ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ


Όταν δεν γνωρίζεις τι είσαι τότε γίνεσαι ένα με το προσωπείο που σου φόρεσε ο χειρότερος εχθρός σου.


Όταν δεν γνωρίζεις τι είσαι τότε γίνεσαι ένα με το προσωπείο που σου φόρεσε ο χειρότερος εχθρός σου.

ΜΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΗ ΠΟΙΑ ΦΩΤΙΣΗ ΜΩΡΕ;
ΟΛΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ ΕΓΙΝΑΝ

Όταν δεν γνωρίζεις τι είσαι τότε γίνεσαι ένα με το προσωπείο που σου φόρεσε ο χειρότερος εχθρός σου.

Aυτό που γίνεται κάτι, γεννιέται, γι'αυτό και δεν Είναι, μα ούτε θα Είναι ποτέ, απλά όσο υποτίθεται πως ζει, εικάζεται πως είναι κάτι, ενώ δεν Είναι, διότι είναι ακραίο ψεύδος.

Δεν με ενδιαφέρει η διπολική σου παρουσία, Μόνον η καρδιά ενώνει τους ανθρώπους ,τα όμοια.

Εσύ λοιπόν μείνε στην κοσμάρα των ψευδαισθήσεων σου, στην ομάδα πίστης σου του διπολισμού, οπότε πήγαινε να μιλήσεις με τους δικούς σου οπαδούς για να τραφείς σαν καλό ενεργειακό βαμπίρ που είσαι.

morfeas sky


Από τι να μας σώσουν; και ποιοι; ποιος; Από τι να σωθούμε όταν ο άνθρωπος δεν γνωρίζει τον εαυτό του; και όλα τα περιμένει από τους άλλους να τον σώσουν;; από τον θεό; Τι νομίζετε ότι είμαστε; όταν δεν έχετε ιδέα το γνώθι σ αυτόν; σώστε το τομάρι το σαρκίο σας, το προσωπείο που μας φόρεσε ο χειρότερος εχθρός μας..και όχι την ψυχή σας.

morfeas sky

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

"Η Σελήνη κινείται γύρω από την Γη, λάμπει με δανεικό φως.."
(520π.Χ. Παρμενίδης) 

Η θεά σελήνη (πνεύμα της γήϊνης φύσης) είπε προς το Νου:
"Εγώ θα γεννήσω τον φόβο, τον ύπνο, και την μνήμη"
(Ερμητικά Κείμενα)


Μα αυτό είναι το γήϊνο ανθρώπινο σώμα, το στυγνόν σκοτάδι από γη και νερό, το σώμα που γεννά τον φόβο τις ανάγκες, και η μνήμη του νερού την Λήθη στην ψυχή μας.

Η λήθη του νερού είναι ο επεξεργαστής εγκέφαλος που λειτουργεί μέσω την μνήμης που αποκτά από τις αισθήσεις του σώματος, την εμπειρία των αισθήσεων αυτού του σώματος που δόθηκε στην ψυχή μας.

Αν γίνουμε ένα με το γήινο σώμα θα μας οδηγεί η εμπειρία του σώματος και όχι η ανθρώπινη ψυχή ο θεάνθρωπος.

"Η σελήνη είναι υπεύθυνη για την κατάρρευση των σωμάτων, και η ήλιος συντηρεί τις γεννήσεις και το είδος"
(Ερμητικά Κείμενα)


Ο κόσμος ο αισθητός θεός, για να υπάρχει, χρειάζεται τις ψυχές, οπότε τις φυλακίζει και τις εξαναγκάζει να ενσαρκωθούν για να δίνουν ζωή στα θνητά σώματα. 

Η ανθρώπινη ψυχή όμως δεν εξαναγκάζεται και ούτε εξουσιάζεται από κανέναν, διότι φέρει το δικό της αμετάβλητο Αιθέρα Νου, που είναι Ομοούσιος με τον Αρχέτυπο Πανάγαθο Άναρχο Νου Φως και Ζωή, την Αλήθεια της Ζωής.
 
Αν όμως υποπέσει η ψυχή μας στην λήθη της εμπειρίας του γήινου σώματος, τότε η εξάρτηση μας αυτή θα γίνει σαν ναρκωτικό, ο έρωτας μας για τα θνητά.

Ερμητικά κείμενα:

Αν τώρα νικηθούν τα δύο, (μεταβαλλόμενα αισθητά) αυτά μένουν μόνα και έρημα από τον άρχοντα τους, ενώ αν νικηθεί το ένα, (αν νικηθεί η ψυχή τα όμοια αισθητά) αυτό (η ψυχή) άγεται και φέρεται τιμωρούμενο με τον εδώ τρόπο ζωής. (Αντίθεσις).

Η σελήνη (to πνεύμα της σελήνης το γήϊνο matrix) δημιουργεί τα θνητά σώματα, το χοϊκό δοχείο σώμα.

"Η σελήνη είναι υπεύθυνη για την κατάρρευση των σωμάτων" 

Και ο ήλιος ο αισθητός θεός του Ζωφόρου Ζωδιακού κύκλου όπου εξουσιάζει τα πάντα με την μοίρα, επιβάλλει με την βία την ενσάρκωση στις ψυχές λόγω της Άγνοιας και Λήθης που υπέπεσαν με την μνήμη του νερού, και έχασαν το Νου.

"και ο ήλιος συντηρεί τις γεννήσεις και το είδος"
(όλα όσα υπάρχουν στην Γη-ηλιακό σύστημα)


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
                    

"Μεταξύ σελήνης και της Γης ο χώρος αυτός, αν μπορεί να αποκαλεστεί έτσι, ονομάζεται Ψυχοστασία. Σε αυτήν περιφέρονται οι ψυχές μαζί με τους συνοδούς τους. (Νους). Η κάθεμια έχει τον δικό της. (Νου).

Εννοείται είναι ο Νους! Όλα τα υπόλοιπα είναι βλακείες. Ποιος συνοδεύει την ανθρώπινη ψυχή; Ο Νους!! Νους και ψυχή είναι η εικόνα της ζωής χωρίς το Νου πέφτει η ψυχή σε Άγνοια και Λήθη. Και τότε συνοδός γίνεται το πνεύμα της σελήνης!

Όταν η σελήνη (πνεύμα της γήϊνης φύσης), βρεθεί σε θέση απολύτως σκιερή, (μετά των θάνατο των σωμάτων), τότε έργο της έχει να συγκεντρώνει τις ψυχές, ως αυτές περιφέρονται σε εκείνο το πεδίο.

Εκεί ακολουθεί η δίκαιη κρίση, όπου κάθε ψυχή αφήνει τα πάθη της. 
(τις άλογες ενέργειες της άλογης φύσης - μνήμης του νερού από γη-νερό).

Μιλάει για τις σαράντα μέρες, που η ψυχή βρίσκεται στο αιθερικό πεδίο και περιφέρεται στα αγαπημένα της λημέρια! Όποιες δεν καταφέρουν να απεγκλωβιστούν, από την πλάνη των αναμνήσεών τους στην Γη και να προχωρήσουν πιο πάνω, αυτές που περιφέρονται ακόμη εκεί... της συγκεντρώνει η Σελήνη για να "κριθούν" και να επανενσαρκωθούν, σε μια ανάλογη ζωή, σύμφωνα με τα όσα έπραξαν.

Αν ενόσω βιώνουμε εδώ δεν γνωρίσουμε τον αληθινό εαυτό μας, είναι επόμενο να μας οδηγεί το μεταβαλλόμενο αισθητό σώμα μας, η άγνοια και η λήθη, η διττότητα, ο φόβος, η έπαρση, το αδύναμο και το ισχυρό, το οποίο ισχυρό θα μας επιβάλλει να ενσαρκωθούμε ξανά σε γήινο σώμα. 

Η κρίση γίνεται πριν την ενσάρκωση! Διότι πρέπει να επιλεγεί η μοίρα και το πεπρωμένο που μας αξίζει.. σύμφωνα με το έτσι γουστάρει ο αισθητός θεός Ήλιος.

Αλλά ταυτόχρονα κάθε στιγμή συμβαίνει το ίδιο και εδώ με σώμα μας, όπου η μοίρα καραδοκεί κάθε μας στιγμή αν δεν μας οδηγεί ο Νους και η ψυχή, ο Νούς και η καρδιά.

Τι εννοείς με αυτό; Ότι ανά πάσα στιγμή, αλλάζει η μοίρα μας, στην εδώ ζωή μας;


Εννοείται!! Αν είσαι καλός παρατηρητής θα δεις πως και με ποιον τρόπο παρεμβαίνει στο γίγνεσθαι της εδώ ζωής σου! Κάθε στιγμή κάθε ώρα, κάθε μέρα. Για αυτό σου λέω μας χτυπά εκεί που πονάμε ώστε να καταβάλει την Θέληση μας και να υποταχθούμε.

Γι'αυτό δεν πρέπει να κάνουμε πίσω. Ειδάλλως θα αποδεχτούμε ότι είμαστε σκλάβοι του σώματος με τις ανάγκες του, οι οποίες μας οδηγούν. Ο φόβος γεννά την δειλία, η δειλία την σκλαβιά. Όπως η υλική ευμάρεια γεννά την έπαρση, την εξουσία, η οποία βρίσκεται έξω από την νοητή ουσία. (έξω-ουσία - εξουσία).

Ο Νους της ψυχής τα πάντα δίνει απλόχερα και τίποτα απολύτως δεν ζητά διότι δεν έχει καμιά ανάγκη να ζητήσει τίποτα από κανέναν, ο Νους είναι το Παν, ο Πανάγαθος Νους Φως και Ζωή, γι'αυτό και είναι Άναρχος Νους, πράττει ότι θέλει και είναι υπεράνω της μοίρας.

.........
...................

Εσύ έχεις τώρα τελευταία φάει ένα μεγάλο κόλλημα με την αντανάκλαση σου. Από πού και ως που όλα όσα ζεις τα δημιουργείς εσύ; Δηλαδή εγώ φταίω που γεννήθηκα ας πούμε φτωχός; Η ένα αφρικανάκι στην Αφρική; Η ένας πλούσιος μεγιστάνας στην Αμερική; 

Το τι θα πράξω με αγαθή πρόθεση, η με κακία είναι δική μου επιλογή, αλλά πες μου όλοι αυτοί γνωρίζουν τον αληθινό εαυτό τους; ή πράττουν από άγνοια; διότι αν γνώριζαν τον αληθινό εαυτό τους πιστεύεις ότι θα γινόταν σκλάβοι; ή θα έπρατταν με κακία;

Αυτό που βλέπεις και αισθάνεσαι δεν είναι ο εαυτός σου. Αλλά το προσωπείο που φοράς. Ειδάλλως όλοι μας θα είμασταν Ένα!! και δεν θα κοιτάγαμε το συμφέρον μας όπως κάνουν όλοι.

Aυτός ο ψευτοθεός λοιπόν, έχει εξουσία μόνον στα υλικά, άρα στα μεταβαλλόμενα αισθητά, και όχι στα αμετάβλητα Νοητά, οπότε μας χτυπά μόνον στα υλικά και αισθητά εκεί που πονάμε...μόνον η αφύπνιση μας θα τον νικήσει ο Νους.

Λες: " Τον έχω πιάσει άπειρες φορές να παρεμβαίνει αρνητικά".
Εσύ με αυτό μου λες, ότι δεν προβάλλεις αρνητισμό, που σου επιστρέφει σε έλλειψη. Δηλαδή, είσαι ένας άνθρωπος, όλο θετικότητα και σκέψεις αφθονίας και ευημερίας, αλλά η προβολή σου, σου στέλνει το αντίθετο;

Ποια προβολή μου; Το matrix επειδή θέλει να με υποτάξει την συνείδηση μου, μου επιβάλλει τέτοια μοίρα εκεί που πονάω ώστε να το προσκυνήσω ως σκλάβος του. Αλλο να τιμάς και άλλο να προσκυνάς. Άλλο να αγαπάς και άλλο να επι-βάλλεις χωρίς καρδιά.

Μα έχουμε ελεύθερη επιλογή, αλλά όταν μας οδηγεί ο Νους που τα πάντα δίνει απλόχερα χωρίς τίποτα να ζητά! Αυτός όμως ο δημιουργός αυτού του κόσμου μόνον να παίρνει θέλει χωρίς τίποτα να δίνει.

Και σου απαντώ ξανά..... γιατί πρέπει να υπομένω όλα τα θνητά που μου επιβάλλει με την βία ο δημιουργός αυτού του κόσμου; Αυτό είναι κακία!

Αυτό το γνωρίζεις μόνο εσύ. Δεν μπορώ να ξέρω την γήινη ζωή, που έχεις μέχρι τώρα ζήσει, ποιος ήσουν και πως την βίωνες.


Δεν με κατανοείς, άστο.

Απάντησε μου ξεκάθαρα....ποιος είναι ο δημιουργός του σώματος

Ο Δεύτερος Νους Δημιουργός, το εκπεσών πνεύμα.


Σταμάτα λοιπόν να τον στηρίζεις λέγοντας ότι εμείς φταίμε. 
Ο Θεός τα πάντα δίνει απλόχερα χωρίς τίποτα να ζητά..κατανόησε το.

Πράγματα που θεωρούνται αυτονόητα εμείς εδώ τα κάνουμε λαβύρινθο. Φτάνουμε στο σημείο να κατηγορούμε τον εαυτό μας ενώ υπαίτιος για όλα είναι ο δημιουργός αυτού του κόσμου.

Ένας από τους Επτά νόμους του Σύμπαντος, δεν μιλάει για την αιτία και το αιτιατό;;;


Και ποια είναι η Αιτία που δημιουργεί το αποτέλεσμα;
Ο Νους και η καρδιά; ή το θνητό σώμα;

Θέλω να κατανοείς τα όσα συζητάμε, οι επαναλήψεις κουράζουν το σώμα, και δεν επιτρέπει να επέλθει η Νόηση.


"Κι εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε πρώτα αυτό το σώμα και μετά να έρθουμε σε επαφή με το Νου και την καρδιά." ......... Αυτό το έχω κατανοήσει, βιωματικά. Γι αυτό σου λέω, ότι ο προγραμματισμός μας είναι το εμπόδιο, σε όλα όσα θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Γι'αυτό σταμάτα να μου λες ότι εμείς φταίμε για όλα. Ο Νους και η καρδιά δεν αμαρτάνουν, αυτό που γεννά την κακία είναι οι αισθήσεις που γεννά το σώμα μας το οποίο είναι γεμάτο από ανάγκες, και οι ανάγκες μας κάνουν σκλάβους. 
Το σώμα φταίει διότι είναι εντελώς ξένο προς το Νου. Διότι η γη και το νερό δεν μπορούν να δεχτούν το πνεύμα.

Το σώμα βέβαια, πάντα σε προέκταση του χαζο-εγκεφάλου μας και των παράγωγων του... Αυτό θεωρώ ως μέγα εμπόδιο, ναι.


Μα αν είχαμε ελεύθερη επιλογή κάθε μας επιθυμία θα γινόταν πράξη. Βλέπεις αυτό να συμβαίνει; Αυτό μόνον όταν ο Νους και η καρδιά εξουσιάζει το σώμα μπορεί να συμβεί. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ελεύθερη επιλογή, απλά υπακούμε στους νόμους ενός θνητού σώματος γεμάτο από ανάγκες που μας δόθηκε για να το υπηρετούμε! και όχι για να μας υπηρετεί.


Ακριβώς αυτό ήθελα και να επισημάνουμε. Σε ευχαριστώ για την τόσο ουσιαστική συζήτηση, καλή συνέχεια!


Χαίρομαι γι'αυτό..καλή συνέχεια.

morfeas sky
..........
.....................

Δύο πύλες υπάρχουν από εκεί και όχι περισσότερες. 
(Δύο δρόμοι υπάρχουν από την σελήνη).

Η μία είναι η πύλη των Ηλισίων πεδίων, 
(ο δεύτερος θάνατος, αφήνουμε την σελήνη, δηλαδή το πνεύμα της γήϊνης σύνθετης φύσης από φωτιά και αέρα, το θερμό-ψυχρό, το πνεύμα της Αρμονίας, και ξαναγινόμαστε πνεύμα του πυρός).

Από αυτή την πύλη μετά την κρίση εκτινάσσονται οι ανθρώπινες ψυχές, 
εκτινάσσονται οι ανθρώπινες μακάριες Αγαθές ψυχές προς τον ακτινοβόλο Αιθέρα, μετά τον δεύτερο θάνατο. 

(οι ανθρώπινες ψυχές που φέρουν το Νου ή απόκτησαν το Νου με την καρδιά ενόσω ζούσαν σε σώμα, γνωρίζουν τον εαυτό τους και ξέρουν προς τα που να πετάξουν, προς το Αγαθό Νοητό Φως, ειδάλλως θα κριθούν αφού επιλέγουν οι ψυχές να ενσαρκωθούν ξανά, οπότε θα τους δοθεί η μοίρα και το πεπρωμένο). 

Η δεύτερη πύλη είναι αυτή της Περσεφόνης, έτσι ονομάζεται από κάποιους. 
Αυτή η πύλη είναι στραμένη προς την Γη, 
 
(όσες ανθρώπινες ψυχές δεν γνώρισαν τον εαυτό τους ενόσω ζούσαν πάνω στην Γη μένουν στην Λήθη και επιλέγουν μία νέα ενσάρκωση).

Από αυτή την πύλη ξαναεπιστρέφουν οι ψυχές που δεν έχουν τελειωθεί. 
Αιωνίως αυτό συμβαίνει, έως ότου καταφέρουν να θεοποιηθούν. 

Αυτό είναι το έργο του (αισθητού) θεού. 

.........
...................

"Ο Νοητός κόσμος είναι αυτός που είναι αληθινά αυτό που υπάρχει. Όλα τα υπόλοιπα είναι ψευδαισθήσεις, σκιές στους τοίχους" (Σωκράτης)

"Μόνον αυτός που μπορεί να σκεφτεί ότι υπάρχει, υπάρχει" (Σωκράτης)


morfeas sky







Εσείς που έχετε το Νου σπάστε τα όρια και τους νόμους που σας έχουν θέσει στο μυαλό σας ως τα μόνα δεδομένα στην εδώ ζωή σας.

Όταν δεν γνωρίζεις τι είσαι τότε γίνεσαι ένα με το προσωπείο που σου φόρεσε ο χειρότερος εχθρός σου.

Από τι να μας σώσουν; και ποιοι; ποιος; Από τι να σωθούμε όταν ο άνθρωπος δεν γνωρίζει τον εαυτό του; και όλα τα περιμένει από τους άλλους για να τον σώσουν;; από τον θεό; Τι νομίζετε ότι είμαστε; από τι να μας σώσουν όταν δεν έχετε ιδέα το γνώθι σ αυτόν; Να σωθούν αυτά τα ανθρώπινα λογικά θνητά ζώα; Αν ναι τότε καληνύχτα, σώστε το τομάρι το σαρκίο σας, το προσωπείο που μας φόρεσε ο χειρότερος εχθρός μας..


morfeas sky

Υπέροχο Μορφέα και πολύ κατανοητό . Θα κρατήσω αυτό το κομμάτι και θα δουλέψω πολύ. Αν είχαμε ελεύθερη επιλογή κάθε μας επιθυμία θα γινόταν πράξη. Βλέπεις αυτό να συμβαίνει; Μόνον όταν ο Νους εξουσιάζει το σώμα μπορεί να συμβεί. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ελεύθερη επιλογή, απλά υπακούμε στους νόμους του σώματος που μας δόθηκε . Ευχαριστώ πολύ.

Θέλω να σκεφτείς κάτι που δεν προέρχεται από την σάρκα. συνήθως το 99,99999% ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΕΙ Η ΣΑΡΚΑ.

Την ψυχή μου πρέπει να δω έτσι δεν είναι; ευχαριστώ πολύ.
Κάτι παράξενο νιώθω τελευταία κάτι μου λέει η ψυχή μου.


ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

Πώς να ξεχωρίσω την ανάγκη της σάρκας από την ανάγκη της ψυχής για να μην πέσω σε παγίδα; 

Αν νιώθεις θυμό είναι πάντα άλογο και πρέπει να μείνω σε αδράνεια? ??

Η ψυχή ως Νους και Αδιαίρετος Λόγος δεν έχει καμία ανάγκη, ως σάρκα όμως το σώμα είναι γεμάτο από ανάγκες. Για να επιφέρουμε την αρμονία εδώ στην Γη πρέπει να έχουμε ανδρεία ψυχής, ειδάλλως θα είμαστε σκλάβοι, δεσμώτες του σπηλαίου.

Θυμός είναι και η ανδρεία ψυχής απέναντι στην αδικία αυτού του κόσμου. Πως θα επιφέρεις το δίκαιο αν πρώτα δεν θυμώσεις;

Ευχαριστώ πάρα πολύ με βοηθάς πολύ και είμαι ευγνώμων που μπορώ και μιλάω μαζί σας, ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας.


Να πω και κάτι ακόμη...επειδή "ζούμε" σε αυτόν τον γήινο κόσμο, ενεργούμε συνεχώς συμμετέχοντας ενεργά στη κακία, διότι και η λύπη είναι κακία, οπότε ενεργώντας με ανδρεία ψυχής για να επιφέρουμε την αρμονία και το δίκαιο στην εδώ γήινη ζωή μας, πρέπει να θυμώσουμε, οπότε θα ενεργούμε ΣΑΝ να κάνουμε κακό, διότι η αδράνεια επιφέρει την περισσότερη κακία πάνω μας.

Υπάρχει όμως και κάτι ανώτερο από το να ενεργούμε, και αφορά την πλήρη αδιαφορία μας γι'αυτόν τον κόσμο, δηλαδή να μην μας επηρεάζει οποιοδήποτε αρνητικό γεγονός, αλλά είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό, διότι ενωθήκαμε με την σάρκα.

5. Αυτό το επίπεδο είναι η βάση της δικαιοσύνης, παιδί μου, γιατί, παρατήρησε, πως χωρίς δίκη, έδιωξε την αδικία, γίναμε δίκαιοι, παιδί μου, λόγω της απουσίας της αδικίας.


Αν το καταφέρουμε αυτό, τότε θα γίνουμε θεοί, διότι θα ενεργούμε ως θεοί, με την Αμετάβλητη Θέληση μας να υλοποιήσουμε την Αιτία και το Αποτέλεσμα.


morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ