Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση. Ερμής Τρισμέγιστος


Ερμής Τρισμέγιστος:

Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση. Ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά η λήθη. 

Ο Ιδεατός άνθρωπος (Νους και ψυχή) που εξέπεσε στα ανθρώπινα σώματα (είδωλα) της Γης, και ο Ιδεατός Άνθρωπος η ανθρώπινη ψυχή, αφομοιώθηκε από το ανθρώπινο ά-λογο είδωλο, και τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις του βρίσκεται πλέον σε λήθη και η άγνοια τον οδηγεί.


Οι ανθρώπινες ψυχές-Μονάδες, δίνουν την νοερή ζωή στα αισθητά ανθρώπινα γήϊνα σώματα-είδωλα, το νοερό πνεύμα από φωτιά και γη που είναι η λογική της σάρκας και οδηγείται από τις πέντε άλογες αισθήσεις, από αέρα και νερό που είναι οι μεταβαλλόμενες αισθήσεις σαν την θάλασσα, η ηρεμία, η φουρτούνα του εναλλασόμενου κύματος των συναισθημάτων, κτλ.

Ο Νους της ανθρώπινης ψυχής όμως δεν συνεργάζεται καθόλου με αυτή την άλογη φύση που ενδυθήκαμε, γι'αυτό και πρέπει μόνοι μας να έρθουμε σε επαφή μαζί του για να αναγνωρίσουμε τον αληθινό μας νοητό εαυτό, και να μην μας οδηγούν οι πέντε άλογες αισθήσεις: όραση, όσφρηση, γεύση, αφή, ακοή.

Ο εγκέφαλος του ανθρώπου ο οποίος λειτουργεί ως μηχανή-υπολογιστής, διαθέτει μνήμη αποθηκεύοντας όλες τις πληροφορίες που λαμβάνει με τις πέντε αισθήσεις, τις οποίες διαχωρίζει σε τρεις χρόνους, παρελθόν παρόν και μέλλον, και σύμφωνα με αυτά κινείται στην εικονική πραγματικότητα των ανθρώπινων ειδώλων. (άλογη διανοητική κίνηση και νοερή ζωή).


Ο Αρχέτυπος κόσμος είναι η Αλήθεια της Ζωής, (οι Δυνάμεις), εικόνα της ζωής είναι οι ψυχές, που η μοίρα τους είναι να ενσαρκώνονται τα είδωλα της σύνθετης Υλης των πλανητών μέσα στους Επτά Ουρανούς (γαλαξίες) που εμπεριέχουν μέσα το δοχείο της Υλης, δηλαδή την φύση των Απλανών, και τις έξι φύσεις των πλανητών.


Γνώρισε τον εαυτό σου και θα ελευθερωθείς.


morfeas sky


Σχόλια

  1. Συμφωνώ με τα όσα γράφει.Οι αισθήσεις είναι ο θάνατος, δηλαδή όταν επέρχεται η φθορά του σύνθετου αισθητού σώματος μέσα από την διάλυση των τεσσάρων στοιχείων, είναι εκείνη η ώρα που παρεμβαίνουν όλες οι άλογες ενέργειες των αισθήσεων που ενεργούν με τον χειρότερο τρόπο σε έναν άνθρωπο που έχει γίνει ένα με αυτόν τον κόσμο, και δεν μπορεί να τις αποκρούσει με τη νόηση του. Είναι οι υποτιθέμενοι δαίμονες που ενεργούν ως αισθήσεις και προκαλλούν όλες τις σιχαμερές αισθήσεις.
    https://oneirosky.blogspot.gr/2017/12/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπεσα πάνω σε αυτή την απάντηση, μεταξύ δύο φίλων στο facebook στην οποία συζήτηση, είχα παραστεί και η ίδια... πολύ ενδιαφέροντα τα όσα λέει αυτός ο άνθρωπος, όπως τα έζησε και κατανόησε...

    "Βαγγέλη μου όλα σε τάξη είναι παρόλη την αταξία που αντικρίζουν οι αισθήσεις σου. Τα πάντα εν σοφία εποίησε η ψυχή σου η Θεά! Όλα είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Αν εκλείψει παντελώς η αταξία τότε τελειώνει και η ύπαρξη της τάξης. Αν νικήσουμε το κακό τότε εξανεμίζεται αυτόματα και η ύπαρξη του καλού. Μπορείς να εξανεμίσεις το κακό για σένα προσωπικά. Η επιθυμία όμως να το αλλάξεις ριζικά από τη Γη για όλους είναι εγωιστική. Με αυτό το όνειρο γεννήθηκα και επιθυμούσα. Όταν όμως έφτασα στην αυτοκτονία, συνειδητοποίησα πως οι ιδεολογίες μου να κάνω τον κόσμο καλύτερο ήταν καθαρά εγωιστικές. Ταπείνωναν τη Σοφία του Θεού μέσα μου, αναδεικνύοντας τις ανάγκες του εγώ μου!!! Η ζωή στο σώμα είναι και θα είναι διπολική. Είναι όπως ένα νόμισμα. Προφανώς, όλοι προγραμματιστήκαμε να θέλουμε μόνο τη μία πλευρά του νομίσματος, οπότε χάνουμε το νόμισμα ολόκληρο. Το μυστικό είναι να εστιάζουμε τις σκέψεις μας στην πλευρά του νομίσματος που επιθυμούμε. Οι σκέψεις μετατρέπονται σε συναισθήματα, τα οποία υλοποιούν αποτελέσματα. Για μας. Μόνο για μας. Είναι εγωιστικό να θέλουμε να αλλάξουμε τη ζωή των άλλων. Όλοι Θεοί είναι. Κανείς δε χάνεται τελικά! Είναι μονόδρομος στον Παράδεισο!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απάντηση που θα δώσω δεν αναφέρεται σε σένα.

    Από πότε το σκίασμα επί της Γης ονομάζεται άνθρωπος; ανόητα είδωλα! που θέλετε να ονομάζεστε και Άνθρωποι!!

    Οι Άνθρωποι στον πλανήτη που οδηγούνται από το Νου δηλαδή το νοητό πνεύμα, δηλαδή τον ιδεατό άνθρωπο, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα πάνω στην Γη.

    Eνώ οι "άνθρωποι" στον πλανήτη που οδηγούνται από τις αισθήσεις, δηλαδή από το αισθητό πνεύμα, δηλαδή το νοερό πνεύμα, είναι όλα τα είδωλα από φωτιά και αέρα που συνεργάζεται με την γη και το νερό και θέλουν να ονομάζονται και άνθρωποι τρομάρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά με Ανακαλύψεις Εσωτερικές και Όμορφες Φιλοσοφικές Συζητήσεις!!!!

      Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν μου είπες την γνώμη σου, για την παραπάνω συζήτηση και τα όσα κατέθεσε αυτός ο άνθρωπος...

      Αλήθεια, να ρωτήσω με την έκφραση: "To Σκίασμα επί της Γης" ποια σημασία μέσα του φέρει;

      Διαγραφή
    2. Είναι αυτό που έλεγε ο Πίνδαρος: "Σκιάς όναρ άνθρωπος" , ο άνθρωπος δηλ. είναι όνειρο σκιάς. Σε ένα ολογραφικό σύμπαν, που ζούμε φυλακισμένοι, στην πραγματικότητα δεν έχουμε την δυνατότητα να δούμε, τους πραγματικούς μας εαυτούς... παρά μόνο τις σκιές μας (Σπήλαιο του Πλάτωνα) που προβάλλονται στον (Ευκλείδειο) κόσμο μας. Σωστά;

      Σημείωση: H φωτιά μέσα στο σπήλαιο, συμβολίζει τον Θεό Δημιουργό αυτού του κόσμου, τον "Άρχων Αυτού Του Κόσμου" όπως τον αποκαλεί κι ο Χριστός μέσα στα Ευαγγέλια.

      Ο Άνθρωπος Δεύτερος Θεός Ζωή και Φως, γέννησε έναν Δεύτερο Νου Δημιουργό, ο οποίος είναι ο Θεός της Φωτιάς (Πυρός) και του Πνεύματος, κι ο ενιαίος Δημιουργός 7 Διοικητών, που περιέχουν σε κύκλους, τον αισθητό κόσμο, και η διοίκησή τους είναι η Ειμαρμένη.

      *Αυτή λοιπόν η φωτιά που καίει, πίσω από τις πλάτες των φυλακισμένων ανθρώπων, είναι ο Εκπεσών Θεός... Ο Δημιουργός Του Ματριξ... Είναι αυτός που εποπτεύει, ώστε να μην δραπετεύσει κανένας από τους φυλακισμένους του.

      Βλέπουμε μόνο τις σκιές αυτού του κόσμου και όχι τα αληθινά αντικείμενα του Αληθινού κόσμου, που υπάρχει πίσω από αυτά τα είδωλα-σκιές...


      Διαγραφή
  4. Ενδιαφέροντα και πολύ σωστά τα όσα έγραψες!
    Θα σου απαντήσω, αλλά προς το παρόν να σου ευχηθώ Χρόνια πολλά και όμορφα να περάσεις αυτές τις εορταστικές ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H γνώμη μου για τα όσα αναφέρει είναι η εξής:
    Κατανοεί λοιπόν ότι όλοι είμαστε θεοί, και ότι ο Θεός βρίσκεται μέσα μας, επίσης ότι το σώμα μας είναι το είδωλο το οποίο εκδηλώνεται με το δίπολο, όπου η κάθε πλευρά του διπόλου είναι το ίδιο νόμισμα. Αυτό που θεωρεί ως καλό ο ένας πόλος είναι το αντίθετο για τον άλλο πόλο. Το κακό όμως κυριαρχεί παντού και στους δύο πόλους, δηλαδή η Αταξία.
    Διότι και ο πόνος η λύπη είναι κακία, δηλαδή η Αταξία.

    Βγάζει ένα συμπέρασμα ότι χωρίς τα δύο αντίθετα που φέρουν την Αταξία δεν μπορεί να υπάρξει η ζωή, δηλαδή η Τάξη. Και αυτό είναι το μεγάλο λάθος του. Και συνεχίζει λέγοντας ότι η ψυχή μας τα δημιουργεί όλα αυτά, μην κατανοώντας όλα όσα έλεγε στην αρχή, ότι είμαστε προγραμματισμένοι. Αυτό όμως δηλώνει ότι δεν έχουμε ελεύθερη επιλογή άρα είμαστε φυλακισμένοι, στο δίπολο, στην Αταξία, στο αντίθετο της ζωής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι είναι η μοίρα και το πεπρωμένο; Προγραμματισμός! Άρα ότι ζούμε σε αυτόν τον κόσμο έχει ήδη συμβεί! Και μάλιστα χωρίς την δική μας επιλογή.
      Ειδάλλως όλοι μας θα είμαστε ευτυχισμένοι συνεχώς με το άλλο μας μισό ενωμένοι.

      Διαγραφή
    2. Αν υποθέσουμε τώρα, ότι το Πεπρωμένο και η Μοίρα είναι ένας Προγραμματισμός... Ποιος είναι αυτός, που κάνει αυτόν τον Προγραμματισμό (για το Πεπρωμένο/Μοίρα) της κάθε Ανθρωποψυχής;

      Αν έχει ήδη συμβεί το πεπρωμένο μας, μπορούμε... υπάρχει τρόπος πιστεύεις, ώστε να αλλάξουμε, αυτή την ροή των προδιαγεγραμμένων συμβάντων;

      Και αν ήμασταν όλοι μας ευτυχισμένοι με το άλλο μας μισό ενωμένοι, τότε... θα ψάχναμε να ανακαλύψουμε την Αλήθεια μας, θα αναζητούσαμε το νόημα της ζωής, θα χρειαζόταν να φιλοσοφούμε και να προσπαθούμε να ενωθούμε με τον Ανώτερο μας Εαυτό;

      Ή Όλα αυτά είναι απλώς ένα παιχνίδι που μπαίνουμε για να διασκεδάσουμε κάποιους που παρακολουθουν; Μου έσκασε η ταινία Hunger Games που ταιριάζει το θέμα με αυτό που περιγράφω... και γνωρίζεις ότι καμία Χολιγουντιανή ταινία, δεν γίνεται τυχαία... αλλά έχουν μέσα τους κρυμμένα μηνύματα και Αλήθειες του μέλλοντος...

      (Μετέτρεψα τις απαντήσεις που μου' δωσες σε ερωτήσεις, ώστε να ξετυλιχθεί κι άλλο, το κουβάρι της αναζητησης που επιθυμούμε, μέσω του διαλόγου).

      Διαγραφή
    3. Η Αλήθεια της Ζωής είναι το Πανάγαθο Φως, η οποία δίνει την ζωή σε ότι μπορεί να πάρει την ζωή, όπως στο δοχείο της Ύλης που είναι το σκότος, δηλαδή το αντίθετο του Πανάγαθου Φωτός.

      Αν λοιπόν εσύ πιστεύεις ότι η τάξη στην αταξία είναι το Πανάγαθο Φως, τότε θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι η Τάξη επιφέρεται μόνον με την Θέληση!! την Ανδρεία ψυχής, που δεν υποτάσσεται σε καμιά ανάγκη αυτού του κόσμου. Εμείς όμως υποτασσόμαστε στα πάντα.

      Άρα μιλάμε για μια δημιουργία που εμπεριέχει μέσα της το σκότος.
      Και είναι αδιανόητο να υπάρχει μέσα του το Φως. Διότι αν υπήρχε δεν θα είμασταν δειλοί απέναντι στην κακία αυτού του κόσμου.

      Με λίγη λογική είναι πολύ εύκολο να κατανοήσουμε την αθάνατη ουσία μας, και την θνητότητα αυτού του δοχείου της Ύλης που προϋπάρχει στο δοχείο της Ύλης αφού προέρχεται από το σκότος το οποίο εγκλείστηκε μέσα σε επτά ουρανούς.

      Βρισκόμαστε μέσα σε ένα πείραμα.

      Διαγραφή
    4. Βρισκόμαστε μέσα σε ένα πείραμα.
      Αν δεν ελευθερωθούμε μόνοι μας, τότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να τελειώσει το πείραμα. Η νίκη όμως όσων ψυχών κατανοήσουν το σκοτάδι που ενδυθήκαμε δεν θα είναι η ίδια με όσες ψυχές αφομοιώθηκαν από το σκότος.

      Διότι όσες ψυχές αφομοιώθηκαν με το σκοτάδι θα αναγκαστούν να ζήσουν για πάντα στον κτιστό κόσμο έστω και με την τάξη να τον οδηγεί.

      Διαγραφή
    5. Η φράση ότι:"Βρισκόμαστε Μέσα Σε Ένα Πείραμα, ταιριάζει απόλυτα με την όλη κατάσταση, που βιώνουμε στην 3Διάστατη Γη και όλα τα τερτίπια της... Είμαστε πειραματόζωα ενός τρελοδημιουργού... να δούμε τώρα... πότε θα αναλάβει πάλι, τα ηνία της Ανθρωπότητας, ο Πατέρας μας, Ζωή & Φως.

      Πότε θα στείλει εξορία ,τον εκπεσών σκανταλιάρη Άρχοντα του Σκότους....να ησυχάσουμε και να φωτιστούμε, ωσάν λαμπάδες ξανά, όπως παλιά!

      Διαγραφή
    6. Μα είπαμε ότι δεν υπάρχει χρόνος, άρα ότι έχει γίνει έχει ήδη τελειώσει!
      Άρα ο άρχοντας αυτού του κόσμου έχει ήδη εκδιωχθεί από αυτόν τον κόσμο στο απώτερο σκότος δηλαδή γύρισε στην ανυπαρξλία που ανήκει..η μηχανή!.

      «Περί δε κρίσεως, διότι ο άρχων του κόσμου τούτου εκρίθη.»
      [Ιωάννης ΙΣΤ:11]

      «Τώρα είναι η κρίσις του κόσμου τούτου, τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου, θέλει εκβληθεί έξω.»
      [Ιωάννης ΙΒ:31]

      Διαγραφή
    7. Καλημέρα δάσκαλε! Και δεν το λες τόσο καιρό; Έπρεπε να στο τονίσω τώρα, που μου ήρθε η λαμπαδο-φώτιση; Χαχαχα!!!! Πολύ χαίρομαι, γιατί μου θύμισες αυτό που πίστευα από καιρό... αλλά τώρα με την συναστροφή μου, με τα βαμπιρ και τις οχιές, με έπιασε μία απογοητευση να το πω; Μία απαισιοδοξία; Αλλά με επανέφερες πάλι στο φωτεινό μου όραμα, με τα λόγια του Ιωάννη: «Τώρα είναι η κρίσις του κόσμου τούτου, τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου, θέλει εκβληθεί έξω.» [Ιωάννης ΙΒ:31]

      Γιουουουπππιιιιιιιιι πόσο χαρούμενη με έκανες!!!

      Διαγραφή
    8. ΤΩΡΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ

      ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ

      Ο άρχων του κόσμου τούτου εκρίθη. τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου, θέλει εκβληθεί έξω.
      Τώρα είναι η κρίσις του κόσμου τούτου.

      Ποιου κόσμου; μα ο κόσμος είναι ο άρχοντας αυτού του κόσμου. Ενώ οι άνθρωποι που ζουν μέσα στον κτιστό κόσμο είναι οι ψυχές που δίνουν την εικόνα της ζωής στον κόσμο.
      Άρα θα κριθούν όλες οι ανθρώπινες ψυχές, όχι με σκοπό να τιμωρηθούν, αλλά να ζήσουν μια αιώνια ζωή σύμφωνα με τον κόσμο που ερωτεύτηκαν.

      Ο Άνθρωπος είναι Νους..καθ'ολοκληρίαν Νους.
      Και δημιουργεί κόσμους και ζει μέσα σ'αυτούς τους κόσμους.
      Και ο Άνθρωπος είναι ελεύθερος να ζήσει στον δικό του κόσμο που θα ερωτευτεί.

      Μπορώ να σε πείσω να έρθεις να ζήσεις στο Φως; Φοβάσαι, διότι δεν γνωρίζεις τι είναι το Φως, οπότε θα επιλέξεις να ζήσεις στον δικό σου κόσμο που έπλασες στον δικό σου Νου.

      Διαγραφή
    9. Τι? Πρωινή έμπνευση είναι τούτο? Καλόόοο!!! Είσαι ποιητής του Φωτός παιδί μου!!! Χαχαχα!!! Σωραίος εξωγήινε Άνθρωπε!!!! :D :D :D

      Διαγραφή
    10. Ο Νους της Αυθεντίας ο ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ είπε:
      οι άνθρωποι μόνον αν αναγνωρίσουν το Φως δηλαδή τον Αδιαίρετο Φωτεινό Λόγο μέσα τους θα εισέλθουν στον κόσμο του Φωτός.

      Είπα πολλές φορές το εξής: είμαστε ότι σκεφτόμαστε..αλλά κανείς δεν κατανόησε τον Λόγο.
      Και ο Λόγος σε όλους τους Ανθρώπους είναι όμοιος! άρα όποιος άνθρωπος κατανοήσει τον Λόγο μόνον τότε θα εισέλθει στο Φως.

      Διαγραφή
    11. Διάβαζα ένα μπλογκ και λέει Γκουρτζίεφ πολύ εμπεριστατωμένα...

      Τι είναι ο «Άνθρωπος»;

      Ο άνθρωπος διαφέρει από το ζώο έχοντας τη δυνατότητα να ενεργήσει συνειδητά, τη δυνατότητα να πράξει. Δεν μπορούμε να το αρνηθούμε αυτό, και βλέπουμε ότι αυτός ο ορισμός ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις. Παρέχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει ο άνθρωπος από μια σειρά άλλων όντων που δεν διαθέτουν τη δυνατότητα της συνειδητής πράξης και ταυτόχρονα να διαχωριστεί ανάλογα με το βαθμό συνειδητότητας των πράξεών του.

      Χωρίς καμία υπερβολή μπορούμε να πούμε ότι όλες οι διαφορές που μας εντυπωσιάζουν ανάμεσα στους ανθρώπους μπορούν να αναχθούν στις διαφορές συνειδητότητας των πράξεών τους. Οι άνθρωποι μας φαίνονται τόσο διαφορετικοί ακριβώς επειδή οι πράξεις μερικών απ’ αυτούς είναι κατά τη γνώμη μας βαθιά συνειδητές, ενώ οι πράξεις άλλων είναι τόσο ασυνείδητες, πιο ασυνείδητες και από μιας πέτρας, η οποία αντιδρά τουλάχιστον σωστά στα εξωτερικά φαινόμενα. Το πρόβλημα περιπλέκεται από το γεγονός ότι ένας και ο αυτός άνθρωπος εκδηλώνει παράλληλα με αυτό που εμφανίζεται σε μας σαν πλήρως συνειδητές πράξεις θελήσεως, άλλες, τελείως ασυνείδητες μηχανικές αντιδράσεις ζώου.

      Στην προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική ζωή, στην πολιτική, την επιστήμη, την τέχνη, τη φιλοσοφία και τη θρησκεία, όλα «συμβαίνουν», από την αρχή ως το τέλος, κανένας δεν μπορεί να «πράξει» οτιδήποτε.

      Για να πράξει κανείς είναι απαραίτητος ένας πολύ υψηλός βαθμός της γνώσης και του είναι.

      Ένας άνθρωπος που κοιμάται δεν μπορεί να «πράξει». Σ’ αυτόν, τα πάντα συμβαίνουν στον ύπνο. Εδώ δεν εννοούμε τον ύπνο με την κυριολεξία του οργανικού μας ύπνου, αλλά με την έννοια μιας κατάστασης συνειρμικής ύπαρξης. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ξυπνήσει.

      Ο Γκουρτζίεφ μιλά στους μαθητές του (Απόψεις από τον κόσμο του Πραγματικού)

      Διαγραφή
    12. Θα στο πω με όσο πιο απλά λόγια γίνεται.
      Είμαστε ο Λόγος που εισήλθαμε στον κτιστό κόσμο και γίναμε αισθήσεις.

      Είπα πολλές φορές το εξής: είμαστε ότι σκεφτόμαστε..αλλά κανείς δεν κατανόησε τον Λόγο.
      Και ο Λόγος σε όλους τους Ανθρώπους είναι όμοιος! άρα όποιος άνθρωπος κατανοήσει τον Λόγο μόνον τότε θα εισέλθει στο Φως.

      Eνώ όποιος άνθρωπος γίνει ένα με τον κτιστό κόσμο δηλαδή με τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις, τότε όλα θα έχουν και το αντίθετο τους, όλα θα είναι διαφορετικά, διαχωρισμένα, όπου το καθετί θα εναλάσσεται ως ένα εκκρεμές με το αντίθετο του.

      Διαγραφή
    13. Τι να αναλύσω, χαζομάρες λέει.

      Το αισθητό σώμα η σάρκα είναι ένα σύνθετο σώμα, από τα τέσσερα στοιχεία, τα οποία μοιράστηκαν με αρμονία σύμφωνα με τους αριθμούς και οι αριθμοί που εμπεριέχονται στην ψυχή μας φέρουν το γένος και το είδος που θα γεννηθεί. Και όλα όσα γεννιούνται οδηγούνται από τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις και την μεταβαλλόμενη λογική, όπου το κάθετι έχει το αντίθετο του σαν ένα εκκρεμές, όπου κάθετι που ενεργεί θα αντιμετωπίζει ισόποσα το αντίθετο του.

      Όλα είναι νοητά, τι δεν καταλαβαίνεις. Ένας νοητός κόσμος μέσα στο Νου. matrix.

      Διαγραφή
  6. Η ψυχή μας είναι πνεύμα νοητό, αμετάβλητο, και ενωμένο. Νους και Λόγος Αδιαίρετος και Αμετάβλητος.
    Ενώ το σώμα μας νοερό, μεταβλητό και διαιρετό, σε μέρη διαιρεμένο
    Ολα στο σώμα είναι νοερά αισθητά μεταβλητά διαιρετά με οδηγό την Αταξία, εφόσον όλα είναι μεταβλητά διότι και οι αισθήσεις μας και η λογική μας είναι συνεχώς μια μεταβλητή διαιρεμένη.

    Το σκίασμα επί της Γης, είναι η σάρκα, η οποία γεννά όλες τις επιθυμίες και ανάγκες του σώματος.
    Και από την σάρκα ξεκινούν όλες οι κακίες αυτού του κόσμου, η Αταξία.
    Η ομορφιά της ζωής όμως ξεκινά από τα όνειρα, και εκείνα είναι που δίνουν νόημα στη ζωή μας, τα αληθινά μας όνειρα η αμετάβλητη ψυχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ όμορφα μου τα εξήγησες και σε ευχαριστώ! Ο Παραλληλισμός που έκανα, με το Σπήλαιο του Πλάτωνα, είχε μία βάση λογικής επίσης.... Ε?

      Διαγραφή
  7. Τι γεννά την κακία αυτού του κόσμου; οι δαίμονες; και τι ακριβώς είναι οι δαίμονες; "ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ"

    Ζούμε σε έναν κόσμο όπου όλα είναι νοητά, διότι η ζωή γεννιέται από τη νόηση, το ΝΟΗΤΌ ΠΝΕΥΜΑ, Νους και Λόγος Αδιαίρετος, και τα σώματα παίρνουν τη ζωή από το νοητό πνεύμα της ψυχής και γεννιέται το νοερό πνεύμα δηλαδή οι δαίμονες οι μεταβαλλόμενες αισθήσεις που γεννούν την μεταβαλλόμενη λογική.

    Οι αγαθοδαίμονες της ψυχής είναι η ευδαιμονία, ενώ οι τιμωροί δαίμονες είναι η αταξία που γεννά αυτή η σύνθετη φύση του δοχείου της Ύλης των τεσσάρων ανόμοιων άρα και μεταβαλλόμενων στοιχείων που ενώθηκαν με αρμονία από ίση ποσότητα το κάθε ένα στοιχείο ξεχωριστά στην μήτρα και γεννήθηκε αυτός ο κόσμος και η νοερή ζωή των ανόμοιων μεταβαλλόμενων αισθήσεων και λογικής..

    Και όλα είναι γεννημένα από τους αριθμούς, διότι ο θεός αυτού του κόσμου "αεί γεωμετρεί" άρα και όλα είναι ένα εικονικό ολόγραμμα, ένα matrix.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! εδώ είναι η κόλαση!
      καὶ ἀναγνωρισάτω ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα.
      καὶ ὁ ἀναγνωρίσας ἑαυτὸν ἐλήλυθεν εἰς τὸ περιούσιον ἀγαθόν, ὁ δε ἀγαπήσας τὸ ἐκ πλάνης ἔρωτος σῶμα, οὗτος μένει ἐν τῷ σκότει πλανώμενος, αἰσθητῶς πάσχων τὰ τοῦ θανάτου.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει άραγε η μετεμψύχωση;
      Η απάντηση είναι ότι υπάρχει, και υπάρχει με τη μορφή της ανακύκλωσης των ψυχών, οι οποίες ψυχές δίνουν ζωή στο σύμπαν το οποίο τις φυλάκισε στη λήθη και τρέφεται από τις ψυχές.

      Διαγραφή
    3. Και βέβαια υπάρχει μετενσάρκωση, και γίνεται προς όφελος του Άρχοντα πάνω... η ανακύκλωση των κοιμισμένων προβατοψυχών... τον εξυπηρετεί μια χαρά!!! Γι αυτό και η τόση τρομολαγνεία και ο εκφοβισμός, και γι αυτό και τίποτα, από ότι συμβαίνει στον κόσμο, δεν γίνεται τυχαία.

      Διαγραφή
    4. Η απάντηση όσον αφορά ποιος δημιούργησε αυτόν τον κόσμο βρίσκεται πολύ εύκολα αν αναρωτηθούμε την κακία που ενυπάρχει μέσα του, η οποία πηγάζει από το σκοτάδι και ποτέ από το Φως. Η φαινομενική ομορφιά του η θνητότητα του ο φόβος που κυριαρχεί παντού οι ανάγκες καλύπτουν το πέπλο του σκότους που μας κρατά σε Λήθη.

      Διαγραφή
    5. Ένας κακός Θεός, που δημιούργησε έναν κόσμο γεμάτο κακία... δηλαδή τον έκανε, σαν τα μούτρα του.

      Διαγραφή
    6. Ακριβώς αυτό! αφομοιώθηκε από το σκότος. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους ανθρώπους που ενώθηκαν με το σαρκίο του σκότους.

      Διαγραφή
  8. «Περί δε κρίσεως, διότι ο άρχων του κόσμου τούτου εκρίθη.»
    [Ιωάννης ΙΣΤ:11]

    «Τώρα είναι η κρίσις του κόσμου τούτου, τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου, θέλει εκβληθεί έξω.»
    [Ιωάννης ΙΒ:31

    Αυτή τη στιγμή κρίνεται ο κόσμος που δημιούργησε ο εκπεσών δεύτερος Νους δημιουργός και κόσμος είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός διότι τον δικό του Νου κουβαλάμε μέσα μας! τον δικό του κόσμο βλέπουμε αισθανόμαστε και ζούμε τις ανάγκες τα προβλήματα όλα τα θνητά.
    Αν εκβληθεί ο άρχων αυτού του κόσμου έξω στην ανυπαρξία τότε θα εκβληθούν για πάντα και όλα τα θνητά γήϊνα διαχωρισμένα σώματα.

    «Εγώ έδωκα εις αυτούς τους Λόγους Σου (του Πατέρα), και ο κόσμος εμίσησεν αυτούς, διότι δεν είναι εκ του κόσμου τούτου, καθώς εγώ δεν είμαι εκ του κόσμου τούτου.»
    [Ιωάννης ΙΖ:14]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ είναι όλη η ουσία.... http://antexeistinalitheia.gr/2011-06-27-10-21-33/

      Διαγραφή
    2. o άνθρωπος (Νους και ψυχή) που εξέπεσε στα ανθρώπινα σώματα κλώνους της Γης, και ο Ιδεατός Άνθρωπος Νους αφομοιώθηκε από το ανθρώπινο ά-λογο ζώο, τις αισθήσεις, βρίσκεται σε λήθη και πλέον η άγνοια τον οδηγεί.

      Διαγραφή
    3. "Ο Χριστός ήρθε να πληρώσει τα Λύτρα, για την απελευθέρωση του Ανθρώπου, στον "Άρχοντα Του Κόσμου Τούτου" και μόνο όταν ο Άνθρωπος/Ψυχή, ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ αυτήν την Προσφορά/Θυσία - τα λύτρα του αίματος - μπορεί να του επιτρέψουν, οι Δυνάμεις αυτού του Κόσμου, να επιστρέψει στην Πνευματική του Πατρίδα".

      Διαγραφή
    4. Αναρωτιέμαι όμως ποια είναι τα "λύτρα" διότι δεν μας το λέει.
      Πως είναι δυνατόν να δώσεις λύτρα σε κάποιον που ήδη έχει εκδιωχθεί στην ανυπαρξία;
      Πολύ απλά τα πράγματα, ο κόσμος είναι ο εκπεσών δε΄λυτερος Νους δημιουργός, το φωτισμένο πνεύμα του πυρός-φωτιάς, η κτιστή παγκόσμια ψυχή, οι κτιστές ψυχές, η εικόνα της ζωής, άρα μόνον ο Ιδεατός Άνθρωπος Νους θα σωθεί από την βίαιη απόσχιση του από το κτιστό πνεύμα.
      Τι θα κάνουν όλες οι κτιστές ψυχές; όλες θα χαθούν!! διότι ενώ είχαν την δυνατότητα να σωθούν να γίνουν το Αγαθό, παρέμειναν ένα με το σκότος.

      Διαγραφή
  9. Τα λύτρα αίματος που έχυσε πάνω στον σταυρό... Και το λέει ξεκάθαρα, αναρωτιέμαι γιατί δεν το κατάλαβες. Ήρθε να ξεχρεώσει, το Κάρμα/Κρίματα της Ανθρωπότητας, με την σταύρωση του. Αυτό είναι και ο άσσος μας για να αρνηθούμε, να περάσουμε από την Επιτροπή Κρίσης για να μας στείλουν ξανά πίσω. Τα αναφέρει όλα ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν αμαρτάνει ο Ιδεατός Άνθρωπος, αλλά αμαρτάνει η κτιστή ψυχή που ενδυθήκαμε φωτιά, αέρας, γη, νερό της Γαίας..
      Το αίμα που έχυσε ο Χριστός είναι από το γήϊνο σώμα, το κτιστό πνεύμα.
      Και κάτι άλλο, σου είπα αν ακολουθήσουμε τις πύλες θα μας οδηγήσουν στο κτιστό πνεύμα, στον δεύτερο Νου δημιουργό.
      Ενώ αν αναρρήξουμε το κύτος της Γης, και διαρρήξουμε το ενεργειακό πλέγμα του Έβδομου Ουρανού θα αφήσουμε πίσω μας τις κτιστές ψυχές δηλαδή τα Τέσσερα στοιχεία και θα ξαναγίνουμε Νους στον Ογδοο Ουρανό έξω από τον δεύτερο Νου δημιουργό.

      Διαγραφή
    2. Όταν πεθαίνει το σώμα και βγαίνει η ψυχή, μένει εδώ για 40 μέρες με το αιθερικό της σώμα και έχει την ευκαιρία, νοητά να "διακτινιστεί"/μεταφερθεί σε οποιαδήποτε "χρονική στιγμή" υπήρξε. Αν επικαλεστείς να βρεθείς, στην στιγμή της Σταύρωσης, μαζί με τους πιστούς ακόλουθούς του, φίλους και τα κοντινά συγγενικά πρόσωπα του Χριστού, που βρισκόντουσαν εκείνη την στιγμή, από κάτω από τον σταυρό, έχεις την ευκαιρία, να περάσεις με Εκείνον, την Πύλη (που εκείνη την ώρα, ανοίγει για να ανέλθει) στον Ανώτερο Ουρανό, που βρίσκεται και Πατέρας Ζωή και Φως. Έχουμε λοιπόν 40 μέρες να εγκλιματιστούμε και να σπεύσουμε να ενεργήσουμε με αυτό τον τρόπο, με το αιθερικό μας σώμα... μετά που μετουσιώνεται σε αστρικό έρχεται το στάδιο της Κριτικής Επιτροπής, που μπορείς να κάνεις αυτό που περιέγραψα πρωτύτερα... Ειδάλλως, σε βουτάνε οι Άρχοντες αλυσοδεμένο και σε πετάνε πάλι στην αίθουσας αναμονής των επανενσαρκώσεων... χωρίς καμία πιθανότητα διαφυγής τους. (Αυτό κατανόησα διαισθητικά). Εννοείται, ότι για να ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ)... αλλιώς φοβισμένοι όπως είναι όσοι μη αφυπνισμενοι φεύγουν από την εδώ ζωή, ξαναγυρνούν σε άλλο σώμα, από ΑΓΝΟΙΑ... όπως το λες κι εσύ.

      Διαγραφή
  10. Και κάτι άλλο, ποιος σου είπε ότι είναι αδύνατον να διαρρήξουμε το ενεργειακό πλέγμα του πυρός και πνεύματος; ο Νους όλα τα αναρυγνύει, διότι είναι ο Ογδοος Ουρανός, Νους και Αδιαίρετος Αγιος Λόγος, και δεν έχει καμιά σχέση με το πνεύμα του πυρός, το οποίο ανήκει αποκλειστικά στον έβδομο Ουρανό και κάτω μεταβάλλεται σε πνεύμα της φύσης των επτά κατώτερων ουρανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία. Περιέγραψέ μου σαν πεθαμένος, όταν βγεις από εδώ και βρίσκεσαι με το αιθερικό σου σώμα, ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣ, ώστε να διαρρήξεις το ενεργειακό πλέγμα κλπ κλπ που αναφέρεις.

      Διαγραφή
  11. Πες μου κάτι, ως τι θα αποχωρήσεις από την Γη; ως ανθρώπινο αιθερικό σώμα; ως αστρικό σώμα; ως πνεύμα του πυρός; (ψυχή); Μα φυσικά και θα αποχωρρήσουμε από την Γη ως σώμα του πυρός.

    Και το ενεργειακό πλέγμα των αντίθετων κινήσεων τι είναι; είναι το πνεύμα του πυρός. που ενυπάρχει παντού έξω από τους πλανήτες και στο ενεργειακό πλέγμα έξω και εσωτερικά στα τοιχώματα με τις αντίθετες κινήσεις.

    Όταν λοιπόν βρεθείς στον κυκλώνα του πυρός και πνεύματος, εσύ θα είσαι όμοιο με αυτό, αλλά θα έχεις και το Νου!! διότι αν φοβηθείς θα σε πάρουν παρανάλλωμα οι αέρηδες.
    Οπότε όπως με μια σου σκέψη βρίσκεσαι στην άκρη του σύμπαντος, (στο ενεργειακό πλέγμα), και με μια σου σκέψη βρίσκεσαι έξω από αυτό, με τον ίδιο τρόπο δεν θα φοβηθείς να εξέλθεις έξω από το ενεργειακό πλέγμα! διότι γνωρίζεις τι είσαι! αν όμως δεν γνωρίζεις τι είσαι που θα πας; θα προτιμήσεις να γυρίσεις με μια σου σκέψη πίσω στη Γη!:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει πάντα κάποιος που σε περιμένει, όπως κι αν ονομάζεται... Είτε φύλακας Άγγελος, είτε Πνευματικός οδηγός. Σίγουρα δεν θα είναι τόσο εύκολο αυτό που περιγράφεις πρακτικώς, κάποιες παγίδες/ψευδαισθήσεις θα σε ακολουθήσουν. Εκεί θα πρέπει να ενεργήσεις και αναλόγως. Εσύ για παράδειγμα, αν δεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να σε περιμένει, θα το διώξεις; Θα του πεις να μην σε πλησιάσει ή απλώς νοητά θα το προσπεράσεις και θα πας εκεί που περιγράφεις; Θα είναι έτσι εκεί έξω, όπως τα λες ή τελείως διαφορετικό; Παρόλα αυτά, χρειάζεσαι λίγο χρόνο να εγκλιματιστεί η ψυχή,το πνεύμα όπως θες πέστο.. γιατί δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις πεθάνει αληθινά. Αλλιώς αυτές τις 40 μέρες, γιατί είναι εδώ κοντά στις δικούς του το άυλο σώμα; Μου το έχουν αυτό επιβεβαιώσει, ότι συμβαίνει. Και υπάρχει κι ένα τούνελ που βλέπεις...το έχω δει η ίδια.

      Διαγραφή
    2. Θα το βοηθήσω να απελευθερωθεί.
      Από εκεί και πέρα όλα τα πρόσωπα είναι οι μορφές που παίρνει η Υλη, είναι κτιστές ψυχές.
      Ο Χριστός είπε να αφήσεις πίσω σου την οικογένεια, τον πατέρα την μητέρα το παιδί τον αδερφό,κτλ ειδάλλως δεν είσαι με τον Χριστό.

      Διαγραφή
    3. Να έχεις οδηγό σου το νοητό και Αγαθό, όχι τις μορφές.,

      Διαγραφή
    4. Ο Νους εξουσιάζει τα πάντα....διώχνει, εξαϋλώνει τις μορφές! και απελευθερώνει τις ψυχές.

      Διαγραφή
  12. Αν πάω να περάσω την πύλη με τον Χριστό, την ώρα που σταυρώνεται, ποιος μου λέει εμένα ότι δεν είναι matrix αυτό που ζω; ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ MATRIX ΑΥΤΉ Η ΧΡΟΝΙΚΉ ΣΤΙΓΜΉ!!

    Και το matrix είναι αυτό που έχει ΠΥΛΕΣ!! μόνον αυτό!! ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ!~! ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΓΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ MATRIX ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!! ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!!

      Διαγραφή
    2. Η ψυχή/πνεύμα δεν αφουγκραζεται άνετα πλέον, άνευ σώματος, το ψέμα; Δηλαδή δεν μπορεί πλέον να νιώσει ενεργειακά, αν είναι ο αληθινός Χριστός ή ένα ολόγραμμα του; Άλλο ωραίο ερώτημα... ώστε να επιλέξει τότε... πως να ενεργήσει;

      Διαγραφή
    3. Εσύ μπορείς να διακρίνεις το Αγαθό από αυτόν που υποδύεται το Αγαθό;
      Το Αγαθό είναι καθ'ολοκληρίαν Νους και Αδιαίρετος λόγος, δεν είναι ούτε σώμα ούτε μορφή.
      Όπως σκέφτεσαι και διανοείσαι τις ιδέες, αυτό είναι ο Νους, αυτό είσαι ολόκληρο το σύμπαν ταυτόχρονα αλλά και οτιδήποτε διαιρετό. Αυτό είναι Νους, αυτό είσαι.

      Διαγραφή
    4. Η ερώτηση σου ισχύει για εμάς εδώ που είμαστε σε σώμα. Εκεί δεν ισχύει αυτό που λες. Είσαι πνεύμα του πυρός... νιώθεις διαφορετικά έξω από το σώμα σου, τις ενέργειες του Αγαθού που αναφέρεις.

      Διαγραφή
    5. Για να γίνεις όμως πνεύμα του πυρός (Νους και ψυχή), θα πρέπει πρώτα να αφήσεις πίσω σου το αιθερικό σώμα που γυρνά σαράντα μέρες όπως λες, μετά το αστρικό αισθητό άλογο σώμα, ώστε να γίνεις Νους και ψυχή έξω από το ενεργειακό πλέγμα-ουρανό της Γης.

      Διαγραφή
    6. Για να επανέλθουμε στο θέμα του Χριστού μπορούμε τότε... να δια-κρίνουμε... αν είναι Αληθινός ή ολόγραμμα... Αλλιώς με μια σκέψη απομακρυνόμαστε... Όσο για τα άλλα στάδια αποσύνθεσης των σωμάτων μας, στην διαδικασία θα υπάρχουν διάφορα γεγονότα που θα εξεταστούμε...

      Διαγραφή
    7. Αν απομακρυνθείς από την αρνητική ενέργεια σημαίνει ότι φοβάσαι! άρα σε οδηγούν οι άλογες αισθήσεις, ενώ μπορείς να την εξαϋλώσεις με την Αμετάβλητη θέληση σου.

      Διαγραφή
    8. Είδες τον Χριστό να φοβάται τους δαίμονες; όχι, διότι γνωρίζει τι είναι.

      Διαγραφή
    9. Τι είναι οι δαίμονες; φωτιά, αέρας, γη, νερό, μία σύνθετη φύση. Τους διαλύεις την σύνθεση τους με μια σου σκέψη! και εξαϋλώνεται η μορφή τους γυρνώντας τα Τέσσερα στοιχεία πίσω στην πηγή τους.

      Διαγραφή
    10. Ωραία.Το σκέφτηκα κι αυτό...της εξαυλωσης...

      Διαγραφή
    11. Και δεν θα απομακρύνουν από φόβο, αλλά επειδή δεν θα μου κάνει, ως μέσον διαφυγής...πάντα προτρέχεις...να το κοιτάξεις αυτό. Είναι κουσούρι της γήινης φύσης σου.

      Διαγραφή
    12. Σου είπα μία τρομερή Αλήθεια, όταν την κατανοήσεις πλήρως θα είσαι ανίκητη...άτρωτη.
      Ειδικά εδώ σ'αυτόν τον κόσμο.

      Διαγραφή
    13. Αν σε ακολουθούν τι θα κάνεις; ή θα τους εξαϋλώσεις ή θα τους αφήσεις να σε παρενοχλούν με κίνδυνο να σε αφομοιώσουν στις άλογες αισθήσεις.

      Διαγραφή
    14. Μισο λεπτό... Όταν λέμε εξαύλωση, εννοούμε το ίδιο πράγμα άραγε; Νοητά είδα, ότι με ανδρεία η ψυχή μου περνά μέσα από αυτά ή αυτό που με παρεμποδίζει. Εσύ το βλέπεις, σαν ένας Σούπερμαν που με μια γροθιά, το εξαφανίζεις;

      Διαγραφή
    15. Δηλαδή εσύ που την κατανόησες αυτήν την Αλήθεια, τώρα... σε αυτόν τον κόσμο, είσαι ανίκητος και άτρωτος;;;

      Διαγραφή
    16. Όπως περνάς μέσα από τους δαίμονες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο διαρρηγνυεις το ενεργειακό πλεγμα που τόσο πολύ σε φοβιζει και προτιμάς ως έξοδο διαφυγής τις πυλες-φυλακη.

      Διαγραφή
    17. Ναι είμαι ανικητος και άτρωτος, το πολύ να με σκοτώσουν όπως είπε και ο Χριστός!! Αρκεί πρωπρ εγώ να το επιτρέψω.

      Διαγραφή
    18. Εξαυλωση σημαινει διάλυση της σύνθετης φύσης της μορφής των δαιμόνων.
      Μόνον η φωτιά είναι ο Αγαθοδαίμων.
      Φωτιά και αέρας είναι ο δαιμονας.

      Διαγραφή
    19. Αέρας γη νερό είναι το σκότος.

      Διαγραφή
  13. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!~(ΚΡΙΤΉ)
    ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!! ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται... πως δεν χρειάζεται να κριθούμε...το τι μας βάζουν να κάνουμε, εκεί οι δαίμονες/Άρχοντες όπως κι αν ονομάζονται... Είναι το θέμα, και πως τους παρακάμπτουμε.... Με μια μας σκέψη και ανδρεία ψυχής μόνο φτάνει, λες εσύ... Ωραία. Έχω δύο σενάρια επιλογής τότε...αν δεν πιάσει το δικό σου, θα βάλω σε εφαρμογή το δεύτερο δικό μου. Κι ο Θεός Οδηγός & Βοηθός μου... εύχομαι.

      Διαγραφή
    2. Μα οι δαίμονες είναι οι άλογες αισθήσεις, και η λογική που αποκτήσαμε στην Γη με σώμα.
      Αν τώρα από εδώ στην Γη δεν κατανοήσουμε τον εαυτό μας, πως θα αποκτήσουμε το Νου; πέραν της Γήινης μορφής; διότι ο Νους δεν είναι ούτε σώμα ούτε μορφή.
      Το Αγαθό είναι ο Θεός, αρκεί να κατανοήσουμε τι είναι ο Αγαθός Νους.

      Διαγραφή
    3. Γνωστά αυτά στο θεωρητικό επίπεδο, με ενδιαφέρει και το πρακτικό επίπεδο, πέραν αυτού. Για αυτό αναφέρθηκα στο μετά θάνατον κομμάτι μας. Μην ξεχνάμε βέβαια, ότι όλες αυτές οι γνώσεις που ανακαλύπτουμε και μαθαίνουμε, περνάνε στο αρχείο της ψυχής/πνεύμα και ανά πάσα στιγμή μπορούμε να τις ανακαλέσουμε, την κατάλληλη στιγμή. Όταν φύγουμε από εδώ. Δεν καταγράφονται τσάμπα ενδότερα, όλα έχουν τον σκοπό τους.

      Διαγραφή
    4. Τώρα μου μιλάς σαν άνθρωπος της Γης, εγώ σου μιλάω να ενεργήσεις συνειδητά!! ..όχι αν θα πιάσει, αλλά θα πιάσει σίγουρα! διότι πως θα βγεις έξω από τον πλανήτη; πως θα βγεις έξω από το ηλιακό σύστημα; πως θα βγεις έξω από τον γαλαξία; πως θα βγεις έξω από το σύμπαν; με το ΤΟΥΝΕΛ; Η ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ;;;;

      Διαγραφή
    5. Αυτήν την δεδομένη στιγμή που σου μιλάω ΕΙΜΑΙ μια γήινη ύπαρξη εν εξελίξει. Κάνω καταγραφές στην μνήμη της ψυχής μου, για περαιτέρω χρησιμοποίηση τους. Όσο για το ο τούνελ τώρα... όταν το είδα ήμουν ακόμα σε λήθη και άγνοια... Κι ίσως γιατί αυτό να είδα κάτι που με ξεγέλασε σε άλλη ζωή που επέστρεψα πίσω...και να ήταν καταγεγραμμένο στην μνήμη της. Οπότε με τα νέα δεδομένα, αυτό μπορεί να παρακαμφθεί, γνωρίζω ότι η άνοδος λειτουργεί στους αόρατους κόσμους, σαν ασανσέρ με ώθηση τεράστια υπέρ άνθρωπης ταχύτητας... Οπότε άλλη μια χρήσιμη πληροφορία.

      Διαγραφή
    6. Σκέψου την ταχύτητα του φωτός, και μετά σκέψου πόσο γρήγορα ταξιδεύει η σκέψη σου! μια σκέψη σου ολόκληρος ο κτιστός κόσμος! τόσο Απεριόριστος είναι ο κόσμος του Αγαθού Φωτός.(Δυνάμεις).

      Διαγραφή
    7. Που θες να καταλήξεις με αυτό που μου λες. Δεν είμαι στο μυαλό σου, να το αντιληφθούμε ίδια. Στο δια ταύτα...

      Διαγραφή
    8. Ότι εισαι αυτό που σκέφτεσαι, εσύ βαζεις όρια και φραγμούς στο νοητό σου κόσμο. Είσαι το Παν...γνώρισε τον εαυτό σου και θα ελευθερωθεις.

      Διαγραφή
  14. https://oneirosky.blogspot.com/2018/06/blog-post_27.html
    Ο ΙΔΕΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ - Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΛΟΓΟΣ ΙΒ ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

      ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΟΙ ΚΤΙΣΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑΜΙΣΗ ΔΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ - ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ;

      morfeas sky
      https://www.youtube.com/watch?v=wV1FrqwZyKw&list=PLQ0FmLlxqwRUeuqEzV8sAg9L1uAnki7Cq&index=1

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    3. ἡ γὰρ φύσις ἐπιμιγεῖσα τῷ ᾿Ανθρώπῳ ἤνεγκέ τι θαῦμα θαυμασιώτατον·
      ἔχοντος γὰρ αὐτοῦ τῆς ἁρμονίας τῶν ἑπτὰ τὴν φύσιν, οὓς ἔφην σοι ἐκ πυρὸς καὶ πνεύματος, οὐκ ἀνέμενεν ἡ φύσις, ἀλλ' εὐθὺς ἀπεκύησεν ἑπτὰ ἀνθρώπους, πρὸς τὰς φύσεις τῶν ἑπτὰ διοκητόρων, ἀρρενοθήλεας καὶ μεταρσίους.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ