Ο νοητός εικονικός κόσμος matrix.
Όλα όσα ζούμε και ονομάζουμε ως πραγματικότητα και ζωή είναι νοητά, θα σας πω μια μεγάλη αλήθεια για το πως λειτουργεί ο νοητός εικονικός κόσμος matrix. 


H πραγματικότητα είναι ένα μυστήριο για εμάς τους ανθρώπους, μέσα από το παρόν, το τώρα, που κινείται η συνειδητότητα μας, αφήνοντας πίσω το παρελθόν η προσμένοντας το μέλλον που ελπίζουμε η δεν ελπίζουμε ότι θα δούμε μπροστά μας.


Όλα είναι μια παραίσθηση, διότι και το παρόν κινείται ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, άρα και το παρόν δεν μπορεί να είναι παρόν, μα ούτε το μέλλον να είναι μέλλον, ούτε το παρελθόν να είναι παρελθόν, διότι με το κάθε μας βήμα στον υποτιθέμενο χωροχρόνο παρελθόν-παρόν-μέλλον του κάθε διαβάτη, αν γυρνούσε πίσω του δεν θα έβλεπε τίποτα πραγματικό, όπως και αν κοιτάξει μπροστά στο μέλλον του δεν θα δει τίποτα πραγματικό.

Πως λοιπόν στο υποτιθέμενο παρόν ζούμε την κάθε μας στιγμή πραγματικά;

Είμαστε Νους, και η λογική-συνειδητότητα μας (Λόγος) κινεί τις εικόνες. Είναι ένα μονοπάτι που επινοεί εκείνη τη στιγμή ο Νους μέσω της λογικής μας, και την αμέσως επόμενη στιγμή εξαφανίζεται πίσω μας ως παρελθόν, και το μέλλον είναι το μονοπάτι που κτίζουμε συνεχώς μπροστά μας, μέσω του εικονικού κόσμου που έχουμε πλάσει εμείς οι ίδιοι ως συνειδητός Νους. 

Και αν όλοι μας υποτίθεται ότι ζούμε στην ίδια πραγματικότητα, αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε τον ίδιο Νου, αλλά επειδή η λογική διαφέρει μεταξύ των ανθρώπων, βλέπουμε τον κόσμο διαφορετικά, είτε λόγο του ότι κάποιοι άλλοι αλληλεπίδρασαν μαζί μας και βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο με αυτούς, ενώ κάποιοι άλλοι αλληλεπίδρασαν με κάποια άλλη ενότητα ανθρώπων και έκτισαν μια άλλη πραγματικότητα, και όλες οι ομάδες μαζί αλληλεπιδρούν μεταξύ τους κτίζοντας συνεχώς το μέλλον μέσα από τον Νου και λογική τους, και ποτέ από τους τρεις χρόνους, αφού δεν υπάρχει ο χρόνος, μα ούτε ο χώρος.

Όλα είναι μέσα στο Νου και ζούμε συνεχώς έναν νοητό εικονικό κόσμο που ονομάζουμε ζωή, και η ζωή είναι αυτό ακριβώς, κτίζει συνεχώς κόσμους σε έναν άπειρο και άχρονο κόσμο χωρίς χώρο, διότι και ο χώρος είναι εικονικός, διότι μετά τον υποτιθέμενο θάνατο απλά αλλάζουμε κατάσταση συνειδητότητας και πραγματικότητας γύρω μας, όπου μπορεί να είμαστε το οτιδήποτε, ανάλογα σε ποιον Αρχέτυπο Νου και Λόγο ανήκει η συνειδητότητα μας, και η οποία θα συνεχίσει να ζει μέσα από εμάς την ζωή ως Ολότητα, κι εμείς ατομικά ως Μονάδα. 

morfeas skyΣχόλια