Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ


Συνέχεια ακούμε και διαβάζουμε το τι θα συμβεί στον πλανήτη από τους επικυρίαρχους, οι οποίοι καταπατούν κάθε ελευθερία απέναντι στην αλήθεια της ψυχής.

Αποφασίστε με ποιον θεό είστε, με το δίπολο; η την Αρμονία; 
διότι το Φως σε αυτό το εικονικό και νοητό ψευτοσύμπαν των αισθητών σωμάτων δεν υπάρχει!

Με συγχωρείτε, αλλά AΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ στους Έλληνες και τις Ελληνίδες και όχι στους δούλους των θρησκειών.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!! ΛΟΙΠΟΝ! ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΦΥΣΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΦΥΣΗ (ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΥ ΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΖΩΑ.

Το θεϊκό που υπάρχει βρίσκεται στην ψυχή μας είναι η κίνηση της νοητής ουσίας των δυνάμεων της Αρμονίας, και γίνεται νοητική ουσία, άρα πρέπει να σκεφτόμαστε χωρίς το δίπολο, διότι η ψυχή είναι νοητική ουσία, και όχι αδρανή ούτε διπολική.

Είμαστε θνητό σύνθετο αισθητό σώμα, που κυριαρχεί πάνω του το διττό διπολικό πνεύμα, το οποίο συγκροτεί το θνητό σώμα, το αυξάνει και το μειώνει μέσα από την αυξομείωση του σώματος, από την γέννηση-ολοκλήρωση-γήρανση-θάνατος του σώματος, δίνοντας του ταυτόχρονα και όλες τις διττές αισθήσεις και τα διττά συναισθήματα τα πάθη τις επιθυμίες  μέσα από την αυξομείωση της αντίθεσης και διαμάχης, όπου μαζί με την λογική του διττού αισθητού υλικού κόσμου που διακατέχει αυτό το πνεύμα ολοκληρώνει τον άνθρωπο της Γης, ως ένα λογικό ζώο που γεννιέται και είναι συναισθηματικά διττό διπολικό με λογική διπολική.

Αυτό το κατώτερο πνεύμα παίρνει την νοερή ζωή όταν ενώνεται με την ψυχή, και η ανθρώπινη ψυχή είναι ο θεϊκός νοητός άνθρωπος που εξουσιάζει αυτό το πνεύμα, με τις δυνάμεις της Αρμονίας αυτού του διττού κόσμου των πλανητών!! 

Και η ψυχή θα εγκαταλειφθεί κάποια στιγμή από τον Λόγο ο οποίος ενώθηκε με την ψυχή όταν εισήλθε στο υλικό αισθητό σύμπαν, και όταν θα εξέλθει από αυτό το σύμπαν θα αφήσει πίσω του την ψυχή της Αιωνιότητας αυτού του κόσμου μαζί και το διττό πνεύμα που εκδηλώνεται στα σώματα των σύνθετων φύσεων των πλανητών.

Διότι η ψυχή και το αισθητό σώμα ανήκει αποκλειστικά στον υλικό αισθητό κόσμο, και ο Λόγος ήρθε ως επισκέπτης διότι δεν ανήκει στο θεικό γένος και στο θνητό είδος του ανθρώπου, αλλά ο Λόγος είναι ο Άνθρωπος δεύτερος θεός όμοιος με τον Πατέρα όλων Τριαδικό Θεό Φως και Ζωή.

Φως είναι ο πυρήνας της ανθρώπινης θεικής ψυχής, και ο πυρήνας είναι ο Λόγος. Και ο Λόγος ο Υιός του Ανθρώπου δεύτερου θεού. Ο Υιός και ο Λόγος του Τριαδικού Θεού είναι Ομοούσιος, διότι γεννήθηκε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός από την ίδια όμοια ουσία, το Υπερούσιο Άναρχο Πανάγαθο Φως και Ζωή.

Ο Τριαδικός Θεός είναι ο ακίνητος Πανάγαθος απεριόριστος κόσμος, είναι Αδιαίρετος με τον Φωτεινό Λόγο Υιό του. Η δε ένωση τους η κίνηση αυτού του κόσμου, η Αλήθεια της Ζωής. Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός είναι όμοιος με τον Λόγο του Τριαδικού Θεού, άρα όμοιος με τον Πατέρα όλων.

Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός όταν εισήλθε σ'αυτόν τον κόσμο από Φως έγινε Αρρενόθηλυς Νους, και Άγιος Λόγος. Όταν ο Άγιος Λόγος του Ανθρώπου δεύτερου θεού ενώθηκε με την ελαφρύτερη και ισχυρότερη ενέργεια της φωτιάς στο "γίγνεσθαι" της Αιωνιότητας, ενώθηκε με την παγκόσμια ψυχή της Αιωνιότητας, και έγινε όμοιος με τον δεύτερο Νου δημιουργό, τον Αρρενόθηλυς Ζωντανό Συμπαντικό Οργανισμό, το κτιστό φωτισμένο πνεύμα του πυρός.

Και ο Λόγος του Ανθρώπου δεύτερου θεού είναι ο πυρήνας της μονάδας της θεικής ανθρώπινης ψυχής, και η θεική ανθρώπινη ψυχή η νοητική ουσία των δυνάμεων της φωτιάς της Αιωνιότητας, το πνεύμα του πυρός, ενώ όταν εισέρχεται η θεική  ανθρώπινη ψυχή στον κατώτερο σύνθετο κόσμο των πλανητών η γίνεται η νοητική ουσία των δυνάμεων του κατώτερου πνεύματος της Αρμονίας. 

Και ο μεν Λόγος εξουσιάζει την θεική ψυχή, η θεική ψυχή εξουσιάζει το πνεύμα της Αρμονίας, και το πνεύμα της Αρμονίας εξουσιάζει αυτό το διττό πνεύμα το αισθητικό το οποίο εικάζεται μόνον την Αλήθεια βλέποντας συνεχώς φαντασίες-παραισθήσεις μέσα από το θνητό σώμα, το οποίο νομίζει συνεχώς ότι είναι κάτι - γεννιέται ο εγωισμός. 

Και το σώμα αυτό είναι θνητό γιατί γεννιέται στην μήτρα της θεικής ψυχής με μια ταυτότητα των αριθμών, αυξάνεται σύμφωνα με την Αρμονία των αριθμών, φθείρεται και πεθαίνει διότι οι σύνθετοι αριθμοί δεν μπορούν να συνυπάρχουν για πάντα.

Όταν λοιπόν αποδέχεστε ως υπαρκτή οποιαδήποτε πληροφορία και έχει να κάνει με το δίπολο, καλό-κακό, ψυχρό-θερμό, μαύρο-άσπρο κτλ αυτόματα δημιουργείτε στο υλικό εικονικό νοητό πεδίο τους καλούς και τους κακούς, τον καλό θεό και τον κακό θεό, αλλά και οι δύο ανήκουν αποκλειστικά στο κατώτερο σύνθετο υλικό αισθητό σύμπαν των πλανητών, που εκδηλώνεται η δύναμη του μέσω των σύνθετων αισθητών και θνητών σωμάτων.

Είθε ο Λόγος να αφυπνίσει τις ψυχές μας
Καλά Χριστούγεννα !  - Ηλιούγεννα!


Χριστού-γέννα Ηλίου-γέννα όπου ο ήλιος το Αγαθό Νοητό Φως του Ήλιου εικόνα του οποίου είναι η ορθή λογική η οποία μας δόθηκε από το Νου Αιθέρα της Αιωνιότητας.

morfeas sky








Σχόλια

  1. (Με συγχωρείτε, αλλά AΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ στους Έλληνες και τις Ελληνίδες και όχι στους δούλους των θρησκειών.)......ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ;ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΕΟΥΣ;ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΑΣΑΙ.

    ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ιησούς είναι Ελλάνιος γόνος διότι γεννήθηκε από Ελληνίδα μητέρα.
      Μόνον με αυτόν τον όρο μπορώ να δεχτώ ότι η Ορθοδοξία έχει πνευματική Ελλάνια βάση, διότι ο βίος του Χριστού δεν διαφέρει από τον βίο των Ελλήνων σοφών, όπως για παράδειγμα ο Απολλώνιος ο Τυανέας που έζησε την ίδια χρονική περίοδο με τον Χριστό και έκανε τα ίδια θαύματα.

      Όπως ο Ερμής Τρισμέγιστος που αναφέρθηκε λεπτομερώς για τον Τριαδικό Θεό, και την κτιστή δημιουργία από πυρ και πνεύμα, για τον Άνθρωπο που γεννήθηκε όμοιος με τον Τριαδικό Θεό, αλλά και κατ'εικόνα του, ώστε να μπορεί να ζει ταυτόχρονα σε όλες τις δημιουργίες του Τριαδικού Θεού.
      Όπως ο Σωκράτης που του έδωσαν να πιει το κώνειο.

      Όπως όλοι οι Έλληνες σοφοί δίδαξαν για το τι είναι η ψυχή, για τις δυνάμεις της Αρμονίας, για την δύναμη της καθάριας αγνής ανιδιοτελής αγάπης που δίνουμε τα πάντα χωρίς να ζητάμε.

      Μας δίδαξαν ότι όταν αγαπάμε αληθινά είμαστε πρώτα απ'όλα ευσεβής προς τον εαυτό μας, ειδάλλως αν δεν μάθουμε να αγαπάμε πρώτα τον εαυτό μας δεν είναι δυνατόν να δώσουμε αγάπη, να αγαπήσουμε δηλαδή όλους τους άλλους συνανθρώπους μας, μαζί και όλα τα άλλα.

      Και η αγάπη είναι αδιαίρετη με την ανδρεία και όχι με την δειλία, διότι κατανοώντας τον εαυτό μας, την ψυχή μας δηλαδή, έρχεται η ανδρεία, η σωφροσύνη, η αρετή, η ευσέβεια προς τον ίδιο τον Τριαδικό Θεό.

      Διότι δεν είναι δυνατόν να εκφράζουμε την αγάπη μας προς τον Τριαδικό Θεό μέσα από την υποταγή μας στον ίδιο τον Πατέρα μας, όπως αυτό διδάσκει η Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία, διότι η υποταγή δηλώνει Άγνοια κατανόησης όσον αφορά το τι είναι ο Τριαδικός Θεός.

      Όταν λοιπόν κάθε Χριστιανός δηλώνει την υποταγή του στον Χριστό που δίδαξε την ανιδιοτελή αγάπη, δηλώνει ταυτόχρονα και την μεγάλη του πλάνη και άγνοια, όσον αφορά την κατανόηση περί του τί είναι η Αγάπη, τί η Αρμονία, και τί είναι ο Πανάγαθος Θεός.

      Οι Έλληνες σοφοί πρόγονοί μας δεν δίδαξαν την υποταγή στον Θεό, αλλά την ελεύθερη σκέψη, που μας οδηγεί στην κατανόηση της ψυχής μας, η οποία θα μας οδηγήσει στην κατανόηση πρώτα του εαυτού μας "Γνώθι σ' αυτόν" που θα μας οδηγήσει στην αλήθεια του Τριαδικού Θεού.

      Η Χριστιανική θρησκεία (Ορθοδοξία), είναι η μόνη που μιλά για αγάπη και ταυτόχρονα μισεί την αγάπη.
      Για παράδειγμα εξαφάνισε το 98% της αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας και χάθηκε όλη η γνώση της αλήθειας, είτε όσον αφορά την ιστορία της ανθρωπότητας εδώ στη Γη, είτε το Γνώθι σ αυτόν που θα μας οδηγήσει στην θέωση του Ανθρώπου.

      Οι θρησκείες είναι δόγματα που μισούν την ελεύθερη σκέψη, άρα μισούν και την Αποκάλυψη της Αλήθειας.

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ KAI YΠAKOH ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ;
    ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΟΥ!
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ!
    KAI O ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ!,ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ!
    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!
    Η ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ!
    Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!
    Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
    ΤΗΝ ΓΛΥΚΥΤΕΡΗ ΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το είπες και μόνος σου!! ΥΠΑΚΟΗ!!! ΑΡΑ ΥΠΟΤΑΓΗ!!!
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΕΧΕΙΣ;;

    ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

    ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΘΕΟΣ.

    ΕΣΥ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΑΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ;

    ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΣΤΗΝ ΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ; ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ.
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΥ ΩΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ;

    ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΣΩΦΡΟΝ.
    ΑΛΛΟ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΥΣΕΒΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ

    Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΠΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
    ΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΦΥΣΗ ΜΙΑ ΘΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΘΕΙΚΗ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΒΡΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ!!
    ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΜΕ ΣΕ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥΣ!!

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ!~!

    ΤΟ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άραγε
      Στην εκ διαμέτρου αντίθετη πλευρά του Ανθρώπου ποιός Υπάρχει?

      Διαγραφή
    2. Προϋπάρχει η Αλήθεια της Ζωής, ο Αρχέτυπος Άναρχος Πανάγαθος Απεριόριστος κόσμος και η Αλήθεια της Ζωής όπου δεν έχεις σώμα άρα δεν έχεις αισθήσεις, διότι οι αισθήσεις γεννιούνται και γίνονται υπάρχων μόνον μέσα στο γίγνεσθαι των επτά φύσεων της Ύλης-σκότος.

      Τα μη όντα είναι η Αλήθεια της Ζωής.
      Τα όντα είναι η εικόνα της ζωής.
      Ενώ τα είδωλα εικόνα της εικόνας της ζωής αν τα οδηγεί το πνεύμα της Αρμονίας. η Δικαιοσύνη του Αγαθού.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ!
    ΜΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ.
    ΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ.ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ.
    ΖΩ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά τώρα νομίζω ότι συνομιλώ με έναν άνθρωπο κομμένο και ραμμένο σε μια αλήθεια προσκολλημένο. Οπότε είναι αδιανόητο να κάνω ελεύθερο διάλογο μαζί σου. Και αυτό διότι δεν θέλεις να κάνεις διάλογο, αλλά να επιβάλλεις τις απόψεις του δόγματος στο οποίο στηρίζεται η ζωή σου, άρα και δεν έχεις δική σου ελεύθερη επιλογή διότι απλά στηρίζεσαι σε σκέψεις άλλων που απλά τις αντιγράφεις δίχως να έχεις τον νου να επεξεργαστείς τι είναι όλα αυτά που αποδέχεσαι ως αλήθεια του θεού.

      ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ! ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!

      Διαγραφή
  5. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ-ΔΟΓΜΑΤΑ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ,ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ.
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ,ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεχίζοντας να αντιγράφεις τις σκέψεις άλλων μου επιβεβαιώνεις ότι είσαι ανίκανος να έχεις την δική σου σκέψη άρα την ελεύθερη επιλογή που πηγάζει από την ψυχή.
      Και η ψυχή είναι νοητική ουσία που κινείται μέσω της νόησης και όχι μέσω της πίστης, διότι πετάει ο γάιδαρος;; Ε ΝΑΙ! ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΕΤΑΕΙ!!

      Τι θέλω να σου πω, ότι η αναγνώριση της αλήθειας δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουμε, αλλά με την κατανόηση της μέσω της λογικής που πηγάζει από την αγαθή προδιάθεση της ψυχής.
      Εσύ δεν έχεις προδιάθεση αγαθή, διότι απλά αντιγράφεις δίχως πρώτα να επεξεργαστείς αυτά που αποδέχεσαι, και όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι εχθρός σου, διότι έμαθες παντού να βλέπεις εχθρούς.


      ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΗΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΥ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΣ.

      ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ.
      ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΛΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
      ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ; Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ.
      ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΛΑ ΑΙΜΑ!! ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
      ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΒΥΖΑΝΤΙΟ.

      Διαγραφή
    4. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
      ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΕΝΟΣ.

      Διαγραφή
    5. ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΙΣΩΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗ.....

      Διαγραφή
    6. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
      ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  6. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ.
    ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ......ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ.
    ΕΤΣΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ-Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΝΕΙ. Η ΥΨΙΣΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ(ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ) Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΩΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΦΥΤΙΛΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΕΓΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΜΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ.
      ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!! ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ.

      ΑΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ!! ΤΟΝ ΠΟΙΜΕΝΑ ΣΟΥ!!
      ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΖΩΑ.
      ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΖΩΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ.

      ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!!!!!

      Διαγραφή
  7. ΖΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ
    ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΔΥΝΑΜΙΩΝ ΣΟΥ!
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ,ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΣΗΜΑΝΤΟ!
    ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ:ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ.
    ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΘΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ,Η ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προβάλλεις χωρίς να το κατανοείς την πλήρη ανικανότητα των ανθρώπων.
      Αποδέχεσαι ότι ο άνθρωπος είναι το απολύτως τίποτα μόνον με αδυναμίες.
      Για τον λόγο αυτόν μην μου μιλάς για αγάπη!
      Διότι όποιος αγαπά δεν κατηγορεί τον ίδιο του τον εαυτό..πόσο δε να μπορέσει αγαπήσει τους άλλους ανθρώπους.

      Αν θεωρείς λοιπόν τον εαυτό σου ασήμαντο, τότε θα δώσεις την εξουσία σε κάποιον άλλο να αποφασίσει για την δική σου ζωή, και για την μετέπειτα πορεία της ψυχής σου.
      Άρα μην μου μιλάς για ελευθερία από την στιγμή που αποδέχτηκες ότι δεν είσαι ελεύθερος,
      μα ούτε και έχεις ελεύθερη επιλογή διότι απαγόρεψες στον εαυτό σου να οδηγεί την ζωή σου.

      Διαγραφή
    2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!
      ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΙΣ ΒΙΩΝΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ!
      ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ;
      ΛΑΘΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟ ΕΧΕΙΣ!ΦΘΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
      ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΘΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ;

      Διαγραφή
    3. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ;

      ΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.
      ΤΟ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.

      ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΑΓΑΘΟ;

      ΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΥΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΟΣΜΟΥ.

      Διαγραφή
  8. META THN ΘΕΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ,ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΣΑΙ.ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ,ΟΥΤΕ ΕΞΑΡΤΩ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ-ΜΟΝΟΝ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΓΑΠΗΣΕΙ.
    ΤΟ ΚΤΗΤΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο έχω πει και πιο πάνω, ότι και τα ζώα που δεν σκέφτονται ζουν το ίδιο ευτυχισμένα με έναν άνθρωπο που δεν σκέφτεται, αλλά τα ζώα δεν γνωρίζουν την έννοια της ταπείνωσης, ο άνθρωπος όμως για σένα πρέπει να επιτρέπει στον εαυτό του να ταπεινώνεται και να εξευτελίζεται.

      Η εξάρτηση σου λοιπόν είναι δεδομένη από τον ποιμένα σου στον οποίο έδωσες όλες σου τις εξουσίες ώστε να κατευθύνει την ζωή σου.
      Πως λοιπόν μου μιλάς για ελευθερία όταν ότι κάνεις είναι απλά υπακοή;
      Τι σχέση έχει η έννοια της ελευθερίας με την υπακοή;
      Υπακούει ένας άνθρωπος όταν έχει ανάγκες και φοβάται.

      Ελεύθερος άνθρωπος είναι αυτός που σκέφτεται ελεύθερα ότι θέλει, κάνει ότι θέλει, πάει όπου θέλει με οδηγό του την ψυχή.
      Εσύ ούτε σκέφτεσαι, μα υπακούς στον ποιμένα σου που θέλει να σε πάει όπου θέλει αυτός.


      Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΗΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΣ


      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ!ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ!

      Διαγραφή
    4. Όλες οι δημιουργίες δημιουργήθηκαν για τον άνθρωπο.
      Ο άνθρωπος θα ζήσει στην δημιουργία που του αξίζει ανάλογα με την εξέλιξη του ως είδος του Ανθρώπου δεύτερου θεού ο οποίος γεννήθηκε όμοιος με τον Πατέρα όλων αλλά ταυτόχρονα και ως εικόνα.

      Διαγραφή
  9. ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΦΙΛΑΥΤΟΣ ΩΝ,ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΑΠΟΚΡΟΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΙΣΠΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΝ ΙΣΧΥΡΑ ΟΣΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΡΙΖΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΩΣ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΦΟΥ ΔΥΣΠΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΥΠΙΣΤΟΣ Σ ΟΤΙ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.ΔΥΣΠΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ-ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ-ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ ΣΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΨΕΥΔΗ.ΑΛΛ ΑΚΟΜΗ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ,ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
    ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΥΟΥΝ.
    ΤΑ ΜΕΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΑ,ΑΙ Δ ΑΙΝΝΙΑΙ ΑΝΕΥ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΚΕΝΑΙ.
    ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΑΙΡΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ,ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ,Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.
    ΕΤΣΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΣΥΝΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΨΕΥΔΗ,ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ,ΟΠΩΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΜΑΓΕΙΑ,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ,ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ,ΑΙΡΕΣΕΙΣ,ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ,ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ,ΜΑΣΩΝΙΣΜΟΣ,ΙΛΛΟΥΜΙΝΙΣΜΟΣ,ΥΛΙΣΜΟΣ,ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε να δεις εδώ δεν θα κάνουμε ανταλλαγή κειμένων από copy paste
      Αυτό σημαίνει ότι δεν απαντάς σε αυτά που σου γράφω αλλά απλά τα προσπερνάς προσπαθώντας να επιβάλλεις εγωϊστικά την ψευτοαλήθεια σου.

      Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, διότι δεν είσαι ικανός να κάνεις διάλογο.

      Διαγραφή
    2. ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΞΑΡΤΥΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

      Διαγραφή
    3. ΔEN EINAI COPY PASTE ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΩ!
      ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ!ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.
      ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

      Διαγραφή
    4. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΨΥΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  10. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ!
    Ο ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.ΑΚΟΜΗ-ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ-ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ!
    ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΟΣΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΤΕΚΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,Η ΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΓΩ,ΤΟΤΕ
    ΤΙ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.
      ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ;
      ΑΝ ΕΣΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΙΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ
      ΑΝ ΕΣΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΩΘΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΙ ΕΓΩ
      ΑΝ ΕΣΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΙΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ
      ΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΓΩΙΣΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
      ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΣΟΥ

      ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
      ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
      ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. ΜΗ ΜΟΥ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΜΟΡΦΕΑ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ!
      ΑΠΛΩΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΑΝ ΔΕΝ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ.Σ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ!

      Διαγραφή
    3. Προσπαθείς έντεχνα να μου μεταφέρεις την δική σου κρίση ότι σου έχω θυμώσει άρα με έχει συνεπάρει ο εγωϊσμός, ενώ ταυτόχρονα το εγώ σου που ποτέ δεν σε αφήνει ελεύθερο σου επιβάλλει να με κρίνεις ώστε να ευχαριστηθεί μέσα από την υποτιθέμενη εναντίωση μου προς εσένα προσωπικά.
      Αυτό είναι και το μεγαλύτερο σου λάθος, διότι εκδήλωσες τον εγωϊσμό σου μέσα από την ικανοποίηση της διαρκής αυτοϊκανοίησης που ε[πιζητά το εγώ σου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ