H AIΣΘΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ


Ερμής Τρισμέγιστος:
Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση. Ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά η λήθη. 
(η λήθη αυτών των αισθήσεων του σώματος).

H AIΣΘΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ

Ερμής Τρισμέγιστος:

"Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση".


Πείτε μου κάτι.. όταν κάνετε οτιδήποτε πρώτα αισθάνεστε και μετά σκέφτεστε; ή πρώτα σκέφτεστε και μετά αισθάνεστε;

Είμαι σίγουρος ότι ισχύει το πρώτο, ότι ΔΕΝ μπορείς να σκεφτείς αν πρώτα δεν αισθανθείς!

Γι'αυτό η δι(α)ίσθηση πρέπει να γίνει οδηγός σας παντού!

Zωή είναι ο Νους και Αδιαίρετος Νοητός Λόγος.

(αυτό που βλέπεις μέσα σου και ακούς).

Ποιμάνδρης:
Οὕτω γνῶθι· τὸ ἐν σοὶ βλέπον καὶ ἀκοῦον, λόγος κυρίου,
ὁ δὲ νοῦς πατὴρ θεός. οὐ γὰρ διίστανται ἀπ' ἀλλήλων·
ἕνωσις γὰρ τούτων ἐστὶν ἡ ζωή.


morfeas sky


- Για να Νιώσεις και Νοήσεις την Αλήθεια πρέπει και είναι ανάγκη να βγεις από τον κόσμο της Ύλης...των αισθήσεων...???? Ή κάνω λάθος???

Για να Νιώσεις την Αλήθεια, και όχι να την αισθανθείς με την σύνθετη σάρκα, πρέπει να Νοήσεις Νοητά την Αλήθεια με τον ορθό Νοητό Λόγο της σοφίας της ψυχής, η εικόνα του οποίου είναι η ορθή λογική νοητή σκέψη που την οδηγεί η δι(α)ίσθηση.


Τι σου λέει η διαίσθηση σου;
(αυτό που βλέπεις μέσα σου και ακούς)

Άλλο είναι η αίσθηση της εμπειρίας της σάρκας, και Άλλο είναι η δι(α)ίσθηση διότι έχει δι(α)Νόηση...είναι ο ανώτερος θεϊκός εαυτός σου.


Η δι(α)ίσθηση είναι τα όμοια συναισθήματα της ψυχής-καρδιάς, μόνον η αίσθηση της φωτιάς, ο θείος έρωτας για τον Αγαθό Νοητό Λόγο, η αγαθή θέληση που την οδηγεί η διαίσθηση, και ακολουθεί η διανόηση της διαίσθησης, που θα μας οδηγήσει στην σοφία της ανθρώπινης ψυχής.


Και η σοφία θα μας οδηγήσει στην Αλήθεια του Θεού, στον Πανάγαθο Κόσμο του Θεού, και στην Αδιαίρετη Αλήθεια της Ζωής του Θεού, τον Πανάγαθο Απεριόριστο Άκτιστο Kόσμο του Άναρχου Φωτός, όπου τον κινεί ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος του Θεού, η Αλήθεια της Ζωής του Θεού, μαζί και οι δικές του Μονάδες, οι Δυνάμεις, οι οποίες κινούνται με το Μέγιστο Πυρ μέσα στο Θεό..μέσα στο άπειρο απεριόριστο παρόν.


morfeas sky

.......................................


Ότι γεννιέται για να πεθάνει είναι φαντασία αυτή την στιγμή δεν ζούμε αλλά μόνον αισθανόμαστε. Αυτό που εσύ ονομάζεις μυαλό και λογική είναι οι μεταβαλλόμενες αισθήσεις του σώματος που οδηγούν την σκέψη σου.


Μάθατε όλοι να "αγαπάτε" ενώ την έννοια αυτής της λέξης την δημιούργησαν οι εβραίοι ώστε να σας κρατούν στο στυγνόν σκότος της Γης, διότι η πραγματική έννοια που αφορά την εικόνα της ζωής είναι ο Θείος Έρωτας, με το Νου και την καρδιά, κάτι που ελάχιστοι γήϊνοι κατανοούν, διότι δεν έχουν το Νου για να το κατανοήσουν.

Ερμής Τρισμέγιστος:


Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση.
Ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά η λήθη.


(η λήθη η παύση αυτών των μεταβαλλόμενων αισθήσεων-συναισθημάτων του διαχωρισμένου αρσενικού-θηλυκού σώματος).



ΕΥΛΟΓΙΑ


Τι σημαίνει Ευ-λογία;

ΕΥ Ο ΛΟΓΟΣ

ΛΟΓΟΣ Η ΖΩΗ

ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Οποιος Άνθρωπος το αξίζει θα του δοθεί ο Νους ώστε να κατανοήσει τον τόσο μεγάλο Θεό.

morfeas sky



Οι πεποιθήσεις σε έναν κόσμο προγραμματισμού... είναι συνήθως προγράμματα, που έχουμε υποστεί στο υποσυνείδητό μας... και βάση αυτών συνήθως λειτουργούμε, δίχως περαιτέρω ψάξιμο.

Kαταλαβαίνεις λοιπόν πως νιώθω όταν μιλώ με προγράμματα; και όχι με ανθρώπους; διότι κανείς δεν σκέφτεται με την ψυχή του, κανείς, ελάχιστοι μόνον.



Το καταλαβαίνουν πιστεύεις; Αυτοματοποιημένα χωρίς ανάλυση, όλα τα κάνουν ή τα δέχονται. Σε κατανοώ... όμως εσύ θα κάνεις ότι σου λέει ψυχή σου και δεν θα το βάζεις κάτω... εκεί εσύύύ... θα τους τα λες! Όλο και κάποιος θα ξυπνήσει και θα αρχίσει να αναρωτιέται.

Σαν να απευθύνομαι σε τούβλα. Τα ζώα ακούν περισσότερο.

Έλα μωρέ, μην γίνεσαι ''κακούληςςςς''. Δεν είναι όλοι για όλα... όπως και δεν ειναι όλοι για τα ερμητικά κείμενα, που είναι τόσο ''δύσπεπτα'' νοητικά... εσύ συνέχισε κι όπου σε βγάλει.

Είδες τώρα τι γίνεται; με αποκαλλείς κακό επειδή λέω την αλήθεια.

Είσαι αυστηρός γι αυτό, δεν το εννοώ κυριολεκτικά... αλλά μεταφορικά!

Το ζώο πως μαθαίνει; είδες ποτέ τον εκπαιδευτή τους να μην τους στερεί την ελευθερία που έμαθαν μέχρι να γίνουν αυτό που θέλει ο εκπαιδευτής τους; τους στερεί το νερό, τους στερεί το φαγητό, τους φοβίζει αν κάνουν κάτι που δεν θέλει ο εκπαιδευτής, μέχρι και τους χτυπά! Κι εγώ είμαι κακός επειδή τους φαίνομαι εγωιστής λέγοντας τους την αλήθεια; με λίγη λογική αν σκεφτούν θα κατανοήσουν ότι προσπαθώ να τους σοκάρω να τους βραχυκυκλώσω, με κάτι καινούριο που θα ακούσουν, και μετά αν είναι ικανοί να σκεφτούν
Ε γ'αυτό δεν θέλω να μιλώ με ηλίθιους!

Ωραίο σύστημααα!!! Δεν το είχα ποτέ σκεφτεί έτσι!

Μάθε να σκέφτεσαι ελεύθερα τότε! μην φοβάσαι τι θα πουν οι άλλοι! γιατί αυτό κάνεις, φιλτράρεις πρώτα την σκέψη σου! και έτσι δεν σε οδηγεί η ψυχή!

Καλά!

χαχα τα συναισθήματα άρχισαν να βράζουν

Μα άλλα λέγαμε κι εσύ μου λες ξαφνικά συμβουλή πως να σκέφτομαι. Με έστειλες για δευτερόλεπτα και μετά σκέφτηκα ότι ίσως να έχεις και δίκιο.

Σου είπα μια μεγάλη αλήθεια, στο χέρι σου είναι να την κατανοήσεις, όταν φιλτράρεις πρώτα την σκέψη σου δεν σε οδηγεί η ψυχή σου, διότι αυτό το φιλτράρισμα προέρχεται αυτόματα από τον μηχανικό επεξεργαστή εγκέφαλο σου.και όχι από την ψυχή σου,
 
Το έναυσμα για αυτή την παρότρυνσή σου, από που την πήρες; Δηλαδή τι έγραψα και σου ήρθε να μου το πεις αυτό;

Το έναυσμα μου με απλή λογική ήταν ότι απάντησες σύμφωνα με αυτά που επικρατούν στην γήϊνη υποτιθέμενη λογική της μάζας....."Έλα μωρέ, μην γίνεσαι ''κακούληςςςς''. Δεν είναι όλοι για όλα... όπως και δεν ειναι όλοι για τα ερμητικά κείμενα, που είναι τόσο ''δύσπεπτα'' νοητικά..."

Ακόμη κι ένα κοπρόσκυλο μπορεί να γίνει το καλύτερο εκπαιδευμένο σκυλί.

Έχουμε διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης και οπτικής στο κομμάτι εκπαίδευσης και το έχουμε ξανασυζητήσει παλιότερα. Δείχνω μεγαλύτερη κατανόηση και δίνω χώρο στους άλλους να εξελιχθούν ή να διαλέξουν τον τρόπο αφύπνισής τους. Αλλά πλεον δεν ασχολούμαι -όπως παλιότερα- με όσους νιώθω ότι δεν το έχουν έμφυτο. Τους προσπερνάω, εκεί είμαι ''κακούλα'' κι εγώ.

Με το να χαιδεύεις τους ανθρώπους το μόνο που θα κερδίσεις είναι την ψεύτικη φιλία τους, μέχρι να διαφωνήσετε κάποια στιγμή και να διαπληκτιστείτε. Διότι δεν θέλουν να μάθουν! αλλά να ακούσουν αυτό που θέλουν! και έχουν ανάγκη!

Δεν θα εξελιχθούν, θέλουν απλά να ακούσουν αυτό που έχουν ανάγκη να ακούσουν, οτιδήποτε διαφορετικό στις πεποιθήσεις τους θα το αντικρούσουν ή θα αδιαφορήσουν.

Μετά από τόσες συζητήσεις μας, θα πρεπε να είχες καταλάβει, ότι δεν χαιδεύω τα αυτιά εσκεμμένα, ώστε να έχω φιλίες μαζί τους, απλά έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Θέλω μόνο να δίνω βοηθητικά μηνύματα.

Αν λοιπόν είναι ο χαρακτήρας σου τέτοιος είναι γιατί ως γυναίκα σε οδηγεί η καρδιά τα συναισθήματα της ψυχής σου. Και στο εξήγησα αυτό. Επίσης σου εξήγησα ότι ως άντρας που είμαι εμένα με οδηγεί ο Νους, δηλαδή ο Λόγος η λογική της ψυχής, και ο λόγος δεν οδηγείται από τα συναισθήματα αλλά λέει την αλήθεια ωμά ως έχει. Αρα γιατί με κατακρίνεις; διότι μόνον τα συναισθήματα κατακρίνουν χωρίς λογική, διότι βλέπουν την λογική ότι πρέπει να είναι σύμφωνη με τα συναισθήματα της καρδιάς τους, ξεχνώντας όμως ότι ο Λόγος είναι Ανώτερος από την καρδιά.

Τα δικά σου μηνύματα είναι για ''δυνατούς λύτες''... γι αυτό δέχεσαι και τέτοιες αντιδράσεις. Τα δικά μου πάλι είναι πιο soft και πιο απλά. Ίσως αργότερα να γίνω πιο "επιθετική" ...όπως μου τα σκάσει...χαχα! Ενεργώ αυθόρμητα και με αυτό που νιώθω.

Εννοείται απευθύνομαι σε δυνατούς λύτες, διότι ο δικός μου λόγος είναι αδύνατον να γίνει κατανοητός από το δικό σου κοινό.

Ετσι το πήρες; Ότι σε κατέκρινα, επειδή σου είπα, αυτό που ένιωσα να σου πω; Χωρίς ίχνος τέτοιας πρόθεσης και οπτικής...απεναντίας, μετέφερα αυτό που βλέπουν οι άλλοι. Εγώ σε γνωρίζω και ξέρω πως λειτουργείς, χωρίς να σε παρεξηγώ, όμως αυτό δεν ισχύει για την πλειοψηφία.

Εσύ αφού με ξέρεις ήξερες ότι θα αντιδράσω στην απάντηση σου, διότι μου απηύθυνες τον τρόπο σκέψης της μάζας, λες και δεν ξέρω πως σκέφτονται. Μου είναι αδιάφοροι όλοι αυτοί, διότι δεν θέλουν να μάθουν.

Έχεις δίκιο, επέλεξα να μιλήσω με την καρδιά μου ως γυναίκα, τώρα που το επεξεργάστηκα... κι είπα να σου πω να μην τους παρεξηγείς και τους αποπαίρνεις.

Μαθαίνεις σιγά σιγά. Γιατί θέλεις να ακούς και να επεξεργάζεσαι μετά με λογική αυτό που ακούς αφήνοντας πίσω τα συναισθήματα.

Κάνω πάντα την πρακτική μου εξάσκηση μαζί σου, ώστε να βελτιώνομαι.

Χαίρομαι που μπορείς και συγκρατείς τα συναισθήματα σου και επικρατεί στο τέλος η λογική σου, η λογική της ψυχής.

Προσπαθώ να κοντρολάρω όχι τα συναισθήματα...αλλά τον εγωικο μου εαυτό που χτυπάει κόκκινα, όταν θεωρεί ότι τον μειώνουν... χαχαχα!!! Είσαι ότι καλύτερο για την πρακτική μου,σ' ευχαριστώ... να σαι καλά.


Μα τι νομίζεις είναι το εγώ;;; τα συναισθήματα.

Κύριε! κύριε! Να πω? Από το εγώ μας γεννιούνται τα αρνητικά συναισθήματα, ναι! Αλλά υπάρχουν και τα θετικά συναισθήματα που γεννιούνται, από την καρδιά.

Κατάλαβε κάτι, αυτό που θεωρείς ως θετικά συναισθήματα είναι από την ψυχή, αυτό που θεωρείς ως αρνητικό (το εγώ) είναι τα συναισθήματα του σώματος σου. Μόνον η λογική εξουσιάζει τα συναισθήματα σου, τα κατώτερα ένστικτα της σάρκας.

(Ναι... αλλά σήκωσα το χέρι μου κι είπα μάθημα! Να μου βάλετε μεγαλύτερο βαθμό στο επόμενο τρίμηνο!) Ω! Ακόμη καλύτερα τότε! Αρχίζω να τα εξουσιάζω με την λογική, φέρνοντας την ισορροπία στα συναισθήματα!!!

Κατάλαβε τώρα τι εννοούν αυτά τα λόγια του Ερμή!! Κατανόησε τα!!!! Ερμής Τρισμέγιστος:

Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση. Ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά η λήθη. (η λήθη αυτών των αισθήσεων συναισθημάτων του σώματος).


Όταν γεννιόμαστε αναλαμβάνει τα ηνία η αίσθηση (σώμα) και έτσι θάβεται (πεθαίνει μεταφορικά) η ψυχή μέσα στον λήθαργο, που επιφέρουν οι αισθήσεις του σώματος.

Και η υποτιθέμενη λογική που έχει η μάζα οδηγείται από αυτά τα συναισθήματα του σώματος!! Γι'αυτό δεν είναι ζωή αυτό που ζούμε αλλά η αίσθηση! διότι Ζωή είναι η Λογική ο Λόγος, και ο Λόγος οδηγεί τα συναισθήματα! όχι τα συναισθήματα τον Λόγο.

Οπότε η δουλειά μας εδώ είναι να αντιστρέψουμε τους ρόλους (ζωή-θανάτου) που μας δίνονται ως έννοιες/προγράμματα και να εξελίξουμε τον Λόγο, που διαθέτουμε μέσα μας και βρίσκεται σε ατροφική κατάσταση/λήθη, ώστε να μπορούμε να εξουσιάζουμε τα συναισθήματα του κατώτερου εαυτού μας. Και να ανα-γνωρίσουμε τον ανώτερο αληθινό μας εαυτό.


Ακριβώς αυτό, διότι σκέψου, ότι όλοι οι άνθρωποι ενεργούν με πρότυπο τα συναισθήματα του σώματος.

Πολύ ωραία συζήτηση, πάλι κάναμε, την ευχαριστήθηκα δεόντως και μου είχε λείψει. Να έχεις ένα όμορφο ξημέρωμα, με μιαν ευχή... όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, να ενεργο-ποιήσουν τον Λόγο μέσα τους. Καληνύχτα!

Eίθε! ..όνειρα αληθινά..



Γιατί οι σοφοί στην αρχαία Ελλάδα ήταν Επτά; ενώ είναι περισσότεροι;
Τι συμβολίζει ο αριθμός Επτά;
σε ποιον τα λέω άραγε αφού όλοι κοιμούνται και τα προγράμματα που τους εμφυτεύτηκαν τους οδηγούν;

Σε τι διαφέρετε από τα ζώα; σκέφτεστε διαφορετικά από αυτά; όχι πείτε μου! έχουμε την επιστήμη; ε και; έγινε η ζωή μας καλύτερη από το ζωικό βασίλειο;

Σκεφτήκατε ποτέ γιατί το σώμα μας έχει ΑΝΑΓΚΕΣ;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!!

ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ!!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟ ΜΑΤRIX !!
H AMΕΤΑΒΛΗΤΗ ΘΕΛΗΣΗ!!!

ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΒΟΥΝΑ !!

morfeas sky

Επτά Σφαίρες Αυτογνωσίας - Επτά Νόμοι του Σύμπαντος - Τα 7 Θαύματα του Κόσμου - Οι 7 Πλανήτες - 7 Ενεργειακά Πεδία/ Τσάκρα στο Ανθρώπινο Σώμα και πόσα άλλα...

Οι Επτά Ουρανοί όπου συμβαίνει το γίγνεσθαι της Ύλης των Επτά φύσεων, οι Επτά ψυχές (επτάψυχος), οι Επτά ενέργειες του πνεύματος της Αρμονίας της ψυχής κτλ


Το Επτά στην Αριθμολογία θεωρείται σαν το Μυστικό Κλειδί ανάμεσα στο μικρόκοσμο και μακρόκοσμο. Είναι ο αριθμός που φέρνει την εξισορρόπηση, ανάμεσα στο σώμα και στο πνεύμα, πράγμα που έκανε ο Ιησούς Χριστός. Θεωρείται σαν ο αριθμός της Κρίσης και των σωστών επιλογών στη ζωή. Συμβολίζει την βαθιά σοφία. Οι Πυθαγόρειοι αναφέρουν ότι το 7 ονομάστηκε έτσι από το ελληνικό ρήμα Σεβω, δηλαδή σέβομαι.


Η βαθιά σοφία της ψυχής, ο έβδομος ουρανός, των Απλανών, το πνεύμα του πυρός.

Ναι! Αυτό μου ήρθε στην σκέψη!

Τα όμοια! όμοιοι και στο Νου και στην καρδιά ως Ένα ο έβδομος Ουρανός.

Δεν υπάρχει εξισορρόπηση στον έβδομο Ουρανό, διότι εκεί όλα είναι όμοια φωτιά! Αλλά εδώ κάτω στην Γη που όλα είναι ανόμοια χρειάζεται η εξισορρόπηση, ανάμεσα στο σώμα (γη-νερό) και στο πνεύμα (φωτιά-αέρας),

Η Εξισορρόπηση στο γήινο πεδίο πρέπει να επέλθει... όχι άνωθεν. ( Ο Χριστός εδώ κάτω την εφήρμοσε)😊

Ετσι! αυτό να το ακούσουν οι γήϊνοι που βλέπουν τα ανώτερα και θεικά με γήινα μάτια! το καλό εναντίον του κακού.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Θ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ