Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΑΥΡΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ = MATRIX
Eίμαστε πολύ γελασμένοι αν νομίζουμε ότι στον κτιστό κόσμο βρισκόμαστε μέσα στον Τριαδικό Θεό.
Αυτός ο κόσμος βρίσκεται έξω από τον Τριαδικό Θεό.
Είναι ο κόσμος της ΑΤΑΞΙΑΣ όπου δόθηκε η Ύπαρξη στην Ανυπαρξία του σκότους την Ύλη.


Ερμής Τρισμέγιστος Ποιμάνδρης:
καὶ τότε γυμνωθεὶς ἀπὸ τῶν τῆς ἁρμονίας ἐνεργημάτων
γίνεται ἐπὶ τὴν ὀγδοατικὴν φύσιν, τὴν ἰδίαν δύναμιν ἔχων, καὶ ὑμνεῖ σὺν τοῖς οὖσι τὸν πατέρα·

συγχαίρουσι δὲ οἱ παρόντες τῇ τούτου παρουσίᾳ, καὶ ὁμοιωθεὶς τοῖς συνοῦσιν ἀκούει καί τινων δυνάμεων ὑπὲρ τὴν ὀγδοατικὴν φύσιν φωνῇ τινι ἡδείᾳ ὑμνουσῶν τὸν θεόν·

καὶ τότε τάξει ἀνέρχονται πρὸς τὸν πατέρα, καὶ αὐτοὶ εἰς δυνάμεις ἑαυτοὺς παραδιδόασι, καὶ δυνάμεις γενόμενοι ἐν θεῷ γίνονται. (Ζωή και Φως).

Το διαβάσατε καλά; Μετά τον Όγδοο Ουρανό γινόμαστε Δυνάμεις μέσα στον Τριαδικό Θεό!!
Τώρα βρισκόμαστε έξω από τον Tριαδικό Θεό μέσα στο σκότος!


morfeas sky

Διάβασα ένα καλό: "Η ανάμνηση είναι η πνευματική κατανόηση της θείας φύσης με την επικοινωνία των δύο σφαιρών, της ανθρώπινης και της θείας, του συνειδητού και του ασυνείδητου." 


Ο Ερμής, σαν αγγελιαφόρος ανάμεσα στον Θεό και τον άνθρωπο, μας βοηθάει να θυμηθούμε την θεία φύση μας. 
Και έχουμε επίσης βοήθεια και το ασυνειδητο, που είναι η επικοινωνία μας με το θείο, όλες δηλαδή τις εμπνεύσεις μας, και τις προαισθήσεις και την διαίσθηση μας. 

Θυμάσαι τι σκεφτόσουν κάποτε σχετικά για την μετάβαση των ανθρώπων πέραν του Όγδοου Ουρανού; φοβόσουν μην χάσεις την προσωπικότητα σου γινόμενη ένα με τον Θεό μέσα στο Θεό.
Σήμερα όμως είμαι σίγουρος ότι κατανόησες την αλήθεια.

Και μην ξεχνάς ότι εδώ χάνουμε την προσωπικότητα μας συνεχώς, αφού δεν θυμόμαστε απολύτως τίποτα πριν από την γέννηση μας.
Απλά διαγραφή μνήμης και πάλι από την αρχή..σαν να μην ζήσαμε ποτέ.


Είναι πέρα από κάθε αμφιβολία οτι ζούμε μέσα στην Συμπαντική πολυεπίπεδη αυτή φυλακή που έφτιαξε "ο μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος", όπως τον αποκαλούν οι μασόνοι. Με καμμένα όλα τα αρχαία συγγράμματα από τους σκοταδιστές, ζούμε μια κατάσταση πολύ κατώτερη από αυτήν για την οποία έχουμε δημιουργηθεί και πρέπει να νιώθουμε τυχεροί γι' αυτά τα έστω λίγα που διασώθηκαν.

Διαβάζω το εξής ενδιαφέρον:
Ο Χριστιανισμός στην αρχή, δεν ήταν θρησκεία, αλλά τρόπος ζωής. Οι πρώτοι χριστιανοί διάβαζαν τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους και τις αποκαλύψεις του Χριστού για το ποιος είναι ο Άρχων αυτού του κόσμου και προσπαθούσαν να ζουν με καλοσύνη, αγάπη, προσφορά και να απαγκιστρωθούν από τον κόσμο της ύλης για να επιστρέψουν στον κόσμο του αγαθού φωτός.

Τότε δηλαδή, δεν δέχονταν οι Χριστιανοί επ’ουδενί λόγω ότι τον κόσμο αυτό τον έχει δημιουργήσει ο Τριαδικός Θεός. Είχαν μάλιστα τα λόγια του ίδιου του Χριστού, που έλεγαν ξεκάθαρα ποιος έχει δημιουργήσει αυτόν τον κατώτερο κόσμο της ύλης που δεν μοιάζει με αγαθό κόσμο, αλλά με φυλακή.

Η πεποίθηση που υπάρχει μέχρι και σήμερα, ότι τον κόσμο αυτό τον έχει φτιάξει ο καλός αγαθός Θεός, εισήχθη στη ελληνοκεντρική χριστιανική πίστη, τον 4ο αιώνα από συγκεκριμένους εντεταλμένους ιερείς.

Αυτοί, προερχόμενοι μέσα από τη μαύρη μασονία της Μαύρης Αδελφότητας (Παλιά Τάξη πραγμάτων), μη έχοντας καμία σχέση με το Χριστό αλλά ενδεδυμένοι την προβιά του Χριστιανού, ένωσαν εγκληματικά τα λόγια και τη νοοτροπία των Εβραίων με αυτά του Ιησού Χριστού, που ήρθε από τον φωτεινό τέλειο κόσμο του Αγαθού, για να μας θυμίσει ότι δεν ανήκουμε στον κόσμο αυτό και να μας δώσει τον τρόπο να επιστρέψουμε στο δικό Του φωτεινό σύμπαν.


Ζουμε στην κυριολεξια ως σκλαβοι. Και ανθρωπος που δεν γνωριζει την ταυτοτητα του ειναι ο κανενας.
Ο αφυπνισμενος ανθρωπος δεχεται την επιθεση του matrix
Αλλα ειναι τοσο ηλιθιο το matrix που τον βοηθα να νικησει αγωνιες και ζωη, διοτι του δυναμωνει την πιστη αντι να παραδοθει στις ορεξεις του, διοτι μας θελει ολους δουλους και υποτακτικους στις αναγκες της ζωης.


Δημιουργησαν μια θρησκεια στο ονομα του γιαχβε του αρχιτεκτων αυτου του κοσμου, και εκαναν τον Χριστο υιο του γιαχβε.

Και οι Ελληνες αυτο το Φωτεινο γενος εγινε σκοταδι προσκυνωντας τον Χριστο στο ονομα του γιαχβε αυτον τον αιμοσταγη δολοφονο θεο των εβραιων.
Ο Χριστος ειχε Ελληνικη παιδεια ως Ελληνας απο Ελληνιδα μητερα, και τον βαπτισαν εβραιο αυτοι οι σκοταδιστες που μας εκαναν να μισησουμε το γενος μας, το μονο που μιλησε πρωτο απο ολα τα γενη για τα παντα.


Αυτό που κατασκεύασαν επιβλήθηκε δια της βίας. Δια πυρός και σιδήρου. Και δεν το ξέρουμε ως Έλληνες γιατί δεν μας διδάχθηκε αλλά θάφτηκε, λόγω του οτι το ελληνικό κράτος ήταν πάντα ενωμένο με την εκκλησία. Υπήρξαμε ιστορικά ένα θρησκευτικό κράτος.


Εννοειται! και βαπτισαν Αγιους ολους τους ανθελληνες δολοφονους που μεχρι σημερα παιρνουμε τα ονοματα τους! Τους αθλιους! Που αντεγραψαν ολη την Ελληνικη γραμματεια και αφου εκαψαν και κατεστρεψαν οτι Ελλανιο ιδεωδες στην συνεχεια ηταν ευκολος ο δρομος για την υποταγη των ανθρωπων και πανω απο ολα των Ελληνων.
Ποτε δεν μας αφησαν ελευθερους, παντα με τον φοβο μας ελεγχουν.
Το δίλλημα που μας έθεσαν ηταν η γινεσαι Χριστιανος ειδαλλως η ποινη ειναι ο θανατος.
Αυτα για να μην ξεχναμε τους θεοπνευστους γιαχβεδιστες του Χριστιανισμου που αμαυρωνουν συνεχως το ονομα του Χριστου δηλωνοντας οτι αυτοι ειναι οι ποιμενες κι εμεις τα υπακουα προβατα τους αλλιως θα παμε στην κολαση. Σκοταδιστες που κηρρύτουν τα αντιθετα απο αυτα που ειπε ο Χριστος.


morfeas sky


Διαβάστε επίσης:

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Σχόλια