Ο ΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ



Ο ΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο που έγραψα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα αν ζείτε σε έναν αληθινό κόσμο διότι πλέον αποδεικνύεται ότι όλα μα όλα είναι ένα ανύπαρκτο ψέμα που φυλάκισε τον Νου τον άνθρωπο δεύτερο θεό ο εκπεσών δεύτερος νους δημιουργός ο άρχων αυτού του κόσμου@!!~
Κατανόησε τα νοήματα που περνά ο Ερμής Τρισμέγιστος..ζούμε σε έναν εικονικό ψεύτικο κόσμο, σε ένα ολόγραμμα matrix.

"Kαθετί στον υλικό κόσμο κυβερνάται και λαμβάνει ζωή από το πνεύμα, το οποίο λειτουργεί ως μηχανή, ή ως όργανο που υπακούει στην θέληση του θεού."

"Και ο θεός γίνεται αντιληπτός μέσω του νου, ο οποίος κυβερνά και διοικεί τον "αισθητό θεό" 

Ο θεός είναι νους και το πνεύμα το όργανο, η μηχανή η εικόνα το matrix που υπακούει στο νου θεό.
θεός είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός.
πνεύμα είναι ο αισθητός θεός.


"Ο αιθέρας αποτελεί το όργανο των πάντων, του οποίου δημιουργούνται τα πάντα."

Ο δεύτερος νους δημιουργός μέσω του Αιθέρα που είναι το όργανο, δημιουργεί τον ψηφιακό κόσμο των επτά ουρανών, 
ενώ το πνεύμα είναι ο αισθητός θεός που βρίσκεται μέσα στους ουρανούς και δημιουργεί τον κόσμο κασι την ζωή των έμβιων σωμάτων. 

Και τι είναι ο Αιθέρας; ο Νους που βλέπει και ακούει τα πάντα, διότι είναι συνδεδεμένος με τα πάντα. 

Και ο Αιθέρας είναι συνδεδεμένος με τον δεύτερο Νου δημιουργό.


"Και το σύνολο των ουρανών και των κόσμων υπακούει τον ύψιστο"
 Υπακούει ο Αιθέρας στον δεύτερο Νου δημιουργό όπου μέσω αυτού βλέπει και ακούει τα πάντα.


Ορφικά:
Κατά συνέπεια, ο κόσμος μας και όλο το Σύμπαν μας «υπάρχει» στην αγκαλιά του Αιθέρα.

«Ο Ζευς ονομάζεται και Αιθήρ»
(Ορφικά Αποσπάσματα 28), οπότε, και σύμφωνα με την όλη Ορφική Θεολογία, μία εκ των ιδιοτήτων του Αιθέρος είναι η γέννηση.

«Και νους αδιάψευστος, βασιλιάς, είναι ο άφθαρτος Αιθέρας, γιατί μ’ αυτό λέει τα πάντα και ακούει και δεν υπάρχει φωνή, ούτε κραυγή, ούτε κτύπος, ούτε και φήμη, που να ξεφεύγει από τα αυτιά του πανίσχυρου Κρονίωνα.
Έτσι, λοιπόν, είναι ο νους και η κεφαλή του Διός» (Ορφικά Αποσπάσματα 6, 19-23).

Κρονίωνας και Ζευς-Δίας είναι ο ίδιος νους! το κεφάλι, το κρανίο, ο Κρόνος!!

ο Κρόνος είναι ο ΝΟΥΣ του ΔΙΑ!! Η ΖΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΥ!!!! Ο ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ !!!!ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ!! ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΟ.


Ερμής Τρισμέγιστος
"Oι ψυχές που φέρουν το νου είναι το πέμπτο στοιχείο του Αιθέρα, γι'αυτό υποστηρίζω ότι η ψυχή δεν είναι ο νους όλων των θεών, αλλά των ανώτερων και των πρώτων."

θεός, είναι και ο άνθρωπος που είναι όμοιος με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό (Ζωή και Φως)  που είναι ο πρώτος και ο ανώτερος θεός, διότι από Φως έγινε όμοιος με τον δεύτερο Νου δημιουργό, (Νους), και μέσα στους επτά ουρανούς έγινε ψυχή και Νους, και όταν ενσαρκώνεται γίνεται εικόνα του αισθητού θεού που είναι το πνεύμα.

οι "άλλοι" θεοί είναι κατώτεροι διότι δημιουργήθηκαν από το πνεύμα-matrix και τον Αιθέρα δεύτερο Νου δημιουργό..
................

Ως αποτέλεσμα όσοι αγαπούν αυτόν τον υλικό κόσμο που δεν υπάρχει αλλά μόνον μέσα στην εικόνα ενός ολογράμματος, είναι φυσικό να έχουν αφομοιωθεί από το matrix.

Το πνεύμα ο αισθητός θεός (Νοήμων υπολογιστής) , κινεί και κατευθύνει κάθε είδος που γεννιέται στον δικό του αισθητό κόσμο, και καθένα από τα είδη ακολουθεί την φύση που του έδωσε ο νους θεός. (δηλαδή το αισθητό σώμα που σχεδίασε ο θεός στον νοήμων υπολογιστή matrix).


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΤΤΟΤΗΤΑΣ "ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΕΚΠΕΣΟΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ

ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι διέπρατταν ένα αποτρόπαιο έγκλημα παίζοντας με την ζωή και τον θάνατο, ξεκίνησαν λοιπόν να εγκαταλείπουν τους χώρους εκείνους και να επιστρέφουν στην ιερή γενέτειρα.

Εκείνοι όμως που απέμειναν 1 στους 12 Ανθρώπους παγιδεύτηκαν στην ενέδρα που σκοπίμως τους είχε στήσει ο αυτοαποκαλλούμενος "θεός" , και μέσα στην κατωφερή δίνη της ύλης εγκλωβίστηκαν στον κύκλο των μετενσαρκώσεων ως δούλοι του άρχοντα του κόσμου τούτου..μέχρι σήμερα..

Έτσι ο άρχων του κόσμου τούτου παγίδευσε τον Άνθρωπο στον τροχό του χρόνου και τον έκανε "ΚΎΡΙΟ" ΤΟΥ ΖΩΪΚΟΎ ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ


Ποιος όμως μπορεί να ορίσει τι είναι αμαρτία στον κόσμο της ατέλειας όπου ζούμε; όταν η ίδια η φύση αμαρτάνει ως προς τα δημιουργήματα της; όταν η ίδια η φύση είναι μοιχός και μας κάνει κι εμάς το ίδιο επιρρεπής στην μοιχεία; και δεν έχει καμιά σχέση με την συξουαλικη ζωή η έννοια της μοιχείας αλλά με τα πάντα.


Τι μας λέει το εν λόγω κείμενο που δίνω; ότι αυτόν τον κόσμο που ζούμε τον δημιουργήσαμε εμείς οι άνθρωποι, διότι θελήσαμε να γίνουμε δημιουργοί μέσα στον κόσμο που κάθε τι έχει το αντίθετο του, άρα διασπαστήκαμε από την ολότητα ως ατομιστές που μας οδηγεί ο εγωϊσμός,  και αφού διασπαστήκαμε ως ατομιστές εγωϊστές ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΉ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ, , αρχίσαμε να δημιουργούμε  μέσα στον κτιστό  κόσμο της διττότητας όπου κάθετι έχει το αντίθετο του, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε την πιο μεγάλη κακία  μέσα στον πιο κατωφερή κόσμο, τον πιο κατωφερή ουρανό της πιο πυκνής ύλης που γεννά τα θνητά αισθητά σώματα, , και αυτό το κάναμε όταν βρισκόμασταν στους ανώτερους αιθερικούς ουρανούς του κτιστού κόσμου.

Αυτές οι δημιουργίες μας συντέθηκαν και στον πιο κατωφερή κόσμο της ύλης, στην πυκνή δίνη του πιο κατωφερή ουρανού (πυκνή ενεργειακή δίνη καμπυλότητας) με αποτέλεσμα να γίνουμε συνδημιουργοί του θανάτου, και της κακίας, όπου το μεγάλο ζώο τρώει το μικρότερο. και ο δεύτερος Νους δημιουργός μόλις είδε ότι αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε την αλήθεια και ότι εκπέσαμε εμείς οι άνθρωποι, μας παγίδευσε στην πιο κατωφερή πυκνή δίνη της ύλης (υλικός κόσμος) για πάντα, ώστε να υπομένουμε όλα τα θνητά ως δούλοι του εκπεσόντα δεύτερου Νου δημιουργού! 


ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ!! ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ!! Διότι όποιος άνθρωπος ενεργεί σ'αυτόν τον υλικό κόσμο της διττότητας δημιουργεί την κακία.
..........

morfeas sky

Αν τους αρέσει τόσο και είναι ενθουσιασμένοι με τον τόπο αυτό, γιατί να μην ζήσουν εδώ; Τα θεωρούν όλα φυσιολογικά, χαίρονται την ζωή. Γιατί να αφυπνιστούν με το ζόρι;


Όλοι αναζητάμε την αλήθεια, άλλοι την κατανοούν σε μικρότερο βαθμό, άλλοι σε μεγαλύτερο, και άλλοι καθόλου.
Απευθύνομαι σε όσους και όσες αναζητούν την αλήθεια, για να έχουν γνώση ότι ζουν σε ένα ολόγραμμα.



"H  σοφία και η γνώση της θείας λογικής από την οποία έχουν συντεθεί τα πάντα στον κτιστό κόσμο, και ειδικά στον δικό μας, είναι αυτή που προέρχεται από την καταστροφή και την θεραπεία της κακίας που υπάρχει σ'ολόκληρο τον κόσμο".

"Από την στιγμή όμως που ισχυροποιείται η αμάθεια, και η άγνοια, κάθε κακία ισχυροποιείται, και τραυματίζει την ψυχή με την ακόλαστη διαφθορά με αποτέλεσμα η ψυχή, δηλητηριασμένη από αυτά, πρήζεται σαν να έχει δηλητηριαστεί".

"Εκτός από εκείνους που έχουν ως ύψιστη φροντίδα της ψυχής τους την ενασχόληση με την επιστήμη και την τέχνη (εννοεί μέσω της φιλοσοφίας)."

"Μόνον με την σοφία και την γνώση της θείας λογικής μπορούμε να θεραπεύσουμε την κακία αυτού του κόσμου. 
Να μειώσουμε την εντροπία της κακίας, της Αταξίας."

"Συμβαίνει επίσης πολλοί να κρατάνε κακία για το γεγονός ότι από τους ίδιους λείπει η σοφία και η γνώση για όλα όσα υπάρχουν γύρω τους"

Έχουμε έναν υπολογιστή. Ας πούμε έναν Νου. Χρειάζονται προγράμματα. Κάποιος προγραμματιστής δημιουργεί τα προγράμματα. Γράφει με δύο αριθμούς, το 0 και το 1 σε άπειρους συνδυασμούς και δημιουργεί την εικόνα. 

Ενέργεια υπάρχει άφθονη παντού. Και ποιος είναι ο Υπολογιστής, και ποιος ο Προγραμματιστής ή οι Προγραμματιστές; 
Υπολογιστής ο Νους, προγραμματιστής το περιεχόμενο του νου;
Και το πρόγραμμα; η κτιστή δημιουργία;

Τώρα με ρωτάς για το τι είναι ο Νους; ή τι είναι η ενέργεια;
Τι είναι ενέργεια; το Πυρ.
Όπως εσύ παίρνεις από το Πυρ την ηλεκτρική ενέργεια, όπως από το Πυρ παίρνεις την καύση του πετρελαίου, όπως η σάρκα παίρνει το Πυρ από την καύση της τροφής, με τον ίδιο τρόπο ο κόσμος παίρνει την μορφή που βλέπεις από το Πυρ που έγινε φωτιά και εκδηλώνεται ως ενέργεια από τα Τέσσερα στοιχεία της Γης.

Ο Νους κινείται με το Πυρ και γίνεται σκέψη του κόσμου που εμπεριέχει ο Νους.
Αν ο δικός σου Νους δεν φτάνει πάνω από τον τρισδιάστατο κόσμο, τότε είναι αδύνατον να κατανοήσεις την επόμενη διάσταση..σαν να χρειάζεται αναβάθμιση ένας υπολογιστής ή να παραμένει στον δικό του τριασδιάστατο κόσμο για πάντα.

Ένας Νους δημιούργησε άλλους επτά προγραμματιστές και αυτοί με την σειρά τους δημιούργησαν από 36 προγραμματιστές, ο καθένας, και οι 36 δημιούργησαν εσένα και όλα όσα βλέπουμε.

Απλά εμείς που φέρουμε τον Λόγο ήρθαμε από τον Αρχέτυπο κόσμο και ενωθήκαμε μαζί τους.

Αν τώρα εσύ θέλεις να ζήσεις στην Γη με γεια σου και χαρά σου.


Καλό ακούγεται. Έτσι που το βλέπω απ' έξω είναι ένα μεγαλειώδες πρόγραμμα κι αν δεν γινόταν η στραβή με την πύκνωση που μας φυλάκισε, θα ήταν ένας ενδιαφέρων δημιουργημένος κόσμος.


Η στραβή έγινε όταν ο Νους δημιουργός η κεφαλή όλων διέσπασε τα πάντα και εγκλώβισε τον Άνθρωπο δεύτερο θεό στον εικονικό κόσμο του.


Ήταν ένας κόσμος χωρίς Λόγο, ένας κόσμος βαρετός. Χρειαζόταν χρήστες να τον εμψυχώσουν. Μα αφού μπαινοβγαίναμε μόνοι μας ελεύθερα, γιατί χρειαζόταν να φυλακιστούμε;
Τα λέμε αργότερα.


Είδε τον Ανθρωπο δεύτερο θεό Ζωή και Φως και σάλεψε!! 
Θέλει να αναβαθμιστεί και να γίνει σαν εμάς.

Σωστό και ολόσωστο. Ναι, τα είπαμε. Δεν βλάπτει να καταλήγουμε κάθε φορά στο ίδιο συμπέρασμα. Το ενισχύει.



morfeas sky
.........


Μεταφέρω ερώτημα ενός συμμαθητή μου από άλλο τμήμα. Έγινε τελικά ο διαχωρισμός μας σε άρρεν και θήλυ σε επίπεδο σώματος ή και σε επίπεδο ψυχής; Και έστω οτι έγινε και σε επίπεδο ψυχής. Σε τι μας εμποδίζει αυτό στην αναχώρηση μας από την Δημιουργία, αφού δεν είμαστε ψυχές αλλά ο Λόγος που φέρει μέσα της η ψυχή; Και ο Λόγος δεν διαχωρίζεται.

Δεν επείγει η απάντηση. Σκέψου το όταν γυρίσεις. 


Θα το ελέγξω και θα σου πω.

Μετά το σώμα γινόμαστε ψυχή, αλλά η ψυχή παραμένει ακόμη  πνεύμα (φωτιά αέρας) Πρέπει να ενωθούμε με τον Λόγο του πυρήνα της ψυχής, την νοητή ουσία που δεν έχει φύλο, όχι με το πνεύμα.


ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦν,
ἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν, καὶ ἔμεινεν οὕτω τὰ πάντα τοῦ αἰσθητοῦ κόσμου μέχρι περιόδου τέλους
ΔΙΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΙΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ
..ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·
πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ
ἀνθρώπῳ
καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.
ὁ δὲ θεὸς εὐθὺς εἶπεν ἁγίῳ λόγῳ, Αὐξάνεσθε ἐν αὐξήσει καὶ πληθύνεσθε ἐν πλήθει πάντα τὰ κτίσματα καὶ δημιουργήματα,
καὶ ἀναγνωρισάτω <ὁ> ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα.

Δεν διέσπασε την θεϊκή μας ψυχή που φέρει το Νου, αλλά διέσπασε όλα τα ανθρώπινα σώματα που ενδύεται η θεϊκή ψυχή μας Επτά Ουρανούς από φωτιά, αέρα, γη, νερό. 

Η φωτιά και ο αέρας είναι το πνεύμα, ο αισθητός θεός των αισθητών σωμάτων.


Η σύσταση επίσης των Επτά Διοικητών θεών φέρει τον Αιθέρα, είναι τα αρσενικοθήλυκα σώματα, από πυρ και πνεύμα πέρα από τα Τέσσερα στοιχεία και όμοια με τον δεύτερο Νου δημιουργό.


Ενώ στην αρχή όλα τα σώματα ήταν αρσενικοθήλυκα στην συνέχεια ο δεύτερος Νους δημιουργός τα διέσπασε και χάθηκε η συμβατότητα με την θεϊκή ανθρώπινη ψυχή και έπεσαν τα ανθρώπινα σώματα σε ΛΗΘΗ.


Μολονότι η έλξη για το άλλο φύλο είναι εξαιρετικά δυνατή, ίσως αυτό να μην αφορά την ψυχή αλλά να αφορά μονάχα ανάγκη του σώματος που νιώθει μισό; διαχωρισμένο;

Ναι αφορά μόνον τα σώματα μας. Όχι την ψυχή. 
Η θεϊκή ψυχή μας παραμένει αρσενικοθήλυκη δίχως φύλο, είναι Νους ουσιωδώς όμοιος με το Φως.

Κάναμε πολύ μεγάλη ανακάλυψη απόψε.
Διασπάστηκαν όλα τα αισθητά σώματα στους Επτά ουρανούς.


Εμείς ο πυρήνας της θεϊκής ψυχής είναι ο Νους και αρσενικοθήλυκος δίχως φύλο, και όχι τα αισθητά διασπασμένα σώματα.

Άρα μετά το σώμα της σάρκας ανεβαίνοντας αν βλέπουμε αρσενικά και θηλυκά σώματα-ανθρώπους είναι matrix !! ΠΑΓΙΔΑ !!


Μεγάλη η δύναμη του σώματος. Είμαστε διαχωρισμένοι σωματικά και αισθανόμαστε μισοί. Γι' αυτό είναι πολύτιμη η γνώση. Για να έχει επίγνωση κανείς του τι του συμβαίνει.

Μα και τα δικά μας σώματα, ανεβαίνοντας, που θα τα αφήνουμε ένα ένα, θα είναι ή αρσενικά ή θηλυκά αντίστοιχα. Ακόμη θα έχουμε ανάγκη το άλλο φύλο μέχρι να βγούμε από το Μάτριξ.
Ή δεν το κατάλαβα καλά;


Μετά τον θάνατο του σώματος αφήνουμε την σάρκα γη, νερό, και μένουμε με τα σώματα του αισθητού θεού του αέρα και της φωτιάς. αυτά πρέπει να αφήσουμε. 

Υπάρχουν επίσης τα σώματα των Διοικητών από τον Αιθέρα ψυχή και Νους σαν τα δικά μας, απλά ο Άνθρωπος ως Νους είναι ουσιωδώς όμοιος με τον Πατέρα του Φωτός,  και όχι με τον δεύτερο Νου δημιουργό όπως είναι  οι Διοικητές.

Έχουμε ενδυθεί εμείς και τα επτά σώματα και επικοινωνούμε μ' αυτά με τους άλλους ουρανούς; 
Επομένως κατοικούν άνθρωποι και στους άλλους ουρανούς με τα αντίστοιχα σώματα;

Λογικά ναι, και μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Όπως επίσης μπορούμε να επικοινωνήσουμε και με τους θεούς  και τους δαίμονες που υπάρχουν εκεί.
Γι'αυτό χρειάζεται προσοχή. Γιατί μπορεί να μιλάμε με τους θεούς ή τους δαίμονες και να μας παραπλανούν.

ο Ερμής αναφέρεται για τους προγόνους του που ανέβηκαν τους ουρανούς λέγοντας πως είναι οι Ολύμπιοι θεοί. 
Εδώ τώρα υπάρχει ένα άλλο θέμα, αν οι Ολύμπιοι είναι Άνθρωποι ή Δέκαρχοι. Μάλλον θα εννοεί τα θεϊκά σώματα που μας δίνουν για να ενδυθούμε, όπως εδώ ενδυόμαστε την θνητή σάρκα.

Ο  Άνθρωπος από το πνεύμα της φύσης πήρε  τα αισθητά σώματα των Επτά Διοικητόρων που θα ενδυθεί η ανθρώπινη θεϊκή ψυχή στους Επτά Ουρανούς.

Άρα τα σώματα τα πήραμε από τους Ολύμπιους θεούς, σωστά! 
Αλλά εμείς είμαστε Άνθρωποι όμοιοι με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, και όχι οι Ολύμπιοι..

Επομένως με τον διαχωρισμό του αισθητού σώματος σε αρσενικό και θηλυκό έχουμε παγιδευτεί.

Εννοείται! απλά ο  Ερμής Τρισμέγιστος, αναφέρεται μόνον στον δικό μας κόσμο ως σκότος, ότι ο έρωτας είναι ο θάνατος μας. Διότι αν ερωτευτούμε αυτόν τον κόσμο της Γης θα υπομένουμε όλα τα θνητά που προέρχονται από την σάρκα.



    Δεν το περνάω στα ψιλά αυτό που είπες. Είναι πολύ έως πάρα πολύ σημαντικό:

    Μα ο Άνθρωπος από το πνεύμα της φύσης τα αισθητά σώματα που θα ενδυθεί η ανθρώπινη ψυχή στους Επτά Ουρανούς είναι όμοια με αυτά των Διοικητόρων.

    Άρα τα σώματα τα πήραμε από τους Ολύμπιους θεούς!! Σωστά! Αυτό εννοεί. Πήραμε ίδια σώματα με τους Ολύμπιους θεούς.
    Αλλά εμείς είμαστε Άνθρωποι όμοιοι με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, και όχι οι Δέκαρχοι Ολύμπιοι..

Έτσι!

Τα σώματα που έχουμε είναι των Ολύμπιων θεών; 
Αυτό θέλει την σαμπάνια του. Σου την χρωστάω. Αύριο.

Ερμηνεύεται έτσι όλη η ελληνική μυθολογία όπου μας μαστορεύουν τα σώματα διάφοροι θεοί.

Σωστά! Αλλά και τα θνητά σώματα που έχουμε εδώ στην Γη είναι και των Ολύμπιων θεών.

Είναι μεγάλη η ανακάλυψη. Τελικά σου συμβαίνουν ξεκάρφωτα, ε; 

Πάντα!

Επιτέλους προχωρήσαμε με άλμα. Είχαμε κολλήσει.

Ναι μάθαμε τι είμαστε εδώ στην Γη, τι είναι η θεϊκή ανθρώπινη ψυχή, τι είναι τα αισθητά σώματα που ενδυόμαστε σε ανώτερους ουρανούς, και πάνω απ'όλα τι είναι ο Άνθρωπος δεύτερος θεός.

Αλλά από το ερώτημα με ποιο σώμα κυκλοφορούμε όταν κοιμάται το υλικό δεν το γλυτώνεις αύριο. Μήπως με το πνεύμα;

Επίσης γιατί όταν κυκλοφορούμε στα όνειρα η ψυχή είναι σαν να κοιμάται και δεν έχουμε ούτε συνείδηση ούτε λογική; 
Ούτε μνήμη. 
Ποια είμαι όταν κυκλοφορώ στο όνειρο; 

Σου απάντησα και σ'αυτά.
Όταν κυκλοφορείς σε όνειρο βρίσκεσαι στο σώμα που θα έχεις σε έναν άλλο ανώτερο ουρανό χωρίς την σάρκα.

..όνειρα αληθινά..

.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..