To ζωικό βασίλειο της Γης (πλανητών)


«ὁ δε ἀγαπήσας τὸ ἐκ πλάνης ἔρωτος σῶμα, οὗτος μένει ἐν τῷ σκότει πλανώμενος, αἰσθητῶς πάσχων τὰ τοῦ θανάτου» (Ποιμάνδρης)

«Από το δέντρο όμως της γνώσης του καλού και του κακού να μη φας· γιατί την ίδια μέρα που θα φας απ’ αυτό, εξάπαντος θα πεθάνεις» (Γένεσις).

Ο Ιησούς, μιλώντας στους Σαδδουκαίους για την ανάσταση των νεκρών, τους είπε: 
«Όταν αναστηθούν οι νεκροί, ούτε θα νυμφεύονται ούτε θα παντρεύονται, αλλά θα είναι όπως οι άγγελοι στον ουρανό» (Κατά Ματθαίον 22,30).

morfeas sky


Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο, δεν ζούμε σε έναν αγνό παρθένο άγιο κόσμο, αλλά βρισκόμαστε μέσα στον κόσμο της Αμαρτίας, (ουδείς αναμάρτητος), όπου υπάρχει μόνον η λιγότερη και η περισσότερη κακία, άρα αυτό που εμείς αποκαλλούμε ως καλό, είναι η λιγότερη κακία, οπότε μην μου μιλάτε όλοι σας για την ανιδιοτελή αγάπη απέναντι σε όλους τους ανθρώπους της Γης, ότι όλοι είμαστε αδέρφια και τα συναφή, συνέλθετε, σταματήστε να βιώνετε αυτές τις παραισθήσεις - ψευδαισθήσεις σας.

Μόνον τα όμοια είναι φίλοι
Τα ανόμοια ποτέ δεν είναι φίλοι μεταξύ τους. 
(Ερμητικά κείμενα).

Μέχρι να κατανοήσετε τι είναι τα όμοια δεν θα γνωρίσετε την θέωση σας, μα και ούτε μπορεί να υπάρξει τέτοιου είδους ανιδιοτελή αγάπη στον πλανήτη. 

Παράδειγμα, αφού αγαπάς όλους τους ανθρώπους ανιδιοτελώς, τότε να μοιραστείς μαζί τους τα πάντα, ότι έχεις και δεν έχεις.

Αντε από δω ρε  ούτε ο Χριστός το έκανε αυτό, γιατί αν μας αγαπούσε αμέσως θα μας ελευθέρωνε από τα δεσμά αυτού του κόσμου, μα ακόμη και ως Θεός που είναι δεν το έκανε, και τι σημαίνει αυτό; ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΟΗΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ....διότι βλέπεις έχεις εθιστεί στο ζωικό βασίλειο της Γης (πλανητών).


ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ;

Το πάτερ ημών λέει:
Τον άρτον ημών τον επιούσιον δώσε ημίν σήμερον.
Μόνον οι ζητιάνοι ζητάνε ένα κομμάτι ψωμί.

Ο αληθινός Θεός όμως δεν δίνει ένα κομμάτι ψωμί, διότι τα δικά του παιδιά δεν έχουν ανάγκες, αλλά δίνει τα πάντα απλόχερα και τίποτα απολύτως δεν ζητά από κανέναν, διότι αυτή είναι η δική του φύση και ουσία, όπως και των δικών του παιδιών, ούτε θέλει να τον προσκυνάς, διότι μόνον οι σκλάβοι προσκυνούν.
                  

ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (κείμενα του Νag Hammandi Μετάφραση Stevan Davies)

"Ρώτησα τον Σωτήρα (Ιησού Χριστό) :
Κύριε το φίδι δεν ήταν αυτό που δίδαξε στον Αδάμ να τρώει από το δέντρο της γνώσης του καλού και του κακού;

Ο Κύριος χαμογέλασε και είπε: Το φίδι τους δίδαξε να τρώνε, προκειμένου να παραχθεί η διαφθορά από την επιθυμία της αναπαραγωγής. Αυτό θα καθιστούσε τον Αδάμ χρήσιμο στο φίδι.

Από τότε μέχρι τώρα, η σεξουαλική συνεύρεση παρέμεινε χάρην στον Αρχιάρχοντα, ο οποίος έβαλε την επιθυμία για αναπαραγωγή μέσα στην γυναίκα που συνοδεύει τον Αδάμ.

Μέσω της συνουσίας ο άρχοντας, προκάλεσε νέα ανθρώπινα σώματα να παραχθούν και φύσηξε το τεχνητό του πνεύμα μέσα σε κάθε ένα από αυτά τα σώματα.

Το κατανοησατε;
Ο άρχοντας, προκάλεσε νέα ανθρώπινα σώματα και φύσηξε το τεχνητό του πνεύμα μέσα σε κάθε ένα από αυτά τα σώματα.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ:
Τοῦτό ἐστι τὸ κεκρυμμένον μυστήριον μέχρι τῆσδε τῆς ἡμέρας. 

ἡ γὰρ φύσις ἐπιμιγεῖσα τῷ ᾿Ανθρώπῳ ἤνεγκέ τι θαῦμα θαυμασιώτατον·

ἔχοντος γὰρ αὐτοῦ τῆς ἁρμονίας τῶν ἑπτὰ τὴν φύσιν, οὓς ἔφην σοι ἐκ πυρὸς καὶ πνεύματος, οὐκ ἀνέμενεν ἡ φύσις, ἀλλ' εὐθὺς ἀπεκύησεν ἑπτὰ ἀνθρώπους, πρὸς τὰς φύσεις τῶν ἑπτὰ διοκητόρων, ἀρρενοθήλεας καὶ μεταρσίους.

ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦν,
ἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν,


καὶ ἔμεινεν οὕτω τὰ πάντα τοῦ αἰσθητοῦ κόσμου μέχρι
περιόδου τέλους <καὶ> ἀρχῶν γενῶν.

ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·

πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

ὁ δὲ θεὸς εὐθὺς εἶπεν ἁγίῳ λόγῳ, (η εικόνα του θεού), Αὐξάνεσθε ἐν αὐξήσει καὶ πληθύνεσθε ἐν πλήθει πάντα τὰ κτίσματα καὶ δημιουργήματα, καὶ ἀναγνωρισάτω <ὁ> ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα. 

τοῦτο εἰπόντος, ἡ πρόνοια διὰ τῆς εἱμαρμένης καὶ ἁρμονίας τὰς μίξεις ἐποιήσατο, καὶ τὰς γενέσεις κατέστησε, καὶ ἐπληθύνθη κατὰ γένος τὰ πάντα καὶ ὁ ἀναγνωρίσας ἑαυτὸν ἐλήλυθεν εἰς τὸ περιούσιον ἀγαθόν, ὁ δε ἀγαπήσας τὸ ἐκ πλάνης ἔρωτος σῶμα, οὗτος μένει ἐν τῷ σκότει πλανώμενος, αἰσθητῶς πάσχων τὰ τοῦ θανάτου. 

........ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ;;;
ΑΠΟ ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ

«πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ»
..........
......................

Αν ο άνθρωπος δεν αποκτήσει το Νου της Ουσίας της ψυχής του τότε σε τίποτα δεν θα διαφέρει από τα άλογα ζώα, μα αν χάσει και την καρδιά, τότε θα γίνει χειρότερος και από τα ζώα, διότι θα γίνει θηρίο.

morfeas sky

Πώς ξέρεις πάντα τις απορίες μου και μου τις λύνεις.

Τα όμοια αλληλοκατανοούνται, τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία.

Οι φυσικοί λένε:
Αν δύο φωτόνια τα οποία κάποια στιγμή έχουν αλληλεπιδράσει πολύ στενά, κατόπιν τα απομακρύνουμε οσοδήποτε, τότε αυτά τα δύο φωτόνια δεν συμπεριφέρονται σαν 2 διαφορετικά αντικείμενα, παρά σαν ένα ενιαίο με κοινές ιδιότητες και εκφράσεις.


Αν τα απομακρύνουμε πάρα πολύ μακριά και προικοδοτήσουμε το ένα με κάποια πληροφορία, τότε με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι η πληροφορία αυτή μεταβιβάζεται στο άλλο με ταχύτητες πολλαπλάσιες της ταχύτητας του φωτός.


Στην Ελβετία έγινε ένα τέτοιο πείραμα πριν δέκα + χρόνια

morfeas sky

Και να πούμε εδώ ότι όποιος κάνει κακό στα δημιουργήματα του Θεού δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος τέλεια και παύλα.

Ποια είναι τα δημιουργήματα του Θεού; Σίγουρα όχι τα σώματα, πόσο δε τα διαχωρισμένα σώματα (αρσενικό-θηλυκό) που γεννούν την διαφθορά, διότι ο Θεός μόνον θεούς όμοιους με το Θεό δημιουργεί.

Το διαχωρισμένο σε αρσενικό και θηλυκό ανθρώπινο γήινο είδος το δημιούργησε το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα, το φίδι, όχι ο Πανάγαθος Θεός.

ΛΟΓΟΣ Θ"
ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

..κυρίως από τον δαίμονα, τον φωτισμένο απ'το Θεό, ο οποίος μπαίνοντας κρυφά έσπειρε το σπέρμα της δικής του ενέργειας, και τότε ο νους γέννησε το σπαρμένο,


ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·

πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

........ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ;;;
ΑΠΟ ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ
"""""πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ"""""

– Εἰ ἐνόησας, εἰπέ μοι, διὰ τί ἄξιοί εἰσι τοῦ θανάτου οἱ ἐν τῷ θανάτῳ ὄντες;

– ῞Οτι προκατάρχεται τοῦ οἰκείου σώματος τὸ στυγνὸν σκότος,
ἐξ οὗ ἡ ὑγρὰ φύσις, ἐξ ἧς τὸ σῶμα συνέστηκεν ἐν τῷ αἰσθητῷ κόσμῳ, ἐξ οὗ θάνατος ἀρδεύεται.

morfeas sky


Τι είσαι;

Μορφέα στην κόλαση και στον Άδη, δεν υπάρχει τίποτα καλό, έτσι δεν ειναι; άρα είναι πιο κάτω από μας!

Εδώ είναι η κόλαση, πιο κάτω από εμάς είναι όλες οι κτιστές ψυχές που ενσαρκώνονται τα ζώα, διότι το καλύτερο σώμα που μπορούν να ενσαρκωθούν οι κτιστές ψυχές είναι το ανθρώπινο σώμα, ενώ το χειρότερο σώμα που μπορούν να ενσαρκωθούν οι ανθρώπινες ψυχές είναι το ανθρώπινο σώμα.

Ερμητικά κείμενα
Διότι ο κόσμος αποτελεί πλήρωμα της κακίας.

Διότι όλα όσα υποπίπτουν στην αίσθηση της όρασης αποτελούν είδωλα και μοιάζουν με σκιαγραφήματα.

Οι μεταβολές λοιπόν, αυτών των ψυχών είναι πολλές, άλλων μεν προς το καλύτερο, άλλων δε προς το αντίθετο. Κι εκείνες μεν που είναι χαμερπείς σε άγρια θηρία, είτε μεταβάλλονται σε υδρόβια, οι δε υδρόβιες σε χερσαία, οι χερσαίες σε πτηνά, οι αέρινες σε ανθρώπους, και οι ανθρώπινες ψυχές κατέχοντας την Αρχή της Αθανασίας, καθώς μεταβάλλονται σε δαίμονες, στην συνέχεια έτσι πηγαίνουν στον κύκλο των θεών.

Οι κύκλοι των θεών είναι δύο, ο ένας των πλανητών, κι ο άλλος των Απλανών.

Κι αυτό αποτελεί την πιο μεγάλη δόξα για την ψυχή.

Η ψυχή όμως εκείνη, η οποία ήρθε στους ανθρώπους, αν παραμείνει κακή, ούτε την αθανασία γεύεται, ούτε παίρνει μέρος στο Αγαθό, αλλά ακολουθεί και πάλι προς τα πίσω το δρόμο, που οδηγεί στην καταδίκη της κακής ανθρώπινης ψυχής με ένα χειρότερο ανθρώπινο σώμα που αξίζει.

Η δε κακία της ανθρώπινης ψυχής είναι η Άγνοια.

Αλλά η ασεβής ψυχή
(που ζούσε σε άγνοια, που δεν γνώρισε τον εαυτό της, αλλά ερωτεύτηκε το ανθρώπινο σώμα)

παραμένει στη δική της ουσία και τιμωρείται από τον εαυτό της, καθώς ψάχνει να βρει ένα γήϊνο σώμα για να μπει και μάλιστα ανθρώπινο.

Διότι διαφορετικό σώμα δεν χωρά την ανθρώπινη ψυχή να ξεπέσει σε σώμα ζώου, που δεν έχει λογική.

Διότι αυτό αποτελεί νόμο του Θεού, να προφυλάσσει δηλαδή την ανθρώπινη ψυχή από ένα τέτοιο εξευτελισμό.

..........

Διότι η ανθρώπινη ψυχή που δεν γνώρισε κανένα από τα δημιουργήματα, ούτε τη φύση τους ούτε το κατ'εξοχήν Αγαθό, αλλά παραμένει τυφλή, πέφτει στα σωματικά πάθη κι η κακομοίρα έχοντας αγνοήσει τον εαυτό της εργάζεται για ξένα και κακά σώματα, κουβαλώντας το σώμα της σαν φορτίο και χωρίς να το εξουσιάζει, αλλά να εξουσιάζεται. Αυτό αποτελεί την κακία της ψυχής.

Αντίθετα, αρετή της ψυχής αποτελεί η γνώση, διότι εκείνος που την κατάκτησε είναι και αγαθός κι ευσεβής και θεϊκός πλέον.

- Kαι ποιος είναι αυτός πατέρα;

- Αυτός, που δεν λέει πολλά, ούτε ακούει πολλά, καθόσον αυτός που καταπιάνεται, παιδί μου, με δυο λόγους και με δυο ακούσματα, ανώφελα κοπιάζει. Διότι ο Θεός-Πατέρας και το απόλυτο Αγαθό ούτε λέγεται, ούτε ακούγεται.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας