ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣΌλοι οι άνθρωποι για να ζήσουμε για πάντα ελεύθεροι και ποτέ ταπεινωμένοι από την σκλαβιά του αισθητού σώματος που ενδυθήκαμε, πρέπει να σκεφτόμαστε και οδηγούμαστε από την ψυχή!


Διότι η νοητική ουσία της ψυχής διαθέτει την ανδρεία την οποία οδηγεί η σωφροσύνη, και μέσω αυτής της δύναμης της ψυχής μπορούμε να κάνουμε  ότι θέλουμε χωρίς περιορισμούς, να πάμε όπου θέλουμε χωρίς περιορισμούς, με οδηγό την ορθή μας σκέψη από την οποία πηγάζει ο ορθός λόγος της ψυχής, και πλέον σπάμε όλα τα φράγματα του matrix συνεχώς.


ΝΟΗΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΤΗΣ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ.
Η ψυχή είναι η νοητή ζωή, εξουσιάζει με την δική της ελεύθερη σκέψη την νοερή ζωή του αισθητού σώματος που είναι γεμάτο φόβους και ανασφάλειες.
Η ψυχή με τον ορθό της λόγο γεννά την ανδρεία με την οποία αντιμετωπίζει την δειλία που γεννά η νοερή ζωή του αισθητού σώματος.


ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΟ ΣΩΜΑ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΔΕΙΛΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Ο κυρίαρχος φόβος εξουσιάζει τη νοερή ζωή του αισθητού μας σώματος που ενδυθήκαμε, είναι όλες οι αρνητικές μας σκέψεις οι οποίες μας καταβάλλουν συνεχώς, είναι όλες οι αρνητικές μας αισθήσεις όπου μας καταβάλλει ο πόνος του σώματος συνεχώς,
και σε συνδιασμό με όλα τα αρνητικά συναισθήματα τα πάθη τις επιθυμίες, είναι η γενεσιουργός αρχή όλων των αρνητικών γεγονότων στη ζωή μας.

Το οποιονδήποτε φόβο τον εξουσιάζουμε μόνον με την ανδρεία της ψυχής όπου ο ορθός της λόγος εξουσιάζει το σκοτάδι. 
Η ψυχή είναι η νοητή ζωή, που ενδύεται και ενώνεται με το σκοτάδι δίνοντας του την νοερή ζωή.
Η ψυχή δίνει την νοερή ζωή στο αισθητό σώμα που γεννά την δειλία, και η δειλία επιφέρει την υποδούλωση μας στο σκοτάδι.


Tίποτα δεν συμβαίνει τυχαία στη ζωή μας
Η στέγη στην νοερή ζωή του αισθητού σώματος, είναι η νοητή ζωή της ψυχής μας όπου γεννά την ανδρεία μέσω της σωφροσύνης, και όπου υπάρχει η ανδρεία στη ζωή μας δεν υπάρχει το σκοτάδι. 

Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! 

Με ανδρεία ψυχής εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους που φέρουν τον λόγο στην ψυχή τους, να επαναφέρουν τον ορθό λόγο και στην εδώ νοερή ζωή τους, ώστε να εξαλειφθεί μια για πάντα ο φόβος και η ανασφάλεια του αισθητού σώματος, που έφτασε στο σημείο η νοερή ζωή του αισθητού σώματος που είναι η ίδια η ανυπαρξία της ζωής, να εξουσιάζει την νοητή ζωή της ψυχής την αλήθεια της ζωής.


Σχόλια

 1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ

  Όπως μας διδάσκουν και τα Διονυσιακά μυστήρια, το σύμπαν είναι ένα κάτοπτρο που αντανακλά πίσω ότι του στέλνουμε.

  Η συμπαντική ενέργεια που θα προσελκύσει η ανθρώπινη οντότητα είναι ανάλογη με τις σκέψεις της. Εάν οι σκέψεις μίας ανθρώπινης οντότητας είναι για την πραγματική ευημερία ή αφθονία, αυτήν την ενέργεια θα προσελκύσει από το σύμπαν. Εάν όμως οι σκέψεις της είναι κατασταλτικές, κατασταλτική ενέργεια θα λάβει από το σύμπαν.

  η συναισθηματική βία που μας προκαλλούν διαμέσου του φόβου, του εκβιασμού και όλων των συναφών έχουν ως σκοπό να καταστείλουν τις ανθρώπινες σκέψεις διαμέσου των συναισθημάτων.

  http://oneirosky.blogspot.gr/2016/09/blog-post_4.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου