ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ


Τι είναι ο "Άδης" και τι είναι ο "Κάτω Κόσμος"


Θα σας φύγει το "καφάσι" διότι όλα όσα μας έμαθαν είναι ψέμα!!
Το ήξερα, αλλά τώρα το κατανόησα πλήρως ως ορολογία αυτών των λέξεων.

ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ

Δεν θα σας αναλύσω απολύτως τίποτα από αυτά που θα διαβάσετε. να σπάσετε το κεφάλι σας μόνοι σας όπως εγώ για να το ανακαλύψετε πρώτα με την διαίσθηση σας και μετά να το κατανοήσετε με την νόηση.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ

Ερμητικά κείμενα ..απόσπασμα γιατί υπάρχει η κακία πάνω στην Γη.

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ

Γενικά σ'αυτούς δεν πρέπει να δοθεί καμιά απάντηση, όμως για χάρη σας θα συνεχίσω και θα σας εξηγήσω.
Αυτοί λένε, λοιπόν, ότι ο θεός έπρεπε να απελευθερώσει τον κόσμο πλήρως από την κακία, καθώς αυτή υπάρχει σε μεγάλο βαθμό σ'αυτόν και έτσι φαίνεται σαν μέρος του..................

......Το κοίλο μέρος λοιπόν, του κόσμου που η μορφή του μοιάζει με αυτήν της σφαίρας, το εσωτερικό της μέρος στο σύνολο του είναι αθέατο λόγω της ποιότητας η της μορφής της.

Και πράγματι αν προσπαθήσεις να κοιτάξεις προς τα κάτω, δε θα μπορέσεις να διακρίνεις τι υπάρχει στα βάθη της.
Γι'αυτό το λόγο πολλοί τη θεωρούν όμοια με τον κοσμικό χώρο, και με όμοιες ιδιότητες με αυτόν.

Ο μόνος λόγος λοιπόν που αυτή θεωρείται αισθητή καθώς παρουσιάζεται σαν ζωγραφισμένη, είναι αυτές οι αισθητές μορφές που αντιστοιχούν στις ιδεατές και μοιάζουν σαν αποτυπωμένες εικόνες τους. Στην πραγματικότητα όμως, η ίδια είναι πάντα αθέατη από τον εαυτό της.

Για το λόγο αυτό, λοιπόν, επειδή δεν είναι ορατός, καλείται στα Ελληνικά "Άδης". και για το λόγο ότι βρίσκεται στο βαθύτερο σημείο της σφαίρας, ονομάζεται "Κάτω Κόσμος".

Αυτά, λοιπόν, αποτελούν τα πρωταρχικά και τις απαρχές των πάντων, κάτι σαν κεφάλαια, τα πάντα υπάρχουν μέσα σ'αυτά είτε γι'αυτά είτε από αυτά.

morfeas sky

Εγώ το ονομάζω Άβυσσο


Mε ποια έννοια την λέξη Άβυσσος

Τον χώρο που κατοικούν οι ψυχές 


Δηλαδή τον χώρο που κατοικούν οι θεοί πως τον ονομάζεις.

 οι θεοί κατοικούν παντού και πουθενά



Πως το εννοείς αυτό. Μόνον ο Άνθρωπος μπορεί να κατοικεί ταυτόχρονα παντού. Οι άλλοι θεοί όχι, ζουν αποκλειστικά στον δικό τους κόσμο.

Ας μην φύγουμε όμως από το αρχικό θέμα. Τι είναι ο Άδης για σένα, και τι είναι ο Κάτω κόσμος.

Εγώ που δεν μπορώ να κατανοήσω αυτές τις οντότητες, έτσι μπορώ να το περιγράψω. Αυτά που γράφω είναι δικές μου σκέψεις. Ο Άδης είναι μια πλευρά του Δία. Ο κάτω κόσμος δεν είναι στην ουσία κάτω. Είναι περιμετρικά πάνω από την Γη

Με την έννοια της λέξης "άβυσσος" που έδωσες για τον Αδη και για τον Κάτω κόσμο στην ουσία δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. 

Και ο Δίας τι είναι; ο Αδης τι είναι; ο πλανήτης Γη τι είναι;
Πεδία είναι. Ο Δίας είναι μια εξελιγμένη οντότητα

Και τι είναι το "πεδίο" και τι είναι η οντότητα του Δία, και τι είναι η οντότητα του Άδη, και ποια η οντότητα του Κάτω κόσμου.

Σίγουρα αρκετά κοντά στον δημιουργό Νου.

Ναι ο Δίας είναι ένα από τα Επτά δημιουργήματα του δεύτερου Νου δημιουργού, αλλά τι είναι ο Δίας; ας πούμε για παράδειγμα είναι ο γαλαξίας; ο ήλιος;


Θα έλεγα ότι δεν έχει κάτι από ύλη πάνω του. Αυτό που θα έλεγα είναι ότι κινεί τον Αιθέρα

Μα..ο Αιθέρας κινεί και τον πλανήτη Γη άρα δεν γίνεται κατανοητό τι ακριβώς είναι ο Δίας. Ο Αιθέρας του πλανήτη; ο Αιθέρας του ηλιακού συστήματος; ο Αιθέρας του Γαλαξία; ο Αιθέρας του Σύμπαντος;

Η ουσία που περικλείει τα πάντα και δίνει ζωή

Εννοείς ως ζωή την Νοητή Ουσία που περικλείει το γίγνεσθαι μέσα σε έναν γαλαξία;

Σε όλα τα πεδία και τις διαστάσεις που υπάρχει ζωή από τον δημιουργό Νου

Δεν υπάρχουν οι διαστάσεις η τα πεδία όπως τα εννοείς,, αλλά η σύνθεση του πνεύματος με τα Τέσσερα στοιχεία της Υλης.
Πες μου λοιπόν ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι το υλικό σύμπαν που περικλείει και εμπεριέχει όλους τους γαλαξίες;

Όπως το θέτεις, θα έλεγα ναι...

Αρα το πρώτο στοιχείο είναι ότι μάθαμε τι είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός. Είναι αυτό που ονομάζουμε σφαιρικό πεπερασμένο ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ και εσωτερικά του υλικού σύμπαντος, και εξωτερικά από τους Γαλαξίες.

Δηλαδή ο πυρήνας;

Ποιος πυρήνας; τι είναι ο πυρήνας; το κέντρο ενός γαλαξία; το κέντρο ενός ηλιακού συστήματος; το κέντρο ενός πλανήτη; ....εδώ όμως μιλάμε για τον ΑΙΘΕΡΑ που περικλείει τα πάντα και εμπεριέχεται μέσα στα σώματα, άρα στα πάντα.....Άρα μου μιλάς για την ΜΟΝΑΔΑ του πνεύματος που είναι ενωμένη με την ΕΠΤΑΔΑ του Πνεύματος!!!! ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΌ !!

Αυτό που ονομάζουμε ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ. Όταν λες αυτό εννοείς ότι ο δεύτερος δημιουργός Νους, είναι το κέντρο του σύμπαντος;


ΟΧΙ ..Αρα μου μιλάς για την ΜΟΝΑΔΑ ο πυρήνας που είναι ενωμένος με την Επτάδα!!!! (Επτα Ουρανοί Διοικητές).
ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΌ !!

Δεν τα γνωρίζω όλα αυτά... Ειλικρινά

πυρήνας είναι αυτό που βρίσκεται μέσα σου! αυτό που ονομάζουμε ψυχή. Αυτή η ψυχή είναι η Μονάδα του γήϊνου πνεύματος μέσα μας, και είναι ενωμένη με την Επτάδα του πνεύματος των Επτά Ουρανών, αν λοιπόν κολλήσουμε πάνω στην Γη, τότε θα μας οδηγεί μόνον η Μονάδα, δηλαδή το πνεύμα της γήινης πραγματικότητας και μόνον!

ωραία και η Επτάδα ποία είναι;

Ο Εβδομος Ουρανός, εκεί όπου ζουν οι θεοί, τα αθάνατα όντα. Το Γένος των Ανθρώπων θεών.

Με λίγα λόγια σου λέω, ότι η εικόνα της ζωής βρίσκεται έξω από τους γαλαξίες, και μέσα στο σύμπαν-σώμα που εμπεριέχει συγκροτεί και κρατά και κινεί όλους τους γαλαξίες όπως το θέλει ο Νους ο Έβδομος Ουρανός, μέσα από τα Επτά δικά του δημιουργήματα τους Επτά Ουρανούς Διοικητές που είναι συνδεδεμένος μαζί τους και τους οδηγεί και εξουσιάζει.

Και θα σου πω και αυτό,..Μέσα σε κάθε γαλαξία, μέσα σε κάθε ηλιακό σύστημα, και σε κάθε πλανήτη, υπάρχει το καθαρό της φύσης δημιούργημα , ο ΑΙΘΕΡΑΣ , και μέσω του ΑΙΘΕΡΑ μπορούμε να διαρρήξουμε τους Ουρανούς και να βγούμε από τον γαλαξία.…

Ουρανός Νους Διοικητής είναι το ενεργειακό σφαιρικό πλέγμα δηλαδή ο ΑΙΘΕΡΑΣ που περικλείει με τις αντίθετες κινήσεις κάθε σώμα, (π.χ. το ηλιακό σύστημα, όπως κάνουν ακριβώς το ίδιο και οι ψυχές στα σώματα) το συγκροτεί και του δίνει κίνηση όπως το θέλει ο Αιθέρας δηλαδή ο Νους Αιθέρας.


Στον κάτω κόσμο, στο βασίλειο του Άδη πάνε οι άνθρωποι, αυτοί που έχουν ψυχή. Οι υπόλοιποι πάνε στην Άβυσσο. 

Αντε θα τα πω διότι κανείς δεν θα καταΝοήσει τι είναι ο Άδης και τι είναι ο κάτω κόσμος. Άδης είναι ο Έβδομος Ουρανός, εκεί που κατοικούν τα Γένη των θεών, ο Αόρατος κόσμος.

Κάτω κόσμος ή Άβυσσος όπως την ονομάζεις, είναι το Γίγνεσθαι μέσα σε έναν γαλαξία, των πλάνητών και των Απλανών αστέρων,  και ο πιο κατωφερής κάτω κόσμος είναι ο πλανήτης Γη !! το στυγνόν σκότος.


Δεν είναι πάντως το μέρος που πάνε οι νεκροί

Δεν σε κατανοώ..δηλαδή που πάνε οι νεκροί

Οι νεκροί με ψυχή επιστρέφουν στον κάτω κόσμο. Δηλαδή αυτοί που τείνουν προς το θείο

Μα ο Κάτω κόσμος είπαμε ότι είναι το γίγνεσθαι των πλανητών, και στον δικό μας πλανήτη η σύνθεση του είναι το στυγνόν σκότος.

Και ο Άδης είπαμε ότι είναι η εικόνα της ζωής, το γένος όπου ζουν οι θεοί. Έξω από τους γαλαξίες, και μέσα στο καθαρό της φύσης δημιούργημα κάθε γαλαξία εσωτερικά.

Επιστρέφουν στον Άδη τότε, είναι δύσκολο να κάνω τον διαχωρισμό. Τα ταυτίζω.

Είδες γιατί είναι δύσκολο να γίνουν κατανοητά από τους πολλούς αυτά που γράφω; Διότι τους μπερδεύουν οι ορολογίες των λέξεων, που χάθηκε η αληθινή τους έννοια στο πέρασμα των χρόνων.

Αρα ως γενικό συμπέρασμα που βγήκε, είναι ότι η χειρότερη κόλαση είναι εδώ στην Γη και πουθενά αλλού! βρισκόμαστε στο στυγνόν σκότος του Κάτω κόσμου.

morfeas sky

Είναι αλήθεια... αλλά σήμερα στο τεστ που έβαλες σχετικά με τον Άδη και τον κάτω κόσμο, έγραψα την σωστή απάντηση. (Γη= κάτω κόσμος) Οπότε... κάτι έμαθα από την παράδοση των μαθημάτων. ☺️😉


Έμαθες για να τον Άδη, αυτός που υποδέχεται τους νεκρούς της Γης..! του Κάτω κόσμου γενικότερα..τις θείες ψυχές που φέρουν το Νου, και τις ψυχές που θα ξαναγυρίσουν πίσω στον κάτω κόσμο της Γης, αλλά και ότι διευκρινίστηκε καλύτερα ο τόπος των Επτά Ουρανών..καθώς και ο τρόπος που συνδέονται.

Ναι λύθηκε κι αυτό το μυστήριο.

Μμ..θα σου κάνω τότε τέστ ανά τρίμηνο. ☺️😉

morfeas sky


ΤΟ Μάτριξ από την στιγμή που εξέπεσε όταν εναντιώθηκε στον Άνθρωπο δεύτερο θεό Ζωή και Φως αργοπεθαίνει, και για να συνεχίσει να υπάρχει πρέπει να κρατήσει εγκλωβισμένες τις ανθρώπινες ψυχές πάνω στον πλανήτη φυλακή της Γης ώστε να απορροφά την ενέργεια που χρειάζεται κρατώντας όμηρο τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, αφού ένα μικρό του τμήμα βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Γη

morfeas sky




Ο Άδης (Αρχαία Ελληνικά: ᾍδης ή Ἅιδης) (“αόρατος”) σημαίνει και το μέρος των νεκρών για τους Αρχαίους Έλληνες και τον θεό, αυτού του κάτω κόσμου. Η λέξη αρχικά...Αναφερόταν Αποκλειστικά στον Θεό. Η γενική πτώση της λέξης (Ἅιδου), ήταν συντόμευση της φράσης “σπίτι του Άδη”. (< στερητικό α + ἰδεῖν = αόρατος, αθέατος κόσμος ή στερητικό α + δέδια = ατρόμητος, «αδάμαστος») (Η αντίστοιχη Εβραϊκή λέξη είναι Σιεόλ, αφορά τον τόπο των νεκρών και σημαίνει κυριολεκτικά “αόρατος” ή “εκείνος που ζητάει”.) Επίσης: Το άλλο του όνομα ήταν Πλούτωνας: Πιθανή είναι η συσχέτιση του ονόματός του με το ρ. πλανάωμαι-ῶμαι = περιπλανιέμαι, περιφέρομαι, δεν έχω μόνιμο τόπο διαμονής, διότι ένα βασικό χαρακτηριστικό των ψυχών που φιλοξενούνταν στο βασίλειό του ήταν η συνεχής περιφορά και κίνηση, χωρίς κάποιον συγκεκριμένο χώρο στάσης. Η άϋλη φύση των ψυχών, δηλαδή, τους έδινε αιθέριες ιδιότητες· δεν είχαν βάρος, σώμα, υλική υπόσταση για να σταθούν σε ένα σημείο, όπως και ο αέρας που συνεχώς κινείται.


Σκέφτηκα να αφήσω, μερικές πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την λέξη/ονομασία: Άδης - Πλούτωνας, γιατί ξέρω πως πάντα κάνεις κάτι μαγικούς συσχετισμούς και φτιάχνεις έναν περαιτέρω συμβολισμό τους. Που θεωρώ ενδιαφέρον και βοηθητικό για όσους σε διαβάζουν.

Τα ίδια λέμε οπότε όσοι έχουν το Νου θα τα κατανοήσουν όλα αυτά.


Καλά θυμάμαι ότι ο Ζεύς και ο Δίας τελικά είχαμε αποφανθεί, σε ένα μάθημα, ότι έχουν δύο διαφορετικούς ρόλους μέσα στο μ@τριξ;;; Ο Δίας είναι ο Δέκαρχος του κτιστού κατωφερή και ο Ζεύς;;;

Ο Διοικητής Ουρανός στην Αρχή ήταν ο Ζευς, μετά εξέπεσε και ΔΙΑ χώρισε τα πάντα και έγινε ο εκπεσών Δίας τσιράκι του Κρόνου. δηλαδή τσιράκι του δεύτερου Νου δημιουργού.

Ξέρεις γιατί το ρώτησα αυτό; Επειδή ψάχνοντας να βρω ετυμολογικά στα Αρχαία, τι σημαίνει η λέξη Άδης, κάπου διάβασα ότι λεγόταν και Ζεύς. Έτσι συνειρμικά έκανα τον παραλληλισμό των δύο.

Ναι σωστά αλλά τώρα δεν ισχύει, εξέπεσε, διότι μετά τον διαχωρισμό των σωμάτων επέφερε την διάλυση του συνδέσμου αρμονίας-επαφής μεταξύ της ενσαρκωμένης ανθρώπινης ψυχής με τον Νου - Αιθέρα.


Πως δεν ισχύει;;; 🤔 Αφού έγραψες στην ανάρτηση σου χθες, ότι ο Άδης είναι τα 7 Σύμπαντα και οι Γαλαξίες τους... και ο Κάτω Κόσμος είναι η Γη... λάθος τα συνδύασα;;; (Αδης- Ζευς - Γη)


ΜΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟΣΗ ΏΡΑ; ΌΤΙ ΑΦΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΙΘΕΡΑΣ;;;ΝΟΥΣ;
Τόσα χρόνια αυτό δεν λέω; ότι είμαστε ανθρώπινες ψυχές που φέρουμε την Μονάδα του γήϊνου πνεύματος. Για να αποκτήσουμε την Ανάμνηση ψυχής, πρέπει να έρθουμε σε Επαφή με τον Αιθέρα Νου!! ο οποίος δεν βρίσκεται μέσα στο σώμα μας! αλλά πρέπει να συνδεθούμε ΝΟΗΤΑ!! ΜΑΖΙ ΤΟΥ!! όπως τα κινητά τηλέφωνα, ασύρματα, όχι με το πνεύμα της σάρκας, δηλαδή την μονάδα του γήινου πνεύματος, διότι αυτό το πνεύμα συνεργάζεται αποκλειστικά με την γήινη πραγματικότητα ΜΟΝΟΝ!


Ναι. Βρήκα στις σημειώσεις μου σχετικά με αυτόν: Ο Αιθέρας είναι οι τέλειες δυνάμεις της Αρμονίας (νοητική ουσία-πνευματικός λόγος) είναι οι ενέργειες των δυνάμεων της Αρμονίας όπου επιφέρουν την κίνηση.(κίνηση = η ζωή).


Την Αμετάβλητη Νοητή κίνηση! η Νοητή ζωή!! όχι την νοερή κίνηση-ζωή όπως συμβαίνει εδώ στην Γη όπου μας οδηγούν τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα.

Ναι αυτήν κατάλαβα, αλλά καλά έκανες την διευκρίνηση για τους υπόλοιπους.

Αυτό το κείμενο που γράφτηκε μέσα από τον διάλογο μαζί σας έχει ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΑΞΙΑ.....Για όσους φέρουν το Νου.


Ερώτηση αποσυμβολισμού τώρα που με ενδιαφέρει... Ποιος θεωρείς ότι είναι αλληγορικά ο γνωστός φύλακας Κέρβερος στην όλη Οδύσσεια μας, για την επιστροφή;;

Βρε κορίτσι δεν θα κάτσω να αποκωδικοποιήσω όλη την μυθολογία η οποία είναι συν των άλλων και ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ!! Αν γνωρίζεις τι ζητάς να βρεις τότε όλα αποκωδικοποιούνται! Αν διάβαζα τα Ερμητικά κείμενα ως έχουν δεν θα κατανοούσα τίποτα, με την διαίσθηση μου όμως ως οδηγό μου, όλα τα κατανόησα.


Σου είπα, ότι ο Αιθέρας του μάτριχ του δεύτερου Νου δημιουργού, είναι ΕΝΩΜΕΝΟΣ ταυτόχρονα με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό!! και ο νοών νοείτω!

Ποιος θα τολμήσει να σου κάνει τον μάγκα όταν ξέρεις ότι είσαι ο άνθρωπος δεύτερος θεός; η Ζωή και το Φως;

Που αυτό σημαίνει, όπως το κατανοώ εγώ αυτή την στιγμή, πως ανάλογα με Ποιον θα συνδεθούμε νοητά ή νοερά (αντίστοιχα) θα υπάρξει και η ανάμνηση ψυχής, οπότε και η απελευθέρωση μετά, θα είναι παχνιδάκι! ;)

Ακριβώς αυτό! αλλά να γνωρίζεις το Νοητό Φως και να το διακρίνεις από το σκοτεινό φως.

Που σημαίνει ξυπνημα ανάμνησης σπινθήρα ψυχής εντός μας, ώστε να μας έλξει το όμοιο (Νοητό Φως) και να επιλέξουμε σοφά.
Ο Θεός Άρχων αυτού του κόσμου (Ο Δευτερος Νους Δημιουργός), που εξουσιάζει τα θνητά μας σώματα, εδώ κάτω στην Γη, υπηρετεί τον θάνατο (επαναλαμβανόμενες επανενσαρκώσεις)
Ενώ ο Δεύτερος Θεός Δημιουργός που εξουσιάζει το Νου/ Σπινθήρα- Πυρήνα της Ψυχής ( δηλ. όλα τα αμετάβλητα) υπηρετεί αυτό που είναι ο Πατέρας του, (είναι ο αυθεντικός) την Ζωή & Φως. Αν από εδώ καταφέρουμε να μετουσιώσουμε αυτή την αλήθεια μέσα μας, θα οδηγηθούμε έξω από το Μ@τριξ.

Ακριβώς! μόνον ο Άνθρωπος δεύτερος θεός είναι ο Αυθεντικός Νους. ο Ποιμάνδρης όπως μας παρουσιάζεται στα Ερμητικά κείμενα! ο Νους της αυθεντίας.


Είδες που σιγά σιγά αρχίζουν και όλα γίνονται κατανοητά; και να σκεφτείς αυτά τα λόγια που δίνεις τα έγραψα πριν από χρόνια.

Αφού είμαι νομοθέτης, αυτή είναι η δουλειά μου, να κολλάω τα κομμάτια του παζλ, ώστε να αχνοφέγγει ο δρόμος των αναζητητών. Καλή συνέχεια Μορφή! ☺️

Απλά τώρα με κάνεις να διορθώσω παλιά κείμενα που τα έχω γράψει πριν από χρόνια και χρειάζονται διόρθωση, διότι η γνώση ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ



Έλα! Δεν θέλω να τεμπελιάζουμε λέωωω!!! Εμείς πως μοχθούμε να μελετήσουμε τα ακαταλαβίστικά σου, τόσα χρόνια;;; Θέλω να είσαι ακριβοδίκαιοςςςςς...χαχαχα!!

Πως είπατε; ουάου! δάσκαλε που δίδασκες χαχα

Α! Διάβασε ένα ωραίο μήνυμα μεσα σε κείμενο που μόλις βρήκα! (αναφέρεται στον Λαβύρινθο της Κνωσσου) Λέει λοιπόν: "Φημολογείται πως οι Λαβύρινθοι είχαν συσχετιστεί με την κάθοδο των μεταλλωρύχων στα ορυχεία κασσίτερου, συμβολίζοντας την κάθοδό τους στη «Μήτρα» της Γης, και συνάπτοντας ένα ξόρκι, (!) για την ασφαλή τους επιστροφή. Στους αρχαίους τάφους στο Newgrange της Ιρλανδίας, απαντώνται παρόμοια εικονογράμματα... Συμβολίζοντας την Κάθοδο και την Άνοδο (σε έναν παραλληλισμό των κινήσεων του Ήλιου) των πνευμάτων των νεκρών, από τον σκοτεινό Κάτω Κόσμο... στην Γη του Ήλιου."


Ωραίος ο αποσυμβολισμός που έκανες.

morfeas sky

Σχόλια

  1. ΆΔΩ = τραγουδώ ζωηρώς,σχολιάζω, συζητώ, ψάλλω,

    Α-ΔΗ’Σ = Δημιούργημα του θεού από Α ενέργεια που συνεχώς δημιουργεί όμως, που εύρίσκετε αρaγες αυτή η δημιουργία?
    Mα που αλλού?
    Eδώ στη ΓΗ, η ΓΗ μας είναι ο ΆΔΗΣ Η γης δημιούργησε ένα δενρο, το φύλο του δένδρου δημιουργεί και παράγει χλωροφύλη και κατ’επέκταση οξυγώνο…Ολόκληρος ο πλανήτης είναι μια δημιουργία που απαύστως δημιουργεί
    Επίσης Δημιουργία που συνεχώς δημιουργεί είναι και το ανθρώπινο σώμα, είμαστε ένας άδης έχουμε αδένες που συνεχώς δημιουργούν όταν οι αδένες μας σταματήσουν να δημιουργούν το αποτέλεσμα είναι φανερό
    Εδώ ακριβως έρχεται να πληρωθεί το ρηθέν
    «θα ελευθερώσο αυτούς από την εξουσία του ΆΔΟΥ (σώματος των) θα λυτρώσω αυτούς από τον ΘΑΝΑΤΟΝ» Ωησε,13:14 Ησαΐας 26:19
    Η ζωή που ζούμαι εδώ στην ΓΗ (Άδη) είναι Θανή, (Σημαιοφόρος Θεολόγος) μένει να κατανωησωμαι τη θα πει Θάνατος και Ανάσταση….!

    Όταν η ψυχή του ανθρώπου εξέλθει τους σώματος, ο άδης (σώμα) εκενωθει

    Πλούτων από το Πη-λούτων (πηλός) μόνο στη γη από το ηλιακό μας σύστημα υπάρχει πηλός
    Κάτω κόσμος = η Γη γιατί ο απάνω είναι ο ουρανός
    Ταρταρος πάλη η ΓΗ διότι μόνο στη γη υπάρχει ΤΑΡ (πίσσα)
    Ο Πλούτωνας ήταν ένας από τους τρεις γιους του Κρόνου και της Ρέας….
    Ο κρόνος είναι αυτός που φοράει Κορωνα (ηλιος) και η Ρέα είναι το διάστημα για την ακρειβια, ο πλούτωνας (ΓΗ) είναι το τρίτο παιδί του κρόνου και της Ρέας (στη σειρά από τον Ήλιο)

    Ας δούμε τα πράγματα λίγο από αλή οπτική γωνία.... Νεκρός τi θα πει?
    H αρχέα Ελληνική γραμματεία μας λεει ότι η απόστασης από το ανωτερω μέρος του ουρανού μέχρι τη γη ονομάζεται ΝΕΙΚΕΙ, επίσης παρομιάζει τον άνθρωπο με αυτό το γεγονός, το κεφάλι του ανθρώπου ως ο ουρανός και το σώμα με τα πόδια ως η γη που περπατάμαι,


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλό αυτό που έγραψες. Θα προσθέσω την ανάρτηση που έκανα σήμερα και έχει σχέση με όλα αυτά ....Ενέργεια στο σύμπαν είναι ο Νοητός Λόγος διότι όλα είναι Νοητά.

      https://oneirosky.blogspot.com/2020/09/blog-post_10.html?fbclid=IwAR0pcJ13vXtVcTOI39-fOKAkiwr7GXvwgjDNqJcYiUPozqLp1p1Ld_tO8J8

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Γιατί υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;