Tο Ιερόν Πυρ της ψυχής


Προσέξτε καλά τι θα σας πω.

Σε αυτόν τον κόσμο θα είσαι για πάντα ένας σκλάβος όταν δεν έχεις μέσα σου την ικανότητα του Αμετάβλητου Πυρός να πολεμήσεις. Διότι μόνον οι πολεμιστές μπορούν να εξουσιάζουν αυτόν τον ψευτόκοσμο αλλά και να διαρρήξουν το σφαιρικό ενεργειακό πλέγμα των Ουρανών.

Αν νομίζετε ότι το πρόβατο μέσα σας θα σας σώσει, δηλαδή η αγάπη, είσαστε πολύ γελασμένοι διότι ο λύκος καραδοκεί να σας ξαναστείλει σε ένα άλλο σώμα.

Προσέξτε την Ανδρεία που αποκαλύπτεται στο πρόσωπο της θεάς Αθηνάς, αλλά και την σοφία.

Η αγάπη είναι μια ψευδαίσθηση των προβάτων σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι λύκοι και δεν είναι δυνατόν να αποφύγει κανείς την κακία, διότι ακόμη και η αγάπη χωρίς την Ανδρεία είναι η χειρότερη κακία η παντοτινή σκλαβιά.

Οι υπόλοιποι θα είσαστε για πάντα δούλοι της Ειμαρμένης.

Κατανοήστε αυτά τα λόγια αν θέλετε να αποκτήσετε την ελευθερία σας όπου θα ενεργείτε με ελεύθερη επιλογή.

morfeas sky


1) Το επιθυμητικό:

Η ελεύθερη βούληση η οποία συμβολίζεται με τα δεσμά στα χέρια. Η ερώτηση σε αυτή την περίπτωση είναι: "Τι μπορώ να κάνω ελεύθερα" ?

Κάθε οντότητα που ενσαρκώνεται και μετενσαρκώνεται στο υλικό σύμπαν δεν διαθέτει, 100% ελεύθερη βούληση. Όταν σπάσουμε τα δεσμά στα χέρια τότε η ελεύθερη βούληση απελευθερώνεται και με αυτόν τον τρόπο αφυπνίζεται η εν δυνάμει δόνηση της που βρίσκεται στον ψυχικό πυρήνα.

2) Το θυμοειδές:

Είναι η ψυχική γενναιότητα και συμβολίζεται με τα δεσμά στα πόδια. Το ερώτημα εδώ είναι: "Που δεν μπορώ να πάω ελεύθερα" ?

Το ψευδοσύμπαν διαθέτει την καταγραφή του φόβου και του τρόμου. Η καταγραφή αυτή δεσμεύει την οντότητα μέσα σε ένα καλά προγραμματισμένο πεδίο δράσης.

Ο φόβος και ο τρόμος είναι μία ψευδαίσθηση.

Είναι δική μας επιλογή εάν συνεχίσουμε να ζούμε στην ψευδαίσθηση αυτή η όχι.

3) Το λογιστικό:

Είναι η ορθή σκέψη από την οποία πηγάζει ο ορθός Nοητός λόγος της ψυχής.

Συμβολίζεται με τα δεσμά στον αυχένα (κεφάλι).
Η ερώτηση είναι: "Τι δεν μπορώ να σκεφτώ ελεύθερα?"

Η πλύση εγκεφάλου και η αλλοίωση της ορθής σκέψης και του ορθού λόγου πρωτοστατούν στον πίνακα του ψευτόκοσμου. 

Η καταγραφή αλλοιώνει τα εγκεφαλικά κύτταρα με την επανάληψη. Δεν έχει σημασία εάν η επανάληψη είναι ορατή η αόρατη με τα φυσικά μάτια. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος διαθέτει συχνότητες οι οποίες μπορούν να συλλάβουν έννοιες και εντολές του ψευτόκοσμου χωρίς να το συνειδητοποιεί η προσωπικότητα.

..........

Άλλο είναι τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα που οδηγούν την μηχανική λογική μέσω της βιωματικής εμπειρίας του σώματός στην Γη, και άλλο είναι τα Νοητά, η Νόηση της Αμετάβλητης φωτιάς...η Αμετάβλητη Ανδρεία ψυχής που εξουσιάζει την μοίρα και το πεπρωμένο που δίνεται στα ανθρώπινα αισθητά μεταβαλλόμενα σώματα.

Ότι σκέφτεσαι τώρα είσαι το μεταβαλλόμενο σώμα. Ότι σκέφτεται η διαίσθησή σου αφού την ανακαλύψεις είναι η Αμετάβλητη φωτιά της Νόησης της ψυχής σου.

Νιώθεις την Αμετάβλητη ορμή της Δύναμης μέσα σου. Νόηση και Ορμή.

Ενώ τα μεταβαλλόμενα και άλογα μηχανικά συναισθήματα της σάρκας με την μηχανική λογική που απόκτησες με το αισθητό άλογο σώμα σε φοβίζουν.

Και το Ανώτερο πνεύμα της Αμετάβλητης φωτιάς πάντα εξουσιάζει το κατώτερο.

Γνώθι σ αυτόν

morfeas sky


..........

- Ας προσέξουμε το γοργόνειο στο στήθος της Αθηνάς. το ίδιο υπήρχε και στο κράνος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Και οι δύο μέγιστοι πολεμιστές ο καθένας στο ενεργεακκό του επίπεδο. Τυχαίο? Σίγουρα όχι. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....

Τα φίδια, τα μεταβαλλόμενα άλογα συναισθήματα της σάρκας.
γοργόνειο ουδέτερο:


Το κεφάλι της Γοργώς ή Μέδουσας, που σκότωσε ο Περσέας και στόλιζε την ασπίδα της Αθηνάς, (Νους), επειδή, ακόμη και νεκρό, πέτρωνε όποιον το κοίταζε·


απεικονίζεται ως αποτροπαϊκό σύμβολο σε ασπίδες, κοσμήματα (πχ σε πόρπες), ψηφιδωτά κλπ
.

...........

- Μα η αγάπη εμπεριέχει πλήρη γνώση και ανδρεία.

Συνήθως, να μην πω σχεδόν όλοι, έχουν μπερδέψει την αγάπη με την αθωότητα, και σε αυτόν τον κόσμο της σύνθετης Ύλης, τίποτα δεν είναι αθώο.


Η ψευδαίσθηση της αθωότητας είναι αυτή που κάνει τους ανθρώπους ήμερα πρόβατα, και δειλά πρόβατα, έτοιμα προς μεγάλη τέρψην των άγριων και θρασύδειλων θηρίων.


- Οταν έχεις γνώση ξέρεις ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε καρχαρίες το λιγότερο....!!!

Απλά πρέπει να μας γίνει κατανοητό ότι ο φέρων το Νου δεν ενεργεί με κακία όπως τα υπόλοιπα άλογα ανθρώπινα ζώα. Αλλά για να επιφέρει την Δικαιοσύνη αναγκάζεται να ενεργήσει με κακία, "Σαν" να σκοτώνει, σαν να ενεργεί με κακία, όπως για παράδειγμα ο Μέγας Αλέξανδρος, όπου αναγκάστηκε να ενεργήσει με βία και στην συνέχεια επέφερε τον πολιτισμό στους υποχθόνιους λαούς.


..........

Θυμώστε δειλοί! ανάξιοι να φέρετε το Νου στην ψυχή σας.
Το διαβάζετε; Σαν!! σαν να είχε κάνει κακία. διότι σ'αυτόν τον κόσμο όλα είναι κακία! είτε μένοντας αδρανής, είτε ενεργώντας!

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
Και κάθε άνθρωπος παθαίνει αυτά που του επιφυλάσσει το πεπρωμένο, οι μεν λογικοί, στους οποίους είπαμε ότι κυριαρχεί ο Νους, δεν παθαίνουν τα ίδια με τους άλλους, αλλά απαλλαγμένοι από την κακία και χωρίς να είναι κακοί, υπόκεινται και αυτοί σε πάθη.

Πως πάλι το εννοείς αυτό πατέρα;
ο μοιχός δεν είναι κακός;
ο φονιάς δεν είναι κακός;
και όλοι οι υπόλοιποι;

Ο λογικός όμως, παιδί μου, δεν θα υποστεί τα πεπρωμένα επειδή μοίχευσε, αλλά σαν να είχε μοιχεύσει, ούτε επειδή φόνευσε, αλλά σαν να είχε φονεύσει, και δεν είναι δυνατόν να ξεφύγει κανείς από την "μεταβολή" όπως ακριβώς και από το "γίγνεσθαι". Την κακία, όμως, όσοι έχουν το Νου, είναι δυνατόν να την αποφύγουν.

morfeas sky


..........

ΑΨΟΓΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΟ. 

Η ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ Η ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΙΑ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΟΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ. 

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΕΜΨΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΜΝΗΣΙΑ. 

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ. 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΜΗ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΝΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

..........
    
- Αυτό το πρόσωπο που βλέπεις είναι η Ασπασία η ερωμένη εταίρα του Περικλή

Σου κάνει αυτό; Διαφέρει σε κάτι; Άρα είτε η Αθηνά είτε η Ασπασία, η ψυχή είναι όμοια!




- Με την διαφορά ότι της μεν θνητής είναι άσπρη ενώ της Αθηνάς ολόχρυση, όχι δεν είναι όλες οι ψυχές το ίδιο

Μπορείς λοιπόν τότε να μου διευκρινίσεις την διαφορά της έννοιας του χρυσού από το λευκό; Τι είναι θνητό; η ψυχή;

Περιμένω ΑΠΑΝΤΗΣΗ !! Διότι αν δεν γνωρίζεις τι είναι η ψυχή τότε δεν γνωρίζεις τι είναι το θεϊκό και τι είναι το θνητό.


 Η Αθηνά δεν είναι κάποιο πρόσωπο!! αλλά συμβολίζει τον θεϊκό έρωτα για την σοφία της ψυχής το Νου, και την Αμετάβλητη Θέληση της Φωτιάς, το Ισχυρότερο στοιχείο της Υλης. Γι'αυτό μην μου κάνετε τον έξυπνο όλοι εσείς οι Αδαείς.

- Από που προκύπτει ότι η αρχική φωτογραφία είναι της Ασπασίας της εταίρας του Περικλή?

Ειλικρινά δεν ξέρω. Εγώ την βρήκα στην GOOGLE ως φωτογραφία της θεάς Αθηνάς. Να μας το πει αυτός που το έγραψε αυτό!


Πρώτα απ όλα οι εταίρες της αρχαιότητας έστω και σε γλυπτό ήταν επιτρεπτό να αναπαρίστανται με αυτό τον τρόπο εννοώ με την περικεφαλαία?

Δεύτερον το γοργόνειο στο στήθος δεν λέει τίποτα στην κοινή λογική? 

Τρίτον και σημαντικότερον ο γλύπτης που έφτιαξε αυτό το γλυπτό μήπως είναι τεχνίτης της τελευταίας περιόδου της ελληνιστικής 323 πχ - 30 πχ και ήθελε να αναπαραστήσει την Θεά Αθηνά πιο γήινη και πιο κοντά στον άνθρωπο? 

Αν δεν ξέρουμε κάτι καλό θα ήταν μόνο με λίγη πολύ λίγη λογική να προσεγγίζουμε κάποια θέματα.. 

Και ποιος λέει επίσης ότι έτσι ήθελε γιατί έτσι αισθανόταν ο τεχνίτης - γλύπτης να εκφράσει την Θεά Αθηνά που αν μη τι άλλο δεν έχει να κάνει με κανένα πρόσωπο αλλά μόνο με ιδέες και υπερβατικές καταστάσεις..

Και μην ξεχνάς ότι η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη! όχι έγχρωμη! και η περικεφαλαία είναι όμοια με αυτή της θεάς Αθηνάς.

- Τα όντα ( Άν-θρωποι όχι άνω θρώσκω πάντως) που έχουν ενσαρκωθεί στον πλανη - τη τούτο, ερχόμενα εκ του μέλλοντος. καλό θα ήταν και πάλι με στοιχειώδη κοινή λογική να τους αποδίδουμε την πρέπουσα τιμή και σεβασμό, γιατί είναι όντα που θεληματικά έχουν αναλάβει αυτή την αποστολή, μπας και τα ΖΩΑ αυτού του πλανη-τη αρχίζουν να προσεγγίζουν για πρώτη φορά μετά από 2500 χρόνια στο ελάχιστον τον πραγματικό τους προορισμό. 

Αν μη τι άλλο ένα μικρό ευχαριστώ σε κάτι τέτοια τόσο μεγαλειώδη που κάνει κάποιος, που κανείς άλλος δεν μπορούσε, και δεν θα μπορεί, μέχρι το τέλος του ΕΝΙΑΥΤΟΥ.....




morfeas sky


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας