ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ



ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ

Σήμερα θέλω να κατανοήσουμε όλοι τι ακριβώς συμβαίνει μετά τον θάνατο του σώματος και την διάλυση της σάρκας.

Oι Επτά Συνειδήσεις του Ανθρώπου και τα Επτά σώματα


Το αμέσως επόμενο σώμα του Ανθρώπου είναι το αστρικό σώμα όπως το ονομάζουμε εδώ στην δύση.

Αυτό το σώμα είναι το συναισθηματικό σώμα, το οποίο επηρεάζεται από την ήλιο και την σελήνη, δηλαδή δέχεται την ανάλογη νόηση που απόκτησε από τον ήλιο ενόσω ζούσε με την σάρκα, την όποια λογική.

Aλλά ταυτόχρονα δέχεται και την επίδραση της σελήνης, τον συναισθηματικό κόσμο, τα ανόμοια και αντίθετα, τις ανόμοιες ιδιότητες των αισθήσεων της φωτιάς και του αέρα, όπως περίπου συμβαίνει και εδώ με την σάρκα, απλά οι ενέργειες των συναισθημάτων είναι πιο λεπτοφυείς, χωρίς τις ιδιότητες των άλογων στοιχείων της γης και του νερού, αυτό που ονομάζουν μερικοί ως γαλήνια ηρεμία..αλλά μπορεί να συμβεί το αντίθετο στις κακές ψυχές, να τους οδηγούν δηλαδή οι φοβίες που δημιούργησαν με τα συναισθήματα της σάρκας, η κόλαση που δημιουργούν στον συναισθηματικό τους κόσμο ενόσω ζουν μέσα στο σώμα της σάρκας: από φωτιά και γη, από αέρα και νερό.

Η διαφορά και το μεγάλο πρόβλημα είναι, ότι αν ενόσω ζούμε με σάρκα δεν αναπτύξουμε την Νόηση της επτάψυχης ψυχής, τότε θα μας οδηγεί η λογική της σάρκας που αποκτήσαμε, οπότε είναι αδύνατον να ελέγξουμε αυτό το άλογο, λεπτοφυή, νοερό, μεταβαλλόμενο, αστρικό σύνθετο σώμα...και έτσι χάνουμε την ελεύθερη επιλογή, και γινόμαστε υποχείρια άλλων!..


Μας λείπει η Ηνίοχος, ο Νους, που κρατά γερά τα ηνία στα άλογα μεταβαλλόμενα συναισθήματα.

Έτσι, δεν ενεργούμε συνειδητά, αλλά συναισθηματικά χωρίς την Νόηση, αλλά με την γήινη λογική που αποκτήσαμε η οποία οδηγείται από τις ανάγκες, και οι ανάγκες υποτάσσουν τον άνθρωπο, τον Ορθό Νοητό Λόγο της επτάψυχης ανθρώπινης ψυχής.

morfeas sky

Συναισθηματικό Σώμα

Είναι ο φορέας των συγκινήσεων και των συναισθημάτων, των παθών και της επιθυμίας. Επειδή είναι πολύ ευαίσθητο και ευμετάβλητο από τις ουράνιες επιδράσεις ονομάστηκε στη Δυτική Παράδοση αστρικό σώμα γιατί είναι υποδοχή και καθρέπτης των ενεργειών κυρίως του Ήλιου και της Σελήνης. Με το Αστρικό Σώμα θυμώνουμε, λυπόμαστε, χαιρόμαστε, επικοινωνούμε με τον έξω κόσμο με τρόπο πιο περίπλοκο από την απλή κίνηση που διαθέτει το φυτικό βασίλειο.

Λέγεται και «Διπλό Ομοίωμα» ή είδωλο γιατί αποτελεί ένα ακριβές αντίγραφο του φυσικού σώματος, αλλά με λεπτότερες και πιο πολύπλοκες αισθήσεις.

Λειτουργεί σαν γέφυρα μεταξύ του εσωτερικού ανθρώπου και του περιβάλλοντος μέσα από αυτές τις «ανοικτές πύλες» του φυσικού σώματος που ονομάζουμε αισθήσεις και οι οποίες αποτελούν μια προέκταση του Ομοιώματος αυτού.

Το Είδωλο αυτό προηγείται της ύπαρξης του νεογέννητου και ευθύνεται για το σχηματισμό του, τα χαρακτηριστικά του κλπ. που θα είναι κατ' εικόνα του. Επίσης υπερβαίνει τα όρια του φυσικού θανάτου του σώματος και έχει μια μεταθανάτια ύπαρξη, αν και περιορισμένη, σε μια αόρατη διάσταση ή κόσμο, που οι αρχαίοι Ινδοί ονόμασαν Κάμα-Λόκα δηλ. «Τόπο των επιθυμιών» και οι Έλληνες Άδη.

Iερός Λόγος του Ερμή προς τον Ασκληπιό.

Από αυτά συμπεραίνουμε, ότι καθώς αυτό αποτελείται από σύνθεση φύσεων, το ένα μέρος του αποτελείται από ψυχή και νου, πνεύμα και λογική ως ανώτερα στοιχεία, μπορεί να χαρακτηριστεί θεός και να εισέλθει στον ουρανό.

Το άλλο μέρος του, όμως, το κοσμικό, αποτελείται από φωτιά και γη, νερό και αέρα, έτσι ως θνητός, παραμένει στη γη για να μην μπορεί να τα παρατήσει όλα τα επίγεια που ανατέθηκαν στην δική του φροντίδα.

Έτσι λοιπόν ο άνθρωπος διαμορφώθηκε ιδεατά κατά ένα μέρος θεός και κατά ένα μέρος θνητός, ενωμένος σε ένα σώμα.

Ούτως ή άλλως γι'αυτό το ζωντανό πλάσμα τον άνθρωπο με διπλή φύση, αποτελεί κανόνα πρώτα απ'όλα η ευσέβεια και στη συνέχεια η αγαθότητα. Αυτή η Αγαθότητα έχει επιτευχθεί μόνο αν ενέχει τη δύναμη της περιφρόνησης απέναντι στον πόθο για όλα τα ακατάλληλα πράγματα.

Όλα όσα κυριεύονται από το γήϊνο σωματικό πόθο δεν ανήκουν σε κανένα μέρος της θεϊκής γνώσης και δικαιολογημένα χαρακτηρίζονται ως επίκτητα πάθη.
(σημ: ονομάζονται επίκτητα πάθη, επειδή αποκτώνται κατά την διάρκεια της ζωής μας μέσα από τις υλικές απολαύσεις του σώματος).

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, όλα είναι ξένα για τον άνθρωπο, ακόμα και από το σώμα του, για να μπορεί να περιφρονεί και ο ίδιος όλα όσα ποθεί, συμπεριλαμβανουμένου και του σώματος, καθώς αυτό γεννά την διαφθορά του πόθου.

morfeas sky
                

Στην ψεύτικη υλική πραγματικότητα (εικόνα) όπου επικρατεί το Σκότος, είναι πανεύκολο να καταστρέψεις, και πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις.

Η Αμετάβλητη Θέληση είναι η Δημιουργός Αιτία.

Ότι μεταβάλει την θέληση του, Υποτάσσεται στην δημιουργό Αιτία.  ....Αιτία και Αποτέλεσμα....

Είσαι ότι σκέφτεσαι και αισθάνεσαι.. 

Αμετάβλητα ή Μεταβλητά.

H Αμετάβλητη Αγαθή Θέληση είναι η Αιτία και το Αποτέλεσμα που Υπερισχύει Όλων.


morfeas sky
                      
           
ΠΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΤΑΨΥΧΗΣ ΨΥΧΗΣ ( ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΨΥΧΗΣ )

Αναπτύσσουμε σταδιακά την Νόηση της επτάψυχης ψυχής, ανακτώντας την Ανάμνηση ψυχής, από το κατώτερο σώμα, ως το ανώτερο, τον ασώματο Νου και ψυχή-Λόγος. 


Επιτυγχάνεται μόνον με την Αγαθή μας θέληση, και όχι με το ατομικό συμφέρον. δηλαδή δεν αναζητούμε την αλήθεια για να κερδίσουμε κάτι εις βάρος άλλων. Ότι κάνουμε το κάνουμε πρώτα για την δική μος ανέλιξη, και μετέπειτα για να βοηθήσουμε και άλλους ανθρώπους χωρίς να επιδιώκουμε να βγάλουμε κέρδος από αυτό ή να αποκτήσουμε οτιδήποτε, διότι το κάνουμε ανιδιοτελώς από αγάπη, από έρωτα για την Αλήθεια που είναι το Αγαθό.

Η Αμετάβλητη Αγαθή Θέληση λοιπόν, η οποία μέσα από την Διαίσθηση, η οποία δεν είναι η αίσθηση, δηλαδή δεν είναι τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα, όπως η λύπη και η χαρά, διότι αυτά είναι συναισθήματα της σάρκας, θα μας οδηγήσει να διακρίνουμε την φωνή μέσα μας που μας δίνει συμβουλές χωρίς να μας προστάζει.

Οταν αποκτήσουμε επαφή μαζί της θα μάθουμε διά των μαθημάτων να την διακρίνουμε και να εμπιστευόμαστε την διαίσθηση μας, η οποία ποτέ μα ποτέ δεν κάνει λάθος, ακόμη και αν μας φαίνεται εμάς ως λάθος, ακόμη κι αν χρειαστεί να περάσει αρκετός χρόνος μέχρι να το κατανοήσουμε αυτό, διότι η γήινη λογική μας είναι ανυπόμονη, ζητά τα άλογα υλικά πάθη και επιθυμίες με ηδονή, τα θέλει όλα εδώ και τώρα, γι'αυτό χρειάζεται η υπομονή και η επιμονή, δηλαδή η εγκράτεια και η εγκαρτέρηση, ώστε να περάσει αυτή η άλογη ηδονή, αυτό το άλογο πάθος, διότι και η υλική γήινη φύση είναι έτσι φτιαγμένη, που πολύ εύκολα καταστρέφει, και πολύ αργά δημιουργεί, άρα η κακία, η Αταξία, κυριαρχεί.

Γι'αυτό και πρέπει η διαίσθηση να μας οδηγεί στην ζωή μας, στις επιλογές μας, και όχι ο γήινος τρόπος ζωής, και η λογική που επικρατεί σε κάθε κοινωνία πάνω στην Γη. 


Μετά αφού κατανοήσουμε τον τρόπο που ενεργεί στην ζωή μας η διαίσθηση, θα αποκτήσουμε την Νόηση του ορθού νοητού λόγου, η οποία θα μας οδηγήσει στην σοφία της ψυχής, την Ανάμνηση ψυχής.

Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη αποστολή στην Γη, η μόνη μας αποστολή είναι να κατανοήσουμε τον εαυτό μας, και την κάθε φύση που ενωθήκαμε μαζί της, διότι αυτή θα είναι και η ελευθερία μας από τα δεσμά του σώματος, διότι πρώτα θα ελευθερώσουμε τον Ηνίοχο, που θα κρατά γερά τα ηνία στα συναισθήματα, τα οποία ερωτευτήκαμε λόγω της Λήθης και της Άγνοιας που επιφέρει το άλογο νοερό σώμα, και μας έκανε ένα με αυτόν τον κόσμο.

Επιλέξαμε να ενσαρκωθούμε ξανά και ξανά, όχι γιατί το θέλαμε, αλλά διότι πρώτα μας φυλάκισαν με την βία μέσα στα διαχωρισμένα σώματα, και από τότε χάθηκε η επαφή με το Νου,και πέσαμε στην λήθη και άγνοια του συναισθηματικού σώματος..τα έξι σώματα των πλανητών..πλάνη-των..

Με την αυτοκτονία δεν σώζεται κανείς, διότι αν γνωρίσουμε τον αληθινό Νοητό εαυτό μας θα μισήσουμε την αυτοκτονία, διότι είμαστε η Νοητή Ζωή και η Νοητή Ζωή δίνει ζωή στα πάντα, και ποτέ τον θάνατο, διότι θάνατος είναι τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα, οι ανάγκες, οι οποίες ΑΦΑΙΡΟΥΝ την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

.......να φύγουμε από το matrix και τότε που θα πάμε?...............αυτό είπα, αν πρώτα δεν γνωρίσουμε τον Νοητό εαυτό μας εδώ στην Γη πουθενά αλλού δεν θα πάμε παρά θα ξαναγυρίσουμε σε μια νέα ενσάρκωση, σε μια καινούρια γήϊνη οικογένεια, σε μια καινούρια γήϊνη υποτιθέμενη αισθητή ζωή που θα επιλέξει για εμάς η Μοίρα, και όχι εμείς, διότι χάσαμε το Νου, ξεχάσαμε, πέσαμε σε Άγνοια, σε Λήθη, άρα δεν έχουμε ελεύθερη επιλογή.

morfeas sky



Moυ δόθηκε το έναυσμα να κάνω ένα ολοκληρωμένο κείμενο μέσα από μια ερώτηση μιας φίλης αναγνώστριας, οπότε τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Απεναντίας θα έπρεπε να χαιρόμαστε όλοι μας, διότι τόσον καιρό στηριζόμασταν στα συναισθήματα, τα οποία αφορούν την άλογη νοερή φύση, και όχι την Νόηση που αφορά την θεϊκή μας νοητή ουσία το Νου, και την Αμετάβλητη αίσθηση της φωτιάς δηλαδή του θεϊκού έρωτα για τον Νοητό Αγαθό Λόγο...την Νοητή Ζωή.

Καλό Καλοκαίρι βρε! Νοητό Καλοκαίρι μέσα μας! :)

Νους και Φωτιά..!! και ..Μπουρλότοοοοο χαχα πάμε δυνατά για άλλα !! ακόμη πιο ανώτερα και πιο θεϊκά γήϊνοι! ακούς εκεί, να θέλετε να κατανοήσετε την γνώση και ευσέβεια του Θεού ενώ ακόμη σας οδηγούν τα συναισθήματα :) οπότε τραγούδι γήϊνο θα ακούσουμε αλλά του Μορφέα!! πάμε!! η καρδιά με πηγαίνει εμένα όχι ο Νους χαχα

Αντώνης Ρέμος - Η καρδιά με πηγαίνει εμένα


Επιλέξαμε να ενσαρκωθούμε ξανά και ξανά, όχι γιατί το θέλαμε, αλλά διότι πρώτα μας φυλάκισαν με την βία μέσα στα διαχωρισμένα σώματα, και από τότε χάθηκε η επαφή με το Νου, και πέσαμε στην λήθη και άγνοια του συναισθηματικού σώματος..τα έξι σώματα των πλανητών..πλάνη-των..   



Ποιμάνδρηςτοῦτο εἰπόντος, ἡ πρόνοια διὰ τῆς εἱμαρμένης καὶ ἁρμονίας τὰς μίξεις ἐποιήσατο, καὶ τὰς γενέσεις κατέστησε, καὶ ἐπληθύνθη κατὰ γένος τὰ πάντα καὶ ὁ ἀναγνωρίσας ἑαυτὸν ἐλήλυθεν εἰς τὸ περιούσιον ἀγαθόν, ὁ δε ἀγαπήσας τὸ ἐκ πλάνης ἔρωτος σῶμα, οὗτος μένει ἐν τῷ σκότει πλανώμενος, αἰσθητῶς πάσχων τὰ τοῦ θανάτου. 


morfeas sky


Τώρα τι θεό έχουμε μέσα μας είναι ένα θέμα που αφορά τον Άνθρωπο και τα ανθρώπινα ζώα, που δημιουργούν θνητούς θεούς αρσενικούς και θηλυκούς σαν να είναι ζώα αρσενικά και θηλυκά ποιοι; Οι ίδιοι οι θεοί...

Ρε θα με τρελάνετε όλοι εσείς με το μυαλό που κουβαλάτε.
   

morfeas sky


H εμπειρία αν δεν έχει μέσα της λογική να εξηγήσει το αληθές, είναι τυφλή πίστη άρα είναι ψευδαίσθηση, δηλαδή πεποίθηση.

H εμπειρία αφορά αποκλειστικά την μνήμη που απόκτησε από το αισθητό άλογο συναισθηματικό σώμα της σάρκας ο επεξεργαστής εγκέφαλος, και αυτή η εμπειρία οδηγεί τα ανθρώπινα ζώα.
                 





Βρε παιδιά δεν ζούμε αυτή την στιγμή αλλά αισθανόμαστε.
Είναι σαν να μου λέτε ότι Ζωή είναι η αίσθηση.. έλεος..

Γνώθι Σ αυτόν

             

morfeas sky

Ειλικρινά απογοητεύτηκα, η έξοδος από το Matrix είναι στενή και χωρά μόνον όσους Ανθρώπους φέρουν το Νου, και την καρδιά της Αμετάβλητης φωτιάς....κάτι που αδυνατούν σχεδόν όλοι να κατανοήσουν...οπότε για άλλη μια φορά δικαιώνετε όλοι εσείς τον Ερμή Τρισμέγιστο που είπε ότι μόνον ελάχιστες ψυχές θα αναγνωρίσουν τον θεϊκό εαυτό τους, ενώ όλη η ανθρωπότητα σχεδόν στην Γη θα συνεχίσει να υποφέρει όλα τα θνητά, αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος διαφυγής, διότι ο Αληθινός Θεός δεν καταστρέφει αλλά μόνον δημιουργεί...
το matrix όμως καταστρέφει εγκλωβίζοντας στην άγνοια και την Λήθη των Δια-χωρισμένων σωμάτων τις ψυχές.
                       



morfeas sky

Επιλέξαμε να ενσαρκωθούμε ξανά και ξανά, όχι γιατί το θέλαμε, αλλά διότι πρώτα μας φυλάκισαν με την βία μέσα στα διαχωρισμένα σώματα, και από τότε χάθηκε η επαφή με το Νου, και πέσαμε στην λήθη και άγνοια του συναισθηματικού σώματος..τα έξι σώματα των πλανητών..πλάνη-των..
https://oneirosky.blogspot.com/2019/07/blog-post.html
ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ

Ποιμάνδρης
τοῦτο εἰπόντος, ἡ πρόνοια διὰ τῆς εἱμαρμένης καὶ ἁρμονίας τὰς μίξεις ἐποιήσατο, καὶ τὰς γενέσεις κατέστησε, καὶ ἐπληθύνθη κατὰ γένος τὰ πάντα καὶ ὁ ἀναγνωρίσας ἑαυτὸν ἐλήλυθεν εἰς τὸ περιούσιον ἀγαθόν, ὁ δε ἀγαπήσας τὸ ἐκ πλάνης ἔρωτος σῶμα, οὗτος μένει ἐν τῷ σκότει πλανώμενος, αἰσθητῶς πάσχων τὰ τοῦ θανάτου.


Όσοι από εσάς δεν αντέχετε αυτή την αλήθεια τότε μην περιμένετε ποτέ να ανέλθετε τους ουρανούς.

Tο αρσενικό και θηλυκό ζώο υπάρχει διότι είναι θνητή η φύση του και πρέπει να αναπαράγεται ώστε να διατηρηθεί το είδος του στην αιωνιότητα.

Αν πιστεύετε ότι τα αθάνατα όντα είναι αρσενικά και θηλυκά τότε πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά ότι δημιουργείτε γήινους θνητούς θεούς.

Ο Αθάνατος Θεός μόνον Αθάνατα όντα δημιουργεί, όμοια με τον εαυτό του, όντα Αρρενόθηλυς στον κτιστό κόσμο των μορφών και της εικόνας, και άμορφα μη όντα στον Αληθινό Πανάγαθο κόσμο.
        

morfeas sky

Κατανοείτε τι λέει ο Ποιμάνδρης;
Αφού διαχωρίστηκαν τα σώματα σε αρσενικό και θηλυκό ενσαρκώθηκαν στα σώματα οι ανθρώπινες ψυχές, και όποιος αναγνωρίσει τον εαυτό του θα ελευθερωθεί, ενώ όποιος ερωτευτεί τα σώματα θα μείνει για πάντα πλανώμενος πάσχοντας αισθητώς όλα τα του θανάτου ..συναισθήματα και αισθήσεις..πάθη και επιθυμίες...από Ανάγκη!

Μόνον τα όμοια έλκονται και αλληλοκατανοούνται και είναι πάντα φίλοι αληθινοί...οι ψυχές!

Ποιμάνδρης:
τοῦτο εἰπόντος, ἡ πρόνοια διὰ τῆς εἱμαρμένης καὶ ἁρμονίας τὰς μίξεις ἐποιήσατο, καὶ τὰς γενέσεις κατέστησε, καὶ ἐπληθύνθη κατὰ γένος τὰ πάντα καὶ ὁ ἀναγνωρίσας ἑαυτὸν ἐλήλυθεν εἰς τὸ περιούσιον ἀγαθόν, ὁ δε ἀγαπήσας τὸ ἐκ πλάνης ἔρωτος σῶμα, οὗτος μένει ἐν τῷ σκότει πλανώμενος, αἰσθητῶς πάσχων τὰ τοῦ θανάτου.



""""<ὁ> ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα."""""""""


ἀθάνατος γὰρ ὢν καὶ πάντων τὴν ἐξουσίαν ἔχων, τὰ θνητὰ πάσχει ὑποκείμενος τῇ εἱμαρμένῃ.ὑπεράνω οὖν ὢν τῆς ἁρμονίας ἐναρμόνιος γέγονε δοῦλος ἀρρενόθηλυς δὲ ὤν, ἐξ ἀρρενοθήλεος ὢν πατρὸς καὶ ἄϋπνος ἀπὸ ἀΰπνου ..... κρατεῖται.

και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ φυλακισμένος στην Λήθη και την Άγνοια των θνητών Δια-χωρισμένων σωμάτων, γενόμενος με αυτόν τον τρόπο Δούλος του κτιστού δεύτερου Νου δημιουργού!! Δούλος του Όγδοου Ουρανού!! το Αρρενόθηλυς Ον ο Όγδοος Ουρανός. ο παντόμορφος.

......................
....................................


Άλλο Παντόμορφος, και άλλο Παν-άγαθος.
   

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας