Οι Simpsons δεν προέβλεψαν την εκλογή του Τραμπ.

Οι Simpsons δεν προέβλεψαν την εκλογή του Τραμπ. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ SIMPSON ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟ 2000;
ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ MEGA-LA ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ "ΕΓΚΥΡΑ" ΚΑΙ ΜΗ "ΕΓΚΥΡΑ" ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΜΕ

morfeas skyΜετά την εκλογή του Τραμπ άρχισε να παίζει και πάλι το επεισόδιο των Simpsons που υποτίθεται προέβλεπε την εκλογή του Τραμπ από το 2000. Δεν θα αναπαράγω κάποιο άρθρο, παίζει πλέον παντού, ακόμα και σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.
Ας δούμε όμως δύο γεγονότα τα οποία γκρεμίζουν το προφητικό της υπόθεσης.Το 2000 όντως είχε βγει το επεισόδιο « Bart to the Future » και είχε αναφερθεί ο Τραμπ ως αστείο, η Λίζα εξελέγη πρόεδρος αντικαθιστώντας στην προεδρία τον Ντόναλντ Τραμπ.
Αυτό το επεισόδιο σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί προφητικό και αυτό γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ εκείνη την εποχή έδινε ξανά την μάχη του για την προεδρία των Η.Π.Α.
Κυκλοφορεί όμως ακόμα ένα βίντεο το οποίο το χρησιμοποιούν για να δείξουν το προφητικό χαρακτήρα των Simpsons και δείχνει τον Τραμπ στα σκαλιά ενός εμπορικού κέντρου.


Το βίντεο αυτό κακώς συνδέεται με το αρχικό βίντεο του 2000 και αυτό γιατί είναι από επεισόδιο του 2015 με τίτλο « Trumptastic Voyage » και βγήκε τον Ιούλιο του 2015.


http://www.imdb.com/title/tt4854334/

Τίποτα δεν μοιάζει προφητικό πια.


Σχόλια

 1. ELLINIKA HOAXES η αλλιώς πως κάνεις το μαύρο άσπρο και πως οτιδήποτε αναφερθεί,είναι Hoaxe.
  Α ν α ξ ι ό π ι σ τ ο ι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μην είσαι προκατειλημμένος, σου δείχνω το βίντεο με το οποίο παρουσιάζουν ότι υπάρχει από το 2000 ενώ σου αποδεικνύω ότι το βίντεο δημιουργήθηκε πριν ένα χρόνο το 2015.
  Αν έχεις στοιχεία που να αποδεικνύουν το αντίθετο τότε έχεις δίκιο, αλλά εδώ υπάρχουν στοιχεία πλέον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να πάρουμε λοιπόν την εκδοχή ότι το βίντεο είναι του 2015,πως ξέρουν ότι βγαίνει ο Τράμπ και όχι η Χύλαρι;Πιστεύεις ότι όλοι αυτοί που ασχολούνται σε αυτόν τον χώρο,ότι δεν γνωρίζουν πράματα και θάματα; Όσον αφορά τώρα για τα ELLINIKA HOAXES τα έχω τσεκάρει σε σοβαρά θέματα που προσπαθούσαν να κάνουν το μαύρο άσπρο και είπα μακρυά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Απλά το σατυρίζουν. Το ίδιο έκαναν και το 2000 αλλά τότε δεν βγήκε πρόεδρος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου