Ευτυχισμένη η νέα χρονιά που θα ανατείλει το Φως για όλους μας!!..ΕΙΘΕ!! ΓΕΝΟΙΤΟ !!
Καλησπέρα! βέβαια εμένα δεν μου αρέσει να εκφράζομαι μέσα από τα αισθήματα μου για τους άλλους όπως συνήθως κάνετε όλοι εσείς, αλλά μου αρέσει ο τρόπος σας, άλλοι με πονηριά και άλλοι με αλήθεια ψυχής. 


Όσον αφορά τώρα τους αφυπνισμένους, χαίρομαι που αρχίζετε να βρίσκετε τον αληθινό σας κρυμμένο εαυτό, (βάζω και τον εαυτό μου μέσα), διότι η φυλακή στην οποία βρισκόμαστε είναι τόσο καλά κρυμμένη που μας κάνει να ευγνωμονούμε το σκοτάδι και να μισούμε την ελευθερία μας.

Ελευθερία είναι να κάνεις ότι θέλεις, να σκέφτεσαι ότι θέλεις, να πηγαίνεις όπου θέλεις, με οδηγό την ανδρεία, την σωφροσύνη, την ευσέβεια, πρώτα για τον εαυτό μας, και μετέπειτα θα μπορέσουμε να την μεταδώσουμε και στους άλλους αλυσοδεμένους ανθρώπους συνδεσμώτες μας. 
Διότι τίποτα πιο ιερό δεν υπάρχει σ'αυτόν τον κόσμο από την ελευθερία της ψυχής!

Μόνον οι ατρόμητοι άνθρωποι νικούν το matrix, διότι ο φόβος, ο τρόμος για το οτιδήποτε στην φυλακή αυτού του κόσμου, είναι ο τοίχος που πρώτα πρέπει μόνοι μας να σπάσουμε, και μετέπειτα αφού εξέλθουμε από τα δεσμά του φόβου να επιλέξουμε τι είναι αυτό που θέλουμε στο άπειρο ταξίδι της ζωής μας.

Μου αρέσει που αγαπάμε πρώτα τον εαυτό μας με δύναμη ψυχής, μου αρέσει που γινόμαστε συνεχώς παιδιά, μου αρέσει που αγαπάμε ακόμη και το matrix τον ψεύτικο αυτό κόσμο, διότι μόνον όταν αγαπάμε πρώτα τον αληθινό εαυτό μας μπορούμε να αλλάξουμε και αυτόν τον ψευτόκοσμο, ειδάλλως όχι μια ζωή, αλλά ατέλειωτες ζωές θα χρειαστούμε όλοι μας μέχρι να ελευθερωθούμε από τα δεσμά της σκλαβιάς που μόνοι μας την αποδεχόμαστε, διότι αν πρώτα δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, θα αναγκαζόμαστε να υπομένουμε συνεχώς την αιώνια φυλακή του σώματος που ενδυθήκαμε, τον φόβο, τα αρνητικά συναισθήματα, τις αρνητικές αισθήσεις, τις αρνητικές σκέψεις, που μας κατευθύνουν ως οδηγός στα πάντα και μετατρέπει την ζωή μας σε κόλαση.

Είθε στην ζωή μας να σπάσουμε όλους τους τοίχους του matrix, με οδηγό την ανδρεία, την θέληση, την σωφροσύνη, την αρετή της ψυχής μας, διότι τίποτα δεν είναι αδύνατο σ'αυτόν τον ψεύτικο κόσμο, αρκεί να νικήσουμε όλους τους φόβους μας για το χθες το σήμερα το αύριο...Σας εύχομαι μια όμορφη και Ευτυχισμένη Χρονιά! 
Είθε το Φως της ψυχής μας  πάντα να μας οδηγεί!..

morfeas sky

Σχόλια

 1. Αληθινα "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ".
  Μου αρεσουν παρα πολυ αυτα που γραφετε,συνεχιστε σας παρακαλω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απαντήσεις
  1. Μια όμορφη χρονιά εύχομαι και για σένα Aγγελική με υγεία αγάπη ευμάρεια..καλή Χρονιά!

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου