Είναι στιγμές που..

  

Ωρες ώρες αναρωτιέμαι τι στο καλό βρέθηκα σ'αυτόν τον πλανητίσκο στο πιο κατωφερή σκοτάδι του δοχείου της Ύλης.

Διότι ελάχιστοι είναι οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μετρημένοι στα δάχτυλα, και όλοι οι υπόλοιποι ανθρωποειδή με ένα υποτυπώδη ίχνος σκέψης, ένα πνεύμα που κυμαίνεται κι αυτό στα όρια του σώματος τους και δεν μπορεί να δει πέρα από αυτό, την τύφλα σας όλοι, διότι αν δεν είσαστε αθάνατοι Άνθρωποι τότε είσαστε τα ανθρωποειδή του ΜΑΤRΙΧ.. οπότε για έναν μόνον λόγο πρέπει να ήρθα στην Γη το έχω δει και όνειρο, να σώσω ορισμένες ψυχές στοχοποιημένα και μόνον. Αυτή η αποστολή μου.


Όποιος ενεργεί για ατομικό του όφελος δεν είναι αθάνατος Άνθρωπος.

morfeas sky

......................


Οι ανθρώπινες ψυχές (Νους και ψυχή) φέρουν το Νου του ανθρώπου δεύτερου θεού Φως και Ζωή, και το πιο θνητό ανθρώπινο σώμα των πλανητών που μπορούν να ενσαρκωθούν είναι το γήϊνο.

Ερμής Τρισμέγιστος
Η ανθρώπινη ενσαρκωμένη ψυχή, όχι όλες, ούτε φυσικά οι κτιστές. αλλά η ευσεβής ψυχή είναι κάπως δαιμόνια και θεϊκή.

Κι αυτού του είδους η ψυχή, αφού απαλλαχτεί από το σώμα της έχοντας διεξαγάγει τον αγώνα της ευσέβειας, (η κατανόηση του θεϊκού εαυτού), μετατρέπεται συνολικά σε Νου. (Αποκτά το Νου).

Αλλά η ασεβής ψυχή παραμένει στη δική της ουσία και τιμωρείται από τον εαυτό της, (αφού έχασε το Νου), καθώς ψάχνει να βρει ένα γήϊνο σώμα για να μπει και μάλιστα ανθρώπινο.


(η ανθρώπινη ψυχή που δεν ενδιαφέρθηκε να κατανοήσει τον εαυτό της αλλά προτίμησε τις γήινες απολαύσεις και τις ηδονές της Ύλης, πίστεψε ότι ενσαρκώθηκε για να απολαμβάνει τις ηδονές της ύλης οπότε χάνει το Νου, και αφού έχει Άγνοια επιστρέφει σε μια νέα ενσάρκωση σε ένα ανθρώπινο σώμα).

Διότι διαφορετικό σώμα δεν χωρά την ανθρώπινη ψυχή να ξεπέσει σε σώμα ζώου, που δεν έχει λογική. Διότι αυτό αποτελεί νόμο του Θεού, να προφυλάσσει δηλαδή την ανθρώπινη ψυχή από ένα τέτοιο εξευτελισμό.


(Οι κτιστές γήινες ψυχές όμως φέρουν το πνεύμα της γήινης φύσης και κινδυνεύουν να ενσαρκωθούν πολύ χειρότερα σώματα αν είναι ασεβείς).


Γιατί, αντιθέτως, για όσους έζησαν ασεβή ζωή απαγορεύεται να επιστρέψουν στον ουρανό και τους επιφυλάσσεται μια επαναφορά στην ζωή μέσα σε άλλα σώματα, αηδιαστικά και ανάξια να διαθέτουν ψυχή.

morfeas sky



                         
σχόλια:

Ευχαριστούμε Μορφέα. Μακάρι να είναι και η δικιά μου ψυχή μέσα στο έργο σου. Σε παρακολουθώ και προχωρώ! !!!!!!!

Όπως έχω πει τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία σ'αυτόν τον κόσμο, οπότε όσοι αλληλεπιδρούν μαζί μου δεν γίνεται τυχαία. Έχουμε βέβαια και την επιλογή, αλλά αν χρειαστεί μην φοβάσαι τίποτα.

Ναι τίποτα τυχαίο για πολλά χρόνια αναζητούσα απαντήσεις αλλά δεν με κάλυπτε τίποτα μόλις άρχισα να ανησυχώ ότι μάλλον εγώ κάνω λάθος και έτσι είναι τα πράγματα και ότι πρέπει να συμβιβαστώ με αυτό τότε είπα ας στείλω ένα μήνυμα και στο Μορφέα. Από την πρώτη απάντηση σας ήταν σαν να άνοιξαν για μένα οι ουρανοί . έτσι ακριβώς


Μα το έχω πει, ότι μόνον τα όμοια αλληλοκατανοούνται, οπότε η δική μου σκέψη θα αλληλεπιδράσει ακαριαία με τα όμοια μου, και θα ενωθούν μαζί μου, όπως καλή η ώρα αλληλεπιδρούμε μαζί αυτή την στιγμή, από εκεί και πέρα όπως είπα είναι θέμα επιλογής το αν θα κρατήσουμε κοντά μας τα όμοια μας, ή θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας στο ταξίδι που η μοίρα σχεδιάζει για μας. Και το θεϊκό είναι ανώτερο από την μοίρα, και ευσέβεια προς το Θεό.

Την μοίρα μου δεν την ακολούθησα ποτέ πάντα αγώνα έδινα μόνο που δεν καταλάβαινα γιατί. Τόσο αγώνα έπρεπε να κάνω και κάποιοι τίποτα. Απλά οι περισσότεροι πάνε με την μοίρα τους .

Πιστεύω ότι ήρθε ο καιρός να μάθουν όλοι την Αλήθεια και μετά να επιλέξουν.

.................
..................................

Σε νιώθω απογοητευμένο

Οχι δεν είμαι απογοητευμένος, διότι πολύ απλά κατανόησα την κακία αυτού του κόσμου και από που πηγάζει, διότι δεν είναι όλοι αθάνατοι Άνθρωποι, αλλά κτιστές γήινες ψυχές

ε δεν πειράζει λίγοι και καλοί
Εκτός αν αυτό σε κάνει να νιώθεις μοναξιά


Απλά ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν το Νου και να γίνουν και οι κτιστές ψυχές αθάνατοι άνθρωποι προτιμούν την Άγνοια και την Λήθη με κίνδυνο να χάσουν για πάντα την αθανασία

δεν είναι όλα για όλους .άλλοι πάνε στην πηγή μέσα απ' τη γνώση κι άλλοι οι πιο αδύναμοι μέσα απ' την πίστη .για αυτό ήρθε στην γη ο Χριστός για τους αδύναμους της γνωσης


Τί είναι πιο δύσκολο άραγε να σκέφτεσαι η ν αγαπάς;


Η Νόηση είναι κάτι πολύ πέραν της αγάπης, είναι θείος έρωτας για το Αγαθό.

συμφωνώ αλλά η αγάπη είναι το ανθρώπινο γήινο αν θες μέσον που όλοι μπορούν να αντιληφθούν


Σκέψου το λίγο αν με την κατανόηση του νου γίνεσαι νους ανώτερος άνθρωπος τότε θα έπρεπε να υπάρξει κι ένας τρόπος δια μέσου των αισθήσεων και των συναισθημάτων για λύτρωση και των ψυχών που όπως λες αντιλαμβάνονται τον κόσμο δια μέσου των αισθήσεων και των συναισθημάτων.με το ίδιο όχημα δηλαδή θα έπρεπε να δοθεί η δυνατότητα σωτηριας


Έχω απαντήσει σε αυτό το ερώτημα σου, μάλλον δεν με παρακολουθείς, διότι αν διάβαζες τον Ποιμανδρη το γράφει ξεκάθαρα, ότι όσες ψυχές δεν φέρουν το Νου, αλλά είναι
όσιες και ελεήμονες θα τους δοθεί ο Νους την ύστατη στιγμή και όλα θα τα γνωρίσουν.

Είδες που η αγάπη του Θεού δεν εξαιρεί κανένα Μ αυτόν τον τρόπο και δεν χρειάζεται να θλίβεσαι .  ο θεός βρέχει επί δικαίων και αδίκων

Πες μου κάτι, πόσοι άνθρωποι πιστεύεις είναι ελεήμονες;

Γιατί μόνο τους ελεήμονες; είναι άραγε η μεγαλύτερη των αρετών;;

Ελεημον πάροχος δηλαδή ελέους .Ελ =έλεος =Χριστός=οι έχοντες Χριστό στην ζωή τους δηλαδή έλεος για τον συνάνθρωπο

Διότι όλοι μιλούν για αγάπη αλλά ιδέα δεν έχουν τι είναι η αγάπη..η ανιδιοτελής αγάπη, το να δίνεις χωρίς τίποτα να ζητάς.

Γιατί δεν ακούς τι σου λέω; σου μίλησα για το τι πιστεύουν οι άνθρωποι για την αγάπη, όλοι δίνουν αγάπη για να πάρουν! Ελεήμονας, αυτός που βλέπει τον συνάνθρωπο σαν τον εαυτό του.

Ποιμάνδρης:
«Όμως πες μου επίσης», είπα, «πώς θα γυρίσω εγώ στη ζωή, Νου μου; Γιατί λέει ο θεός: ο έννους άνθρωπος ας αναγνωρίσει τον εαυτό του. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι νου;».

«Μίλα σωστά, όταν μιλάς. Εγώ ο ίδιος, ο Νους, παραστέκομαι στους όσιους, τους αγαθούς, τους καθαρούς, τους ελεήμονες, τους ευσεβείς και η παρουσία μου γίνεται βοήθεια και ευθύς γνωρίζουν τα πάντα και εξευμενίζουν τον Πατέρα με αγάπη και τον ευχαριστούν εγκωμιάζοντάς τον και εξυμνώντας τον με τρόπο σωστό από πόθο. Και προτού να παραδώσουν το σώμα τους στο θάνατό του, απεχθάνονται τις αισθήσεις, γνωρίζοντας τις δραστηριότητές τους. Και επιπλέον εγώ, ο Νους, δε θα επιτρέψω να έρθουν εις πέρας οι δραστηριότητες του σώματος που τους επιτίθενται. Όντας φύλακας των πυλών θα αποκλείσω τις εισόδους των κακών και αισχρών δραστηριοτήτων, αποκόπτοντας τη σκέψη τους.

Όμως στέκω μακριά από τους ανόητους, τους κακούς, τους πονηρούς, τους φθονερούς, τους πλεονέκτες, τους φονιάδες και τους ασεβείς, τους έχω αφήσει στον τιμωρό τους δαίμονα, ο οποίος τους χτυπά με την οξύτητα της φωτιάς και τους πληγώνει στις αισθήσεις τους και τους ετοιμάζει ακόμη περισσότερο για την ανομία, για να τύχουν μεγαλύτερη τιμωρία. Όμως αυτοί δεν παύουν να έχουν άπληστη την επιθυμία για τους πόθους τους, να πολεμούν στο σκοτάδι ακόρεστοι. Αυτό τους βασανίζει και αυξάνει ακόμη περισσότερο τη φωτιά που τους καίει».

Ναι γιατί η ανθρώπινη αγάπη είναι ατελής σαν καί και τον ψυχικό άνθρωπο

Ανιδιοτελή αγάπη δεν μπορείς να δώσεις σε έναν ανόμοιο άνθρωπο, (κτιστή ψυχή) θα την θεωρήσει ως δικό της απόκτημα, διότι την οδηγεί η έπαρση, το χωρίς λογική εγώ της τα άλογα συναισθήματα και όχι η αμετάβλητη καρδιά της, πόσο δε η Νόηση. Μόνον τα όμοια αλληλοκατανοούνται.

Όμως συγκαταβαινει ο θεός στην ατέλεια μας και μας ζητά όσο μπορούμε η αγάπη μας να είναι ανυπόκριτος απαλλαγμένη των παθών μας


Νου έχουν όλοι , πόσοι τον χρησιμοποιούν; Όμως δεν ξέρουμε η αλήθεια είναι πως εργάζεται το πνεύμα μέσα τους

Βλέπεις πολλούς ανθρώπους να ασχολούνται με την ψυχή τους για να μάθουν; ή το ότι όλοι σχεδόν ασχολούνται με την καθημερινότητα τους σαν να είναι αθάνατη η σάρκα τους;

δίκιο έχεις αλλά όλο και περισσότεροι αρχίζουν και προβληματίζονται τώρα που ο ξεπεσμός μας έπιασε πάτο


Κατανόησε αυτά τα λόγια διότι ο Θεός (Νους) δεν έρχεται από μόνος του αν πρώτα δεν το ζητήσεις με Αγαθή πρόθεση..........Δεν επικοινωνουν οσα βρισκονται στον ουρανο με οσα βρισκονται στη γη αλλα επικοινωνουν οσα βρισκονται στη γη με οσα βρισκονται στον ουρανο.

Σωστά αιτείτε και δοθησεται κρουετε και ανοιχθησεται .κι όταν ο άνθρωπος ταλαντεύεται θα πρέπει να αγκαλιάζει και να δένεται στο άρμα της πίστεως .σε παρακαλώ μην το ξεχνάς αυτό

Εγώ ζήτησα να μάθω τι είναι η αγάπη και έμαθα τι είναι ο θείος έρωτας. Μου δόθηκε ο Νους για να ζήσω και όχι να αισθανώ με το σώμα την αγάπη.

αυτό είναι το τέλειο όταν η καρδιά σου πλημμυρίζει από θείο έρωτα δάκρυα πλημμυρίζουν και τα μάτια σου .και κατανοώ απόλυτα γιατί θλιβεσαι για όσους δεν μπορούν να το νιώσουν αυτό


Είναι γιατί οι άνθρωποι φοβούνται, και δεν μπορούν να ελευθερωθούν από τα δεσμά του φόβου. Και ο φόβος είναι ο χειρότερος οιωνός για τον δρόμο της Αλήθειας, διότι ο φόβος σε οδηγεί βαθιά μέσα στο σκοτάδι. Χάρην του φόβου οι άνθρωποι πουλάνε την ψυχή τους δυστυχώς, και υποτάσσονται στην μοίρα.

Η αγάπη τον φόβο εκβάλλει. Είδες πόσο απλά ήρθε και δίδαξε και έδωσε απαντήσεις και νοήματα σε μεγάλα φιλοσοφικά ερωτήματα και θέματα; για να μπορούν να είναι εύπεπτα και από την μεγάλη μάζα.

Η αγάπη σε φοβίζει όταν αισθάνεσαι τύψεις, και οι τύψεις είναι η μοίρα που σε εξουσιάζει, διότι αν δεν φέρεις το Νου είναι πολύ εύκολο να σου δημιουργήσει τύψεις η μοίρα (εκπεσών πνεύμα) και να σε εξουσιάζει με τον φόβο της αμαρτίας στον κόσμο της αμαρτίας. Ο Θεός δεν κρίνει κανέναν, το εκπεσών πνεύμα κρίνει, όταν του δίνουμε την εξουσία (από φόβο) να μας κρίνει.


Και εν σκιά θανάτου αν βρεθώ πάλι μαζί μου θα είσαι Κύριε. είδες; Σκιά θανάτου είπε όχι θανατο.

Για σκέψου πόσο άτρωτο και πόσο άφοβο σε κάνει η αγάπη. σε σημείο να αψηφας και τον θάνατο. φοβαται μια μάνα τον θάνατο όταν πρέπει να υπερασπιστεί το παιδί της;



Οι ανθρώπινες σχέσεις και αγάπες μας δόθηκαν προκειμένου να γνωρίσουμε την αγάπη και να φτάσουμε στην αγάπη του Θεού. για αυτό η αγάπη για τον Θεό περνάει μέσα απ' την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Το τρίγωνο της σχέσης με βάση ανθρωπο-συνανθρωπο- και την κορυφή θεος

ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, και αν στο μεταβατικό στάδιο το πνεύμα δεν γνωρίσει την αλήθεια θα υποστεί ξανά την ενσάρκωση σε ένα καινούριο θνητό σώμα. 

Το να αψηφάς τον θάνατο για την αγάπη είναι η θυσία της ψυχής, αλλά από μόνη της δεν φτάνει για να αποκτήσει μια ψυχή την αθανασία αν πρώτα δεν γνωρίσει την Αλήθεια, ότι δηλαδή πρέπει να αποχωριστεί για πάντα το ανθρώπινο γήινο σώμα.

Αυτή η αγάπη είναι το γήινο πνεύμα της Αρμονίας, η κατώτερη βαθμίδα του πνεύματος της Ιερής Δεκάδας, το οποίο γήινο πνεύμα συνεργάζεται με τα θνητά γήινα σώματα. Η ανθρώπινη ψυχή όμως ποτέ δεν συνεργάζεται με αυτή την θνητή φύση.

φαντάσου πόσο αγαπούμε αυτή την ζωή που αρνούμαστε ουσιαστικά να την αφήσουμε για κάτι ανώτερο επειδή δεν το χουμε γνωρίσει και ως εκ τούτου μας γεμίζει φόβο το άγνωστο και προτιμούμε το γνωστό σε μας κόσμο
Για τον Θεό ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει τίποτα, τίποτα να του προσφέρει, η προσφορά του περνάει μέσα απ' τον συνάνθρωπο.

Αν μπορείς να κάνεις ένα άνθρωπο χαρούμενο τότε έκανες χαρούμενο τον Θεό


O Θεός δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα από εμάς, το μόνο που θέλει είναι να ξυπνήσουμε και να φύγουμε για πάντα από εδώ, το σκότος της Γης. Και επειδή είναι Αγαθός δεν πιέζει κανέναν, απλά του δίνει συμβουλές και αυτές αν πρώτα θέλει να τις ακούσει.

Σου είπα, ο φόβος οδηγεί τους ανθρώπους, διότι δεν έχουν αποκτήσει το Νου.

Ξέρεις τι με ξενίζει; Αυτό που λες γήινο πνεύμα αρμονίας γιατί μόνο αρμονία δεν βλέπω στον κόσμο.


Αυτό το γήινο πνεύμα ενώθηκε με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, μέχρι που κρυφά μπήκε το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα και πήρε την εξουσία από το γήινο πνεύμα της Αρμονίας, διαχωρίζοντας τα σώματα, με αποτέλεσμα να χαθεί ο σύνδεσμος της Αρμονίας του πνεύματος με το σώμα, και από τότε οδηγεί τους ανθρώπους το εκπεσών πνεύμα.

    Τώρα αν σε ρωτήσω πως αποκτάς το Νου; θα νευριάσεις, αλλά η επανάληψη μήτηρ της μαθήσεως

    Το γήινο πνεύμα τι είναι; Και τι ο άνθρωπος δεύτερος θεός;

Αποκτάς το Νου μόνον αν έχεις ισχυρή Αγαθή Θέληση να μάθεις όλη την Αλήθεια, ζήτησε και θα λάβεις, αρκεί να έχεις τεράστια υπομονή και επιμονή, διότι θα χρειαστεί να πετάξεις στα σκουπίδια όλα όσα ξέρεις, όλα τα σκουπίδια στο μυαλό σου, και αυτό δεν είναι εύκολο, θα είναι σαν να πέφτει ο Ουρανός στο κεφάλι σου, γι'αυτό η Γνώση σου χαρίζει την Ανδρεία να τα αντιμετωπίσεις όλα αυτά και να νικήσεις τους φόβους σου.

Το γήινο πνεύμα είναι το πιο κατωφερή κτιστό πνεύμα της Αρμονίας αυτής της γήινης φύσης, το οποίο επέλεξε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός να ενωθεί μαζί του ώστε να ζήσει και κατανοήσει όλες τις ενέργειες του. Και το πνεύμα αυτό με την ένωση του με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό απόκτησε όλες τις φύσεις των Επτά Ουρανών του κτιστού κόσμου, και δημιούργησε Επτά Αρρενόθηλυς ανθρώπινα σώματα....μέχρι να μπει κρυφά όπως είπα το εκπεσών πνεύμα και να εγκλωβίσει στα διαχωρισμένα σώματα τις ανθρώπινες ψυχές ως ομήρους.

Ο Ανθρωπος δεύτερος θεός είναι όμοιος με τον Πανάγαθο Θεό.

Εσύ τώρα είσαι ως σώμα το απόλυτο τίποτα, και ως πνεύμα είσαι ανάλογα με το ποιο πνεύμα της Ιερής Δεκάδας σε οδηγεί.


Γήινο πνεύμα ή δεύτερος θεός ή...

Άρα ο δεύτερος άνθρωπος θεός είναι ο ίδιος ο θεός η είναι ο Χριστός και για αυτό λέγεται υιός του ανθρώπου;
 
Και είναι ομοούσιος με τον πατέρα;

Και ο αγώνας του ανθρώπου στη γη να μοιάσει και να γίνει ένα με τον Χριστό σαν πρότυπο ανθρώπου;

Ακριβώς! ..ο Χριστός είπε ότι είναι ο Υιός Λόγος του Ανθρώπου δεύτερου θεού, η Ζωή και το Φως, δεν ήρθε να κρίνει κανέναν, και όποιος άνθρωπος θέλει ας τον ακολουθήσει στον Αληθινό Αρχέτυπο Αναρχο Πανάγαθο Άμορφο κόσμο του Πανάγαθου Φωτός.

      

Μάλλον ποτέ δεν θα επιστρέψουμε στον δημιουργό μας ...
Να ξερες πόσο το σκέφτομαι και πόσο το επιθυμώ ...
Άσε μέχρι να βρώ την άκρη ίσως δω τα ραδίκια ανάποδα Και ξανά μανά επιστρέψω εδώ ..

Ααααα θα κάνω την επανάσταση μου ...Θέλω γαλήνη ηρεμία αρμονία αγάπη θαλπωρή ευτυχία ....

Δεν ξανά επιστρέφω !!!!Τέλος !!!!
Στο χέρι μου είναι ...Επιλογή επιθυμία θέληση και ....άντε απο'δώ θυμώνω !!!
Λίγο παραπάνω θάρρος να είχα ...(Έχω Αλλά το ξέχασα ΜΆΛΛΟΝ πάντα ήμουν θαρραλέα και δυναμική ΤΟ ΝΙΏΘΩ )
Πρέπει να γνωρίσω και να ξανά συστηθώ με τον εαυτό μου ...


Να μην λες ποτέ ότι δεν θα επιστρέψουμε στον δημιουργό μας, και ξέρεις γιατί; διότι ο εαυτός μας είναι πάνω απ'όλα αυτός που δίνει την ζωή στο σώμα μας. Χωρίς αυτόν δεν μπορεί να γεννηθεί ο Έλληνας και η Ελληνίδα. Απλά ξεχάσαμε, και μένει να θυμηθούμε με οδηγό την αγαθότητα μας, να ζητήσουμε την Αλήθεια και θα μας δοθεί.

Αυτή είναι η δική σου επανάσταση, το να καταφέρεις να σε οδηγεί η συνείδηση σου, και όχι αυτό που επιδιώκουν όλοι οι άψυχοι εκεί έξω. Άκουσε την και μην φοβάσαι τίποτα, θα σου δείξει τον δρόμο προς τα κει, θα σου δώσει την δύναμη για να αποκτήσεις την αμετάβλητη θέληση, μέσα από την γνώση του αληθινού εαυτού σου.

Το είπες και μόνη σου ότι πάντα έχεις θάρρος, και ξέρεις γιατί; διότι η ψυχή σου σε οδηγεί, την ακούς έστω και ασυνείδητα όχι συνειδητά, γι'αυτό βλέπεις πολλές φορές να χάνεις αυτή την αμετάβλητη θέληση σου, και να μεταβάλλεται σε αυτό που επιθυμεί το σώμα και όχι η ψυχή σου.

Το "Νιώθεις", είπες αυτήν την μαγική λέξη! και ξέρεις γιατί; διότι άλλο είναι το νιώθω της ψυχής, και άλλο το αισθάνομαι του σώματος. Ακολούθησε τον δρόμο που χαράσσει η ψυχή σου, αυτό που Νιώθεις, και πίστεψε με όλα θα αλλάξουν και θα ξανασυστηθείς με τον εαυτό σου τον αληθινό, και θα τον γνωρίσεις και θα σε αναγνωρίσει, δίνοντας σου και το Νου ώστε να αποκτήσεις όλη την Ανδρεία ψυχής που χρειάζεται η καρδιά σου.



morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..