Η ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ - Ο Αγαθός Νους Θεός, και ο αισθητός υλικός θεός.





Το facebook είναι όργανο της Ν.Τ.Π. άρα κάτι ήξερα που δεν έκανα facebook..βέβαια και η G+ πλέον μας οδηγεί κι αυτή στην φίμωση, διότι επιβάλλει την περιθωριοποίηση, την διαγραφή προφίλ και αναρτήσεων, όταν δεν αρέσει κάτι σε ομάδες-δόγματα που την υπηρετούν, που υπηρετούν τον δικό της τρόπο σκέψης, αλλά και με πολύ εύκολο τρόπο πλασσάρει ελεύθερα την παγκοσμιοποίηση.

Όσον αφορά το σπαμ, αυτές είναι οι καινούργιες ιδέες που πλασάρει η Νέα τάξη πραγμάτων, όπου κανείς δεν θα έχει ελευθερία λόγου, στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης που επιδιώκουν. Κοινώς επιδιώκουν την φίμωση μας. Και το facebook είναι δικό τους όργανο.

Mην ξεχνάμε όπου πάνε οι πολλοί εκεί βρίσκεται η Ν.Τ.Π. με σκοπό να επιβάλλει τον δικό της τρόπο σκέψης των ανθρώπων.

Οπότε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα είναι ελεγχόμενα. Τι θα κάνουμε τότε; Θα παραδώσουμε τα όπλα αμαχητί? Όχι βέβαια!!! ... Και τα μέλη απλά βολοδέρνουν ανούσια σε ρηχότητες κι οι διαχειριστές κοινώς κοιμούνται όρθιοι. Αυτό ακριβώς που θέλει η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων.


Ω Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς για να τα διώχνεις μακριά. 
Ω Ελλάς μια ζωή σε διοικούν οι Ξένοι για να σ’ έχουνε γονατισμένη.

.........

Έκανα και ανάρτηση την συζήτηση μας.

Το είδα αλλά δεν μου επιτρέπει βλέπεις, ο Μορφέας να κάνω συχνά like... Οπότε... κάνω τα στραβά μάτια...😊 Έτσι ακριβώς είναι η κατάσταση.

Εδώ κάνουν τα στραβά μάτια όλοι όσοι με διαβάζουν διότι φοβούνται!! Αυτό θέλει η Ν.Τ.Π. να φοβούνται! και το πέτυχε.

Κάνουν στις αναρτήσεις σου, πρόβα δειλίας και ωχαδερφισμού!!! Εκπαιδεύονται!!! Αχαχαχα!


Τους τα χώνω χοντρά όμως έτσι; γιατί τους αξίζει.

Αλίμονο!!! Έχεις μέσα σου έναν Δία κρυμμένο... Τις αστραπές και τους κεραυνούς τους έχεις στο τσεπάκι σου... 😊Μην αγχώνεσαι... μόνοι τους τιμωρούν τον εαυτό τους, με την στάση τους αυτή. Ο καθένας ας φροντίσει για την δική του σωτηρία της ψυχής. Οι άρπαγες καιροφυλακτούν... δυστυχώς.


Μα αυτοί νομίζουν ότι με τον τρόπο που λειτουργούν έχουν σώσει το τομάρι τους! α χα χα που να'ξεραν τα ζώα.
Σαν αγέλη ζώων συμπεριφέρονται και στην αγέλη της Γης θα καταλήξουν πάλι, διότι πουθενά αλλού δεν υπάρχουν αγέλες.

Βρε τρελοπαιδο μεταφέρεις ότι δεν μου επιτρέπεις να σου κάνω like.. Χαχαχα δεν παίζεσαι..😝😝 Όχι ότι με νοιάζει... αλλά είσαι ζαβο κι ήθελα να το σχολιάσω...


Μπου χα χα μου αρέσει να γίνομαι αλήτης.

Αλήτη........ Αχαχαχα!!!😝😝😝


Είμαι!..αυτό που είμαι.

Ζαβολιάρης μπεμπούλης είσαι. Που θες να γίνεις και αλήτης.... Χαχα!!! 🍼😂


Είμαι και μπεμπούλης και αλήτης εκεί που πρέπει, αλλά και θεός ταυτόχρονα..αν ήμουν μόνον θεός δεν θα μπορούσα να συμμετέχω στα θνητά.

Αναγκαστικά στην Γη χρειαζόμαστε και τις δύο μας ιδιότητες, για να μπορούμε να ανταποκριθούμε. Δεν γίνεται αλλιώς.


Έλα όμως που όλοι λειτουργούν ως αγέλη ζώων! και ποτέ ως θεοί, διότι τα ζώα εξουσιάζουν και εξουσιάζονται, ενώ οι θεοί απλά δεν εξουσιάζουν ούτε εξουσιάζονται από κανέναν, ούτε όσον αφορά τα άλογα ζώα της Γης, είτε τους ψευτοθεούς που κυβερνούν την Γη.

Αλήτης όμως...δεν είσαι. 😉


Είμαι!..αυτό που είμαι.



Είσαι! Είσαι! Γι αυτό σου λέω... αλήτης γιοκ...με τίποτα.

Αυτό που δεν είναι, είναι οι μορφές, το ανθρώπινο ζώο της Γης.

Είναι που δεν το έψαξαν ποτέ κι ούτε θέλουν. Δεν τους ενδιαφέρει, είναι σε βαθιά νιρβάνα...ροχαλίζουν. Βέβαια, δεν είναι όλοι για όλα. Οι πολλοί ήρθαν τσούρμο για κουτσομπολιά, ηδονές και κρεπ'αλες. 

Όπως λειτουργούν στην κανονική τους ζωή, με τον ίδιο τρόπο αλλά και σε αυθεντική μορφή λειτουργούν εδώ.

Ας κάνουν ότι τους φωτίσει ο Θεός που είναι μέσα τους. Τι να κάνουμε άλλο; Στο δικό τους χέρι είναι αυτό και στο τι θα επιλέξουν... 

Μα δεν τους φωτίζει ο θεός, αυτό είναι το θέμα, αλλά το άλογο ζώο, το αισθητό τους σώμα, αυτό τους οδηγεί.

Εννοώ να έχουν μια επιφοίτηση και να ακούσουν την ψυχή τους... Και ξυπνήσουν έτσι.


Επιφοίτηση χωρίς τη νόηση τσου! διότι τα ζώα δεν σκέφτονται βαριούνται ακόμη και να γράψουν δυο λέξεις που εμπεριέχουν νόηση, διότι δεν έχουν νόηση.


Υπάρχει ευτυχώς και μια μερίδα ανθρώπων, που μάχονται, αντιδρουν, γνωρίζουν τι συμβαίνει και εκτιμούν εκείνους που εργάζονται, για να βοηθήσουν στην αφύπνιση τους. Μην σταθούμε μόνο στα αρνητικά της όλης κατάστασης... Ευτυχώς που φέγγει σε κάποιες γωνιές, για να συνεχίζουμε να πορευόμαστε. Πολύ σημαντικό.

Σωστά, και αν παρατήρησες μπήκαμε στην εποχή του Υδροχόου, δηλαδή σε πνευματική κατάσταση..πλέον τα 2.000 χρόνια σκοταδισμού βαθιά μέσα στην Υλη τελείωσαν γι'αυτό λύσαξαν οι ψευτοθεοί.


Καιρό τώρα έχουμε περάσει στην εποχή αυτή του Υδροχόου, ο οποίος, όπως κι εσύ γνωρίζεις πολύ καλά, όντας Υδροχόος... Ότι είναι μια εποχή άμεσα πνευματική και φιλελεύθερη, κύρια χαρακτηριστικά του. Που σημαίνει ότι όλα θα ανατραπούν, όταν θα είναι η ώρα... από την έντονη ανάγκη των ανθρώπων, μέσω του καλέσματος που θα νιώθουν, για την ελευθερία του πνεύματος και της ανθρωπότητας, από τα πολιτικά, κοινωνικά και όχι μόνο... δρώμενα. 

Έτσι ακριβώς, και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο της μετάβασης, από τον κατώτερο κόσμο των αισθήσεων, σε έναν ανώτερο πνευματικό κόσμο όπου θα φέρει την Αρμονία στην άλογη φύση, και όσοι μπορέσουν θα ακολουθήσουν, οι υπόλοιποι θα χαθούν για πάντα..όπως οι Νεάντερταλ.

Ας ευχηθούμε να περάσουμε αυτή την μετάβαση, όσο το δυνατόν περισσότεροι λοιπόν...

Έτσι ακριβώς..όνειρα αληθινά..

Αμην και Γένοιτο...Καληνύχτα!


morfeas sky


Η ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ

Η αίσθηση δεν είναι τίποτα άλλο παρά από το καλό και το κακό που γεννιέται, αλλά και τα δύο δεν απέχουν ποτέ από καμιά κακία, διότι είναι άλογα, δίχως λογική, είναι το δίπολο των αντιθέτων ενεργειών που ενεργούν ισόποσα με τις δικές τους ιδιότητες απέναντι στα υπόλοιπα στοιχεία, η αύξηση και η μείωση ανόμοιων ενεργειών, η ταλάντωση του διπόλου ως ένα εκκρεμές ανόμοιων στοιχείων, που φέρει η σύνθεση των τεσσάρων στοιχείων της Ύλης, γι αυτό όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και ανόμοιοι, διότι μας οδηγούν οι μεταβαλλόμενες αισθήσεις και οι ανάγκες που μας δημιουργούν, και οι ανάγκες εξουσιάζουν την όποια​ λογική μας, και δημιουργούν το ατομικό μας συμφέρον, την απληστία, την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο μας

είναι τα άλογα στοιχεία φωτιά αέρας γη νερό μια σύνθεση που δεν είναι ούτε φωτιά, ούτε αέρας, ούτε γη, ούτε νερό, παρότι έχουν και τα τέσσερα στοιχεία, τα οποία γεννούν την άλογη φύση της Γης, τα σύνθετα ανόμοια σώματα μας, αλλά τα σώματα μας δηλαδή οι μεταβαλλόμενες αισθήσεις δεν είναι η ζωή, αλλά οι άλογες αισθήσεις που μας οδηγούν, οι ανάγκες του αισθητού μεταβαλλομενου σώματός μας, διότι μόνον τα όμοια και νοητά είναι η εικόνα της ζωής, το πνεύμα μόνον από φωτιά, η Αμετάβλητη αίσθηση, μόνον χαρά και τίποτα άλλο, ενώ ότι χαίρεται και λυπάται είναι ον θνητό που υπηρετεί την μοίρα και το πεπρωμένο.

Και τα νοητά είναι Αμετάβλητα τα όμοια και τα μόνα θεϊκά, η Νόηση, ο Αγαθός νοητός κόσμος, η ζωή, και δεν έχουν καμία ανάγκη, και ο έρωτας τους είναι να δημιουργούν το όμορφο και το ωραίο, με πρότυπο τον Αγαθό Νου, ο οποίος εξουσιάζει τα πάντα, δινοντας την αισθητή νοερή ζωή στα είδωλα, και την διανοητική κίνηση στο κατώτερο πνεύμα του σώματος, και το ανώτερο πνεύμα που βρίσκεται πιο κοντά στον Αγαθό Νου εξουσιάζει όλα τα κατώτερα, με την Αμετάβλητη θέληση του, και δημιουργεί τα πάντα, διότι ο Νους δημιουργεί την Ύλη, τον αισθητό κόσμο, το σώμα μας, τα υλικά αγαθά χωρίς κόπο, όταν μας οδηγεί ο Νους και όχι τα αισθητά, ενώ η λύπη και η χαρά από λυγμούς και ηδονή ειναι το εγώ του σώματος που αποκτήσαμε, και μας κυριεύει κάνοντάς μας τα πιο άγρια και ήμερα θηρία, που το μόνο που τα νοιάζει είναι πως να κυριέψουν τον κόσμο αλλά και τα υπόλοιπα ζώα γύρω τους, ενώ ο φόβος παντού τα οδηγεί και κυριεύει, γεννώντας την άλογη φύση με πολύ μεγάλη κακία, που μας οδηγεί ολοένα και πιο βαθιά στην Ύλη..στο σκότος..

morfeas sky


Όταν έναν λαό στο σύνολο του τον οδηγεί το ατομικό συμφέρον και όχι η συνείδηση του, σημαίνει ότι χάθηκε το πνεύμα και έγινε ένα με την άλογη φύση της ύλης, ένα με το σώμα του.

Για να υπάρχει μια υποτυπώδη αρμονία σ' αυτόν τον κόσμο με την φαινομενική ομορφιά του, θα πρέπει πρώτα να μας οδηγεί το πνεύμα, αλλά δυστυχώς σχεδόν ενα πολύ μεγάλο ποσοστό της ανθρωπότητας εξαγοράζεται η συνείδηση της χάρην της απόκτησης των υλικών αγαθών, χωρίς κανένας από αυτούς να ενδιαφέρεται αληθινά για τον συνάνθρωπο του.

Αποτέλεσμα αυτών των πράξεων είναι η σημερινή κοινωνία μας, όπου το μεγαλύτερο ζώο τρώει το μικρότερο.

Όταν λοιπόν απευθυνόμαστε στο θεό, θα πρέπει πρώτα να γίνουμε κι εμείς θεοί και όχι ζώα, για να μπορέσει να μας ακούσει και να τον ακούσουμε, διότι μόνον τα όμοια νοούνται.

Όταν λοιπόν μας γίνει κατανοητό ότι ο Αληθινός Θεός μόνον όντα θεϊκά δημιουργεί, τότε ίσως κατανοήσουμε και την μεγάλη Λήθη που μας οδηγεί.

Επιλέξαμε να μας οδηγεί η άλογη φύση, όλα τα υλικά και αισθητά, γι'αυτό και παραμένουμε δούλοι ενός κατώτερου δημιουργού, και βρισκόμαστε έξω από το Θεό, διότι εγκαταλείψαμε τα νοητά και θεϊκά.


morfeas sky


Ο Αγαθός Νους Θεός, και ο αισθητός υλικός θεός.

Εχουμε δύο φύσεις, μία θεϊκή και νοητή, και μία αισθητή θνητή και υλική.

Όπως έχω έρωτα για την φιλοσοφία έχω και μια περίεργη έλξη για τα υλικά διότι μου λείπουν, όπως μου λείπουν τα νοητά και θεϊκά.

Και τα μεν νοητά βρίσκονται κοντά στο Θεό, ενώ τα αισθητά βρίσκονται μακριά από το Θεό.

Τα άκρως αντίθετα. Χμμμ..

Αυτό λοιπόν είναι ο Θεός, το Αγαθό, τα νοητά που τα πάντα δίνει απλόχερα χωρίς τίποτα να ζητά.

Ενώ ο αισθητός θεός είναι ο υλικός θεός, η μοίρα και το πεπρωμένο που απλόχερα χαρίζει την κακία, αλλά και πάντα ζητά να τον προσκυνούν ως τον μοναδικό θεό.

Και επειδή τα νοητά και θεϊκά εξουσιάζουν την μοίρα και το πεπρωμένο, όσο πιο αγαθός είναι ένας άνθρωπος εσωτερικά, τόσο περισσότερη η ευτυχία στην εδώ ζωή του.

Ενώ όσο περισσότερο είναι εξαρτώμενος ένας άνθρωπος από τα υλικά και αισθητά,τόσο περισσότερη και η δυστυχία στην εδώ ζωή του.

Δεν θα το αναλύσω περισσότερο το αφήνω σε εσάς.



morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ