ΠΩΣ ΕΠΙΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΟΛΙΚΟ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;ΠΩΣ ΕΠΙΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΟΛΙΚΟ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΙΚΗ

Με το δόγμα «οφθαλμού αντι οφθαλμού;» Η αδιαφορώντας για τα επίγεια;
πιστεύοντας ότι κανείς δεν μπορεί να αγγίξει τις όμορφες δικές σου σκέψεις και να σε φορτώσει στον δίσκο σου όλα τα αρνητικά δεδομένα του διπόλου όπου φέρουν πάντα το κακό.

Είσαι δημιουργός και αυτό που σκέφτεσαι αυτό υλοποιείς.Πως επιφέρεται όμως η Αρμονία στον θνητό κόσμο της διττότητας;
Με το να εναλλάσσουμε τις κορυφές του διπόλου; τόσες χιλιάδες χρόνια αυτό δεν γίνεται; άλλαξε κάτι στον κόσμο; τίποτα δεν άλλαξε, απλά τρέφει ο ένας πόλος τον άλλον με την πόλωση των άκρων και της αντίθεσης, διότι με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί η δίχως λογική φύση που ενδυθήκαμε αλλά κι εμείς που γίναμε ένα με το δίπολο.

Οπότε αν θέλουμε έναν καλύτερο κόσμο θα πρέπει από σήμερα να σταματήσουμε να κάνουμε αρνητικές σκέψεις μίσους και διχόνοιας.

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;


Με το να δικάζεις συνεχώς; Διότι η αδικία παύει να υπάρχει από την στιγμή που δεν υπάρχει δίκη..αυτός είναι ένας νόμος από την Δεκάδα που θα μας φέρει στην θέωση. 
Αν θέλουμε να παραμείνουμε θνητοί και να υπομένουμε το δίπολο για πάντα είναι ένα άλλο θέμα που έχει σχέση με την άγνοια μας για την αλήθεια.

Ακόμη και σ'αυτόν τον κόσμο ΕΣΥ είσαι ο δημιουργός, οι φόβοι του συλλογικού συνειδητού των ανθρώπων που τροφοδοτούνται καθημερινά στην ανθρωπότητα, υλοποιούν την πραγματικότητα μας.
Aυτό θέλεις;

morfeas sky

Σχόλια