Από τους δια-Λόγους του Μορφέα

  

Δηλαδή ο Δίας είναι ο διάβολος;

Ε Ναι! τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; αφού τα ίδια ακριβώς κάνουν και οι δυο. Τα ονόματα απλά αλλάζουν.

- το να παραθέτεις κείμενα και να τα ερμηνεύεις όπως θες την μια έτσι την άλλη αλλιώς χωρίς συνοχή χωρίς συνέπεια αυτό δεν είναι γνώση αλλά κέραμοι και πλίνθοι ατάκτως ερημένοι

Εσύ πως ερμηνεύεις αυτά που διαβάζεις δηλαδή; Πες μας! Αν δεν μπορείς να τα ερμηνέψεις απλά να σιωπείς, διότι το να κατακρίνουμε είναι το μόνο εύκολο, διότι αυτός που κατακρίνει χωρίς να τεκμηριώνει με ορθά λογικά επιχειρήματα αυτά που υποστηρίζει σε τίποτα δεν διαφέρει  από το υπόλοιπο ά-λογο ζωικό βασίλειο.

- κοίτα για να μπείς σε τέτοια βαθειά νερά θα πρέπει να μπεις με βοήθεια δυνάμεων θεϊκών που θα σε σηκώσουν ψηλά για να κατανοήσεις αυτά που υπάρχουν σ' αυτές τις διαστάσεις, και να σε επαναφέρουν πίσω ομαλά στα γήινα προκειμένου να μην ξεφύγεις και να λαλήσεις .....αν το επιχειρήσεις μόνος σου με τις ανθρώπινες δυνάμεις σου πιστεύοντας ότι είσαι ικανός , για κάτι που γίνεται μόνο κατά χάρη και κατά παραχώρηση σε γήινους που έχουν δουλέψει την ψυχή τους και έχουν κοινωνήσει με το θείο ..τότε ο κίνδυνος είναι μεγάλος για σένα..

Μα δεν μου αναλύεις το θείο, κατακρίνεις μόνον, και αφού δεν είσαι κάτι θεϊκό αφού η ίδια το αναφέρεις ότι δεν είσαι, και μου μιλάς ως απλή θνητή, άρα πως είναι δυνατόν να γνωρίζεις τα ανώτερα αθάνατα και θεικά; και να μου μιλάς γι'αυτά; Με τι προσόντα μου μιλάς; με ότι πεποίθηση σου αρέσει; διότι πάλι στον φόβο αναφέρεσαι! .."τότε ο κίνδυνος είναι μεγάλος για σένα".....Ποιος τρομοκρατεί τους Ανθρώπους; Ο Αγαθός Θεός;

Μου λες...""αν το επιχειρήσεις μόνος σου με τις ανθρώπινες δυνάμεις σου πιστεύοντας ότι είσαι ικανός""

Μερικούς εδώ τους πειράξαμε τον Δία και ενοχλήθηκαν. Αν δεν έχετε ορθό νοητό λόγο να τεκμηριώσετε αυτά που πιστεύετε με ορθή λογική, αυτά που κατακρίνετε, τότε άντε Γεια! τι να συζητήσω με ένα αγύριστο κεφάλι χωρίς να μου προβάλλει ορθά νοητά επιχειρήματα; για να με πείσει ότι κάνω λάθος;

Θα πρέπει να κατασταλάξει τι είναι ο Δίας ;Διά -βολος η Ζεύς-Ζωή

Ηταν ο Ζευς που εξέπεσε και έγινε ο Δίας. αυτός που Δια-χωρίζει το πνεύμα από το σώμα. . Ηταν το Φωτισμένο πνεύμα που έγινε Διάβολος, αυτός που Δια Βάλλει την Αλήθεια.

 άρα αφού εξέπεσε ο Ζευς τώρα υπάρχει μόνο ο Διάβολος

Ο Δίας θες να πεις...στα τελευταία του είναι πριν εξαυλωθεί τελείως...ο άρχοντας αυτού του κόσμου έχει ήδη εκβληθεί..ΙησούςΧριστός.

Αν ήταν όμως έτσι το προσθετικό δια δεν θα είχε την ιδιότητα να προάγει ότι το περιέχει σαν πρώτο συνθετικό του πχ Βουλή αν προστεθεί το "Δια" γίνεται διαβούλευση . Η λέξη ανεβάζει κατηγορία λέγω +δια =διάλεξη =άλλο επίπεδο, διαλογΊζομαι

Εμείς εδώ όμως αναφερόμαστε στην Ζεύξη-Ζευς-Αρμονία, και στην Διά-λυση αυτής της Ζεύξης από τον Διά-βολο, αυτός που Δια-βάλλει την Αλήθεια.

Το τελειότερο που είπες Ιησούς Χριστός. Σ αυτή τη φυλακή που ζούμε που περιβάλει την γη σαν μαγνητικό πλέγμα και είναι αδύνατον οι ψυχές να δραπετεύσουν ένας είναι ο τρόπος δια Ιησού διότι αυτός με τον θάνατο του κι επειδή η γη δεν μπορούσε να κρατήσει τον αθάνατο, ο Κύριος μας διέρρηξε τους ουρανούς και για αυτό την ώρα της σταύρωσης και του θανάτου σείστηκαν οι ουρανοί και διερρήχθησαν, γιατί το πρώτο πνεύμα διαπερνούσε τα γήινα πεδία τα οποία ήταν αδύνατον να κρατήσουν την ψυχή του Ιησού και κατάφερε ρήγμα στην φυλακή ασφαλείας μέσα απ' το οποίο δια του ονόματος του καλεί όλους τους χριστιανούς να αποδράσουν και να σωθούν. Αυτή την έννοια έχει η θυσία για την οποία αναγκάστηκε να γίνει άνθρωπος και με σάρκα να μπορέσει αυτός να κάνει ότι η ατελής φύσης η δική μας αδυνατεΊ.


χαχαχαχαχα την Αναγνώστου διαβάζεις χαχα τώρα εξηγούνται όλα. Όλα αυτά τα γράφουν τα Ερμητικά κείμενα περί διάρρηξης των Ουρανών πολύ πριν από τον Χριστό. Απλά κάθε ανθρώπινη ψυχή μπορεί να διαρρήξει όλους τους Ουρανούς, αφού πρώτα κάθε άνθρωπος εδώ γνωρίσει πρώτα τον εαυτό του, και θα ελευθερωθεί μόνος του. Δεν μπορεί να μας ελευθερώσει κανείς άλλος αν πρώτα δεν το θέλουμε εμείς. Αλλωστε πως θα ξέρεις ότι σε καλεί ο Χριστός; και όχι μεταμφιεσμένος ο Διάβολος;

ναι για τον Χριστό γιατί τα ερμητικά κείμενα προφητεύουν το Χριστό


Αν θέλεις διάβασε τι γράφω πάνω σε αυτό το θέμα απελευθέρωσης της ανθρώπινης ψυχής από την κατώτερη φύση του κτιστού αισθητού γήϊνου κόσμου. 


https://oneirosky.blogspot.com/2018/03/blog-post_25.html

ONEIROSKY.BLOGSPOT.COM
Η ΜΟΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ…Η ΜΟΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ (τουνελ)
 


Ο Χριστός είναι ο Υιός του Ανθρώπου δεύτερου θεού Ζωή και Φως. Το ίδιο είμαι κι εγώ, και όσοι φέρουν την θεϊκή ουσία, το Νου του Ανθρώπου δεύτερου θεού.

αντιλαμβάνεσαι ότι δεύτερος θεός είναι ο εκπεσων;


Ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι ο εκπεσών..όχι ο Άνθρωπος δεύτερος Θεός Φως και Ζωή, τόσα ξέρεις τόσα λες.

morfeas sky

Ο αγαθός νους στον υλικό κόσμο;; τα επτά σώματα του αγαθού νου ; Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου δεν υπάρχει αγαθός νους στην ύλη και επτά σώματα ντύνουν την ψυχή κι όχι το νου. άκρη δεν βγάζω με σενα

Γι'αυτόν τον λόγο επιφέρω την Δικαιοσύνη διότι είμαι Άτρωτος και Αθάνατος μα και Αγαθός, ο λιγότερος κακός, και στον γήινο κόσμο επιφέρω τον βούρδουλα.

είσαι και θεός;


Τι είναι ο Θεός για σένα; σάρκα; σώμα; 

 Μορφέας;;


Πάντως όχι Κάλλια

Κάλλια όχι Μορφέας;


α μπε μπα μπλομ μπλιμ μπλομ...Θες να συζητήσω σοβαρά μαζί σου; Είναι αδύνατον.

Μορφέα γιατί εξέπεσε ο διάβολος;


Να μου πεις εσύ θέλω τώρα, διότι το παίζεις ξερόλας

Διότι το πάθος του εγωισμού κατέβαλε το πνεύμα του,  κι έβαλε το εγώ του πάνω απ' το Θεό του . μην το κάνεις λοιπόν αυτό συμβιβάσου με την ατέλεια και την αδυναμία της ανθρώπινης φύσης σου και θα ρθει ο καιρός γαρ εγγύς που από ευσπλαχνία κι όχι από τα έργα μας ο Κύριος θα μας ντύσει πάλι με την δόξα του..γιατί η δικαιοσύνη του Θεού είναι η απολύτρωση του ανθρώπου κι αυτή την δικαιοσύνη θα ρθει να φέρει

Βρε αν γνώριζε τον Θεό ο Διάβολος ότι υπάρχει άλλος πάνω απ'αυτόν πιστεύεις ότι θα έκανε αυτά που κάνει;
Αν γνώριζαν οι άνθρωποι τον αληθινό τους εαυτό νομίζεις ότι θα έπρατταν με κακία;

Εγωισμό έχουν μόνον τα όντα που είναι συνδεδεμένα με την ά-λογη κατωφερή φύση της Ύλης. Ο Ζωντανός Συμπαντικός Οργανισμός είναι συνδεδεμένος με όλες τις φύσεις-όργανα του...όπως και ο Ανθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως που ενώθηκε μαζί του, όμως ο Άνθρωπος δεύτερος θεός είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένος ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΌ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ...Ο ΔΙΑΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.

τελικά καταστάλαξες ότι ο Δίας είναι διάβολος;


Εγώ γνωρίζω..εσύ γιατί δεν μου λες; μόνον ερωτήσεις τύπου ξερόλα κάνεις.

φυσικά και τον γνώριζε ήταν στην ιεραρχία των δυνάμεων του αλλά νόμισε ότι μπορούσε και να τον υπερβεί


Τι λες; κατανοείς τι γράφεις; τι είναι ο διάβολος για πες

Εγώ θα σου πω τι είναι ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως....εσύ θα μου πεις τι είναι ο διάβολος; 


– ᾿Ενόησας ὀρθῶς, ὦ οὗτος.
κατὰ τί δὲ «ὁ νοήσας ἑαυτὸν εἰς αὐτὸν χωρεῖ», ὅπερ ἔχει ὁ τοῦ θεοῦ λόγος;

–φημὶ ἐγώ, ῞Οτι ἐκ φωτὸς καὶ ζωῆς συνέστηκεν ὁ πατὴρ
τῶν ὅλων, ἐξ οὗ γέγονεν ὁ ῎Ανθρωπος.

Κοίτα εγώ έχω πειστεί ο τι ο Δίας -ζευς με την δική ιδιότητα του είναι στην υπηρεσία του αγαθού είναι πατέρας των θεών, εντός παρενθέσεως των θεών και των ανθρώπων, δηλαδή είναι γεννήτορας και πρόγονος των Ελλήνων και μέσα απ' τη σπορά του Έλληνα υπηρέτησε το σχέδιο του Θεού για την απολύτρωση και της Γαίας και του ανθρώπου


Ο Δίας είναι Πατέρας των θεών του κτιστού κόσμου.....όχι του Αληθινού Θεού Ζωή και Φως από τον οποίο ήρθε ο Θε-Άνθρωπος.

Το ανθρώπινο σώμα είναι του Δία, που ενσαρκώθηκε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός με τις δικές του Μονάδες τις ανθρώπινες ψυχές.

σωστά όπου φως βάλε πνεύμα και όπου ζωή βάλε σώμα


Τι λες πάλι, άκου να δεις, το Νοητό Φως δεν έχει καμία σχέση με το φως που βλέπει το σώμα μας, άρα Φως είναι ο Νοητός Αγαθός Αμετάβλητος Άναρχος Λόγος, όπου δεν έχει Ανάγκες, διότι βρίσκεται έξω από τις Ανάγκες του αισθητού κόσμου, που είναι γεμάτος από ανάγκες, διότι το σώμα έχει ανάγκες! όχι ο Νους! το δοχείο της Ύλης....το στυγνόν σκότος της σύνθετης φύσης της Γης,  η γη και το νερό, τα άλογα στοιχεία αυτά, τα οποία αποτελούν το σώμα μας εδώ, και ΔΕΝ μπορούν να δεχτούν αυτό που εσύ ονομάζεις πνεύμα. Αλλά η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ μας δίνει έναν εγκέφαλο που επεξεργάζεται αυτές τις ά-λογες αισθήσεις-πάθη και επιθυμίες, γεμάτες από ανάγκες αυτού του σώματος.


Μπαρντό;ν;;

morfeas sky

δεν συμφωνείς ;; να βάλω μόνο θείο πνεύμα =θεός ;;


Τι είναι η Ζωή;
Αυτή την στιγμή με το σώμα δεν ζεις αλλά μόνον αισθάνεσαι

Αυτή την ζωή δύναται η σάρκα να ζήσει επί γης δια μέσου των αισθήσεων .


Και τι σχέση έχει ο Άνθρωπος με αυτό το ανθρώπινο σώμα του Δία; ΚΑΜΙΑ!!

θεωρείς ότι ο άνθρωπος είναι πιο πάνω απ' το Δία;


Α καλά! εσύ βρίσκεσαι ακόμη στο στάδιο του θνητού γήινου ζωντανού ανθρώπινου οργανισμού..

morfeas sky



Δηλαδή ο Δίας είναι ο διάβολος;

Ε Ναι! τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; αφού τα ίδια ακριβώς κάνουν και οι δυο. Τα ονόματα απλά αλλάζουν.

...........

Δηλαδή ο Δίας ο οποίος αν θυμάστε κύριε εσείς έχει κι άλλο όνομα κι ονομάζεται Ζευς είναι ο ίδιος τραγοποδαρος με τον άνωθεν αναγραφόμενο κατά την γνώμη σας ?

Δηλαδή τότε όλος ο κόσμος ( όχι μόνον η γη μην είμαστε εγωιστές ) ζει μέσα σε μια μηχανική διαδικασία ενός δυαδικού συστήματος 0 και 1 και αποτελεί κάποια υποεντολη σε ένα πρόγραμμα ? 

Δηλαδή θέλετε να πείτε σε όλον αυτόν τον κόσμο ότι ζει σε έναν Τεχνολογικό κόσμο κι όχι βιολογικό κι βιωματικό ? 

Δηλαδή τώρα εσείς λογίζεται τον ε-αυτό σας κι όχι το εγώ σας ως δάσκαλο που βγαίνεται κι λέτε στον κόσμο ότι ζει σε τεχνολογικό κόσμο σε ένα πρόγραμμα που λέγεται Μάτριξ κι ο μεγάλος κακός big boss είναι όντως ο διάβολος ή ο άλλος κυριουλης Σαμαέλ ή ο Εωσφόρος ή ο σατανάς ? 

Σοβαρά τώρα ? Μήπως αν όντως έχετε αναλάβει την διδασκαλία κάποιων ανθρώπων να γίνεται πιο σοφός στην επιλογή ( διαλογή ) των απαντήσεων σας ! 

Έχετε ερευνήσει κύριε Μορφέα Σκάι  ή απλά φερεφωνιζεται ? 

Σας μιλώ με την ιδιότητα διδασκάλου κι με κάθε σεβας σας ανακαλώ στην τάξη να διδάσκεται α-λήθεια κι όχι πραγματικότητα που κάποιοι άλλοι πραγματεύονται !

Σαν να μιλάω σε νήπια. Ο Διάβολος είναι πνεύμα νοητό και νοερό. Το ίδιο είναι και ο Δίας. Το Φωτισμένο πνεύμα το οποίο εξέπεσε για να εγκλωβίσει τις ανθρώπινες ψυχές στα σώματα που διαχώρισε...τον Αδάμ που έκανε ως Ζευς, πνεύμα της Αρμονίας για τον Άνθρωπο δεύτερο Θεό, ώστε να ενσαρκωθούν οι ανθρώπινες ψυχές, τα σώματα του Δία στον πιο κατωφερή του Ουρανό που περικλείει την γήινη φύση. Ο Δίας είναι το MATRIX οι ΑΡΙΘΜΟΙ. Ο Ανθρωπος εισήλθε στην μηχανή.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΙΣΘΗΤΟ

Προσπαθούν χρόνια μη πω αιώνες τώρα να πείσουν τον κόσμο ότι ζει σε έναν τεχνολογικά φτιαγμένο κόσμο κι σήμερα τον οναμαζουν Μάτριξ χθες τον έλεγαν σπήλαιο του Πλάτωνα προχθές τον έλεγαν τοιχογραφία κι αύριο θα τον λένε στο μυαλό ενός ΑΙ ( τεχνίτης νοημοσύνης ) ! Μήπως σε λίγο καιρό λοιπόν όλη αυτή η φούσκα του Μάτριξ μετατραπεί σε μια τεχνολογικά δομημένη σκέψη ενός ρομπότ ? Κι τότε που πήγε όλη αυτή η γαλούχηση του κόσμου για το Μάτριξ ? Περίπατο...θα αποτελεί μια ξεχασμένη παιδική σε μυαλό φάρσα αφού τότε θα έχουν αποδείξει ότι ένα ΑΙ τεχνίτης νοημοσύνης θα μπορεί να δημιουργήσει μια εικονική πραγματικότητα ...
Όχι λοιπόν εις πείσμα όλων των διαφόρων δασκάλων , διδασκάλων κι αυτοφυών μυστών ...ΔΕΝ ΖΟΎΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ, ΔΕΝ ΖΟΎΜΕ ΣΕ ΈΝΑΝ ΚΌΣΜΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΆ ΠΟΙΗΜΕΝΟ !

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΒΙΏΣΙΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΖΟΥΜΕ ΒΙΟΜΑΤΙΚΑ ΚΙ ΌΧΙ ΣΑΝ bit's and bait's !

Έλεος πλέον ότι βγαίνει στο ίντερνετ το κάνουμε πανάκια κι επειδή το διαβάσαμε από τους πρώτους αυτοχριζομαστε κι δάσκαλοι !

Οι δάσκαλοι έχουν ερευνήσει πριν πουν κάτι κι έχουν βιωματικές εμπειρίες κι όχι ακουστικές ειδήσεις !

Είμαι άτομο με πάρα μα πάρα πολλές βιωματικές εμπειρίες που αλλάζουν άρδην την οποία πραγματικότητα !
Δεν βγήκα ποτέ να πω ότι είμαι ο Neo κι ο εκλεκτός που θα σπάσει το Μάτριξ !

Δεύτερο παρά πολύ χαρακτηριστικό γνώρισμα δασκάλου !
Αυτές τις βιωματικές εμπειρίες μπορεί κι τις μεταλαμπαδεύει σε όποιον η οποίαν επιθυμουντα όχι απλά σαν είδηση αλλά σαν βιωματική καθαρά εμπειρία κι για αυτούς είτε ο δάσκαλος είναι παρόν είτε όχι στο βιωματικό συμβάν !

Προφανώς ο κόσμος έχει χάσει την γνώση κι την ιδιαιτερότητα να αναγνωρίζει α-ληθινούς δασκάλους κι έτσι αρέσκεται κι επαφίεται σε πραγματικούς οι οποίοι είτε επειδή γνωρίζουν μια είδηση θεώρησαν τον εαυτό τους δάσκαλο αρα έχουν πλανευτει είτε απλά αρέσκονται να κατονομάζονται δάσκαλοι επειδή είναι πιασαρικο ...

Ο δε σήμερα άνθρωπος πλέον έχει ξεχάσει ότι αυτός που θα παρουσιαστεί ως δάσκαλος μπροστά του ΔΕΝ είναι αυτός που θα μοιράζει λογακια ως φερέφωνο αλλά αυτός που πρώτος θα έχει ερευνήσει πέραν βιβλίων κι ίντερνετ κι κουβεντουλες σε καφετέριες κι θα έχει Ε-αυτος διδαχθεί = αυτοδίδακτος κι πάλι όμως όχι με λόγια σκέτα αλλά με βιωματικές εμπειρίες που αλλάζουν την ζωή του ! Αυτή η αλλαγή ζωής ώθησε τον εν λόγο κύριο να γίνει δάσκαλος ! Κι επόμενο πολύ βασικό γνώρισμα δασκάλου είναι ότι πρέπει να μπορεί να διδάσκει εν πρακτως τις βιωματικές εμπειρίες του προκαλώντας κι στους μαθητές του επίσης βιωματικές εμπειρίες που θα σταθούν ως η αιτία να αλλάξουν την ζωή τους κι οι μαθητές !
Τρίτο από τα πολλά γνωρίσματα του δασκάλου είναι να μπορεί να οδηγήσει σωστά τους μαθητές του κι όχι να τους λέει λογακια που επειδή βγαίνουν από το στόμα κάποιου που έχει αυτοχρησθει δάσκαλος πρέπει να είναι κι σωστά !

Κύριε Μορφέα Σκάι Πάνο όπως είπα κι στο προηγούμενο μήνυμα μου σας ανακαλώ στην τάξη !
Αν είστε όντως δάσκαλος ( κάτι που α-ληθινά ευ-χομαι ) σας αποσαφινηζω ότι έχετε χάσει τον δρόμο σας κι μαζί σας παίρνεται κι κόσμο κι αυτό είναι λάθος μέγα !

Σταθείτε λίγο για μια στιγμή κι αναλογιστείτε αν όντως τα άνωθεν αναγραφόμενα στοιχεία που καθορίζουν τον δάσκαλο τα πληρειται ! Αν ναι τότε σας προσκαλώ κι παρακαλώ να βρείτε κι πάλι την σωστή διαδρομή δασκάλου κι μετά να συνεχίσετε το έργο σας !

Με κάθε σεβας κι ειλικρίνεια στα γραφόμενα σας προσκαλώ να το πράξετε !

Καλή συνέχεια σας εύχομαι !

Πες μου λοιπόν τι είναι αυτό που ζεις βιωματικά και βιολογικά, τα ανθρώπινο ζώον; διότι δεν διαφέρει το σώμα σου από τα υπόλοιπα ζώα του πλανήτη....Είσαι Νους; άρα έχεις Λογική; Τότε τι είναι η ζωή χωρίς την Λογική; τον Λόγο; το Νου; Μπορείς να μου αποδείξεις το οτιδήποτε χωρίς το Νου; τι προυπήρξε; ο Νους; η το σώμα;



Το αν πήρες κάποιο πτυχίο διδασκαλίας από το "έγκριτο" σύστημα που κυβερνά τους ανθρώπους και τον πλανήτη, και κατευθύνει το μυαλό αυτών που πληρώνονται από το σύστημα για να λένε αυτά που τους μαθαίνουν, είναι ΑΚΡΑΙΟ ΨΕΥΔΟΣ. Διότι σου απαντώ με Λογική. Ενώ εσύ μου μιλάς σαν ρομποτάκι που γράφεις αυτά που σου έμαθαν το να ενεργείς σαν μηχανή, σαν υπολογιστής..δίχως λογική.

Μα φίλε μου δεν μιλώ για ένα σώμα κι τέλος ! Μιλώ ξεκάθαρα για τον α-ληθη τρόπο ζωής στον εδώ κόσμο !
Λογική = λόγος εκεί κι είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να κατευθύνει τον λόγο του όντος άνθρωπος σε ότι κι με όποιον τρόπο ακόμα κι αν αυτός ο λόγος είναι γραπτός ή προφορικός ή νοητικός ( νοως ίση ) ή ψυχικός ( να μεταφράζει ή να διουργει κι όχι δημιουργεί ) γιατί το διουργω σημαίνει δια έργον ( όχι ο Δίας ) κι το δημιουργώ σημαίνει δια μη έργον ( τεμπέλης κι άεργος ) !

Το παθητικό σύστημα του ανθρώπου είναι το λήψης αντ αυτού = αντίληψης !

Αν ο άνθρωπος αρχίσει να κινεί την λογική του κι όχι το κορμί του όχι το είναι του όχι αυτά που θεωρεί ότι ξέρει όχι το εγώ του κλπ.... Τότε ναι μπορεί να βγει εκτός ορίων κόσμου κι των τεσσάρων ! Αλλά πώς να βγει όταν γνωρίζει μόνον το μέτρο των δύο από αυτά ( χώρου κι χρόνου ) κι ΔΕΝ γνωρίζει την αλήθεια αυτών ?

Φίλε Μορφέα Σκάι Πάνο διδάσκω χρόνια την Ελ ευ Θε ροή = ελευθερία ύπαρξης κι στα τέσσερα όρια κόσμου κι ναι κάποιος που φαντάζεται ότι ζούμε σε Μάτριξ θα βιώσει την διαρηξη του Μάτριξ σε όλες τις μορφές ! Όμως ΔΕΝ είναι Μάτριξ φίλε μου!


Εσύ γνωρίζεις τι διδάσκω; και δεν διδάσκω για να ξέρεις, διότι κανένας δεν δασκαλεύει τον συνάνθρωπο του, αλλά κάνει διάλογο μαζί του διά του Νοητού Λόγου της ψυχής για να κατανοήσει την Αλήθεια για την οποία ομιλώ, περί το τι είναι αυτός ο κόσμος γύρω μας, και τι ακριβώς είναι ο Άνθρωπος και τι κάνει εδώ σε αυτόν τον κάκκιστο πλανήτη.

Το αν είναι Μάτριξ ή δεν είναι θα σου το πει η δική σου λογική, διότι όλα όσα νομίζεις ότι ζεις και βιώνεις με το σώμα σου είναι ΝΟΗΤΑ. Η αίσθηση γεννιέται από το σώμα σου. Το πνεύμα είναι ο Νους που δίνει ζωή στο αισθητό σώμα σου. Δεν υπάρχει το σώμα, διότι σώμα είναι η Αίσθηση.


όταν είσαι δάσκαλος δεν αλλάζεις την αλήθεια των διδασκομενων επειδή ως είπες είναι νήπια... Συνεχίζεις να τους διδασκεις ότι αυτός ο κόσμος ΔΕΝ είναι Μάτριξ κι τεχνολογικός σε όλους ! Τους διδασκεις δε τον τρόπο που μπορούν οι ίδιοι να το καταλάβουν κι να βιώσουν την αλήθεια αυτού που διαδασκεις !
Κακώς πειρακτικες δεν είχα τέτοιες προθέσεις σε καμία περίπτωση !
Οι απαντήσεις μου ήταν συμφώνως με τα γραφόμενα περί Μάτριξ κι Δία κι διαβόλου !


Aπόδειξε μου ότι αυτός ο κόσμος δεν είναι ένα ολόγραμμα, (η επιστήμη σήμερα γνωρίζει ότι βρισκόμαστε μέσα σε ένα matrix από του Αϊνστάιν την εποχή) οπότε μην μου μιλάς για επιστήμη, ούτε για τυχάρπαστες διδασκαλίες από την στιγμή που δεν μπορείς να κατανοήσεις ότι η Ζωή ξεκινά από έναν Νου!! Γι'αυτό λέω και υποστηρίζω με λογική ότι δεν διαφέρεις από ένα νήπιο.


Νομίζω ότι παρερμηνευσες τα λόγια μου !
Ποτέ δεν είπα ότι δεν ξεκίνησαν όλα από τον Νωο ! Βεβαίως κι όλα ξεκινούν κι ξεκίνησαν από τον Νωο ( όχι την σκέψη ) όχι την νόησης= νοως ίση αλλά τον Νωο !

Δυστυχώς όμως ΔΕΝ μπορούν να με πείσουν όσοι επιστήμονες κι αν μαζευτούν ότι ζω σε έναν κόσμο τεχνολογικά δομημένο τύπου Μάτριξ !


Έχω τόσα πολλά βιώματα που μου έχουν αποδείξει ότι δεν είναι Μάτριξ όλο αυτό που όσο κι αν πεδευτει ο οποίος επιστήμονας με οποίες επιστήμες κι θεωρίες κι ότι άλλο ΔΕΝ θα μου επιρηψει λήθη στα όσα έχω βιώσει !

Για όλα φίλε μου υπάρχουν τεχνικές άλλες απλές άλλες πιο πολύπλοκες που όντως σου επιτρέπουν να ζήσεις ελεύθερα ! Στα μάτια των ματριξαδων θα μοιάζει σαν να σπάει κάθε τόσο το Μάτριξ αλλά όταν κάτσουν να μάθουν πέντε πράγματα τότε κατανοούν ότι όλο αυτό ΔΕΝ είναι Μάτριξ γιατί πολύ απλά όλα όπως είπα είναι τεχνικές ή λειτουργικοτητες !

Οι περισσότερες αν όχι όλες ξεκινούν από την σκέψη ανεβαίνουν επίπεδο στην νόηση κι τέλος φτάνουν στην διουργια ...όμως δεν παύουν να είναι τεχνικές ή λειτουργικοτητες !

Αν λοιπόν ο οποίος αρχίσει να μαθαίνει τις λειτουργικοτητες αυτές μπορεί να βιώνει πράγματα κι καταστάσεις που δεν συνάδουν με του εδώ κόσμου του κανόνες τότε καταλαβαίνει ότι όλο αυτό δεν είναι Μάτριξ αλλά κάτι απόλυτα βιολογικό κι βιωματικό !

Η όλη ένσταση μου είναι ενάντια στο ότι ζούμε σε έναν Τεχνολογικό κόσμο γιατί η τεχνολογία ΔΕΝ λογίζεται ως κόσμος κι εκεί είναι που έχουν φάει τα λυσακα τους να τον περάσουν για κόσμο ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΌΜΩΣ ΚΌΣΜΟΣ !

Κι τώρα θα σου ζητήσω συγνώμη όμως πρέπει να πάω στην εταιρεία για δουλειά !
Αν θέλεις να συνεχίσουμε γράψε μου κι θα απαντήσω σε αυτό το πεδίο σχολιων !



Δηλαδή υποστηρίζεις ότι ο Κτιστός αισθητός κόσμος η Εικόνα, των μορφών των σχημάτων και σωμάτων και πεπερασμένων ουρανών που έχουν ένα τέλος, έχουν σύνορα, ότι είναι η Μοναδική αλήθεια; Και όχι ο Πανάγαθος Άμορφος Νοητός Πανάγαθος Απεριόριστος Κόσμος Φως και Ζωή, χωρίς την αίσθηση της Ύλης που είναι όλα τα αισθητά; και τα αισθητά είναι σώμα;

Κόσμος φίλε μου δεν είναι η γη ούτε καν το ηλιακό μας σύστημα ούτε καν ο γαλαξίας ούτε καν το σύμπαν σαν ένα κι μόνον ! Κόσμος νοείται όλα τα σύμπαντα ομοιοσημα κι μη που υπάρχουν στα τέσσερα όρια κόσμου κι αυτός ο κόσμος ονομάζεται (Ο) όμικρον = ον μικρόν !
Αυτός είναι ο κόσμος Ο οπότε στην ερώτηση σου αν υποστηρίζω ότι ο κτιστός υλικός κόσμος κλπ...είναι η μόνη αλήθεια σου απαντώ ευθαρσώς Ο.Χ.Ι !
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Η Α-ΛΉΘΕΙΑ ! ΠΟΣΟ ΔΕ Η ΜΟΝΗ Α-ΛΉΘΕΙΑ !

Αυτός ο νοητός πανάγαθος άμορφος απεριόριστος κόσμος που περιγράφεις είναι επίσης κόσμος κι ονομάζεται (Ν) Νωος κι δυστυχώς ούτε αυτός είναι η μόνη αλήθεια ούτε καν αν τους συμπλεξουμε σαν κόσμους ( Ν+Ο) πάλι δεν είναι η μόνη αλήθεια !

Α-λήθεια = α στεριτικο της λήθης ! Άρα η πρώτη αλήθεια είναι να μπορείς να θυμάσαι είτε κινηθείς εσύ είτε κάτι άλλο κινηθεί προς τα εσένα κι στα τέσσερα όρια κόσμου Ο !

Αυτή φίλε μου είναι η μικρότερη έννοια α-λήθειας που μπορεί κάποιος να συναντήσει στην Όμικρον κόσμο μας !
Η επόμενη α-λήθεια απλά πολλαπλασιάζει το ότι από αντικείμενο μέχρι κι θεό κατά την ανθρώπινη κατανόηση επαπειρον !!!
Κι αυτή φίλε μου είναι απλά η δεύτερη μικρότερη α-λήθεια του κόσμου Όμικρον !

Οπότε φαντάσου ...είναι ποτέ δυνατόν να οριζα ως μόνη α-λήθεια τον υλικό κόσμο ...? ΟΧΙ ΒΈΒΑΙΑ!!!


Ποια είναι τα Τέσσερα όρια του κόσμου; διότι αυτό που έχει όριο οριοθετείται από χώρο, άρα είναι σώμα!! Και ο Θεός δεν είναι σώμα, είναι Φως, Πανάγαθο Νοητό Φως και Αδιαίρετος Λόγος. Από εκεί προέρχεται και ο Άνθρωπος.


όλα όσα κατανοεί ο άνθρωπος δυστυχώς οφείλουν να βρίσκονται στο μέτρο του πρώτου ορίου που είναι ο χώρος ! Άρα ότι κι αν πούμε σε αυτό το χαμηλό επίπεδο του χώρου...θα φαίνεται ότι έχει σώμα ...αλλά στον κόσμο Ο ζουν μόνον χρησιμοτητες ασχέτως αν στα μάτια του κόσμου φαίνονται ως ύλη αλλά αυτό είναι αδιανόητο για τον ανθρώπινο εγκέφαλο να το συλλάβει ! Παραμένει να πιστεύει ότι αυτό που έχει κι ζει με αυτό είναι ύλη ...όμως είναι χρησιμότητα !
Άρα αν με ρωτάς για τον κόσμο Ο τότε ότι κι αν πούμε από το μικρότερο μέχρι το μέγιστο ...όλα είναι χρησιμοτητες ! Όχι υλικό σώμα !

Τα όρια θα στα πω μια άλλη φορά γιατί τώρα έχω μάθημα ! Σου ζητώ συγνώμη φίλε μου θα σου απαντήσω μόλις μπορέσω !


Κι εγώ γιατί καταΝοώ το ασώματο; Αν εσύ δεν το μπορείς τότε πώς να κάνω διάλογο μαζί σου για τα ανώτερα Ασώματα και Νοητά και Αγαθά; Διότι όπου υπάρχει ο χώρος τίποτα δεν είναι Αγαθό..τίποτα.

Και δεν σου μιλάω για τον πιο κατωφερή κόσμο των πλανητών, αλλά για το νοητό σύμπαν, και σύμπαντα όπως νομίζεις εσύ ότι υπάρχουν και άλλα, έστω κι έτσι είναι όλα πεπερασμένα, έχουν χώρο, διότι όλα αυτά τα σύμπαντα είναι Αισθητά, άρα είναι πάθος, έλξη, έρωτας, άρα σώμα, και όχι το Απεριόριστο Αγαθό που περικλείει τα πάντα μέσα του.


Δάσκαλοι υπάρχουν πολλοί λάθος και σωστοί δυαδικό το γήινο επίπεδο άλλωστε κ. ΑΡ....Ε ο σωστός δάσκαλος είναι αυτός που θα δείξει την αλήθεια με την λογική γιατί οι βιωματικές εμπειρίες είναι υποκειμενικές και όχι αντικειμενικές

Μορφέα ο μεγαλύτερος φόβος της γήινης φύσης είναι το να αφήσει τα εγώ και να ανέλθει γιαυτό και αμύνεται τόσο έντονα χωρίς λογική γιατί οποιοσδήποτε αν διαβάσει με λογική κατανοεί ότι γράφεις... 

Είναι σπουδαίο όταν διαβάζουμε την αλήθεια και. Το υπερασπιζομαι γιατί την αποδεικνύεις με τη λογική και όχι με ταχυδακτυλουργικά παιχνίδια και αυτό σου δίνει την ικανότητα του οδηγού θέλω να πιστεύω ότι το ζόρισμα που έχει ο καθένας μας θα γίνει εσωτερική εργασία στον δρόμο της μιας αλήθειας... Αδέλφια μου η αλήθεια είναι αγκάνθινο στεφάνι για τη σάρκα αλλά χαλαρώνει τις αλυσίδες, κάθε μέρα να προσεύχεστε και να αγωνίζεστε να μην είστε σε πλάνη μην απογοητεύεστε, πρέπει να επιστρέψουμε σπίτι μας

Έτσι ακριβώς είναι  Sevi διότι το βίωμα, η βιωματική εμπειρία είναι αίσθηση! και η αίσθηση σώμα, χώρος αισθητός, ενώ η Νόηση είναι Ασώματη το Αγαθό!

Το βιωματικό Εγώ του σώματος! Δεν το αντέχουν να διανοηθούν τον εαυτό τους χωρίς σώμα, δεν μπορούν να κατανοήσουν την Αλήθεια της Ζωής, διότι το βίωμα, η βιωματική εμπειρία είναι αίσθηση! ενώ η Νόηση είναι Ασώματη! το Αγαθό.


Γιάννης Αρ....ς ...διδάσκω χρόνια την Ελ ευ Θε ροή = ελευθερία ύπαρξης κι στα τέσσερα όρια κόσμου... Συγνώμη που εμεμβαίνω αλλά όταν πέφτω πάνω σε δασκάλους με πιάνει κρίση πανικού. 

Οταν ένα τέτοιο πνεύμα σαν τον Σωκράτη και πολλοί άλλοι ποτέ δεν δέχτηκαν να τους λένε δασκάλους τι μπορούμε να πούμε για τους υπόλοιπους? Δεν είναι επικίνδυνο άθλημα να χρησιμοποιούμε τέτοια ρήματα? 

Επειδή τυγχάνει να έχω διαβάσει όλη την πορεία του morfeas sky μέσα από τα γραφόμενα του τόσων χρόνων - και δεν το παίζω συνήγορος - αλλά η α-δικία είναι σαν την α-λήθεια.. Έχει μπροστά το στερητικό Α και τυχαίνει!!!!! και οι δύο λέξεις να τελειώνουν σε Α... 

Πότε ο morfeas sky έχει πει ότι διδάσκει? Πότε έχει κρίνει μέσω των γραφομένων του κάποιον? τώρα αν μας πονάει ότι μας αποκαλεί ΖΩΑ και όλα τα υπόλοιπα η Αλήθεια πάντα πονάει...Απλά επειδή είμαστε ΖΩΑ με βιωματικές εμπειρίες μόνο μέσω των αισθήσεων το ΣΥΣΤΗΜΑ έχει αρχίσει και ΠΟΝΑΕΙ?? ΞΥΔΑΚΙ σε όποιον πειράζεται και όποιος γουστάρει η ΥΠΟΘΕΣΗ έχει και συνέχεια......μετά χαράς!!!!!!!!

..........

Μην επαναλαμβάνεσαι δεν χρειάζεται τα κατανοήσαμε

Εσύ είσαι ανίκανη να κατανοήσεις αυτά που γράφω, σαν να μιλάω σε νήπιο.


Κάλια ο δάσκαλος πάντα θα επαναλάβει την ύλη στον μαθητή όπως και ο μαθητής όσο διαβάζει ανακαλύπτει και ανοίγει τις μνήμες που είναι σε λήθη εκ του πονηρού, αναρωτήσου γιατί σε εγκλωβισαν σε λήθη και να προσεύχεσαι να έχεις τον σωστό οδηγό να μην είσαι σε πλάνη γιατί οι πληροφορίες πολλές η αλήθεια μια όπως και ο Πανάγαθος είναι Ένας και εκεί ανήκουμε, κάθε Διδάσκαλος έχει μια αποστολή και δίνει βοήθεια να μην αποκλίνουμε.

ή αν θες σκέψου έχει να κερδίσει κάτι; ξοδεύει το χρόνο του και δίνεται ανιδιοτελώς γιατί; δεν σκέφτεται να γεμίσει τα παγκάρια ούτε να σου χαιδέψει τα αυτιά να παρακαλάς να ζορίζεσαι αυτός είναι ο δρόμος της αλήθειας και της απελευθέρωσης, από τα δεσμά του φέρων τα το φως και καλά!

Αυτό το πράγμα να ειπώνω εκατοντάδες φορές τα ίδια και τα ίδια σε κάθε καινούριο που έρχεται για πρώτη φορά, και να ρωτά χιλιοειπωμένα πράγματα από την μία με έχει κουράσει γιατί πρέπει να τα γράφω, αλλά από την άλλη ακονίζω ακόμη περισσότερο το Νου, διότι αναγκάζομαι να διεργαστώ τα όσα γνωρίζω ακόμη καλύτερα ώστε να τελοιοποιώ τις λεπτομέρειες.

Sevi Δεν είμαι δάσκαλος, διότι κατάντησαν να μου επιτίθενται λέγοντας ότι δεν είμαι έγκυρος δάσκαλος διότι δεν έχω τα διαπιστευτήρια δεν ξέρω ποιου, μα ούτε και με ενδιαφέρει αυτό, αλλά να μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα κατανοώ και μέσα από όλο αυτό να βελτιώνομαι κι εγώ ακόμη περισσότερο.. 


Η Συνεργασία είναι η Έκτη Δύναμη του πνεύματος της Ιερής Δεκάδας του πνεύματος Ζωή και Φως.

Δεν είμαι δάσκαλος κανενός, ο καθένας έχει το Νου για να κατανοήσει αυτά που γράφω αν έχουν αλήθεια ή όχι, αλλά μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα κατανοώ και μέσα από όλο αυτό να  βελτιώνομαι κι εγώ ακόμη περισσότερο. 

Μορφέα όσο μπορείς να επαναλαμβάνεις......μόνο καλό κάνεις μ αυτό

 Το γνωρίζω, βελτιώνομαι κι εγώ.


...........

Δεν υπάρχει αληθινός χώρος, ούτε αληθινό σώμα, ότι είναι αληθινό είναι ο Λόγος, και ο Λόγος είναι η Νόηση ενός Αδιαίρετου Νου που κινεί τον Νοητό του κόσμο, και αυτός ο Νοητός κόσμος είναι Αγαθός..

Το βίωμα της αίσθησης (δοχείο της Υλης) του χώρου και του σώματος που εμπεριέχει ένας Νους είναι η Εικόνα του Θεού, διότι ακόμη και στην Εικόνα ο Λόγος είναι αυτός που κινεί και γεννά τον αισθητό χώρο δίνοντας του κίνηση, άρα είναι υπεράνω της βιωματικής αίσθησης του σώματος και του χώρου που κινείται το σώμα..

Στο υλικό σύμπαν υπάρχουν Επτά Κεφάλια, Επτά Νους Δημιουργοί, κι εσύ μου μιλάς ακόμη για το πρώτο κεφάλι το αισθητό που το πνεύμα του βιώνει την πιο κατωφερή αίσθηση της Ύλης ως δικό του κόσμο, όπως αυτή της Γης.

Το Όγδοο Κεφάλι είναι η Εικόνα του Θεού και της Ζωής, εκεί όπου είναι και πάλι σώμα, αλλά αυτό το δοχείο της Ύλης είναι Αδρανή, διότι δεν έχει δοθεί η κίνηση ακόμη στο δοχείο της Ύλης από τον Άγιο Λόγο.

Και έξω από τα Οκτώ κεφάλια είναι το Άπλετο Φως, και η Αλήθεια της Ζωής ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος, όπου η Αλήθεια της Ζωής είναι το Μη Ον και τα Μη Όντα οι Δυνάμεις...από εκεί προέρχεται ο Άνθρωπος, και όχι όπως οι κτιστές μη ανθρώπινες ψυχές με το ψεύτικο μηχανικό πνεύμα τους, που ενεργεί μηχανικά σαν υπολογιστής, με νόμους των αριθμών, διότι είναι Μηχανή Μάτριξ.

Ο Χρόνος δεν υπάρχει είναι θέμα απλής λογικής τα έχω αναλύσει όλα αυτά εδώ και πολύ καιρό κι εσύ έχεις αναδείξει τον χρόνο σε κάτι το αξιοπρόσεκτο, και αξιοπερίεργο, ενώ είναι απλά μια ψευδαίσθηση της σάρκας και τίποτα περισσότερο.


morfeas sky
    

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ

Ο δε δεύτερος δημιουργός Νους ο περικλείων τους επτά κύκλους και τις δίνες των ριζών τους, μαζί με το λόγο έστρεψε τα δημιουργήματα του, κι άρχισαν να περιστρέφονται από μία αόριστη αρχή προς ένα απέραντο τέλος, η δε περιφορά καθώς το θέλησε ο Νους δημιούργησε από τα κατωφερή στοιχεία ζώα άλογα χωρίς λόγο, ο αέρας δημιούργησε πετεινά και τα νερά υδρόβια πλάσματα.

Κι όταν χώρισε η γη από τα νερά της δημιουργήθηκαν όπως το θέλησε ο Νους ζώα τετράποδα, ερπετά και άγρια και ήμερα ζώα.


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ

Αμέσως αφού τελείωσε η κτιστή δημιουργία, ο πατέρας όλων ο Νους, ζωή και φως, περιχαρής καθώς ήταν, εποίησε τον άνθρωπο όμοιο μ' αυτόν.

Περικαλλής δε καθώς ήταν, επειδή ήταν όμοιος με την Αγαθότητα του, τον αγάπησε σαν παιδί του και του έδωσε την εξουσία όλων των δημιουργημάτων του.(του κτιστού κόσμου).

Ο Άνθρωπος (δεύτερος θεός) Φως και Ζωή, θέλησε να ζήσει και κατανοήσει όλα όσα εξουσιάζει, και ο Πατέρας τον συγχώρησε γι'αυτό.

Εισήλθε στον Όγδοο Ουρανό και από Φως έγινε Νους, (Ογδοος Ουρανός) και από Φωτεινός Λόγος έγινε Άγιος Λόγος όμοιος με τον δεύτερο Νου δημιουργό, και μέσα στους επτά Ουρανούς έγινε ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος.

Και ο Άνθρωπος ο αισθητός θεός, αφού έμαθε τα πάντα για την ενέργεια του πυρός και πνεύματος, μαζί με τις δικές του ανθρώπινες ψυχές, τις δικές του μονάδες, θέλησε να ζήσει και κατανοήσει τις επτά φύσεις των πλανητών.

..μέχρι που εξέπεσε το φωτισμένο πνεύμα, η εικόνα του δεύτερου Νου δημιουργού, και έλυσε τον σύνδεσμο της Αρμονίας, με αποτέλεσμα να χαθούν οι ανθρώπινες ψυχές μέσα στην Άγνοια και την Λήθη των σωμάτων που ενσαρκώθηκαν.

Όταν εφτασε το πληρωμα της περιοδου,ο συνδεσμος ολων αυτων διαλυθηκε με τη βουληση του θεου, διοτι όλα τα ζωα που ηταν αρσενικοθυληκα διασπαστηκαν μαζι με τον ανθρωπο και στο ένα μερος τους μετατραπηκαν σε αρσενικα και θηλυκα.

Ο δε θεος αμεσως ειπε με λογο αγιο: Όλα τα κτισματα και τα δημιουργηματα ν’αυξανεστε σε μεγεθος και να πληθυνεστε κι ο λογικος ανθρωπος ν’αναγνωρισει τον εαυτο του σαν αθανατο και τον ερωτα σαν υπευθυνο για το θανατο και όλα τα οντα.

Όταν το ειπε αυτό, η Προνοια με την Ειμαρμενη και την Αρμονια πραγματοποιησαν τις προσμιξεις κι αρχισαν τις γεννησεις. Πληθυνθηκαν, λοιπον, τα παντα ως προς το γενος τους κι αυτος, που αναγνωρισε τον εαυτο του, εφτασε στο ξεχωριστο αγαθο, ενώ εκεινος, που αγαπησε το σωμα του προερχομενο απ’την πλανη του ερωτα, αυτος μενει πλανωμενος στο σκοταδι κι υποφερει με τις αισθησεις του τα παθη του «θανατου».




morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..