ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣΑιθέρας είναι ο Νους δημιουργός, και μέσα σε κάθε ουρανό γίνεται πνεύμα, (πνευματικός λόγος), και μέσα σε κάθε φύση μιας σφαίρας όπως ο δικός μας πλανήτης (ατμόσφαιρα) βρίσκεται το πνεύμα της φύσης.
Ο Αιθέρας Νους είναι συνδεδεμένος με όλα, ακούει και βλέπει τα πάντα.

Ο Αιθέρας, δηλαδή ο δεύτερος δημιουργός Νους, είναι ο όγδοος ουρανός, είναι αυτός που περικλείει τους επτά κύκλους που δημιούργησε, τους Επτά Νους Διοικητές.


Κάθε Νους Διοικητής είναι και ένας Ουρανός, που με τον πνευματικό του λόγο περικλείει μέσα του όλα τα στοιχεία της Ύλης, γη, νερό, αέρας, φωτιά, που ενυπάρχουν.

Μέσα σε κάθε ουρανό ο πνευματικός λόγος (πυρ και πνεύμα), 
με τα δημιουργήματα του τους (θεούς-δυνάμεις) τους Τριαντα έξι Δέκαρχους, δημιουργεί τον κόσμο και την ζωή, επιβάλλει την Μοίρα, και την Δικαιοσύνη, και όλα μαζί ονομάζονται ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ.

Είναι ο Ένας, ο δεύτερος Νους δημιουργός, ο Παντόμορφος, όπου μέσω των Επτά δημιουργημάτων του (Επτά Διοικητές) βρίσκεται πανταχού παρών και τα πάντα πληρών.Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός εισερχόμενος στον Όγδοο Ουρανό έγινε από Φως που ήταν Νους σαν τον δεύτερο Νου δημιουργό, 

και έχοντας τις δυνάμεις της Αρμονίας των Επτά Διοικητών = Ουρανών, διέρρηξε τον πιο κατωφερή Ουρανό από τους Επτά, δηλαδή πέρασε μέσα από το Πυρ που περικλείει τους Ουρανούς, εισήλθε μέσα σ'αυτόν, και έγινε Νους και ψυχή, ζει τον νοητό κόσμο κινούμενος μέσα στον ουρανό.

Ψυχή είναι οι ενέργειες του πυρός που ενυπάρχουν στον κάθε ουρανό, οι ενέργειες του πυρός είναι η κίνηση, που δίνουν κίνηση στα πάντα, και έλκονται από πολύ μεγάλο έρωτα από την νοητή ουσία όπως οι Τριάντα έξι Δέκαρχοι οι οποίοι φέρουν το Νου, όπως ο Άνθρωπος δεύτερος θεός, ενώνονται μαζί του και γίνεται το ενεργειακό σώμα της ψυχής που κινεί το Νου δηλαδή την νοητή ουσία του Ανθρώπου δεύτερου θεού.


Όταν ο Άνθρωπος Νους-ψυχή ενώνεται με το πνεύμα της φύσης της σφαίρας του πλανήτη Γη, γίνεται ο άνθρωπος της Γης, με σώμα αρσενικό ή θηλυκό. 

Πριν διασπαστούν όλα τα σώματα από τον δεύτερο Νου δημιουργό όλα τα σώματα ήταν Αρσενικοθήλυκα και συμβατά με την ψυχή οπότε ο άνθρωπος γνώριζε ποιος είναι και από που προέρχεται. 


Διασπάζοντας τα σώματα ο δεύτερος Νους δημιουργός σε αρσενικό και θηλυκό, ο Άνθρωπος δεύτερος θεός εγκλωβίστηκε στην σφαίρα της Γης, διότι έχασε την συμβατότητα με την ψυχή του και έπεσε σε Λήθη. 
Και από τότε ο άνθρωπος ζει ως θνητός πάνω στην σφαίρα της Γης υποφέροντας από όλα τα θνητά.

Κατά συνέπεια, ο κόσμος μας και όλο το Σύμπαν μας «υπάρχει» στην αγκαλιά του Αιθέρα.

«Ο Ζευς ονομάζεται και Αιθήρ»
Είναι ο Διοικητής του πιο κατωφερή Ουρανού.
Γεννά τον κόσμο και την ζωή με τα αισθητά σώματα.
Ο άνθρωπος πήρε την μορφή των σωμάτων των Επτά Διοικητών, άρα στον πιο κατωφερή Ουρανό έχει την μορφή του σώματος που πήρε από τον Δία.

(Ορφικά Αποσπάσματα 28), οπότε, και σύμφωνα με την όλη Ορφική Θεολογία, μία εκ των ιδιοτήτων του Αιθέρος είναι η γέννηση. «Και νους αδιάψευστος, βασιλιάς, είναι ο άφθαρτος Αιθέρας, γιατί μ’ αυτό λέει τα πάντα και ακούει και δεν υπάρχει φωνή, ούτε κραυγή, ούτε κτύπος, ούτε και φήμη, που να ξεφεύγει από τα αυτιά του πανίσχυρου Κρονίωνα. Έτσι, λοιπόν, είναι ο νους και η κεφαλή του Διός» (Ορφικά Αποσπάσματα 6, 19-23).

Κρονίωνας και Ζευς-Δίας είναι ο ίδιος νους!


.........

Η Κοσμογονία και Θεογονία μας μιλά αποκλειστικά για την δημιουργία του κτιστού κόσμου των Οκτώ Ουρανών του δεύτερου Νου δημιουργού και μας αποκρύπτει τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός (Ζωή και Φως) εκεί όπου γεννήθηκε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός όμοιος με τον Πατέρα όλων Ζωή και Φως.

Αυτό που αντιλαμβάνεσαι και "ζεις" δεν υπάρχει πουθενά, διότι είσαι αυτή τη στιγμή συνδεδεμένος-η με το matrix, άρα ο αληθινός σου εαυτός βρίσκεται κάπου σε νάρκη!!
Δεν ζεις εσύ!! Αυτό που ζεις τώρα είναι το πρόγραμμα που σχεδίασε ο δεύτερος Νους δημιουργός για να σε ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙ στον ψεύτικο κόσμο του ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!"
(Μας απορροφούν την Ζωτική μας νοητική ουσία (Νους) και έτσι παραμένει το matrix, σε λειτουργία).


morfeas sky

Σχόλια