Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΑ ΚΤΙΣΤΑ ΑΤΕΛΗ ΔΟΧΕΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣΆλλο ανάμνηση ΨΥΧΗΣ, άλλο η ανάμνηση του σώματος που έχουμε, και άλλο η ανάμνηση του καινούριου αισθητού σώματος που μας ετοιμάζει η επιστήμη! ..ο τέλειος εγκλωβισμός της ανθρώπινης ψυχής στο σκότος των ατελών αισθητών σωμάτων!

Εξαρτάται λοιπόν τι θεωρούμε ως πιο αληθινό.
Το σώμα απλά είναι ένα δοχείο που παίρνει ζωή και λογική από την ψυχή.
Άρα είμαστε ψυχή και όχι το δοχείο.
Ανάλογα με το δοχείο άν είναι ανθεκτικό ή ψεύτικο, θεϊκό ή θνητό, ζούμε την ανάλογη ζωή που μας προσφέρει το σώμα.

Τώρα μας ετοιμάζουν οι επιστήμονες νέα σώματα όπου θα μεταφέρουν την μνήμη του σώματος σε νέο σώμα!!
Άρα η ψυχή θα εγκλωβιστεί σε καινούρια σώματα χειρότερα διότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα βλέπουμε μέσα από αυτά. Και φυσικά η ψυχή θα εγκλωβιστεί μέσα σε δύο μνήμες σώματος!! μία μνήμη αυτή που αποκτήσαμε με το τωρινό σώμα, και μία καινούρια μνήμη που θα εμφυτεύσουν οι επιστήμονες!! ανάλογα τα αισθητήρια όργανα του καινούριου σώματος!! και η ψυχή θα εγκλωβιστεί για πάντα στην ΛΗΘΗ.

Αυτό το σώμα που έχουμε σήμερα είναι ήδη το δεύτερο δοχείο, διότι είναι είτε αρσενικό, είτε θηλυκό....πριν ήταν αρσενικοθλυκο σώμα. ΕΞΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ όχι η ψυχή!! αλλά η ψυχή εγκλωβίστηκε σε κατώτερα σώματα!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΡΙΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ!! ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ! ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΩΜΑ!! ΜΗΧΑΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!

ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΣΩΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΟΠΟΥ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

Αυτό το σώμα που έχουμε σήμερα σου αρέσει;
Να είσαι ένας σκλάβος του σώματος; να εργάζεσαι σκληρά για να ικανοποιηθεί το ανικανοποίητο σώμα που είναι γεμάτο ανάγκες; και να σε στεναχωρεί να σε πονά να σε φοβίζει να σε τρομοκρατεί συνεχώς;

Βλέπω έναν ανικανοποίητο έρωτα για αυτό το σώμα το τωρινό στους ανθρώπους, δεν βλέπω να κατανούν την κατάσταση που βρέθηκαν οι ψυχές μας.

morfeas sky
Υπάρχει ανάμνηση ψυχής;; 

Εννοείται! αρκεί όπως κάθε μέρα ασχολείσαι με την καθημερινότητα σου, το ίδιο θα έπρεπε να κάνεις με την ψυχή σου! μέσω της λογικής όπου θα σε φέρει σε επαφή με τον νοητό κόσμο της ψυχής και πλέον θα θυμηθείς τα πάντα!

Δεν διαβάζετε τις αναρτήσεις μου, πόσο δε να τις αναλύσετε μόνοι σας, διότι κάθε λέξη έχει χίλια νοήματα.

Μάλιστα και τον ποταμό τον ονόμασε Αμέλητα επειδή εξαιτίας της αμέλειας εμβάλει στις ψυχές η μεγάλη αυτή λήθη, για την οποία παραμέλησαν τους εαυτούς τους και ενδύθηκαν το της γενέσεως σκότος.

Έτσι, από όσες ψυχές έρχονται εδώ, αυτές που ο χαρακτήρας τους ταιριάζει περισσότερο με τους θεούς, δεδομένου ότι η λήθη τους είναι επιφανειακή, λόγω της διακοπής των ενεργειών, αναθυμούνται εύκολα τα εκεί πράγματα.Μνήμες όμως από τα σώματα που έχουμε ενδυθεί δεν έχουμε, έτσι δεν είναι;;

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΏΡΑ!
ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ!! ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΑ ΣΩΜΑΤΑ!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ

Τι σχέση έχει η Ανάμνηση ψυχής με αυτά τα σώματα; ΚΑΜΙΑ.

Τα αστρικά σώματα είναι και αυτά γήινα! αέρας και φωτιά, απλά δεν έχουν σάρκα, από γη και νερό!
Και η μοίρα των αστρικών σωμάτων είναι να εκδηλώνονται πάντα στην σάρκα!

Απλά το αστρικό σώμα πριν ενσαρκωθεί ξανά του διαγράφουν την μνήμη της προηγούμενης ζωής του με σάρκα, αλλά μέσω της διαίσθησης της ψυχής μας εδώ, μπορείς να νιώσεις αν έχεις ξανασυναντήσει αυτόν τον άνθρωπο που για κάποιον λόγο ενώθηκε μαζί σου αλληλεπιδρωντας σε μια προηγούμενη ενσάρκωση. 

Μην ξεχνάς επίσης ότι όλα τα ενσαρκωμένα σώματα έχουν προδιαγεγραμμένη μοίρα και πεπρωμένο, ώστε να μην απεγκλωβιστούν από τα σώματα οι ψυχές.

Μόνον με την Ανάμνηση ψυχής μπορεί η ανθρώπινη ψυχή να ξεφύγει από τα γήινα σώματα, αστρικά και σαρκινα.
Διότι μόνον η ψυχή εξουσιάζει την μοίρα και το πεπρωμένο.

Η ψυχή η ίδια αποφασίζει πόσο και εάν θα παραμείνει στο σώμα που επέλεξε;;

Αν αποφάσιζε η ψυχή μας, κανένας άνθρωπος δεν θα ζούσε στην Γη. Και αυτό διότι και με το αστρικό σώμα βλέπουμε ακόμη το σάρκινο σώμα και την ζωή του εδώ, και όχι τον νοητό κόσμο της ανθρώπινης ψυχής μας.

Για αυτό και επιλέγουμε ξανά την ενσάρκωση, κι ας επιβαρύνουμε ακόμη πιο πολύ με μια νέα χειρότερη ζωή την νέα μας ενσάρκωση, λόγω της μοίρας και του πεπρωμένου που θα μας δοθεί, διότι είμαστε όλοι τυφλοί!!!!

Και ποτέ δεν μας οδηγεί η Ανάμνηση ψυχής, αλλά μας οδηγεί η ανάμνηση σωματος.!!

φρικτό έτσι;;..η ψυχή επιλέγεται από τον δημιουργό για να κατοικήσει σε κάποιο σώμα;;


Πολύ φρικτό θα πρόσθετα.


Η ψυχή μας εγκλωβίστηκε στην Λήθη των διασπασμένων σωμάτων, αρσενικό και θηλυκό, από τον κτιστό δημιουργό, και αυτός μας επιβάλλει την μοίρα και το πεπρωμένο όσον αφορά, ποια ζωή θα ζήσουμε εδώ..ότι δώσουμε μια ανάλογη ζωή θα πάρουμε στην καινούρια ενσάρκωση.

Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός θέλει να απεγκλωβίσει από την Λήθη τις δικές του ανθρώπινες ψυχές, που εγκλωβίστηκαν στα διασπασμένα και θνητά σώματα του κτιστού Δημιουργού.


Η ΑΕΝΑΗ ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ
Η αέναη πάλη δηλαδη του καλού με το κακό...και πως θα γίνει η αφύπνιση;; Βλέπεις κάποιο φως;;

Δεν υπάρχει καμιά αέναη μάχη μεταξύ του καλού και του κακού έτσι όπως την νομίζεις ή πιστεύεις. η Αταξία της άλογης Υλης χωρίζεται σε αντίθετους χωρίς λογική πόλους, που δεν απέχουν ποτέ από καμιά κακία.. είναι σαν ένα εκκρεμές όπου η ταλάντωση του ενός πόλου φέρει την ισόποση αντίδραση του απέναντι πόλου.

παράδειγμα: η φωτιά επιδρά στον αέρα, και ο αέρας αντιδρά στην φωτιά, όπως και το ίδιο συμβαίνει και με την γη, και το νερό, και όλα είναι ανόμοια στοιχεία και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, και μόνον η Αρμονία της ψυχής μπορεί να τα ηρεμήσει να τα ισορροπήσει.

Καταλαβαίνεις λοιπόν τι συμβαίνει στον συναισθηματικό μας κόσμο, συνεχώς μεταβάλλονται τα πάντα εσωτερικά στο σώμα μας, όπως και η όποια λογική που διαθέτει το σώμα, η οποία λογική του σώματος πηγαίνει είτε με το μέρος της φωτιάς, είτε με το μέρος του αέρα, είτε με το μέρος της γης, είτε με το μέρος του νερού, και γεννούν τα πάθη, τις επιθυμίες, την λύπη, την χαρά, τον εγωισμό, και όλα από ηδονή, και όχι από ισορροπία, γι'αυτό και φέρουν πάντα την πολύ κακία.

Το ίδιο συμβαίνει και παντού μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθε, είτε από το πνεύμα της φύσης, που δρα με Αρμονία στην φύση και σε όλα τα άλογα έμβια γένη και είδη που εξουσιάζει, είτε με τους ανθρώπους που έχουν ελεύθερη επιλογή και δεν τους εξουσιάζει το πνεύμα της φύσης, οπότε πρέπει από μόνοι μας να γνωρίσουμε το δικό μας πνεύμα της ψυχής μας, για να μην μας οδηγεί η λογική που μας δόθηκε από το πνεύμα της φύσης.

Διότι η λογική που μας δόθηκε στα σώματα από το πνεύμα της φύσης είναι μόνον οι πέντε αισθήσεις που συνεργάζονται με έναν κεντρικό επεξεργαστή αυτών των αισθήσεων, συλλέγοντας όλες αυτές τις πληροφορίες μέσα σε μία μνήμη, και αυτό εμείς το ονομάζουμε εγκέφαλο και λογική, λειτουργώντας σύμφωνα με αυτή τη μνήμη, ώστε να βλέπουμε μέσα από τις πέντε αισθήσεις την φύση του υλικού κόσμου γύρω μας, τον κόσμο την ζωή, τα πάντα, και όλα αυτά τα προηγούμενα μαζί αλληλεπιδρούν, είτε σε ατομικό πεδίο, είτε σε μια ομάδα ανθρώπων, είτε σε μια κοινωνία ενός κράτους, είτε σε παγκόσμια κλίμακα..στον εγκέφαλο που μας δόθηκε σε όλους τους ανθρώπους από το κτιστό πνεύμα της φύσης.


Το θέμα είναι ότι όλα τα στοιχεία αυτού του κόσμου είναι ανόμοια. Ακόμη και η αγάπη μας είναι διαφορετική σε έναν άνθρωπο από έναν άλλο. Μόνον τα όμοια είναι η Αλήθεια, και αλήθεια δεν υπάρχει σ'αυτον τον κόσμο. 

Είναι αδύνατον να υπάρξει η αληθινή Αρμονία, δηλαδή αυτό που λέμε και θεωρούμε εμείς ως αληθινή αγάπη με τα ανθρώπινα αισθητά είδωλα-σώματα. Διότι από την στιγμή που αποτελούνται από δύο ανόμοια στοιχεία φωτιά-αέρας, γεννιέται το μεταβαλλόμενο αισθητό πνεύμα. ψυχρό-θερμό. 


Είναι το νοερό πνεύμα που γεννιέται από την ένωση αυτή με την ανθρώπινη νοητή ψυχή, το μεταβαλλόμενο αισθητό πνεύμα, πόσο δε όταν ενωθούν η γη, και το νερό, δηλαδή με την σάρκα. 

Όλα είναι πληροφορία..και ο χρόνος είναι απλά η μνήμη του βιουπολογιστή ανθρώπου στην Γη όπου λειτουργεί με την μνήμη του υπολογιστή εγκεφάλου, και αυτή η μνήμη μας δημιουργεί την εντύπωση του χρόνου, όταν συλλέγουμε καθημερινά και συνεχώς τις πληροφορίες που έχει αποθηκεύσει η μνήμη, και αυτή την συλλογή πληροφοριών από την μνήμη εμείς την κατανοούμε ως παρελθόν, παρόν, μέλλον, ενώ δεν υπάρχει ο χρόνος.

Μόνον η Αρμονία της ψυχής μας, το πνεύμα της ψυχής μας, ο λόγος της ψυχής μας, είναι αυτό που θα επιφέρει την Τάξη στην Αταξία της άλογης Υλης, μέσα από την επικράτηση αυτού που εμείς ονομάζουμε ως "καλό".

Αλλά για να επικρατήσει η Αρμονία "καλό" πολλές φορές πρέπει να πολεμήσεις με κακία την κακία, (είναι σαν να έχεις κάνει κακία), ειδάλλως θα επικρατεί πάντα η πολύ κακία, αν μένουμε αδρανής.

Απλά η Αρμονία της ψυχής επιφέρει την λιγότερη κακία που μπορούν να ζουν τα σώματα. Διότι τα σώματα από μόνα τους είναι η Αταξία, δηλαδή η σύνθετη φύση των τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων των σύνθετων σωμάτων της άλογης Ύλης. (φωτιά, αέρας, γη, νερό).

Παγκόσμια αφύπνιση της ανθρωπότητας δεν το βλέπω ποτέ να γίνει, αν πρώτα δεν καταστραφεί το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη για να εισέλθει ο Άνθρωπος δεύτερος θεός με το δικό του πνεύμα και να περικλείσει γεμίζοντας τον χώρο του πλανήτη με το δικό του πνεύμα..

Διότι το πνεύμα της φύσης συνεργάζεται με τα σύνθετα σώματα, διότι αυτός είναι ο δικός της κόσμος. Και η λογική που μας δόθηκε στα σώματα΄από το πνεύμα της φύσης είναι μόνον οι πέντε αισθήσεις που συνεργάζονται με έναν κεντρικό επεξεργαστή αυτών των αισθήσεων, συλλέγοντας όλες αυτές τις πληροφορίες μεσα σε μια μνήμη, αυτό που εμείς ονομάζουμε εγκέφαλο και λογική. Και ποτέ δεν μας δόθηκε το πνεύμα της Αρμονίας αυτής της φύσης, έστω και το κτιστό.

Διότι η Ανθρώπινη ψυχή εξουσιάζει ολόκληρο τον κτιστό κόσμο των Επτά Ουρανών, διότι έχει το Αληθινό Πνεύμα του Ανθρώπου δεύτερου θεού που είναι το Αρχέτυπο Πνεύμα που φέρει την Ιερή Δεκάδα του Πνεύματος Ζωή και Φως.

Και ο κτιστός δεύτερος Νους δημιουργός διέσπασε αυτόν τον σύνδεσμο της ΑΡΜΟΝΙΑΣ της θεϊκής ψυχής μας, με τα σώματα.

Μόνον η ψυχή μας διαθέτει Λογική, διότι η ψυχή μας είναι ο Αμετάβλητος Αδιαίρετος Νους και Λόγος, που κατέχει όλες τις ενέργειες της Αρμονίας των Επτά Ουρανών, γι'αυτό και είναι η εικόνα της ζωής

morfeas sky

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΛΗΤΑΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!! - Η ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ


Τι πρέπει να κάνω γι αυτό που βιώνω σε αυτή την ζωή; Να θυμώνω, να κλαίω και να οδύρομαι; Ποια είναι η σωστή αντιμετώπιση της τωρινής κατάστασης; Ψάχνω να βρω μία διέξοδο, όσο βρίσκομαι εδώ, και κάνω υπομονή.. τι άλλο να κάνω;

Μέσω της δι-αίσθησης και όχι μέσω της αίσθησης!


Η Δι-αίσθηση θα σε οδηγήσει στην Δια-νόηση! και η δια-νόηση στην κατα-νόηση του λόγου της ψυχής!


«Δεν θα σας εκλέξει ο δαίμονάς σας, αλλά εσείς θα τον εκλέξετε». (το δαιμόνιο του Σωκράτη)

«Δεν επικοινωνούν όσα βρίσκονται στον ουρανό με όσα βρίσκονται στη γη, αλλά επικοινωνούν όσα βρίσκονται στη γη με όσα βρίσκονται στον ουρανό». (Ερμής Τρισμέγιστος)

Απλά η ανθρωπότητα έπαψε να σκέφτεται..οδηγείται από τις άλογες αισθήσεις. Φοβάται να σκεφτεί, άρα οι άλογες αισθήσεις βάζουν φρένο στην σκέψη.

Αλλο η διαίσθηση, και άλλο η αίσθηση.

Η διαίσθηση προέρχεται από την διανόηση του Λόγου.
Η αίσθηση προέρχεται από τις άλογες ενέργειες της Υλης.


Κι άλλο η παραίσθηση.. που ταιριάζει με την ψευδαίσθηση;
Η παραίσθηση όπως και η ψευδαίσθηση, μάλλον είναι αισθήσεις στραπατσαρισμένες, ή ψευδαίσθηση;


Μα και η παραίσθηση είναι αίσθηση.
Αλλά και η ψευδαίσθηση είναι αίσθηση.


Ενώ η δι-αίσθηση πηγάζει από την δια-νόηση.

Καμιά αίσθηση δεν έχει λογική, είναι άλογη, άρα παράλογη. Όποιος δεν λογίζεται είναι το πιο εύκολο θύμα να υποταχτεί στην άλογη Υλη.

Αυτό.. οι αισθήσεις είναι παρ-άλογες άρα άλογες. 
Και όλες μαζί, μας τις έχουν αποθηκευσει στο κεφάλι, κι άντε να βγάλεις άκρη, μέσα σε όλη αυτη την ομίχλη.

Όταν η διαίσθηση σε οδηγεί επιφέρει τον λογισμό, και ο λογισμός επιφέρει την διανόηση, δηλαδή τον λογισμό διά της νοήσεως του λόγου της ψυχής.

Και οι πέντε αισθήσεις αφή, όραση, όσφρηση, ακοή, γεύση, είναι αίσθηση, άρα παραίσθηση, παράλογη άλογη παραίσθηση, δεν έχει μέτρο άρα δεν έχει λογική, και ότι δεν έχει λογική είναι παρ-άλογο.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΑΡ-ΑΛΟΓΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡ-ΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ.


Μόλις σου απέδειξα ότι η λογική μέσω της διαίσθησης είναι η μόνη οδός προς τον Λόγο της ψυχής.

Απόλυτα σημάδια Διάκρισης του ικανού ανθρώπου, αυτού που χρησιμοποιεί την λογική του και όχι τις εμφυτεύσεις του, είναι η σχεδόν «μαγική» ικανότητα του να “Κάνει Ο,τι Θέλει” κι όχι ό,τι του λένε οι άλλοι, π.χ. οι θρησκείες, οι νόμοι. Άλλωστε οι νόμοι, θρησκευτικοί, ηθικοί ή κοινωνικοί, δεν φτιάχνονται γι’ αυτόν αλλά για τους παράλογους, γι’ αυτούς που δεν χρησιμοποιούν την λογική τους. Δεν χρειάζεται να τους ακολουθήσει, γιατί οι δικοί του νόμοι και αξίες, αυτοί που του θέτει το λογικόν είναι κατά πολύ ανώτεροι.


Aπόλυτα σωστός ο λόγος σου.

Τώρα ποιος θα τα κατανοήσει όλα αυτά θα μου πεις...

morfeas sky


Η ενότητα δεν προέρχεται μέσα από τον συμβιβασμό του ψέματος, αλλά μέσα από την κατανόηση της αλήθειας, η τυφλή πίστη οδηγεί τους ανθρώπους στον σκοταδισμό, και γι'αυτό καταδίωξαν ανά τους αιώνες έως σήμερα όσα αφορούν τα του Έλληνος λόγου, του Έλληνος πνεύμα, και ιδεώδες, διότι οτιδήποτε αφορούσε το άγνωστο το μεταφυσικό το μυστήριο το "θαύμα" μέσα από την ΣΚΕΨΗ αφυπνίζει το πνεύμα την ψυχή των ανθρώπων, κάτι που τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια το απέτρεψαν, και γι'αυτό ο κόσμος έγινε αποκλειστικά λάτρης ενός πολιτισμού της ύλης και της φθοράς μέσα από τις επιθυμίες και τα πάθη, δίχως να τον αγγίζει το πνεύμα της ψυχής του.

Ο ήλιος συμβολίζει το αέναο Φως της φωτεινής ζωής, και μέσω τoυ Έλληνος Λόγου και Έλληνος Πνεύμα, μας δίνει το ΦΩΣ που ρέει στα στήθια μας, προερχόμενο από τον δημιουργό μας, ο οποίος είναι ΦΩΣ και ΖΩΗ.

morfeas sky

Σχόλια