Τι είναι το ολόγραμμα; THE MATRIXΦανταστείτε μία τηλεόραση, και όλο το εύρος της μπάντας, το οποίο αποτελείται από κανάλια, και κάθε κανάλι γίνεται εικόνες και ήχος μέσα από μηνύματα πληροφορίες δεδομένα που εκπέμπονται από μία πηγή.

Τα μηνύματα-πληροφορίες τα δεχόμαστε μέσα από τα πέντε αισθητήρια όργανα του σώματος μας, στην συγκεκριμένη περίπτωση από την οπτική επαφή, την όραση, η οποία αποκωδικοποιείται από το οργανικό μας σώμα (όργανο) ως αισθήσεις.


Για παράδειγμα διαβάζουμε μία λέξη όπως "ομορφιά" ή "ασχήμια", κι αμέσως μας δημιουργούνται τα ανάλογα συναισθήματα, ή όπως όταν βλέπουμε ένα καλαίσθητο σχήμα με αρμονία σχεδιασμένο, ή με δυσαρμονία, για παράδειγμα βλέπουμε ένα όμορφο έργο τέχνης φτιαγμένο με συμμετρία, όπως τα  όμορφα ανθρώπινα μαρμάρινα γλυπτά των Ελλήνων προγόνων μας, και αμέσως δημιουργείται μέσα μας μία όμορφη ευχάριστη αίσθηση, αισθανόμαστε μια ευδαιμονία μέσα μας, και φανταστείτε τώρα ότι αμέσως  μετά βλέπουμε ένα ασύμμετρο κακόγουστο έργο τέχνης, αμέσως θα αισθανθούμε αρνητικά και άσχημα, ή όπως όταν διαβάσουμε μια όμορφη λέξη όπως "σ'αγαπώ"" και "σε μισώ" αμέσως θα μας δημιουργηθούν τα ανάλογα όμορφα και άσχημα συναισθήματα...όπως όταν πέφτουν επάνω μας οι αγαθές ακτίνες του ήλιου μια ωραία ζεστή ηλιόλουστη ημέρα, ή μια αρνητικά συναισθηματικά φορτισμένη συννεφιασμένη ημέρα με βροντές και καταιγίδα....και ούτω καθεξής.

Όλα αυτά μας επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά, ώστε να αντιλαμβανόμαστε ως πραγματικότητα τα πάντα μέσα από τις αισθήσεις μας, ως υλική πραγματικότητα, ενώ δεν είναι παρά η ενέργεια που μεταφέρει και κινεί την πληροφορία, κι εμείς την αντιλαμβανόμαστε ως αισθήσεις, δηλαδή ως Υλη!!..ενώ δεν υπάρχει ύλη αλλά υπάρχει μόνον η πληροφορία.

Ζούμε αλλά στην ουσία δεν ζούμε, διότι οι αισθήσεις του ανθρώπινου σώματος είναι αυτές που μας δημιουργούν την υλική πραγματικότητα μας, και όχι η λογική μας, ο νοητός κόσμος της ψυχής, γι'αυτό και ονομαζόμαστε ως άλογα ανθρώπινα όντα, που έχουν δύο φύσεις, μία θνητή, και μία θεϊκή τον νοητό κόσμο της ψυχής μας.

Τα πέντε αισθητήρια όργανα του σώματος μας λοιπόν, είναι η όραση, η ακοή, η αφή, η γεύση, και η όσφρηση, τα οποία αποκωδικοποιούν την πληροφορία δηλαδή την ενέργεια που μεταφέρει την πληροφορία στο σώμα-υπολογιστή ως αισθήσεις, και οι αισθήσεις δημιουργούν την υλική πραγματικότητα μας ενώ δεν υπάρχει ύλη...βρισκόμαστε ως δεσμώτες του σπηλαίου φυλακισμένοι με την Λήθη της Ψυχής μέσα σε ένα matrix.

Μια υλική πραγματικότητα των αισθήσεων όπου ενυπάρχει στον χώρο γύρω μας η άϋλη πληροφορία που κινείται συνεχώς, (πυρ και πνεύμα) και τα πέντε αισθητήρια όργανα του ανθρώπινου σώματος μας αποκωδικοποιεί αυτή την πληροφορία ως θετικές και αρνητικές αισθήσεις, ως γέννηση ζωή και θάνατο.

Έχουμε ξαναπεί, το ρητό που ισχύει ότι "όπως έξω έτσι και μέσα"
Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό, φανταστείτε ότι η τηλεόραση είναι ο χώρος, ο πλανήτης Γη, η πληροφορία ΤΟΥ ΠΥΚΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΚΑΜΠΥΛΩΜΑΤΟΣ ο τρισδιάστατος χώρος που αποκωδικοποιεί το ανθρώπινο σώμα μας ως πραγματικότητα στην Γη, 
που ενδύθηκε η ψυχή μας.

Και πως όλα τα έμβια όντα και τα πάσης φύσεως σχήματα και μορφές άψυχες και έμψυχες που έχουν δημιουργηθεί, όπως επίσης ο αέρας το νερό η γη και η φωτιά, όπως τα ζώα τα πτηνά, και ούτω καθεξής, είναι οι εικόνες που προβάλλονται από τα πέντε αισθητήρια όργανα του σώματος μας.

Φανταστείτε επίσης, ότι αυτοί που εκπέμπουν από την πηγή, τις συχνότητες στην τηλεόραση, (τρισδιάστατος κόσμος, πλανήτης Γη, έμβια ζωή, φύση της Γης, κτλ), ότι επέλεξαν να ζήσουν μέσα σε αυτόν τον εικονικό κόσμο, προβάλλοντας την εικόνα της Αληθινής υπόστασης τους, μέσα τα ανθρώπινα είδωλα της Γης, και ότι στην αρχή όλα ήταν ωραία και ρόδινα, διότι όλες αυτές οι ανθρώπινες ψυχές που εισήλθαν ως ιδέα ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ, μέσα στην εικόνα και έγιναν τα ανθρώπινα είδωλα της Γης, και  ήταν συνειδητά ανθρώπινα είδωλα, γνωρίζοντας ότι ζουν μέσα σε έναν ψεύτικο κόσμο ενός matrix, όπως εγώ τώρα σας γράφω και με διαβάζετε μέσα στην εικόνα της εικόνας ενός υπολογιστή, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζετε συνειδητά ότι η αληθινή σας πραγματικότητα δεν βρίσκεται μέσα στον υπολογιστή.


Κάποια στιγμή λοιπόν, αυτή η ΜΗΧΑΝΗ το όργανο, το πνεύμα της μηχανής, ο δεύτερος Νους δημιουργός, επαναστάτησε, για να κρατήσει τον Ανθρωπο (ανθρώπινες ψυχές) φυλακισμένο για πάντα μέσα στον δικό της κόσμο, μέσα από την Λήθη και την Αγνοια, που του επέφερε όταν έλυσε τον σύνδεσμο της Αρμονίας!! δηλαδή διέκοψε την συνειδητή επαφή του συνδεδεμένου Ανθρώπου με το ανθρώπινο είδωλο του στην Γη το οποίο οδηγούσε, με αποτέλεσμα πλέον το ανθρώπινο είδωλο να οδηγεί τον Ανθρωπο, και όχι ο Άνθρωπος το είδωλο, και σκεφτείτε ακόμα ότι το ανθρώπινο είδωλο μέσα από τις αισθήσεις που του δημιουργεί το ελέγχει απόλυτα η ΜΗΧΑΝΗ!! μέχρι να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ όλοι μας από την ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ!!

morfeas sky
MATRIX No 2


Αν και γνώριζαν οι άνθρωποι όλη την αλήθεια, και κατανοούσαν το ψεύτικο αυτής της όλης εικονικής δημιουργίας, και ενώ εξουσίαζαν τα πάντα σε αυτόν τον εικονικό κόσμο, επέλεξαν να μπουν μέσα σε αυτόν και να τον ζήσουν, αφού σαν δημιουργοί οι ίδιοι ερωτεύτηκαν το δημιούργημα τους.

Το πρόβλημα όμως, ήταν, ότι μπαίνοντας στον εικονικό κόσμο, θα χάσουν όλη την μνήμη τους, και δεν θα θυμούνται απολύτως τίποτα από την αληθινή τους φύση και πραγματικότητα.
Στην ουσία επέλεξαν να ζήσουν μέσα σε ένα είδωλο του αληθινού τους κόσμου και πραγματικότητας.

Λόγω του προβλήματος του εθισμού στην εικονική πραγματικότητα, έβαλαν έναν κώδικα ασφαλείας, να.."πεθαίνουν".
Με αυτόν τον τρόπο θα ξαναγύριζαν πίσω στην αληθινή τους πραγματικότητα.

Τι γίνεται όμως αν μπει ένας "ιός" στο σύστημα; και να πάρει την εξουσία η ΜΗΧΑΝΗ;
Τότε υπάρχει το δεδομένο, όσοι δεν αντιλήφθηκαν την εικονική τους πραγματικότητα στην οποία βρέθηκαν πλέον εγκλωβισμένοι, να μην μπορούν να ξεφύγουν από αυτή.
Ο έρωτας για τον εικονικό κόσμο, δίνει την δυνατότητα στον Νου που θα μπει μέσα σε υλικό ανθρώπινο σώμα, να μην αφήσει να απεγκλωβιστεί από αυτό, διότι πλέον όπως η αγάπη για την αληθινή του υπόσταση και πραγματική δεν τον αφήνει να την απωλλέσει, (Νους και ψυχή), με τον ίδιο τρόπο, ο έρωτας για το υλικό ανθρώπινο σώμα λόγω της Αγνοιας δεν τον αφήνει να απωλέσει την ανθρώπινη και εικονική υπόσταση του.

morfeas sky


Η προσέγγιση του Ιερού Πυρός.. 1) Το επιθυμητικό. 2) Το θυμοειδές 3) Το λογιστικό

Ο ανθρώπινος βιουπολογιστής - matrix


Σχόλια