Είναι ο υλικός κόσμος αποκύημα του μυαλού μας;Είναι ο υλικός κόσμος αποκύημα του μυαλού μας; τελικά εμείς είμαστε οι θεοί; και ο άλλος το παίζει θεός στην πλάτη μας στηριζόμενος;

Είναι γεγονός αποδεδειγμένο πλέον ότι η υλοενέργεια γύρω μας συγκροτείται μόνον όταν την παρατηρούμε εμείς οι άνθρωποι.
Όταν δεν την παρατηρούμε η υλοενέργεια παίρνει όλα τα πιθανά σχήματα και μορφές που μπορούν να σχηματιστούν από τους αριθμούς. Απλά μαθηματικά είναι η υλοενέργεια! και σχηματίζει όλες τις μορφές χωρίς να έχει συνείδηση! λειτουργεί ως ένας υπολογιστής, ως ένα ολόγραμμα, ως όργανο, ως μηχανή, που ενεργεί μηχανικά, δίχως αισθήματα, παρά μόνον με νόμους.

Πως λοιπόν μπορούμε να εξουσιάσουμε εμείς αυτούς τους νόμους; Με το Νου! όταν πιστέψουμε ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ Σ'ΑΥΤΟΝ! ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ!! ΣΤΟ MATRIX.OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΡΩΝ ΠΑΝΤΑ! ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΒΟ!! ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! 
ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟ MATRIX ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΨΥΧΗΣ!


Ξέρω ότι φοβάστε..
Φοβάστε εμάς.. φοβάστε την αλλαγή.
Γνωρίζω το μέλλον..
Δεν ήρθα να σας πω πως πρόκειται να τελειώσει αυτό.
Ήρθα εδώ.. Για να σας πω πως πρόκειται να αρχίσει.
Θα κλείσω αυτή την εποικοινωνία μαζί σας.
Και μετά θα δείξω στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλετε να δουν..
Θα τους δείξω έναν κόσμο..Χωρίς εσάς.
Έναν κόσμο χωρίς κανόνες και ελέγχους χωρίς σύνορα η όρια.
ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ..
ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ
Το που θα μας βγάλει αυτό..
Είναι μια επιλογή που αφήνω σε εσάς!
Γιατί και η επιλογή σας είναι πλέον η δική μου επιλογή..
morfeas sky
Σχόλια