Το αστείο της υπόθεσης..ένας κόσμος για όντα άλογα..

Το αστείο της υπόθεσης, είναι ότι δεν πιστεύουμε απολύτως τίποτα ως αλήθεια, αλλά η αλήθεια παραμένει ένα ανεκπλήρωτο όνειρο στο νου μας, ακόμη και αυτή η πραγματικότητα την οποία ζούμε δεν ξέρουμε καλά καλά αν υπάρχουμε στ'αλήθεια, συνέχεια είμαστε απασχολημένοι με κάτι, ο νους μας δεν σταματά ποτέ να σκέφτεται, συνήθως τα πιο χαζά πράγματα, διότι αυτά έχει ανάγκη, και πως γίνεται πάντα να σκέφτεται αυτό που του λείπει, και όχι αυτά που έχει. 


Για να μας λείπουν όμως τα πάντα σημαίνει ότι δεν είμαστε ολοκληρωμένοι ως νους και σώμα, διότι πάσχουν και τα δύο, και ότι πάσχει είναι ελλιπής, διότι έχει ανάγκες, επιθυμίες, πάθη συνεχώς, με συνέπεια να βρίσκουν τρόπους να μας κάνουν πάντα χάλια την ψυχολογία. 

Από το τίποτα μέχρι την αθανασία, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο, όλα μας λείπουν, με αποκορύφωμα τον υποσυνείδητο φόβο μας για τα πάντα, που λες και τον φύτεψε κάποιος επάνω μας.
Και ο φόβος κυριεύει τα πάντα, ακόμη και την ζωή μας, διότι ενόσω ζούμε, στην ουσία δεν ζούμε ελεύθεροι με δική μας επιλογή, αλλά επιλέγει ο φόβος για το τι θα ζήσουμε και θα νοήσουμε ως ζωή.

Ο δημιουργός αυτού του κόσμου σίγουρα είναι μαζοχιστής....εκτός κι αν αυτός ο κόσμος δεν είναι δημιουργημένος για Ανθρώπους, δηλαδή για οντότητες που φέρουν νου και λογική, αλλά για άλογα όντα που δεν έχουν νου και λογική, που οδηγούνται από την φύση, όπως ολόκληρο το ζωϊκό βασίλειο της Γης, που κάθε είδος και κάθε γένος κάνουν ακριβώς τα ίδια με οδηγό την φύση, που δεν μπορούν να διανοηθούν απολύτως τίποτα, και τα οποία ζουν την κάθε τους στιγμή χωρίς να τους απασχολεί η σκέψη για τα πάντα όπως τους ανθρώπους.


morfeas sky


Σχόλια

  1. Μάζες κινούμενες χωρίς ουσιαστική σκέψη.Αν παρατηρήσεις στο μετρό οι περισσότεροι ακόμα και άτομα μεγάλης ηλικίας είναι με ένα κινητό στα χέρια και τα ακουστικά στα αυτιά,για να παραμένουν αδρανείς.Αλλά υπάρχει ελπίδα...σε 20 χρόνια οι μηχανές θα έχουν ξεπεράσει την νοημοσύνη του ανθρώπου,με συνέπεια αυτές να είναι ένα είδος θεού και τον άνθρωπο να συνεχίζει την κατηφόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Remos Remos
    Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι σταμάτησαν να σκέφτονται να έχουν δική τους λογική και άποψη, διότι από την γέννηση τους μαθαίνουν να είναι υπάκουοι στους νόμους του κράτους της επιστήμης που ελέγχεται από το κράτος των ΜΜΕ των ιερατείων μέσω της κάθε θρησκείας, της δουλείας μέσω της δουλειάς όπου για να πληρώνεσαι πρέπει να είσαι υπάκουος δούλος στις προσταγές των αφεντικών και μέσω της παγκοσμιοποίησης πάνε να μας κάνουν άβουλα όντα με κοινές σκέψεις και όνειρα, όνειρα υποταγής της συνείδησης των ανθρώπων δυστυχώς.
    Η υεχνολογία είναι όπως το μαχαίρι, ανάλογα όπως την χειρίζεται ο κάθε άνθρωπος, για γνώση η για αποβλάκωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου