Συζητώντας με ένα ανθρωποειδές που δημιούργησε το κτιστό πνεύμα matrix


Συζητώντας με ένα ανθρωποειδές που δημιούργησε το κτιστό πνεύμα - matrix

Το θέμα είναι ότι όλα τα ανθρωποειδή αδυνατούν μα και σιχαίνονται ταυτόχρονα να κάνουν μία ορθή λογική σκέψη, και ότι απλά αντιγράφουν χωρίς να κατανοούν οτιδήποτε έχει σχέση με τα θνητά και όχι με τα νοητά και θεϊκά, και θα σας το αποδείξω μέσα από την συζήτηση που έκανα με ένα ανθρωποειδές. Διότι διάλογο διά του Νοητού Λόγου κάνω μόνον με Ανθρώπους.

..........

Αυτό που θεωρείς ως λογική στον άνθρωπο της Γης (το ανθρώπινο λογικό ζώον), είναι οι πεποιθήσεις που κτίζει ο μηχανικός εγκέφαλος του, ο οποίος διαχειρίζεται τις πέντε αισθήσεις του σώματος μέσα από μια μνήμη η οποία διαχωρίζει όλες τις στιγμές που βιώνει σε μια μεταβλητή αισθητή πραγματικότητα, δηλαδή σε παρελθόν, παρόν, και μέλλον, διότι χωρίς αυτούς τους τρεις χρόνους δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτή την μεταβλητή αισθητή εμπειρία ως πραγματικότητα και ζωή.

Με λίγα λόγια αυτό το ανθρώπινο λογικό ζώον είναι αδιανόητο να κατανοήσει ότι βιώνει το οτιδήποτε χωρίς αυτούς τους τρεις χρόνους. Ότι όμως μεταβάλλεται είναι ακραίο ψεύδος, διότι μόνον ότι είναι Αμετάβλητο και μένει Αναλλοίωτο είναι η Αλήθεια.

Και ΔΕΝ ΖΕΙΣ αυτή την στιγμή, ΑΛΛA ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ότι βιώνει το σώμα, διότι δεν έχεις Νόηση, διότι αν είχες, θα κατανοoύσες ότι αυτός ο Γήϊνος κόσμος είναι ένα Μάτριξ για να σε κρατά ΦΥΛΑΚΗ ...εκτός κι αν δεν είσαι Άνθρωπος, αλλά ανήκει το πνεύμα σου στην κτιστή γήινη φύση, άρα δεν Δία-φέρεις το Νου.

morfeas sky

- Κατ' αρχάς έχουμε ως όντα πολύ περισσότερες από πέντε αισθήσεις. Έπειτα ναι θα συμφωνήσω η λογική είναι μια αλληλουχία πεποιθήσεων που προκύπτουν εμπειρικά. Στο άλλο με το μάτριξ και τα συναφή δεν θα σχολιάσω καν. Επίσης η ύλη του σύμπαντος είναι διαρκώς μεταβαλλόμενη εφόσον και το σύμπαν διαστέλλεται και τα άτομα που συνθέτουν την ύλη κινούνται. Επομένως «αλήθεια» όπως την ονομάζετε δεν υπάρχει ή αν θέλετε υπάρχουν πολλές οπτικές γωνίες, πολλές αλήθειες.

Το υλικό σύμπαν είναι μια σύνθεση, εννοώ ότι είναι σύνθετη Ύλη, άρα αφού είναι μια σύνθεση ανόμοιων ιδιοτήτων είναι επόμενο να μεταβάλλεται και να δημιουργεί την αντίθεση, τον αντίθετο λόγο, είναι μια σύνθεση λοιπόν από φωτιά αέρα γη νερό, στα οποία αυτά Τέσσερα ανόμοια άλογα στοιχεία, συγκροτεί και δίνει την νοερή ζωή το Πέμπτο στοιχείο. (Πνεύμα).  

Ποιος δημιούργησε το ΑΙΣΘΗΤΟ υλικό σύμπαν λοιπόν; Ένας Αμετάβλητος Αγαθός Νους με πρότυπο τον δικό του αμετάβλητο νοητό κόσμο, διότι όλα είναι Νοητά.

Αυτό τώρα που ονομάζουμε εμείς εδώ ως ύλη, ως υλική πραγματικότητα και ζωή, είναι η Αίσθηση, και η αίσθηση είναι Πάθος, δηλαδή Ερωτας, είτε προς τα αμετάβλητα Νοητά, είτε προς τα μεταβλητά άλογα αισθητά.

Και εμείς εδώ, σχεδόν όλοι μας, επειδή οδηγούμαστε από την ύλη, τα άλογα μεταβαλλόμενα αισθητά, έχουμε ως πρότυπο μας όχι τα θεϊκά αμετάβλητα και νοητά, αλλά έχουμε ως πρότυπο μας την άλογη μεταβαλλόμενη αισθητή φύση της Ύλης, την Αταξία, εκεί όπου πηγάζει η κακία.

morfeas sky

- Αφού λοιπόν δεν ζω αλλά αισθάνομαι, αισθάνομαι ότι δεν έχετε ιδέα από επιστήμη. Αν όμως έχετε, και όλα αυτά είναι ποιητικές παρομοιώσεις, τότε να με συγχωρείτε που σας παρεξήγησα


Aν είχες Νόηση δεν θα σε οδηγούσε το άλογο πάθος της ύλης, αλλά το πάθος για την Αμετάβλητη Αλήθεια, την οποία εσύ δεν αναζητάς μα ούτε κατανοείς! αλλά αναζητάς το ψέμα, το παράλογο, το μεταβαλλόμενο, αυτό που είναι γεμάτο από κακία φθορά και Αταξία.

morfeas sky


- Μπα δεν αναζητώ τίποτα. Και αφού μιλάτε με αφορισμούς ας σας απαντήσω με αφορισμό. Δεν αναζητώ τίποτα γιατί η αναζήτηση είναι για όσους ψάχνουν να γεμίσουν το κενό του εαυτού τους.


Αγοράκι σου μιλάω με λογική, με ορθά λογικά νοητά επιχειρήματα, εσύ το μόνο που κάνεις είναι να σιωπάς και να κοροιδεύεις ότι δεν κατανοείς. «Γιατί αυτό ακριβώς είναι το ανυπόφορο στην ανοησία, το ότι, χωρίς να είναι κανείς ωραίος, αξιοσέβαστος και γνωστικός, μένει ικανοποιημένος με τον εαυτό του. Όποιος λοιπόν δεν θεωρεί πως κάτι του λείπει, εκείνος και δεν επιθυμεί αυτό που δεν φαντάζεται ότι του λείπει.»

morfeas sky

-Ζώο είναι ο άνθρωπος. Τριχωτή σκιά. Αν θεωρείτε ότι η βαθύτερη αλήθεια θα σας ανεβάσει ψηλότερα από τα ζώα τότε καλά κάνετε και την αναζητήσατε και μακάρι πραγματικά να την ανακαλύψετε και να βρεθείτε πάνω από τα ζώα. Και φυσικά έχετε δίκιο είμαι ηλίθιος. Καλή ημέρα λοιπόν σε εσάς που δεν είστε (και δεν ειρωνεύομαι)

Αν θεωρείς ότι είσαι άλογο θνητόν ζώον τότε τι σχέση μπορεί να έχεις εσύ με το Θεό; Τι σχέση μπορώ να έχω εγώ μαζί σου; καμία! Διότι ο Άνθρωπος είναι Νους, Συνείδηση, Λόγος, Λογική,  Νόηση, και όχι άλογες παραισθήσεις - παρορμήσεις όπως τα άλογα ζώα του γήινου κτιστού νοερού πνεύματος.

morfeas sky



Και τι είναι το Μηδέν; ο Νους που εμπεριέχει μέσα του τον αισθητό κόσμο της σύνθετης Ύλης, τον αισθητό υλικό κόσμο που βλέπει ο Νοητός Λόγος, τον αντιγράφει και τον κινεί η Νόηση, ο Αδιαίρετος Λόγος, ο οποίος είναι αυτός που του δίνει σχήμα και μορφή όπως το θέλει ο Νοητός Λόγος, η Νοητή Ζωή, και όχι οι άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις της σάρκας-σύνθετης ύλης, η νοερή άλογη ζωή, τα σκουπίδια, το Τίποτα, η Αταξία.

morfeas sky



.................................................

Aνθρωποειδές No2

Από μια αναδημοσίευση ενός κειμένου που έγραψα σχετικά με το αν είναι Έλληνας ο Ιησούς Χριστός σε ένα προφίλ όπου συχνάζουν αρχαιολάτρες και έβριζαν χασκογελώντας.

Ποιος είδε τον Μορφέα και δεν φοβήθηκε! 

ΑΡΓΙΣΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ...!!!

- ντροπή σου άθρησκε


ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΟΧΙ..!!


άμα δεν δέχεσαι ότι ο Χριστός μας ήτο Έλλην
όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία.

 ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΠΥΡΟΣ = ΠΥΡΣΟΣ..!!!


........
morfeas sky 
Για πες μου πυρσέ τι είναι η σπίθα μέσα στην ψυχή σου!
Ο Ανύπαρκτος είναι αυτό που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !! Γνωρίζεις τι είναι αυτό που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; Αν όχι βούλωστο ηλίθιε!


Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.!!
ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΔΑΕΙ..!!

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ;

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΝΗΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.. ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ.!!

Νομίζεις λέγοντας μια λέξη ένα όνομα θα γλυτώσεις από μένα; Θα μου αποδείξεις με λογικά επιχειρήματα αυτό που λες!! Ειδάλλως να το βουλώσεις.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΕΨΩ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΕΒΗ..!!


Και μάθε να γράφεις σωστά όλο ορθογραφικά λάθη κάνεις και ένας Έλληνας διορθώνει τα λάθη του!!


ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ.!!

Άρα μου αποδεικνύεις ότι είσαι αγράμματος νοητικά, διότι ένας Έλληνας στο πνεύμα επιθυμεί την τελειότητα!

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ.!!


Πως να σε ενδιαφέρει αφού δεν σε κόβει, είσαι ένας αγνώμων που έχει άποψη για όλα! χωρίς να μας δώσει έναν δικό του γραπτό λόγο πάνω σ'αυτό.

Και απ'ότι βλέπω στο προφίλ σου μόνον αντιγραφές κάνεις, οπότε άλλος ένας ηλίθιος ξερόλας! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Ηλίθιε.

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΑΤΩ.!!


Ακου μάγκα αν έχεις κάτι να πεις να το αποδείξεις πρώτα με τον γραπτό σου λόγο και όχι κάνοντας αντιγραφές κειμένων! Κατάλαβες ηλίθιε;

ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΕΛΕΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ..!!

Τι να συζητήσω μαζί σου τώρα πες μου, προσπαθώ, αλλά συνέχεια μου αποδεικνύεις πόσο ηλίθιος είσαι γράφοντας αερολογίες.
Πες μου έξυπνε ποιος είναι ο όρος και η εννοιολογική σημασία της λέξεως άγγελος;

ΑΠΟΡΩ ΕΙΛΚΡΙΝΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΚΟΜΑ.!!

 Αν αφήσω έναν ηλίθιο να πιστέψει ότι μπορεί να νικήσει έναν λογικό τότε θα γίνει ακόμη χειρότερο ζώον

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΘΕΤΑ.!!


Αυτά είχες να μας πεις; αυτά είναι τα λογικά νοητά επιχειρήματα σου; λέγοντας αερολογίες μέσα από δυο τρεις λέξεις που έγραψες; Αλλά την χολή σου την έβγαλες για τον Χριστό.


ΣΟΥ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΑ ΚΑΤΙ...??

Απλά λέω την αλήθεια ως έχει.

ΤΗΝ ΔΙΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΗΘΕΙΑ


Η δική μου έχει λογική..η δική σου ασυναρτησίες

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ..!!


Με φοβάσαι μην σε εξευτελίσω κι άλλο; Συνέχισε

Τι γελάς σαν ηλίθιος; αφού είσαι ηλίθιος.

ΦΑΝΕΙΚΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ,, ΑΠΑΞΙΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΔΟΡΙΚΟΥ ΣΟΥ ΕΡΓΟΥ.!!

Ε δεν φαίνεται;

όσον αφορά για το ποιος λοιδορεί θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον φθόνο και την οργή που έχεις για τον Ιησού Χριστό.


ΕΝΤΑΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΙΚΤΕ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΡΑΒΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΟΥ.!!

Είμαι Έλληνας, εσύ όμως δεν είσαι, διότι ο Έλλην χαρακτηρίζεται από το Λογικόν την ελεύθερη σκέψη διά του Ορθού Νοητού λόγου ενώ εσύ χαρακτηρίζεσαι από εβραϊκά στοιχεία διότι είσαι ανίκανος να κάνεις μια λογική σκέψη.


ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΨΥΧΟΛΟΓΕ ΤΟΥ ΦΒ..!!

Πάλι λοιδορείς; Και γιατί γράφεις στο φατσοβιβλίο; Αφού εδώ γράφουν μόνον οι ηλίθιοι για σένα; Άλλωστε ένας ηλίθιος σαν εσένα βλέπει όσους διαφωνούν μαζί του ως ηλίθιους, μα ταυτόχρονα ξεχνά ότι υβρίζει τον άνθρωπο που τον φιλοξενεί στην σελίδα του.

ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΣΙΧΤΙΡΙΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ.!!


Ε αυτό περιμένω, να μου δείξεις το αληθινό σου πρόσωπο, και όχι του δήθεν ξερόλα.

Και αν σεβόσουν την κάτοχο του προφίλ, δεν θα έβριζες τον Χριστό ηλίθιε!!

ΝΑΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ.!!


Η πλάκα με εσένα είναι ότι νομίζεις ότι θα με νικήσεις λέγοντας με χριστιανέ ως βρισιά....τελικά είσαι πολύ ηλίθιος όντως.

ΔΕΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ΒΛΑΞ.!!


Ανύπαρκτος αυτό που δεν υπάρχει...αν γνώριζες την αλήθεια τότε θα κατανοούσες ότι αυτό που δεν υπάρχει είναι η μόνη Αλήθεια

Καλά το να περιμένω από έναν ηλίθιο να μου επεξηγήσει τι σημαίνει ο όρος ανύπαρκτος αυτό που είναι Αγέννητο και Προϋπάρχων θα ήταν ένα θαύμα..οπότε το είπα εγώ για να σου δείξω πόσο ηλίθιος είσαι.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Θ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Γιατί υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας