ΗΤΑΝ ΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ;


ΗΤΑΝ ΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ;

Θα σας κάνω ένα απλό ερώτημα..Αλήθεια ο Ιησούς Χριστός ήταν Αγαθός και αναμάρτητος; διότι μην ξεχνάμε ότι η κακία είναι αμαρτία, έτσι και ο πόνος, αλλά και η λύπη, μα και η οργή είναι κακία, άρα αμαρτία.

Μην ξεχνάμε ποτέ ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ένα μεταβαλλόμενο αισθητό θνητό λογικό ανθρώπινο ζώο που ενδύθηκε η ανθρώπινη ψυχή στον υλικό κόσμο των υλικών σύνθετων σωμάτων, που αποτελεί μια σύνθεση από τα ανόμοια στοιχεία του δοχείου της Υλης:  φωτιά, αέρα, γη, νερό, όπου κάθε στοιχείο της Υλης έχει διαφορετικές ιδιότητες και ενεργεί στο σώμα και την φύση με ισόποσες δυνάμεις, και αυτό δημιουργεί τον αισθητό μεταβαλλόμενο κόσμο των αντιθέτων, ο οποίος δεν απέχει ποτέ από καμιά κακία, διότι ό,τι ενεργεί σ'αυτόν τον κόσμο των αντιθέτων φέρει την κακία. 

Ερμής Τρισμέγιστος:
Η ίδια η ενέργεια της γέννησης μας είναι η κακία!





Ερμής Τρισμέγιστος:
Δεν υπάρχει τίποτα Αληθινό στον υλικό κόσμο.
Εσύ να θεωρείς αληθινό ό,τι είναι σταθερό και αιώνιο.
Αυτό που δεν μεταβάλλεται.


Και ο Χριστός είχε μεταβολές στην θνητή φύση που ενδύθηκε.
Kαι ό,τι μεταβάλλεται δεν είναι και Αληθινό, μα ούτε και Αγαθό.


Καλώς ήρθατε στον κόσμο των αντιθέτων



Στον κόσμο των Αντιθέτων οι Λύκοι ΤΟ ΔΥΝΑΤΌ, Πάντα τρώνε τα πρόβατα ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ..Eίναι o Νόμος της Ειμαρμένης! όπου συνεργάζεται με τα ανόμοια και αντίθετα, όπου δίνει ισόποσες δυνάμεις στα τέσσερα ανόμοια στοιχεία!

Kαι τα πρόβατα δεν είναι ούτε κι αυτά αγαθά, αλλά είναι δειλά!! και η δειλία είναι κακία!! όπως και η λύπη ο πόνος είναι κακία! και ο Χριστός στον σταυρό λυπήθηκε, πόνεσε, και ζήτησε από τον Πατέρα του να τον λυτρώσει από αυτή την μεγάλη κακία του πόνου των αισθήσεων, να τον λυτρώσει από τους δαίμονες!! δηλαδή τις αισθήσεις της σάρκας!! να τον λυτρώσει από το σκότος!! να τον λυτρώσει από τα άλογα στοιχεία του σώματος (γη-νερό), το σκότος που ενδύθηκε! την σάρκα.

Και αυτό εμείς το ονομάζουμε θυσία! ενώ όλοι εμείς που θυσιαζόμαστε συνεχώς διότι ενσαρκωνόμαστε συνεχώς τους δαίμονες το σκότος τις αισθήσεις της σάρκας τι κάνουμε; είμαστε ήρωες! αλλά τυφλοί ήρωες! και αυτό ήρθε να μας διδάξει ο Χριστός! τον Λόγο την Νόηση το Νου!!

ΜΑΣ ΕΙΠΕ:

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ!!

ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ

morfeas sky


morfeas sky



Ας το πάρουμε κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά. 
Τι δυνατότητες έχουν τα πρόβατα να αμυνθούν;

Να γίνουν και αυτά Λύκοι ή μάλλον Αετοί και Λιοντάρια πάντα με πρόθεση την ισορροπία-Αρμονία,  και όχι την δουλεία των αδυνάτων.


Έχουν τα λεφτά, έχουν τα όπλα, έχουν όσα πρόβατα μαριονέτες θέλουν. Πιστεύεις οτι μπορούν να νικηθούν; Κι αν νικηθούν, είναι ικανά τα πρόβατα να αυτοκυβερνηθούν; Έτσι όπως είμαστε σήμερα. Τα σημερινά πρόβατα. Μπορούν να φτιάξουν καλύτερο τον κόσμο;

Όλα τα πρόβατα μπορούν να αλλάξουν, ακόμη και οι μαριονέτες, αρκεί η παγκόσμια συνείδηση της ανθρωπότητας να φτάσει στο επιτρεπτό όριο και σημείο ώστε να μπορεί πλέον να αλλάζει πραγματικότητες και ζωή στα πρότυπα της Αρμονίας που φέρει η νοητή ουσία της ψυχής.

Τα σημερινά πρόβατα δεν διαφέρουν σε τίποτα εδώ και 2000 χρόνια..πάντα παραμένουν πρόβατα που γίνονται ύαινες όταν τους προστάζει ο τσομπάνης, χωρίς να τους οδηγεί ο Νους.


...............

Όσο για το όνειρο σου που είδες σήμερα.. ακόμα ψάχνω μέσα μου την απάντηση, γιατί οι κουστουμαρισμένοι, θέλουν τις μνήμες... τους είναι τόσο αναγκαίες... αφού έχουν κι άλλες καβάντζα. Θα μου έρθει... όμως... που θα πάει???

Σου λέει κάτι ο Σμιθ; οι πράκτορες;

Να ξέρεις κάτι, ο εχθρός παραμένει δυνατός όσο είναι αόρατος! Μόλις τον πάρεις χαμπάρι απλά τελείωσε!

Απλά αν εμφανιστεί σε μένα ξέρει ότι θα πάει στην ανυπαρξία, γι'αυτό εμφανίζεται εκεί που μπορεί στις χαμένες ψυχές.

Καμία χαμένη ψυχή δεν αφυπνίζεται..απλά την τραβάς επάνω! έτσι κι αλλιώς έρμαιο της μηχανής είναι χωρίς ελεύθερη βούληση διότι την έχει χάσει.

Στο ξαναλέω και αποτύπωσε το καλά αυτό....
Καμία χαμένη ψυχή δεν αφυπνίζεται..είναι έρμαιο της μηχανής, είναι χωρίς ελεύθερη βούληση, διότι την έχει χάσει, διότι αφομοιώθηκε από την μηχανή, τον υλισμό, το δίπολο των αντιθέτων που δεν απέχει από καμιά κακία, την Άγνοια του Λόγου.


Έστω και στο τέλος της ζωής του κάποιος, μπορεί να σώσει την ψυχή του, αν συνειδητοποιήσει τα λάθη του και μετανοήσει;;; Να μην έχει, καμία τελευταία ευκαιρία? 


Σε τι να μετανοήσει; στις αμαρτίες που έκανε το σώμα που ενδύθηκε; σε ποιον να μετανοήσει; μήπως έχει ιδέα τι είναι το Αγαθό; Αν μετανοήσει είναι σαν να απευθύνεται στους πράκτορες! ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ.


Μετανοήσει Μετά- Νοήσει!! κατανόησε το!


Ότι κι αν κάνει στο τέλος της γήϊνης ζωής της, μια χαμένη ψυχή, δεν έχει καμία πιθανότητα, μου λες να σωθεί από τους κουστουμάτους. Οκ.


Μια χαμένη ψυχή μπορεί να σωθεί μόνον αν μετά-Νοήσει! την Αλήθεια!
Οι χαμένες ψυχές όμως είναι δειλές, κλαίγονται, τρέμουν από τον φόβο τους! Πως να σωθούν! Γίνονται έρμαια του Σμιθ!
....................

Σε τι ακριβώς είσαι δημιουργός; Για να είσαι Αληθινός δημιουργός με πρότυπο το Αρχέτυπο Φως θα πρέπει να δημιουργείς με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
Εσύ πως συμπεραίνεις τον εαυτό σου ότι έχει ελεύθερη επιλογή; Τι σε οδηγεί στην ζωή σου; οι ανάγκες; ή το Ιερόν Πυρ;


Με ανα-γνωρίζω ολοένα και περισσότερο. Κάνω και λάθη και μαθαίνω. Όμως οδηγούμαι στην πλειονότητα των ενεργειών μου, από την εσωτερική μου φωνή. Χάνω κάποιες στιγμές τα βήματά μου και ξανασηκώνομαι. Είμαι Δημιουργός του εαυτού μου... τον επαναφέρω σιγά σιγά από την λήθη. 


Το είπες και μόνη σου! Χάνεις πέφτεις και ανασηκώνεσαι! τα ανόμοια! πέφτω-σηκώνομαι.
H απάντηση σου είναι άκρως εγωιστική..γήϊνη.
Πως μαθαίνεις από τα λάθη σου δηλαδή; Αφού δεν αναγνωρίζεις άλλη αλήθεια εκτός από την δική σου;
Και αυτό ξέρεις τι σημαίνει; διαφορετικότητα! το δίπολο, τα ανόμοια! ενώ τα όμοια είναι η αλήθεια.


Αν διανοείσαι μέσω της διαίσθησης σου,τότε θα συμφωνούσα μαζί σου, ως όμοιο, αλλά εσύ διαισθάνεσαι αυτό που αισθάνεσαι και αυτό σε οδηγεί..η αίσθηση.


Όμως, η αμετάβλητη θέλησή μου, με ενδυναμώνει να συνεχίζω.


Αμετάβλητη όμως είναι και η αίσθηση η Εμμονή!
...........

Ποιος σου είπε ότι δεν βρίζει το Ιερόν Πυρ; Που νομίζεις ότι ζεις; σε έναν Αγαθό κόσμο; εδώ είναι η αίσθηση, όχι η ζωή! ο θάνατος! και θα χρειαστεί να πάρω κεφάλια αν χρειαστεί για να σώσω ψυχές.


ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΥΡ ειναι Ανωτερο από την αισθηση δικαιωσης του γηινου εαυτου μας. ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ... ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!


Τι θα κάνεις αν έρθει κάποιος να σου κάνει κακό; θα αποδεχτείς την μοίρα σου; Αυτό δεν είναι το Ιερόν Πυρ.


έστω και έτσι όπως το θέτεις. Υπάρχουν πολλές μορφές αντιμετώπισης μίας κατάστασης προστασίας μας, από εξωτερική απειλή. Ανάλογα τον βαθμό που κινδυνεύουμε και η ανάλογη αντιμετώπιση. 


Αν έρθει ο Σμιθ να σου πάρει την ψυχή τι θα κάνεις; θα αποδεχτείς την μοίρα σου; ή θα του πάρεις το κεφάλι;


Μα μιλούσαμε για την εδώ ζωή νόμισα. Όχι για την μετά... εννοείται πως έτσι θα ενεργήσω εκεί. Αναγκαστικα για να σώσω την ψυχή μου!

Σοβαρά; δηλαδή σε ανώτερους Ουρανούς μπορείς να σκοτώσεις τον Σμιθ, αλλά εδώ στο σκότος της Γης απαγορεύεται να σκοτώσεις έναν παρόμοιο Σμιθ;

................

Δεν επιθυμώ να με κάνεις πειραματοζωο για να θρέφεις τους κουτσομπόληδες του διαδικτύου. Είναι μία προσωπική συζήτηση, που κάναμε και θέλω να παραμείνει προσωπική. Δεν με ρώτησες, για να τα μοιραστείς με ξένους. 

Είδες πόσο θνητή είσαι; Μου το αποδεικνύεις συνεχώς!
Δίνεις σημασία τι θα πουν οι χαμένες ψυχές!
Δεν έχω να πω κάτι άλλο μαζί σου.

Το ποιος θίχτηκε το γνωρίζουμε εμείς οι δύο. Αυτός που θίγεται είναι και ο θνητός.


Δεν έχω θιχτεί καθόλου. Βλέπεις αυτό που θέλεις να δεις, βάση των πεποιθήσεών σου. Πέφτεις εντελώς έξω... όπως πάντα.


Καλή συνέχεια!


Συνεχίζεις να μην με σέβεσαι εμένα και την επιθυμία μου για ιδιωτικότητα και μεταφέρεις τα προσωπικά δεδομένα μου. Αυτό δείχνει, ότι το κάνεις επειδή ηδονίζεσαι και θρέφεις το Εγώ σου, με αυτόν τον τρόπο. Μου αποδεικνύεις πόσο θεικός είσαι... κάνοντας ότι πιο θνητο και κακιασμένο. 


Ο Μορφέας δεν μιλά ποτέ ιδιωτικά! θα έπρεπε να το γνωρίζεις!


Ο Μορφέας που κάποτε γνώρισα, σεβόταν κάποιες προσωπικές μας συζητήσεις. Φρόντιζε να προστατεύει τους φίλους... γι αυτό έμεινες μόνος και δεν έχεις κανέναν φίλο. ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ. Τώρα με αυτό που έκανες τι κέρδος έχεις? Και τι θα κερδίσουν οι άλλοι? Μόνο θα θρέψουν το εγώ τους και την θνητότητα τους. Καμία άλλη ουσία δεν τους δίνεται.

Ζαβό!

Είμαι!

Πάλι καλά που το παραδέχτηκες ότι είσαι ζαβό! Αχαχαχα!!!!

O καθένας κατανοεί αυτά που μπορεί.
Ο σοφός τα όμοια.. Ο θνητός τα ανόμοια.


morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας