ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Πάμε λοιπόν να ταξιδέψουμε στα άδυτα του σύμπαντος Χωρο (Χ)ρόνου-(Κ)ρόνου όπου είναι απαραίτητος ο χρόνος για την υλοποίηση του κόσμου των ονείρων..λάβετε θέσεις και..ξεκινάμε το ταξίδι στον κόσμο των ονείρων..

morfeas skyΌταν οι Ολύμπιοι κατασκεύασαν το ηλιακό μας σύστημα.
Τι είναι ο «ανάδρομος ρυθμός» που έχει επιβληθεί στην ανθρωπότητα.Εμείς, οι σημερινοί άνθρωποι, μάθαμε να μην είμαστε ειλικρινείς ούτε με τον εαυτό μας αλλά ούτε και με το περιβάλλον μας. 
Πόσοι από εμάς δίνουμε μία ευχή για ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά ενώ στην ουσία δεν το πιστεύουμε; Και με το δίκιο μας βέβαια αφού τόσα «σκοτεινά» πράγματα γίνονται γύρω μας. Οι περισσότεροι από εμάς απλώς «συνηθίσαμε» να λέμε κάτι μόνο και μόνο για να το λέμε. Μάθαμε, να μην είμαστε «άνθρωποι της ουσίας». Δεν ζούμε, δεν βιώνουμε, απλώς υπάρχουμε.

Σε ένα γενικό πλαίσιο, ο χρόνος που ετοιμαζόμαστε να βιώσουμε, είναι διττός και περίεργος, όπως και η ανθρώπινη φύση. Από την μία πλευρά, θα είναι δύσκολος και οδυνηρός για εκείνους οι οποίοι επιμένουν να κρατούν τους εαυτούς τους αλυσοδεμένους στην παλαιά χρονογραμμή εθελοτυφλώντας ότι είναι ασφαλείς, και από την άλλη πλευρά, θα είναι αρκετά εύκολος και με «άγνωστες εκπλήξεις» για εκείνους που έχουν επιλέξει να συμπορευτούν με την Νέα Ροή, που πρόκειται να χορηγηθεί στην Γη, καθώς κλείνει ο κύκλος στον Πυθαγόρειο αριθμό Εννέα (9). Στην αρχαία Ελλάδα το 9 συμβολίζεται ως «Θ».

Ας τα δούμε όμως όλα αυτά αναλυτικά βήμα προς βήμα και όσο πιο απλά γίνεται. Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από τον χώρο μας. Βιώνουμε την εμπειρία της γήινης φύσης, την οποία φύση, οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν «Σύμπαν». Κατ’ επέκταση εμείς, ως Άνθρωποι, βιώνουμε την εμπειρία ενός γαλαξιακού φυσικού σύμπαντος της ύλης, βαριάς και εκλεπτυσμένης.
Γαλαξιακό σύμπαν θα ονομάσουμε τον χώρο μέσα στον οποίο υπάρχει το Ηλιακό μας Σύστημα με όλους τους βραχώδεις πλανήτες του. Το σύμπαν αυτό δονείται σε τέσσερις διαστάσεις και κάθε διάσταση έχει και τα δικά της πεδία.


Ας «προσγειωθούμε» όμως τώρα στην Γη μας, που δονείται μέχρι και την 3η διάσταση. Η 3η διάσταση, μας έχουν πει, ότι οριοθετεί έναν χώρο με τρεις χωρικές διαστάσεις (πεδία). Έτσι η ανθρώπινη πεποίθηση αναγνωρίζει, το ύψος, το μήκος και το πλάτος, ως τις τρεις βασικές διαστάσεις του χώρου που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας. 

Εμείς όμως κινούμαστε μέσα σε αυτόν τον τρισδιάστατο χώρο ο οποίος διαθέτει όχι τρεις αλλά πέντε διαστάσεις ή αλλιώς πέντε πεδία. Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Πέντε πεδία.

                      
                     ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΝΙΘ ΚΑΙ ΝΑΔΙΡΥψώνουμε τα μάτια στον Ουρανό και αναγνωρίζουμε μόνο τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, ενώ στην ουσία έχουμε έξι σημεία του ορίζοντα. Αναγνωρίζουμε μόνο την Ανατολή, την Δύση, τον Βορά και τον Νότο, ενώ μας διαφεύγει το Ζενίθ και το Ναδίρ, παρόλο που κάπου, κάποτε, τα είχαμε ακούσει. Όσο για τις άλλες δύο χωρικές διαστάσεις του τρισδιάστατου πεδίου μας είναι πολύ απλές.

Από τα πολύ παλιά χρόνια, η ανθρωπότητα ένοιωθε μία αποστροφή όσον αφορά το «βάθος». Μία πεποίθηση που δημιουργήθηκε, καλλιεργήθηκε και εξαπλώθηκε από τα ιερατεία τα οποία ως γνωστό εκτελούν τις διαταγές της επικυριαρχικής αδελφότητας.


Κάπως έτσι τα ιερατεία, δημιούργησαν τον καταχθόνιο και μουχλιασμένο κόσμο του Άδη, τα Τάρταρα και γενικά τον εγκλωβισμό της κάθε ψυχής στα βάραθρα της Γης, κάτι το οποίο αντιτίθεται με τις σημερινές εσωτερικές διδασκαλίες, καθώς όλοι μας γνωρίζουμε ότι όταν η ψυχή εγκαταλείπει το σώμα, ανέρχεται στα ουράνια αιθερικά πεδία. 
Μήπως τελικά «ο καταχθόνιος κόσμος του Άδη», δεν βρίσκεται στα τάρταρα παρά κάπου στα αιθερικά πεδία της Αόρατης Σελήνης, όπως μας περιγράφει τόσο ο Πλάτωνας στον μύθο του Ηρός, όσο και ο μεταγενέστερος Λουκιανός;Η πεποίθηση αυτή, μία επιτυχία των ιερατείων, όταν άρχισε να κερδίζει έδαφος, κατηύθυνε την ενέργεια της σκέψης των ανθρώπων προς τον φόβο, μία πληροφορία που εγκαταστάθηκε στα μορφογεννετικά αόρατα πεδία της Γης, (πλέγμα της Γης) όπως επιστημονικά έχει αποδειχθεί με το πείραμα του εκατοστού πιθήκου. 
Στο εν λόγο πείραμα ο ένας πίθηκος που του έμαθε ο Watson να πλένει πατάτες, από μόνος του μετά έμαθε τον άλλο να πλένει γλυκοπατάτες κι αυτός με τη σειρά του τον επόμενο, ώσπου σύντομα όλοι οι πίθηκοι του νησιού έπλεναν γλυκοπατάτες, παρόλο που μέχρι τότε κανείς πίθηκος δεν το είχε ξανακάνει. 
Όταν ο «εκατοστός» πίθηκος έμαθε να πλένει πατάτες, ξαφνικά, αυθόρμητα και μυστηριωδώς οι πίθηκοι στα άλλα νησιά άρχισαν να πλένουν πατάτες, παρόλο που δεν είχαν καμία φυσική επαφή με την "σέκτα" του πατατο-πλυσίματος!
(Ελεγχόμενη παγκόσμια συνειδητότητα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ Η ΨΥΧΗ


Έτσι, ένα παιδί που γεννιόταν, δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη κατήχηση για να αναπτύξει τον φόβο του «βάθους» (ως σκότος). Λάμβανε την πληροφορία αυτή την στιγμή της γέννησης του από το υλαίον πεδίο, (πλέγμα της Γης) αυτόματα. Η αποστροφή της ανθρωπότητας για το βάθος, είχε πλέον επιτευχθεί. Η καθοδήγηση του ανθρώπινου νου από τα διάφορα ιερατεία των αδελφοτήτων είχε πλέον ξεκινήσει. Έτσι το «βάθος» μετατράπηκε σε «σκοτάδι» που παράγει τις διάφορες σκεπτομορφές – τέρατα στοιχειώνοντας τα όνειρα και τους οραματισμούς των ανθρώπων.Τι είναι όμως στην πραγματικότητα το «πεδίο του βάθους;» 

 «η εις βάθος ενδοσκόπηση και κατανόηση του ανώτερου ιδεατού εαυτού μας» 
Το πεδίο αυτό είναι ένας ενεργειακός ενδοσκοπικός αγωγός που οδηγεί την ανθρώπινη οντότητα στην ανώτερη κατανόηση του πέμπτου πεδίου του τρισδιάστατου και τετραδιάστατου κόσμου. Είναι ακριβώς εκείνο το ενδοσκοπικό μονοπάτι που μας οδηγεί στην 4η διάσταση. Είναι ακριβώς αυτό που έγραψαν οι σοφοί στην είσοδο του Μαντείου των Δελφών… «Γνώθι Σε Αυτόν».

Αυτή όμως η «εις βάθος ενδοσκόπηση» δεν εξυπηρετεί τον σκοπό των ιερατείων και της αδελφότητας για αυτό πρέπει η προσοχή του ανθρώπου να στραφεί περισσότερο προς τις άλλες τρεις διαστάσεις του χώρου. Κάπως έτσι έγινε, και πείστηκε ο σημερινός άνθρωπος ότι υπάρχει μόνο αυτό που βλέπει με τα υλικά του μάτια και συνεπάγεται μόνο ότι αναλύει και εξηγεί ο υλικός ανθρώπινος νους.
Αν μπορούσαμε (που μπορούμε) να γίνουμε παρελθοντικοί χρονοταξιδιώτες και πηγαίναμε στην εποχή του ήρωα Περσέα, θα μας έλεγε ότι για να φτάσουμε στην Απολλώνια χώρα των Υπερβόρειων θα έπρεπε να κάνουμε ότι έκανε και αυτός. 
Δηλαδή να θυσιάσουμε «όνους», και φυσικά δεν εννοούσε «γαϊδάρους». Θα πρέπει να θυσιάσουμε «ο+νους», τον υλικό κατευθυνόμενο νου.

Για την καταστολή αυτή επιστρατεύτηκαν από τα ιερατεία όλοι οι κλάδοι, επιστημονικοί, θρησκευτικοί, πολιτικοί, νέο-φιλόσοφοι κ.τ.λ. Αρχαία κείμενα πανάρχαιων πολιτισμών μελετήθηκαν και διαστρεβλώθηκαν βάναυσα. Οι περισσότερες πληροφορίες ξαναγράφτηκαν σύμφωνα με τα μοντέλα των ιερατείων.
Όμως τα πρωτότυπα δεν καταστράφηκαν διότι η αδελφότητα τα χρησιμοποίησε και τα χρησιμοποιεί κατά κόρον. Με την μόνη διαφορά ότι τα πρωτότυπα αναφέρονται σε μία άλλη χρονογραμμή η οποία σταμάτησε τεχνητά, όπως θα δούμε παρακάτω, για αυτό και μπορούν τα ιερατεία να τα χρησιμοποιούν ακόμα και μέχρι σήμερα, καθώς την έχουν εγκλωβίσει σε ένα σημείο, μακριά από τα μάτια πάντα, της «κοινής ανθρωπότητας».Έτσι τα πάντα είναι ελεγχόμενα και ο εγκλωβισμός του ανθρώπου στο τρισδιάστατο πεδίο της βαριάς ύλης είναι προδιαγεγραμμένος και «ασφαλισμένος»

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές με πιάνουν τα γέλια όταν μέσα σε πυθαγόρεια κείμενα των αριθμών εμπλέκονται και διάφορες θρησκευτικές φράσεις από την Παλαιά ή Καινή Διαθήκη.

Παρόλες όμως τις φιλότιμες προσπάθειες των ιερατείων η συμπαντική δόνηση του βάθους δεν εξαλείφθηκε. Εξακολουθεί να είναι ένας ενεργειακός αγωγός που μεταφέρει τις οντότητες στην 4η διάσταση εάν και εφόσον το επιλέξουν αλλά και ένας αγωγός που μεταφέρει την δόνηση της αρχέτυπης συμπαντικής εξέλιξης στην Γη.
Εντούτοις, τα ιερατεία και οι αδελφότητες κάτι έπρεπε να κάνουν για αυτό. Έπρεπε να χρησιμοποιήσουν την συμπαντική δόνηση της εξέλιξης προς ίδιον όφελος και να στρέψουν την προσοχή της ανθρωπότητας προς κάτι άλλο, κατώτερο, όπως θα δούμε παρακάτω.

Η συμπαντική δόνηση της εξέλιξης είναι προγραμματισμένη να διοχετεύεται στην Γη ανεξαρτήτως. 

Η συμπαντική δόνηση της εξέλιξης δεν είναι περιορισμένη, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί για τον έναν ή τον άλλο σκοπό. Για αυτό και εκείνος που την λαμβάνει έχει την ελεύθερη βούληση να την χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν. 
Και αυτή η συμπαντική δόνηση της εξέλιξης χορηγείται στην Γη διαμέσου του ενεργειακού αγωγού του «βάθους» 
(«η εις βάθος ενδοσκόπηση και κατανόηση του ανώτερου ιδεατού εαυτού μας»  και όχι ο φόβος και ο τρόμος που διοχετεύουν τα ιερατεία). Το ότι είναι επικυριαρχικά εγκλωβισμένη σε ένα σημείο δεν σημαίνει ότι δεν δονείται δεν ρέει κυκλικά και δεν μπορεί να προσελκυθεί.

Το Πρώτο-Ολύμπιο αρχέτυπο που εφορεύει αυτόν τον αγωγό της εξέλιξης στην Γη είναι ο Ερμής, του οποίου η δόνηση μετατράπηκε ως Κερδώος Ερμής την Ελληνιστική περίοδο. Πρέπει να πω ότι η «πτώση» των αρχέγονων αρχέτυπων της δημιουργίας ξεκίνησε γύρω στο 3.500 με 3000 π.χ. και ύστερα.Σύμφωνα με μία θεωρία της Φυσικής, η οποία μάλιστα διατυπώθηκε στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών, αλλά παραγκωνίστηκε και υποβαθμίστηκε από τους περισσότερους επιστήμονες, που και να θέλουν, δεν τους επιτρέπεται από το καθεστώς να διοχετεύσουν στους απλούς ανθρώπους την πραγματική γνώση, όταν κάποιος παρατηρητής της 3ης διάστασης από την Γη προσπαθεί να βρει την πύλη εξόδου προς την 4η διάσταση, διέρχεται από το πεδίο του «βάθους» και έτσι έχει την αίσθηση ότι «πέφτει» στο κενό. (αν δεν γνωρίζει τον ανώτερο εαυτό του).

Ας θεωρήσουμε τώρα ότι ο γήινος παρατηρητής έχει περάσει την Πύλη που οδηγεί στην 4η διάσταση και βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Εκεί υπάρχουν οι τέσσερις γνωστές χωρικές διαστάσεις (μήκος, πλάτος, ύψος και βάθος) αλλά σε μία πιο εκλεπτυσμένη διαφορετική δόνηση. Ο γήινος παρατηρητής βρίσκεται στα χαμηλά αστρικά πεδία και μπορεί να ανακαλύψει πράγματα, ήχους, χρώματα που δεν έχει συναντήσει στην Γη.

Εκεί όμως θα βρεθεί μπροστά σε μία πολύ «παράξενη» ενεργειακή οντότητα, που ακόμα και μέχρι σήμερα ταλαιπωρεί τους επιστήμονες. Αυτή η οντότητα κινείται, ρέει στο πέμπτο πεδίο. 


Αυτό το πέμπτο πεδίο δεν υπάρχει μόνο στην 4η διάσταση, αλλά ο γήινος παρατηρητής όντας μυημένος, (Γνώθι σ'αυτόν), εκεί την ανακαλύπτει. Υπάρχει ως «φάντασμα» και στην δική μας 3η διάσταση και μάλιστα τα ιερατεία έχουν φροντίσει αυτό το «φάντασμα» να είναι ένα «είδωλο» που να εξυπηρετεί τους δικούς τους σκοπούς. (φόβος, τρόμος, για το βάθος, την αναζήτηση του αληθινού μας εαυτού).

Αυτή λοιπόν η ενεργειακή οντότητα του πέμπτου πεδίου είναι ο «Χρόνος», ο τόσο πλασματικά βιωμένος από εμάς αλλά συγχρόνως και ο τόσο άγνωστος προς εμάς. Ο Χρόνος είναι μία πολύ περίεργη μεταφυσική ενέργεια που δεν είναι γραμμικός όπως θέλουν να μας τον παρουσιάζουν σήμερα. 

Ο χρόνος είναι «καμπυλωτός» μία καμπύλη που δονείται με αρχή τον αριθμό 1 και τέλος τον αριθμό 9. ( κυκλική πορεία των εννιά πλανητών)


Είναι ο «Ομηρικός Ωκεανός που ρέει σχηματίζοντας στροβίλους» μέσα στον οποίο ταξίδεψε ο Οδυσσέας για να φθάσει στην δική του «Ιθάκη», στην δική του Ουράνια Πατρίδα. Είναι οι στρόβιλοι (σφόνδυλοι) που αναφέρονται στον Πλατωνικό μύθο του Ηρός και οι στρόβιλοι που συνωστίζονται έξω από το νησί της Καλυψούς.


Εάν στην λέξη «Χρόνος» (κυκλική πορεία όλων των ουράνιων και μη σωμάτων) αντικαταστήσουμε το πρώτο γράμμα «Χ» με το γράμμα «Κ», έχουμε την οντότητα του Κρόνου, την οποία τόσοι Έλληνες που ασχολούνται με τα αρχαία Ελληνικά συγγράμματα, μισούν «θανάσιμα» (διότι έτσι λένε τα συγγράμματα να κάνουν). Διότι, ο Κρόνος λένε, ότι συμμάχησε με τα ιερατεία και πρόδωσε τα παιδιά του, τους Ολύμπιους. Έτσι ο Κρόνος, θεωρείται σήμερα, αποστάτης, προδότης και όλα τα συναφή κοσμητικά επίθετα που εμείς οι άνθρωποι έχουμε την συνήθεια να ταμπελώνουμε σε κάθε τι και σε κάποιον, επειδή έτσι το είπαν μερικοί εργάτες των ιερατείων. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Τιμούμε τον Δία που είναι το κλαδί που "γεννήθηκε" από το δένδρο Κρόνο, αλλά μισούμε θανάσιμα τον "αποστάτη" Κρόνο. Αυτό ενεργειακά σημαίνει ότι τιμούμε τον Δία αποκομμένο όμως από την Πηγή από την οποία δημιουργήθηκε. Δηλαδή τιμούμε έναν Δία..... "ανίσχυρο". Έξυπνη τεχνική.

Από το 2008 μέχρι σήμερα, κάθε λίγους μήνες έρχεται η βοήθεια εκ των άνωθεν. Αυτή η βοήθεια όμως όλο έρχεται και ποτέ δεν φτάνει. Η μόνη «βοήθεια σωτηρίας», που θα έφθανε ήταν τα επικυριαρχικά σκάφη των συμμάχων των γήινων επικυρίαρχων διαμέσου ολογραμμάτων, αστραπών και νεφών, τα οποία απετράπησαν.
Και όσο εμείς οι άνθρωποι περιμένουμε την ουράνια βοήθεια σωτηρίας, τόσο τα ιερατεία και οι αδελφότητες γελούν διότι έχουν πολύ σοβαρό λόγο να πιστεύουν ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Και για να κυριολεκτώ….είχαν πολύ σοβαρό λόγο..

Εκείνες οι υπερδιαστατικές οντότητες που εμείς τους ονομάζουμε «Ολύμπιους» δεν έχουν σχεδόν καμία σχέση με αυτά που περιγράφονται στα σημερινά βιβλία. Οι «Ολύμπιοι» που περιγράφονται στα βιβλία είναι ένα κράμα αναμνήσεων των αρχαίων Ελλήνων για κάποιες «θεϊκές οντότητες» που υπήρχαν στον πλανήτη και έφυγαν. Αυτές οι αναμνήσεις παραλήφθηκαν από τα ιερατεία της τότε εποχής και άλλες αλλοιώθηκαν ενώ άλλες αντικαταστάθηκαν. Έμειναν όμως μερικές πληροφορίες στα πολύ ψιλά γράμματα, που είτε διέφυγαν την προσοχή είτε θεωρήθηκαν ακίνδυνες, διότι "έτσι έπρεπε να γίνει".

                                              
Ο ΜΥΘΟΣ 


Ήρθε η ώρα τώρα να σας πω έναν «μύθο»…..Μία φορά και έναν καιρό λοιπόν, κάποιες υπερ-διαστατικές οντότητες από την 6η Δια-γαλαξιακή σφαίρα αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τις χαμηλότερες δονήσεις του αχανούς σύμπαντος και να δημιουργήσουν ένα σύμπαν στο οποίο θα μορφοποιούσαν ορισμένα αρχέτυπα αποτυπώματα του δικού τους «κόσμου». 
Έτσι λοιπόν αρχικά, μετέφεραν τα αποτυπώματα, αρχέτυπα στην 5η ιδεατή σφαίρα και τα εγκατέστησαν εκεί. 
Από εκεί θα τα μετέφεραν στην 4η διάσταση και θα μορφοποιούσαν τον τρισδιάστατο κόσμο.

Ο χώρος που αποφάσισαν να μορφοποιήσουν αυτά τα αρχέτυπα σήμερα τον ονομάζουμε «το σύμπαν του γαλαξία μας», και βρισκόταν στο μέσον ενός νοητού κύκλου που σχημάτιζαν διάφοροι αστερισμοί. (o πυρήνας του γαλαξία μας η μαύρη τρύπα όπως μας έμαθαν για να φοβόμαστε και γύρω από αυτόν γεννήθηκαν οι διάφοροι αστερισμοί) Με πιο απλά λόγια το Ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται στο μέσον του κύκλου των αστερισμών. (ο ήλιος είναι κι αυτός μια πύλη, που ενώνεται με το κέντρο του κύκλου "πύλη"του αστερισμού που ανήκει, και ο κάθε αστερισμός ενώνεται με την πύλη του γαλαξία, η οποία πύλη με την σειρά της ενώνεται με άλλους γαλαξίες )


Έτσι, καθώς ο κάθε αστερισμός έχει δύο πύλες, 
οι υπερδιαστατικές αυτές οντότητες θα μπορούσαν να επικοινωνούν με το κατασκεύασμα τους. 
Συγκεκριμένα, ο κάθε αστερισμός έχει μία Πύλη που επικοινωνεί με το Γαλαξιακό σύμπαν της Ύλης και ονομάζεται «Αστρική Πύλη» και άλλη μία που επικοινωνεί με το Διαγαλαξιακό σύμπαν και ονομάζεται «Διαστρική Πύλη». Εκτός αυτού, κάθε αστερισμός έχει και έναν πυρήνα, ένα κέντρο όπου εφορεύετε από μία οντότητα – δημιουργό. (θεοί).

Οι οντότητες δημιουργοί, ονομάστηκαν από τους πρώτους κατοίκους της Γης, οι οποίοι δεν ήταν καθόλου πρωτόγονοι, «θεοί», διότι «έτρεχαν περισσότερο από την ταχύτητα του φωτός», μία ιδιότητα που προσδίδει το επίθετο τους καθώς προέρχεται από το ρήμα «θέω». 

Η δημιουργία του Ηλιακού μας Συστήματος ξεκίνησε μέσα στα Ωκεάνια ρευστά πεδία του Πρώτου Ουρανού. (πέμπτο επίπεδο). Μέσα στον πρώτο Ουρανό «γεννιούνται» πολλές ενεργειακές οντότητες. Μία από αυτές ήταν και ο Κρόνος – Χρόνος.

Έτσι δημιουργείται η «μυστηριώδης οντότητα του Χρόνου» (κυκλική πορεία των ουράνιων σφαιρών) που έχει την ιδιότητα να διατρέχει τα πεδία με διαφορετική ταχύτητα κάθε φορά. 

Αμέσως μετά, ξεκινάει η μεταφορά των αρχέτυπων από την 5η ιδεατή σφαίρα.

Πρώτα γεννήθηκαν δύο Ήλιοι – Άστρα, διότι το Ηλιακό μας σύστημα εκείνη την πρώτη εποχή ήταν διπλό. Ας μην παραξενευόμαστε που σήμερα αρκετοί από εμάς φωτογραφίζουν με ψηφιακές μηχανές και εκείνον τον πρώτο Ήλιο, πιο μικρό, διότι όπως θα δούμε παρακάτω είναι πολύ πιο μακριά από εκείνον που βιώνουμε καθημερινά.

Ο πρώτος Ήλιος – Άστρο ήταν πολύ θερμός, πύρινος, ενώ ο δεύτερος Ήλιος (ο σημερινός μας Ήλιος) ήταν λιγότερο θερμός. Διαμέσου των δύο Ήλιων Άστρων ο επικεφαλής των δημιουργών του Ηλιακού μας Συστήματος, ο γνωστός σε εμάς ως Ήφαιστος, μετέφερε πρώτα από την 5η ιδεατή σφαίρα το αρχέτυπο αποτύπωμα ενός αιθερικού λευκού ιριδίζοντα πλανήτη και δημιούργησε την Πρώτη Σελήνη. Την τοποθέτησε σε μία αρκετή απόσταση από τον Ήλιο και τοποθέτησε ανάμεσα σε αυτήν και τον Ήλιο τους δύο γνωστούς μας σήμερα πλανήτες τον Ερμή και την Αφροδίτη. Μετά την Σελήνη τοποθέτησε την Γη και μετά τον πλανήτη Άρη.

Ακριβώς σε αυτό το σημείο παρουσιάστηκε ένα μεγάλο «πρόβλημα» για τους κατασκευαστές. Ο πρώτος Ήλιος ήταν τόσο πύρινος που άρχισε να κατακαίει την επιφάνεια των βραχωδών πλανητών, εκτός της Σελήνης, διότι σε αυτήν οι κατασκευαστές από την πρώτη στιγμή είχαν τοποθετήσει ένα συμπαγές μαγνητικό πεδίο, εφόσον την προόριζαν για συγκεκριμένο σκοπό όπως θα δούμε παρακάτω.
Η επιφάνεια των πλανητών άρχισε να «αναβράζει» όπως ακριβώς αναφέρεται και στο πρώτο Αλφάβητο των αρχαίων Ελλήνων, περί «αναβράζουσας ύλης». Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να απομακρύνουν αυτόν τον πρώτο Ήλιο – Άστρο από το κατασκευαστικό πλάνο.

Αυτός λοιπόν ο πρώτος Ήλιος σήμερα, «κοσμεί» το μάτι του αστερισμού του Ταύρου και είναι ο γνωστός Λαμπαδίας ή Αλντεμπαράν, ο α Ταύρου. Εφορεύετε από τον «Ποσειδώνα» και βρίσκεται στην δικαιοδοσία των Πλειάδιων.

Μετά την απομάκρυνση του πρώτου Ήλιου Άστρου εμφανίστηκαν στο γαλαξιακό σύμπαν όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες γνωστοί και άγνωστοι μέχρι σήμερα.

Όταν τελείωσε η κατασκευή των πλανητών, δημιούργησαν συγκεκριμένες ενεργειακές συντεταγμένες, οι οποίες έφεραν την πληροφορία της ανέλιξης όλων των πλανητών, (πλέγμα, ο ομφαλός της Γης, που τροφοδοτείται παίρνοντας από τον ήλιο την κατάλληλη πληροφορία και την διανέμει στην ατμόσφαιρα και σε όλα τα έμβια όντα που ζουν στον πλανήτη, όπως το ίδιο συμβαίνει και με όλους τους υπόλοιπους πλανήτες), συμπεριλαμβανομένης και της Γης. 

Οι ενεργειακές αυτές συντεταγμένες «πλέχτηκαν» σε ένα ενεργειακό δίχτυ σαν εκείνο το δίχτυ που απεικονίζεται επάνω στον «ομφαλό των Δελφών». Μόλις τελείωσαν με όλη αυτή την κατασκευή στράφηκαν προς την «οντότητα του Χρόνου».

                                       

                        Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ 


    Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
Ο ΧΡΟΝΟΣ -ΚΡΟΝΟΣ - ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ

Η οντότητα του Χρόνου ήταν απλώς ένα σημείο όπου δονείτο. (η δόνηση της αρμονίας σε όλα τα ουράνια σώματα και έμβια όντα).

Αυτή λοιπόν η οντότητα (Χρόνος) έπρεπε να διαπεράσει τα πεδία των πλανητών και να τους δώσει «δόνηση και ενέργεια».  Έτσι, δημιουργούν το ενεργειακό της δίδυμο, (η δόνηση και ενέργεια που τροφοδοτεί τους πλανήτες), την σύζυγο του Κρόνου, την Ρέα, η οποία ξεκινά το ταξίδι της στα μεσοδιαστήματα των πλανητών, κρατώντας στα χέρια της «κύμβαλα» δίνοντας έτσι τον αρχέγονο και αρχέτυπο ρυθμό της αρμονίας των Ουράνιων Σφαιρών. 

Σφαίρες που κινούνται γύρω από τον δεύτερο εναπομείναντα Ήλιο, κυκλικά, και ολοκληρώνουν τον κύκλο στην δόνηση του Πυθαγόρειου Εννέα (Εννιά πλανήτες).

9). (Εννιά πλανήτες). 
Στην Αρμονία των σφαιρών εμπλέκονται όλοι οι Ολύμπιοι και πολύ περισσότερο η Αφροδίτη και ο Πυρφόρος Ερμής. 
Ο ρυθμός της Ρέας (πλανήτης Γη)  ήταν αρμονικός και καθώς ένας κύκλος έκλεινε ο κάθε πλανήτης ανάλογα με την δομή του ακολουθούσε την εξελικτική Ειμαρμένη.

Όπως βλέπουμε τα πεδία του Χρόνου – Κρόνου παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτές τις αρχέτυπες ενεργειακές συντεταγμένες εξέλιξης των πλανητών. 

Αυτό είναι ένα «μυστικό» που τα ιερατεία γνωρίζουν και τι πιο απλό από το να στρέψουν την ανθρωπότητα εναντίων αυτών των πεδίων. (εναντίον της Αρμονίας να μισήσουμε τον χρόνο που περνά).


 Παρουσίασαν τον Κρόνο ως θεότητα, ενώ στην ουσία είναι «ενεργειακό πεδίο»,(της Αρμονίας) τον βάφτισαν αποστάτη, και το πεδίο αυτό ( δυσαρμονία - του χρόνου και της φθοράς) εισέπραττε όλο το «βαρύ συναίσθημα μίσους και αποστροφής» εκείνων που είχαν άμεση σχέση με τους Ολύμπιους κατασκευαστές, δηλαδή τους Έλληνες.

Όλες αυτές οι ενεργειακές συντεταγμένες που φέρουν την εντολή της ανέλιξης των πλανητών του Ηλιακού μας συστήματος (Αρμονία) κατέληγαν (κούμπωναν) στο Κέντρο ενός Αστερισμού. 

Ο αστερισμός αυτός ανήκει στην δικαιοδοσία των Υπερβόρειων, εφορεύετε από τον Απόλλωνα και είναι ο αστερισμός του Κύκνου.
Η μυθιστορία μας αναφέρει ότι ο Απόλλωνας κάθε χειμώνα έφευγε από τους Δελφούς και επέστρεφε την Άνοιξη επάνω σε ένα άρμα που το έσερναν τέσσερις κύκνοι. 

Το άρμα αυτό ήταν ένα δια-αστρικό σκάφος του Απόλλωνα το οποίο έφερνε τα διακριτικά του αστερισμού του Κύκνου. 
Και μάλιστα για να φτάσει σε αυτήν την Υπερβόρεια χώρα ο Απόλλωνας χρησιμοποιούσε την Αστρική Πύλη του σημερινού αστέρα γ του Κύκνου.

Εάν τώρα στην λέξη «Κύκνος» αντικαταστήσουμε το γράμμα «ν» με το γράμμα «λ», έχουμε την λέξη «Κύκλος» που σηματοδοτεί την καμπυλότητα του Χρόνου και τον κυκλικό αρμονικό ρυθμό των πλανητών του Ηλιακού μας συστήματος. 


Έτσι, λοιπόν όλες οι ενεργειακές συντεταγμένες εξέλιξης και ανέλιξης των πλανητών κατέληγαν στο κέντρο της Απολλώνιας Αστροπολιτείας του αστερισμού του Κύκνου, (κύκλου),  τις οποίες (ενεργειακές συντεταγμένες) ο Πλάτωνας τις ονόμασε «Σειρήνες» στον μύθο του Ηρός.
Συγκεκριμένα, η ενεργειακή συντεταγμένη (Αρμονία) της Γης κατέληγε στον πλανήτη μας αφού περνούσε, απαραίτητα, από την Πύλη της Πρώτης εκείνης «λευκο-ιριδίζουσας» Σελήνης την οποία είχαν τοποθετήσει οι Ολύμπιοι ως δορυφόρο της Γης. 

Εκεί είχαν τοποθετήσει μία δική τους Ολύμπια βάση την οποία περιγράφει γλαφυρά ο Λουκιανός σε ένα σεληνιακό του ταξίδι. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά τα κατασκευαστικά Ολύμπια Σχέδια η Γη θα έπρεπε να είχε εξελιχθεί και ανελιχθεί εναρμονισμένη με τους συμπαντικούς νόμους και με την αρχέτυπη φυσική ροή. (της αρμονίας).

Όμως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι και ας δούμε το γιατί. Οι Ολύμπιοι δεν ήταν οι μόνες οντότητες που έλεγχαν ορισμένους αστερισμούς. Σε διάφορα αστρικά συστήματα άλλων αστερισμών υπήρχαν και άλλες οντότητες.
Κάποτε λοιπόν ένας πλανήτης στον αστερισμό του Δράκου καταστράφηκε, και οι οντότητες που τον κατοικούσαν ζήτησαν άδεια από τους Ολύμπιους να κατοικήσουν σε έναν πλανήτη στον αστερισμό του Κύκνου. Μία άδεια που τους δόθηκε.
Οι νέοι κάτοικοι του Κύκνου (κύκλου) ήρθαν σε επαφή με άλλους κατοίκους αστερισμών, μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν και οι Σείριοι και εκείνοι του Ορίωνα. 

Οι Σείριοι συνεργάζονταν στενά με τους Ολύμπιους.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η κεντρική έδρα των Ολύμπιων και ειδικά του Πατρός Ζευ ήταν ο γαλαξίας της Ανδρομέδας, ο οποίος συνδέεται άμεσα ενεργειακά με τον αστερισμό της Ανδρομέδας αλλά και εκείνον της Λύρας.

Και τότε συνέβη το αποστατικό γεγονός. Οι Δράκοι, οι Σείριοι και οι Ορίωνες, συμμάχησαν εναντίον των Ολυμπίων με σκοπό την επικυριαρχία του πανέμορφου πλανήτη της Γης. Οι Ολύμπιοι επέτρεπαν τότε την επίσκεψη στον πλανήτη της Γης από άλλα αστρικά συστήματα. Οι επισκέπτες όμως της Γης μετά από λίγο διάστημα ήταν υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στο αστρικά τους συστήματα. Κάποιοι όμως από τους Σείριους (μετά την συμμαχία), δεν επέστρεψαν και αναμείχθηκαν με τους τότε πρώτους κατοίκους της Γης, κάπου στην σημερινή περιοχή της Νότιας Αφρικής. Έτσι παρέμειναν στην Γη. Πολύ αργότερα θα ανέβουν στην Βόρεια Αφρική και με την βοήθεια της Νεφερτίτης θα περάσουν στην Κρήτη και θα αρχίσουν την αλλοίωση των πρώτων Ελληνικών Πρωτο - Ολύμπιων Συμβόλων. 


Εκείνοι οι Σείριοι που έμειναν στον αστερισμό του Κύκνου και που είχαν πρόσβαση στα «αρχεία» των Ολύμπιων, παρέδωσαν τα αρχεία αυτά στους Δράκους, με την «αμοιβή» να συν-επικυριαρχήσουν στην Γη, ανεξάρτητα που τελικά δεν τα βρήκαν στην πορεία και έχασαν την συν-επικυριαρχία από τους Δράκους.

Σήμερα ο "πόλεμος των αδελφοτήτων" είναι ακριβώς αυτός. Ποιός από τους επικυρίαρχους θα κυριαρχήσει στην Γη. (ελέγχοντας τους ανθρώπους με την δυσαρμονία διαίρει και βασίλευε).
Όπως λέει και η λαϊκή παροιμία : "δύο γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα".

Τα περισσότερα αρχεία των Ολυμπίων μεταφέρθηκαν στον νέο πλανήτη των Δράκων στον αστερισμό του Κύκνου (κύκλου) (πλανήτη Γη),  και έτσι μπόρεσαν οι Δράκοι να επέμβουν στις αρχέγονες και αρχέτυπες ενεργειακές συντεταγμένες ανέλιξης και εξέλιξης των πλανητών, δημιουργώντας ένα «τεχνητό» (ενεργειακό σκοτεινό πλέγμα)  ένα δικό τους σύμπαν μέσα στο πρώτο σύμπαν της Δημιουργίας (της Αρμονίας). 

Το τεχνητό αυτό σύμπαν είναι γνωστό σήμερα ως Μάτριξ, και γνωστό από την παλαιά εποχή ως «σπήλαιο του Πλάτωνα.

Αμέσως μετά επεμβαίνουν στην Πύλη της Σελήνης και από εκεί πλέον ο δρόμος για την επικυριαρχία της Γης ήταν ανοικτός. Ας μην ξεχνάμε ότι οι σύμμαχοί τους ήδη ήταν εγκατεστημένοι στην Γη.

Πριν προλάβει να ολοκληρωθεί η επέμβαση στην Πύλη της Πρώτης Σελήνης, οι Ολύμπιοι αποσύρουν το αιθερικό αποτύπωμα (της Αρμονίας)  και έτσι παραμένει ένας «νεκρός πλανήτης» (με ανάδρομη πορεία) τον οποίο καταλαμβάνουν οι Δράκοι με τους συμμάχους τους, καθ’ ολοκληρία. 


Εκεί δημιουργούν μία νέα δική τους Πύλη (νέο πλέγμα σκοτεινό της αταξίας),  ώστε να έχουν πρόσβαση στην Γη. 
Αυτό το γεγονός έμεινε ως ανάμνηση στους ανθρώπους ως το «δεύτερο Φεγγάρι που έπεσε».

Η δόνηση του Ηλιακού συστήματος «πέφτει» δραματικά, ένα «έξυπνο» τέχνασμα των Δράκων καθότι γνωρίζουν την υπερ-διαστατική δόνηση των Ολυμπίων, και οι Ολύμπιοι δεν αποφασίζουν να επέμβουν μιας και η δόνηση τους δεν είναι συμβατή με αυτήν την ραγδαία πτώση. Έτσι απομακρύνονται από τα γαλαξιακά πεδία με την υπόσχεση που έμεινε ως ανάμνηση στην ανθρωπότητα, ότι θα επανέλθουν.

Κατόπιν, οι συμμαχικοί αποστάτες, από την στιγμή που κατασκεύασαν το
 «δικό τους σύμπαν»  επενέβησαν στα μορφογεννετικά πεδία μπλοκάροντας τις αρχέτυπες ενεργειακές συντεταγμένες της ανέλιξης, εγκλωβίζοντας τις αστρικές ψυχές που είχαν επιλέξει να κατέλθουν στην Γη. 

Έτσι οι αρχέγονες ψυχές όσες δεν έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από αυτό το τεχνητό σύμπαν, επανενσαρκώνονται μέσα στα τετραδιάστατα πεδία της ύλης.

Δημιούργησαν προγράμματα τεχνητής μνήμης, ώστε όταν μία ψυχή προσπαθούσε να έρθει σε τηλεπαθητική επικοινωνία με τους υπερ-διαστατικούς Ολύμπιους, προέβαλλαν τεχνητές κλωνοποιημένες μορφές έχοντας επ’ αυτών τον απόλυτο έλεγχο. 


Αυτό ήταν έργο των Σείριων. Χορηγήθηκαν τότε οι τεχνητές πληροφορίες στους ανθρώπους ότι οι Ολύμπιοι κατάγονται από τον Σείριο, μιας και οι Σείριοι ήταν σύμμαχοι των αποστατών.

Και για να καθησυχάσω μερικούς που πραγματικά έχουν επικοινωνία με τους υπερδιαστατικούς Ολύμπιους, οι οντότητες αυτές έχουν τον δικό τους τρόπο να επικοινωνούν παρόλο το τεχνητό σύμπαν. 
Εξάλλου σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι Ολύμπιοι έχουν εισχωρήσει στα γαλαξιακά πεδία, καθώς όπως προαναφέρθηκε μπορεί οι συντεταγμένες ανέλιξης να βρίσκονται σε καταστολή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εξαλείφτηκαν. 
Όλα αυτά που προαναφέρθηκαν χρειάστηκαν πάρα πολλά γήινα χρόνια για να θεσπιστούν και για να αναφερθώ στο περίπου έγιναν από το 3.500 π.χ. και ύστερα.

Και τώρα το πιο σημαντικό που επιτεύχθηκε τόσο από τους Δράκους όσο και από τους συμμάχους τους Σείριους που επέτρεψαν διαμέσου της αστρικής Πύλης του αστερισμού του Σείριου να επέλθει η καταστολή στην εξέλιξη της Γης. 


Οι Δράκοι επενέβησαν στον αρχέτυπο ρυθμό της Γης, αλλάζοντας τον σε μία ανάδρομη πορεία. 
Δηλαδή, ενώ ο αρχέτυπος ρυθμός είχε την πληροφορία της ανέλιξης εκείνοι τοποθέτησαν ενεργειακά φράγματα και ο ρυθμός πήρε ανάδρομη πορεία. (σκοτεινό ενεργειακό πλέγμα)


Για να καταλάβουμε τι ακριβώς σημαίνει «ανάδρομος ρυθμός» θα αναφέρω χαριτολογώντας ένα πρόσφατο παράδειγμα. 


Οι Έλληνες σε ένα πρόσφατο δημοψήφισμα κλήθηκαν στις κάλπες και ψήφισαν «Όχι». Εντούτοις το «Όχι» έγινε «Ναι» μέσα σε λίγες μόνο ώρες και αυτό διότι οι «εργάτες» των ιερατείων της αδελφότητας είναι πάρα πολλοί, συμπεριλαμβανομένων και των πολιτικών. 
Αυτό θα μπορούσε όμως να είναι ένα απλό γεγονός και να ξεσηκωθούν οι άνθρωποι πραγματικά όμως και όχι από τους καναπέδες και τα πληκτρολόγια. Όμως οι άνθρωποι δεν ξεσηκώθηκαν και ούτε πρόκειται, διότι ο «ανάδρομος ρυθμός» υπαγορεύει τον «ρυθμό» των ιερατείων της αδελφότητας της εντολής, «υποταγή».

Με αυτή μου την τοποθέτηση ίσως δώσω μία εξήγηση το γιατί «όλο περιμένουμε μία βοήθεια από το σύμπαν που ποτέ δεν έρχεται». Ίσως εξηγηθεί γιατί τόσο καιρό οι υπερδιαστατικές Ολύμπιες οντότητες δεν έχουν «εμφανιστεί».

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Από την στιγμή που ο αρχέτυπος ρυθμός είναι ανάδρομος τίποτα δεν μπορεί να εξελιχθεί προς όφελος της ανθρωπότητας. Όπως λοιπόν συνειδητοποιούμε, όσο βρισκόμαστε στον «ανάδρομο ρυθμό», δεν μπορούμε να λεγόμαστε «ενεργητικά αφυπνισμένοι»


Διότι, το καθεστώς δεν το ενδιαφέρει αν είμαστε νοητά ή φιλοσοφικά αφυπνισμένοι, γιατί αυτό είναι ακίνδυνο. 
Το ενδιαφέρει αν είμαστε ενεργητικά αφυπνισμένοι. Αν, δηλαδή, κάνουμε την αφύπνιση μας, πράξη. 
Αν την αφύπνιση μας την μεταφέρουμε πρακτικά στην καθημερινή μας ζωή. Διότι μόνο τότε επέρχονται οι ριζικές αλλαγές.


Ας ρίξουμε μία ματιά γύρω μας. Τι βλέπουμε κάθε τέλος Δεκεμβρίου και ειδικά τον Δεκέμβριο του 2015; Βλέπουμε, πανικό, φόβο, εκβιασμό διαμέσου της ύλης και δη των οικονομικών. 
Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Ας θυμηθούμε λίγο τα προαναφερθέντα όπου η συμπαντική ροή της εξέλιξης και της αφθονίας δεν έχει σταματήσει να ρέει αλλά εξαρτάται από το ποιόν θα προσελκυθεί. 
Τόσο τα ιερατεία όσο και οι αδελφότητες γνωρίζουν πολύ καλά τον αρχέτυπο συμπαντικό ρυθμό, αυτόν που κρύβουν από την πραγματική ανθρωπότητα. 
Γνωρίζουν ότι όσο και ανάδρομο ρυθμό να έχουν επιβάλλει στην Γη, εντούτοις στην ουσία ποτέ δεν μπόρεσαν κα καταστείλουν τον αρχέτυπο ρυθμό ολοκληρωτικά. Απλώς τον εμποδίζουν, και μάλιστα προσωρινά.

Για να καταλάβουμε καλύτερα τι ακριβώς κάνουν θα αναφέρω ακόμα ένα παράδειγμα. Η ανθρώπινη οντότητα διαθέτει μία διττή φύση όπως και
 το σύμπαν. και Έχει και την θετική και την αρνητική πλευρά. Ας το προσέξουμε λίγο αυτό. 

Δεν μπορούμε ούτε να είμαστε ολοκληρωτικά θετικοί αλλά ούτε και ολοκληρωτικά αρνητικοί. 
Μπορούμε όμως να ισορροπούμε εν μέσω των αντιθέτων έως ότου καταφέρουμε να τα συγχωνεύσουμε. 


Οι νέες εναλλακτικές θεωρίες στρέφουν τον άνθρωπο μόνο προς την θετικότητα και δεν τον αφήνουν να δει κατάματα τις σκιές της ανθρώπινης φύσης του. 
Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν εξαλείφονται οι σκιές. Αν δεν αποδεχθούμε την σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας δεν μπορούμε να την μετουσιώσουμε και κάποια στιγμή θα την βρούμε μπροστά μας πάλι ως «μυθολογικό τέρας» σε αυτό το μονοπάτι της ζωής.

Η συμπαντική ενέργεια που θα προσελκύσει η ανθρώπινη οντότητα είναι ανάλογη με τις σκέψεις της. Εάν οι σκέψεις μίας ανθρώπινης οντότητας είναι για την πραγματική ευημερία ή αφθονία, αυτήν την ενέργεια θα προσελκύσει από το σύμπαν. Εάν όμως οι σκέψεις της είναι κατασταλτικές, κατασταλτική ενέργεια θα λάβει από το σύμπαν. 


Όπως μας διδάσκουν και τα Διονυσιακά μυστήρια, το σύμπαν είναι ένα κάτοπτρο που αντανακλά πίσω ότι του στέλνουμε.

Οι σκέψεις μίας ανθρώπινης οντότητας επηρεάζονται άμεσα από τα συναισθήματα της.
Και τι πιο απλό, τα ιερατεία, παρόλο που μας δίνουν τις καλύτερες ευχές για μία νέα χρονιά, τις οποίες και δεν εννοούν από την μία μεριά, 
από την άλλη χρησιμοποιούν κάθε μέσο μαζικής εξαπάτησης ΜΜΕ, ώστε να προκαλέσουν συναισθηματική βία διαμέσου του φόβου, του εκβιασμού και όλων των συναφών. 
Ο σκοπός τους; Να καταστείλουν  τις ανθρώπινες σκέψεις διαμέσου των συναισθημάτων.

Με αυτό το έξυπνο τέχνασμα δημιουργούν ένα «φράγμα» ανάμεσα στην ευκαρπία (αφθ
ονία αν θέλετε) που προορίζεται για όλη την ανθρωπότητα, την οποία ανθρωπότητα, καθοδηγούν ώστε να προσελκύσει μόνο την κατασταλτική ενέργεια του σύμπαντος, ενώ οι ίδιοι (ιερατεία και αδελφότητες) προσελκύουν με τις πραγματικές τους σκέψεις την ευκαρπία (αφθονία) προς ίδιον όφελος, πράγμα το οποίο γίνεται και μπορούμε να το δούμε καθαρά εάν δεν εθελοτυφλούμε. 

Αλλάζουν δηλαδή με έντεχνο τρόπο τον συμπαντικό ρυθμό, όπως ακριβώς ο Ηρακλής άλλαξε την ροή του ποταμού και καθάρισε την κόπρο του Αυγεία. Θα μπορούσε και κάθε ανθρώπινη οντότητα να το κάνει αυτό αλλά λόγω του συναισθηματικού εκβιασμού και βίας δεν «έχει μυαλό για τέτοια πράγματα».

Τα ιερατεία έχουν και πολλούς «εργάτες» στην ανθρωπότητα που επιτελούν το δικό τους έργο, συνειδητά ή ασυνείδητα. Εκτός από τα ΜΜΕξαπάτησης υπάρχουν και ορισμένοι που αναπαράγουν αυτό το καταστροφικό έργο. Συνειδητά ή ασυνείδητα αναπαράγουν τις «ειδήσεις», και μοιάζουν σαν να βάζουν την ταφόπλακα υπέρ της επικυριαρχικής συναισθηματικής βίας.

Τώρα, από την άλλη πλευρά, ότι κυκλοφορεί μέσα στο επικυριαρχικό σύμπαν, είναι «υπό έλεγχο». 

Όλες οι εναλλακτικές θεραπείες ακόμα και η ίδια η αριθμολογία φθάνουν μέχρι ενός ορισμένου σημείου. Μέχρι εκεί δεν ενοχλείται το καθεστώς. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα. Όλοι οι αριθμοί ακόμα και η γεωμετρία αναφέρονται στο υλικό σύμπαν.

Στις ανώτερες σφαίρες δεν υπάρχουν όλα αυτά, όπως επίσης δεν υπάρχουν και τα συναισθήματα όπως τα βιώνουμε εμείς στην Γη.

Για να μπορέσουμε όμως να ξεφύγουμε από μία κατάσταση ολοκληρωτικά πρέπει να κατανοήσουμε τον τρόπο που λειτουργεί. 

Πρέπει να δούμε πως αντιδρούμε εμείς μέσα σε αυτήν και πως μπορούμε να αλλάξουμε την ροή των πραγμάτων. Διότι μπορούμε να την αλλάξουμε, επειδή ο «ανάδρομος ρυθμός» δεν είναι εκείνος ο πραγματικός ρυθμός που προορίστηκε για την πραγματική ανθρωπότητα και την εξέλιξη της.

Εάν δεν περάσουμε μέσα από το επικυριαρχικό σύστημα παρόλο που θα προσπαθήσει να μας τρομάξει όσο μπορεί περισσότερο, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να βγούμε από το σπήλαιο του ΠλάτωναΣε κάθε βήμα μας ας έχουμε υπόψη μας ότι αυτό που βιώνουμε είναι μία πλασματική πραγματικότητα και ότι εάν οι κατασκευαστές του Ηλιακού μας Συστήματος, τώρα που ξαναπήραν πίσω τον ολοκληρωτικό έλεγχο των αρχέτυπων συντεταγμένων και της Πρώτης Πύλης της Σελήνης, αποφασίσουν να επαναφέρουν τον αρχέτυπο ρυθμό, όλα αυτά θα καταρρεύσουν μέσα σε ένα βράδυ και μέσα σε δευτερόλεπτα σαν τραπουλόχαρτα διότι στην ουσία δεν υπάρχουν.
Για να γίνει όμως αυτό πρέπει η πραγματική ανθρωπότητα να γειώσει αυτές τις αρχέτυπες δονήσεις και αυτό δεν σημαίνει να κάνει κάποια επίκληση ώστε να την γειώσουν οι κατασκευαστές. Αυτό σημαίνει ότι από αύριο κιόλας πρέπει να αρχίζουμε να τροποποιούμε την καθημερινότητα μας όσο και αν αυτό μας φαίνεται αβάσταχτο και επίπονο. Διότι μόνο τότε θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο ενεργειακό πεδίο ώστε να γειώσουμε την αρχέτυπη δόνηση του ρυθμού της εξέλιξης της Γης μας.ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Και τον επίλογο τον άφησα τελευταίο ως το κερασάκι στην τούρτα. Εμείς εδώ στην Γη γιορτάζουμε την Πρωτοχρονιά. Βέβαια τα αρχαία Ελληνικά ημερολόγια δίνουν την πρωτοχρονιά κάπου τον σημερινό Ιούλιο μήνα. Τι είναι όμως αυτό που γιορτάζουμε την Πρωτοχρονιά, έχουμε αναρωτηθεί ποτέ; Οι ανατολικοί χριστιανοί γιορτάζουν τον θάνατο του Βασιλείου της Καππαδοκίας που αφήνει την ευχή του στους ανθρώπους. Οι δυτικοί χριστιανοί γιορτάζουν τον Santa Klaus που αντικαθιστά τον Άγιο Νικόλαο. 

Σε όλες τις απεικονίσεις ο Άγιος Βασίλης ή Santa Klaus είναι ένας συμπαθέστατος γεράκος με άσπρη γενειάδα. 
Όμως ο χριστιανός Άγιος Νικόλαος, ο προστάτης των ναυτικών έχει αντικαταστήσει επάξια τον αρχαιοελληνικό θεό της θάλασσας, Ποσειδώνα.

Τι συμβαίνει εδώ λοιπόν; Μήπως οι αδελφότητες γνωρίζουν πολλά περισσότερα επάνω σε αυτό το θέμα; Μήπως τελικά εκείνη την παλαιά εποχή εκμεταλλεύτηκαν την φαινομενική στάση του Ήλιου (χειμερινό ηλιοστάσιο) και ακριβώς εκείνη την περίοδο άλλαξαν τον αρχέτυπο ρυθμό της Γης; 


Μήπως μας έχουν βάλει να εορτάζουμε την δική τους νίκη ενάντια στους υπερδιαστατικούς Ολύμπιους και μήπως γνωρίζουν για τον πρώτο Ήλιο του Ηλιακού μας συστήματος που σήμερα κοσμεί τον αστερισμό του Ταύρου που εφορεύετε από τον Ποσειδώνα; Και μήπως ο Ποσειδώνας αντικαταστάθηκε από τον Άγιο Βασίλη ή τον Santa Klaus που απλώς χαμηλώνει την δόνηση του και μας φέρνει μόνο πρωτοχρονιάτικα δωράκια και ευχές; 
Μήπως ο κύριος υπεύθυνος του πλανήτη της Γης, Ποσειδώνας, είχε ακριβώς την τύχη του αρχέτυπου Κρόνου – Χρόνου που θεωρήθηκε αποστάτης και «μετακόμισε» στην Κάτω Ιταλία για να γίνει ένας απλός θεός της Γεωργίας; Λέτε;

Σημερινή Κατάσταση

Ο πλανήτης των Δράκων στον αστερισμό του Κύκνου (κύκλου) βρίσκεται στα χέρια των Ολύμπιων και δη του Απόλλωνα. 

Οι Υπερδιαστατικοί Ολύμπιοι βρίσκονται πολύ κοντά στην Γη, η σημερινή Σελήνη εφορεύετε πλέον από τους ίδιους με επικεφαλής την Αθηνά, και βρίσκεται σε εξέλιξη η προσαρμογή της Πρώτης Αρχέτυπης Σελήνης, έργο που έχει αναλάβει ο Ερμής και ο Ποσειδώνας. 

Οι αρχέτυπες ενεργειακές συντεταγμένες εξέλιξης αποκαθίστανται σιγά –σιγά, από τον Ήφαιστο και την Δήμητρα, και αυτήν την φορά συνδέθηκαν με τον πυρήνα του γαλαξία της Ανδρομέδας όπου βρίσκεται η αστροπολιτεία του Πατρός Ζευ. 

Το μόνο που απομένει είναι να δοθεί η εντολή εκκίνησης για την «στάση» του ανάδρομου ρυθμού και την επαναφορά του αρχέτυπου ρυθμού της εξέλιξης, ένα γεγονός που θα έχει αρκετές επιπτώσεις στην ανθρωπότητα και ειδικά σε εκείνους που δεν είναι συντονισμένοι με τους φυσικούς, συμπαντικούς ρυθμούς. (θα καταρρεύσουν όλα τα σημερινά "πιστεύω" των ανθρώπων).

Ίσως η εντολή αυτήν να μην έχει δοθεί ακόμα από τον Πατέρα Ζευ, διότι οι Ολύμπιοι προσπαθούν να διαφυλάξουν την ανθρωπότητα όσο πιο πολύ μπορούν, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να εξελιχθούν και να ανελιχθούν.morfeas sky


Σχόλια

 1. Σήμερα λέμε αυτά,αύριο κάποια άλλα που δεν συμφωνούν πλήρως,αλλά μοιάζουν μ αυτά που είπαμε.Σε λίγες μέρες λέμε κάποια άλλα που είναι τελείως αντίθετα και η ζωή συνεχίζεται.... Για την ταμπακέρα τίποτα.
  Έρχεσαι σ έναν ελεγχόμενο κόσμο που δεν μπορείς να έχεις ασφαλή συμπεράσματα, μόνο υπόνοιες,βασανίζεσαι αναλόγως συγκυριών- αντίληψης που διαθέτεις.Έρχονται οι επόμενοι και αυτο διαιωνίζεται χωρίς να ξέρει ποτέ κανείς στη ουσία τίποτα.... Απλά διάβασα κάτι,έμαθα κάτι και τσούκου-τσούκου πέρασαν τα χρόνια και ήρθαν οι επόμενοι που λέγαμε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Renos Renos
  Eσύ τι πιστεύεις δηλαδή ότι είμαστε; απλά νεκροί ζωντανοί;
  Διότι αυτό που ονομάζεις ζωή εδώ στην Γη, είναι απλά ένα απειροελάχιστο αποτύπωμα ενός Νου...η συμπεραίνεις πως είμαστε το απολύτως τίποτα που δεν γεννήθηκε από το τίποτα, αφού η ανυπαρξία είναι αυτό ακριβώς..το τίποτα άρα πως υπάρχουμε έστω και στοιχειωδώς αφού είμαστε ανύπαρκτοι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ φοβάμαι μερικές φορές ότι είμαστε απλές(μπαταρίες.Ύστερα πάλι όταν το φιλοσοφώ λίγο,δεν μπορεί λέω να είμαστε κάτι τόσο απλό.Είναι και η ρημάδα η περιορισμένη αντίληψη που με σκαλώνει......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν ειμαστε μπαταριες σημαινει οτι υπαρχει πανω απο εμας ενας δημιουργος Νους.
   Νους ειμαστε κι εμεις, διοτι εχουμε λογικη.
   Η μπαταρια ειναι το σωμα μας που σλλοιωνετσι.
   Ο Νους ειναι η νοητη ουσια που τροφοδοτει με ενεργεια το δωμα.
   Αρα ο Νους ειναι η πηγη ζωης.
   Και το σωμα η μπαταρια.
   Γνωρισε τον εαυτο σου.

   Διαγραφή
 4. Λοιπον απορίες....Γράφεις οτι ανάλογα αυτό που σκέφτεσαι αυτό αντανακλά και στο κάτοπτρο στο σύμπαν,όμως αλλού γράφεις οτι αυτό που σκέφτεσαι αντανακλά στο ενεργειακό πλέγμα της γης και οχι στο σύμπαν,τι απο τα δυο ισχύει.
  Όταν έφτιαξαν τον πρώτο ήλιο που ήταν πολύ δυνατός και έκαιγε τα πετρώματα των πλανητών δεν ήξεραν να υπολογίσουν το πόσο δυνατός ήταν,άρα και ακατάλληλος για το υπάρχον πλανητικό σύστημα.
  Η σελήνη που τεχνικά βάση μαθηματικών,δεν είναι φυσικός πλανήτης τελικά τι ισχύει.Επίσης αναφέρεις για πρώτη σελήνη,άρα αυτή είναι τουλάχιστον δεύτερη.
  Πώς τώρα τους ήρθε η όρεξη στους Ολύμπιους να διορθώσουν την ανάδρομη πορεία και δεν το έκαναν πιο νωρίς.
  Αφού ο Κρόνος-Χρόνος δεν είναι θεότητα αλλά ενεργειακο πεδίο της αρμονίας πως γέννησε τον Δία που είναι θεός.
  Οι ολύμπιοι τόσο(αθώοι)ήταν που άφησαν όλους τους υπόλοιπυς να τους πάρουν την κυριαρχία απο τον πλανήτη Γη.
  Μπορούμε να γίνουμε παρελθοντικοί χρονοταξιδιώτες....σ αυτήν την ζωή εννοείς.
  Αν οι απορίες μου είναι πολλές,μπορείς να απαντήσεις αν θέλεις για να μην σε κουράζω και υπο την μορφή κάποιου μελλοντικού άρθρου,βέβαια οπως ξέρεις εσύ καλύτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαιρομαι που εχεις αποριες διοτι μονον ετσι θα μπορεσουμε να αναλυσουμε σε βαθος ενα θεμα.
   Η πληροφορια φτανει στο πλεγμα της Γης μεσω του ομφαλου της Γης που ενωνεται με τον ηλιο, τον τοπικο αστερα-θεο που οπτικοποιει το εικονικο κοσμο.
   Βασικη αρχη του κοσμου ειναι οτι ολα ειναι νοητα.
   Η πληροφορια του ανωτετου αρχετυπου κοσμου ερχεται και εικονοποιει την εικονα του σε ενα κατωτερο ας το πουμε ολογραμμα.
   Αυτο το ολογραμμα ειναι η φυση του πλανητη Γη το οποιο εχει καποιους νομουυς, διοτι αυτη η φυση ειναι διττη.
   Το κατωτερο λοιπον ειναι η διττη φυση και η ροπη της προς τα δυο αντιθετα ακρα.
   Αυτο ακριβως επιφερουν στην δημιουργια της εικονας οι δημιουργοι, την Αρμονια στην εικονα, και σε πλα τα οντα που γεννηθηκαν αποκλειστικα απο την εικονα ζουν Αρμονικα διοτι δεν εχουν δικο τους Νου, αλλα ολα τα θνητα ειδη και γενη λειτουργουν πανομοιοτυπα απο την φυση οδηγουμενα.
   Για παραδειγμσ ολο το ζωικο βασιλειο δεν εχει νου αρα ελευθερη επιλογη,αλλα δρουν πλα μαζι πανομοιοτυπα με τον ιδιο τροπο.
   Ο ανθρωπος ομως ειναι Ανωτερο και μη εικονικο ον, ειναι Νους Ουσιωδως ομοιος με τον Λογο.
   Αυτο σημαινει οτι θελησαμε να ζησουμε οσα εξουσιαζουμε σε κατωτερους κοσμους που δημιουργησε για εμας ο Πατερας,ο οποιος μας γεννησε ομοιους με την δικη του ουσια το απλετο Φως.

   Οταν λοιπον γινομαστε ενα με τον θνητο κοσμο, ζουμε συμφωνα με την πληροψορια της εικονας του πλεγματος της Γης.
   Αν ομως νοησουμε την εικονα με τον Νου, θα επιφερουμε την Αρμονια στην φυση ο καθε ενας απο εμας, διοτι ειμαστε αυτοβουλα οντα φωτεινα και οχι εικονα σαν ολα τα θνητα ζωα που λειτουργουν ολα μαζι χωρις ελευθερη βουληση.
   Σκππος μας ο καθε ενας απο εμας νσ ανακαλυψει τον ανωτερο εαυτο του, τον Νου της Αρμονιας, ωστε να επιφερει την εξουσια του στην εικονα, και να μην εξουσιαζεται απο αυτην.

   Η Αρμονια ειναι ο Νους.
   Η δυσαρμονια ειναι η εικονα.
   Σκοπος μας να γινουμε Νους μεσα στην εικονα.

   Σημερα η ανθρωποτητα εδω και χιλιαδες χρονια ζει στην δυσαρμονια,διοτι οι επικυριαρχοι ανθρωποι εγιναν ενα με τα ακρα και θελουν να εξουσιαζουν τα παντα μεσα απο το εγω και οχι απο το εμεις.

   Σε αυτο συνετελεσε η πτωση καποιων θεων που εγινζν ενα με την εικονα,διοτι ο πειρασμος ηταν μεγαλος, και αυτο διοτι οι ανθρωποι ειναι ανωτερα οντα του Φωτος ομοιοι με τον Πατερα ολων, και οχι απλοι θεοι ενος κατωτερου κοσμου απο πυρ και πνευμα.

   Διαγραφή
 5. Σ ευχαριστώ που απάντησες....αλλά στις συγκεκριμένες απορίες που έθεσα δεν τοποθετήθηκες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τι δεν καταλαβαινεις;
  Αυτος ο κοσμος των επτα κυκλων-διαστασεων ειναι θνητος.
  Δεν σημαινει οτι οι ανωτερες οντοτητες της εκτης σφαιρας δεν μπορουν να κανουν λαθη.
  Αυτος ο κοσμος ειναι διττος και στους επτα κυκλους του.
  Οσοι βριδκονται μεσα αναγκαζονται να ζουν με το αντιθετο τους.
  Οι Ολυμπιες οντοτητες γεννηθηκαν μεσα στην δημιουργια.
  Ο δημιουργος τους ειναι ο αισθητος θεος δευτερος Νους δημιουργος που βρισκεται εξω απο τις σφαιρες εξωτερικα κσι περικλειει τους κυκλους.
  Εκει εξω δεν υπαρχει το πυρ και πνευμα, αλλα μονον ο Νους που ειναι Ομοουσιος με τον Λογο.
  Στις ανωτερες σφαιρες της θνητης δημιουργιας κσι εσωτερικα των κυκλων ζουν οι Ολυμπιες οντοτητες οι οποιες δεν ειναι απο υλη, γι αυτο και τους ονομαζουμε δυναμεις.

  Οι δυναμεις αυτες επιφερουν και εχουν ως σκοπο την συντηρηση της Αρμονιας αλλα και της δημιουργισς.

  Οι ανθρωποι αντλουν απο το συμπαν τις ανωτερες δυναμεις, δηλαδη τις ανωτερες σκεψεις, ενω απο το πλεγμα της Γης αντλουν τις θνητες διττες σκεψεις και συναισθηματα παθη επιθυμιες.

  Λεγοντας συμπαν πρεπει να μας γινει κατανοητο οτι στην αρχαια Ελλαδα συμπαν θεωρουσαν το ηλιακο μας συστημα με κεντρο το ουρανιο Αγαθο φως τον ηλιο.

  Απο το συμπαν δηλαδη τον ηλιο εισπραττουμε και δινουμε τις δυναμεις της Αρμονιας, και απο το πλεγμα της Γης εισπραττουμε τις θνηττες διττες ενεργειες.
  Με τις δυναμεις της Αρμονιας που θα κατανοησουμε αφου εισελθουν και γινουν κατανοητες απο τον Νου μας, θα επιφερουμε την ανακαινιση της Γης, ανεβαζοντας σε ανωτερες δονησεις το ενεργειακο της πλεγμα.
  Καποτε ειμασταν συντονισμενοι με τις δυναμεις της Αρμονιας, αλλα πλεον αυτη η επικοινωνια διακοπηκε ξαφνικα λογω του δευτερου ενεργειακου πλεγματος που δημιουργησαν οι αποστατες.
  Και μειναμε ξαφνικα αποσυντονισμενοι εγκλωβισμενοι, σε μια αναδρομη πορεια.
  Και πρεπει απο μονοι μας να ανακαλυψουμε τις δικες μας δυναμεις της Αρμονιας που βρισκονται μεσα στο θεικο μερος της ψυχης μας.

  Η σεληνη επιφερει την μεθοδο ενσαρκωσης των ψυχων.
  Αν μια ανθρωπινη ψυχη δεν γνωριζει τον αληθινο της εαυτο εφω στην Γη οσο ζει με την σαρκα, ειναι πολυ ευκολο να επιστρεψει σε μια νεα ενσαρκωση αφου μονον αυτο γνωριζει.

  Η ψυχη ειναι ενωση της νοητης ουσιας του Ανθρωπο που ειναι ουσιωδως ομοια με τον Λογο, ενω το πνευμα που ενωθηκε μαζι του ειναι η θνητη διττη μας φυση.

  Γι αυτο λεω οτι ειμαστε Νους και οχι πνευμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Eφόσον είμαστε αποκομμένοι απο προηγούμενες μνήμες-ζωές και συνάμα εδώ το όλο σκηνικό είναι στημένο,δεν μπορεί κανένας μας να κάνει κάτι,όλα μένουν ως έχουν και επαναλαμβάνονται.Αν δούμε ιστορικά απ οτι γνωρίζουμε μέχρι τώρα τον πληθυσμό του πλανήτη,βλέπουμε οτι έχουμε τεράστια πληθυσμιακή αύξηση,κάτι που σημαίνει θεωρητικά οτι όλο και περισσότερες ψυχές είναι εγλωβισμένες.Και μήπως τελικά ισχύει και αυτό για την σελήνη,ότι δεν είναι πλανήτης,αλλά ενα σκάφος ανώτερου πολιτισμού που έχει παρκάρει και μας ελέγχει ποικιλοτρόπως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάθε άνθρωπος εφόσον όλοι μας είμαστε διασπασμένοι με το εγώ μας, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αφυπνιστεί μόνος του.
   Οι υπόλοιποι πάντα ως αγέλη θα ακολουθούν και θα υπομένουν τα βάσανα που μας δημιουργεί αυτός που διοικεί τον κόσμο και την γήϊνη φύση.
   Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο κόσμος κατάντησε ένα κολαστήριο για τις ψυχές.
   Ένα όμορφο συμβαίνει και ταυτόχρονα εκατό στραβά το ακολουθούν.
   Και όποιος ελέγχει τα συναισθήματα μας, ελέγχει και την ενέργεια που εκλύουν οι ψυχές μας..και τρέφεται από αυτή την ενέργεια.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ