινείται με Τάξη και Αρμονία, τι τα κινεί; Ένας Νους; ή από τύχη; αλλά η τύχη είναι ομοίωμα της ενέργειας (Αταξία) και γνώμη ψευδής.

Κάθε σύνθετη ύλη - άψυχο σώμα, περικλείεται και συγκροτείται παίρνοντας την νοερή ζωή από το σφαιρικό ενεργειακό πλέγμα του πυρός, (το πνεύμα της αρμονίας-σελήνης, η παγκόσμια ψυχή αυτής της σύνθετης κατωφερής φύσης),  όπως ο πλανήτης μας περικλείεται από το πνεύμα του πυρός, όπως το σώμα μας περικλείεται από την ανθρώπινη ψυχή του πυρός - Νους και ψυχή.

Όπως λοιπόν το σώμα μας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την ψυχή, και η ψυχή μας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το δικό της Νου, έτσι και κάθε έμψυχο οργανικό σώμα δεν μπορεί να υπάρξει έξω από το ενεργειακό πλέγμα της παγκόσμιας ψυχής της Γης το ενεργειακό πλέγμα του πυρός και πνεύματος-ατμόσφαιρα, διότι αυτό το σώμα ανήκει αποκλειστικά στο πνεύμα της Γαίας-Σελήνης.

Στο καθαρό της φύσης δημιούργημα λοιπόν, (σύμπαν γαλαξίες ηλιακό σύστημα), εκεί όπου δεν υπάρχει η σύνθετη Ύλη, (πλανήτες αστέρες κτλ) αλλά μόνον τα όμοια (φωτιά-ενέργεια του πυρός - φωτόνια), ο Νους κινεί με την ενέργεια του πυρός (σφαιρικό ενεργειακό πλέγμα) όλα τα ουράνια σύνθετα υλικά σώματα, δηλαδή ένας Νους δημιουργός κινεί το υλικό σύμπαν των πλανητών και των Απλανών όπως αυτός το θέλει.

Έτσι κι εμείς ως μονάδες του συμπαντικού Νου κινούμε με το δικό μας Νου μέσω της ψυχής (ενέργεια του πυρός η εικόνα της ζωής) το δικό μας Νοητό σώμα μέσα στον Νοητό κόσμο των Απλανών - μέσα στο Νου ουρανό- νοητό κόσμο των Απλανών, και μέσα στο πνεύμα της Αρμονίας (της σελήνης) των σύνθετων πλανητών όπως της Γης.

Αρα όλα τα σύνθετα άψυχα σώματα συγκροτούνται και κινούνται παίρνοντας την νοερή ζωή μέσω της καθαρής ενέργειας της ψυχής από έναν Νου, και κάθε σώμα αποκτά την δική του διανοητική κίνηση, το δικό του νοερό πνεύμα.

Όπως ο Νους κινεί την ενέργεια της ψυχής, έτσι και το πνεύμα το δι(α)ισθητικό κινεί τον εγκέφαλο και ο μηχανικός μας εγκέφαλος κινεί το σύνθετο αισθητό θνητό σώμα μας αποκτώντας αναμνήσεις μέσα από μια κεντρική μνήμη που επεξεργάζεται τις αισθήσεις και τα συναισθήματα του σώματος. Και όλα συνδέονται ανάλογα με το Νοητό βάθος που έχει αποκτήσει ο άνθρωπος με τον κεντρικό πυρήνα της θεϊκής Νοητής Ουσίας.

Η ενέργεια, 
η κατώτερη σύνθετη ύλη των πλανητών, λοιπόν, το πνεύμα της σελήνης, δεν μπορεί να εξέλθει έξω από το δικό της σώμα, έξω από το ενεργειακό πλέγμα του πυρός το οποίο περικλείει τον πλανήτη, (πνεύμα της Γαίας), διότι για να εξέλθει κάτι από τον πλανήτη πρέπει πρώτα να υπάρξει η ΚΑΘΑΡΣΗ δηλαδή μόνον οι όμοιες ενέργειες του πυρός εξέρχονται έξω από την σύνθετη φύση της Γης (πλανήτη) και τίποτα άλλο. Μόνον οι Ανθρώπινες ψυχές, όχι οι κτιστές οι οποίες ανήκουν σε αυτό το κατώτερο πνεύμα της αρμονίας αυτής της κατώτερης γήϊνης σύνθετης που ενεργεί το πνεύμα της σελήνης, πόσο δε αν δεν μας οδηγεί αυτό το πνεύμα (της αρμονίας) η άλογη φύση..

Ακούστε με καλά, το DNA είναι σώμα, και δεν κάνει την διαφορά, αλλά την διαφορά την κάνει ο Νους της ανθρώπινης ψυχής, το νοητό βάθος, και σ αυτόν τον κόσμο μόνον όσοι αποκτήσουν το νοητό βάθος θα σωθούν, διότι το σώμα είναι σύνθετο άρα θνητό.

Σ'αυτόν τον θνητό σύνθετο γήϊνο αισθητό μεταβαλλόμενο κόσμο όλοι θα πεθάνουν όποιο DNA κι αν έχουν, και αν πιστεύετε ότι δεν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο, ή ότι υπάρχει κίνδυνος να πάτε στην κόλαση, τότε το πνεύμα σας, ανήκει στο πνεύμα της σελήνης, ανήκετε σ αυτόν τον κόσμο, και είναι φυσιολογικό να πεθάνετε για πάντα, γιατί είσαστε κτιστές ψυχές οι οποίες ανήκουν στην συλλογική συνείδηση του πνεύματος της Γαίας-Σελήνης, όπου οι δικές της μονάδες ψυχές δεν έχουν ελεύθερη επιλογή και απλά υπακούν συλλογικά κάνοντας ακριβώς το ίδιο όπως και το υπόλοιπο ζωϊκό βασίλειο της Γης, κοινώς χάνετε για πάντα την ατομική σας συνείδηση η οποία γυρίζει πίσω στην ανυπαρξία, αφού το πνεύμα ενώνεται με το πνεύμα της παγκόσμιας γήϊνης ψυχής του πνεύματος της Γαίας-σελήνης χάνοντας την ατομική συνείδηση της, και όχι στον Νοητό Άνθρωπο, (θεάνθρωπο), ο οποίος έχει ατομική συνείδηση γι'αυτό έχει και Ελεύθερη επιλογή, ο Νοητός Άνθρωπος που τα πάντα δίνει απλόχερα και τίποτα απολύτως δεν ζητά.

morfeas sky




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας