Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;



⤍Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν.

Είναι γραμμένο στον πληθυντικό, "είπαν"και όχι "είπε".

Ποιος δημιούργησε τα ανθρώπινα σώματα λοιπόν; εσείς που αυτο ονομάζετε τον εαυτό σας ως άνθρωπο; τρομάρα σας;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΣΩΜΑ;
ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΝΟΗΤΟΙ; ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΘΕΟΙ;

Ερμητικά κείμενα:
Και δεν κρίθηκε άξιος ενός ανάξιου θαύματος αυτός (ο άνθρωπος) που είναι ανώτερος από τα πάντα.

Ερμητικά κείμενα:
Από όλα τα ζώα, όμως, ο νους χαρίστηκε μόνο στους ανθρώπους με απώτερο σκοπό την γνώση του θεϊκού λόγου και είναι αυτός που τους οδηγεί και τους ανυψώνει.

- Δεν είναι ίδιος ο νους όλων των ανθρώπων Τρισμέγιστε;

Ερμής Τρισμέγιστος:
ΠΡΩΤΑ ΘΕΟΣ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΛΟΓΟΣ, ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝ ΑΥΤΟΙΣ, ΣΥΜΦΗΤΑ ΔΕ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΝ ΟΝΤΑ, ΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΑΙΩΝΙΟΝ

Πρώτα είναι το πανάγαθο φως, ο Πανάγαθος Θεός, το αγέννητο και προϋπάρχων Φως. 

Μετά είναι ο αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος, δηλαδή η νοητή κίνηση αυτού του πανάγαθου κόσμου, η δε ένωση τους είναι η Αλήθεια της Ζωής, οι Δυνάμεις οι οποίες είναι Ομοούσιες με το Φως και την Ζωή, φέρουν μέσα τους ολοκληρωτικά ως μονάδες τον αδιαίρετο φωτεινό λόγο, η αλήθεια της ζωής.

Εικόνα των Δυνάμεων είναι οι ψυχές, δηλαδή το πνεύμα.

Η εικόνα της ζωής λοιπόν είναι το πνεύμα, μέσα στο MATRIX μέσα στο γίγνεσθαι του αισθητού δοχείου της ύλης, με τα ανόμοια Τέσσερα στοιχεία, τα οποία έχουν διαφορετικές ιδιότητες το καθένα από αυτά, εξού και γεννιέται εκτός όλων των άλλων ο αντίθετος λόγος, η διαφορετικότητα, δηλαδή η κακία.

Ο Πανάγαθος Νους και ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος, που δεν έχει φύλο αρσενικό ή θηλυκό, ούτε αρσενική ούτε θηλυκή ενέργεια, μα ούτε κάτι άλλο σχετικό με αυτά,  αλλά είναι το Αδιαίρετο και Αμετάβλητο Αρχέτυπο Πανάγαθο Πνεύμα, η Ζωή και το Φως ενωμένα,  μαζί με τα δικά του δημιουργήματα τις Δυνάμεις.


Η ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΘΕΟΥ
Φως Λόγος η Ζωή.

Eνώ το πνεύμα δηλαδή ο Πνευματικός Λόγος - το Άγιο Πνεύμα, ανήκει στην εικόνα - matrix

ΠΡΩΤΑ ΘΕΟΣ, πρώτα ο Προϋπάρχων και Αγέννητος Νους Θεός με τον Πανάγαθο κόσμο του, δηλαδή ο Μη Υπάρχων, ο Μη γεννημένος, το Μη Ον.

ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΛΟΓΟΣ 
Μετέπειτα ο Θεός, ο Πανάγαθος Νους, ενώθηκε με τον Αδιαίρετο Φωτεινό του Λόγο, δηλαδή την κίνηση αυτού του Πανάγαθου κόσμου, η δε Αδιαίρετη ένωση τους είναι η Αλήθεια της Ζωής, μαζί με τις δικές του Μονάδες τις Δυνάμεις, που είναι η Αλήθεια της Ζωής, (ενώ οι ψυχές είναι η εικόνα της ζωής), δηλαδή τα φωτεινά μη όντα, που φέρουν άπαντα τον Αδιαίρετο Νου και φωτεινό Λόγο.

Ο Φωτεινός Αδιαίρετος Λόγος, και τα φωτεινά μη όντα οι Δυνάμεις, είναι η Ένατη και Δέκατη Αδιαίρετη Μονάδα της Ιερής Δεκάδας Φως και Ζωή, και είναι η Τριαδικότητα του Θεού: Φως Λόγος η Ζωή.

ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝ ΑΥΤΟΙΣ,
Η Εικόνα του Θεού, είναι ο Αγαθός Νους και Αδιαίρετος Άγιος Λόγος, το Αρρενόθηλυς Ον, το Ον, που εμπεριέχει μέσα του το Αδρανή, Αγέννητο, και Προϋπάρχων, δοχείο της Ύλης που είναι η αίσθηση, και η αίσθηση είναι σώμα, που ακόμη και Αδρανή είναι Άτακτο..η Αταξία.

ΣΥΜΦΗΤΑ ΔΕ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΝ ΟΝΤΑ, 

ΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΑΙΩΝΙΟΝ

Και ο Άγιος Λόγος αντέγραψε το δοχείο της Ύλης, και περιέκλεισε με Αγιο Λόγο (Αιθέρας) αυτό το δοχείο της Ύλης εξωτερικά, μέσα σε έναν Ουρανό που δημιούργησε, τον Έβδομο Ουρανό, ενώ εσωτερικά στο καθαρό της φύσης δημιούργημα, ο Άγιος Λόγος με τις αντίθετες ενέργειες και κινήσεις του Αιθέρα, σχημάτισε το ενεργειακό σφαιρικό πλέγμα του Έβδομου Ουρανού, και δημιουργήθηκε εσωτερικά ο Έβδομος Ουρανός, που περικλείει μέσα του το δοχείο της Ύλης...και γεννήθηκε η εικόνα του Άγιου Λόγου, ο δεύτερος Νους δημιουργός, ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος.

Αμέσως μετά του έδωσε κίνηση και το δοχείο της Υλης το οποίο εμπεριείχε μέσα του με την τριβή διαχωρίστηκε σε Τέσσερα στοιχεία, φωτιά, αέρας, γη, νερό, όπου το πιο δημιουργικό και πιο ισχυρό στοιχείο με το οποίο θα δημιουργεί ο δεύτερος Νους δημιουργός του πυρός και πνεύματος στην Υλη, είναι αυτό της φωτιάς.

Και ενώθηκε ο Νους και Αδιαίρετος Αγιος Λόγος με την ενέργεια της φωτιάς, και γεννήθηκε η δική του εικόνα, το αρρενόθηλυς ον, ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος, ο δεύτερος Νους δημιουργός, το φωτισμένο πνεύμα, ο οποίος ενεργεί στην Υλη και δημιουργεί τον κόσμο και την ζωή με τις δικές του ψυχές.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός, ο Έβδομος Ουρανός, με την σειρά του δημιούργησε τα δικά του Επτά δημιουργήματα, τους Επτά Νους Διοικητές, τους Επτά Ουρανούς που περικλείουν τις επτά φύσεις μέσα στις οποίες συμβαίνει το γύγνεσθαι της ύλης, των απλανών, και των πλανητών, οι οποίοι έχουν όμοιο Νου, δηλαδή είναι όμοιοι με τον Έβδομο Ουρανό στο καθαρό της φύσης δημιούργημα κάθε Ουρανού, και κάθε Νους Διοικητής Ουρανός, ενεργεί εσωτερικά στην δική του φύση με τα δικά του δημιουργήματα τους Δέκαρχους θεούς, οι οποίοι ενεργούν μέσω των δαιμόνων που εξουσιάζουν, δηλαδή ενεργούν στα Τέσσερα στοιχεία, δημιουργώντας τον υλικό αισθητό κόσμο και την υλική αισθητή ζωή των πλανητών, μαζί με τα είδη των έμβιων αισθητών όντων που γεννιούνται από τις ψυχές.

Κάθε κτιστή ψυχή ανήκει στον εκάστοτε Νου Ουρανό Διοικητή, και δεν έχει ελεύθερη επιλογή, η μοίρα της και το πεπρωμένο της είναι να δίνει εσαεί την νοερή ζωή στα είδη των ειδώλων της ύλης.

Είναι ο κτιστός κόσμος της αιωνιότητας, των Επτά Ουρανών και των Επτά Φύσεων, το κτιστό πεπερασμένο αιώνιο κράτος των οκτώ ουρανών που κάθεται πάνω στο πυρ-ενέργεια της φωτιάς, μέσα στο οποίο συμβαίνει το γίγνεσθαι του δοχείου της ύλης.

Τα δημιουργήματα του Δεύτερου Νου δημιουργού είναι οι Επτά Νους Διοικητές, και οι Επτά Νους Διοικητές δημιούργησαν τις δικές τους ψυχές οι οποίες δεν έχουν ελεύθερη επιλογή.

..........

Οι Ελοχίμ λοιπόν είναι οι Δέκαρχοι θεοί, είναι αυτοί που δημιούργησαν τα ανθρώπινα υλικά αισθητά σώματα, σώματα τα οποία θα υποδεχτούν την εικόνα της ζωής, δηλαδή τις Ανθρώπινες ψυχές του Ανθρώπου δεύτερου Θεού Φως και Ζωή, που εισήλθε στους Οκτώ Ουρανούς για να ζήσει και κατανοήσει όλα όσα εξουσιάζει.

Οι ανθρώπινες ψυχές που ενσαρκώνονται τα υλικά αισθητά ανθρώπινα σώματα που δημιουργούν οι Ελοχίμ, (δέκαρχοι θεοί), είναι ο Άνθρωπος δεύτερος θεός που εισήλθε μέσα στο κράτος του κτιστού αδερφού του δεύτερου Νου δημιουργού,  για να ζήσει και κατανοήσει την κτιστή δημιουργία των αντιθέτων, των μεταβαλλόμενων αισθήσεων, το σκότος, την Αταξία.

⤍Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν.

Δηλαδή οι Ελοχίμ (δέκαρχοι θεοί) δημιούργησαν το αισθητό ανθρώπινο υλικό σώμα, σύμφωνα με την φύση που εμπεριέχει ο δικός τους Ουρανός, από μία σύνθεση των ανόμοιων τεσσάρων αισθητών στοιχείων, το οποίο νοερό ανθρώπινο πνεύμα που γεννιέται και η ανθρώπινη λογική που αποκτά, (ψυχρό-θερμό, φωτιά-αέρας), συνεργάζεται με την θνητή και άλογη φύση του σώματος από γη-νερό, το στυγνόν σκότος, το οποία ενδύθηκε η ανθρώπινη ψυχή και έπεσε σε Λήθη-Αμνησία.

Ποιο είναι το αφεντικό των Ελοχίμ; (των Δέκαρχων θεών;)
ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! ΤΟ ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΟΝ - Ο ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΕΛΟΧΙΜ..! 

morfeas sky



ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ερμητικά κείμενα:
Γιατί αγνοώ Τρισμέγιστε, από ποια μήτρα και από ποιο σπέρμα γεννήθηκε ο άνθρωπος! - Και τι είναι αυτός που γεννιέται, πατέρα; Γιατί δεν έχει συμμετοχή στην ουσία που βρίσκεται μέσα μου;

Διότι η ψυχή από την στιγμή που μπαίνει μέσα σε σώμα, παύει να είναι ο εαυτός της, και γίνεται κάτι άλλο, διότι πλέον δεν έχει ούτε Λόγο ούτε Νόηση, διότι την οδηγεί το σώμα.

Ερμητικά κείμενα:
Η ψυχή λοιπόν, είναι ασώματη, ούσα αμέτοχη του φυσικού σώματος. Διότι αν έχει σώμα δεν έχει ούτε λόγο ούτε νόηση.

Ερμητικά κείμενα:
Αγνοείς το γεγονός ότι γεννήθηκες θεός, και γιος του Ενός, όπως και 'γω; Εσύ παιδί μου να προσευχηθείς πρώτα στον Κύριο και Πατέρα και Μοναδικό και όχι στον Έναν, αλλά σ'εκείνον από τον οποίο προέρχεται ο Ένας, να τύχεις ευμενούς μεταχείρησης, ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις τον τόσο μεγάλο Θεό και με μια του μόνο ακτίνα να σου φωτίσει την νόηση.

Ως αισθητό σώμα είμαστε παιδιά των Ελοχίμ, το χοϊκό δοχείο, το χωμάτινο σώμα που υποδέχεται την ανθρώπινη ψυχή, και παίρνει την νοερή ζωή (πνεύμα), και την λογική, (φωτιά), από τον Αιθέρα Νου, το οποίο πνεύμα της Αρμονίας (φωτιά αέρας, ψυχρό-θερμό) συνεργάζεται με τα άλογα στοιχεία γη-νερό, και γεννιέται ο άνθρωπος της Γης. Είμαστε λοιπόν παιδιά του δεύτερου Νου δημιουργού με το αισθητό μεταβαλλόμενο σώμα και το Μεταβλητό πνεύμα που μας έδωσε από τα Τέσσερα στοιχεία της Ύλης, όπου στυγνόν σκότος είναι η γη από την οποία αποτελείται το σύνθετο σώμα μας. (φωτιά, αέρας, γη, νερό).

Ως ανθρώπινη ψυχή είμαστε η εικόνα της ζωής, δηλαδή η Οκτάδα του Αδιαίρετου Πνεύματος της Αρμονίας του Ανθρώπου δεύτερου θεού, που ενδύθηκε τους Οκτώ Ουρανούς, και γίναμε ανθρώπινη ψυχή, τα παιδιά του Ανθρώπου δεύτερου θεού, οι ανθρώπινες ψυχές που φέρουν τον Αμετάβλητο νοηματικό λόγο του Ανθρώπου δεύτερου θεού, που είναι Ουσιωδώς όμοιος με το Αρχέτυπο Αδιαίρετο πνεύμα Ζωή και Φως.

Ο κτιστός κόσμος που ζούμε, είναι αυτός εδώ και σε ποιον Ουρανό, κατοικούμε;

Ο κτιστός κόσμος - φύση που βιώνουμε αυτή την στιγμή, είναι ο πιο κατωφερής Ουρανός από τους Επτά, και εκδηλώνει την νοερή ζωή με τα Μεταβλητά σύνθετα αισθητά μεταβαλλόμενα και θνητά σώματα, που είναι γεμάτα από ανάγκες πάθη και επιθυμίες, και οδηγούνται από τις άλογες αισθήσεις. 

Αυτό που θεωρούμε εμείς εδώ ως ζωή μόνον ζωή δεν είναι, αλά βιώνουμε τις ανάγκες, άρα ό,τι κάνουμε το κάνουμε από ανάγκη, άρα δεν έχουμε ελεύθερη επιλογή.

Οι Ελοχίμ είναι οι Δέκαρχοι ή είναι άλλοι αυτοί; 

Οι Ελοχίμ είναι οι 36 Δέκαρχοι θεοί μέσα σε κάθε Ουρανό, οι οποίοι καθορίζουν τα πάντα.

Το Φως ενυπάρχει μέσα σε όλους μας; Αν όχι, μπορούμε να το αποκτήσουμε; 

Το Φως δεν υπάρχει μέσα στον κτιστό κόσμο, αλλά υπάρχει το σκοτεινό φως, διότι Φως και Ζωή είναι η Αδιαίρετη Ένατη και Δέκατη Μονάδα, το Αδιαίρετο Αρχέτυπο Πανάγαθο Πνεύμα Ζωή και Φως, ενώ ο Όγδοος Ουρανός μαζί και με τους υπόλοιπους Επτά κατώτερους όπου συμβαίνει το γίγνεσθαι, κατέχει τις Οκτώ Μονάδες του πνεύματος της Αρμονίας της Ιερής Δεκάδας, το οποίο είναι Μηχανή και ενεργεί με Νόμους χωρίς αισθήματα.

Γι'αυτό και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός εισερχόμενος στο Όγδοο Ουρανό έγινε κι αυτός Άγιο Πνεύμα, Άγιος Λόγος, Ουσιωδώς όμως όμοιος με το Αρχέτυπο Πνεύμα Ζωή και Φως. 

Έχουμε ως Πρότυπο το Αρχέτυπο Πνεύμα, διότι έχουμε καρδιά. 

Ενώ το κτιστό δημιούργημα είναι τεχνητό, μηχανή, δεν έχει καρδιά απλά εκτελεί για να εξουσιάσει, ειδικά μετέπειτα όταν εξέπεσε αφού διαχωρίστηκε από το Θεό.

Υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσουν το Νου και νοηματικό Λόγο του Ανθρώπου δεύτερου θεού που είναι Ουσιωδώς όμοιος με το Αρχέτυπο Πνεύμα Ζωή και Φως, και όσες κτιστές ανθρώπινες ψυχές του κτιστού δεύτερου Νου δημιουργού ενσαρκώθηκαν τα ανθρώπινα σώματα και έχουν έναν αγαθό βίο ενόσω ζουν με την σάρκα.

Οι Ελοχίμ ως βαθμίδα αξιώματος, ας το πούμε έτσι, που υπάγονται; 

Οι Δέκαρχοι-Ελοχίμ είναι εκτελεστικά όργανα που δεν έχουν ελεύθερη επιλογή. Είναι σαν μια μηχανή που εκτελεί ότι έχει προγραμματιστεί να κάνει.

Για ποιον λόγο μας δημιούργησαν; Για κάποιον σκοπό; Έχουμε κάποιον σκοπό εμείς εδώ, πέραν της εμπειρίας μας, και της κατανόησης αυτού του κόσμου; 

Ο σκοπός των ανθρώπων ως ανθρώπινες ψυχές, είναι να ζήσουν και κατανοήσουν την λειτουργία αυτού του κόσμου των αισθητών σωμάτων.

Μετέπειτα να ανακαινιστεί αυτός ο κτιστός κόσμος σύμφωνα με το Πρότυπο του Αρχέτυπου Πνεύματος Ζωή και Φως. Όπου θα οδηγεί όλα τα ανθρώπινα αισθητά σώματα ο Αμετάβλητος νοηματικός λόγος της ανθρώπινης ψυχής.

Αλλωστε αυτός είναι ο λόγος που εξέπεσε η μηχανή, διότι έχασε την εξουσία που είχε από τον Θεάνθρωπο.

Λες κάπου: (κτιστό πεπερασμένο αιώνιο κράτος των οκτώ ουρανών που κάθεται πάνω στο πυρ-ενέργεια), ποιο είναι αυτό, η Γη που μένουμε;

Ο κτιστός κόσμος είναι περιορισμένος και κλειστός μέσα σε σφαιρικό κύκλο, πεπερασμένος, και η αιωνιότητα επιφέρεται μέσα από την συνεχή περιστροφή του εκάστοτε ουρανού, από μια απροσδιόριστη αρχή και ένα απέραντο τέλος. 

Μέσα από την συνεχή ανανέωση των Τεσσάρων στοιχείων της Ύλης, όπου λύεται με τον θάνατο ο σύνδεσμος που ενώνει αυτά τα σύνθετα σώματα, και ανανεώνεται ξανά με καινούρια σώματα με τις ψυχές που φέρουν μέσα τους όλους τους αριθμούς της ταυτότητας του κάθε γένους και είδους, αλλά δεν ανήκουν οι ψυχές σε κανέναν αριθμό, του κάθε αισθητού σώματος ξεχωριστά μέσα από την μοίρα που του καθορίζει ο εκάστοτε Ζωδιακός κύκλος.

Το κτιστό κράτος που κάθεται πάνω στο πυρ ενέργεια, είναι ολόκληρος ο κτιστός κόσμος των Οκτώ Ουρανών. (υλικό σύμπαν).
 
Πρόκειται για έναν νοητό κόσμο, όπου ο κτιστός Νους δημιουργός-μηχανή, δημιουργεί τον αισθητό κόσμο και την αισθητή ζωή μέσα σε Επτά διαφορετικούς νοερούς κόσμους, ανάλογα με την σύσταση της σύνθεσης των τεσσάρων στοιχείων του δοχείου της Ύλης  με τις δικές του ψυχές. 

Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός, ήρθε σ'αυτόν τον υλικό κόσμο - σύμπαν, για να γίνει ο μιμητής της πρόνοιας του πανάγαθου Θεού,  και να μεταφέρει την εικόνα της ζωής με τις δικές του ανθρώπινες ψυχές σε κάθε φύση κάθε Ουρανού, δηλαδή να κυβερνήσει αυτόν τον κτιστό κόσμο MATRIX με πρότυπο τον Πανάγαθο κόσμο, με πρότυπο τον δικό του νοηματικό λόγο, και να δημιουργήσει.


morfeas sky

Σχόλια

  1. Λες: " Ο Όγδοος Ουρανός, κατέχει την Όγδοη Μονάδα της Ιερής Δεκάδας το Άγιο Πνεύμα, το οποίο είναι Μηχανή και Ενεργεί με Νόμους, χωρίς Αισθήματα." Δεν το κατανόησα αυτό το κομμάτι.
    Και βασικά, στον Όγδοο Ουρανό, "τερματίζει" ο Κτιστός Κόσμος-Μηχανή; Από τον Ένατο και Άνω , βρίσκεται, από ότι κατάλαβα, ο Δεύτερος Θεός Δημιουργός;
    "Το Κτιστό Δημιούργημα είναι Τεχνητό, Μηχανή..." ούτε αυτό το κατάλαβα, έχει να κάνει με το λεγόμενο Μάτριξ; Και η απάντηση σου, μου ήταν κάπως ασαφής και μπερδεμένη στην ερώτησή μου, αν μπορούμε να αποκτήσουμε το Φως, σε αυτό τον κόσμο. Μόνο λες, ότι με τον Αγαθό Βίο κατορθώνεται... και τι εννοείς με την λέξη αυτή; Προσδιόρισε μου τον, αν έχεις την καλοσύνη. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό. (Σε ευχαριστώ εκ τω προτέρων, γιατί είδα ότι τα έσβησες. Είχα απορίες σε κάποιες απαντήσεις σου, να θέσω. θα στα γραψω ξεχωριστά, όπου δεν αντιλήφθηκα κάποια σημεία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπεις αυτός ο κόσμος να λειτουργεί με αγάπη; το μεγαλύτερο ζώο τρώει το μικρότερο, ο δυνατότερος υποδουλώνει το κατώτερο, η χαρά εναλάσσεται με την λύπη, η ζωή εναλάσσεται ε τον θάνατο κτλ. Αν αυτό εσύ το θεωρείς αγάπη και όχι μηχανική λειτουργία μιας τεχνητής νοημοσύνης που λειτουργί με νόμους είναι δικό σου θέμα να αποφασίσεις.

      Η ένατη και δέκατη Μονάδα του πνεύματος είναι Αδιαίρετη. Είναι Ο Αδιαίρετος Νους και Φωτεινός Λόγος που γεννά την Ζωή με τα δικά του γεννήματα τις δυνάμεις, που φέρουν τον δικό του Αδιαίρετο Λόγο. Είναι η Πρώτη Αρχή της Ζωής ως Υπάρχων Ζωή.
      Όπου η ζωή είναι τα όντα οι δυνάμεις του φωτός ως ανεξάρτητες Μονάδες.
      Στον μεν Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός όλα είναι όμοιες δυνάμεις, στον δε κτιστό κόσμο όλα είναι διαιρεμένα.

      Διαγραφή
    2. Αυτή τη στιγμή ζούμε μέσα στο matrix την εικόνα της ζωής που εκδηλώνεται με τα άψυχα αντικείμενα που ονομάζεται δοχείο της Ύλης. Οι μεν Ανθρώπινες ψυχές φέρουν όλες τις ενέργειες του νοηματικού Λόγου της Αρμονίας που εξουσιάζει τους επτά ουρανούς του κτιστού κόσμου όπου εκδηλώνεται η ζωή με τα άψυχα αντικείμενα -δοχεία της Ύλης.
      Το σώμα μας είναι άψυχο αντικείμενο που πήρε κίνηση και δικό του πνεύμα όταν ενώθηκε μαζί του η ψυχή μας.

      Διαγραφή
    3. Αν μας οδηγούν οι μεταβαλλόμενες αισθήσεις του σώματος της άλογης σάρκας είναι επόμενο να εγκλωβιστεί η ψυχή μας στην ανυπαρξία της ύλης και να ενσαρκώνεται συνεχώς τα άλογα αυτά θνητά δοχεία-σώματα, και να οδηγείται ως δούλος της σάρκας και των αναγκών της σάρκας.,

      Διαγραφή
    4. Όλοι οι άνθρωποι φέρουμε το Φως στην ψυχή μας, το σώμα μας όμως είναι ανύπαρκτο, ανήκε στο matrix.

      Διαγραφή
    5. Ο Δεύτερος Νους Δημιουργός οπότε, δεν μας αγαπάει, μας εκμεταλλεύεται. Και εμείς ως δικά του Δημιουργήματα, δεν ξέρουμε να αγαπάμε. Σαν ένας γονιός, που δεν έμαθε ποτέ τα παιδιά του να μοιράζονται, ας πούμε... Και κατ' επέκταση, δεν γνωρίζουμε τι είναι η Αγάπη, και δεν έχουμε αγαπήσει πραγματικά ποτέ μας, κανέναν... νομίζουμε ότι αγαπάμε ή ότι έχουμε αγαπήσει, το οτιδήποτε. Σωστά; Πολύ θλιβερό. Οπότε, η Μηχανή αυτή, μας εκπαίδευσε να λειτουργούμε αυτοματοποιημένα, σαν Ρομποτ, ώστε να μην έχουμε βούληση και γνώση, επειδή έτσι την συμφέρει. Ώστε να μην αντιστεκόμαστε και να είμαστε αναλώσιμοι. Άβουλα όντα. Όλα τα άλλα τα κατανόησα.

      Διαγραφή
    6. Έτσι ακριβώς! γίναμεένα με τα άλογα σώματα και το πνεύμα που συνεργάζεται με τα άλογα σώματα. Χάσαμε την επαφή με τον Αμετάβλητο νοηματικό λόγο της ψυχής μας.

      Διαγραφή
    7. Διαβάζοντας την απάντηση σου αυτή, αυτόματα (να το! αυτό που λες) μου ήρθε η ερώτηση:" Και πως θα την ξανακερδίσουμε αυτή την επαφή με τον Αμετάβλητο Λόγο της Ψυχής μας; Μου έρχονται πολλές απαντήσεις πάνω σε αυτό, αλλά με ενδιαφέρει η δική σου.

      Διαγραφή
    8. Μόνον με την αγαθή σου πρόθεση! και ποτέ από ατομικό συμφέρον θα μπορέσεις να αφουγκραστείς την ψυχή σου που σου μιλάει.
      Παράδειγμα: Πρέπει να επιλέξεις από ανάγκη να βρεις μια δουλειά που δεν σου αρέσει, αλλά μέσα σου νιώθεις ασφυκτικά φυλακισμένη γι'αυτό που θα επιλέξεις να κάνεις. Να γίνεις σκλάβος σε κάτι που δεν θέλεις από ανάγκη. ΕΠΕΛΕΞΕ αυτό που σου λέει η ψυχή σου!! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!! Αν το κάνεις αυτόματα υποτάσσεσαι στην άλογη σάρκα που σε ελέγχει με τον φόβο!

      Διαγραφή
    9. Έπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Μου συμβαίνει αυτό με την εργασία, και ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ! Δεν υποτάσσομαι, όσο με παίρνει, (λόγω επιβίωσης εννοώ) να μην δέχομαι κάτι λιγότερο, από αυτό που μου αξίζει. Έτσι όπως το λες νιώθω, εκείνες τις ώρες που "ΠΡΕΠΕΙ" να επιλέξω. ΑΣΦΥΚΤΙΩ! Δεν ξέρω βέβαια, για πόσο καιρό, θα αγωνίζομαι ενάντια στο κατεστημένο... Εύχομαι για όσο χρειάζεται, να έχω παράταση χρόνου και λύσεις επιβίωσης. Δύσκολο να το πράττεις εύκολα, αυτό τις μέρες που διανύουμε. Αλλά μας έκανα να το πιστεύουμε αυτό, όχι ότι είναι απαραίτητα κι έτσι. Μας θέλουν σκλάβους και με σκυμμένο το κεφάλι και μας περνάνε υποσυνείδητα μηνύματα φόβου και μιζέριας. Σε ποιους; Σε Εμάς!!! Που έχουμε μέσα μας το ΙΧΩΡ και το Ελλάνιο Πνεύμα... τέλος πάντων, μην σε ζαλίζω. Αλλά είναι να τρελαίνεσαι με όσα μας κάνουν και τα καταπίνουμε αμάσητα.

      Διαγραφή
    10. Αυτό ακριβώς που λες! συμφωνώ μαζί σου! Ανδρεία ψυχής χρειάζεται και μην φοβάσαι απολύτως τίποτα.

      Διαγραφή
  2. Ήρθαμε εδώ λες, για να κατανοήσουμε και να ζήσουμε, την λειτουργία αυτού του Κόσμου των Αισθήσεων και των Παραισθήσεων, (να συμπληρώσω αν μου επιτρέπεις), μέσα από την ανθρώπινη σάρκα που τις περιέχει (Ο Οποίος είναι στην Ουσία του Μηχανή, δίχως Αισθήματα). Ωραία ως εδώ.
    Και συνεχίζεις:" Μετέπειτα να Ανακαινιστεί, αυτός ο Κτιστός Κόσμος σύμφωνα, με το Πρότυπο του Αρχέτυπου Πνεύματος Ζωή και Φως." Δηλαδή, όταν οι ανθρώπινες ψυχές, που κατέβηκαν στην Γη, κατανοήσουν την ανθρώπινη φύση του σώματος τους, με τις άλογες αισθήσεις, τότε αυτός ο Κτιστός Κόσμος - Μηχανή, θα "Μεταμορφωθεί"/ Μετουσιωθεί, στον Αρχέτυπο του Δεύτερου Θεού Δημιουργού Ζωή και Φως; (Είναι αυτό που λένε, ότι ανεβαίνοντας "πνευματικά", ανεβαίνουμε και στην 5η Διάσταση απο την 3η που βρισκόμαστε τώρα). Κάτι τέτοιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, κατανοώντας τον Αμετάβλητο Λόγο της ψυχής μας, μας γίνεται κατανοητό ότι η άλογη σάρκα πήρε τα ηνία από την ψυχή μας, και μας οδηγεί.
      Ο δεύτερος Νους δημιουργός δηλαδή η μηχανή διέσπασε τον σύνδεσμο της Αρμονίας που έφερε σε άμεση επαφή τα σώματα με τον νοηματικό λόγο της ψυχής μας, και από τότε γίναμεένα με τα σώματα.

      Διαγραφή
    2. Έχω καταλήξει συμπερασματικά, ότι τα "όπλα" που χρειάζονται για να παλέψουμε, είναι:Το Γνωθι Σαυτόν (Να γνωρίσουμε τον Εαυτό μας), Άρχε Σεαυτού (Να Κυριαρχείς στον Εαυτό σου), Θυμού Κράτε (Να Συγκρατείς το Θυμό σου), Μηδέν Αγαν (Να μην Υπερβάλλουμε), Κακίας Απέχου (Να Απέχουμε από την Κακία), Φιλόσοφος Γίνου (Να Φιλοσοφείς), Γλώσσαν Ίσχε (Να Συγκρατούμε τη Γλώσσα μας), Αμαρτάνων μετανόει (Όταν Σφάλλουμε, να Μετανοούμε), Ευγνώμων Γίνου (Να είμαστε Ευγνώμων), Μανθάνων μη Κάμνε (Να Μην Κουραζόμαστε να Μαθαίνουμε) και Να Καταφέρουμε, να Νικήσουμε Τον Φόβο... Τότε, όλα θα αρχίσουν να μετουσιώνονται... Έχουμε πολύ δρόμο εναρμονησης, φρόνησης και εσωτερικών ανακαλύψεων...





      Διαγραφή
    3. Σωστά όλα αυτά που έγραψες, δύσκολος ο δρόμος στην αρχή μα όχι ακατόρθωτος.

      Διαγραφή
    4. Kάθε αρχή και δύσκολη, σωστά. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

      Διαγραφή
  3. "Ανανεώνεται ξανά με τις ψυχές που φέρουν, όλους τους αριθμούς της ταυτότητας, του κάθε γένους και είδους, του κάθε αισθητού σώματος ξεχωριστά, μέσα από τις μοίρες του Ζωδιακού κύκλου." Μήπως να μου το αναλύσεις λίγο κι αυτό; (Τελικά κατάλαβα, ότι ο Κτιστός Κόσμος, αποτελείται από Οκτώ Ουρανούς, που ρώτησα παραπάνω). Και τέλος λες: "Ο Άνθρωπος ήρθε σ'αυτόν τον κόσμο, για να μεταφέρει την εικόνα της ζωής, δηλαδή να κυβερνήσει αυτόν τον κόσμο". Δώσε κάτι παραπάνω, σε αυτό το στόρι του σκοπού μας, σε παρακαλώ. Αυτά, και σε αφήνω στην ησυχία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έχω αναφέρει όλα αυτά που ρωτάς μέσα από τις αναρτήσεις που κάνω.

      Δεν υπάρχει θάνατος, αλλά η επανάληψη, η ανανέωση της σύνθετης ύλης, διότι το συγκεκριμένο μας σώμα της σάρκας αποτελείται από μία σύνθεση των τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων της ύλης, από φωτιά, αέρα, γη, νερό, τα πο κατωφερή στοιχεία της Ύλης.
      Οι νόμοι επιφέρουν την επανενσάρκωση των ψυχών σε ένα νέο σώμα που αξίζει η ψυχή, σύμφωνα με τα όσα έπραξε όσο βρισκόταν μέσα σε σώμα.

      Διαγραφή
    2. Μόνον αν γνωρίζεις τον αληθινό σου εαυτό θα ξέρεις και προς τα που θα ανέλθεις για να ανέβεις τους ουρανούς. ΤΑ ΣΏΜΑΤΑ ανήκουν στην ύλη που παίρνουν την νοερή ζωή των αισθήσεων από την ψυχή.

      Ψυχή ανθρώπινη είναι η εικόνα της ζωής. Διότι εμπεριέχει μέσα στον πυρήνα της την ζωή!! τον ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ νοηματικό λόγο των ενεργειών της ΑΡΜΟΝΊΑΣ που εξουσιάζει όλα τα μεταβαλλόμενα σώματα..

      Διαγραφή
    3. ο νοηματικός λόγος λοιπόν της ανθρώπινης ψυχής δίνει την ζωή πρώτα στις άϋλες ενέργειες δηλαδή την ψυχή που ενώνεται μαζί του και κινείται μέσα στο καθαρό άϋλο σύμπαν.
      Η ψυχή δίνει την ζωή στα αισθητά σώματα της Ύλης.
      Όλα τα αισθητά σώματα ανήκουν στην Ύλη.

      Διαγραφή
    4. Εκεί αναφέρεται το κομμάτι αυτό, δεν το κατάλαβα.Και αυτό: "Ο Άνθρωπος ήρθε σ'αυτόν τον κόσμο, για να μεταφέρει την εικόνα της ζωής, δηλαδή να κυβερνήσει αυτόν τον κόσμο". Πότε και με ποιον τρόπο, θα κυβερνήσουμε αυτόν τον κόσμο; Και ο Αγαθός Βίος ποιος είναι; Πότε τον επιτυγχάνουμε; Εννοείς, όταν ενεργούμε με αγαθές προθέσεις, απέναντι στους συνανθρώπους μας; Όταν λειτουργούμε βάση της Ιερής Δεκάδας; (Και όταν ακολουθούμε, τα Δελφικά Παραγγέλματα, που μου είπε ο δάσκαλός μου;) Tότε;

      Διαγραφή
    5. Η Αρετή η Φρόνηση, η Ανδρεία, είναι ο δρόμος προς τα πάνω.
      Η δειλία, ο φόβος, η υποτακτικότητα, είναι ο δρόμος προς τα κάτω.

      Διαγραφή
    6. Όλα είναι θέμα επιλογών έτσι; Αρκεί σε Κάθε μας Πράξη, Σκέψη, Αναφορά, να Επιλέγουμε, με Σύνεση και Εγρήγορση... (Διαβάζοντας τις Τρεις που επέλεξες, για κάθε Άνοδο και κάθε Κάθοδο, αντίστοιχα, είδα Εικόνα τύπου Ασανσέρ, σε κάθε Επιλογή που κάνουμε, να ανεβοκατεβαίνουμε πατώματα... Η θνητότητά μας δεν παίζεται...τι να λέμε τώρα.

      Διαγραφή
    7. Αν ήταν εύκολο όλοι μας θα είμασταν θεοί.
      Ο θεός όμως βρίσκεται κρυμμένος μέσα στην ψυχή μας, ο Αμετάβλητος λόγος. Και όχι ο μεταβαλλόμνος του δυϊσμού, μια πάνω μια κάτω.

      Διαγραφή
    8. Θα κρατήσω το σπουδαιότερο όλων...ο θεός, βρίσκεται κρυμμένος, μέσα στην ψυχή μας. Να σαι καλά, καλή συνέχεια στην Αναζήτησή σου. Κάνεις σπουδαίο έργο, συνέχισε!

      Διαγραφή
  4. Εικόνα της ζωής είναι ο Αδιαίρετος Νους και Άγιος Λόγος. ο δεύτερος άνθρωπος θεός Ζωή και Φως που εισερχόμενος στον κτιστό κόσμο έγινε Νους σαν τον αδερφό του, και ψυχή.
    Οι ανθρώπινες Μονάδες ψυχές, ως ανεξάρτητες που είναι επιλέγουν την ενσάρκωση για να ζήσουν και κατανοήσουν τον κτιστό κόσμο της Ύλης. Και μετά να δημιουργήσουν! με πρότυπο τον Αμετάβλητο Λόγο της ψυχής.
    Διέσπασε όμως τον σύνδεσμο της επαφής ο κτιστός αδερφός, και εγκλωβιστήκαμε την Λήθη, στο σκότος των σωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μορφη τι γινετε ρε φιλε; σε πολυ βαθια αναζητηση επεσες.μπαινω καμμια φορα αλλα δεν ειναι για μενα αυτου του ειδους οι ανησυχιες.ειμαι της πρακτικης αναζητησης οπως θα θυμασε.παντως να ξερεις οτι η αληθεια ειναι εκει εξω.αν βρεθω ξανα εκει κοντα και εχω χρονο θα περασω να πιουμε καφε και να τα πουμε.μονοι μας χωρις ενοχλητικες παρουσιες οπως την προηγουμενη φορα.προχθες περασα απο εκει αλλα βιαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας εγκλώβισαν στα σπίτια μας οι διοικούντες την πατρίδα μας και είπα να φιλοσοφήσω αναλύοντας τα Ερμητικά κείμενα που μας εξηγούν με τον καλύτερο τρόπο τι είναι ο άνθρωπος και τι είναι αυτός ο κόσμος..χρειάστηκαν βέβαια επτά χρόνια σκληρής προσπάθειας για να αποκωδικοποιηθούν όλα όσα γράφει ο Ερμής Τρισμέγιστος. Φαντάσου να μην είχαν εξαφανίσει το 98% της Ελληνικής γραμματείας. Θα γνωρίζαμε τα πάντα.
      Όσον αφορά για το που βρίσκεται η Αλήθεια, θα σου πρότεινα να ψάξεις μέσα σου, διότι εκεί βρίσκεται η αλήθεια της ζωής, στην ψυχή μας. Τα υπόλοιπα εκεί έξω είναι matrix..Εικόνα.

      Όποτε μπορείς και έλθεις από τα μέρη μας μετά χαράς να βρεθούμε και να τα πούμε από κοντά ήρεμα και ωραία φίλε Hunder.

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα σας,
    σας ανακάλυψα πριν από λίγες μέρες και διάβασα όλα τα άρθρα σας με μεγάλο ενδιαφέρον! Βρίσκομαι κι εγώ σε μονοπάτι αναζήτησης και συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφετε όσο ανατρεπτικά κι αν ακούγονται! Κάθε άρθρο που διαβάζω με ταξιδεύει και με δικαιώνει μπορώ να πω σε όλα αυτά που από μικρή σκεφτόμουνα και πίστευα μέσα μου, αν και πολλούς φαντάζομαι τους προκαλούν ανασφάλεια.
    Έχω πολλές απορίες που θα ήθελα να μου λύσετε αν βέβαια σας το επιτρέπει ο χρόνος και η διάθεση σας. Θα μπορούσα με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσω μαζί σας; Κάποιο e-mail ή facebook messenger; Ευχαριστώ πολύ
    Μαριαλένα Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα και σε εσένα φίλη Μαριαλένα. Χαίρομαι που σου αρέσουν τα κείμενα μου, διότι αυτό με βοηθά να συνεχίσω την αναζήτηση μου για την αλήθεια, διότι ποτέ δεν μπόρεσα να αποδεχτώ την αλήθεια που μας προσφέρουν αν πρώτα δεν την κατανοήσω, αναλύοντας όσο καλύτερα μπορώ τα όσα γραπτά κείμενα πέφτουν στα χέρια μου μέσα από τους δικούς μου λογισμούς στην σφαίρα της δικής μου διανόησης, αλλά και μέσα από τον διάλογο μαζί σας.

    Εδώ και πολλά χρόνια συνήθως επικοινωνώ από το προφίλ morfeas sky που διαθέτω στην G+ μέσα από δημόσια σχόλια στις αναρτήσεις, ή ιδιωτικά στο chat.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. «καὶ εἶπεν ὁ Θεός· ποιήσωμεν ἄνθρωπον κατ᾿ εἰκόνα ἡμετέραν καὶ καθ᾿ ὁμοίωσιν» (Εβδομήκοντα).
      Εβραϊκό κείμενο:

      Βα-γιόμερ Ελοχίμ, Ναασέχ Αντάμ μπε-τσαλμέϊνου, κι-ντμουτέϊνου.
      Και είπεν ο Θεός, Ας κάμωμεν άνθρωπον κατ' εικόνα ημών, καθ' ομοίωσιν ημών.
      Βα-γιόμερ Ελοχίμ = Είπεν ο Θεός, Είπεν Ελοχίμ. Δεν λέει «και είπαν / Βα-γιομέρου/» Ελοχίμ αλλά « και είπεν / Βα-γιόμερ/» Ελοχίμ.Και εδώ βλέπουμε τον συνδιασμό ενικού (Βα-γιόμερ) και πληθυντικού (Ελοχίμ). Άρα ο πληθυντικός αυτός είναι πληθυντικός μεγαλοπρεπείας και ενδεικτικός του Μυστηρίου της Αγίας Τριάδος. Να σημειωθεί δε ότι και άλλοι αρχαίοι μεταφραστές εκτός των Εβδομήκοντα μεταφράζουν την λέξη ΕΛΟΧΙΜ ως «Θεός» στα εν λόγω εδάφια. Βλέπε μεταφράσεις ΑΚΥΛΑ, ΣΥΜΜΑΧΟΥ και ΘΕΟΔΩΤΙΟΝΟΣ.Όλοι αυτοί δεν ήξεραν τι έγραφαν ;

      Διαγραφή
    2. Βα-γιόμερ Ελοχίμ = Είπεν ο Θεός, Είπεν Ελοχίμ. Δεν λέει «και είπαν / Βα-γιομέρου/» Ελοχίμ αλλά « και είπεν / Βα-γιόμερ/» Ελοχίμ

      Διαγραφή
    3. Ας κάμωμεν άνθρωπον κατ' εικόνα ημών, καθ' ομοίωσιν ημών.

      Ας κάνουμε...ποιοι άλλοι να κάνουν;

      Διαγραφή
    4. Φως Λόγος η Ζωή ενώ η εικόνα της ζωής είναι το άγιο πνεύμα=matrix η εικόνα.

      Διαγραφή
  9. Ο Γιαχβέ Ελοχιμ είναι ο Θεός μας ο Τριαδικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο είναι το αφεντικό των Ελοχίμ; (των Δέκαρχων θεών;)
      ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! Ο ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΕΛΟΧΙΜ..! ΤΟ ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΟΝ
      ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
      ΣΚΥΨΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ