ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ "ΖΩΗ" ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ MATRIX
Αυτό που αντιλαμβάνεσαι και "ζεις" δεν υπάρχει πουθενά, διότι είσαι αυτή τη στιγμή συνδεδεμένος-η με το matrix, ο αληθινός σου εαυτός βρίσκεται κάπου σε νάρκη!!Δεν ζεις εσύ!! Αυτό που ζεις τώρα είναι το πρόγραμμα που σχεδίασε ο δεύτερος Νους δημιουργός για να σε ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙ στον ψεύτικο κόσμο του ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!"(Μας απορροφούν την Ζωτική μας νοητική ουσία (Νους ) και έτσι παραμένει το matrix, σε λειτουργία).

Η Κοσμογονία και Θεογονία μας μιλά αποκλειστικά για την δημιουργία του κτιστού κόσμου των Οκτώ Ουρανών του δεύτερου Νου δημιουργού και μας αποκρύπτει τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός (Ζωή και Φως) εκεί όπου γεννήθηκε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός όμοιος με τον Πατέρα όλων Ζωή και Φως.Hotel California 

Καθρέπτες στην οροφή,
Η ροζ σαμπάνια σε πάγο
Και είπε
"Είμαστε όλοι απλώς αιχμάλωτοι εδώ, με τη δική μας συσκευή"


Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι
Έτρεχα για την πόρτα
Έπρεπε να βρω το πέρασμα πίσω
Στον τόπο που ήμουν πριν
"Χαλαρώστε" είπε ο νυχτερινός
"Είμαστε προγραμματισμένοι να λάβουμε.
Μπορείτε να ελέγξετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε
Αλλά δεν μπορείτε ποτέ να φύγετε! "

Hotel California

Mirrors on the ceiling,
The pink champagne on ice
And she said
"We are all just prisoners here, of our own device"


Last thing I remember
I was running for the door
I had to find the passage back
To the place I was before
"Relax" said the night man
"We are programmed to receive.
You can check out any time you like
But you can never leave!"morfeas sky

Σχόλια

 1. Διάβασε αν έχεις διάθεση ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο για τις διαστάσεις και το μάτριξ...

  http://www.planetariumgr.com/2014/05/oi-13.html?m=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το διάβασα, σε γενικές γραμμές και δεν λέει τίποτα καινούριο από αυτά που λέει ο Ερμής Τρισμέγιστος, αλλά σταματά εκεί που αρχίζει η αλήθεια, όσον αφορά το τι είναι ο Άνθρωπος...τα υπόλοιπα περί αγγέλων αρχαγγέλων πνευματικές μορφές και οντότητες του πνεύματος, είτε νοητικές του νου είναι απλά το matrix της ενέργειας του διπόλου όπου κάθετι έχει το αντίθετο του, από την πιο λεπτοφυή ενεέργεια έως την πιο πυκνή, και είναι ανάλογη η ένταση της διπολικότητας ανάλογα με τις ανάγφκες του κάθε σ'ωματος που ονομάζεται και αισθητή μορφή του πνεύματος.

  Ούτε μπορούν να μας δούν οι ανώτερες μορφές όπως ούτε εμείς μπορούμε να δούμε τις κατώτερες μορφές από εμάς εδώ στην Γη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι, έχει ομοιότητες σε κάποια σημεία, και κάποιες παραλλαγές, κάπου αλλού... στο έστειλα να το δεις, μήπως κι είχε κάποιο κομμάτι, που σου λείπει, από το παζλ, που μέχρι τώρα, έχεις συνθέσει... ή μήπως μέσα εκεί... ανακαλύψεις κάποιο μήνυμα, (και σου κάνει κλικ) που θα σου ανοίξει, ένα άλλο κομμάτι, των Ερμητικών κειμένων...

   Διαγραφή
  2. ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΈΝΑ ΣΥΜΠΛΉΡΩΜΑ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

   https://oneirosky.blogspot.gr/2017/06/blog-post.html

   Διαγραφή
  3. Μόλις το διάβασα και το κατάλαβα αυτό!!! Πολύ χάρηκα!!! Είναι ευανάγνωστο και έχει πράγματι, μια ροή, συνεχόμενη και αλληλένδετη, που όντως, βρήκες τελικά κάποια κομμάτια, που ταίριαζαν, στην ανάλυση των όσων συζητούσαμε!!! Το αφουγκράστηκα και μου αρέσει!!! :)

   Διαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου