Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤRΙX



Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤRΙX


Μόλις συνειδητοποίησα κάτι πολύ δυνατό. Έχει να κάνει με την εικονική πραγματικότητα εδώ μέσα στο ίντερνετ, η οποία μας δίνει τεράστιες δυνατότητες μέσα από την αλληλεπίδραση των ανθρώπων, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μεταβάλλει την συνείδηση μας και εκεί έξω στην πραγματικότητα της Γης. 

Oπότε μας δίνεται η εξής δυνατότητα..από την μια να επικοινωνούμε μέσω της γήινης πραγματικότητας με την αρχική πηγή μας, και μέσω του ίντερνετ να αποκτούμε τεράστιες δυνατότητες ο καθένας από εμάς κάτι που δεν υπάρχει στην πεζή εικονική πραγματικότητα της Γης, αλλά και το αντίστροφο να χαθούμε μέσα στα άδυτα του matrix......

Kαι τι σημαίνει αυτό; ότι αυτός που θα επεξεργαστεί αυτή την τεράστια δύναμη που του δίνεται μέσα από το ίντερνετ σωστά, με οδηγό την διαίσθηση του, και τον ορθό νοητό λόγο της ψυχής του, μπορεί να την υλοποιήσει αυτή την γνώση που θα αποκτήσει μέσα από την αλληλεπίδραση με τα όμοια του!!!!!! να την υλοποιήσει και στην έξω γήϊνη πραγματικότητα. Δηλαδή να γίνω αυτό που είμαι τώρα, αυτά που έμαθα, και με έκαναν αυτό που είμαι, όπως να γίνουν σαν εμένα και όλοι οι άλλοι! τα όμοια μου! κάτι που δεν θα συνέβαινε ποτέ χωρίς να εισέλθω στην εικονική πραγματικότητα του κυβερνοχώρου. 

Και τι μας λένε οι Επτά Νόμοι του Σύμπαντος; 
ΟΠΩΣ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ
ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ

Κατάφερα να συνδεθώ με τον επάνω κόσμο μέσα από την εικονική πραγματικότητα του Κυβερνοχώρου, την εικόνα της εικόνας της γήϊνης πραγματικότητας.....διότι μην ξεχνάς ότι όλα είναι Νοητά, όλα είναι Νους και εικόνα, όπου ο Νους συνδέεται με τον Αληθινό κόσμο, την πηγή μας, ενώ η εικόνα μας συνδέει με τον υλικό κόσμο δηλαδή με το Matrix.

Βρισκόμαστε μέσα σε μία πίστα του υλικού κόσμου, η οποία είναι η τελευταία πίστα!! διότι είναι και η δυσκολότερη! γι'αυτό και ονομάζεται η γήϊνη πραγματικότητα αλλιώς και "στυγνόν σκότος" !!!! Διότι σε οποιοδήποτε παιχνίδι αρχίζεις από τα εύκολα και φτάνεις στα δύσκολα για να τελειώσεις το παιχνίδι!! και ποτέ το αντίστροφο όπως μας έχουν μάθει!@!!!

Σας λέω ότι βρισκόμαστε στην τελευταία πίστα!! για να κερδίσουμε το παιχνίδι...την Υλη!! το σκότος!!

Oπως μπήκαμε στο matrix από τον 'Ογδοο Ουρανό, και κατεβήκαμε βαθιά μέσα στην Υλη, (η κάθοδος μας στην Υλη), έτσι με τον ίδιο τρόπο θα βγούμε, διότι στις προηγούμενες πίστες είμαστε θεοί, έχουμε τελειώσει αυτές τις πίστες!!! διότι πλέον τις ζήσαμε και τις κατανοήσαμε!!!! άρα εξουσιάζουμε όλους τους νόμους κάθε πίστας, (Ανάμνηση ψυχής.. θυμηθήκαμε σε κάθε πίστα τον αληθινό μας εαυτό), διότι κατανοήσαμε τον εαυτό μας!! ότι όλα όσα ζούμε εδώ είναι ψεύτικα, άρα η Αμετάβλητη θέληση μας για την αλήθεια, μέσω της διαίσθησης είναι η έξοδος μας από το matrix. Ποιος θα μας σταματήσει; Κανείς! ενώ οι άλλοι που έγιναν ένα με την Υλη πολεμούν μέσα στα σκοτάδια αυτής της πιο κατωφερής γήϊνης πίστας.

Εγώ κατανόησα, γι'αυτό το πιστεύω, η διαίσθηση μου είπε αυτά που μόλις έγραψα, και αμέσως μετά αφού τα επεξεργάστηκα με λογική και οδηγό την διαίσθηση μου τα κατανόησα! οπότε τα πίστεψα!

Άρα πολύ σωστά:
Μην προσπαθείς να κατανοήσεις για να πιστέψεις.
Πίστεψε την διαίσθηση σου για να κατανοήσεις.

morfeas sky


Αυτή είναι η αποστολή μας! να ζήσουμε και κατανοήσουμε τον κόσμο της Εικόνας! 

ανομία - ανόμοια
ο κόσμος των αντιθέτων και διαφορετικών

Δικαιοσύνη - Δίκαιο
Οτι δώσεις αυτό θα πάρεις

Κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει.
Πλάτωνας

Ταπεινός - Ταπεινά - πεινά
αυτός που πεινά λόγω της αδράνειας του σε όλα.
Αυτός που δέχεται την λύπη ως μέρος της αλήθειας.

Ταπεινοφροσύνη - πεινά - φρόνηση
Αυτός που πεινά-λυπάται, μένει αδρανής στο γίγνεσθαι, και η φρόνηση οδηγεί την ζωή του.

Σωφροσύνη
τρόπος σκέψης που χαρακτηρίζεται από λογική, σύνεση, ωριμότητα ενεργεί / δεν μένει αδρανής / συμπεριφέρεται με φρόνηση.

«ἡ μὲν φρόνησις αἰτία τοῦ πράττειν ὀρθῶς τὰ πράγματα· ἡ δὲ σωφροσύνη τοῦ κρατεν τῶν ἐπιθυμιῶν καὶ ὑπὸ μηδεμιᾶς ἡδονῆς δουλοῦσθαι͵ ἀλλὰ κοσμίως ζῆν.» Αριστοτέλης

πράττειν ὀρθῶς υπό μηδεμιᾶς ἡδονῆς δουλοῦσθαι͵ ἀλλὰ κοσμίως ζῆν.

morfeas sky




Δύναμη είναι ο Νους που αποκτάς ως έπαθλο!

Ερμητικά κείμενα:

Απ'το Θεό, επομένως, δημιουργούνται τα πάντα, η ζωή δε, αποτελεί ένωση του Νου και της ψυχής, (ο νοηματικός Λόγος της ψυχής είναι η εικόνα της ζωής), ενώ ο θάνατος δεν αποτελεί απώλεια αυτών που συγκροτήθηκαν, (σε σώμα), αλλά διάλυση της ένωσης τους. (σύνθεσης τους).

Η αιωνιότητα, λοιπόν, αποτελεί εικόνα του Θεού, ο κόσμος εικόνα της αιωνιότητας, ο ήλιος εικόνα του κόσμου, κι ο άνθρωπος (της Γης) εικόνα του ήλιου. Τη μεταβολή τη λένε πως αποτελεί θάνατο, επειδή διαλύεται το σώμα, κι η ζωή προχωρά στην αφάνεια.

Οσα διαλύονται μ'αυτή τη λογική, αγαπημένε μου Ερμή, κι ο κόσμος..μ'ευλάβεια τ'ακούς.. ισχυρίζομαι πως μεταβάλλονται, διότι καθημερινά ένα μέρος του μεταβαίνει στο χώρο του αφανούς, αλλά ποτέ δεν διαλύεται. 

Κι αυτά είναι τα πάθη του κόσμου, οι περιδινίσεις, κι οι εξαφανίσεις. Κι η μεν περιδίνηση (πάθη) αποτελεί περιστροφή, η δε εξαφάνιση (σώμα) ανανέωση.

"τα πάθη του κόσμου οι περιδινίσεις αποτελούν περιστροφή δεν χάνονται"

O Nους, (ο Αγαθός Νους) επομένως, όταν γίνει δαίμονας, (Τιμωρός δαίμονας), είναι καθορισμένο να αποκτήσει πύρινο σώμα για τις υπηρεσίες του Θεού (του Αγαθού Νου) κι αφού διεισδύσει μέσα στην ασεβέστατη ψυχή (τα ασεβή πάθη της ασεβής ψυχής που αφομοιώθηκε από την ύλη, και απόκτησε όσο ζούσε σε σώμα, μένουν ως περιδινήσεις δεν χάνονται και την ακολουθούν) την φοβερίζει με τα μαστίγια που αμαρτάνουν. (γιατί αυτή η ψυχή δεν έχει αποκτήσει το Νου τον νοηματικό λόγο της θεικής ψυχής, παρά μόνον άλογες επιθυμίες και άλογα πάθη γεμάτα από κακία).

Καθώς η ασεβής ψυχή μαστιγώνεται απ'αυτά, (τα άλογα πάθη της) ξεσπά σε φόνους, εξευτελισμούς, βλασφημίες και διάφορες βιαιότητες, μέσω των οποίων αδικούνται οι άνθρωποι. Και η τιμωρία της γίνεται ακόμη πιο μεγάλη καθώς έχει ακόρεστα πάθη που την καίουν τα σωθικά.

- Ποιος είναι, λοιπόν, ο εδώ υλικός θεός;

- Ο όμορφος κόσμος, δεν είναι όμως κι αγαθός, διότι είναι υλικός κι ευπαθής και πρώτος απ'όλα εκείνα που εύκολα προσβάλλονται από πάθη, δεύτερος δε απ'τα όντα, κι ελλιπής από μόνος του.

Αν κι αυτός κάποτε δημιουργήθηκε, εντούτοις υπάρχει πάντοτε, καθώς υφίσταται μέσα στο γίγνεσθαι. Και με την διαρκή του αναγέννηση αποτελεί τη γέννηση των ποιοτήτων και των ποσοτήτων, διότι είναι κινητός και κάθε υλική κίνηση συνιστά γέννηση. H δε σταθερότητα των νοητών δημιουργεί την κίνηση των υλικών. 

(το ενεργειακό σφαιρικό πλέγμα είναι πνεύμα του πυρός, όπου με τις αντίθετες κινήσεις επιφέρει την στατική κίνηση και με αυτόν τον τρόπο περικλείει τον πλανήτη συγκροτώντας τον εσωτερικά ως σώμα, και δίνοντας του την κίνηση που θέλει ο Νους).

Ερμής Τρισμέγιστος: 

Το δε τρίτο ζωντανό ον είναι ο άνθρωπος ο οποίος δημιουργήθηκε κατ'εικόνα του πατέρα, και ο οποίος διαθέτει λογική σύμφωνα με τη θέληση του πατέρα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζωντανά έμβια όντα, κι έχει ομοιοπάθεια όχι μόνον προς τον αισθητό θεό, (κόσμο), αλλά και σαφή αντίληψη του πρώτου, του Πατέρα.

(Αντίληψη έχουν μόνον όσες ψυχές φέρουν το Νου)

morfeas sky

..........


Τρομερή ταινία, τρομερά μηνύματα, οι πίστες, οι κακοί.

όποιοι σκοτώνονται (πεθαίνουν) στο matrix ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι εκεί που έχουν σταματήσει !!!!!!!!!

Και στο τέλος ο νικητής παίρνει το έπαθλο (το Νου) και αναλαμβάνει να γίνει μαζί με την ομάδα του (οι άνθρωποι που φέρουν το Νου) ο δημιουργός ενός κόσμου με πρότυπο το αληθινό, το αυθεντικό, το όμορφο, το Αγαθό! 

Και ταυτόχρονα θα βρίσκονται σε σύνδεση (συνειδητά πλέον αφού φέρουν το Νου) με τον Αληθινό κόσμο!!!!! 

Κάποιος δημιούργησε την εικονική πραγματικότητα στην Γη το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα...συμμετείχε σχεδόν ολόκληρος ο πληθυσμός του πλανήτη...οι νέοι!! ....βλέπε η παλιά γενιά των ερπετικών μυαλών σβήνει και γεννιέται η νέα Συνείδηση..Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ


morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..