Η Γνήσια Φιλοσοφία, είναι, η απολύτως αμόλυντη από την πιεστική περιέργεια της ψυχής

  

Μπορείς να μου πεις τι δεν κατανοείς;

Πόσες φορές έχω μιλήσει για τον Νου και την καρδιά; άπειρες. Πρέπει να επαναλαμβάνομαι συνεχώς για να με κατανοεί ο καθένας; Εξάλλου μπορείς να μου πεις σε ποιο συναίσθημα αναφέρεσαι; του σώματος; ή της ψυχής; 

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι η λύπη και η χαρά του σώματος; (είναι ο μηχανικός εγκέφαλος που επεξεργάζεται τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις του σώματος), και τι είναι η αίσθηση της ψυχής; (είναι η αμετάβλητη αίσθηση της ψυχής ο θείος αμετάβλητος έρωτας προς τον Άναρχο Αγαθό Νου της ψυχής ο οποίος δεν εξουσιάζεται μα ούτε εξουσιάζει διότι δεν έχει ανάγκες ούτε εξαρτήσεις αφού δεν είναι σώμα).

Χωρίς την Αγαθή πρόθεση είναι αδύνατον να κατανοήσει ένας άνθρωπος την Αλήθεια, το Πανάγαθο Φως....και το γελοίο της υπόθεσης είναι να σου μιλούν όλοι για τα συναισθήματα, χωρίς να κατανοούν ότι τα Νοητά ο Αγαθός Νους είναι η Αλήθεια της Ζωής, που δίνει την νοερή ζωή σε κάτι άλλο, την δική τους νοητή ζωή και την δική τους νοερή ζωή στα σύνθετα αισθητά σώματα των πλανητών, δηλαδή στα θνητά όντα που γεννιούνται. 


Oι σοφοί γνωρίζουν την Αλήθεια, εννοώ οι φίλοι της σοφίας του Θεού, είναι οι γνήσιοι Φιλόσοφοι, αλλά επειδή ΔΕΝ τους κατανοεί κανείς, η μάζα εξoμοιώνει τον εαυτό της με έναν Γνήσιο Φιλόσοφο, και δεν περνά λίγος χρόνος και αμέσως μετά αρχίζει ξανά το ίδιο τροπάριο, ότι ένα ξέρει ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

"Η Γνήσια Φιλοσοφία, είναι, η απολύτως αμόλυντη από την πιεστική περιέργεια της ψυχής"


Η Γνήσια Φιλοσοφία, είναι, η απολύτως αμόλυντη από την πιεστική περιέργεια της ψυχής να γνωρίσει την Ύλη, και εγκλωβίζεται στην εξάρτηση, (στις ανάγκες του σώματος) διότι η Ύλη είναι το πάθος, και το πάθος είναι η επιθυμία, η έλξη, ο έρωτας για την Ύλη. (ο έρωτας για το σώμα - θνητή σύνθετη φύση των πλανητών).

morfeas sky

"Η Γνήσια Φιλοσοφία, είναι, η απολύτως αμόλυντη από την πιεστική περιέργεια της ψυχής για την Ύλη-Μάτριξ !!".

"Γιατί τόσο η γνήσια φιλοσοφία, όσο και αυτή που εξαρτάται από τη θεϊκή λατρεία, θα πρέπει να αποβλέπει στις υπόλοιπες σε βαθμό μόνο, που να θαυμάζει το γεγονός ότι η επαναφορά των αστεριών στην αρχική τους θέση, οι προκαθορισμένες θέσεις των αστεριών, και η πορεία της εναλλαγής τους, στηρίζονται σε αριθμούς" - THE MATRIX


..........

Η πραγματικότητα αυτή, η σωματική, όπως λέγεται, καταπνίγει την ψυχή και την καθηλώνει στο δικό της τμήμα, το θνητό, καθώς η κατωτερότητα που απεχθάνεται την αθανασία δεν της επιτρέπει να αναγνωρίσει το θεϊκό της τμήμα.

Θα σου πω τώρα ότι μετά από εμάς θα πάψει να υπάρχει η φιλοσοφία με τον παρακάτω τρόπο Ασκληπιέ, με το να την ανακατεύουν, να χρησιμοποιούν σκοτεινά κόλπα, με διάφορες και μη κατανοητές επιστήμες, όπως τα μαθηματικά, τη μουσική και τη γεωμετρία.

(σημ: οι ψευτοεπιστήμες μεταξύ των ανθρώπων, απομάκρυναν κάθε σκέψη περί Θεού, ψυχής, κτλ όπου κάθε κουβέντα για τον Θεό να φαίνεται αστεία και οπισθοδρομική).

Γιατί τόσο η γνήσια φιλοσοφία όσο και αυτή που εξαρτάται από τη θεϊκή λατρεία θα πρέπει να αποβλέπει στις υπόλοιπες σε βαθμό μόνο που να θαυμάζει το γεγονός ότι η επαναφορά των αστεριών στην αρχική τους θέση, οι προκαθορισμένες θέσεις των αστεριών και η πορεία της εναλλαγής τους στηρίζονται σε αριθμούς, να θαυμάζει καθώς γνωρίζει τις διαστάσεις της Γης, τις ιδιότητες και τις ποσότητες των πραγμάτων, τα βάθη της θάλασσας, τη δύναμη της φωτιάς και τις επιδράσεις και την φύση όλων αυτών και με αυτό τον τρόπο να λατρέψει και εξυμνήσει την τέχνη (ΜΑΤΡΙΞ) και το νου του θεού.

Γιατί η τάξη των μεμονωμένων πραγμάτων που συνθέτουν ένα ενιαίο σύνολο χάρη στην αριστοτεχνική λογική επιτυγχάνουν μια γλυκύτατη και γνησιότατη Αρμονία μέσω της θεϊκής μελωδίας.

Οι άνθρωποι λοιπόν, που θα γεννηθούν μετά από εμάς,θα απομακρυνθούν από την ειλικρινή, ιερή και γνήσια φιλοσοφία, καθώς θα έχουν παραπλανηθεί από την πονηριά των σοφιστών.

σημ: σοφιστές είναι οι επιστήμονες του χθες και του σήμερα, της δήθεν επιστημονικής γνώσης που παρέδωσαν στους ανθρώπους, και τους απομάκρυναν από τον Θεό, αλλά και όλες οι θρησκείες, τους έκαναν ένα με την ύλη-μάτριξ.

Γιατί ο σεβασμός του Ύψιστου Θεού, το γεμάτο από την αγαθότητα του Θεού, αποτελούν την φιλοσοφία, την απολύτως αμόλυντη από την πιεστική περιέργεια της ψυχής.

"Η Γνήσια Φιλοσοφία, είναι η απολύτως αμόλυντη από την πιεστική περιέργεια της ψυχής για την Ύλη-Μάτριξ !!".

morfeas sky


..........

Θεωρία; για απόδειξε μου με ορθή λογική τι είναι όλα αυτά που αισθάνεσαι και δεν είναι μια θεωρία; Τι είναι αυτό που βιώνεις; ή Αλήθεια της Ζωής; ο Αγαθός Νους; οι άλογες πεποιθήσεις; τα άλογα συναισθήματα; τι είναι η Υλη; είναι άλογα συναισθήματα, και τα άλογα συναισθήματα είναι οι άλογες αισθήσεις, και οι άλογες αισθήσεις - παραισθήσεις - πεποιθήσεις είναι η Υλη που γεννιέται από έναν Αγαθό Νου, και η Υλη δίχως έναν Αγαθό Νου να μας οδηγεί είναι η Ανυπαρξία..το στυγνόν σκότος.

Αν δεν σου αρέσει η Αλήθεια βίωνε τις ψευδαισθήσεις σου, άλλωστε δεν πιέζω κανέναν, όποιος θέλει να μάθει ακούει.

Η αγάπη χαιδεύει τους ηλίθιους ώστε να μην ξυπνήσουν ποτέ από τον λήθαργο που έχουν πέσει βαθιά μέσα στην εξάρτηση της ύλης.

                  

Μπορεί η μάζα να είναι στα πρόθυρα της…τρέλας, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Εσύ πρέπει απλά να ανήκεις στην μάζα και να συμπεριφέρεσαι όπως όλοι οι άλλοι. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Δεν υπάρχουν περιθώρια για την ατομικότητα. 
Τα άτομα κλείνονται σε ψυχιατρείο.

Τρελό θεώρησαν τον Βούδα, τρελό θεώρησαν τον Ιησού, τρελό θεώρησαν τον Σωκράτη. Οι μάζες θεωρούν τρελό οποιονδήποτε δεν ανήκει στην συλλογική τρέλα, οποιονδήποτε ξεφεύγει από αυτήν την τρέλα. Αλλά αυτή η τρέλα είναι ο μοναδικός τρόπος για να…εξαγνιστείς!

Ο άνθρωπος δεν είναι ένα ον αλλά μια διαδικασία, δεν είναι ένα ον αλλά ένα γίγνεσθαι. Ο σκύλος γεννιέται και πεθαίνει σκύλος. Η κατάσταση δεν είναι η ίδια όσον αφορά τον άνθρωπο. 

Ο άνθρωπος μπορεί να γεννηθεί άνθρωπος και να πεθάνει σαν Βούδας! Καμιά άλλη ύπαρξη, εκτός του ανθρώπου, δεν εξελίσσεται ανάμεσα στην γέννηση και στον θάνατο.

Αλλά για να φτάσεις σε αυτό θα πρέπει να είσαι ο κεραυνός που θα κάψει ό,τι σάπιο υπάρχει μέσα σου. Πρέπει να είσαι αρκετά τρελός για να πας πέρα από όλες τις υποκρισίες, όλες τις ιδιομορφίες, όλες τις μάσκες που ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει για να μείνει εκεί που είναι, για να μην εξελιχθεί.

Η μάζα, ο κόσμος, θα καταδικάσει όλους τους “επαναστάτες”, όλα τα επαναστατικά πνεύματα…θα πει πως είναι οι καταστροφείς. Αλλά για να δημιουργήσεις πρέπει πρώτα να καταστρέψεις. Εάν δεν καταστρέψεις ό,τι είναι άσχημο και κατακριτέο, δεν μπορείς να δημιουργήσεις την ομορφιά και το ωραίο. Εάν δεν καταστρέψεις την ψευτιά, δεν μπορείς να ανοίξεις δρόμο στην αλήθεια.

Αλλά είναι πολύ δύσκολο να μην μισήσεις αυτόν τον τύπο ανθρώπων, που διαταράσσουν τον ύπνο σας, τα ψέματα σας που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς και σας παρηγορούν.

Είναι φυσικό ο κόσμος να μισεί τον άνθρωπο της αλήθειας: είναι ένας ταραξίας…με τα ψέματα σου αισθάνεσαι σίγουρος και ξαφνικά έρχεται εκείνος να υποκινήσει την αμφιβολία μέσα σου και να ταράξει την πίστη σου.

Η αλήθεια βρίσκεται πάντα σε αντίθεση με τα δόγματα των μαζών. Η αλήθεια είναι ατομική και οι μάζες δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια. Στις μάζες ενδιαφέρουν οι παρηγοριές και οι ανέσεις.

Οι μάζες δεν αποτελούνται από εξερευνητές, από ανθρώπους που αγαπούν τις περιπέτειες, από άτομα που προχωρούν στο άγνωστο, χωρίς φόβο, και ριψοκινδυνεύουν την ζωή τους για να ανακαλύψουν ποια είναι η σημασία της ζωής τους και ολόκληρης της ύπαρξης.

Οι μάζες θέλουν απλά να τους διηγηθείς γλυκές ψεύτικες ιστορίες, άνετες και επωφελείς. Άνευ κόπων και βασάνων επαναπαύονται και χαλαρώνουν μέσα στην ψευδαίσθηση τους που τους χρησιμεύει για παρηγοριά.

Η μάζα μισεί όποιον θέλει να είναι Άτομο, όποιον θέλει να ακολουθήσει ένα δικό του ιδιαίτερο μονοπάτι, ένα στυλ ζωής.

Οι μάζες θέλουν να είσαι απλά “ένας σαν και αυτούς”.
Ο διαχωρισμός σου τους κάνει να…φοβούνται!
Θέλουν να είσαι πράος, υπάκουος και υπόδουλος.

Εάν, με κάποιο τρόπο καταφέρεις και τους ξεπεράσεις δεν θα σε συγχωρέσουν ποτέ.”


morfeas sky
               

άτομο ή πρόσωπο?


Άμορφο..αλλά η εικόνα της ζωής είναι Άτομο, στον δικό μας γήινο κόσμο επικρατεί η τρέλα, το διαφορετικό, όπου το κάθε άτομο βιώνει τις ψευδαισθήσεις του.


ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Γίνονται χειρότερα όταν αποσπαστούν από τη διανόηση αλλά, όταν ακολουθούν και πείθονται, κοινωνούν το νοητικό λόγο διά των μαθημάτων.

Έχουμε βέβαια και την επιλογή.
Διότι η επιλογή του καλύτερου είναι στη διάθεση μας, όπως άθελα μας και αυτή του χειρότερου.

Διότι η επιλογή που είναι εξαρτημένη από τα κακά πλησιάζει στη σωματική φύση, και γι'αυτό και η μοίρα εξουσιάζει όποιον το επιλέγει.

Επειδή λοιπόν η νοηματική ουσία μας είναι αυτεξούσια, δηλαδή ο νοηματικός λόγος, και αυτή πάντα ίδια μένει, γι'αυτό και η μοίρα δεν την επηρεάζει.

Ελευθερώνοντας λοιπόν τον πρώτο, μετά από τον πρώτο θεό, διανοητικό λόγο, προσθέτει και ολόκληρο το λόγο που έφτιαξε η φύση σε ότι γεννιέται.

Η ψυχή, επικοινωνώντας με αυτά επικοινωνεί και με τα πεπρωμένα αυτών και ας είναι αμέτοχη στη φύση των όσων γεννιώνται.

morfeas sky

                  

Ξέρεις τι είναι η σκέψη του Θεού (Λόγος) να δημιουργεί έναν γαλαξία, ένα υλικό σύμπαν, και οι Μονάδες του Θεού (ψυχές) να βρίσκονται ταυτόχρονα παντού; είτε ως μονάδα είτε ως ολότητα του σύμπαντος; Αν αυτό το μπορούμε εμείς, οι μονάδες του Θεού, αναρωτήσου τι είναι ο Θεός.

morfeas sky

Ο Χριστός δεν πλήρωσε καμιά αμαρτία μας, διότι ο θεάνθρωπος δεν αμαρτάνει, αλλά το σώμα αμαρτάνει, στον κόσμο της αμαρτίας, όποιος το κατανοήσει αυτό, τότε θα κατανοήσει ότι δεν χρωστά τίποτα και σε κανέναν, ο θεάνθρωπος είναι ελεύθερος από πεποιθήσεις που εμφυτεύτηκαν στο σώμα που ενσαρκώθηκε, γι'αυτό πρέπει να καταλάβουμε τι είναι το σώμα και τι είναι ο θεάνθρωπος μέσα μας. Ενσαρκωθήκαμε το στυγνόν σκότος, αυτό αμαρτάνει, όχι ο θεάνθρωπος, είμαστε η σκέψη του θεανθρώπου και του εκπεσών δημιουργού που μισεί τον θεάνθρωπο, ενωθήκαμε την ζωή και τον θάνατο, δεν είμαστε πλέον ούτε η ζωή ούτε ο θάνατος, αλλά ένας ζωντανός νεκρός. Σκοπός μας είναι να μας οδηγεί η Ζωή, ο θεάνθρωπος, και για να γίνει αυτό πρέπει να κατανοήσουμε τον Αληθινό εαυτό μας. Μπορεί ταυτόχρονα να βρίσκομαι μέσα στον θεάνθρωπο, να είμαι τα πάντα, αλλά ταυτόχρονα έχω και αισθητό σώμα του διαβόλου, το στυγνόν σκότος, όποιος δεν κατανοεί την δομή του σώματος αυτού, θα βιώνει πάντα τα σκοτάδια, και όπως βλέπω κάποιοι ακόμη δήθεν μιλούν για την αγάπη, την ανιδιοτελή αγάπη, και δεν βλέπουν το σκοτάδι μέσα τους, διότι όταν αγαπάς αληθινά μόνον δίνεις και δεν διώχνεις όσους θέλουν να ακούσουν και να μάθουν. Εξάλλου τι σχέση έχει η αγάπη με το Αγαθό; ΚΑΜΙΑ!! Διότι όλοι μιλούν για την αγάπη, αλλά κανένας δεν αγαπά, διότι δεν υπάρχει η αγάπη πουθενά, αλλά ο έρωτας, είτε ο έρωτας για το Αγαθό, είτε ο έρωτας για το αισθητό σώμα, την κακία.

Εσύ πόσο αγαπάς;
Και σ αυτόν τον κόσμο κανείς δεν είναι ελεύθερος... διότι ό,τι κάνει, το κάνει από Ανάγκη.
....

Μπορείς να μισήσεις ότι αγαπάς;
Μπορείς να αγαπήσεις ότι μισείς;

Εσύ πόσο αγαπάς;
Εσύ πόσο μισείς;

Σύμφωνα με αυτά λοιπόν, ότι αγαπούμε δεν μπορούμε να το μισήσουμε, αλλά και ότι μισούμε δεν μπορούμε να το αγαπήσουμε.

Αλλά και πάλι, ότι αγαπούμε μας λυπεί πολλές φορές, όπως μας λυπεί και ότι μισούμε.

....

Που βρίσκεται το λίγο και που ξεκινά το πολύ;

morfeas sky




Η κακία του ανθρώπου δεν γνωρίζει όρια
Αυτά συμβαίνουν στη Νότια Αφρική: εκατοντάδες λιοντάρια μεγαλώνουν για να κυνηγηθούν και να σκοτωθούν από τουρίστες που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν £ 3 χιλιάρικα για να πυροβολήσουν το ζώο και να βγάλουν φωτογραφίες.
Αφήνουμε τα σχόλια σε εσάς
Ποιος είναι ο ιός σε αυτόν τον πλανήτη;

Απάντηση:
Αναλόγως τι θεωρούμε Άνθρωπο...διότι ο Άνθρωπος είναι ο θεάνθρωπος, ενώ το ζώο είναι το ήμερο και το άγριο θηρίο.

- εδώ Panos oφείλω (αισθάνομαι) να σου πω πως μέσα από την αλληλεπίδραση μας αντιλήφθηκα σαφώς τη διάκριση αυτή! και γι'αυτό σου είμαι ευγνώμων.


Πρόσεξε..όχι αισθάνεσαι...αλλά Δι(α)ισθάνεσαι, διότι μόνον το ζώο αισθάνεται, ενώ ο Άνθρωπος δι-αισθάνεται μέσω της διανόησης του πνεύματος του θεανθρώπου.

- σωστότατο και το σκεφτόμουν καθώς έγραφα αλλά δεν διόρθωσα🙏🥰

Όλα εδώ σ'αυτόν τον γήινο κόσμο έχουν σχέση με την δόνηση του πνεύματος, του θεανθρώπου μέσα μας, και του διαβόλου μέσα μας. Όσο περισσότερο μας οδηγεί ο θεάνθρωπος, τόσο περισσότερο γινόμαστε κι εμείς θεοί, όσο όμως μας οδηγεί ο διάβολος, τόσο περισσότερο γινόμαστε ένα με την Ύλη και τις υλικές απολαύσεις στις οποίες απουσιάζει ο θεάνθρωπος.. Η Χημεία δύο ανθρώπων έχει να κάνει με την ομοιότητα του πνεύματος του θεανθρώπου στον βαθμό σύνδεσης το οποίο τους ενώνει, και αν βρεθούν δύο άνθρωποι που έχουν φτάσει στον έβδομο ουρανό, τότε ως δύο θεάνθρωποι ακόμη και αν βρίσκονται με το σώμα τους στο σκότος, το πνεύμα τους θα βρίσκεται στην ουράνια κοινωνία, εκεί όπου ολόκληρο το σύμπαν είναι εσύ! ενωμένος ως Ένα, ως ολοκληρωμένος Αρρενόθηλυς Αδάμ.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας