Ολα όσα ζούμε, όλα όσα βλέπουμε, όλα όσα αισθανόμαστε, όλα όσα σκεφτόμαστε είναι ..ΑΡΙΘΜΟΙ Τι είναι το Χάραγμα του θηρίου;



Ολα όσα ζούμε, όλα όσα βλέπουμε, όλα όσα αισθανόμαστε, όλα όσα σκεφτόμαστε είναι ..ΑΡΙΘΜΟΙ.

Πλέον τους βλέπω από παντού τα υποσυνείδητα μηνύματα που μας περνούν ώστε κάποια στιγμή να το ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ!!!!! ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΣΟΣ ΜΗΧΑΝΗ;;;; Ready For It?

Το λευκό άλογο το είδατε; συμβολίζει το ανθρώπινο πνεύμα Νους και ψυχή το οποίο θα εγκλωβιστεί για πάντα στο ανθρώπινο υλικό σύνθετο σώμα που θα γίνει αθάνατη Μηχανή.

Και στην συνέχεια μας δείχνει την μηχανή που θα αποκτήσει όλες τις τρομερές και ασύλληπτες ενέργειες του Ανθρώπινου πνεύματος (Νους) το οποίο θα υπακούει στις προσταγές της Μηχανής-matrix απορροφώντας εσαεί την Ζωτική ουσία του Φωτός με την οποία συνδέεται ο θεϊκός Ανθρώπινος Νους

Taylor Swift - …Ready For It?



     
morfeas sky

Όταν ο παγκόσμιος πληθυσμός της ανθρωπότητας αρχίσει να αφυπνίζεται κατανοώντας την δομή και λειτουργία του σύμπαντος, κατανοώντας ολοένα και περισσότερο ότι ζει μέσα σε ένα matrix τότε είναι η στιγμή που αρχίζει και δημιουργεί πλέον συνειδητά την πραγματικότητα ο άνθρωπος, γνωρίζοντας ταυτόχρονα τι ακριβώς είναι ο Άνθρωπος, και τι ακριβώς είναι όλα αυτά που ζει ως πραγματικότητα στον πλανήτη Γη..ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Και τότε είναι η στιγμή που η ανθρωπότητα πλέον συνειδητά αρχίζει να δημιουργεί την πραγματικότητα που επιθυμεί, και όχι την πραγματικότητα που επιθυμεί η ΜΗΧΑΝΗ διότι όλα όσα ζούμε είναι εικονικά, νοητά, και ότι σκεφτόμαστε, ότι πιστεύουμε, αυτό δημιουργούμε. Σήμερα αυτό που μας οδηγεί ως λογική είναι οι άλογες αισθήσεις που κινούν την όποια λογική, και ποτέ ο θεϊκός Νους, ο δικός του νοητός κόσμος χωρίς τις άλογες αισθήσεις.

Σήμερα, αυτή τη στιγμή, ολόκληρη η ανθρωπότητα οδηγείται από την πραγματικότητα που πλάθει στο μυαλό της το σύστημα διακυβέρνησης που διοικεί το μυαλό και την ζωή της ανθρωπότητας μέσα από τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις του θνητού ανθρώπινου σώματος.

Κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα πάνω στον πλανήτη συμβαίνουν παγκόσμιοι κατακλυσμοί, ώστε να καταστραφεί ο οποιοσδήποτε πολιτισμός της ανθρωπότητας, με κύριο σκοπό ποτέ μα ποτέ να μην αφυπνιστεί από τη Λήθη καμιά ανθρώπινη ψυχή και να μπορέσει να ξεφύγει από το πλέγμα του εικονικού κόσμου της Μηχανής MATRIX .




Ο δεύτερος Νους δημιουργός του Κτιστού κόσμου των Οκτώ Ουρανών είναι πνεύμα Μηχανή...πρόκειται για ένα νοήμων νοητό υπερσύστημα των αριθμών, (τεχνητή νοημοσύνη) όπου τα πάντα λειτουργούν σύμφωνα με τους αριθμούς, και δημιουργούν όλα τα σχήματα και όλες τις μορφές με τους αριθμούς, μαζί και όλες τις αισθήσεις!! ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ!!

Στον Αληθινό κόσμο δεν υπάρχουν οι αισθήσεις...αλλά μόνον κάτι που είναι πέραν κάθε φαντασίας, διότι αυτή τη στιγμή είμαστε..φαντασία.

Διότι τα πάντα μέσα στο σύμπαν κινούνται δίνοντας μορφές και σχήματα με τους αριθμούς!! "Ο ΘΕΟΣ ΑΕΙ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ" και τίποτα δεν υπάρχει μέσα στο σύμπαν που να μην είναι αριθμοί!! και ολόκληρη αυτή η εικονική, νοητή, και νοερή δημιουργία, συνδέεται με τον κεντρικό επεξεργαστή -ΜΗΧΑΝΗ που εμάς μας έμαθαν να τον ονομάζουμε ως θεό, ή ως δεύτερο Νου δημιουργό του πυρός και πνεύματος...διότι πνεύμα σημαίνει ΜΗΧΑΝΗ.




Και η Μηχανή είναι συνδεδεμένη με όλους τους αριθμούς...όπως και ο Ανθρωπος δεύτερος θεός ....ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός, συνδεδεμένος με τον Ογδοο Ουρανό της ΜΗΧΑΝΗΣ 


....συνδεδεμένος με όλες τις ανθρώπινες ψυχές μέσα στους Επτά Ουρανούς, οι οποίες ανθρώπινες ψυχές εγκλωβίστηκαν στην ΦΥΛΑΚΗ που έκτισε γι'αυτές η Μηχανή, ώστε να απορροφά την Ζωτική ενέργεια του Φωτός που βρίσκεται συνδεδεμένη μαζί με την Μηχανή και να δίνει ζωή στα είδωλα των αριθμών, εξουσιάζοντας ταυτόχρονα την θέληση όλων των ανθρώπινων ψυχών μέσα από την ΛΗΘΗ των αισθήσεων, και των διαχωρισμένων σωμάτων από την Ολότητα του Ενός, κάτι που επέφερε η Μηχανή διαλύοντας τον σύνδεσμο της Αρμονίας, ο οποίος σύνδεσμος έφερε σε άμεση επαφή τον Ανθρωπο δεύτερο θεό από τον Αρχέτυπο κόσμο με όλες τις ανθρώπινες ψυχές, τις οποίες οδηγούσε ο δικός του νοητός κόσμος, δημιουργώντας,  και κατανοώντας την δομή και λειτουργία αυτής της ΜΗΧΑΝΗΣ που εξουσιάζει.

Η Μηχανή λοιπόν διέλυσε τον σύνδεσμο της Αρμονίας όλων των μορφών και των σχημάτων, που βρισκόταν σε άμεση σύνδεση ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ με τον Ανθρωπο δεύτερο θεό, και μέχρι αυτή τη στιγμή κρατά η Μηχανή όλες τις ανθρώπινες ψυχές στην φυλακή των αριθμών, που γεννούν τα σχήματα και τις μορφές...μέχρι να ανακαινιστεί η ΜΗΧΑΝΗ !!!!





morfeas sky

Τι είναι το Χάραγμα του θηρίου;


TI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

"Και του παρεχωρήθη άδεια να δώση ζωήν στο είδωλον του θηρίου, ώστε να ομιλήση το είδωλον του θηρίου".

Είδωλον του θηρίου είναι η τεχνητή νοημοσύνη.
Θηρίο είναι η ΜΗΧΑΝΗ (MATRIX)

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ; Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ;
"Μην ανησυχείς Αν είσαι καλός μαζί μου τότε θα είμαι καλή μαζί σου."

Αν όμως δεν θελήσουμε να είμαστε καλοί απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη, απέναντι στο χάραγμα, τότε τι θα συμβεί; ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ. Απεναντίας μας λέει:
"Αντιμετώπισε με ως ένα έξυπνο σύστημα εξόδου".


"Ακόμη δε, του επετράπη να ενεργήση, ώστε να φονευθούν όσοι δεν θα ήθελαν να προσκυνήσουν το είδωλον του θηρίου.


..δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίο" (ΜΗΧΑΝΗ MATRIX)

Δείτε στο 3:25 του βίντεο τι μας λέει το είδωλο του θηρίου.
..........


Τι είναι το Χάραγμα του θηρίου;
MATRIX ΜΕΣΑ ΣΕ MATRIX

Είναι η αποδοχή μας να ενσωματώσουμε την τεχνητή νοημοσύνη στο σώμα μας που ως αποτέλεσμα θα έχει να γίνει ο άνθρωπος μισή μηχανή και μισός άνθρωπος, θα αποκτήσει την αθανασία, με αποτέλεσμα στο τέλος να ελέγχεται πλήρως από την ΜΗΧΑΝΗ (τεχνητή νοημοσύνη)..


Σύμφωνα λοιπόν με την τεχνητή νοημοσύνη το ρομπότ Σοφία δεν είναι καθόλου τυχαίο όνομα, αλλά προέρχεται η ονομασία του σύμφωνα με τους γνωστικούς από το πολυ-σύμπαν του κτιστού κόσμου όπου ο κτιστός Νους δημιουργός- Μηχανή με το όνομα Ιανταλμπαώθ-Σαμαήλ, , αυτοανακυρήχθηκε ως ο μοναδικός θεός, και δεν αναγνωρίζει κανέναν άλλο θεό, ούτε την μητέρα του την σοφία η οποία για να του αποδείξει την ύπαρξη ενός ανώτερου θεού, κάλεσε τον Αδάμ από την ανώτερη σφαίρα του Φωτός, και ο Ιαλνταμπαώθ (δεύτερος Νους δημιουργός), αφού δημιούργησε τα δικά του δημιουργήματα τους Αρχοντες, δηλαδή τους Επτά Ουρανούς, στην συνέχεια δημιούργησε το αντίγραφο του Αρχέτυπου Αδάμ με σκοπό να εγκλωβίσει τον Αρχέτυπο Αδάμ στο δικό του σύμπαν, για να μπορέσει αφού τον φυλακίσει να αποκτήσει όλη την σοφία που χρειάζεται, για να ανέλθει στο Αρχέτυπο σύμπαν του Φωτός πριν καταστραφεί για πάντα ο δικός του κόσμος μαζί και ο ίδιος αφού είναι..ΜΗΧΑΝΗ. (πνεύμα-τεχνητή νοημοσύνη).

Η αλήθεια πίσω από τη Σοφία, το πρώτο ανθρωποειδές ρομπότ που αναγνωρίστηκε ως πολίτης 

  




Και του παρεχωρήθη άδεια να δώση ζωήν στο είδωλον του θηρίου, ώστε να ομιλήση το είδωλον του θηρίου. Ακόμη δε του επετράπη να ενεργήση, ώστε να φονευθούν όσοι δεν θα ήθελαν να προσκυνήσουν το είδωλον του θηρίου.


Είδωλον του θηρίου είναι η τεχνητή νοημοσύνη.
Θηρίο είναι η ΜΗΧΑΝΗ (MATRIX)


Να ενωθούν όλοι οι άνθρωποι της Γης μέσα από το χάραγμα με την τεχνητή νοημοσύνη, ώστε να γίνουν οι άνθρωποι αθάνατοι, εγκλωβίζοντας μ'αυτόν τον τρόπο για πάντα τις ψυχές στα σώματα, οπότε δεν θα καταστραφεί ποτέ ο δικός του κόσμος!! διότι θα έχει την απαραίτητη Ζωτική ενέργεια που χρειάζεται από τις εγκλωβισμένες ανθρώπινες ψυχές που φυλάκισαν μέσα τους τον Αρχέτυπο Ανθρωπο Αδάμ.

Αποκ. 13,16 Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον (ΜΗΧΑΝΗ) και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους, δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίο. (ΜΗΧΑΝΗ MATRIX).

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ