Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ

Όπως μας διδάσκουν και τα Διονυσιακά μυστήρια, το σύμπαν είναι ένα κάτοπτρο που αντανακλά πίσω ότι του στέλνουμε.

Η συμπαντική ενέργεια που θα προσελκύσει η ανθρώπινη οντότητα είναι ανάλογη με τις σκέψεις της. Εάν οι σκέψεις μίας ανθρώπινης οντότητας είναι για την πραγματική ευημερία ή αφθονία, αυτήν την ενέργεια θα προσελκύσει από το σύμπαν. Εάν όμως οι σκέψεις της είναι κατασταλτικές, κατασταλτική ενέργεια θα λάβει από το σύμπαν.


η συναισθηματική βία που μας προκαλλούν διαμέσου του φόβου, του εκβιασμού και όλων των συναφών έχουν ως σκοπό να καταστείλουν τις ανθρώπινες σκέψεις διαμέσου των συναισθημάτων.

Εάν δεν περάσουμε μέσα από το επικυριαρχικό σύστημα παρόλο που θα προσπαθήσει να μας τρομάξει όσο μπορεί περισσότερο, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να βγούμε από το σπήλαιο του Πλάτωνα.

.....................

Βλέπουμε, πανικό, φόβο, εκβιασμό διαμέσου της ύλης και δη των οικονομικών.
Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Ας θυμηθούμε λίγο τα προαναφερθέντα όπου η συμπαντική ροή της εξέλιξης και της αφθονίας δεν έχει σταματήσει να ρέει αλλά εξαρτάται από το ποιόν θα προσελκυθεί.
Τόσο τα ιερατεία όσο και οι αδελφότητες γνωρίζουν πολύ καλά τον αρχέτυπο συμπαντικό ρυθμό, αυτόν που κρύβουν από την πραγματική ανθρωπότητα.
Γνωρίζουν ότι όσο και ανάδρομο ρυθμό να έχουν επιβάλλει στην Γη, εντούτοις στην ουσία ποτέ δεν μπόρεσαν κα καταστείλουν τον αρχέτυπο ρυθμό ολοκληρωτικά. Απλώς τον εμποδίζουν, και μάλιστα προσωρινά.

Για να καταλάβουμε καλύτερα τι ακριβώς κάνουν θα αναφέρω ακόμα ένα παράδειγμα. Η ανθρώπινη οντότητα διαθέτει μία διττή φύση όπως και το σύμπαν. και Έχει και την θετική και την αρνητική πλευρά. Ας το προσέξουμε λίγο αυτό.

Δεν μπορούμε ούτε να είμαστε ολοκληρωτικά θετικοί αλλά ούτε και ολοκληρωτικά αρνητικοί.
Μπορούμε όμως να ισορροπούμε εν μέσω των αντιθέτων έως ότου καταφέρουμε να τα συγχωνεύσουμε.


Οι νέες εναλλακτικές θεωρίες στρέφουν τον άνθρωπο μόνο προς την θετικότητα και δεν τον αφήνουν να δει κατάματα τις σκιές της ανθρώπινης φύσης του.
Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν εξαλείφονται οι σκιές. Αν δεν αποδεχθούμε την σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας δεν μπορούμε να την μετουσιώσουμε και κάποια στιγμή θα την βρούμε μπροστά μας πάλι ως «μυθολογικό τέρας» σε αυτό το μονοπάτι της ζωής.

Η συμπαντική ενέργεια που θα προσελκύσει η ανθρώπινη οντότητα είναι ανάλογη με τις σκέψεις της. Εάν οι σκέψεις μίας ανθρώπινης οντότητας είναι για την πραγματική ευημερία ή αφθονία, αυτήν την ενέργεια θα προσελκύσει από το σύμπαν. Εάν όμως οι σκέψεις της είναι κατασταλτικές, κατασταλτική ενέργεια θα λάβει από το σύμπαν.

Όπως μας διδάσκουν και τα Διονυσιακά μυστήρια, το σύμπαν είναι ένα κάτοπτρο που αντανακλά πίσω ότι του στέλνουμε.

Οι σκέψεις μίας ανθρώπινης οντότητας επηρεάζονται άμεσα από τα συναισθήματα της. Και τι πιο απλό, τα ιερατεία, παρόλο που μας δίνουν τις καλύτερες ευχές για μία νέα χρονιά, τις οποίες και δεν εννοούν από την μία μεριά, από την άλλη χρησιμοποιούν κάθε μέσο μαζικής εξαπάτησης ΜΜΕ, ώστε να προκαλέσουν συναισθηματική βία διαμέσου του φόβου, του εκβιασμού και όλων των συναφών.
Ο σκοπός τους; Να καταστείλουν τις ανθρώπινες σκέψεις διαμέσου των συναισθημάτων.

Με αυτό το έξυπνο τέχνασμα δημιουργούν ένα «φράγμα» ανάμεσα στην ευκαρπία (αφθονία αν θέλετε) που προορίζεται για όλη την ανθρωπότητα, την οποία ανθρωπότητα, καθοδηγούν ώστε να προσελκύσει μόνο την κατασταλτική ενέργεια του σύμπαντος, ενώ οι ίδιοι (ιερατεία και αδελφότητες) προσελκύουν με τις πραγματικές τους σκέψεις την ευκαρπία (αφθονία) προς ίδιον όφελος, πράγμα το οποίο γίνεται και μπορούμε να το δούμε καθαρά εάν δεν εθελοτυφλούμε.

Αλλάζουν δηλαδή με έντεχνο τρόπο τον συμπαντικό ρυθμό, όπως ακριβώς ο Ηρακλής άλλαξε την ροή του ποταμού και καθάρισε την κόπρο του Αυγεία. Θα μπορούσε και κάθε ανθρώπινη οντότητα να το κάνει αυτό αλλά λόγω του συναισθηματικού εκβιασμού και βίας δεν «έχει μυαλό για τέτοια πράγματα».

Τα ιερατεία έχουν και πολλούς «εργάτες» στην ανθρωπότητα που επιτελούν το δικό τους έργο, συνειδητά ή ασυνείδητα. Εκτός από τα ΜΜΕξαπάτησης υπάρχουν και ορισμένοι που αναπαράγουν αυτό το καταστροφικό έργο. Συνειδητά ή ασυνείδητα αναπαράγουν τις «ειδήσεις», και μοιάζουν σαν να βάζουν την ταφόπλακα υπέρ της επικυριαρχικής συναισθηματικής βίας.

Τώρα, από την άλλη πλευρά, ότι κυκλοφορεί μέσα στο επικυριαρχικό σύμπαν, είναι «υπό έλεγχο».
Όλες οι εναλλακτικές θεραπείες ακόμα και η ίδια η αριθμολογία φθάνουν μέχρι ενός ορισμένου σημείου. Μέχρι εκεί δεν ενοχλείται το καθεστώς. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα. Όλοι οι αριθμοί ακόμα και η γεωμετρία αναφέρονται στο υλικό σύμπαν.

Στις ανώτερες σφαίρες δεν υπάρχουν όλα αυτά, όπως επίσης δεν υπάρχουν και τα συναισθήματα όπως τα βιώνουμε εμείς στην Γη.

Για να μπορέσουμε όμως να ξεφύγουμε από μία κατάσταση ολοκληρωτικά πρέπει να κατανοήσουμε τον τρόπο που λειτουργεί.
Πρέπει να δούμε πως αντιδρούμε εμείς μέσα σε αυτήν και πως μπορούμε να αλλάξουμε την ροή των πραγμάτων. Διότι μπορούμε να την αλλάξουμε, επειδή ο «ανάδρομος ρυθμός» δεν είναι εκείνος ο πραγματικός ρυθμός που προορίστηκε για την πραγματική ανθρωπότητα και την εξέλιξη της.

Εάν δεν περάσουμε μέσα από το επικυριαρχικό σύστημα παρόλο που θα προσπαθήσει να μας τρομάξει όσο μπορεί περισσότερο, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να βγούμε από το σπήλαιο του Πλάτωνα.


Σε κάθε βήμα μας ας έχουμε υπόψη μας ότι αυτό που βιώνουμε είναι μία πλασματική πραγματικότητα και ότι εάν οι κατασκευαστές του Ηλιακού μας Συστήματος, τώρα που ξαναπήραν πίσω τον ολοκληρωτικό έλεγχο των αρχέτυπων συντεταγμένων και της Πρώτης Πύλης της Σελήνης, αποφασίσουν να επαναφέρουν τον αρχέτυπο ρυθμό, όλα αυτά θα καταρρεύσουν μέσα σε ένα βράδυ και μέσα σε δευτερόλεπτα σαν τραπουλόχαρτα διότι στην ουσία δεν υπάρχουν.
Για να γίνει όμως αυτό πρέπει η πραγματική ανθρωπότητα να γειώσει αυτές τις αρχέτυπες δονήσεις και αυτό δεν σημαίνει να κάνει κάποια επίκληση ώστε να την γειώσουν οι κατασκευαστές. Αυτό σημαίνει ότι από αύριο κιόλας πρέπει να αρχίζουμε να τροποποιούμε την καθημερινότητα μας όσο και αν αυτό μας φαίνεται αβάσταχτο και επίπονο. Διότι μόνο τότε θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο ενεργειακό πεδίο ώστε να γειώσουμε την αρχέτυπη δόνηση του ρυθμού της εξέλιξης της Γης μας.


To αν η Γη είναι επίπεδη, ή σφαίρα ή ένα ολόγραμμα, ή ένας συμπαντικός νοητός οργανισμός, δεν μπορώ να το ξέρω, το σίγουρο όμως είναι ότι όλα όσα ζούμε είναι νοητά.
Από εκεί και πέρα η βαρύτητα δεν υπάρχει αλλά υπάρχει ο νόμος της Έλξης. Με τον ίδιο τρόπο που ότι σκέφτεσαι και πιστεύεις στη ζωή σου αυτό θα έλξεις πάνω σου!


morfeas sky


Διαβάστε οπωσδήποτε:

Σχόλια