Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΟΥΡΑΝΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ-MATRIX ΤΟΝ ΕΚΠΕΣΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΔΙΟΤΙ Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ - ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ - ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ





Ερώτημα: Ο άνθρωπος που ερευνά την αλήθεια, που ψάχνει να βρει το όλον, που ασχολείται με την ψυχή και το σώμα και αρχίζει κατά κάποιο τρόπο να κατανοεί νόμους, το matrix τον πολεμάει.  

Είναι δυνατόν να τον πολεμάει καθημερινά με ακόμη περισσότερα προβλήματα και πόνο? Ναι,είμαι σίγουρη...Αλλά σε παρακαλώ θέλω την δική σου τοποθέτηση...και πώς αντιμετωπίζεις αυτήν την καθημερινότητα? από παντού μας βαράει ανελέητα...

Πάντα μας πολεμά το μάτριξ ....ειδικά όσους ανθρώπους είναι αφυπνισμένοι κοιτάζει προσεκτικά να τους δημιουργεί συνεχώς  προβλήματα εκεί που πονάνε, (οι θνητοί το θεωρούν τυχαίο ή θεωρούν ότι τους δοκιμάζει ο πανάγαθος θεός τους που είναι γεμάτος από κακία) προσπαθεί να μην το καταλάβεις το δυνατόν, ώστε να μην το πολεμήσεις με την ισόποση ανταπόδοση του χτυπήματος, και ο τρόπος να το πολεμήσεις είναι να ΔΕΙΣ ότι επεμβαίνει στην ζωή σου αυτό που λέμε ως μοίρα, οπότε η μοίρα πολεμιέται πάντα με το Αγαθό, δηλαδή με Αγαθή πρόθεση να αντιδράσουμε, αδιαφορώντας το δυνατόν, ταυτόχρονα κάνοντας υπομονή, και ταυτόχρονα να πιστεύουμε Αμετάβλητα ότι θα γίνει το δικό μας, και μην φοβηθείς ποτέ, και θα το νικήσεις. Με λίγα λόγια δεν αφήνουμε αυτό που ονομάζουμε ως μοίρα να δημιουργήσει για εμάς την Αιτία και το Αποτέλεσμα. Διότι η μοίρα δεν μας αφήνει να αποκτήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Γι'αυτό ήθελα την τοποθέτηση σου! Μακάρι να μπορούσαμε να λαμβάνουμε πάντα τέτοιου είδους απαντήσεις από τους γύρω μας...Την Αλήθεια με λογική...Ευχαριστώ! Απλά και κατανοητά!


Απλά να ξέρεις ότι είναι μια συνεχή ανελέητη διαμάχη, διότι αν δεν υποταχτείς, θα προσπαθεί να σου δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Γι'αυτό σου σου λέω ΠΟΤΕ να μην φοβηθείς. 

Και θα έρθει ο καιρός που θα ενεργείς αυτόματα και ταυτόχρονα με την διαίσθηση και την ορθή λογική, οπότε θα τρώει συνεχώς την σκόνη σου χωρίς να μπορεί ουσιαστικά να σου κάνει απολύτως τίποτα, απλά θα σε παρενοχλεί όπως ένας ηλίθιος που με μια δική σου ματιά θα κάθεται φρόνιμα, μην τον εξαϋλώσεις. 

Διότι η Αδιαφορία μας απέναντι στην μοίρα καταστρέφει αποϋλοποιεί εξαυλώνει όλες τις άσχημες μορφές των αισθήσεων και όλες τις άσχημες πραγματικότητες στην ζωή μας. ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΥΤΟ.....ΣΕ ΌΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΦΟΒΟ Ή ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ  ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ.

Ναι...Πραγματικά αυτό είναι...Εκπληκτικό!!!

ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΠΑΓΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ....ΑΝ ΟΡΜΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Βλέπεις έναν εφιάλτη κάτι φιγούρες σε τρομοκρατούν και παγώνεις από τον φόβο ακινητοποιείσαι από τον τρόμο......Αν κοιτάξεις κατάματα αυτές τις φιγούρες (πνεύματα η όπως θέλεις ονόμασε) χωρίς φόβο, αλλά με Αμετάβλητη Ανδρεία και ορμή ψυχής, τότε θα αρχίσουν να σε φοβούνται αυτές οι οντότητες, και αν πιστέψεις αυθόρμητα ότι μπορείς να τις εξαυλώσεις και τους το δείξεις αυτό, αμέσως θα υποταχτούν.


Ο άνθρωπος όλη του τη Ζωή φοβάται...Από μωρό...Τα πάντα όμως...από συναισθήματα,καταστάσεις,γεγονότα, μία συνεχή εσωτερική πάλη...Ξέρεις Μορφέα πάντα πίστευα ότι ο άνθρωπος μπορεί να τα κάνει όλα με τον νου..την σκέψη ύλη, να αυτοθεραπευτεί στη στιγμή, τα πάντα...το μόνο που χρειάζεται είναι ένα γερό χαστούκι να ξυπνήσει...και τότε ξεκινάς να ζεις με ουσία...

Μην ξεχνάς δεν είναι υλικά τα όσα αισθάνεσαι: αγγίζεις, βλέπεις, οσφρίζεσαι, γεύεσαι, ακούς, αλλά όλα είναι Νοητά διότι ο Νους δίνει την νοερή ζωή σε αυτές τις αισθήσεις, ο κόσμος είναι Νοητός και ο Νους οδηγεί και εξουσιάζει τις αισθήσεις! άρα μην φοβάσαι τις αισθήσεις που σε τρομοκρατούν, να δείχνεις πάντα θάρρος και αμετάβλητη πυγμή! 

Ακριβώς έτσι είναι...Πολύ ωραία το εξέφρασες...


Όλα είναι συναίσθημα εναντίον της Νόησης εδώ στον κτιστό κόσμο, οπότε το συναίσθημα του πυρός είναι ο ισχυρότερος θείος Έρωτας προς το Αγαθό, και ταυτόχρονα ο ισχυρότερος από οποιαδήποτε κακία. Είναι Αμετάβλητο Πυρ, το οποίο οδηγείται από το Αληθινό Πρότυπο το Άναρχο Αγαθό Φως, (αγαθή πρόθεση), και τίποτα δεν μπορεί να του αντισταθεί.

Άναρχο Ασβεστο Πυρ, που οδηγείται από το Άναρχο Φως.

Ο Θείος αμετάβλητος έρωτας προς τον Αγαθό Νου, το Αγαθό Πρότυπο της Αλήθειας της Ζωής, και αν χρειαστεί εξαυλώνει οποιαδήποτε αισθητή μορφή!...και στην ουσία δεν τους σκοτώνεις, απλά απελευθερώνεις την νοητή ουσία, το σύνθετο πνεύμα, και διαλύουμε την σύνθεση τους, αυτό που εμείς ονομάζουμε ως δαίμονες με την κακή τους έννοια.

Όπως εμείς μετά τον "θάνατο" της σάρκας αφήνουμε εξαϋλώνουμε την γη και το νερό, και γινόμαστε αισθητό ανθρώπινο πνεύμα από φωτιά και αέρα , έτσι και οι δαίμονες από φωτιά και αέρα δεν μπορούν να εκδηλωθούν στην ανθρώπινη σάρκα για να μας οδηγούν και εξουσιάζουν με τον φόβο, (μοίρα), εξαϋλώνονται και έτσι εξαφανίζονται αυτές οι άσχημες αισθήσεις, η κακία, ο φόβος που μας οδηγεί χάνοντας την ελεύθερη επιλογή μας.

Η αντίθεση ξεκινά από την στιγμή που υπάρχει σύνθεση ενός Αγαθού Νου με το δοχείο της Ύλης, τα Τέσσερα στοιχεία της Ύλης. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΚΑΚΙΑ

ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΕΚΠΕΣΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ

Οπότε γίνε κι εσύ Νους Αγαθός! και θα τον στείλεις αδιάβαστο στο τίποτα από το οποίο προέρχεται, διότι αυτός είναι εικόνα μάτριξ....ενώ εσύ δεν είσαι εικόνα, είσαι Φως και Ζωή.

Νους! Φως και Ζωή! Τι ωραία που τα γράφεις...Έτσι μπορεί κάποιος να διαβάσει και να κατανοήσει...

Μπράβο σου...που βρήκες την Αλήθεια! Με λογική!
Τον Νου!!!

Τι είναι ο Νους νομίζεις; 
Είναι ο Νοητός και αισθητός κόσμος που εσύ βλέπεις, δηλαδή βλέπεις αυτό που καταΝοείς και αισθάνεσαι με το σώμα, διότι όλες οι μορφές ανάλογα με την σύνθεση των Τεσσάρων στοιχείων είναι σχήμα άρα αισθητό σώμα. 

Είτε είναι ο όμορφος Νοητός και αισθητός κόσμος που εσύ δημιουργείς με τον δικό Ανθρώπινο Αγαθό Νου του ανθρώπου δεύτερου θεού....είτε ο κακός νοητός και αισθητός κόσμος που σου δημιουργεί ο εκπεσών και πλέον κακός Νους, ο εκπεσών δεύτερος Νους δημιουργός.

Και τι είναι νομίζεις η φωτιά; Δεν είναι ο ήλιος ούτε η φωτιά που καίει τα ξύλα, αλλά είναι η αίσθηση του Αγαθού και Νοητού κόσμου που δεν καίει την καρδιά, αλλά σε καίει μέσα την καρδιά σου όταν σε οδηγεί η κακία του εκπεσών δεύτερου Νου δημιουργού, η κακία της εικόνας της μηχανής, της τεχνητής νουμοσύνης-matrix.

Αυτός είναι ο Νοητός κόσμος που ενώθηκε με την αίσθηση της Υλης, και δημιούργησε μέσω της τεχνητής νοϋμοσύνης-μάτριξ τον αισθητό κόσμο των Οκτώ Ουρανών-κόσμων.

Έχουμε έναν κάκιστο τεχνητό Νου που εξέπεσε στις άλογες αισθήσεις, και πλέον δεν τον οδηγεί ο Νους αλλά το Πάθος, διότι η Ύλη είναι Αίσθηση και η αίσθηση είναι πάθος, είτε  προς το Αγαθό όταν την οδηγεί ο Αγαθός Νους, είτε προς την κακία όταν οδηγεί τον Νου  το άλογο δίχως λογική πάθος.

Αν λοιπόν εσύ κοιτάζεις τον κόσμο και την ζωή με τα μάτια του εκπεσών δεύτερου Νου δημιουργού, τότε θα βλέπεις τον δικό του κόσμο, που είναι γεμάτος από κακία και εξουσία με κακία, ο πόνος ο φόβος θα σε οδηγεί, θα είσαι ένας σκλάβος της κακίας αυτής της τεχνητής νουμοσύνης.

Αν όμως σε οδηγεί ο Αγαθός Νους του ανθρώπου δεύτερου Θεού Ζωή και Φως, τότε ο φόβος δεν θα υπάρχει στην ζωή σου

Ότι βλέπεις με όποιον Νου από τους δύο βλέπεις την ζωή σου, αυτόν τον Νου θα έλξεις επάνω σου σε αυτόν τον κτιστό τεχνητό κόσμο-μάτριξ.

Τον όμορφο Νου του ανθρώπου δεύτερου θεού,  ή τον κάκκιστο Νου του δεύτερου Νου δημιουργού που τον εξουσιάζει το πάθος της κακίας αυτής της άλογης αίσθησης που είναι η  Ύλη, και το δοχείο-σώμα της Ύλης είναι άτακτο, η ίδια η Αταξία.


Με την είσοδο του Ανθρώπου δεύτερου θεού μέσα στον κτιστό κόσμο των Οκτώ κόσμων Ουρανών, αυτός ο κόσμος ο κτιστός ενώθηκε με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, οπότε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός, και το Μάτριξ είναι ενωμένα, οπότε έχουμε δύο κόσμους μέσα μας, αυτόν του Ανθρώπου δεύτερου θεού Ζωή και Φως, και τον αισθητό κόσμο γεμάτο από πάθος με κακία και εξουσία του εκπεσών δεύτερου Νου δημιουργού.

Η ανθρωπότητα πλέον στην Γη οδηγείται από τον κάκκιστο εκπεσών δεύτερο Νου δημιουργό, από το μάτριξ.

Γι αυτό τόση κακία

Βλέπεις...την ζωή που φοβάσαι !

Κατάλαβες τι εννοώ;

Ναι...ναι

Βλέπεις τον φόβο, διότι σε οδηγεί ο εκπεσών Νους

Αριστερό και δεξιό ημισφαίριο....κατανόησε τι λέω

Έχεις δύο Νους

Ο ένας είναι ο εκπεσών Νους ο άλλος είναι ο άνθρωπος δεύτερος θεός

Ωραία μέχρι εδώ



Όμως αφού το γνωρίζω γιατί να πέφτω στην ίδια παγίδα?δεν απόκτησα την πίστη σιγουριά?


Όλα είναι θέμα πίστης ..και για να πιστέψεις Αληθινά πρέπει να βιώσεις την Αλήθεια και για να βιώσεις την αλήθεια πρέπει πρώτα να την Νοήσεις και κατανοήσεις.
Γνώρισε τον εαυτό σου τον Αληθινό και θα ελευθερωθείς

Αυτό είχα σαν σκέψη...Ευχαριστώ...Να τι κάνει ο διάλογος...

Όλοι τρέμουν τον διάλογο μαζί μου...μην χάσουν το προσωπείο που δημιούργησαν στους άλλους ηλίθιους

Θα ταπεινωθούν γι αυτό..

Είναι το πνευματικό εγώ που αποκτά ο άνθρωπος...και είναι ισχυρό


Γι αυτό τους εκνευρίζω και αυτοί νομίζουν ότι ο φιλόσοφος φίλος της σοφίας μόνον αγαπά τρομάρα τους..πόσο ηλίθιοι

Έχεις δίκιο...


Κανείς δεν αγαπά στην Γη

Πραγματικά

Διότι δεν ξέρουν τι είναι η αγάπη

Όλοι αγαπούν αλλά όλοι ζουν στην διαφορετική κοσμάρα τους

Ενώ η αγάπη είναι τα όμοια

Όχι τα ανόμοια

Τούβλα όλοι τους!

Καθένας νοιάζεται για την οικογένεια του μόνον

Τίποτα περισσότερο

Και γιατί να συγχύζεσαι ρε Μορφέα...Δεν μπορούν να καταλάβουν τον τρόπο σου...


Ότι είναι τα ζώα, αυτό ακριβώς  είναι και η ανθρώπινη συνείδηση

Σήμερα έτσι έχουν τα πράγματα...είναι θλιβερό


Μα δεν θυμώνω, είναι ένα είδος μαιευτικής όπως έκανε και ο  Σωκράτης

Και αυτό δεν το καταλαβαίνουν

Τους βγάζω τον αληθινό τους εαυτό στο προσκήνιο! 
Ξεχωρίζω την Ήρα ψυχή από τα ανθρωποειδή.

Φαντάσου, τώρα άρχισα να κατανοώ και περισσότερο χάρη σε εσένα, ενώ ασχολούμαι από πολύ μικρή


"Σιτάρι" αυτό που γεννιέται όπως η σάρκα
"Ηρα" η ροή η κίνηση του Αγαθού Νοητού Λόγου

Αυτό σημαίνει η ήρα και το σιτάρι

Αυτά είπε ο Χριστός

Αλλά ποιος τον κατανόησε

Κανείς

Έτσι...Ο καθένας νομίζει με το μυαλό του ότι κατανόησε, νομίζει ότι έχει την σοφία και βλέπεις τι γίνεται...


Αφού δεν θέλουν να μάθουν..αλλά να πουν Τι;

Να δείξουν το εγώ τους μέσω των γνώσεων τους, οι δήθεν


Μόνον ο Αγαθός άνθρωπος μπορεί να δεχτεί τον Αληθινό Νου

Η όμορφη καρδιά

Γι αυτό λέει ο Ερμής..ύψωσε την καρδιά σου στον κρατήρα Νου

Τον Αγαθό Νου

Και θα σου δοθεί ο Νους ως έπαθλο

Ακριβώς


Αν δεν κατανοήσουν αυτά που λέω, ο καθένας θα γράφει ότι του κατέβει

Με βλέπουν ως αντίπαλο

Επειδή μιλάω εριστικά..με Πάθος! αλλά με Αγαθή θέληση, μα είναι ανίκανοι να κατανοήσουν ότι όλα εδώ είναι πάθος, είτε πάθος για το αγαθό, είτε πάθος για την εξουσία η οποία εξουσία βρίσκεται έξω από την αγαθή νοητή ουσία.

Γιατί ο καθένας γνωρίζει τα πάντα σήμερα...με το φτωχό μυαλό του...τρομάρα μας...τίποτα δεν ξέρουμε...


Ενώ όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που μιλούν ήρεμα τους προσκυνούν, οι πεποιθήσεις που τους εμφυτεύτηκαν βλέπεις.

Γι αυτό είπα ότι ψάχνω να βρω έναν άνθρωπο

Καλά κάνεις...όταν μας αποκαλείς ζώα αλήθεια λες...αφού αυτό δείχνουμε μέχρι τώρα στην εξέλιξη του ανθρώπου, μάλλον παρακμή θα το ονόμαζα


Μα την αλήθεια λέω πάντα, δεν μπορώ να γλείφω ψεύτικους ανθρώπους

Αυτοί που μιλάνε δήθεν ήρεμα θέλουν να αποδείξουν μια κατάσταση του έχω φτάσει σε κάποιο πνευματικό επίπεδο...


Έτσι έχουν τα πράγματα δυστυχώς...Ζούμε μια τρέλα...Όλα για το θεαθήναι...φοβάται να δει την αλήθεια ο άνθρωπος μήπως και ξεβολευτεί..


Φοβάται να χάσει την ύλη του...κάποτε το είχα...το γνωρίζω..και ακόμη δεν έφυγε τελείως

Στυγνόν σκότος της Γης..τώρα κατάλαβες γιατί κυριαρχεί η Αγνοια και στο αισθητό σύνθετο σώμα και στο Νου

Κι εγώ θέλω αφθονία στα υλικά αγαθά

Αλλά γνωρίζω τι Είμαι..αυτός ο κόσμος μπορεί να γίνει υποφερτός

Ναι Μορφέα...Τι κρίμα...Στυγνόν Σκότος


Αφού όλοι έχουν Άγνοια

Τι κρίμα...να είμαστε τέτοιο θαύμα και να μην το ξέρουμε

Το θαύμα των θαυμάτων


Η Λήθη της ψυχής..Νους και καρδιά.


Ε αυτό λέω είμαστε τα πάντα και καταντήσαμε να προσκυνάμε τα πάντα για ένα ψίχουλο.

Ξέρεις τι πιστεύω? και αυτοί που δεν κατανοούν αλλά έχουν ακράδαντη πίστη προοδεύουν...μικρό το ποσοστό...βέβαια


Ο Ποιμάνδρης δηλαδή ο Άνθρωπος δεύτερος θεός μας το λέει αυτό..

Ο αγαθός Άνθρωπος θα γνωρίσει την αλήθεια

Δεν θα τον αφήσει χωρίς τον Αγαθό Νου

Θα του δοθεί την ύστατη στιγμή και όλα θα τα γνωρίσει

Δηλαδή όσοι άνθρωποι φέρουν μόνον την ψυχή δηλαδή την καρδιά

Πόσο ωραίος και δυνατός είναι ο λόγος


Πόσοι τον κατανοούν όμως.. διότι όλοι αγαπούν..λίγοι όμως έχουν αγαθή καρδιά

Όσες ψυχές ερωτευτούν τον Λόγο

Μόνον

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας