ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ;


Πίστευε και μη..ερεύνα.
Πίστευε και μην ερεύνα.

Ποιο από τα δύο είπε ο Χριστός;

O Χριστός είπε επίσης να ανανεώνετε τις γνώσεις σας σύμφωνα με την εποχή σας, να μην μένετε στάσιμοι στην γνώση. Έφερα την μαχαίρα ανάμεσα στον πατέρα και τον γιο, ανάμεσα στην μητέρα και την κόρη, ανάμεσα στην πεθερά και την νύφη.....αναρωτηθήκατε γιατί; διότι καταντήσαμε να πιστεύουμε αυτό που πίστευαν οι προπαπούδες μας διότι από μικρά παιδιά οι γονείς μας διδάσκουν τι είναι το σωστό και τι είναι το λάθος, τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο....λες και αυτοί είναι αλάνθαστοι.



ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ;
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΔΙΟΤΙ TO ΣΩΜΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ


Πιστεύεις στην μοίρα; ο κάθε άνθρωπος παίρνει ότι του αξίζει, είτε σε ατομικό πεδίο, είτε ως κοινωνία μια πόλης, είτε ως κοινωνία ενός έθνους κράτους, είτε ως παγκόσμια κοινωνία.

- Στη μοίρα όχι, για τις συγκυρίες τι πιστεύεις;


Το ότι ένας άνθρωπος γεννιέται πλούσιος και άλλος φτωχός το θεωρείς τυχαίο; σε έναν ανάλογο τόπο σε μια ανάλογη χρονική στιγμή σε μια ανάλογη οικογένεια τα θεωρείς όλα τυχαία; Τυχαία γεννηθήκαμε;

Όλες οι συγκυρίες είναι η μοίρα που δημιουργεί ο δημιουργός αυτού του κόσμου. Είναι η Αιτία που ελέγχει το Αποτέλεσμα. Εμείς απλά ακολουθούμε τις συγκυρίες διότι ποτέ δεν έχουμε ελεύθερη επιλογή. Ότι επιλέγουμε είναι από Ανάγκη, και από ατομικό συμφέρον, με οδηγό αυτές τις συγκυρίες που "άλλος" αποφασίζει για εμάς. Ποτέ δεν κάνουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε, απλά ακολουθούμε τις συγκυρίες και συμβιβαζόμαστε με αυτή την πραγματικότητα.

Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΔΙΟΤΙ Η ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ..ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

- Δηλαδή είμαστε Δημιουργήματα συγκυριών που ακολουθούν μια πορεία;


Ναι, μας οδηγεί το σώμα, όχι η ψυχή.


- Αυτό προκύπτει γιατί δεν αφήνουμε την ψυχή να μας οδηγήσει;

Σκέψου μια ενέργεια δική σου που είναι από την ψυχή σου..δύσκολα θα βρεις



Η Μοίρα δίνει στα ανθρώπινα σώματα αυτό ακριβώς που αξίζουν.

Η ψυχή δίνει στα ανθρώπινα σώματα την Ελεύθερη επιλογή την Ανδρεία, την Ελεύθερη σκέψη, ώστε να μπορέσει ο άνθρωπος να δει πέρα από την φωτιά που φωτίζει το σπήλαιο και να εξουσιάσει ο άνθρωπος την μοίρα και το πεπρωμένο.



Ίσως δεν είναι και τυχαίο που λένε ότι ο σοφός οδηγεί τα άστρα του επίσης καθόλου τυχαίο ότι κάθε ωροσκόπιο βγαίνει λες και είναι όλα δρομολογημενα οπότε γιατί να μην είμαστε προγράμματα επίσης πως γίνεται όταν ο άνθρωπος αφυπνιζεται και ακολουθεί εσωτερη πορεία να μην έχει γεγονότα σχεδόν όσα δρομολογούν ται και όσο προχωράει και καθόλου αναρωτιέμαι ότι όλα είναι μια αλλαγή κατάστασης μια συνειδητοποίηση που καμμια σχέση σίγουρα δεν έχει με τη νεκρή σάρκα..

Μα τα Ζώδια είναι ο Ζωδιακός κύκλος της ζωής των θνητών ανθρώπων πάνω στην Γη, είναι η μοίρα που μας δίνεται. 

Η ψυχή όμως όταν μας οδηγεί γίνεται η δημιουργός Αιτία στην ζωή μας που δημιουργεί το ανάλογο Αποτέλεσμα, με πρότυπο την σοφία του πνεύματος της ψυχής των Επτά Ουρανών, που ενεργεί στις επτά φύσεις-όργανα του σώματος μας.

ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ

Μου αρέσει γιατί έχει Επτά επίπεδα..Επτά Ουρανοί...το πνεύμα των Επτά Ουρανών της Αρμονίας που ενεργεί στις επτά φύσεις όργανα του σώματος μας.

1ο επίπεδο:
Σας συνδέει μόνο ισχυρή σεξουαλικότητα (βαρυτικές σχέσεις) ή ανάγκες επιβίωσης, συμφέρον.

2ο επίπεδο: Ύπαρξη συναισθήματος, έρωτας, τρυφερότητα, ψυχολογικές ανάγκες, ανασφάλεια.

3ο επίπεδο: Ισχυρά εγώ, αίσθηση δύναμης είτε σαν ένωση είτε ως παιχνίδια εξουσίας μεταξύ σας.

4ο επίπεδο: Σταδιακή αποχώρηση του εγώ, βίωμα αγάπης, τάση ελευθερίας και ανιδιοτέλειας, σεβασμός και αποδοχή ατομικότητας.

5ο επίπεδο: Αυξημένη επικοινωνία σε πολλά επίπεδα, ακόμα και στο πνευματικό.

6ο επίπεδο: Αόρατος κόσμος ή και ισχυρές δυνατότητες υλοποίησης των ονείρων σας / στόχων.

7ο επίπεδο: Σύνδεση με Ανώτερα Πεδία, σταδιακή αποχώρηση της ατομικότητας, κοινή εργασία για την συλλογικότητα, τους συνανθρώπους, τον πλανήτη.


morfeas sky


Όμως ο κατασκευαστής του ζωδιακού τοχει μελετήσει πονηρά το έγκλημα και φροντίζει να αποδυναμώνει το ψυχικό κομμάτι με τις ανισσοροπιες των στοιχείων για να αναγκάζει να ισσοροπειται η ενέργεια των στοιχείων μέσω των προβολών που κανουμε


Έχω αναφέρει ότι ο ενσαρκωμένος Άνθρωπος έχασε όλες τις δυνάμεις του όταν ο δημιουργός αυτού του κόσμου έλυσε τον σύνδεσμο του πνεύματος της Αρμονίας των Επτά Ουρανών, όταν διαχώρισε τον Αδάμ σε Αδάμ κι Εύα.

Η κάθε πνευματοψυχή έχει σωτηρία και ελευθερία μόνο αν ακολουθήσει εσωτερική πορεία μετά από αυτογνωσία

Όσες φορές μου λες το γνώθι σ αυτόν είναι το μεγάλο κλειδί της ελευθερίας της κάθε πνευματοψυχής

Εφόσον γνωρίσουμε τον εαυτό μας μετά εκεί αρχίζει το καλό.... Συνειδητά επιλέγουμε τι θέλουμε να ενεργοποιήσουμε...

Οπότε όλοι μας ομαδικά εξελίσσουμε έναν αρχετυπικά άνθρωπο;

Μόνον η αυτογνωσία θα μας οδηγήσει στην ελεύθερη επιλογή μας. Αφορά μεμονωμένα τον εαυτό μας, διότι αυτή την στιγμή όλοι είμαστε μέσα σε μια διαχωρισμένη σάρκα. Απλά ομαδικά μπορούμε να ενωθούμε μέσα από την συνεργασία, ανάλογα με τον βαθμό του πνεύματος που μας οδηγεί, και αυτό το κατανοούμε από την χημεία που υπάρχει μεταξύ μας. 


Και η αλληλεπίδραση όλων αυτών δημιουργεί την πραγματικότητα μας, όσον αφορά τον εαυτό μας, την οικογένεια μας, την κοινωνία που αλληλεπιδρούμε σε μια ομάδα ανθρώπων, σε μια κοινωνία μιας πόλης, ενός κράτους, μιας παγκόσμιας κοινωνίας ενός πλανήτη.

morfeas sky
       

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. 

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΟΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΜΨΥΧΟ ΟΝ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ. 

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΥΝΔΕΣΗ, Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. 

ΤΑ ΟΝΤΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΕΜΨΥΧΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΙΝΘΗΡΑ. 

ΟΣΟ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΜΨΥΧΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤΡΙΞΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ. 

ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΥ ΕΜΨΥΧΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. 

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΚΑΘΕ ΕΜΨΥΧΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

NOYΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ


Εδώ αδυνατούν ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ να κατανοήσουν τι ακριβώς είναι η ψυχή, και μιλούν για την ψυχή και το σώμα.

Ψυχή είναι η Εικόνα της ζωής, είναι ο Αγαθός Νους και ο αδιαίρετος Άγιος Λόγος που κινεί το Αρρενόθηλυς ον, είναι τα θεικά όντα του πυρός και πνεύματος.

Η Αλήθεια της Ζωής είναι οι Δυνάμεις μέσα στο Πανάγαθο Φως, είναι τα μη όντα.

Οι Δυνάμεις και οι ψυχές.

Τα ανθρώπινα ζώα της Γης είναι μια σύνθεση, ένα μίγμα από τα Τέσσερα στοιχεία της Ύλης, που ενώθηκε μαζί τους το πνεύμα και τα έδωσε την νοερή ζωή και την διανοητική κίνηση.

Αυτό το πνεύμα όταν οδηγεί το ανθρώπινο ζώο, γίνεται το λογικό ανθρώπινο ζώο, που ενεργεί με Αρμονία στην φύση της Γης, και όχι από ατομικό συμφέρον.

Και υπάρχουν Επτά Ουρανοί Επτά συνειδήσεις της ψυχής, βλέπε την Ιερή Δεκάδα του πνεύματος Ζωή και Φως.

Οι άνθρωποι στην Γη σχεδόν όλοι δεν οδηγούνται καν από αυτό το κατώτερο πνεύμα το οποίο συνεργάζεται με τα σώματα, αλλά είναι το σώμα τους που οδηγεί το πνεύμα.

Δηλαδή η άλογη φύση, η οποία είναι ένα μίγμα των Τεσσάρων στοιχείων, που όταν γίνεται η σύνθεση αυτή γεννά το γήινο σώμα , το οποίο δεν είναι ούτε φωτιά, ούτε αέρας, ούτε νερό, ούτε γη, αλλά ένα μίγμα αυτών, που αναμιγνύονται και χάνουν ότι αληθινό υπάρχει μέσα τους.

Γι'αυτό μετά την διάλυση του σώματος - θάνατος, αρχίζει η Κάθαρση της ψυχής. Αν δεν γνωρίζουμε όμως τι είμαστε, τότε μετά τον θάνατο, το αστρικό σώμα (φωτιά-αέρας) το οποίο συνεργάζεται με τα σώματα από γη-νερό. έλκεται από αυτά και επανενσαρκώνεται στην άλογη φύση.

Και μας οδηγεί η Μοίρα, και ποτέ δεν είμαστε ελεύθεροι, αλλά δέσμιοι της σάρκας, ένα σώμα που μισεί τον Νοητό Άνθρωπο, ένα σώμα που σιχαίνεται την αθανασία, ένα σώμα που απεχθάνεται το Αγαθό.



morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Γιατί υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση