ΓΙ ΑΥΤΟ Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ ..! ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ
Σας φαίνομαι εγωϊστής; χα χα 


morfeas sky = DREAMER

DREAMER

Μα δεν προσπαθώ να σου επιβληθώ, σου μιλάω με λογική.

τι είναι λογική;


καθ'ολοκληρίαν Νους.


σημ: ο Λόγος (Νους και Λόγος Αδιαίρετος, και Αμετάβλητος), δεν έχει καμιά σχέση με την αιτία και το αποτέλεσμα....αμφιβάλλω αν το κατανόησε η Φιλιώ....Ο Λόγος είναι η Ζωή, και καμιά σχέση δεν έχει με τον άνθρωπο της Γης διότι ο άνθρωπος της Γης λειτουργεί με τις άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις του σώματος του, τις οποίες επεξεργάζεται ο εγκέφαλος του, τις αποκωδικοποιεί ως πληροφορία-δεδομένα, και λειτουργεί σύμφωνα με αυτές τις αισθητήριες πληροφορίες τις οποίες ονομάζει Λόγο-λογική που φέρουν την αιτία και το αποτέλεσμα στο γίγνεσθαι των αισθητών σωμάτων.  

Φιλιώ
εν αρχή ην ο Λόγος....Αιτία > αποτέλεσμα
....ρε συ Dreamer καλά στα λένε τα παιδιά ...ξεκινάς ένα σχόλιο με μπεεεεε απευθυνόμενος σε όλους ....ποιος είσαι ρε μεγάλε; κι αν είσαι τόσοοοο g@matos γιατί ασχολείσαι με μπεεεεε; κόψε κάτι από την υπεροψία ...κι ολα κομπλεDREAMER
Είμαι ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος...απλά σας μιλάω στην γλώσσα σας για να μου δώσετε λίγο προσοχή.

φιλικά, σοβαρά και με πολύ καλή διαθεση σε ανθρώπινο επιπεδο οκ;
η συνεχής ενασχόληση με "φευγάτα" θέματα είναι ένας από τους πρωταρχικούς παράγοντες ψυχικών νοσημάτων ....take a break


Σύμφωνα με τον δικό σου εγκέφαλο αναπαράγεις κάτι και το αποδέχεσαι χωρίς πρώτα να το κατανοήσεις, άρα σύμφωνα με αυτά που λες, είναι σαν να ισχυρίζεται ότι και η σοφία των προγόνων μας βλέπε Πλάτων, η οποία ήταν "πολύ φευγάτη" είναι ψυχικό νόσημα.


Μόνο που εκείνοι είχαν άλλες βάσεις (πρόσβαση στην καθαρή γνώση, μαθηματικά, γλώσσα, τρόπο ζωής, φυσικό περιβάλλον) και πρωτίστως περισσότερο χρόνο απόκρισης σε λιγότερα αλλά ουσιώδη ερεθίσματα.


Mάλιστα..και γιατί ισχυρίζεσαι ότι την σημερινή εποχή είναι ανίκανη η ανθρωπότητα να έχει πρόσβαση στην καθαρή γνώση άρα και στα ουσιώδη; Μπορείς να μου πεις τι εννοεί η φράση που έγραψες;
εν αρχή ην ο Λόγος....Αιτία > αποτέλεσμα .


Δεν μίλησα για ανικανότητα απλά είναι πιο δύσκολο λόγω συνθηκών και μπασταρδοποίησης της γνώσης από την "ελιτ" ώστε να έχει την δυνατότητα να καθορίζει πιο εύκολα τα γεγονότα...λόγος, αιτία.

Αρα μου λες ότι δεν έχεις την απαραίτητη γνώση, λόγω των σημερινών συνθηκών, και ότι στην ουσία απλά αναπαράγεις τα όσα έγραψαν οι σοφοί "φευγάτοι" πρόγονοι μας χωρίς όμως πρώτα να τα κατανοείς. Τότε για ποιον λόγο αντιγράφεις κάτι που δεν κατανοείς; ( εν αρχή ην ο Λόγος....Αιτία > αποτέλεσμα .)


Φιλιώ
Μπαρδόοοον;


DREAMER
Τι έγινε; δεν σου άρεσε αυτό που είπα; απόδειξε μου ότι κάνω λάθος.


Όνειρα γλυκούλια Dreamer θα στο αποδείξω όταν ξεκαβαλήσεις Εγώ παιχνίδια με καλάμια δεν παίζω ... μ αρέσουν πιο ευχάριστα παιχνίδια ...καληνύχτα :)

Το περίμενα ότι αυτή θα ήταν η απάντηση σου. Θα μπορούσες να αποφύγεις την ερώτηση μου με έναν καλυτερο τρόπο, αλλά προτίμησες το δοκάρι από τη δια-νόηση.
..όνειρα αληθινά..


.....................
........................................

Ο κύριος Λόγος της εν λόγω ανάρτησης, ήταν όταν συνομίλησα με την  "Φιλιώ" η οποία πιστεύει ότι γνωρίζει τι εστί ο Λόγος η αιτία και το αποτέλεσμα. Από εκεί πήρα το έναυσμα να αντιγράψω τον διάλογο.
Ηθελα να πάρω ένα δείγμα για να μάθω πως σκέφτεται ένας μέσος άνθρωπος, και πως σκέφτεται ένας έξυπνος, για να κατανοήσω πως σκέφτονται οι Ελληνες..
Το χειρότερο δείγμα που πήρα, ήταν του μέσου Έλληνα, όσον αφορά το πως σκέφτεται και ήταν αυτό...χωρίς παρεταίρω λόγια.

Τελικά τι είναι η λογική για σένα;

δεν με απασχόλησε ποτέ το ερώτημα φίλε


Άραγε αναρωτήθηκες γιατί;

ούτε καν


Είναι σαν να έκανα μια βόλτα έξω στην πλατεία και έπιασα συζήτηση με τους πολίτες αυτού του τόπου, με σκοπό να μάθω πως σκέφτονται και τι ακριβώς είναι αυτό που θεωρούν ως ζωή.

morfeas skyΜάθημα σοφίας :
η αλήθεια λέει βρίσκεται εκεί πάνω εκεί έξω και όχι στα ποδάρια μας..μόνον που οι σοφοί πρόγονοι μας μιλούσαν για το κεφάλι το Νου.
Και τελικά ποια η σοφία; η γνώση του υλικού σύμπαντος; ή του νοητού μας κόσμου; Τελικά η ζωή είναι υλική; ή είναι νοητή; εδώ σας θέλω .. χα χα
Εν Αρχή ην ο Λόγος λέει.. ..Have A Nice Day..

για πολύ λίγους είναι νοητή..

Ακόμη και αυτό που έγραψες το σκέφτηκε πρώτα το..κεφάλι.


................

Κανένας δεν περνά την τάξη αν πρώτα δεν το θέλει μόνος του. Που πας σ άλλη γη παιδάκι μου όταν φοβάσαι να ξεμυτίσεις από την φυλακή που έπλασες στο μυαλό σου.
Eίσαι έτοιμος-η να εγκαταλείψεις αυτό το θνητό σώμα; μαζί και τον πλανήτη Γη για πάντα; είπατε τίποτα; Μπαρδόόόν;;;

Ποιος χρόνος; αφού δεν υπάρχει χρόνος, διότι ο χρόνος ανήκει αποκλειστικά στα σώματα, και το σώμα βλέπει παντού λαβύρινθους, ενώ ο Νους τα πάντα.

Και Δεν προφήτεψα κανέναν πόλεμο, όλα αυτά και τα παρόμοια προφητεύουν όσοι θέλουν να μαζέψουν πρόβατα στη στάνη τους, όλοι αυτοί ενεργούν με τέτοιο τρόπο ώστε κανείς να μην ξεφύγει από τη στάνη.

Το ότι ζούμε μέσα σε ένα Αβατάρ σώμα δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε ένα με αυτό και θα φοβόμαστε την σκιά του.
Κατάλαβες λοιπόν τι είναι ο άνθρωπος της Γης; είναι οι άλογες αισθήσεις του αβατάρ σώματος που ενδύθηκε ο Ιδεατός Άνθρωπος Νους και ψυχή. 
(ά-λογες δηλαδή αυτό που δεν φέρει το Λόγο δηλαδή οι αισθήσεις).

Αγαπώ το Avatar!!!
Αυτό λοιπόν σημαίνει όταν ο (Ιδεατός Άνθρωπος) Νους, ενώνεται με την ψυχή, (ψυχή είναι οι ενέργειες της κίνησης του κτιστού κόσμου που κινούν το σύμπαν των επτά ουρανών, που ενώνονται από πολύ μεγάλο έρωτα με τον Ιδεατό Άνθρωπο (Νους) όταν εισέρχεται στους Επτά Ουρανούς του κτιστού κόσμου).

και ο Νους, (Ιδεατός Άνθρωπος), αποκτά ένα άλλο είδος κίνησης, αυτή την κίνηση της ψυχής, και γίνεται κάτι άλλο, Νους και ψυχή, δηλαδή ο νοητός κόσμος της ψυχής που αντιλαμβάνεται τον δικό της νοητό κόσμο σύμφωνα με την δική της κίνηση.

Και όταν η ψυχή (Νους και ψυχή) ενώνεται με τα σώματα-αβατάρ του δοχείου της Υλης των επτά φύσεων, (η φύση των πλανητών των επτά ουρανών του κτιστού κόσμου), όπου εκδηλώνονται τα υλικά σώματα, τότε η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ αποκτά ένα άλλο είδος κίνησης, αυτή την κίνηση του ανθρώπινου σώματος το οποίο ενσαρκώνεται, δηλαδή η ψυχή δίνει στο ανθρώπινο σώμα που γεννιέται την νοερή-αισθητή μεταβαλλόμενη ζωή, και την δική του διανοητική κίνηση-λογική που οδηγείται από τις αισθήσεις.

Και η θεϊκή ανθρώπινη ψυχή, γίνεται κάτι άλλο, ο άνθρωπος της Γης, και αποκτά την κίνηση και τον νοερό αισθητό μεταβαλλόμενο κόσμο (συναισθήματα πάθη επιθυμίες κτλ) του ανθρώπινου σώματος της Γης, την ά-λογη νοερή ζωή, και την διανοητική κίνηση, δηλαδή την λογική αυτού του (ανθρώπινου) σώματος, το οποίο λογίζεται σύμφωνα και με οδηγό τα πέντε αισθητήρια όργανα του σώματος, δηλαδή την σύνθετη φύση του πιο κατωφερή κύκλου-ουρανού, που αποτελείται από μια σύνθεση των Τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων της Υλης: φωτιά, αέρας, γη, νερό που ενδύθηκε η ανθρώπινη ψυχή στην Γη.

Μπορείς να είσαι το παν, αλλά προτίμησες να ζήσεις διαχωρισμένος από το παν, μέσα σε ένα σώμα αβατάρ.

Αλλά για να γίνει ο διαχωρισμός της ψυχής από το σώμα, πρέπει να βγεις έξω από το σώμα, να αφήσεις πίσω σου τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις, και να σε οδηγήσει ο Νους της ψυχής στον δικό του νοητό κόσμο της ψυχής, ο οποίος ταξιδεύει μέσα στο σύμπαν με την κίνηση θα έλεγα του φωτός, οπότε δεν υπάρχει ο χρόνος μέσα στον ενιαίο πλέον χώρο, και ολόκληρο το σύμπαν ενιαίο είναι ο δικός σου κόσμος, είσαι ενωμένος με το σύμπαν μέσα στο δικό σου νοητό κόσμο της ψυχής, χωρίς τις άλογες αισθήσεις να σε οδηγούν, ενώ αυτή τη στιγμή ο δικός σου κόσμος είναι της γειτονιάς σου, του δωματίου σου όπως τώρα που σου γράφω αυτή τη στιγμή μέσα από τις αισθήσεις που με οδηγούν και σε οδηγούν.


Όπως λέει ο Ερμής, εμείς από δω με σώμα μπορούμε να κατανοήσουμε μέχρι τα όρια του δικού μας υλικού μεταβαλλόμενου σύμπαντος, και μέσω της διαίσθησης να αφουγκραστούμε ως έκλαμψη τον λόγο και την σοφία της ψυχής, η οποία διαίσθηση μας οδηγεί στην διανόηση, μέχρι να φτάσουμε στην νόηση του λόγου της ψυχής, και να αρχίσουμε πλέον να πιστεύουμε αληθινά στο απίστευτο.

Διότι δεν μπορείς με σώμα δηλαδή με τις αισθήσεις να δεις το ασώματο, διότι μόνον με το ασώματο μπορείς να δεις τον νοητό κόσμο της ψυχής, και το ασώματο είναι ο Νους χωρίς τις αισθήσεις.

Και ο θεϊκός Νους αν το θελήσει, μπορεί να σου δώσει ως βραβείο για την προσπάθεια που καταβάλλεις και το Νου, και τότε θα μπορέσεις να δεις και πέρα από το υλικό σύμπαν τον Νοητό κόσμο της ψυχής.
ΟΙ Ά-ΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΌΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ


Το θέμα όμως είναι τι είδους προσπάθεια καταβάλλει ο καθένας από εμάς. 
Με τις προσευχές για παράδειγμα και τα προσκυνήματα τίποτα δε θα καταφέρεις, μόνον την αυθυποβολή στο σώμα θα επιτύχεις. Διότι μόνον με το Νου δηλαδή την Λογική χωρίς τις αισθήσεις να σε καταβάλλουν μπορείς να αφουγκραστείς και διανοηθείς τον Λόγο της ψυχής.

Συνειδητοποίησα ότι ο διαλογισμός, η σιωπή που αναφέρουν όλοι, η οποία βοηθάει στο να αφουγκραστείς την διανόηση, ώστε να ανεβάσεις τις δονήσεις και να αρχίσεις την πνευματική ανύψωση του θεικού σου εαυτού, επιτυγχάνεται και μέσω άλλων δραστηριοτήτων... Όπως είναι η προσευχή (όχι η καθεαυτού εκκλησιαστική προσευχή, υπάρχουν κι άλλες), η μουσική με συγκεκριμένα Hz, οι βαθιές αναπνοές μαζί με την μοναχικότητα, που επιδιώκουμε... ένα καλό βιβλίο... ακόμη και η κηπουρική γαληνεύει τα μέσα μας. Οι τρόποι είναι πολλοί, αρκεί να τους ψάξεις.

Ναι αλλά αν δεν γνωρίζεις το ασώματο πάντα οι αισθήσεις θα σε οδηγούν.

Η σιωπή δεν σημαίνει ότι είσαι ακίνητος, στάσιμος σε σκέψεις, διότι η ψυχή είναι η ίδια η κίνηση του Νου, ο Λόγος, οπότε το να σιωπάς σημαίνει να λογίζεσαι το ασώματο με το ασώματο, (Νου), χωρίς το σώμα δηλαδή χωρίς τις αισθήσεις.


Στις εκκλησίες είναι η θετική πληροφορία που αφήνουν οι πιστοί, η ελπίδα. Εγώ σου μιλάω για την αληθινή πίστη, διότι αν πρώτα δεν κατανοήσεις είναι αδύνατον και να πιστέψεις.

Το σώμα γαληνεύει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Νους κυριαρχεί στο σώμα, διότι αν δεν κατανοήσεις το Γνώθι σ'αυτόν είναι αδύνατον και να πιστέψεις παρά μόνον να ελπίζεις.


Έχει δοθεί πολύ ενέργεια όντως από τους πιστούς. Όμως όταν λες κατανοήσεις τι θες να πεις.; Να Αφομοιώσεις το θεικό σου Νου ώστε να Είσαι; Αυτό που είσαι;

Εννοώ να μπορέσεις να κυριαρχήσεις στις αισθήσεις σου.Είμαστε ο Ιδεατός Άνθρωπος ο θεϊκός Νους, που γίναμε ψυχή, και τώρα γίναμε ένα μεταβαλλόμενο αισθητό σώμα και μας οδηγούν ως την όποια λογική οι ά-λογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις αυτού του σώματος.

Παράδειγμα: άκουσες για πόλεμο και καταίδρωσες.


Είσαι δημιουργός μην το ξεχνάς...ότι σκέφτεσαι και αισθάνεσαι αυτό δημιουργείς...όπως λοιπόν αυθυποβάλλεται το σώμα σύμφωνα με τις αισθητές σου σκέψεις, το ίδιο μεταβάλλεται και η μοίρα στο ανθρώπινο σώμα της Γης, αλλά και το πεπρωμένο σου, δηλαδή το μέλλον σου όσον αφορά σε ποιον κόσμο θα ζήσεις στην επόμενη..ζωή σου.
morfeas sky

..........
....................

Ακολουθεί:
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ


Συγνώμη μεσιέ... για να καταλάβω, σου αρέσει ο διάλογος, ώστε μετά να κάνεις φίμωση του λόγου του συνομιλητή σου; Και το λέω αυτό, επειδή μετέφερες μόνο τις απαντήσεις σου, στο εν λόγο κείμενο του διαλόγου μας, εκτός από τρεις που διάλεξες, από ότι είδα και είναι κυρίως φωτό. Όχι ότι με πειράζει, αλλά εδώ υπάρχει μία αντίφαση... κι ο νομοθέτης επεμβαίνει γιατί αυτή είναι και η φύση του. ☺️ Δεν μπορεί να το αφήσει να περάσει ασχολίαστο.


Όταν κάνω διά-λογο, σημαίνει ότι μιλώ με τον νοητό εαυτό μου, επεξηγώντας όσο καλύτερα μπορώ όσα δεν κατανοούν αυτοί που νομίζουν ότι κάνουν διά-λογο διά του Λόγου, ενώ στην ουσία ενεργούν σύμφωνα με τις ά-λογες αισθήσεις που τους οδηγούν.

Όταν διαμαρτύρεται για παράδειγμα ένας άνθρωπος για κάτι που αφορά την προσωπικότητα του, η οποία είναι διαχωρισμένη από την ενότητα, και δεν έχει ειπωθεί το όνομα του, ώστε να πάρει τα εύσημα, την επιβράβευση, αυτό δηλώνει άγνοια του Λόγου, διότι ενεργεί σύμφωνα με τις ά-λογες αισθήσεις, και είναι αυτές που οδηγούν την λογική δηλαδή οι αισθήσεις, του αισθητού ά-λογου σώματος του.

Αυτό λοιπόν που δίνει, και δεν έχει φύλο, είναι ο θεϊκός Νους, που μόνον δίνει, και τίποτα δεν ζητά, και είναι ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος.ΑΛΗΘΕΙΕΣ:

Είναι που δεν το ξέρει πως είναι γάϊδαρος ...για αυτό στολίζεται..είναι και που οι άλλοι δεν του το λένε γάϊδαρο γιατί θέλουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις..πως να το μάθει? Εποχή της χαριτωμενιάς και του χαχανισμού κορίτσι μου...απλά προσπέρνα...
Καλό σου απόγευμα..


Λείπει η
Αυτογνωσία για αυτό και όλοι ζουν, στην ψευδαίσθηση του υπερήφανου αλόγου. Καλά τα λες Σοφάκι μου... Καλό σου απόγευμα!

Καλησπέρα..τι σε ενόχλησε ά-λογο κορίτσι; τι δεν κατανοείς να σου το λύσω;
Μην ξεχνάς ότι κανένας ά-νθρωπος στην Γη δεν μπορεί να κάνει διά-λογο διότι δεν είναι α-θάνατος, αλλά ο θάνατος, γι'αυτό και πάντα τον οδηγούν οι ά-λογες αισθήσεις.


Μπορείς να μου αναλύσεις τι είναι η αυτογνωσία;

Να κάνεις τότε διάλογο με τον νοητό εαυτό σου, από εδώ και στο εξής. Το όνομα μου δεν το ζήτησα να μπει κάπου, μην παρανοείς τα λόγια μου. Την επιλεκτική σου οπτική στα όσα είπα, στον διάλογό που κάναμε όμως, την βλέπω ως φίμωση της γνώμης μου. Να κουβεντιάζεις οπότε μόνος σου, από εδώ και στο εξής, δεν μας χρειάζεσαι, ώστε να αναλύεις τα κείμενα σου. Κάτσε μόνος σου.

Για ποιον λόγο δεν εμφανίζονται τα σχόλια μου στην ανάρτηση σου; κάνεις σαν ά-λογο τώρα, γράφοντας στην δική μου ανάρτηση, διότι διαγράφοντας τα σχόλια μου και απενεργοποιώντας τα σχόλια μου στο δικό σου προφίλ δηλώνεις ότι φοβάσαι να με αντιμετωπίσεις δημόσια στους δικούς σου "φίλους" και όλα αυτά προέκυψαν λόγω της άγνοιας σου περί Αυτογνωσίας.

Αν άφηνα τον διάλογο μας όπως είναι, δεν θα ήταν Λόγος, αλλά αισθητός λόγος, διότι η συγκεκριμένη ανάρτηση στο μπλογκ αφορά τον Διά-Λογο και μόνον, διά του Λόγου, και όχι διά των ά-λογων αισθήσεων που συζητάμε τώρα.

Κάνεις λάθος, ομιλώ με τον νοητό μου εαυτό και στην δική μου ανάρτηση, όπως έκανες κι εσύ. (Πάρε ένα δείγμα φίμωσης και της δικής σου γνώμης) Δούναι και Λαβείν. Δεν επιθυμώ να εμπλακούν οι άλογες αισθήσεις κανενός εκεί. Εκτός της παρουσίας της αγαπημένης μου δασκάλας Σοφίας, εξάλλου... γιατί να την εμπλέξω σε όλο αυτό; Όσο για το κείμενο, είναι ανούσιο κατά την γνώμη μου, να μιλάς μόνος σου απευθυνόμενος όμως σε κάποιον... αν τύχαινα να το διαβάσω, θα απορούσα με την διατύπωση. Δεν προτιμώ να με προσθέσεις μέσα, λάθος το βλέπεις. Να το αναδιατυπώσεις, σαν να μιλάς σε πρώτο πρόσωπο εννοώ, με την ένστασή μου.

Παράδειγμα: άκουσες για πόλεμο και καταίδρωσες.

Είσαι και δημιουργός μην το ξεχνάς...πως ότι σκέφτεσαι και αισθάνεσαι αυτό δημιουργείς...όπως λοιπόν αυθυποβάλλεται το σώμα σύμφωνα με τις αισθητές σου σκέψεις, το ίδιο μεταβάλλεται και η μοίρα σου ως ανθρώπινο σώμα της Γης, αλλά και το πεπρωμένο σου. δηλαδή το μέλλον σου όσον αφορά σε ποιον κόσμο θα ζήσεις στην επόμενη..ζωή σου.


Τι είναι αυτό????? Όλα αχταρμάς, επειδή βαριέσαι να τα βάλεις σε μια σειρά, εκτός από της πρώτη συζήτηση με την Φιλιώ, που καταλαβαίνει ο αναγνώστης τι λες. Τα υπολοιπα είναι αυναρτησίες, όπως τα έχεις τοποθετήσει. Ή βάζεις τις απαντήσεις σε κάθε κομμάτι διαδοχικά για να βγει νόημα, ή κάνεις έναν μονόλογο, αλλάζοντας το πρόσωπο που έχει γραφτεί στον διάλογο. Αυτό λέω.

"-Σιγά μην μου μοιάσεις πόσο δε να με ξεπεράσεις χα! χα!"

"-Κράτησε αυτό...μπορείς να είσαι το παν, αλλά προτίμησες να ζήσεις διαχωρισμένη από το παν, μέσα σε ένα σώμα αβατάρ."


Το πρώτο είναι άκυρο, δεν χρειαζόταν να μπει ΚΑΝ, αλλά η άλογη φύση σου, το ήθελε μέσα, κι όχι ο νοητός σου εαυτός...μην τρελαθούμε τώρα. Και στο δεύτερο, απλά αφαιρείς το: Κράτησε το αυτό... Και απλά φιλοσοφείς μόνος σου, με το υπόλοιπο που το αλλάζεις... .μπορείς να είσαι το παν, αλλά προτίμησες να ζήσεις διαχωρισμένος από το παν, μέσα σε ένα σώμα αβατάρ.

Δεν έχει φύλο ο δια-λογος... (διαχωρισμένη;;;) Αφου υποτίθεται μιλάς μόνος σου, οπότε μιλάς στο άτομο γενικά που το διαβάζει.


Πάντα μιλάω σε δύο πρόσωπα, ένα το άλογο και ένα το λογικό αν δεν το κατάλαβες τόσο καιρό.

το άλλο πρόσωπο είναι θηλυκό; και εμφανίζεται μέσω της δικής μας συζήτησης αυτό; Οκ.

Ναι, αλλά δεν αναφέρω στην εκεί ανάλυση του μπλογκ που κάνω το όνομα σου. Αφορά την συζήτηση που κάνω εκεί με τον εαυτό μου σε τρίτο πρόσωπο αναλύοντας τα δεδομένα.


Καλώς..νομίζω ότι εμείς οι δυο δεν έχουμε κάτι άλλο να συζητήσουμε, διότι είναι αδύνατον να συνεννοηθούμε, οπότε ήρθε ο καιρός να συνεχίσει ο καθένας μας ξεχωριστά τον δρόμο του. ελεύθερα, όπως ο ίδιος το νομίζει, διότι δεν έχουμε κάτι κοινό να μας ενώνει.

Πραγματικά... απλώς εγώ ήθελα να σε έχω φίλο μου, και επέμενα... όμως δεν ξέρεις, τι είναι ούτε η φιλία, ούτε να δίνεις, αλλά μόνο να παίρνεις και μετά το γυρνάς, ότι εγώ δεν ξερω να δίνω... Κάνεις μεγάλο λάθος, γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήμουν με κάθε τρόπο, κοντά σου για να σε στηρίξω, να σε ενθαρρύνω, να σε ευθυμήσω να σου κάνω παρέα και να αναλύουμε τα κείμενα με πολύ χαρά... Εσύ πάντα με είχες γραμμένη και με χρησιμοποιούσες για τις αναλύσεις σου. 

Γιατί λες να έφυγε και η Ρέα; Για τον ίδιο λόγο... δεν ξέρεις να είσαι φίλος και να μοιράζεσαι... Έχεις μόνο απαιτήσεις. Και αυτή είναι η αλήθεια. ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΑΣΚΑΛΕ! Κάπου εδώ τελειώνει το μάθημα μας. Καλή επιτυχία στον δια-λογο σας λοιπον.

Απ'ότι κατάλαβα τόσο καιρό δεν κατανόησες απολύτως τίποτα από όσα συζητήσαμε. Οσο για τη Ρέα προτίμησε να μην συμμετέχει διότι δεν ήθελε έναν διά-λογο όπου θα συμμετείχες ταυτόχρονα κι εσύ.

Τώρα τι θα κατανοήσεις από αυτά που σου είπα, είναι δικό σου θέμα αποκλειστικά, και όχι δικό μου. Νομίζω δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε, διότι δεν κατανόησες τίποτα ούτε για μένα, μα πιο πολύ τον λόγο της ανάλυσης μου στο μπλογκ που διαθέτω.
Καλή συνέχεια..


Δεν υπήρχε πλέον αυτό το θέμα, με την Ρέα που λες, διότι την είχα μπλοκάρει κι εκείνη το ίδιο, οπότε αυτό το επιχείρημα δεν ευσταθεί, βρες άλλο για να νιώσεις καλύτερα. Εξάλλου, μπορούσατε να μιλάτε και μέσω e-mail ανενόχλητοι... οπως και κάνατε. Ξέρω περισσότερα από όσα πιστεύεις, για αυτό το θέμα και γιατί έφυγε. Όσο για το πόσα κατανόησα από αυτά που κουβεντιάζαμε, θα σου πω μόνο αυτό. ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΡΕΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑΝ ΑΚΡΗ... ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ. Σου εύχομαι τα καλύτερα δάσκαλε! Καμία πίκρα ή θυμό μαζί σου, απλά φτάσαμε στην διασταύρωση και επιλέγω διαφορετική διαδρομή από εδώ και πέρα να διαβώ! Καλή συνέχεια..


Καλώς, πίστευε ότι θέλεις εσύ να πιστεύεις, είναι η δική σου επιλογή ο δικός σου τρόπος σκέψης. ..που διαχωρίζει, και ότι χωρίζει δεν ενώνεται ξανά.


Κι επειδή δεν είμαι αγνώμων, ένα μεγάλο ευχαριστώ ειλικρινά, για όλα όσα μου έμαθες, Να είσαι καλά!

Εγώ πάλι από την δική μου πλευρά, ποτέ δεν ευχαριστώ κάτι που μόνον δίνει απλόχερα χωρίς τίποτα να ζητά....είναι θέμα αυτογνωσίας.Έχεις πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσεις στην αυτογνωσία και φαίνεται απο τα λεγόμενα σου και τις πράξεις σου αυτό. Βρίσκεσαι σε αυταπάτες ακόμα. Τσιγκούνης είσαι στο να μοιράζεσαι το οτιδήποτε. Απλόχερα δίνεις μόνο προσβολές, οι οποίες δεν με αγγίζουν, για να μην νομίζεις, ότι το βλέπω με την θνητή μου φύση. Διότι δεν επηρεάζομαι, αυτή την στιγμή από αυτήν. Και ο τίτλος της ανάρτησης σου: Σας φαίνομαι εγωϊστής; χα χα ...EIΣΑΙ... Δεν έχεις περάσει σε άλλο επίπεδο ακόμα, για να ΜΗΝ... το επισημαίνω μόνο για να κάνεις εργασία με τον εαυτό σου... και να το παραδεχτείς.


morfeas sky k Georgia
Αγαπημένο μου κοριτσάκι, Tζίνα, η Ρέα είμαι αλλά μην το πεις πουθενά!! Η απόσταση και ο χρόνος με έκαναν να καταλάβω πόσο πολύ σας έχω αγαπήσει και τους δύο και πόσο μοναδικά και ανεπανάληπτα περάσαμε την περσινή χρονιά. Ακόμα και σκοτωμένοι, ακόμη και μέσα από τα μπλόκα, ακόμα και από τις κλειδαρότρυπες, ήταν αγάπη, ήταν γνώση, ήταν ένας μαγικός κύκλος ανθρώπων που ο καθένας με τον τρόπο του έδινε τα ρέστα του για την πολυπόθητη αυτογνωσία. Και δεν τα πήγαμε άσχημα. 

Μην τα παρατάς, κουκλίτσα μου. Ήταν μια τόσο θαυμάσια ανταλλαγή γνώσεων αυτή η τελευταία. Σας παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον, Τζίνα, έχεις μελετήσει πολύ, έχεις γίνεις ένα πολύ αξιόλογο κορίτσι. Βλέπε μόνο τα σημαντικά και άφηνε στην άκρη αυτά που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη ο αγαπημένος μας Μορφέας. Πάρε τον χρόνο σου. Σκέψου το. Σας φιλώ και ελπίζω να χαρώ πολλές πολλές ακόμη συζητήσεις σας.


Αχχχχχ.... που είσαι βρε συμμαθητριούλααα που μ' άφησες μόνη με το θηρίοοο;;;; (βλέπει Survivor Πανοραμα τώρα, στον κόσμο του :P) Ήξερα ότι κάπου εδώ τριγύριζες βέβαια... σε ένιωθα κι έλεγα κάπου θα φανεί, που θα πάει; Επέστρεψες δριμύτερη; Τώρα θα σας αφήσω να τα λέτε εσείς, και θα παρακολουθώ από μακριά, άλλωστε όπως μου εκμυστηρεύτηκε μια φορά ο δάσκαλος, είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος που συνάντησε εδώ στην G+ Τώρα θα αποσυρθώ για κάποιο διάστημα και θα σας χαίρομαι... σειρά μου!!! Μεγάλη αγκαλιά σε κάνω, γιατί σε πεθύμησα η αλήθεια είναι...χιχιχι! Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Πολλά φιλάκια κι από μένα!!!!

Δεν επέστρεψα καλό μου. Ένα γκεστ κάνω για να αποφύγουμε έναν δια-χωρισμό στα καλά καθούμενα. Μου αρέσει τόσο να σας διαβάζω. Η χημεία σας είναι καλή. Του 10. Ξεκουράσου αν θέλεις μία δυό μέρες. Αν και νομίζω οτι αύριο θα είσαι εντάξει. Έχε υπ´ όψιν σου οτι κανείς δεν ξέρει να συνδιαλέγεται με το θηρίο όπως εσύ. Έτσι τους θέλει τους διαλόγους σας. Μοιρασμένους σε ρόλους. Εσύ θα είσαι η γήινη κι αυτός ο εξωγήινος που προσπαθεί να σε σώσει. Και τάχα εσύ δεν θα καταλαβαίνεις, γιατί ο εξωγήινος αυτός είναι πολύ εξελιγμένος νοητικά. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν καταλαβαίνει την αξία και την ευφυία σου και το πόσο άπιαστη έχεις γίνει από το πολύ διάβασμα. Ένα θεατρικό είναι, Τζινάκι. Ένα παιχνίδι με δύο ρόλους. Παίξε καλά τον δικό σου, όπως και το κάνεις, κι άσε τον morfeas sky να παίζει τον δικό του όπως νομίζει και του αρέσει. Όταν τσαντίζεσαι εξαφανίσου για λίγο. Μην κάθεσαι και διαπληκτίζεσαι. Αυτά. Φιλάκι. Γεια.

Τα ρέστα μου...είσαι απίστευτη, ο τρόπος που τα λες, το πόσο βρίσκεσαι μέσα στο μυαλό μου, τι να πρωτοπώ, με κέρδισες από την πρώτη στιγμή, αλλά οι συνθήκες δεν μας θέλουν να είμαστε εδώ μαζί, είναι θέμα χημείας, δεν χρειάζεται να σου πω κάτι περισσότερο..η σιωπή μου ως απάντηση..να'σαι πάντα καλά.


Ευχαριστώ, morfeas sky.

Μ'έστειλες τώρα με το "morfeas sky" ..ξέρεις εσύ. αχ..Have A Nice Day
Και για τιμωρία πρέπει να δω για εκατοστή φορά την συγκλονιστική αυτή λήψη. axaaa
Εντάξει, θα το ξαναδώ.


χα χα να μάθεις! που έμπλεξες με τον Μορφέα.


Χαχαχαχα!!! Ναι... μην παραλείψεις φιλενάδα!!! Αχ... Αχαχαχαχαχα!!!!

Εσύ μη μιλάς!..είσαι τιμωρία~!


Αχαχαααα θα πνιγώ. Υπήρξαμε αχτύπητη ομάδα. Και πάντα θα είμαστε εν δυνάμει. 

Δάκρυσα από τα γέλια...αχχ... ήμασταν τρελόπαιδα... χαχαχα!!! τώρα γέρασε κι ο εξωγήινος και παρεξένεψε. Όποτε θα παίζουμε οι δυο μας που είμαστε κοριτσάκια χαρωπά και τσαχπίνικα!!! Γιούπιιιιι!!!

Εγώ δεν ξέρω τίποτα..


Εσένα σε πήγαμε ένα απόγευμα στο ΚΑΠΗ και σε αφήσαμε εκεί, πάμε να πάρουμε τσιγάρα... κάτσε να μας περιμένεις...χαχαχα!!! (Τιμωρία κι εσύ!)

Θα σου βάλω κι'άλλη τιιμωρία, γι'αυτό πρόσεχε ..όταν μιλά ο morfeas sky εσύ θα κάθεσαι προσοχή! άντε θνητή που θέλεις να γίνεις και θεά.

Πάντα έτσι ήταν. Και μάλιστα πρέπει να παραδεχθείς οτι τώρα είναι καλύτερος. Μην σε πιάνει η απληστία σου. Τι άλλο θες; Είσαι η πρωταγωνίστρια στο πιο πρωτοποριακό και σοφιστικέ προφίλ της γκουγκλ. 

Φαντάσου ξενέρωμα άμα φύγεις. Θα μιλάς με τον Νι......ο και την Σο...
αχααχαααΑ Θα το σβήσω αμέσως. 

Respect!!

Αχ... δεν μπορώ άλλο... με άκουσε όλο το τετράγωνο, με πόνεσε η κοιλιά μου και το σαγόνι μου από τα γέλια. Τι ωραίες στιγμές, που ξαναζήσαμε, μανίτσα μου... Την αγάπη μου σου στέλνω! Όσο για τα υπόλοιπα, τι θες και τα λες τώρα και ποιος τον διαβάζει, που θα λέει τα απίστευτα κοπλιμέντα για την πάρτη του και το προφίλ του... χαχαχα!!! Αχ θεε μου... γιατί;

Αχαχαχαχααα Εμείς τον διαβάζουμε. Υπάρχουν πιστεύεις εκλεκτότεροι αναγνώστες από μας εδώ μέσα;


Tι το κάναμε εδώ; American Bar;
Διάλλειμα να συνέλθω γιατί με κάνατε να συμπεριφέρομαι σαν θνητός..


Προσοχή σε σένα... ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ!!! Μάλλον θα μπερδεύτηκες... εγώ είμαι εκκολαπτόμενη Θεάρα κι εσύ ένας εξωγήινος γεροξεκούτης. Μπου!χα!χα!!!

Ακούς, θνητή; Να είσαι καλό κορίτσι και να αναγνωρίζεις αυτό που σου προσφέρεται.

Αχαχααα δεν είχα διαβάσει τι του έγραψες. Άριστα δέκα στην κωμωδία. Αλλά στο μάθημα να είσαι φρόνιμη.


Έχω μπλέξει εδώ μέσα, με μια θνητή, που το παίζει θεά με IQ καρύδας...Αντε Γεια!!

Είδες τι μου κάνει; πάλι μπάχαλο έγινε η ανάρτηση


Χαχαχαα ψαρώνει όμως εύκολα. Τα παίρνει όλα τοις μετρητοίς.
Μπάχαλο αλλά είχαμε καιρό να γελάσουμε έτσι ξέγνοιαστα. Σβήστα μόλις τελειώσει το πάρτυ δια-χωρισμού.


Να πηγαίνω τότε, μην σου χαλάω το προφίλ σου. Για την φιλενάδα μου ήρθα...φιλενάδα μόνο η κωμωδία μου αρέσει, το ξέρεις αφού!!! Πήρα πτυχίο από τον Ερμή τον Τρισμέγιστο αυτοπροσώπως, δεν χρειάζομαι μεταπτυχιακό μου είπε.

Απορώ!..πως μια τόσο σοβαρή ανάρτηση που την αναγράφω στην εδώ ανάρτηση και στο μπλογκ φτάνει στο κατώτατο επίπεδο αυτό! ουφ..πάω να δω SurvivorΝαι χρυσό μου. Σου ζητώ όμως να μείνεις για το χατήρι μου. Αφού το ξέρεις οτι οι διάλογοι σας είναι αριστουργήματα. 
Και μη μου πεις οτι δεν έχουν γέλιο.
Καληνύχτες παιδάκια.
Καληνύχτα, Gina
Καληνύχτα, morfeas sky
Καληνύχτα, Ρέα
Καληνύχτα, John boy

Θυμάστε;
Jon boy δεν με ενδιαφέρει αν θα σβήσετε τα σχόλια σας διότι τα αντέγραψα στο μπλογκ χα χα
Αλλά μου δώσατε την έμπνευση να διαχωρίσω τον διάλογο σε δύο τμήματα..για τιμωρία τον δεύτερο διάλογο τον ονόμασα ...
Ακολουθεί:
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ
Αντε Γεια!!>>morfeas skyΣχόλια