TO ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ - ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ - Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣTO ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΜΗΧΑΝΗ-ΜΑΤRIX

Και τι διαβάζω;
Απεδείχθη ότι το DNA μας είναι Συνδεδεμένο σε ένα Συμπαντικό «Διαδίκτυο»

Δηλαδή το dna μας είναι το κτιστό πνεύμα..ίσως και μία μίξη με το πνεύμα της ψυχής μας, αν ισχύει αυτό που λέει, ότι συνδέεται και με τα ανώτερα σύμπαντα, διότι μόνον η θεϊκή ανθρώπινη ψυχή μας το μπορεί! διότι κατέχει όλες τις ενέργειες των Επτά (φύσεων) της Αρμονίας..όχι η κτιστή ψυχή διότι αυτή εμπεριέχει μόνον τις ενέργειες του πνεύματος της Αρμονίας μίας εκ των επτά φύσεων στην οποία ανήκει.

Ναι, το έχω διαβάσει παλιότερα αυτό, που έψαχνα γιατί δεν χρησιμοποιούμε πλέον το 12κλωνο DNA μας, όπως έκαναν στην Αρχαιότητα... αν δεν κάνω λάθος. Το διάβασα σε ένα βιβλίο και μου κίνησε την περιέργεια να το ψάξω εκτενέστερα ... ρίξε μια ματιά. Πιστεύω ότι συνδέεται άμεσα, με την θεική ανθρώπινη ψυχή μας...
cosmiclight-gaia.blogspot.gr - Η επανασύνδεση του DNA


Το διάβασα και βλέπω ότι όλα έχουν άμεση σχέση με το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη μας. Και την πληροφορία που ενυπάρχει μέσα της. Αν τώρα κάποιοι μπόρεσαν και άνοιξαν διόδους στο ενεργειακό πλέγμα της Γης, τότε μπορούν να περάσουν την πληροφορία που θα μας αφυπνίσει θέλω να πιστεύω.

Ας περάσει το πνεύμα του Ανθρώπου δεύτερου θεού μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης, και τότε θα δεις! Δεν θα χρειαστεί να το αναζητάμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του μέσα από την ψυχή μας, διότι το Αληθινό Πνεύμα θα ενυπάρχει πλέον παντού και θα μας οδηγεί συνειδητά πλέον!

Εκεί να δεις ανακαίνιση του πλανήτη και μαζική αφύπνιση της παγκόσμιας συνείδησης.


Κράτησε αυτή την πληροφορία που μόλις έδωσα... ένιωσα την δόνηση της. Πολύ δυνατή πληροφορία.

Οι Ελεγκτές της Ανθρωπότητας, Γνωρίζουν για το "Δικαίωμα Ανάληψης των Ψυχών". Και Παρά τις Προειδοποιήσεις, Πραγματοποιούν Δολοφονικά Σχέδια, Ώστε να την κρατήσουν, Ελεγχόμενη και σε Άγνοια. Ώστε να Κρατήσουν την Συχνότητα του Πλανήτη Χαμηλή και Στοχεύοντας να Αφανίσουν Μεγάλο Μέρος του Πληθυσμού, με Κάθε Μέσο. Τα Τελευταία τους χαρτιά. Έπονται Πολύ Σκληρά. Αλλά το Φως Δεν Έχει Πει Ακόμα την Τελευταία Λέξη. 


Πολλά Επιτρέπονται, να συμβαίνουν για Σοφούς Λόγους, που Εμείς Δεν Γνωρίζουμε, Αφού Αδυνατούμε να Δούμε Ολόκληρη την Χρονοεικόνα του Θεικού Σχεδίου. Ένας Σημαντικός Λόγος που το Σκότος Μεσουρανεί, στη Γη, Είναι το Συλλογικό Κάρμα της Ανθρωπότητας. Είναι άγνωστο το Γήινο Χρονοπλαίσιο, του Μετασχηματισμού, Επειδή οι Συντεταγμένες είναι Ρευστές και Ανασυντάσσονται Διαρκώς. 

Η Ταχύτητα της Αλλαγής θα Εξαρτηθεί, Κυρίως Από την Συλλογική Στάση των Ανθρώπων. Ακόμη και από το Πως Ενεργούν Ξεχωριστά ως Μονάδες. Οι Άνθρωποι όμως θα Λυτρωθούν Γρηγορότερα, Από τα Συλλογικά Καρμικά τους Μαθήματα, Μόνο Οταν Διδαχθούν Ταυτοχρονα, Συλλογικά Από Αυτά. Ίσως Ένα "Μεγάλο Σοκ" Καταστεί το Εφαλτήριο Αφύπνισης, της Έσω Ψυχής...

ένα να ξέρεις..η συλλογική αφύπνιση της ανθρωπότητας θα επέλθει μόνον με την κατάρρευση του σκοτεινού ενεργειακού πλέγματος του πλανήτη.
Αυτή την στιγμή εισήλθαν οι μονάδες αφύπνισης, ώστε να ετοιμάσουν από μέσα την κατάρρευση του πλέγματος.Το διαισθάνθηκες ότι εισήλθαν οι μονάδες αφύπνισης στον Πλανήτη μας και ετοιμάζουν την κατάρρευση του ενεργειακού πλέγματος;

Ο Ερμής Τρισμέγιστος αναφέρει ότι ο κάθε ουρανός-πλανήτες-Απλανείς αστέρες, γαλαξίες, περικλείονται με τον Αιθέρα εξωτερικά και εσωτερικά με τις αντίθετες κινήσεις (Λόγος-πνεύμα του πυρός) για να στηρίξει τον κάθε ουρανό ξεχωριστά, είναι το ενεργειακό πλέγμα που βρίσκεται στο καθαρό άϋλο της φύσης δημιούργημα, και περικλείει μέσα του το πνεύμα της μίας φύσης εκ των επτά φύσεων-ενεργειών της Αρμονίας,  που ενυπάρχει εσωτερικά σε κάθε Ουρανό,  είτε των πλανητών, είτε των Απλανών, είτε του γαλαξία, είτε έξω από τον γαλαξία που βρίσκεται ο Ογδοος Ουρανός του κτιστού κόσμου.


Και από τι περικλείεται ο ουρανός του πλανήτη μας;
Από τον κτιστό Αιθέρα! Το κτιστό πνεύμα!!!! Αυτό είναι το σκοτεινό ενεργειακό πλέγμα!!

Από έξω περικλείεται ο πλανήτης από τον Αιθέρα, του πυρός και πνεύματος, και εσωτερικά περιβάλλεται από το κτιστό πνεύμα της φύσης.   (ατμόσφαιρα-πληροφορία - matrix - κτιστό νοερό πνεύμα -φωτιά-αέρας, που εκδηλώνεται με τα σώματα από γη-νερό).

Μόλις λύθηκε ένας πολύ μεγάλος γρίφος που με απασχολούσε εδώ και χρόνια!

Όπως λοιπόν γράφουν τα Ερμητικά κείμενα, ο Διοικητής Ουρανός του πιο κατωφερή Ουρανού-υλικού πλανήτη της Γης, εκ των Επτά Ουρανών,  είναι ο Δίας-Ουρανός ο Αιθέρας, (Πυρ και Πνεύμα)  ο οποίος περικλείει τον Ουρανό εξωτερικά με τον Λόγο του-Αιθέρας- Πυρ και Πνεύμα, όπως με τον ίδιο τρόπο περικλείει εξωτερικά και τον δικό μας γαλαξία, και εισέρχεται ως Αιθέρας στο καθαρό της φύσης άϋλο δημιούργημα του γαλαξία και στηρίζει τον ουρανό-γαλαξία από μέσα εσωτερικά, οπότε δημιουργείται το ενεργειακό πλέγμα που κρατά τον γαλαξία ο Αιθέρας-κτιστό πνεύμα..


Ο Δίας λοιπόν, ο Διοικητής, ο Παντόμορφος, μέσα στον γαλαξία δημιούργησε τα δικά του δημιουργήματα, τα δικά του θεϊκά σώματα του πυρός και πνεύματος, δηλαδή ενεργειακά σώματα του πυρός που φέρουν το δικό του Πνεύμα, που ενώθηκε με τα πιο ελαφρύ στοιχείο της Υλης την φωτιά που ενυπάρχει στο δοχείο της Υλης μέσα στον γαλαξία, και γεννήθηκαν οι 36 Δέκαρχοι θεοί, με το ενεργειακό σώμα του πυρός και πνεύματος.

Οι 36 Δέκαρχοι θεοί ( 12 θεοί χ3) τα θεϊκά σώματα του Διοικητή Δία, είναι τα γεννήματα του Δία, δημιουργούν τον κόσμο της Υλης με τα Τέσσερα στοιχεία, ενεργώντας στο δοχείο της Υλης που ενυπάρχει στον γαλαξία, αλλά και δίνοντας την ζωή στους πλανήτες με τις δικές του κτιστές ψυχές που φέρουν το ανάλογο πνεύμα της φύσης, το οποίο δεν έχει ελεύθερη επιλογή, και ενεργούν μέσα από το πνεύμα της φύσης των πλανητών, και οδηγούν όλα τα έμβια άλογα όντα που τους δίνουν την νοερή ζωή με αρμονία αφού όλα οδηγούνται χωρίς δική τους ελεύθερη επιλογή από το πνεύμα αυτής της γήϊνης φύσης.

Οι κτιστές άλογες ψυχές λοιπόν, δεν έχουν ελεύθερη επιλογή, και από την μοίρα τους υποχρεώνονται να ενσαρκώνονται τα γένη και τα είδη συνεχώς, ανανεώνοντας όσα έμβια σώματα φθείρονται και πεθαίνουν υποχρεωτικά μέσα στους Επτά Ζωφόρους Ζωδιακούς κύκλους, των πλανητών, δίνοντας την νοερή άλογη ζωή στα τέσσερα στοιχεία της Υλης..δηλαδή γεννιούνται στην μήτρα με τους αριθμούς όλα τα άψυχα σχήματα και οι μορφές που μπορεί να πάρει η Υλη, και με τις ψυχές δημιουργούνται στην μήτρα όλα τα έμβια σώματα, γένη και είδη των σωμάτων, που μπορούν να γίνουν η ζωή.

Και όλα συνδέονται μεταξύ τους και οδηγούνται από τον Δία στην φύση της Γης, και ο Δίας οδηγείται από τον Κρόνο τον δεύτερο Νου δημιουργό ο οποίος είναι ο κυρίαρχος των Επτά φύσεων-Ουρανών του κτιστού κόσμου όπου συμβαίνει το γίγνεσθαι.


 Διότι οι Επτά Διοικητές, είναι τα Επτά δημιουργήματα του κτιστού δεύτερου Νου δημιουργού, δηλαδή του Κρόνου.Με τον ίδιο τρόπο κάθε ηλιακό σύστημα περικλείεται από την ενέργεια του πυρός και πνεύματος που κατέχουν οι 36Δέκαρχοι, και ενεργούν σχηματίζοντας το εξωτερικό ενεργειακό πλέγμα που περικλείει τον Ζωδιακό κύκλο του Αστέρα ήλιου. (ηλιακό σύστημα). Αλλά και το εσωτερικό ενεργειακό πλέγμα που στηρίζει από μέσα στον Ζωδιακό κύκλο του ηλιακού μας συστήματος.

Ενεργούν οι 36 Δέκαρχοι και δημιουργούν τον Αστέρα-ήλιο, και τους πέντε πλανήτες, την σελήνη και την Γη, δίνοντας τους κίνηση όπως το θέλει ο Ουρανός Διοικητής των Επτά φύσεων.

Μέσα από την Πύλη του Ήλιου, του δικού μας άστρου, του δικού μας Ζωδιακού κύκλου, εκπέμπεται και διοχετεύεται η ενέργεια του πυρός στο ηλιακό σύστημα γεμίζοντας τον χώρο με ενέργεια και το ανάλογο πνεύμα της εκάστοτε φύσης ανάλογα με την σύνθεση της με τα Τέσσερα στοιχεία.

Εισέρχεται από τον Απλανή Αστέρα το Αγαθό Φως γεμίζοντας τον χώρο του ηλιακού μας συστήματος με το πνεύμα του πυρός, και πλέον το πνεύμα του πυρός βρίσκεται Πανταχού Παρών και τα πάντα Πληρών.

Και γεννιέται το πνεύμα της φύσης του Ζωδιακού κύκλου-ηλιακού συστήματος.


Εκπέμπει λοιπόν ο δικός μας αστέρας-ήλιος την ενέργεια του πυρός και πνεύματος μέσα στον κλειστό χώρο του πλανήτη μας εσωτερικά από τις ενεργειακές πύλες, ενώνεται με τα Τέσσερα στοιχεία της Γης, και δημιουργείται το πνεύμα της φύσης του πλανήτη μας.

Και πλέον περιβάλλεται ο Ζωδιακός κύκλος-ηλιακό σύστημα, από αυτό το πνεύμα του πυρός που βρίσκεται πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών, αλλά και κάθε φύση των πλανητών, αλλά και των Α-πλανών.

Είναι το πνεύμα της φύσης του Ζωδιακού κύκλου των Επτά φύσεων των Απλανών και των πλανητών, οι οποίες δημιουργήθηκαν για τον Ανθρωπο δεύτεφρο θεό Ζωή και Φως, ο οποίος θέλησε με τις δικές του ανθρώπινες ψυχές που φέρουν το δικό του Νου να ζήσει και κατανοήσει την κτιστή δημιουργία την οποία εξουσιάζει.

morfeas sky


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Με λίγα λόγια, ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως, εμφανίστηκε με όλες τις ενέργειες των Επτά Διοικητών των επτά φύσεων μέσα στον κόσμο του Διοικητή του πιο κατωφερή Ουρανού, (πλανήτης Γη) του Διοικητή Δία.

Το πνεύμα της φύσης του πλανήτη ερωτεύτηκε τις ενέργειες των Επτά Διοικητών που εμφανίστηκαν μπροστά της που κατείχε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός.

Ενώθηκαν ο Άνθρωπος δεύτερος θεός με το πνεύμα της φύσης του πλανήτη. Από την ένωση αυτή με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, το πνεύμα της φύσης απέκτησε όλες τις ενέργειες της Αρμονίας των Επτά φύσεων που κατείχαν οι ανώτεροι Επτά Διοικητές Ουρανοί.
Και το πνεύμα της φύσης ευθύς δημιούργησε ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΙΣ (στο ηλιακό σύστημα) όμοιες με τις φύσεις των Ανώτερων Επτά Ουρανών.

Και επίσης δημιούργησε Επτά ανθρώπινα σώματα ένα για κάθε φύση που θα ενσαρκωθούν οι ανθρώπινες ψυχές.


Επτά Ανθρώπινα σώματα, όμοια με τα σώματα των Επτά φύσεων των Επτά Ουρανών Διοικητών, σώματα αρσενικοθήλυκα, και όχι διαχωρισμένα σε αρσενικό και θηλυκό.Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός δημιούργησε τις δικές του ανθρώπινες ψυχές που φέρουν τον δικό του Λόγο, του πυρός και πνεύματος, για να ενσαρκωθούν τις Επτά φύσεις των ανθρώπινων σωμάτων που δημιούργησε για τον Άνθρωπο δεύτερο θεό το πνεύμα της φύσης.

Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός ενδύθηκε τα Επτά ανθρώπινα αισθητά σώματα δίνοντας τα την ζωή, με τις δικές του θεϊκές ανθρώπινες ψυχές, που φέρουν το δικό του ΘΕΙΚΟ ΝΟΥ 

ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ. Ωστε να τα καθοδηγεί ο Άνθρωπος δεύτερο θεός.


Και άρχισε να δημιουργεί τον κόσμο και να συμμετέχει στην ζωή ο Άνθρωπος δεύτερος θεός πλέον ως δημιουργός των πάντων, μαζί και με τις δικές του ανθρώπινες ψυχές, που πλέον ενσαρκώθηκαν τα ανθρώπινα αρσενικοθήλυκα σώματα μέσα σε όλες τις Επτά φύσεις των Επτά Ουρανών που δημιούργησε το πνεύμα της φύσης για τον Άνθρωπο.


Και τότε ο Κρόνος ο κτιστός δεύτερος Νους δημιουργός του κτιστού κόσμου των Επτά Ουρανών Διοικητών, και των Επτά φύσεων, που είχε χάσει πλέον όλες τις εξουσίες του από τον Ανθρωπο δεύτερο θεό, διαχώρισε ΒΙΑΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΣΏΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΑ  ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΑ, διότι το πνεύμα της φύσης της Γης που ενώθηκε με τον Ανθρωπο δεύτερο θεό ήταν το δικό του κτιστό πνεύμα.


Διέλυσε δηλαδή τον σύνδεσμο της Αρμονίας στην φύση της Γης που είχαν ενωθεί με Αρμονία με τον Ανθρωπο δεύτερο θεό γεννώντας η φύση τα ανθρώπινα αρσενικοθήλυκα σώματα. (Αδάμ).

Φέροντας με αυτόν τον τρόπο την Αταξία στην φύση της Γης. 


Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός εγκλωβίστηκε στην φύση που διοικεί πλέον πάλι ο Κρόνος, αφού εγκλώβισε τις ανθρώπινες ψυχές στην ΑΓΝΟΙΑ των διαχωρισμένων ανθρώπινων σωμάτων, φέροντας την ΛΗΘΗ στις ενσαρκωμένες ανθρώπινες ψυχές, διότι το πνεύμα της φύσης, δηλαδή τα ανθρώπινα σώματα και η λογική τους, πλέον δεν οδηγείται από το Νου του Ανθρώπου δεύτερου θεού, αλλά από το κτιστό πνεύμα του Κρόνου! τον δεύτερο Νου δημιουργό.

Σήμερα λοιπόν, μέσα στον πλανήτη μας υπάρχει μόνο το κτιστό πνεύμα της φύσης που πλέον εξουσιάζει ο Κρόνος,  και εμείς εγκλωβιστήκαμε στην ΛΗΘΗ διότι χάθηκε η επαφή μας με το πνεύμα του Ανθρώπου δεύτερου θεού το οποίο μας οδηγούσε.

Και για αυτό μόνον μέσω της ψυχής μας μπορούμε να εκπέμψουμε σήμα ώστε να έρθουμε σε επαφή με τον άνθρωπο δεύτερο θεό. 

Αυτό λοιπόν σημαίνει διάλυση του συνδέσμου της Αρμονίας!
Ο Άνθρωπος που είχε ενωθεί με το κτιστό πνεύμα πλέον λύθηκε αυτός ο σύνδεσμοςτης Αρμονίας!! Απο τον Κρόνο.

Και έμειναν όλες οι ανθρώπινες ψυχές εγκλωβισμένες υπό το έλεος του εκπεσών κτιστού Δημιουργού στην Λήθη των κτιστών ανθρώπινων διαχωρισμένων σωμάτων.


morfeas sky
.................................................


Και μεταφέρω τα εξής: " Ο Τιτάνας Κρόνος Κυριολεκτικά "Έφαγε Τα Παιδιά Του" Όταν Αποστάτησε, Από το Θεικό Σχέδιο - Πρόγραμμα, Υπέρ των Ανθρωπίνων Δημιουργημάτων κι Εναντιώθηκε στους Ολύμπιους, Συμμαχώντας με τους "Αντι-Δημιουργούς" για την Εκφύλιση του Σχεδίου. 

Και Τελικά τα Γεγονότα, Διασκευάστηκαν στο Σημερινό Κόσμο, ως Παραμύθι για Μικρά Παιδιά. 

Η Παλαιά και Καινή Διαθήκη, η Αποκάλυψη Του Ιωάννη, αν και στο Πλείστον τους Διασκευασμένες, Περιγράφουν , Κοσμικούς Συμβολισμούς και Μυητικές Παραβολές. 

Όταν τα Ιστορικά Γεγονοτα της Πρότερης και Πρόσφατης Αρχαιότητας, Ιδωθούν Φιλελευθέρως, Αδογμάτιστα και Παράλληλα με την Χρήση των Μυητικών Κλειδιών Αποκωδικοποίησης, Αποφαίνεται Καθαρά η Λιτή, Αφαιρετική Πραγματική Εικόνα και Ουσία των Κοσμικών Πραγμάτων. 

Πραγματικά Γεγονότα Περιπλέχτηκαν Επίσης Θετικώς, Εσκεμμένα στα Δίκτυα του Μύθου, Ώστε να Μην Χαθούν και να Αποκωδικοποιηθούν Εν Καιρώ..."


Το Κτιστό Πνεύμα που μας κρατάει εγκλωβισμένους, μέσω των 4 Στοιχείων, και τις Μεταβαλλόμενες Αισθήσεις, είναι το Σκοτεινό Ενεργειακό Πλέγμα; Αν υποθέσουμε ότι φεύγει αυτό... θα μπορούμε να δούμε με τα μάτια της Έσω Ψυχής μας, χωρίς Παρεμβολές πια...

Δεν ξέρω αλλά σήμερα νομίζω ότι αποκαλύφθηκε όλη η χαμένη γνώση! και διαισθάνομαι ότι τα δεδομένα άρχισαν να ρέουν εκ των έσω του ενεργειακού πλέγματος.
Τώρα εν καιρώ θα αναλυθούν εις βάθος όλα τα παραλειπόμενα.

morfeas sky

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΛΗΤΑΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!! - Η ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ

“Η NASA ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ!”Εκτόξευση του Curiosity προς τον Άρη
Αν αυτός ο πύραυλος πήγε στο διάστημα ελάτε να μου το αποδείξετε χα χα παρατηρήστε την πορεία του πυραύλου και μην ξεγελιέστε από τα βιντεάκια μέσα από τον πύραυλο, "φτιαγμένα" στο στούντιο είναι.
Εγώ ξέρω ότι για να πας στο διάστημα ανεβαίνεις προς τα πάνω, με πορεία ανοδική συνεχώς!! και όχι με καμπυλωμένη πορεία με διεύθυνση προς τα κάτω!!

morfeas skyΔείτε στο 15:30 και μετά ότι κανένα διαστημόπλοιο δεν μπορεί να περάσει το ενεργειακό πλέγμα της Γης.
Όλοι οι πύραυλοι όλα τα διαστημόπλοια ξαναγυρίζουν πίσω στην Γη, και αυτό που σας δείχνουν στο διάστημα είναι ψεύτικες εικόνες δημιουργημένες στα στούντιο.


morfeas sky
            

Καλησπέρα φίλε μου Μορφέα! Μα τόση κοροϊδία; Με ποιο σκεπτικό επινόησαν, μία τέτοια μυθοπλασία; Ποιο να ήταν το κίνητρό τους; Δηλαδή τι;

Καλησπέρα και ένα όμορφο Σαββατόβραδο σου εύχομαι να περάσεις..
Για σκέψου με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να καλύψουν την αλήθεια ότι είμαστε παγιδευμένοι μέσα στο ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη; Μας δίνουν μια ψεύτικη αλήθεια ότι ζούμε σε ένα τεράστιο σύμπαν, κι ότι μπορούμε με αυτά τα βαριά ψευτοσώματα της ύλης να νικήσουμε την ενέργεια, και να μετοικήσουμε παντού..ώστε να έχουμε μια αίσθηση ελευθερίας και ότι δεν είμαστε φυλακισμένοι για πάντα στον πλανήτη φυλακή.


Τώρα βαρεθήκαν την σελήνη και θα πάνε στον Άρη χα χα από αερολογίες άλλο τίποτα. Αφού το λέει η Νάσα, οι επιστήμονες, αλήθεια είναι. Αφού το λέει η θρησκεία μας αλήθεια είναι χαχαΔιάβασε καλά τι γράφει ο Ερμής Τρισμέγιστος:

Τέτοιος είναι ο εχθρικός χιτώνας που φόρεσες, που σε τραβά προς τα κάτω προς το μέρος του, ώστε να μην κοιτάξεις προς τα πάνω κι αντικρύζοντας την ομορφιά της αλήθειας και το αγαθό που κρύβει μέσα της, μισήσεις την κακία του.

Κι αφού αντιληφθείς την παγίδα που σου έστησε
(ποιος; ο κτιστός δεύτερος Νους δημιουργός) μετατρέποντας σε αναίσθητα τα θεωρούμενα ως αισθητήρια όργανα φράζοντας τα με πολύ υλικό και γεμίζοντας με σιχαμερή ηδονή, να μην ακούς όσα πρέπει εσύ να ακούς, ούτε να βλέπεις όσα πρέπει εσύ να βλέπεις.


Πω!πω! Έτσι όπως μας τα περιγράφει, μας βλέπω εικόνα, σαν κάτι βρωμερούς σωλήνες του αποχετευτικού.. αχαχα! Τόσο σιχαμερά πλάσματα.. Ααχχ! τα καημενούλια, τι μας βρήκε.. :(

Και μην ξεχνάς ότι αυτά τα λόγια ειπώθηκαν χιλιάδες αν όχι δεκάδες χιλιάδες χρόνια π.Χ,
Πάντα στην φυλακή οι ανθρώπινες ψυχές του πλανήτη Γη.


Εδώ οι μεγιστάνες και οι διάσημοι της Αμερικής έχουν αγοράσει και κάτι χωράφια στον Άρη..σε περίπτωση που η γη αρχίσει να τα παίζει.. μιλάμε μας δουλεύουν ψιλό γαζί, οι παλιάνθρωποι!

Αυτό να το ακούσουν τα χαϊβάνια που πιστεύουν ότι τους δείξουν και ότι τους πουν τα κατεστημένα των επικυρίαρχων που ελέγχουν την ζωή και την σκέψη των ανθρώπων.


Τι; Δηλαδή, δεν πρόκειται να βγούμε από την φυλακή αυτήν ποτέ; Αφού το γνώριζαν οι Αρχαίοι.. καλή μας διαμονή.. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.

ΠΟΤΕ!!!! Με το σώμα της σάρκας Ποτέ!!!!!


Μας πατούν μία διαγραφή στην μνήμη και πάλι από την αρχή.

Για κάνε μια γρήγορη περιγραφή, αν δεν βαριέσαι..


Μα συνεχώς μας φράζουν το μυαλό με μπόλικο υλικό ώστε να μην μπορούμε να σκεφτούμε. Μας δίνουν μπόλικη ηδονή-sex και κανείς δεν ασχολείται με κάτι άλλο.


Αλήθεια είναι.. φερόμαστε σαν τα ζώα. 

Και επειδή αρχίσαμε να τους παίρνουμε χαμπάρι μας ετοιμάζουν το χάραγμα ώστε να ελέγχουν 100% το μυαλό μας.


Αυτό μας έλειπε, για να δέσει το γλυκό τωρα.. όσο πάει και χειρότερα.. σαν τα μοσχάρια μας μαρκάρουν..για την σφαγή.

Μα δεν φαίνεται που μας οδηγούν;
Μας προκαλλούν την φτώχεια και χίλια άλλα προβλήματα ώστε όλη μέρα να ασχολούμαστε με το που θα βρούμε τα προς το ζην, και για ξεκούραση μας προσφέρουν τον άρτον του θεάματος κτλ για να μην βλέπουμε που μας οδηγούν.


Καλά το είπες Μοσχάρια!

Σαν να κυλούν, όλα βάση σχεδίου! Κι εμείς τα μοσχάρια, ακολουθούμε τον τσοπάνη, κατά πόδας! Για γέλια και για κλάματα, είμαστε μιλάμε..

Γι'αυτό καιρός είναι να αφυπνιστούμε όλοι μας! για να μην καταλήξουμε σε έναν δεύτερο εικονικό κόσμο που μας ετοιμάζουν σύντομα μέσα στην Γη και χαθούμε.

Αυτό που μόλις είπες, μου χτύπησε καμπανάκι!!! Ναι! 
Έτσι κάπως θα συμβεί.. θα μεταβούμε, σε νέους κόσμους! 
Θα χωρίσει η ήρα από το σιτάρι!!! Πρέπει να επιλέξουμε άμεσα, που θα μεταβούμε! Focus!!!

Δεν υπάρχει η θέληση, μένουμε όλοι στα λόγια..δυστυχώς.
Όλοι πιστεύουν μα ιδέα δεν έχουν τι ακριβώς θέλουν.

Αλήθεια είναι.. από την θεωρία στην πράξη. Δεν είναι ένα τσιγάρο δρόμος.. δυστυχώς! Θέλει πολύ δράση και θέληση, όπως λέγαμε τις προάλλες.


Αλλά κανείς μας δεν έχει την θέληση..οπότε προτιμούμε να σιωπούμε κάνοντας όνειρα απατηλά-αληθινά ποιος ξέρει..

Αν αύριο ήταν η τελευταία μέρα του κόσμου, τι θα έκανες;


Δεν υπάρχει τελευταία μέρα για μένα..είμαι αθάνατος, και πιο πέρα αγαθός.
Αυτό μας λέει ο Ερμής, ότι ο Άνθρωπος είναι αθάνατος στον κτιστό κόσμο, και Αγαθός στο Φως.


Ωραία. Στην γήινη ζωή σου.. τι θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα έκανες;

Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει αυτός ο κόσμος, δεν με αφήνει να νιώσω ελεύθερος. Οπότε ίσως θα ήθελα να ζήσω μια μέρα ελεύθερος να δω πως είναι ως θνητός. Αν κι εγώ ότι θέλω το θέλω για πάντα.


Τι εννοείς, με το: "να ζήσω μια μέρα ελεύθερος, να δω πως είναι ως θνητός" δεν το κατάλαβα, πως το εννοείς, δώσε ένα παράδειγμα. Και μια ερώτηση.. Τι μπορεί να θέλεις, που να γίνεται να είναι για πάντα; Τα λες λίγο αλληγορικά..βοήθησέ με λίγο.

Όταν έχω ανάγκες ποτέ δεν είμαι ελεύθερος! και σ'αυτόν τον κόσμο όλοι έχουν ανάγκες.


Δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση. Ξέχνα το! Χαχα! Ας μιλήσουμε για το διάστημα και τον Ερμή καλύτερα. 


Mα σου απάντησα! Εσύ δεν το κατανοείς τι σημαίνει να μην έχεις καμία ανάγκη στην ζωή σου.
Πάντα θα δημιουργείς ως ελεύθερος άνθρωπος! Πάντα θα δίνεις χωρίς να ζητάς! Διότι δεν έχεις ανάγκη τίποτα!! Όλα είναι μέσα σε μένα, όλα είμαι εγώ....αυτό είναι η Αλήθεια της Ζωής στο Φως!! Γι'αυτό και είσαι Αγαθός!

Είχε κι ένα ερώτημα, πέραν αυτού. Κατάλαβα αυτο με τις ανάγκες. Αλήθεια, όταν είναι κάποιος πολύ πλούσιος, και μπορεί να τα έχει όλα, παύει να έχει ανάγκες; Όχι.. έχει το ανικανοποίητο. Οπότε..

Είδες έναν άνθρωπο η οτιδήποτε άλλο να μην έχει ανάγκες;
Δεν σου μιλάω για τον θνητό άνθρωπο της Γης.
Κατανόησε τον Λόγο.
Εδώ όλα έχουν το αντίθετο τους.
Στο Φως όλα είναι όμοια. Όλα είναι ΕΓΩ.

Όλα είναι ΕΜΕΙΣ.. Εκεί δεν υπάρχει το ΕΓΩ. Κατάλαβα.. ΕΝΑ!


Στο Φως δεν υπάρχει το αντίθετο.
Όχι όλα είναι απλά ένα, αλλά όλα είμαι ΕΓΩ.

Εγώ είμαι εσύ άρα δεν υπάρχει εγωισμός. Όλα είναι όμοια!!! ΕΓΩ.

Ο άνθρωπος της Γης όλα μέσα του, αλλά και όλα έξω, είναι ανόμοια!

Πανέμορφα θα είναι εκεί.. ένιωσα μία αγαλλίαση εσωτερική.. γι αυτό μάλλον δεν μας αφήνουν να πάμε με ευκολία.. Ζηλεύουν.. κατά βάθος θέλουν να πάνε κι αυτά τα σκοτεινά όντα.. αλλά έχουν φάει πόρτα.

Επειδή εκεί επικρατεί το άλλο ΕΓΩ.. το κατάδικό μας! Όχι αυτο που αναφέρεις. Και δεν μας αφήνει να βρούμε το Φως μας.. μας ξεγελάει με διάφορα τρικ το σιχαμένο.

Όσο ανεβαίνουμε Ουρανούς τόσο θα πλησιάζουμε το Πανάγαθο Αρχέτυπο Πρότυπο, την Αλήθεια της Ζωής.
Εδώ στην Γη δεν υπάρχουμε, είμαστε ήδη νεκροί διότι δεν υπάρχει ούτε η ΑΡΜΟΝΙΑ δηλαδή η εικόνα της ζωής.

Θα τους ανέβουμε αυτούς του Ουρανούς, ή θα μείνουμε με την χαρά.. χαχα! Και μόνο στα λόγια και στην φαντασία μας, θα μένει αυτή η λαχτάρα. Χμμμ...... θα δείξει.

Όταν κατανοήσεις αυτό που συζητάμε δεν θα γελάς από λαχτάρα να το ζήσεις...απλά θα Ζεις ως ελεύθερος Άνθρωπος. Η ανθρώπινη ψυχή όταν εξουσιάζει είναι η εικόνα της ζωής.

Όλοι οι άνθρωποι στην Γη μπορούν να ζήσουν την ζωή! Αρκεί να γίνουν Λόγος, δηλαδή η ψυχή.

Τώρα είπαμε είμαστε ακόμη Μοσχάρια!


Τώρα που θα μας κάνουν και μαρκαρισμένα μοσχάρια θα έχουμε και σφραγίδα ηλιθιότητας.. εεε; Όμως υπάρχει η περίπτωση να ξεφύγουμε από αυτό το σχέδιο τους. Όχι βέβαια όλοι..

Απλά δεν θα προλάβει να συμβεί.


Δηλαδή;

Δεν θα επιτραπεί εκ των άνω.
Είναι προτιμότερο να πεθάνουν όλοι οι άνθρωποι και να γίνει μια νέα αρχή, από το να υποδουλωθούν για πάντα οι ανθρώπινες ψυχές στα σώματα.


Πάλι καλά.. αλλά αφού το πίστευες εξ αρχής αυτό, τότε γιατί μου ανέφερες το χάραγμα; Για να με μπερδέψεις ε;

Απλά σου λέω το άμεσο μέλλον, τα άμεσα σχέδια τους. ΈΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Ευτυχώς!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ.

Αυτό μόλις μου πέρασε από το μυαλό. Να έχουν το νου τους.. καλά έκανες.


Όχι ακριβώς αυτό, αλλά για να δούμε πόση ψυχή απέμεινε στους ανθρώπους!

Α! Μάλιστα. Και τι πόρισμα έβγαλες; Μπορείς να έχεις, μία εικόνα γι αυτό αλήθεια;

Μάλλον καθόλου ψυχή δεν τους απέμεινε..μένει μόνον να το δούμε στην πράξη!..γι'αυτό θα αφήσουμε να συμβεί.

 Μα.. είπες ότι δεν θα επιτραπεί από τους Άνω. Μπερδεύτηκα τώρα.


Μα γι'αυτό ακριβώς τον λόγο θα αφήσουμε να συμβεί στον βαθμό που θέλουμε εμείς να συμβεί. Για να δούμε πόσο ανίκανοι είναι οι άνθρωποι να αντιδράσουν απέναντι στην δουλεία.

Κάτι σαν πείραμα..


Όχι, κάτι σαν αφύπνιση.


Ω! Σωστά!

Θέλουμε να δούμε ποια είναι τα όρια ελευθερίας που έχει θέσει η ανθρωπότητα σήμερα στον εαυτό της.

Μιλάς στον πληθυντικό.. ;;;


Το περίμενα να με ρωτήσεις.
Μου αρέσει να μιλώ με αυτό το πρόσωπο, σαν να είμαι κάποιος άλλος έξω από το πλέγμα που σου μιλά..

Έξυπνο το βρίσκω. Όταν το κάνουμε σε επανάληψη, γίνεται συνήθεια. Και η συνήθεια μετατρέπεται σε μία πραγματικότητα. Οπότε..


οπότε..που ξέρεις ποιος είμαι στ'αλήθεια; ούτε εγώ δεν πιστεύω ότι είμαι αυτό που φαίνομαι στους άλλους που με βλέπουν όταν με συναντούν...είτε εδώ είτε εκεί έξω..

και ποιος είναι αυτό, που φαίνεται στους άλλους.. αλήθεια; Το ερώτημα βαθύ.. Αρκεί να ξέρεις εσύ ποιος είσαι, τα υπόλοιπα περιττεύουν.


Είμαι σαν μια μπαμπούσκα, ο ένας εαυτός μέσα στον άλλο

Γι'αυτό προτιμώ να είμαι ο "κανένας"

Που τις θυμήθηκες! Μου αρέσουν οι μπαμπούσκες.. Έχω την εντύπωση, ότι όλοι μας είμαστε κάτι άλλο, από αυτό που βλέπουν ή θέλουν να βλέπουν ή να πιστεύουν οι άλλοι για εμάς.


Όπως η ανθρωπότητα ποτέ δεν είναι αληθινή και ειλικρινής απέναντι στον συνάνθρωπο και υποδύεται ρόλους,το ίδιο συμβαίνει και με αυτό που είμαι..εδώ είμαι με σάρκα και οστά, κάπου αλλού είμαι αόρατος για εσάς εδώ, και κάπου αλλού είμαι δημιουργός της ζωής..κάπου αλλού είμαι εσύ, αυτό, εκείνο, το άλλο, όλα μαζί.

Τώρα που το επεξεργάστηκα λίγο.. προτιμώ κι εγώ να είμαι η καμία. Για την ακρίβεια, μου αρέσει αυτή η οπτική.

Η διαφορά είναι ότι μπορεί να είμαι ο κανένας, αλλά είμαι και όλα μαζί. Δεν κρύβομαι μέσα από τον κανένα.
Ενώ αυτός που είναι, πάντα υποδύεται ρόλους για να κρυφτεί.

Γι αυτό είναι τόσο σημαντικό να γνωρίσουμε τον αληθινό μας εαυτό. Γνώθι Σαυτόν. Για να απεγκλωβιστούμε, από όλους αυτούς τους ρόλους.

Λίγο δύσκολο να το κατανοήσουν τα Μοσχάρια.
Μην ξεχνάς ότι έλκεις επάνω σου αυτό που είσαι.

Έπεσα πάνω σε ένα άρθρο με τίτλο: Η δυσκολία αλλαγής πεποιθήσεων Εκεί είναι πιστεύω το κόλλημα που έχει η ανθρωποτητα. Έχει τόσο πολύ εντρυφήσει μέσα σε αυτές.. που επαναπαύεται.


Απλά η ανθρωπότητα έπαψε να σκέφτεται..οδηγείται από τις άλογες αισθήσεις. Φοβάται να σκεφτεί, άρα οι άλογες αισθήσεις βάζουν φρένο στην σκέψη.

Αλλο η διαίσθηση, και άλλο η αίσθηση.

Ίσως βαριέται, τις περνάνε και τα υποσυνείδητα μηνύματα, την έχουν βάλει και στο κυνήγι για να βρει τα προς το ζην.. έχει πελαγώσει.
 

Η διαίσθηση προέρχεται από την διανόηση του Λόγου.
Η αίσθηση προέρχεται από τις άλογες ενέργειες της Υλης.


Κι άλλο η παραίσθηση.. που ταιριάζει με την ψευδαίσθηση.

Μα και η παραίσθηση είναι αίσθηση.

Η ψευδαίσθηση;


Όποιος δεν λογίζεται είναι το πιο εύκολο θύμα να υποταχτεί στην άλογη Υλη.

Και η ψευδαίσθηση είναι αίσθηση.

Η παραίσθηση όπως και η ψευδαίσθηση, μάλλον είναι αισθήσεις στραπατσαρισμένες;


Ενώ η διαίσθηση πηγάζει από την δια-νόηση.

Καμιά αίσθηση δεν έχει λογική, είναι άλογη, άρα παράλογη.

 Αυτό.. παράλογες και άλογες. Και όλες μαζί, μας τις έχουν αποθηκευσει στο κεφάλι, κι άντε να βγάλεις άκρη, μέσα σε όλη αυτη την ομίχλη.


Όταν η διαίσθηση σε οδηγεί επιφέρει τον λογισμό, και ο λογισμός επιφέρει την διανόηση, δηλαδή τον λογισμό διά της νοήσεως του λόγου της ψυχής.

Και οι πέντε αισθήσεις αφή, όραση, όσφρηση, ακοή, γεύση, είναι αίσθηση, άρα παραίσθηση, παράλογη άλογη παραίσθηση, δεν έχει μέτρο άρα δεν έχει λογική, και ότι δεν έχει λογική είναι παρ-άλογο.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΑΡ-ΑΛΟΓΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡ-ΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ.


Μόλις σου απέδειξα ότι η λογική είναι η μόνη οδός προς τον Λόγο της ψυχής.


Απόλυτα σημάδια Διάκρσης του ικανού ανθρώπου, αυτού που χρησιμοποιεί την λογική του και όχι τις εμφυτεύσεις του, είναι η σχεδόν «μαγική» ικανότητα του να “Κάνει Ο,τι Θέλει” κι όχι ό,τι του λένε οι άλλοι, π.χ. οι θρησκείες, οι νόμοι. Άλλωστε οι νόμοι, θρησκευτικοί, ηθικοί ή κοινωνικοί, δεν φτιάχνονται γι’ αυτόν αλλά για τους παράλογους, γι’ αυτούς που δεν χρησιμοποιούν την λογική τους. Δεν χρειάζεται να τους ακολουθήσει, γιατί οι δικοί του νόμοι και αξίες, αυτοί που του θέτει το λογικόν είναι κατά πολύ ανώτεροι.


Απόλυτα σωστός ο λόγος σου

Τώρα ποιος θα τα κατανοήσει όλα αυτά θα μου πεις...


Όλοι οι δρόμοι που μας δίνονται, οδηγούν στον παραλογισμό.. από όπου κι αν το δεις.. Πως μετά περιμένουμε απο τους άλλους, να κάτσουν και να σκεφτούν ορθά και με λογική; Όταν δέχονται καταιγιστικά μηνύματα παραλογισμού, καθημερινά από παντού.. Όλα για τον αποπροσανατολισμό γίνονται.. από που να το πιάσεις; Μία τρέλα.

Μα δεν είπα στην αρχή ότι το μόνο που υπάρχει μέσα στον πλανήτη είναι το κτιστό πνεύμα; Μόνον μόνοι μας μέσω της λογικής σκέψεως διά της δια-νόησης του λόγου της ψυχής μπορούμε να αφυπνιστούμε, μέσω της Δι-αίσθησης..


Αναφερόμουν στην όλη κατάσταση που επικρατεί.. και παράλληλα δείχνω κατανόηση και για τα άλλα πλάσματα που μένουν πίσω. Όσο για τον κτιστό πνεύμα, σιγά σιγά θα το εμπεδώσω σαν επικρατούσα κατάσταση. Με τις επαναληπτικές σου υπενθυμίσεις, θα γίνει κι αυτό. Να σαι καλά που βοηθάς.. με υπομονή.


Φαντάσου την ατμόσφαιρα του πλανήτη που μας περιβάλλει, και ότι ο αέρας=πνεύμα, είναι η πληροφορία που αναπνέουμε καθημερινά και μας δίνει την ζωή!!..ε αυτή η πληροφορία είναι το μάτριξ που δίνει εικόνα και ζωή στα είδωλα, στον άνθρωπο βιο-υπολογιστή..της Γης.morfeas skyΗ αέναη πάλη δηλαδη του καλού με το κακό...και πως θα γίνει η αφύπνιση;; Βλέπεις κάποιο φως;;


Δεν υπάρχει καμιά αέναη μάχη μεταξύ του καλού και του κακού έτσι όπως την νομίζεις ή πιστεύεις. η Αταξία της άλογης Υλης χωρίζεται σε αντίθετους χωρίς λογική πόλους, που δεν απέχουν ποτέ από καμιά κακία.. είναι σαν ένα εκκρεμές όπου η ταλάντωση του ενός πόλου φέρει την ισόποση αντίδραση του απέναντι πόλου.

παράδειγμα: η φωτιά επιδρά στον αέρα, και ο αέρας αντιδρά στην φωτιά, όπως και το ίδιο συμβαίνει και με την γη, και το νερό, και όλα είναι ανόμοια στοιχεία και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, και μόνον η Αρμονία της ψυχής μπορεί να τα ηρεμήσει να τα ισορροπήσει.

Καταλαβαίνεις λοιπόν τι συμβαίνει στον συναισθηματικό μας κόσμο, συνεχώς μεταβάλλονται τα πάντα εσωτερικά στο σώμα μας, όπως και η όποια λογική που διαθέτει το σώμα, η οποία λογική του σώματος πηγαίνει είτε με το μέρος της φωτιάς, είτε με το μέρος του αέρα, είτε με το μέρος της γης, είτε με το μέρος του νερού, και γεννούν τα πάθη, τις επιθυμίες, την λύπη, την χαρά, τον εγωισμό, και όλα από ηδονή, και όχι από ισορροπία, γι'αυτό και φέρουν πάντα την πολύ κακία.

Το ίδιο συμβαίνει και παντού μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθε, είτε από το πνεύμα της φύσης, που δρα με Αρμονία στην φύση και σε όλα τα άλογα έμβια γένη και είδη που εξουσιάζει, είτε με τους ανθρώπους που έχουν ελεύθερη επιλογή και δεν τους εξουσιάζει το πνεύμα της φύσης, οπότε πρέπει από μόνοι μας να γνωρίσουμε το δικό μας πνεύμα της ψυχής μας, για να μην μας οδηγεί η λογική που μας δόθηκε από το πνεύμα της φύσης.

Διότι η λογική που μας δόθηκε στα σώματα΄από το πνεύμα της φύσης είναι μόνον οι πέντε αισθήσεις που συνεργάζονται με έναν κεντρικό επεξεργαστή αυτών των αισθήσεων, συλλέγοντας όλες αυτές τις πληροφορίες μέσα σε μια μνήμη, και αυτό εμείς το ονομάζουμε εγκέφαλο και λογική, λειτουργώντας σύμφωνα με αυτή τη μνήμη, ώστε να βλέπουμε μέσα από τις πέντε αισθήσεις την φύση του υλικού κόσμου γύρω μας, τον κόσμο την ζωή, τα πάντα,  και όλα αυτά τα προηγούμενα μαζί αλληλεπιδρούν, είτε σε ατομικό πεδίο, είτε σε μια ομάδα ανθρώπων, είτε σε μια κοινωνία ενός κράτους, είτε σε παγκόσμια κλίμακα..στον εγκέφαλο που μας δόθηκε σε όλους τους ανθρώπους από το κτιστό πνεύμα της φύσης.


Το θέμα είναι ότι όλα τα στοιχεία αυτού του κόσμου είναι ανόμοια. Ακόμη και η αγάπη μας είναι διαφορετική σε έναν άνθρωπο από έναν άλλο. Μόνον τα όμοια είναι η Αλήθεια, και αλήθεια δεν υπάρχει σ'αυτον τον κόσμο. 

Είναι αδύνατον να υπάρξει η αληθινή Αρμονία, δηλαδή αυτό που λέμε και θεωρούμε εμείς ως αληθινή αγάπη με τα ανθρώπινα αισθητά είδωλα-σώματα. Διότι από την στιγμή που αποτελούνται από δύο ανόμοια στοιχεία φωτιά-αέρας, γεννιέται το μεταβαλλόμενο αισθητό πνεύμα. ψυχρό-θερμό. 


Είναι το νοερό πνεύμα που γεννιέται από την ένωση αυτή με την ανθρώπινη νοητή ψυχή, το μεταβαλλόμενο αισθητό πνεύμα, πόσο δε όταν ενωθούν η γη, και το νερό, δηλαδή με την σάρκα. 

Όλα είναι πληροφορία..και ο χρόνος είναι απλά η μνήμη του βιουπολογιστή ανθρώπου στην Γη όπου λειτουργεί με την μνήμη του υπολογιστή εγκεφάλου, και αυτή η μνήμη μας δημιουργεί την εντύπωση του χρόνου, όταν συλλέγουμε καθημερινά και συνεχώς τις πληροφορίες που έχει αποθηκεύσει η μνήμη, και αυτή την συλλογή πληροφοριών από την μνήμη εμείς την κατανοούμε ως παρελθόν, παρόν, μέλλον, ενώ δεν υπάρχει ο χρόνος.

Μόνον η Αρμονία της ψυχής μας, το πνεύμα της ψυχής μας, ο λόγος της ψυχής μας, είναι αυτό που θα επιφέρει την Τάξη στην Αταξία της άλογης Υλης, μέσα από την επικράτηση αυτού που εμείς ονομάζουμε ως "καλό".

Αλλά για να επικρατήσει η Αρμονία "καλό" πολλές φορές πρέπει να πολεμήσεις με κακία την κακία, (είναι σαν να έχεις κάνει κακία), ειδάλλως θα επικρατεί πάντα η πολύ κακία, αν μένουμε αδρανής.

Απλά η Αρμονία της ψυχής επιφέρει την λιγότερη κακία που μπορούν να ζουν τα σώματα. Διότι τα σώματα από μόνα τους είναι η Αταξία, δηλαδή η σύνθετη φύση των τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων των σύνθετων σωμάτων της άλογης Ύλης. (φωτιά, αέρας, γη, νερό).

Παγκόσμια αφύπνιση της ανθρωπότητας δεν το βλέπω ποτέ να γίνει, αν πρώτα δεν καταστραφεί το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη για να εισέλθει ο Άνθρωπος δεύτερος θεός με το δικό του πνεύμα και να περικλείσει γεμίζοντας τον χώρο του πλανήτη με το δικό του πνεύμα..


Διότι το πνεύμα της φύσης συνεργάζεται με τα σύνθετα σώματα, διότι αυτός είναι ο δικός της κόσμος. Και η λογική που μας δόθηκε στα σώματα΄από το πνεύμα της φύσης είναι μόνον οι πέντε αισθήσεις που συνεργάζονται με έναν κεντρικό επεξεργαστή αυτών των αισθήσεων, συλλέγοντας όλες αυτές τις πληροφορίες μεσα σε μια μνήμη, αυτό που εμείς ονομάζουμε εγκέφαλο και λογική. Και ποτέ δεν μας δόθηκε το πνεύμα της Αρμονίας αυτής της φύσης, έστω και το κτιστό. 


Διότι η Ανθρώπινη ψυχή εξουσιάζει ολόκληρο τον κτιστό κόσμο των Επτά Ουρανών, διότι έχει το Αληθινό Πνεύμα του Ανθρώπου δεύτερου θεού που είναι το Αρχέτυπο Πνεύμα που φέρει την Ιερή Δεκάδα του Πνεύματος Ζωή και Φως.

Και ο κτιστός δεύτερος Νους δημιουργός διέσπασε αυτόν τον σύνδεσμο της ΑΡΜΟΝΙΑΣ της θεϊκής ψυχής μας, με τα σώματα.

Μόνον η ψυχή μας διαθέτει Λογική, διότι η ψυχή μας είναι ο Αμετάβλητος Αδιαίρετος Νους και Λόγος, που κατέχει όλες τις ενέργειες της Αρμονίας των Επτά Ουρανών, γι'αυτό και είναι η εικόνα της ζωής.


morfeas sky


ANAMNHΣΗ ΨΥΧΗΣΥπάρχει ανάμνηση ψυχής;; 

Εννοείται! αρκεί όπως κάθε μέρα ασχολείσαι με την καθημερινότητα σου, το ίδιο θα έπρεπε να κάνεις με την ψυχή σου! μέσω της λογικής όπου θα σε φέρει σε επαφή με τον νοητό κόσμο της ψυχής και πλέον θα θυμηθείς τα πάντα! 

Δεν διαβάζετε τις αναρτήσεις μου, πόσο δε να τις αναλύσετε μόνοι σας, διότι κάθε λέξη έχει χίλια νοήματα.

Μάλιστα και τον ποταμό τον ονόμασε Αμέλητα επειδή εξαιτίας της αμέλειας εμβάλει στις ψυχές η μεγάλη αυτή λήθη, για την οποία παραμέλησαν τους εαυτούς τους και ενδύθηκαν το της γενέσεως σκότος. 

Έτσι, από όσες ψυχές έρχονται εδώ, αυτές που ο χαρακτήρας τους ταιριάζει περισσότερο με τους θεούς, δεδομένου ότι η λήθη τους είναι επιφανειακή, λόγω της διακοπής των ενεργειών, αναθυμούνται εύκολα τα εκεί πράγματα.


Μνήμες όμως από τα σώματα που έχουμε ενδυθεί δεν έχουμε, έτσι δεν είναι;;

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΏΡΑ!
ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ!! ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΑ ΣΩΜΑΤΑ!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ

Τι σχέση έχει η Ανάμνηση ψυχής με αυτά τα σώματα; ΚΑΜΙΑ.

Τα αστρικά σώματα είναι και αυτά γήινα! αέρας και φωτιά, απλά δεν έχουν σάρκα, από γη και νερό!
Και η μοίρα των αστρικών σωμάτων είναι να εκδηλώνονται πάντα στην σάρκα!

Απλά το αστρικό σώμα πριν ενσαρκωθεί ξανά του διαγράφουν την μνήμη της προηγούμενης ζωής του με σάρκα, αλλά μέσω της διαίσθησης της ψυχής μας εδώ, μπορείς να νιώσεις αν έχεις ξανασυναντήσει αυτόν τον άνθρωπο που για κάποιον λόγο ενώθηκε μαζί σου αλληλεπιδρωντας σε μια προηγούμενη ενσάρκωση. 

Μην ξεχνάς επίσης ότι όλα τα ενσαρκωμένα σώματα έχουν προδιαγεγραμμένη μοίρα και πεπρωμένο, ώστε να μην απεγκλωβιστούν από τα σώματα οι ψυχές.

Μόνον με την Ανάμνηση ψυχής μπορεί η ανθρώπινη ψυχή να ξεφύγει από τα γήινα σώματα, αστρικά και σαρκινα.
Διότι μόνον η ψυχή εξουσιάζει την μοίρα και το πεπρωμένο.

Η ψυχή η ίδια αποφασίζει πόσο και εάν θα παραμείνει στο σώμα που επέλεξε;;

Αν αποφάσιζε η ψυχή μας, κανένας άνθρωπος δεν θα ζούσε στην Γη. Και αυτό διότι και με το αστρικό σώμα βλέπουμε ακόμη το σάρκινο σώμα και την ζωή του εδώ, και όχι τον νοητό κόσμο της ανθρώπινης ψυχής μας.

Για αυτό και επιλέγουμε ξανά την ενσάρκωση, κι ας επιβαρύνουμε ακόμη πιο πολύ με μια νέα χειρότερη ζωή την νέα μας ενσάρκωση, λόγω της μοίρας και του πεπρωμένου που θα μας δοθεί, διότι είμαστε όλοι τυφλοί!!!!

Και ποτέ δεν μας οδηγεί η Ανάμνηση ψυχής, αλλά μας οδηγεί η ανάμνηση σωματος.!!

φρικτό έτσι;;..η ψυχή επιλέγεται από τον δημιουργό για να κατοικήσει σε κάποιο σώμα;;


Πολύ φρικτό θα πρόσθετα.Η ψυχή μας εγκλωβίστηκε στην Λήθη των διασπασμένων σωμάτων, αρσενικό και θηλυκό, από τον κτιστό δημιουργό, και αυτός μας επιβάλλει την μοίρα και το πεπρωμένο όσον αφορά, ποια ζωή θα ζήσουμε εδώ..ότι δώσουμε μια ανάλογη ζωή θα πάρουμε στην καινούρια ενσάρκωση.

Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός θέλει να απεγκλωβίσει από την Λήθη τις δικές του ανθρώπινες ψυχές, που εγκλωβίστηκαν στα διασπασμένα και θνητά σώματα του κτιστού Δημιουργού.


morfeas skyΗ ενότητα δεν προέρχεται μέσα από τον συμβιβασμό του ψέματος, αλλά μέσα από την κατανόηση της αλήθειας, η τυφλή πίστη οδηγεί τους ανθρώπους στον σκοταδισμό, και γι'αυτό καταδίωξαν ανά τους αιώνες έως σήμερα όσα αφορούν τα του Έλληνος λόγου, του Έλληνος πνεύμα, και ιδεώδες, διότι οτιδήποτε αφορούσε το άγνωστο το μεταφυσικό το μυστήριο το "θαύμα" μέσα από την ΣΚΕΨΗ αφυπνίζει το πνεύμα την ψυχή των ανθρώπων, κάτι που τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια το απέτρεψαν, και γι'αυτό ο κόσμος έγινε αποκλειστικά λάτρης ενός πολιτισμού της ύλης και της φθοράς μέσα από τις επιθυμίες και τα πάθη, δίχως να τον αγγίζει το πνεύμα της ψυχής του.

Ο ήλιος συμβολίζει το αέναο Φως της φωτεινής ζωής, και μέσω τoυ Έλληνος Λόγου και Έλληνος Πνεύμα, μας δίνει το ΦΩΣ που ρέει στα στήθια μας, προερχόμενο από τον δημιουργό μας, ο οποίος είναι ΦΩΣ και ΖΩΗ.

morfeas sky


ΛΟΓΟΣ Β - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ

Σχόλια