Το Φως, ο Λόγος, η Ζωή, και το τίποτα.



Τι είναι το Φως, και τι είναι ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος;
Πανάγαθος Νους και Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος, η δε ένωση τους η Αλήθεια της Ζωής, οι Δυνάμεις, τα μη όντα οι Δυνάμεις, και οι ψυχές στον κτιστό κόσμο η εικόνα της ζωής (Νους και ψυχή).

Τι είναι η ζωή; είναι η ενέργεια της κίνησης, και ότι έχει Νου και κινείται η νοητή ζωή, η εικόνα της ζωής, μα και η Αλήθεια της Ζωής ανάλογα με τον Νου μέσα στο Θεό και τη ταχύτητα της κίνησης με το Μέγιστο Πυρ..

Ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος είναι ο Θεός, αλλά και η ζωή με τις μονάδες, τα μη όντα, και η ζωή έχει ατελείωτες βαθμίδες, ξεκινά από την πιο διπολικά διαιρεμένη μονάδα των αντιθέτων στον κτιστό κόσμο της Γης, και φτάνει ως την ολότητα του κτιστού κόσμου των ενεργειών των Επτά της Αρμονίας των αντιθέτων του δοχείου της Υλης, και όλα αυτά με τις ψυχές.


Ενώ στον Όγδοο είναι η μετάβαση μας στο Αληθινό Άκτιστο Πανάγαθο Φως, την Αλήθεια της Ζωής τις Δυνάμεις, ο Αρχέτυπος κόσμος του Αληθινού Φωτός, ο οποίος δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος όπως και η πεπερασμένη αιωνιότητα του κτιστού κόσμου των αντιθέτων, μα είναι Απεριόριστος, όμοιος, και πάντα Πανάγαθος όπου κυριαρχεί ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος σε όλα τα Μη Οντα του Φωτός τις Δυνάμεις η Αλήθεια της Ζωής.

Ενώ τα όντα στον κτιστό κόσμο είναι οι μορφές και σχήματα που γεννιούνται από τις ψυχές στην μήτρα σύμφωνα με τους αριθμούς όπως ο ζωντανός ανθρώπινος οργανισμός στην Γη..

..Αντε Γεια!

morfeas sky


            
Τα ανθρώπινα όντα στην Γη είναι ευτελή, το μόνο που μπορούν να δουν είναι αυτό που βλέπει το σώμα τους..

Συνώνυμα του ευτελής, αθλίας ποιότητας, αναξιοπρεπής, ανάξιος (λόγου), ανεκδιήγητος, αστείος, αχρείας ποιότητας, άχρηστος, β' / γ' / δ' + κατηγορίας / κλάσης / ποιότητας, γελοίος, για + πέταμα / τα μπάζα / τα πανηγύρια / τα σκουπίδια, ελεεινός, ευθηνός, εύκολος, κατώτερης + αξίας / ποιότητας / τιμής, κατώτερου επιπέδου, (πολύ) κοινός, κοινότατος, κωλόπανο, (πολύ) λίγος, μάπα, (πολύ) μέτριος, μετριότατος, μικροπρεπής, (πολύ) μικρός, (της) ντροπής, ντροπιαστικός, (ε)ξευτελιστικός, ουτιδανός, πάμφθηνος / πάμφτηνος, ποταπός, πρόστυχος, σκάρτος Διάλεξε και πάρε...

Το Φως είναι Αγέννητο και Προϋπάρχων..ενώ ο Φωτεινός Λόγος είναι Υπάρχων, διότι αυτό που Προ-υπάρχει, Υπάρχει πριν να Υπάρξει ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος, διότι για να υπάρξει η Ζωή ως Μονάδα μέσα στον κόσμο χρειάζεται ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος.

Δηλαδή... Είναι από Πάντα.

Είναι, αυτό που Είναι, το Παν, ενώ Ζωή είναι ο Αδιαίρετος Νους και Φωτεινός Λόγος, ο Πανάγαθος κόσμος και οι Δυνάμεις μέσα στο Παν μέσα στο Θεό το Απλετο Ακτιστο Φως, τον Αδιαίρετο Πανάγαθο Νου και Φωτεινό Λόγο, η δε ένωση τους η Αλήθεια της Ζωής τα Μη Όντα οι Δυνάμεις.

Ναι.

καὶ εἶπεν ὁ Θεός· γενηθήτω φῶς· καὶ ἐγένετο φῶς. (Από Γενεσις. 1,3) Και είπεν ο Θεός· “να γίνη φως επί της γης”· και έγινε φως. (Δεν εγεννήθη όμως όπως λέει εδώ...είναι λάθος διατύπωση)

Καλά το λέει είναι γεννημένο φως..κτιστό, όπως ολόκληρος ο κτιστός κόσμος είναι γεννημένος.
Δεν ασχολούμαστε όμως τώρα με τα ψεύτικα φώτα της Γης, ούτε του κτιστού κόσμου..αυτή τη στιγμή σου μιλάω για το Αληθινό άκτιστο Φως.


Το άκτιστο Φως Προ-Υπάρχει, είναι Αγέννητο.
Από το Φως προ-ήλθε ο Αγέννητος Προϋπάρχων Πανάγαθος Νους το Παν, ο Πανάγαθος Απεριόριστος κόσμος του Πανάγαθου Νου.

Και ο Πανάγαθος Νους Θεός ενώθηκε με τον Αδιαίρετο Φωτεινό του Λόγο, και ο Φωτεινός Λόγος έγινε η Ζωή Υπάρχων μέσα στο Μέγιστο Πυρ τις μέγιστες Δυνάμεις.

Ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος μιμήθηκε τον Προ-Υπάρχων Πανάγαθο κόσμο που είδε μέσα στο Αδιαίρετο Φως, και κοσμοποίησε αυτόν τον Πανάγαθο κόσμο, μαζί με τις Δυνάμεις, την Αλήθεια της Ζωής, τα Μη Οντα,  και έγινε Φως και Ζωή Υπάρχων, μαζί με τις Δυνάμεις την Αλήθεια της Ζωής τα δικά του γεννήματα.

Αλήθεια της Ζωής Υπάρχων, είναι ο Απεριόριστος Αμετάβλητος Πανάγαθος κόσμος που δημιούργησε ο Αδιαίρετος Αμετάβλητος Φωτεινός Λόγος, και συγκροτείται αυτός ο κόσμος με το Μέγιστο Πυρ που μπορεί να Υπάρξει, και αφού κοσμοποίησε αυτόν τον Πανάγαθο κόσμο που είδε..

Δημιούργησε και την Αλήθεια της Ζωής, με τις Δυνάμεις, τα Μη Όντα που φέρουν τον Αδιαίρετο και Αμετάβλητο Φωτεινό Λόγο, και τον Αμετάβλητο Πανάγαθο κόσμο που βλέπουν, και κινούνται μέσα σ'αυτόν με το Μέγιστο Πυρ.
Μιλάμε για Ασύλληπτες ταχύτητες, όπου τα Μη Οντα οι Δυνάμεις κινούνται τόσο γρήγορα, σαν να βρίσκονται σε στάση ακίνητα, δεν υπάρχει ούτε χώρος, ούτε χρόνος, ούτε ανάγκες, ούτε έχουν σώμα, άρα δεν είναι όντα, διότι όλα τα όντα έχουν υλικό σώμα, ούτε κινούνται μέσα σε έναν πεπερασμένο ουρανό αιώνια...αλλά κινούνται μέσα σε έναν απεριόριστο Αμετάβλητο Πανάγαθο κόσμο!!!

Αλήθεια της Ζωής, είναι τα μή όντα οι Δυνάμεις, οι Μονάδες, που κινούνται μέσα στον Απεριόριστο Πανάγαθο κόσμο του Φωτός, μέσα στο Μέγιστο Πυρ, μέσα στο Απεριόριστο Πανάγαθο Παν.

..........

Δύσκολο το μάθημα..ειδικά όταν ζεις και βλέπεις μέσα από ένα θνητό διαχωρισμένο και διασπασμένο σώμα που κινείται τόσο αργά σαν να είναι..ακίνητο.. και δεν μπορεί να διανοηθεί την ενότητα μέσα στον πλανήτη, πόσο δε την ενότητα στον Ουρανό στον οποίο ανήκει το σώμα που ενδύθηκε, πόσο δε την Αρμονία των Επτά Ουρανών, φαντάσου τώρα τι είναι να ΖΕΙΣ μέσα στο Παν.

morfeas sky

Ο Κτιστός κόσμος της Αρμονίας των αντιθέτων   
   

Yπάρχει ο Ιδεατός νοητός Άνθρωπος της Αρμονίας των Επτά Ουρανών, (Νους και ψυχή), ο νοητός μας εαυτός, η εικόνα της ζωής, διότι οι αισθήσεις προκαλλούν τα δύο αντίθετα, ο αισθητός άνθρωπος. "μέρα-νύχτα, φως-σκοτάδι, φως-σκότος" κτλ

Ο Νους όμως, ο Ιδεατός Άνθρωπος της ψυχής, που κατέχει την Αρμονία των Επτά Ουρανών, δεν συμμετέχει σ'αυτόν τον κόσμο, ούτε στο αισθητό ανθρώπινο είδωλο της Γης που γεννιέται, δεν συνεργάζεται μαζί του, απλά του δίνει να αποκτήσει την δική του νοερή ζωή, όταν οδηγείται όμως από το Νου, ειδάλλως θα τιμωρείται το ανθρώπινο σώμα που γεννιέται από τις άλογες αισθήσεις, (δαίμονες), διότι ο Νους θα αφήσει μόνο του το ανθρώπινο σώμα να τιμωρείται από τις άλογες αισθήσεις (λύπη-χαρά του σώματος), διότι ο Νους της ψυχής βλέπει τους αριθμούς στο matrix αλλά  δεν ταυτίζεται με τους αριθμούς, γι'αυτό μπορεί και να αλλάζει την πραγματικότητα με οδηγό το Αγαθό, δημιουργεί μέσα στο matrix και δεν τον κατευθύνει ούτε τον οδηγεί το matrix δηλαδή το σώμα. 

Διότι υπάρχει το κέντρο των Επτά ενεργειών της Αρμονίας της ψυχής, ο Αμετάβλητος Νους, που η Αμετάβλητη θέληση του ξεπερνά όλα μα όλα τα όρια φραγμούς και νόμους των αντιθέτων άκρων αυτού του κόσμου....αλλά βρίσκεται έξω από τα δύο αντίθετα δεν τον επηρεάζουν, αλλά επηρεάζουν το ανθρώπινο σώμα που γεννιέται.


Και εκεί που ο Ανθρωπος ήταν Υπεράνω της Αρμονίας στον Αρχέτυπο κόσμο,  και δεν παραπαίει στην Αρμονία, έγινε δούλος της Αρμονίας, (Νους και ψυχή), διότι ο Ιδεατός Άνθρωπος είναι υπεράνω της αρμονίας των Επτά Ουρανών, (Δυνάμεις),  και του πεπερασμένου Ογδοου Ουρανού του κτιστού κόσμου, (δοχείο της Υλης, κόσμος των αντιθέτων), είναι Άπλετο Απεριόριστο Άναρχο Φως και Ζωή, είναι Αγαθός!.σαν τον Αγέννητο και Προυπάρχων Πανάγαθο Πατέρα του.

Υπάρχει αυτή την στιγμή στην Γη, κάποιος που μπορεί να "δει" με την ιδιότητα του Ιδεατού Νου, το Mάτριξ; Αν όχι... Μπορεί να το καταφέρει το είδωλο της Γης;

Πως δεν υπάρχει, καταρχήν οι επικυρίαρχοι αυτού του κόσμου που εξουσιάζουν το γίγνεσθε στην ανθρωπότητα τι νομίζεις ότι κάνουν; άσχετα αν τους οδηγούν οι αισθήσεις τις διττότητας. Γνωρίζουν την αμετάβλητη θέληση και την χρησιμοποιούν για να έχουν εξουσία στους ανθρώπους που είναι γεμάτοι από άγνοια. Δεν θέλουν να ανέλθουν τους ουρανούς, αλλά να παραμείνουν εδώ.

Τους αρέσει να το παίζουν θεοί στα ανθρώπινα είδωλα.


Μπορούν να οδηγούνται από τις αισθήσεις τις διττότητας και να χρησιμοποιούν την αμετάβλητη θέληση; Νόμιζα ότι δεν γίνεται αυτό, αν πρώτα δεν οδηγείσαι, από τον Αμετάβλητο Νου εξ' ολοκλήρου!!!

Πως δεν γίνεται..ένας που διαθέτει λεφτά δεν μπορεί να σε εξαγοράσει; ο φόβος σου για το αύριο σε οδηγεί να γίνεις σκλάβος του, να δουλέψεις γι'αυτόν για να έχεις λεφτά προς το ζειν.

Ξέρεις τι θα πει Αμετάβλητη θέληση; δεν φοβάσαι απολύτως τίποτα! αυτό βέβαια το καταφέρνουμε όταν οδηγούμαστε από τον Αμετάβλητο Νου της ψυχής, που κατέχει και οδηγείται από την Αρμονία των Επτά Ουρανών, και είναι Ουσιωδώς όμοιος με το Αρχέτυπο Φως.


Όλοι οι άλλοι που το παίζουν θεοί φοβούνται μην σκοτωθούν.

Α! Έτσι το εννοείς... είπα κι εγώ... δεν μπορούν να ενωθούν με τον Αμετάβλητο Θεικό τους Νου, όλοι αυτοί... γιατί ΔΕΝ έχουν... Μόνο με υποχθόνια κόλπα και με τις βρωμοδουλειές τους, το καταφέρνουν. 

Αυτός που γνωρίζει τον εαυτό του γνωρίζει τι είναι από που προέρχεται και γι'αυτό δεν τον εξουσιάζει κανείς! ούτε ο Όγδοος Ουρανός. Κανείς!

Τώρα που το λες αυτό, σχετικά με τον φόβο... γνώρισα κάποτε εδώ μέσα, κάποιαν που εκ γεννετής, ήταν άφοβη. Δεν έχει νιώσει ποτέ της φόβο. Και μου έλεγε, ότι κάθε τόσο στην καθημερινότητά της, της συνέβαιναν οι απίστευτες τρομακτικές συμπτώσεις, που έβαζαν την ζωή της σε κίνδυνο... για να την φοβίσουν. Ένα τέτοιο άτομο, έχει περισσότερες πιθανότητες να ενωθεί με τον Αμετάβλητο του Νου; Λόγω αφοβίας;

Ναι! διότι όταν δεν φοβάσαι πρέπει να αντιμετωπίσεις τον Νόμο του σύμπαντος της Ανταπόδοσης, διότι κάθε Αιτία αν δεν προέρχεται από το Αγαθό, την Αγαθή μας θέληση, αυτό που επιθυμεί ο Νους της ψυχής, φέρει τις ισόποσες αντίθετες ενέργειες, ώστε να απογοητευτείς και να συμβιβαστείς στην θνητότητα σου, με το σώμα σου.


Διάβασε για να καταλάβεις τι εννοώ όταν μπορείς.
ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ : ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΡΜΗ

Πολύ δύσκολο να αποβάλλω τον φόβο, από το πρόγραμμα που τρέχει μέσα μου... έχει ποτίσει το πετσί μου. Μία μέρα πέρσι, όπως πήγαινα στο σούπερ μάρκετ, έπαθα καθ'οδόν κρίση πανικού, που δεν ήξερα τι είναι και τι αισθάνεσαι... Με έπιασε πανικός, σκέφτηκα τι μου συμβαίνει; Παθαίνω ανακοπή; Είπα... πήρα βαθιές ανάσες και αφέθηκα τότε χαλαρή, να φύγω αν ήταν η ώρα μου, σκέφτηκα. Και τότε ένιωσα, ότι πια δεν με ένοιαζε, να πεθάνω. Όταν ηρέμησαν τα μέσα μου, επανήλθα. Ώρες-ώρες σκέφτομαι, πόσα εμπόδια, μου έβαλαν στην διάρκεια της ανατροφής μου, από παιδί, ώστε να μην μπορώ τώρα, χωρίς πολύ κόπο κι επιμονή, να με βρω... Οι μπαγάσες.

Δεν σου βάζει κανένας εμπόδια, μόνη σου τα προκαλλείς..άθελα σου, διότι δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί το σύμπαν, έχεις Αγνοια, αλλά πάνω απ'όλα δεν γνώρισες ακόμη τον εαυτό σου.  Γνώθι σ'αυτόν.

Βάση προγραμματισμού όμως, δεν παίζει ρόλο; Η κοπελιά γεννήθηκε άφοβη, πιο εύκολο για εκείνη, για παράδειγμα... κι ας μην ξέρει, πως λειτουργεί το σύμπαν. Σε εμένα πάλι χρειάζεται να μάθω τις λειτουργίες του σύμπαντος και τους νόμους του, ώστε να ανταπεξέλθω, στις καταστάσεις που προκύπτουν. Και όταν μάλιστα έμαθες να υπομένεις τον φόβο για χρόνια ολόκληρα, αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο λες; 
Ποιος νόμος με καλύπτει σε αυτή την περίπτωση, ώστε να τον επικαλούμαι εσωτερικά και να παραμένω ψύχραιμη;

Ε ναι μωρέ, όταν οι ίδιοι οι γονείς σου, η θρησκεία που μας επιβάλλει τους δικούς της νόμους, η εκπαίδευση στα σχολεία, η μόδα κάθε εποχής, τα ΜΜΕ και όλη η αλληλεπίδραση που υπάρχει σε κάθε κοινωνία ανθρώπων εδώ στην Γη τι άλλο θα περίμενες να είμαστε; Μόνον με προσωπική αναζήτηση της Αλήθειας θα καταφέρεις να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Ακόμη και τα αρχαία κείμενα έχουν αλλοιωθεί και έχουν προστεθεί λόγια αυτών που μας θέλουν δούλους.

Σε καλύπτει η προσωπική σου Αγαθή πρόθεση να αναζητήσεις την Αλήθεια. Αλλά όταν σε πλησιάζουν οι υποτιθέμενοι άνθρωποι της Αλήθειας, να βάζεις ΠΑΝΤΑ τα ραντάρ της διαίσθησης σου να δουλεύουν για να μην παρασυρθείς στο ψέμα τους!

Εχεις την απόλυτη προστασία από το matrix όταν γνωρίσεις τον εαυτό σου. Το Αγαθό..την Αθηνά, την σοφίας και του πολέμου απέναντι στα δυο αντίθετα, να μην σε επηρεάζουν. λύπη-χαρά του σώματος.


Και πολύ βασικό... να τον εμπιστευθείς... αυτό κατανόησα τελευταία. Όχι μόνο να τον γνωρίζω, αλλά και να τον πιστεύω, για να του αφήνω τα ηνία, να με οδηγεί εκείνος. Γιατί μπορεί να ξέρουμε τι είμαστε, αλλά να μην αφηνόμαστε σε αυτό 100%.

Όταν γνωρίσεις τον εαυτό σου δεν θα χρειάζεσαι την βοήθεια κανενός, ο Θεός βρίσκεται μέσα σου και κανείς άλλος δεν χρειάζεται να σε οδηγεί..Αρκεί να μάθεις να αναγνωρίζεις το Φως..το Αγαθό, τις ενέργειες των Επτά της Αρμονίας. 


Κάνε μου μία σύντομη επεξήγηση εδώ των δύο, μεταξύ Αγαθού και Αρμονίας, να με δω! 

Το Αρχέτυπο Αγαθό Φως, δεν έχει Νόμους, είσαι απόλυτα ελεύθερη να επιλέξεις ότι θέλεις. Δεν σου προστάζει τίποτα να κάνεις, αλλά και ζεις μέσα στο Αγαθό..ενώ ο κτιστός κόσμος δεν είναι αγαθός αλλά κόσμος των αντιθέτων, οπότε μόνον με τις ενέργειες των Επτά της Αρμονίας θα εξουσιάσεις τα πάντα.

Την ελεύθερη επιλογή σε συνδιασμό με την ανδρεία ψυχής και την αμετάβλητη θέληση της που οδηγείται από την ελεύθερη σκέψη της σοφίας του λόγου της ψυχής, που έχει οδηγό την Αγαθή θέληση να δημιουργήσει με οδηγό την Δικαιοσύνη.


Στο Κτιστό Φως συγκαταλέγεται και το τρισάθλιο Εγώ μας... σωστά; Πέσμου και για την Αρμονία...

Τι σχέση έχει το εγώ με το εμείς; Αυτό είναι η Αρμονία το εμείς..όχι το ατομικό συμφέρον.

Η Αρμονία φέρει μέσα της την Ισορροπία και την Ενότητα... σωστά;

Με το να μην σε επηρεάζουν τα δύο αντίθετα. Μένεις ουδέτρη σε αυτά, δεν σε επηρεάζει η λύπη μα ούτε η χαρά, διότι και τα δύο είναι η αιτία πολλών δεινών στον άνθρωπο, ειδικά όταν προέρχονται από ηδονή που δεν οδηγείται από την Αγαθή θέληση για τα πάντα.




Πολύ ωραία μελωδία έχει αυτό! Ναι! (Να σου πω και κάτι πολύ παράξενο... την ώρα που ανεβάζεις μία ανάρτηση, και δεν είμαι μέσα, κάνω δουλειές, μου έρχεται διαισθητικά μήνυμα της ενέργειάς σου, σαν δικό σου ολόγραμμα νοητικό, και κοιτάζω και πράγματι, ανεβάζεις εκείνη την χρονική στιγμή κάτι...)


Έχεις το χάρισμα αυτό της διαίσθησης, ανέπτυξε το, μην μένεις μόνον στο τίποτα, διότι μπροστά στην αλήθεια η διαίσθηση απλά δεν υπάρχει, βλέπεις κατάματα τους αριθμούς του matrix, βλέπεις την ίδια την μηχανή.

Η διαφορά είναι ότι η δι-αίσθηση απλά βλέπει, αισθάνεται με το σώμα, ενώ το "νιώθω" οδηγεί την δι-αίσθηση διότι οδηγείται από τον νοητό κόσμο το Αγαθό.

Η διανόηση τι κάνει; Απομακρύνει τα ανόμοια;

Σε οδηγεί στην αλήθεια.
..........

Δικαίωση είναι συνώνυμο της αγάπης και του έρωτα στον δρόμο προς το Αγαθό.


Η δικαίωση ανήκει σ' αυτόν τον κόσμο, την ολότητα του Ενός απέναντι στα δύο αντίθετα.

Το Αγαθό είναι Φως..μόνον Φως..και τίποτα λιγότερο, το Παν.

morfeas sky


!!!!!!!!!!!!

Και πως γίνεται αυτό πρακτικώς; (Θα μου πεις, μέσω της δι-αίσθησης μας)


Αυτό δεν ειπώνεται με λόγια, απλά νιώθεις να σε οδηγεί η νόηση της σοφίας του λόγου της ψυχής ακούς σαν ηχώ να σου μιλά και οδηγεί ο Νους ο Θεός.

Από μόνο του συμβαίνει αυτό; Όταν είσαι έτοιμος;


Ναι, δεν μαθαίνεται πρακτικά αυτό, διότι είναι νοητό, απλά νιώθεις να σε οδηγεί, και ότι είναι νοητό είναι ολότητα, και ποτέ αισθήσεις.


Νιώθω-Νόηση-δια-νόηση-δι(α)ισθάνομαι-αισθάνομαι.

Αισθάνομαι-δι(α)ισθάνομαι-δια-νόηση-νόηση-λόγος της νοητής ουσίας της ψυχής


Περίφημα... τότε θα αναμένω να μου ρθει η επιφοίτηση...


Η Διαίσθηση είναι θέμα επιλογής όσον αφορά τον δρόμο που θα επιλέξουμε να μας οδηγεί, το Αγαθό, ή το σώμα, είτε να σε οδηγούν οι αισθήσεις, (διττότητα), είτε η διανόηση (αμετάβλητη ενότητα) που θα σε οδηγήσει στην ολότητα του Ενός απέναντι στην διττότητα.

Μου ήρθε ερώτηση... αν έχω κι εγώ σύνδεση με την δια-νόηση, θα μπορούμε να επικοινωνούμε με τηλεπάθεια μετά; Λες να γίνεται αυτό, όταν δύο ή περισσότεροι άνθρωποι είναι συνδεδεμένοι διανοητικά;

Στον νοητό κόσμο δεν μιλάς, απλά νιώθεις. Νιώθεις όλα τα νοητά σαν να είναι ο εαυτός σου..όσο ανεβαίνεις νιώθεις την ολότητα του ενός.

Τηλεπαθητικά δηλαδή η νόηση υπάρχει σε εκείνο το επίπεδο. Όλα είναι Εγώ... όλα ενωμένα... υπέροχα εκεί...ονειρικά!


Εδώ όλα είναι διαχωρισμένα, όλα είναι αισθητά. Και όχι νοητά. Αλλά και τα αισθητά και τα νοητά ανήκουν στο matrix 


morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ