Το ήμερο πρόβατο και ο κακός ο λύκος


Το ήμερο πρόβατο και ο κακός ο λύκος

Τι σχέση μπορεί να έχει ένας θεός με όλα τα ζώα της Γης; ήμερα και άγρια; καμιά! ..το ότι ένα ήμερο ζωάκι δεν μπορεί να δει πέρα από τη δική του φύση, είναι φυσιολογικό, και πως ότι δεν κατανοεί πέρα από τη δική του ήμερη φύση να το βλέπει ως τον λύκο τον κακό.

Έτσι κι εγώ μεταμορφώνομαι μερικές φορές μέσα από τη μορφή του λύκου, όχι γιατί συνειδητά είμαι ένας κακός λύκος, αλλά γιατί ότι κάνω, το κάνω για να καθήσουν φρόνιμα τα ήμερα ζωάκια προσέχοντας τον λύκο τον κακό, και αυτό το κάνουν τα ήμερα ζωάκια από το ένστικτο επιβίωσης που έχουν και τους εμφυτεύτηκε, ειδάλλως δεν θα με προσέξουν που τα προστάζω συνεχώς να καθήσουν στο θρανίο και να δουν τον πίνακα της τάξης του νηπιαγωγείου που τους έχω ετοιμάσει για να αποφοιτήσουν από την Τάξη και την Αταξία.

Εξάλλου τα ήμερα ζωάκια νομίζουν ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο, πιστεύοντας ότι εξημερώνοντας έναν κακό λύκο, πράγμα που είναι αδύνατον, αφού αυτή είναι η δική του φύση, θα επέλθει η αρμονία στο ζωϊκό βασίλειο η οποία θα τους οδηγήσει στη θέωση τους, ξεχνώντας όμως, ότι η φύση των ήμερων ζώων, αλλά και των άγριων ζώων, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο κόσμος των προβάτων και των λύκων που έπλασε μια θνητή θεότητα και αυτή λατρεύουν όλα τα ζωάκια ήμερα και άγρια.

Και προσέξτε...κανένα ήμερο ζώο δεν απέχει ποτέ από καμιά κακία, διότι και οι δύο αντίθετες φύσεις ανήκουν στην ίδια φύση..

Προς τι λοιπόν φοβάσαι έναν αληθινό θεό που μεταμορφώθηκε σε λύκο για να τον προσέξεις; δεν είναι ούτε ήμερος, μα ούτε και άγριος, αλλά τότε θα πρέπει και να σκεφτείς, "τι άλλο μπορεί να είναι ένας αληθινός θεός";
προβατάκι δεν είναι, λύκος δεν είναι, αγοράκι δεν είναι, μα ούτε κοριτσάκι, αλλά του αρέσει να παίζει με όλα τα ζωάκια..μπας και τον κατανοήσουν.


Ο Έρωτας για την σοφία είναι ο μόνος δρόμος προς τα κει..

..θα έλεγα ότι ο άνθρωπος, και δεν αναφέρομαι στο φύλο, διότι δεν έχει φύλο, δεν εκτροχιάζεται ποτέ, διότι είναι αναμάρτητος....και μόνον ένας άντρας ή μια γυναίκα αμαρτάνει, διότι η ίδια η φύση τους είναι η αμαρτία.

Και τίποτα δεν μπορεί να κρίνει τον Άνθρωπο, αλλά και ο Άνθρωπος δεν είναι στην δική του ουσία να κάνει λάθη, γι'αυτό όταν οδηγεί τον άντρα ή την γυναίκα επιφέρει την λιγότερη κακία, διότι, ό,τι ενεργεί σ'αυτή την φύση είναι η λιγότερη και η περισσότερη κακία, διότι αυτός ο κόσμος είναι κακός και δεν απέχει ποτέ από καμιά κακία.


Εγκράτεια σημαίνει: ασχολήσου με την σοφία, τον έρωτα για την ανθρώπινη ψυχή σου, για να αποβάλλεις την επιθυμία.

Ποτέ δεν ορίζω έναν άντρα ή μια γυναίκα ως θεό, μόνον τον ιδεατό εαυτό μου μπορώ να ορίσω ως θεό.
Ένας άντρας και μια γυναίκα πρέπει από μόνοι τους να ορίσουν την αλήθεια και το ψέμα, διότι αν πρώτα δεν κατανοήσουν την αλήθεια θα υποπέσουν σε λάθη, νομίζοντας ότι και εδώ γίναμε θεοί, ως άντρας ή ως γυναίκα.


Πως μπορώ να ορίσω μια γυναίκα (ή έναν άντρα) ως θεά όταν ο θεός δεν έχει φύλο;

Θα έλεγα ότι βρισκόμαστε σε Λήθη, διότι αν είμασταν απενεργοποιημένοι δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν τα ανθρώπινα σώματα.

Εικόνα και κατ'ομοίωσιν του Ανθρώπου, σημαίνει φαντασία.


Kαι σημαίνει φαντασία;


Ότι είσαι αυτή τη στιγμή εικόνα, και όχι Άνθρωπος, μια εικόνα μέσα σε έναν εικονικό κόσμο..matrix.


Καθ'ομοίωση είναι η επιστροφή σου στην θεότητα, στον Ανθρωπο.
Διότι όταν είσαι κατ'εικόνα ήδη έχεις προσομοιωθεί με την φαντασία.


Όχι να μοιάσουμε την θεότητα, τον Ανθρωπο, αλλά να γίνουμε αυτό που είναι!! είμαι αυτό που είμαι, και όχι αυτό που δεν είμαι..το τίποτα.

Εγω Ειμί Παρουσία... Απλά Είμαι...

Μην ξεχνάς ότι ο Πανάγαθος Θεός Φως και Ζωή δημιούργησε τον Ανθρωπο όμοιο του..Φως και Ζωή.

Οταν γνωρίζεις τι είσαι εξουσιάζεις τα πάντα! ολόκληρο τον κτιστό κόσμο!

Σχόλια