ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ - Ερμής Τρισμέγιστος: Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση.



Το να αποδεχόμαστε την μοίρα μας δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και οι δημιουργοί της, αφού την αποδεχτήκαμε ως κάτι το μοιραίο.

"Μοίρα-Μοιραίο" και η μοίρα μας δίνει μόνον το μοιραίο, την ελπίδα, να δημιουργήσουν άλλοι για εμάς αυτό που εμείς ποθούμε και επιθυμούμε, ο θεός, δηλαδή εμείς είμαστε οι θεοί αλλά το ξεχάσαμε, δηλαδή χάνουμε την ελεύθερη επιλογή μας, αφού αποδεχόμαστε το ότι είμαστε ανίκανοι μόνοι μας να δημιουργήσουμε στον νοητό αισθητό κόσμο των άλογων μορφών της Ύλης.

Αν δεν μας αρέσει κάτι ας μην το κάνουμε, τολμάμε; ο φόβος οδηγεί τις όποιες επιλογές στην ζωή μας, δηλαδή οι ανάγκες οι οποίες καθορίζουν το πεπρωμένο μας. Οπότε στο χέρι μας είναι πόσο ψηλά θα σηκώσουμε τον πήχη στα νοητά όνειρα μας, τα οποία θα καθορίσουν τον κόσμο που επιθυμούμε, και θα καθοδηγούν τις σκέψεις μας, άρα και τις επιλογές μας στην ζωή μας εδώ στην Γη, αλλά και στον πνευματικό νοητό μας κόσμο.

Tα αληθινά νοητά όνειρα μας είναι ο αληθινός κόσμος, βρισκόμαστε στη στιγμή όπου θελήσουμε, δεν υπάρχουν σύνορα, ούτε φραγμοί, δεν υπάρχει ο χώρος, διότι ο Αληθινός Νοητός κόσμος είναι Απεριόριστος, σε αντίθεση με τον κόσμο των σωμάτων της πιο κατωφερής ύλης στην Γη.

Όταν βλέπεις ένα όνειρο ενώ κοιμάται το σώμα σου που κινείσαι;
Όταν πάλι είναι ξύπνιο το σώμα σου και σκέφτεσαι που κινείσαι;

Όλα είναι Νοητά, ακόμη και το σώμα σου είναι νοητό!

Σκέψου κάτι, σε έναν εικονικό κόσμο ενός ολογράμματος υπάρχουν οι "φυσικοί" νόμοι που το διέπουν, ο Νους όμως βρίσκεται ταυτόχρονα μέσα στο ολόγραμμα, αλλά κι έξω από αυτό.

Αρα το σώμα μας μπορεί να το κατευθύνει ο αληθινός μας νοητός εαυτός και όχι ο εικονικός της Γης.

Και αυτό επιτυγχάνεται με το να κατανοήσουμε τον αληθινό νοητό μας εαυτό, και να μην μας οδηγεί το κατώτερο πνεύμα του σώματος μας, το οποίο είναι πολύ επιρρεπείς στις ανάγκες του σώματος διότι συνεργάζεται μαζί του, και οδηγούν το πνεύμα να γίνει σκλάβος του σώματος, και να υπομένει όλα τα γήινα και θνητά.

Κι εκεί που το πνεύμα ο Νους που κατέχει την Ιερή Δεκάδα του πνεύματος είναι Υπεράνω της Αρμονίας, και εκεί που εξουσιάζει την μοίρα, και το πεπρωμένο, γίνεται ο Νους πρώτα σκλάβος του πνεύματος της Αρμονίας της κάθε φύσης, δηλαδή της κάθε κατώτερης βαθμίδας του πνεύματος, και αυτό το πνεύμα γίνεται δούλος του σώματος που γεννιέται, διότι συνεργάζεται μαζί του, και αναγκάζεται να ζει ως θνητός ενώ είναι θεός.

Όλα αυτά είναι τόσο δύσκολα να γίνουν κατανοητά, όσο δύσκολο είναι να μάθουμε μία ξένη γλώσσα, για να κατανοήσουμε τι λέει ένας άλλος λαός αυτού του πλανήτη.

Θέλει κόπο νοητό, όχι σωματικό, και το σώμα είναι οι μεταβαλλόμενες αισθήσεις, ενώ το πνεύμα η νόηση, χωρίς τις αισθήσεις του σώματος.

Από την στιγμή που θα κατανοήσουμε τα βασικά πλέον ανοίγει ο δρόμος της αλήθειας μπροστά μας.


H θέληση του νοητού πνεύματος είναι η Αμετάβλητη θέληση. Ενώ η θέληση του ανθρώπινου σώματος η μεταβαλλόμενη λογική.

Aυτό είναι η ζωή, ο Νους, η νοητή ζωή, η Αμετάβλητη νοητή ζωή, το Αμετάβλητο Αγαθό, που δίνει την νοερή ζωή στο μεταβαλλόμενο γήινο πνεύμα, από φωτιά και αέρα, διότι είναι μια σύνθεση δύο ανόμοιων στοιχείων με διαφορετικές ιδιότητες, και όταν αυτό το γήινο πνεύμα ενώνεται με την γη και το νερό, γεννιέται το άλογο σύνθετο σώμα, τα οποία άλογα στοιχεία είναι η γη και το νερό, έχουν τις δικές τους άλογες ιδιότητες δίχως λογική, όπως για παράδειγμα μερικές από αυτές είναι οι  μεταβαλλόμενες αισθήσεις, τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα, τα μεταβαλλόμενα πάθη, ο θυμός, η οργή, οι μεταβαλλόμενες επιθυμίες, οι μεταβαλλόμενες ανάγκες, που εκδηλώνουν την λύπη και την χαρά με λυγμούς και ηδονή, η οποίες είναι η αιτία πολλών δεινών.

Και όλα αυτά και ακόμη περισσότερα μας οδηγούν στην ζωή μας, και δεν είναι η λογική που μας οδηγεί, δηλαδή, η νοητή ζωή, αλλά είναι οι άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις της σάρκας.

Ερμής Τρισμέγιστος:
Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση.

morfeas sky

η γέννηση είναι αίσθηση;;


Ναι, η γέννηση είναι η αίσθηση, το δοχείο της Ύλης. (φωτιά, αέρας, γη, νερό).

όμως γιατί δεν αποτελεί ζωή;;


Διότι ζωή είναι ο Νοητός Λόγος, που δίνει την νοητή ζωή και την νοερή ζωή στο αισθητό πνεύμα, (φωτιά και αέρας) και το αισθητό πνεύμα ενώνεται με το σκότος την γη και το νερό που δεν μπορεί να δεχτεί τον νοητό Λόγο, γι'αυτό όλες οι αισθήσεις του σώματος είναι άλογες, διότι το σκότος οδηγεί την όποια νοητή λογική του γήινου πνεύματος.

Άρα τα πάντα λανθασμένα έχουν περάσει μέσα μας, στο dna μας, τα έχουμε ενστερνιστεί ως αλήθειες, που τελικά δεν είναι.


Γι αυτό καταδίκασαν τον Σωκρατη, δεν τους συνέφερε οτι κάποιος άνθρωπος θα μπορούσε να πετύχει το να μαθει στους υπόλοιπους ανθρώπους, να ψάξουν την αλήθεια, η οποία πηγάζει από τη γνώση του εαυτού μας και η οποία οδηγεί στην αρχετυπική θεϊκή μας προέλευση...


Ακριβώς, μας έχουν κάνει να θεοποιήσουμε το σώμα μας δηλαδή το σκότος, και να αποβάλλουμε την αλήθεια της ζωής, τα νοητά αμετάβλητα και αγαθά.

Και κάθε θρησκεία θεοποιεί το σώμα και το πνεύμα, όχι το Νου, δηλαδή θεοποιεί τον άρχοντα αυτού του κόσμου που εγκλώβισε στην λήθη και την άγνοια του ανθρώπινου σώματος, τις ανθρώπινες ψυχές.


θεοποίηση της ύλης παντού, ακόμα και μέσω των θρησκειών, που διδάσκουν το πνεύμα υποτίθεται....αλλά τι περιμένεις και οι απανταχού θρησκείες στυλοβάτες των απανταχού κυβερνήσεων είναι,,,εξουσία με λίγα λόγια και έλεγχος στα πάντα...

Ε δεν τα βλέπεις γύρω σου; Όλοι υλιστές είναι, οπότε και ο κόσμος πάει κατά διαόλου που λέμε.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!

morfeas sky

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΩΣ ΓΗΙΝΟ.

ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΓΗΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΚΤΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΝΩ H ANΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ !! ΔΙΟΤΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ.

Ο ΓΗΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ (ΓΗ-ΝΕΡΟ).

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ..

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ (ΦΩΤΙΑ-ΑΕΡΑΣ) ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ.

ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΕΚΠΕΣΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ

Η ΖΩΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ..

ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΙ ΥΛΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ..ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΟΝΤΑ..ΚΤΙΣΤΑ..ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΤΙΣΤΕΣ ΨΥΧΕΣ.

ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΥΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΓΗ-ΝΕΡΟ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΑΡΚΑ! ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ. ΑΠΛΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΕΡΙΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΗ-ΝΕΡΟ

ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΑΕΡΙΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΟΝΤΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ (ΦΩΤΙΑ-ΑΕΡΑΣ) ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΓΗ-ΝΕΡΟ.

ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΗ-ΝΕΡΟ ΕΝΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ (ΦΩΤΙΑ-ΑΕΡΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΟΡΑΤΟ ΔΙΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΓΗ-ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΟΙ ΑΛΟΓΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΕΣΩΝ ΚΤΙΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ..ΤΗΝ ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ !!.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΔΕΙΟ ΚΕΝΟ ΕΝΩ ΣΦΥΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΤΗ ΖΩΗ (ΠΝΕΥΜΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΗΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΤΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ!! 


ΔΙΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΠΕΣΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΟΓΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΗΤΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΝΟΗΤΗ ΖΩΗ!!

Kαι με την ευκαιρία διαβάζοντας ένα κείμενο του Καλογεράκη σε ποιον άνθρωπο αναφέρεται; ο Άνθρωπος δεν είναι Φως και Ζωή;

Αρα η αστρική αποστολή της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Ε" με την ονομασία "Μοίρες" μας έχει και συμπεριφέρεται ως παρακατιανούς. Δεν μας λέει ο Καλογεράκης ποιος είναι ο Άνθρωπος (Ανθρωπος = Φωτεινός Νους) ότι ο Άνθρωπος (Φωτεινός Νους) δίνει την νοερή ζωή στα ανθρώπινα γήϊνα σώματα, αλλά μας λέει ότι εμείς οι άνθρωποι γενικά και αποκρύβοντας μας την Αλήθεια, ότι είμαστε η τελευταία βαθμίδα της ζωής, ότι είμαστε δούλοι που υπηρετούμε τα σχέδια τους και πρέπει να είμαστε υπάκουοι σ'αυτούς αν θέλουμε κάποτε να αποκτήσουμε την αθανασία. Ενώ και αθάνατοι είμαστε και πολύ πέρα από αυτό, είμαστε το Αγαθό!


morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ