ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΤΑ ΕΠΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΔΕΚΑΡΧΟΙ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ !!~ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ-ΖΕΥΣ - Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ !!!! Ο ΖΕΥΣ !!!! Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΤΩΦΕΡΗ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ
ΕΡMHTIKA KEIMENA - EΡMHΣ TΡIΣΜΕΓΙΣΤΟΣ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΟΙ 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

Tο σύμπαν είναι κυκλικό, ο Νους, διότι όλα είναι νοητά..το κεφάλι.
Ο Λόγος είναι ο Νους, και ο Νους είναι ο Λόγος Αδιαίρετοι.
Η δε ένωση τους είναι η Ζωή.

ΖΩΗ ΕIΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ.
ΝΟΗΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ (Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ) ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΤΟ ΜΕΝ ΣΩΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Η ΜΕΝ ΨΥΧΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΗΤΟ ΚΟΣΜΟ.

ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΘΝΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΤΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.

ΕΔΩ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ  ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΦΟΒΙΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

                       

   

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣΟ ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ


Υπάρχει λοιπόν ο Νους θεός (κεφάλι), και ο πνευματικός Άγιος Λόγος του ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΙ.
Ο Νους εμπεριέχει μέσα του την αγέννητη και προϋπάρχων ΥΛΗ
Ο πνευματικός Λόγος δίνει κίνηση και κινεί την ΥΛΗ και δημιουργεί "Γεννιώνται ως Υπάρχων" τα Τέσσερα στοιχεία της Ύλης που διασπάστηκε από πυρ και πνεύμα.


Με την κίνηση του Νου δηλαδή της ΥΛΗΣ διασπάστηκε η Υλη στα Τέσσερα στοιχεία, όπου τα πιο βαριά στοιχεία κατακάθησαν χαμηλά, και τα πιο ελαφρά στοιχεία αιωρούνται ψηλά.

Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης ήταν να δημιουργηθεί ο ουρανός και η γη.


ΕΠΤΑ ΚΥΚΛΟΙ - ΕΠΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ - ΕΠΤΑ ΣΦΑΙΡΕΣ - 
ΕΠΤΑ ΚΟΣΜΟΙ - ΕΠΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ - ΕΠΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ.

Ολοι οι κύκλοι (ΟΙ ΕΠΤΑ)  περικλείονται από τον Πνευματικό Λόγο, ( Νους και Λόγος Αδιαίρετος), ο οποίος δημιούργησε τους ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΔΕΚΑΡΧΟΥΣ.

Αυτοί οι ΤΡΙΑΝΤΑΕΞΙ ΔΕΚΑΡΧΟΙ εξουσιάζονται από τον πνευματικό Λόγο και δεν έχουν ελεύθερη επιλογή, δεν έχουν ελεύθερη βούληση, αλλά υπακούουν στις δυνάμεις της Αρμονίας, στις δυνάμεις του Αιθέρα, που είναι ο πνευματικός Λόγος.

Μέσα στους κύκλους οι Τριανταέξι Δεκαρχοι δημιούργησαν τους θεούς και τους δαίμονες, τις ψυχές, και τα είδη της ζωής ανάλογα την ουσία που εμπεριέχεται σε κάθε κύκλο ξεχωριστά.

Και οι ΕΠΤΑ κύκλοι ενώνονται μεταξύ τους με τις πύλες, από τον πιο κατωφερή κύκλο ως τον πιο Αιθερικό.

Κάθε πύλη οδηγεί στον επόμενο κύκλο, στον ανώτερο η τον κατώτερο.

Ολες οι ψυχές ανήκουν σε έναν κύκλο από τους ΕΠΤΑ.
Κάθε κύκλος εμπεριέχει μέσα του τις δικές του ψυχές.

Κάθε ψυχή εμπεριέχει τις δυνάμεις της Αρμονίας του σύμπαντος στο οποίο ανήκει.

Οι ψυχές φέρουν την νοητική ουσία δηλαδή τις δυνάμεις της Αρμονίας.
Επίσης φέρουν τις τέλειες ενέργειες της Αρμονίας που κινεί το κάθε σύμπαν-κύκλο. 

Και έτσι επιφέρεται η κίνηση της νοητής ουσίας της ψυχής, η οποία εξουσιάζει και κινεί τον εαυτό της στο σύμπαν από τις τις τέλειες ενέργειες, οι οποίες ενέργειες είναι αυτές που κινούν το σύμπαν, 
οι οποίες ενέργειες έλκονται προς την νοητή ουσία της ψυχής από μεγάλο έρωτα προς αυτή, και ενώνονται μαζί της,  και με αυτόν τον τρόπο δίνουν κίνηση στη νοητή ουσία.

Ο Άνθρωπος δεν ανήκει σε αυτό τον κόσμο, αλλά στον ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΕΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Οι ανθρώπινες θεϊκές ψυχές είναι ο Λόγος που εισέρχεται από τις ΠΥΛΕΣ στους ΕΠΤΑ κύκλους και ενώνεται με τις ψυχές του κάθε κύκλου ξεχωριστά.
Οι ψυχές αυτές που θα ενωθούν με τον Λόγο φέρουν τον πνευματικό λόγο του κάθε σύμπαντος από τα ΕΠΤΑ.
ΈΛΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ
ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ

Ο Λόγος έλκεται από την Αρμονία του κάθε σύμπαντος, και ποτέ από την διπολικότητα του. 

Ο Λόγος είναι ο μόνος που διαπερνά όλους τους κύκλους.
Είναι ο μόνος που έχει όλες τις δυνάμεις της Αρμονίας των ΕΠΤΑ κύκλων.

Όταν ο Άνθρωπος που είναι ο Λόγος εξέλθει από τον κύκλο δηλαδή έναν από τους ΕΠΤΑ, αφήνει πίσω του την ψυχή που ενδύθηκε και περνά καθαρός όπως ήταν όταν εισήλθε την ΠΥΛΗ.

Αυτή είναι και η κάθαρση των ψυχών.

ΤΑ ΕΠΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ 


ΤΑ ΕΠΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ!! 
Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ

Κάθε κύκλος - σύμπαν από τους ΕΠΤΑ του κτιστού κόσμου διοικείται από ΕΝΑΝ ΔΕΚΑΡΧΟ και στον δικό μας κατωφερή κύκλο ΔΕΚΑΡΧΟΣ είναι ο ΖΕΥΣ, ο οποίος βρίσκεται εξωτερικά του Ζωδιακού Ζωφόρου (αυτός που φέρει την ζωή) κύκλου, περικλείοντας τον κύκλο, και εσωτερικά του βρίσκεται με τις δυνάμεις της Αρμονίας τον ΑΙΘΕΡΑ.Ο ΑΙΘΕΡΑΣ (ΑΡΜΟΝΙΑ) επιφέρει την ΖΩΗ  (Ζωφόρος) μέσα στον Ζωδιακό κύκλο, μέσω των δυνάμεων και ενεργειών της ΑΡΜΟΝΙΑΣ  πάνω στα  ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ του Ζωδιακού κύκλου-σύμπαντος από πυρ και πνεύμα.

Ακόμη με τις δυνάμεις της ΑΡΜΟΝΙΑΣ δημιούργησε το γένος των θεών και τα είδη των θεών, που φέρουν αθάνατα θεϊκά πύρινα σώματα με τις δικές τους τέλειες αισθήσεις και τον Νου της Αρμονίας.

Επιφέρουν την Αρμονία του Ζωδιακού κύκλου από μέσα, (εσωτερικά), την Αρμονία των σφαιρών,  επίσης και την ζωή στο διττό διπολικό πυρ των Τεσσάρων στοιχείων με την γέννηση όλων των  ΣΩΜΑΤΩΝ, που θα ενδυθούν τις μορφές των Τεσσάρων στοιχείων από πνεύμα που εμείς ονομάζουμε ΔΑΙΜΟΝΕΣ.

Οι ΔΑΙΜΟΝΕΣ είναι τα γένη και τα είδη του πνεύματος που συμμετέχουν ανάλογα τον Ζωδιακό κύκλο, είναι οι μορφές του πνεύματος που σωματοποιούνται στα ανάλογα ΣΩΜΑΤΑ, για να γίνουν ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ, δηλαδή οι διττές διπολικές αισθήσεις και τα συναισθήματα, τα πάθη και οι επιθυμίες.

Οι  ΨΥΧΕΣ είναι χωρισμένες κι αυτές σε γένη και σε είδη, ανάλογα τον Ζωδιακό κύκλο στον οποίο ανήκουν,  φέρουν την ΝΟΗΤΗ ΟΥΣΙΑ των ΔΥΝΑΜΕΩΝ της ΑΡΜΟΝΙΑΣ του εκάστοτε Ζωδιακού κύκλου στον οποίο ανήκουν, όπως και τις  ανάλογες ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ της  ΚΙΝΗΣΗΣ της ΑΡΜΟΝΙΑΣ που είναι η Ζωή.
(η κίνηση της νοητής ουσίας είναι η ζωή).

Οι ΨΥΧΕΣ  όταν ενσαρκώνονται, ενώνονται με τις διττές δυνάμεις που είναι οι μορφές του διττού διπολικού πνεύματος, και του δίνουν την νοητή κίνηση άρα την νοερή ζωή,  δηλαδή στις μορφές του πνεύματος που θα ενωθούν με το σώμα και θα γίνει το Αισθητό σώμα, και ταυτόχρονα την διανοητική κίνηση στο σώμα.

Το σώμα εξουσιάζεται από το πνεύμα, (πνοή), το πνεύμα εξουσιάζεται από τις ψυχές που είναι η νοητική ουσία των δυνάμεων της ΑΡΜΟΝΙΑΣ του σύμπαντος.

Οι μορφές του πνεύματος είναι όλες οι ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΔΙΤΤΕΣ ΔΙΠΟΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ το ΕΙΔΟΣ του ΓΕΝΟΥΣ στα ΑΙΣΘΗΤΑ πλέον ΣΩΜΑΤΑ που δημιούργησαν οι θεοί.

Η ΑΡΜΟΝΙΑ στην αισθητή ζωή των ενσαρκώμενων ψυχών στα αισθητά σώματα επιφέρεται μέσω της νοητικής ουσίας της ΨΥΧΗΣ. 

Ο Άνθρωπος είναι ο Λόγος,Ουσιωδώς όμοιος με τον Φωτεινό Λόγο, το Άπλετο Φως του Αρχέτυπου κόσμου, που εισέρχεται από τις πύλες στον Ζωδιακό κύκλο, και ενώνονται μαζί του οι ψυχές, που θα ενωθούν με τον Λόγο από μεγάλο έρωτα προς αυτόν, και οδηγούνται από τον Λόγο. 
Ο Λόγος βρίσκεται στον πυρήνα η ψυχή ενωμένη γύρω από τον πυρήνα, και όταν ενσαρκωθεί ενώνεται με τις μορφές του πνεύματος και το σώμα, και στον δικό μας κόσμο γίνεται ο άνθρωπος της Γης.
.......
.................


Μέσα στον Ζωδιακό κύκλο φέρει την ζωή (Ζωφόρος) με τα Τέσσερα στοιχεία από πυρ και πνεύμα, ο ΖΕΥΣ.

Ο κάθε ΔΕΚΑΡΧΟΣ από τους  ΕΠΤΑ είναι ο ΝΟΥΣ το ΚΕΦΑΛΙ
το ΚΡΑΝΙΟ. 
Και μέσα στον κύκλο μέσα στο κεφάλι μέσα στο σύμπαν είναι ο πνευματικός Λόγος του, ο ΑΙΘΕΡΑΣ, μαζί και οι θεοί και οι δαίμονες που τον υπηρετούν, για να επιφέρει την σωστή λειτουργία του σύμπαντος σύμφωνα με την Αρμονία.

Διαβάζουμε στα Ορφικά:
Ζεὺς ὁ "πανόπτης'', ἵνα δὴ τῆς διττῆς δημιουργίας ἔχῃ τὰς οἱονεὶ πηγάς

Ορφική Θεογονία: Τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του Aιθέρος είναι: διεισδυτικότατος, ταχύτατος, εξ ουρανού προερχόμενος, 
πυρ καθαρό, φύση ελαφρότατη, άπειρος, κυκλοφορητικός.

Ο Αιθέρας είναι οι τέλειες δυνάμεις της Αρμονίας (πνευματικός Λόγος), είναι οι τέλειες ενέργειες των δυνάμεων της Αρμονίας όπου επιφέρουν την κίνηση.(κίνηση είναι η ζωή..η νοητή ζωή).


Ορφικά:
Κατά συνέπεια, ο κόσμος μας και όλο το Σύμπαν μας «υπάρχει» στην αγκαλιά του Αιθέρα.
«Ο Ζευς ονομάζεται και Αιθήρ» 

(Ορφικά Αποσπάσματα 28), οπότε, και σύμφωνα με την όλη Ορφική Θεολογία, μία εκ των ιδιοτήτων του Αιθέρος είναι η γέννηση. «Και νους αδιάψευστος, βασιλιάς, είναι ο άφθαρτος Αιθέρας, γιατί μ’ αυτό λέει τα πάντα και ακούει και δεν υπάρχει φωνή, ούτε κραυγή, ούτε κτύπος, ούτε και φήμη, που να ξεφεύγει από τα αυτιά του πανίσχυρου Κρονίωνα.
Έτσι, λοιπόν, είναι ο νους και η κεφαλή του Διός» (Ορφικά Αποσπάσματα 6, 19-23).

Κρονίωνας και Ζευς-Δίας είναι ο ίδιος νους! το κεφάλι, το κρανίο, ο Κρόνος!!


σημ: ο Κρόνος είναι ο ΝΟΥΣ του ΔΙΑ!! Η ΖΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ!!!! Ο ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ !!!!ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ!! ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ !!!! Ο ΖΕΥΣ !!!!
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ !! Ο ΝΟΥΣ !! 
Ο ΖΕΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ-ΚΡΑΝΙΟ)

ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΙ!! 
ΚΡΟΝΟΣ=ΚΡΑΝΙΟ=ΝΟΥΣ
ΔΙΑΣ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ
Η ΔΕ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ Η ΖΩΗ

Ο ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩΦΕΡΗ ΚΥΚΛΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ Ο ΔΙΑΣ ΖΕΥΣΟΙ ΘΕΟΙ λοιπόν μέσα στους κύκλους και συγκεκριμένα στον δικό μας κατωφερή κύκλο - σύμπαν,  είναι οι δυνάμεις της Αρμονίας, που επιφέρουν την σωστή λειτουργία των κύκλων εσωτερικά του. Επίσης επιφέρουν την Ζωή με τα είδη του γένους των σωμάτων που δημιουργούν και ενώνονται με το γένος και τα είδη του πνεύματος που θα ενωθούν με το γένος και τα είδη των ψυχών.

Και ανάλογα την δομή της ουσίας ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ του κάθε ένα Ζωδιακού κύκλου από τους ΕΠΤΑ.

Στον δικό μας κατωφερή κύκλο κατακάθησε η πιο βαριά ύλη.

morfeas sk y
....

Σχόλια