Ο ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ - Τι σημαίνει το όνομα Ιησούς;


Που βρίσκεται στην συγκεκριμένη εικόνα ο Νους της ψυχής; που ο αισθητός θεός; και που ο θνητός άνθρωπος της Γης;
Όποιος το βρει κερδίζει.


Οι μπίλιες είναι 5 και τα ζητούμενά μας τρία. Να υποθέσω... ένα στο κέντρο, δύο δεξιά κι αριστερά του και τα δύο, που βρίσκονται σε κίνηση, σε ζεύγη αντίστοιχα;

Ανέλυσε το μην τα θες όλα έτοιμα στο πιάτο.

Ναι... να σου πω ότι είδα με το σκεπτικό μου και τις μέχρι τώρα πληροφορίες που μας έχεις δώσει, πως στο Κέντρο, βρίσκεται ο Νους της Ψυχής (Αμετάβλητος Νους, Χωρίς Αισθήσεις) 

Δεξιά κι Αριστερά του είναι ο Αισθητός Θεός (Φωτιά + Αέρας) Αμετάβλητος Νους με τις Αμετάβλητες Αισθήσεις. 
Και τέλος, ότι οι δύο ακριανές μπίλιες, που κινούνται, είναι ο Άνθρωπος της Γης (Γη/Νερό - Φωτιά/Αέρας) Το Εκκρεμές της Δυαδικότητας... ο Νους με τις Μεταβαλλόμενες Αισθήσεις.

Ωραία είδες; το βρήκες! και ο αισθητός θεός όπως βλέπεις δέχεται την αταξία της δυαδικότητας. χωρίς όμως να επηρεάζεται από αυτό το δίπολο.
Εμείς όμως εδώ επηρεαζόμαστε συνεχώς από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα του διπόλου, διότι είμαστε ένα μεταβαλλόμενο ανθρωπόζωο...σκοπός μας να γίνουμε πρώτα αισθητοί θεοί.

Περίφημα!!! Και αυτό που κέρδισα βρίσκοντας το, είναι αυτή η Ανείπωτη Χαρά (πρόσεξε... όχι έπαρση) και Υπερηφάνια που νιώθω, αυτή την στιγμή για τον εαυτό μου! Ναι, αλλεπάλληλα τα χτυπήματα του δίπολου, με παρατηρώ και τα βρίσκω... μετά τα επεξεργάζομαι και με ρωτώ, από που προέρχονται κι αν πρέπει να τους δίνω ισχύ. Φυσικά και όχι... δεν είναι δικά μου... είναι ψευδαισθήσεις της θνητότητάς μου... κι έτσι οδεύω, το μονοπάτι της αυτογνωσίας μου. Επίπονο αλλά και θεραπευτικό συνάμα.


Σκοπός να μάθεις να το ελέγχεις, με οδηγό Το επιθυμητικό. Το θυμοειδές Το λογιστικό διότι η θεά της σοφίας είναι ταυτόχρονα και θεά του πολέμου.


Σωστά. (Παρατήρηση  Συνειδητοποίηση Έλεγχος) Έτσι μου βγήκε στην πράξη.

Και πόλεμος! διότι σ'αυτόν τον κόσμο όποιος δεν πολεμά γίνεται δούλος.


Εννοείς Πόλεμο με τον θνητότητά μας και παράλληλα Γνώση του Εαυτού μας... ή και κάτι άλλο;

Εννοείται! αλλά ταυτόχρονα αυτός ο κόσμος ζει μέσα στην αμαρτία, ενεργώντας με την ψυχή είναι σαν να κάνεις κακό.


Ωραία... Λέγοντας αμαρτία; (προσδιόρισε την μου) 
Και ενεργώντας με την ψυχή είναι σαν να κάνεις κακό; 
Με τις αισθήσεις δεν συμβαίνει αυτό; 
( Ή μου λες, ότι ακόμα και με οδηγό την ψυχή, κάποιες φορές χρειάζεται να ενεργήσουμε σαν να δρούμε με κακία, απέναντι σε ένα συμβάν, άθελά μας, διότι έτσι είναι αυτός ο κτιστός κόσμος και η θνητή μας φύση).

Βρε δεν υπάρχει αμαρτία! όλα είναι ψεύτικα όλα όσα ζούμε..ένα matrix. Αν υποδουλώσεις χάρην της αγάπης και ενότητας την ελευθερία του λόγου της ψυχής είναι σαν να αφομοιώθηκες από το σκότος. Διότι η ψυχή δεν είναι δούλος κανενός!! πίσω από την ψυχή βρίσκεται ο Αληθινός Ανθρωπος, και όχι τα ψευτοείδωλα του matrix που θέλουν να φυλακίσουν τον άνθρωπο στην Γη ως δούλο! και υποτακτικό τους χάρην της αγάπης.
Σου είπα μην παίρνεις τίποτα σοβαρά σ'αυτόν τον κόσμο όλα είναι ψεύτικα.


Διότι όποιος ΑΓΑΠΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ στο πέρασμα του τα ΣΑΡΩΝΕΙ ΟΛΑ!!~ΔΙΟΤΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ !!  ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΙΑ !! Και τα ανόμοια και θνητά με τον ΚΑΝΕΝΑΝ


Τα Ανόμοια Θνητά Θα Παραμείνουν Για Πάντα, Στα Ανακυκλώσιμα Ανόμοια Θνητά, Του Ανόμοιου Αυτού Κτιστού Κόσμου. (Από Επιλογή ή Από Άγνοια).


Μα τι θα αγαπήσει! τα είδωλα; και ΕΣΥ; Ο Αληθινός Ανθρωπος; Μόνον τα όμοια θα αγαπηθούν!! όλα τα ανόμοια θα κυβερνούνται από τον ΚΑΝΕΝΑΝ.


Σωστά... Χρειάζεται Διάκριση και Επαναπρογραμματισμός των πεποιθήσεών μας, σε ότι αξίζει πραγματικά να δώσουμε την προσοχή μας, (ψάχνοντας) ανάμεσα στα Είδωλα και να Ξεχωρίζουμε/Διακρίνουμε τα Ψήγματα Αλήθειας, με Οδηγό την Διαίσθησή/Διανόηση μας, από εκεί που "κρύβονται". Είτε στα Αρχαία κείμενα, είτε όπου αλλού τα διακρίνουμε.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ


Ακριβώς. Με λίγα λόγια.
Αν θέλεις να μάθεις όμως που βρίσκεται ο Νους της Ανθρώπινης ψυχής στην συγκεκριμένη φωτό, δεν βρίσκεται ούτε στον ήλιο ούτε στη σελήνη ούτε στην Γη, αλλά βρίσκεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ διότι ο Ιδεατός Ανθρωπος διαρρηγνύει τους Ουρανούς, (Αναρρήξας τους Ουρανούς - Αναρρήξας το κύτος της Γης) και δεν χρειάζεται καμιά πύλη του κτιστού και εκπεσών δεύτερου Νου δημιουργού Γιαχβέ ή Κρόνου.

morfeas skyθεωρώ πιο γενναίο εκείνον που κυριαρχεί στα πάθη του, από εκείνον που κυριαρχεί στους εχθρούς του.
Η δυσκολότερη νίκη είναι εκείνη ενάντια στον ίδιο σου τον εαυτό. Αριστοτέλης 384-322 π.Χ.

Το κατανόησες τι εννοεί ο Αριστοτέλης;
και οι δύο είναι γενναίοι και κυριαρχούν.
Δεν υποτάσσεται ούτε στους εχθρούς ούτε στα υλικά του πάθη.


Ναι, και ποιο είναι το δυσκολότερο από τα δύο;


Όταν γνωρίσεις τον εαυτό σου ΚΑΝΕΝΑ.


morfeas sky
Απόδειξε μου με λογική τι σημαίνει θεά της σοφίας και του πολέμου.


Nα λάβεις υπόψη ότι το Βιβλίο ΟΡΓΑΝΟΝ ΛΟΓΙΚΗΣ το συνέγραψε ο Αριστοτέλης γύρω στο 320 π.Χ.
Λάβε λοιπόν από εκείνο το βιβλίο:

Εάν, Αθηνά=Σοφία →Σοφία=Εξουσία

τότε
Αθηνά≠Πόλεμος
Αριστοτέλους Όργανον


θεωρώ πιο γενναίο εκείνον που κυριαρχεί στα πάθη του, από εκείνον που κυριαρχεί στους εχθρούς του. Η δυσκολότερη νίκη είναι εκείνη ενάντια στον ίδιο σου τον εαυτό. 
Αριστοτέλης 384-322 π.Χ.

Το κατανόησες τι εννοεί ο Αριστοτέλης;
και οι δύο είναι γενναίοι και κυριαρχούν.
Δεν υποτάσσεται ούτε στους εχθρούς ούτε στα υλικά του πάθη.


Εάν, Αθηνά=Σοφία →Σοφία=Εξουσία
τότε
Αθηνά≠Πόλεμος
Αριστοτέλους Όργανον


Το κατανόησες;

Τι σημαίνει το όνομα Ιησούς;

Το ότι διαστρέβλωσαν τα πάντα και δημιούργησαν μια εβραϊκή θρησκεία είναι γνωστό. Άλλωστε ότι δεν μπορείς να το νικήσεις το αφομοιώνεις ως δικό σου.

ΙΗΣΟΥΣ είναι το όνομα του Χριστού. Το όνομα ΙΗΣΟΥΣ σημαίνει στα Εβραϊκά Ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΩΖΕΙ. Το όνομα ΙΗΣΟΥΣ είναι ένα συνηθισμένο Εβραϊκό όνομα.

Τo όνομα «Ιησούς» που εμφανίζεται σε διάφορες γλώσσες, είναι η μεταγραφή της λέξης «Ἰησοῦς» στην πρωτότυπη ελληνική[26], προερχόμενη από την αραμαϊκή λέξη «ישוע» (Γιεσούα), η οποία με τη σειρά της προέρχεται από την εβραϊκή λέξη «יהושוע‎» (Γεχοσούα) που σημαίνει «Ο Γιαχβέ είναι Σωτηρία».

Ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι ο Γιαχβέ ή αλλιώς ο Κρόνος, ενώ ο Αδιαίρετος Λόγος του είναι ο Ιησούς....ενώ στην πραγματικότητα ο Χρηστός ο χρησμένος από τον Ανθρωπο δεύτερο θεό Φως και Ζωή ήταν αυτός που ήρθε στην Γη μέσα στο σκότος για να αφυπνίσει όσους ανθρώπους φέρουν τον Νου, να έρθουν σε επαφή μαζί του, τον Ανθρωπο δεύτερο θεό Φως και Ζωή που βρίσκεται στο Νου της ψυχή τους.

"σε όλα τα Ασκληπεία ο επί κεφαλής ονομάζετο "ιησούς" εκ του Ιής Ούς = ο ιών (θεραπεύων)"

ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !! Ο ΝΟΥΣ !! Ο ΘΕΡΑΠΕΥΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ; ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ; Η ΤΗΝ ΨΥΧΗ; ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ

Χρισμένος από άνθρωπο, (της Γης) το γράφουν τα εβραιόπουλα και το γράφουν "ι"

Χρηστός γραμμένο με "η" σημαίνει ο τέλειος, κατά τα ας πούμε "χρηστά ήθη" [=τέλειοι νόμοι].


ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΛΑΩ; 

Οταν μιλάω για τον Ανθρωπο δεν απευθύνομαι στα λογικά ανθρωπόζωα.

Χρηστός γραμμένο με "η" σημαίνει ο τέλειος, κατά τα ας πούμε "χρηστά ήθη" [=τέλειοι νόμοι].
Χρισμένος από άνθρωπο, (ανθρωπόζωο της Γης) το γράφουν τα εβραιόπουλα και το γράφουν "ι"

Είναι δυνατό να σε πάρει κανένας στα σοβαρά?


Σου είπα, απευθύνομαι μόνον στους Ανθρώπους..όχι στα ανθρωπόζωα.


Η γλώσσα δόθηκε στα ανθρωπόζωα όχι όμως και ο Νους.


Πες μου σε τι ακριβώς πιστεύεις. 

Στο όργανο πνεύμα μηχανή; ο θεός αεί γεωμετρεί; 
δηλαδή στον Κρόνο η Γιαχβέ;

ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΘΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ; 
ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.

morfeas sky


Πάντα ακόμη και στην Αρχαία Ελλάδα μας κυβερνούσαν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ότι είναι ο λαός το ίδιο θα είναι και αυτοί που μας κυβερνούν. Το ότι βρέθηκαν αξιόλογοι σοφοί Άνθρωποι που γεννήθηκαν Ελληνες δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι ήταν σαν αυτούς.morfeas sky

Κάθε τι δεν συμβαίνει "τυχαία", μια λέξη που θα διαβάσω, κάτι που θα δω, θα μου δώσει μια πληροφορία η οποία μου διέφευγε μέχρι πρότινος, ώστε να την συνθέσω στα κείμενα που γράφω.

Πριν από λίγο βγήκα έξω από το σπίτι και εντελώς αυθόρμητα ένιωσα πολύ ήρεμος και πολύ όμορφα με την ζεστασιά του ήλιου και έριξα μια ματιά στον ουρανό, και είδα ένα ανθρώπινο σχήμα να πανηγυρίζει, έτρεξα να πάρω το κινητό για να το αποστηθίσω στην κάμερα, αλλά μέσα σε μισό λεπτό άλλαξε το σχήμα..ήταν μόνον για μένα η πληροφορία αυτή....ότι η φύση, το πνεύμα της φύσης του πλανήτη και μόνον αυτό, παραμένει ενωμένο και ερωτευμένο με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, και ότι εμείς διαχωριστήκαμε με το σώμα, το οποίο ανήκει στον δεύτερο Νου δημιουργό....άρα εχθρός μας δεν είναι το πνεύμα της φύσης του πλανήτη, αλλά το σώμα μας (γη-νερό).

Αν θέλεις να μάθεις όμως που βρίσκεται ο Νους της Ανθρώπινης ψυχής στην συγκεκριμένη ανάρτηση, δεν βρίσκεται ούτε στον ήλιο ούτε στη σελήνη ούτε στην Γη, αλλά βρίσκεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ διότι ο Ιδεατός Ανθρωπος διαρρηγνύει τους Ουρανούς, (Αναρρήξας τους Ουρανούς - Αναρρήξας το κύτος της Γης)και δεν χρειάζεται καμιά πύλη του κτιστού και εκπεσών δεύτερου Νου δημιουργού Γιαχβέ ή Κρόνου.
morfeas sky

Σχόλια