ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ !!
Οι άνθρωποι πιστεύουν στο θεό, αλλά και στα πάντα που μπορούν να δουν και αντιληφθούν με τα "μάτια" της ανθρωποκεντρικής τους αντίληψης, δηλαδή με τα μάτια της λογικής ενός ζώου, διότι  δεν έχουν ιδέα τι είναι ο νοητός κόσμος της θεϊκής ψυχής τους.


Ο άνθρωπος στην Γη είναι ζώο και τίποτα περισσότερο, διότι αν και υπερέχει στην λογική σκέφτεται ως ζώο.
Ότι κάνουν όλα τα ζώα το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι άνθρωποι.
Αγαπούν την οικογένεια τους όπως το ίδιο κάνουν και τα ζώα. Φοβούνται όταν δέχονται επιθέσεις από άλλα άγρια ανθρωπόζωα, και είτε το βάζουν στα πόδια όπως όλα τα αδύνατα και ανήμπορα ζώα, είτε μάχονται μέχρι θανάτου για την ζωή τους και την γη που τους ανήκει.

Πιστεύουν σε έναν θεό που θα έρθει να τους σώσει από την κακία των άλλων ζώων, αλλά και από την θνητή τους φύση ώστε να γίνουν αθάνατα ζώα, δίχως όμως ποτέ να κατανοούν ότι και όλα τα άλλα ανθρωπόζωα αλλά και ένα ζώο με λογική το ίδιο ακριβώς θα σκεφτόταν, και ποτέ ένας
ΑΝΘΡΩΠΟΣ!.ΘΕΟΣ.!

Είσαι αυτό που σκέφτεσαι και πιστεύεις με την λογική του ζώου.
Διότι καθετί στη ζωή σου που δεν έχει την δική σου λογική το κατακρίνεις. 

Πιστεύεις ότι αν δεν δουλέψεις θα πεινάσεις..άρα πιστεύεις ότι για να είσαι αυτό που είσαι θα πρέπει να είσαι πρώτα σκλάβος για πάντα! 
Πιστεύεις ότι είναι αδύνατον για σένα να κάνεις θαύματα στη ζωή σου, και κάθε μέρα γίνεσαι δούλος του θεού για να τα πραγματοποιήσει.

Πιστεύεις ότι είσαι θνητός, και ότι η ζωή σου κρέμεται από τον φόβο σου για όλα όσα σε τρομάζουν, και τρέχεις πανικόβλητος να σωθείς προσκυνώντας τα πάντα από δουλοπρέπεια ή γίνεσαι άγριο ζώο και μάχεσαι με τα άλλα ανθρωπόζωα μέχρι εσχάτων αν χρειαστεί, και αυτό το ονομάζεις θυσία.


Πιστεύεις στο θεό αλλά δεν πιστεύεις ότι ο θεός είσαι εσύ διότι βρίσκεται μέσα σου! κάτι που δεν κατανοείς διότι σκέφτεσαι ως ζώο.

Και μετά σου φταίνε όλοι οι άλλοι όταν εσύ ο ίδιος δημιουργείς αυτό που ονομάζεις εσύ ζωή, αυτό που εσύ πιστεύεις!! και όλοι σου οι φόβοι γίνονται πραγματικότητα, και το σκοτάδι είσαι εσύ διότι αν πίστευες αληθινά στον εαυτό σου τίποτα δεν θα μπορούσε να σε αγγίξει!! ούτε η φτώχεια, ούτε οι λαθρομετανάστες, ούτε τα άλλα ανθρωπόζωα απέναντι που τα ονομάζεις τούρκους, ούτε τα άλλα βάρβαρα άγρια ζώα που ονομάζεις Γερμανούς, ούτε κανένα άλλο ζώο, μα ούτε και το matrix που βρίσκεται μέσα στο μυαλό σου και σε καθοδηγεί καθημερινά με τους φόβους που σου φυτεύει.

Πίστεψε και θα μετακινήσεις βουνά!! το πιστεύεις; αν όχι τότε πως θες να δεις την αλήθεια που σου δίδαξε ο Ιησούς; αυτόν δεν πιστεύεις; αν ναι τότε 
ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ!!
ΔΕΝ ΣΕ ΕΣΩΣΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΩΘΗΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ! 
ΟΥΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ!! ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΣΥ!!

morfeas sky
Σχόλια