Τι είναι το κάρμα; Και τι είναι η Μοίρα;Τι είναι το κάρμα; Και τι είναι η Μοίρα;


Κάρμα είναι η συγκεκριμένη προσωπικότητα που γεννιόμαστε και έχουμε σε αυτόν τον κόσμο, είναι το σχήμα του σώματος μας, η ομορφιά του σώματος μας, είναι η λογική που έχουμε, είναι ο συναισθηματικός μας κόσμος, είναι ο τόπος όπου έχει επιλεγεί να γεννηθούμε, η χρονιά η ημέρα η ώρα, είναι το περιβάλλον που έχει επιλεγεί να μεγαλώσουμε, είναι όλοι οι άνθρωποι που θα γνωρίσουμε στην ζωή μας, και γενικά κάρμα είναι όλα αυτά που είμαστε σ'αυτόν τον κόσμο, όπου τίποτα δεν επιλέξαμε εμείς προσωπικά, αλλά όλα είναι επιλεγμένα από πριν την γέννηση μας από την..Μοίρα.

Ο κάθε άνθρωπος που θα γεννηθεί σ'αυτόν τον κόσμο όλα μα όλα στην ζωή του, όλα όσα θα ζήσει, έχουν προεπιλεγεί από πριν την γέννηση του από την Μοίρα.

Κάθετι που συναντούμε μπροστά μας είναι σχεδιασμένο από πριν για εμάς προσωπικά, και όχι για τους άλλους ανθρώπους, και ένας ακόμη περισσότερος λόγος για να γίνει αυτό κατανοητό σε εμάς, είναι ότι κάθε άνθρωπος ζει στον δικό του κόσμο ξεχωριστά, κι ας βρίσκεται στο ίδιο σημείο με χίλιους άλλους ανθρώπους περιτριγυρισμένος και βιώνουν ακριβώς το ίδιο, οπότε αυτό που ζει και βιώνει ο κάθε άνθρωπος προσωπικά είναι ο προκαθορισμένος τόπος, χώρος, συμβάντα,  όπου τίποτα μα τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία στην ζωή του.


Φανταστείτε ένα τούνελ, ένα ολόγραμμα, έναν "κτιστό" κόσμο ενός ολογράμματος, όπου θα πρέπει η κάθε ψυχή να περάσει από εκεί μέσα, από την αρχή του τούνελ μέχρι το τέλος του, την αρχή που είναι η γέννηση το πέρασμα του τούνελ που είναι η ζωή, και το τέλος του τούνελ που είναι ο θάνατος, και τα όσα διαδραματίζονται μέσα στο τούνελ δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν εικονικό ψεύτικο κόσμο που έχει πλάσσει κάποιος για τις ψυχές, από τις οποίες θα προκαθοριστεί για πόσες "ζωές" θα ξαναπερπατήσουν αυτό το τούνελ μέχρι να αφυπνιστούν, ότι δηλαδή αυτό που ονομάζουμε εμείς ζωή εδώ δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εικονική απάτη όπου εγκλωβίστηκαν οι ψυχές τροφοδοτώντας με ζωτική ενέργεια αυτόν που μας εγκλώβισε.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι όλοι ανθρώπινες ψυχές γύρω μας, αλλά εμείς να είμαστε η αληθινή ψυχή και όλοι γύρω μας απλά εικονο ολογράμματα ανθρώπων..δηλαδή άψυχοι άνθρωποι, που σκοπό έχουν να μας κρατούν εγκλωβισμένους σ'αυτόν τον εικονικό κόσμο το..matrix


Το Κάρμα λοιπόν καθορίζει την εικόνα της ζωής που θα ενδυθούν οι ανθρώπινες ψυχές, όλα όσα ζήσαμε, ζούμε, και θα ζήσουμε μέσα στην εικόνα.
Η Μοίρα είναι αυτή που θα καθορίσει τον επαναπρογραμματισμό σε μία φυλακισμένη ψυχή στο matrix ώστε να "ζήσει" μια καινούρια ζωή σε ένα νέο πέρασμα μέσα από το ίδιο τούνελ.

Όσο λοιπόν δεν αναζητούμε τον αληθινό μας εαυτό, τόσο περισσότερο γινόμαστε ένα με την εικόνα αυτού του ψεύτικου κόσμου που τόσο ερωτευτήκαμε, διότι οι ηδονές που μας προσφέρει είναι η φυλακή μας.
Και ξανά για πολλοστή φορά ζούμε και πεθαίνουμε μέσα στο matrix μέχρι να ελευθερωθούμε.

Ως τελικό συμπέρασμα, θα έλεγα ότι η Μοίρα αποφασίζει το τι θα ζήσουμε ανάλογα με τις επιλογές μας, και το κάρμα επιδιώκει να γίνουμε ένα μ'αυτόν τον κόσμο και να μην ξυπνήσουμε ποτέ από τον λήθαργο και την μεγάλη ΛΗΘΗ που έχει πέσει η ψυχή μας.

Η Μοίρα όσο γινόμαστε ένα μ'αυτόν τον κόσμο μας εξουσιάζει μέσω του Κάρμα. Ενώ όταν απέχουμε από αυτόν τον κόσμο ενεργώντας ως παρατηρητές απέναντι στο καλό και το κακό η Μοίρα δεν μπορεί να μας εξουσιάσει, μα ούτε και το κάρμα, διότι σκοπός και των δυο αντιθέτων είναι να μας κρατούν για πάντα φυλακισμένους σ'αυτόν τον εικονικό κόσμο.

Η Μοίρα δίνει ότι θετικό ή αρνητικό στην εδώ ζωή μας, ενώ το κάρμα είναι αυτό που είμαστε και ενδυθήκαμε σ'αυτόν τον κόσμο, το σώμα η λογική το περιβάλλον ο χώρος ο τόπος.

Σκεφτείτε γήϊνοι κάτι πολύ απλό, αν το κάθετί στη ζωή σας και παντού στο σύμπαν έχει και το αντίθετο του, τότε ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να υπάρξει αυτός ο κόσμος είναι να είναι εικονικός, δηλαδή αριθμοί, matrix..τόσο απλό.

Alone In The Dark ποιος-α θα το κατανοήσει αυτό; κανείς όταν για εσάς το καλό είναι φως και το κακό σκοτάδι..καληνύχτα γήϊνοι.


morfeas sky


Σχόλια