ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.


Από την καταγραφή που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από το βιβλίο του Πλάτωνα τον Τίμαιο βρήκαμε πολλά στοιχεία για την κρυμμένη αλήθεια που συνοδεύει την πατρίδα μας την φιλοσοφία και την καταγωγή μας , και όλο αυτό έχει να κάνει με την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και τα Κλασσικά κείμενα.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΨΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΗ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ
ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Ότι γράφω σε αυτές τις γραμμές δεν είναι μια δική μου μετάφραση

αλλά κείμενα που πολλές φορές τα έχετε διαβάσει και εσείς αλλά
δεν τους έχετε δώσει την ανάλογη προσοχή.

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΡΩΤΗ : 

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.


Αυτή είναι μια αλήθεια που δεν αλλάζει, αλλά μέσα από αυτήν
την αλήθεια βγαίνει το πιο όμορφο συμπέρασμα!!!

Ο κόσμος που ζούμε είναι ένα αντίγραφο του πραγματικού κόσμου και επίσης άλλο ένα συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι κάτω από όποιεςδήποτε συνθήκες και να βρεθήκαμε εδώ, η ουσία είναι ότι το σώμα πεθαίνει, και εμείς που είμαστε από ΑΛΛΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΙΗΜΕΝΟΙ δεν πρόκειται να πεθάνουμε ΠΟΤΕ.

Μόνον στον κόσμο της ύλης υπάρχει θάνατος.
Αυτοί που είναι ποιημένοι από την ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ δεν μπορεί και δεν θα πεθάνουν ποτέ.

Επίσης το κείμενο Ο ΤΙΜΑΙΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, λέει μέσα πως
Αυτός που έκανε τον ΚΟΣΜΟ (και ΚΟΣΜΟΣ είναι και ο ΟΡΑΤΟΣ αλλά ΚΑΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ) τον ΕΚΑΝΕ μέσα από το δικό του ΠΡΙΣΜΑ, βλέπουμε ότι σύμφωνα με την δική ΤΟΥ αντίληψη ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ.
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ
Άλλη μια μεγάλη αλήθεια που πρεπει σημερα να αποκαλύψουμε μέσα από τον ΤΙΜΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ είναι η εξής: είναι πρώτη φορά στην ζωή μου σε αυτόν τον κόσμο που ανακαλύπτω πως το κείμενο μέσα μιλάει για δύο και παρά πάνω ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ, και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά ο ΠΛΑΤΩΝ.

Όχι πως έχω πρόβλημα να το πω εγώ άλλωστε ποτέ δεν αρνήθηκα να αναλάβω και τις ευθύνες των πράξεών μου , αλλά στην προκειμένη περίπτωση όλα αυτά που σας γράφω σήμερα, είναι εδώ και 3000 χιλιάδες χρόνια γραμμένα και κανείς δεν τους δίνει την ανάλογη προσοχή, και από την άλλη πλευρά μας θεωρούν και τσιράκια τους κάποιοι επιτήδειοι που θέλουν να μας χώσουν κάτω από το άρμα τους.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΙΜΑΙΟ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

Αυτός Ο ΠΟΙΗΤΗΣ που Δημιούργησε τους κόσμους σύμφωνα με την δική του ΟΥΣΙΑ είναι ένας κόσμος ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ.

Άρα εδώ έχουμε ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια και Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ αυτός είναι φτιαγμένος από την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑ και δεν αλλοιώνεται ούτε πεθαίνει ΠΟΤΈ.

Μέσα στην Δική του Αντίληψη δεν υπάρχει το φθαρτό και το ατελές. Μάλιστα το λέει καθαρά μέσα το κείμενο στην 59 σελίδα τουΤΙΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ πως:
Αν αυτός ο κόσμος που βλέπετε είναι άδικος και βίαιος τότε σε καμιά περίπτωση δεν τον έφτιαξε Ο ΠΟΙΗΤΗΣ αλλά κάποιος Δημιουργός που γεννήθηκε από τον ΠΟΙΗΤΗ και είναι καταδικασμένος να πεθάνει. 

Σίγουρα εδώ μιλάμε για ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ.

Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙΤΟ ΟΝΤΩΣ ΟΝ και ο άλλος είναι ο δημιουργημένος Δημιουργός.


Ακόμη εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα στην ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ τον Μονοθεϊσμό αλλά που σαν παράγωγο του έχει και συνεργάτες έναν οι περισσότερους. 

Καθώς διαβάζουμε και εμείς το κείμενο αλλά και μια ομάδα ανθρώπων που το εξετάζει βλέπουμε πως:

ΤΟ ΟΝΤΩΣ ΟΝ δεν χρειάζεται ΔΟΞΑΣΙΕΣ 
γιατί ΖΕΙ από την ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ. Εν αντιθέσει με τον δημιουργημένο Δημιουργό ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ και να τον δοξάζουν και να τον υμνούν.

Μπορούμε επίσης να δώσουμε πλειάδα από παραδείγματα
που θα μας οδηγήσουν στο ίδιο συμπέρασμα πως: δεν χρειάζεται δόξα ο ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ.


ΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΑΙΤΙΑΣ.ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Ότι πούμε από εδώ και κάτω είναι βέβαια γραμμένο αλλά έχει μέσα του τον ΚΟΣΜΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

Δεν είναι σε καμιά περίπτωση λάθος ότι Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ή για άλλους Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ, να είναι μέσα στον Δημιουργημένο κόσμο και από την άλλη πλευρά να προβάλει συνεχώς ΑΙΤΙΕΣ που θα παράγουν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Τον κόσμο τον σκέφτηκε τον έκανε και κατόπιν τον έκλεισε μέσα στον δικό του ΝΟΥ για να έχει πάντα την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ με δικαιοσύνη απέραντη αθανασία και αφθαρσία.

Ότι πεθαίνει προέρχεται από έναν κόσμο ψεύτικο και γεννημένο από έναν που ήθελε να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη.

Και επειδή εδώ μιλάμε για ΘΕΟΥΣ θα πω κάτι που ακούγεται απλό αλλά δεν είναι. Κάποιος στην δική μας περίπτωση ήθελε να γίνει ΘΕΟΣ στην θέση του ΘΕΟΥ.

Ο Κόσμος αυτός ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΕδώ έχουμε και μια άλλη ανάλυση.

Έχουμε μια δυαδικότητα :Από την μια είναι η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΙΤΙΑ που δεν δημιουργεί αποτελέσματα και είναι κλεισμένη μέσα στην δική της κατάσταση, και από την άλλη έχουμε μια γεννημένη αιτία μικρή που λειτουργεί σύμφωνα με τον ΚΟΣΜΙΚΟ ΝΟΜΟ και είναι αυτό που ο κόσμος ονομάζει:
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΕΠΙΠΛΑΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ΄ΟΜOΙΩΣΗ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ.

Από εδώ και πέρα ξεκινά ο δικός μας ο κόσμος που είναι βουτηγμένος μέσα στην αδικία τον πόνο την ανισότητα και την κυριαρχία του ψεύδους.

Αυτός είναι ο κόσμος μας που απέχει από την ΑΛΗΘΕΙΑ και έχει μέσα του πόνο, ανισότητα,κακίες και αντιπαλότητα. 

Αυτός ο κόσμος είναι αντίγραφο του κανονικού που θα ήθελε πολύ να μοιάζει με τον κανονικό κόσμο μόνο που πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ :
«ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΛΩΣ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΑ»

ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜATRIX ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
Δεν είναι σε καμιά περίπτωση καλό να λέμε πως στον κόσμο που ζούμε δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο έκτος από κάποιους που θα μας αποκαλύψουν ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΟ.

Τώρα που κάναμε την αρχή και ξεμπλέξαμε τον ΜΙΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ είναι καλό να μην πιστεύουμε αλλά να γνωρίζουμε για το ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ και να προχωράμε για να επιστρέψουμε στο δικό μας ΜΕΛΛΟΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Άκης Ρούσσος Δημοσιογράφος – Ερευνητής
Πηγή: 
http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/2016/08/blog-post_121.html?m=1


morfeas sky

Σχόλια

 1. Η διδασκαλία των Μαθημάτων Θαυμάτων που στην ανάπτυξή της είναι πλατωνική, προχωράει όμως ένα βήμα πιο πέρα από τους πλατωνιστές και ακόμα και από τους Νεοπλατωνιστές απαντώντας στο αιώνιο ερώτημα του ποιός Αθάνατος θεός θα μπορούσε να φτιάξει ένα θνητό σύμπαν; (Οι πλατωνιστές ενώ αναγνωρίζουν ότι ο Θεός δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει μόνο αθάνατα σαν και Αυτόν όντα και σύμπαντα, ωστόσο δεν μπορούσαν να απαντήσουν ποιός τότε δημιούργησε όλα αυτά τα θνητά σύμπαντα της ύλης, είπαν ότι αν και Αυτός δεν τα δημιούργησε ωστόσο όμως αυτά βρισκόντουσαν μέσα στο Κεφάλι του Θεού και όχι σε κάποιου άλλου θεού, και αυτό γιατί αν έλεγαν κάτι τέτοιο, θα έφερνε μεγάλη σύγχυση και θα άφιναν να εννοηθεί ότι υπάρχουν δύο Θεοί.Τα Μαθήματα Θαυμάτων λοιπόν λένε βέβαια ότι αυτός ο κόσμος είναι ψευδαισθησιακός και άρα δεν μπορεί ναδημιουργήθηκε από τον Ένα Θεό αλλά ''φτιάχτηκε''και όχι δημιουργήθηκε από τον Μονογενή Υιό Του τον Χριστό όταν ένα μέρος από τον κοινό Νου που ο Θεός και ο Υιός Του χρησιμοποιούν, διαχωρίστηκε,(Επαναστάτησε;) από την Πηγή του από τον Πατέρα του και έτσι έφτιαξε έναν κόσμο και κατ'επέκταση και ένα σώμα θνητό όμως για να οικείσει τον νέο εαυτό που ήθελε να έχει για να είναι ''αυτόνομος''.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΣΑΡΙΔΗΣ
  Η δική μου άποψη είναι ότι βρίσκεσαι σε λάθος δρόμο διότι όλα αυτά συνδιάζονται άριστα με τα όσα μας έχει πει ο Ερμής Τρισμέγιστος στα ΕΡΜΗΤΙΚΆ ΚΕΊΜΕΝΑ σε συνδιασμό με τον ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ στον οποίο αναλύει με τον καλύτερο τρόπο τι είναι ο Προϋπάρχων και Αγέννητος Πατέρας Νους Θεός τι είναι ο Υιός Λόγος, και τι είναι η Ζωή Υπάρχων στα Φωτεινά Πεδία.

  Επίσης μας αναλύει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε η θνητή διττή δημιουργία των επτά κύκλων που εμείς ζούμε σήμερα.
  Μας λέει επίσης ότι ο Άνθρωπος δεύτερος θεός γεννήθηκε όμοιος με τον Πατέρα, και αφού έζησε και κατανόησε τα φωτεινά πεδία ως Υπάρχων με τα γεννήματα τις ψυχές που είναι η Ζωή, και αφού μας ανέλυσε ο Ερμής τι είναι οι ψυχές, στην συνέχεια ο Άνθρωπος δεύτερος θεός αφού είχε την εξουσία όλων των δημιουργημάτων θέλησε να ζήσει και κατανοήσει την νέα δημιουργία του "αδερφού" του δεύτερου Νου δημιουργού που καθόταν πάνω στο πυρ και πνεύμα.
  Τα έχω αναλύσει λεπτομερώς όλα αυτά και πολλά άλλα, και αν κάποιος δεν παρακολουθεί τις αναρτήσεις μου είναι πολύ δύσκολο να του γίνει κατανοητή η αλήθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε morfeas sky.Εγώ ανέφερα τι λένε τα Μαθήματα Θαυμάτων και σεις μου λέτε ότι βρίσκομαι σε λάθος δρόμο διότι αυτά...κλπ.Νομίζω ότι αυτός που βρίσκεται σε λάθος δρόμο θα έλθει ο καιρός να μας το πει. Όσο για τα υπόλοιπα δεν καταλαβαίνω ούτε μια λέξη από όσα αναφέρεστε και δεν θέλω να σας προσβάλω με αυτό που λέω.Απλά ο καθένας κάνει μια ανάρτηση και εκφράζει μια άποψη.Δεν είναι ζήτημα αν κάποιος κάνει λάθος ή όχι.!! Αυτό ειλικρινά κανείς δεν μπορεί να το ξέρει.Ή
  όχι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν μπορει να κατανοηση καποιος αυτου του επιπεδου σκεψης του Ερμη αν δεν εχει διαβασει πρωτα ολη την υπολιπη γνωση που υπαρχει. Ειτε την βιβλο ειτε την μυθολογια ειτε την αρχαια φιλοσοφια. Ομως αν εχει μελετιση τοτε μονο ανοιγουν οι θυρες της δεκτηκοτητας του εαυτου. Εαν καποιος σταθει σε ενα καθρεπτη κ κοιταχτει καταματα για λιγα λεπτα θετοντας ενα απλο ερωτιμα στον εαυτο του. Μα ποιος εισαι τελικα; τοτε τοτε ο νους τις λογικης θα συνηδητοποιηση οτι αυτη η ενεργεια ειναι η ψυχη που την βλεπη στον καθρεπτη αλλα δεν αντανακλατε στο σωμα! Οι περισοτεροι κλαινε γιατι δεν αντεχουν τον Θεο τους καταματα κ θα διακοψουν αμεσως. Αλοι κλαινε κ ζητουν συνχωρεση απο εαυτον. Η ψυχη ηταν χρυση αρχικα κ αυθαρτη κ οταν λεμε χρυση εννοουμε φωτεινη λαμπερη ατοφια. Ηταν η πνοη του Θεου κ οχι ο λογος του! Ο εμ βαδον ηταν ενα πλασμα που διερεθηκε διο δυο. Κ τα στοιχια αλλαξαν ο αδαμ ας πουμε ηταν το φως του χρυσου ο νους κ η ευα ας πουμε η ψυχη αυτη ειχε το αδαμαντινο χρωμα κ οταν βρισκοταν κοντα με τον νου ελαμπε κ αυτη. Αυτο που δεν γνωριζουμε ομως ειναι πως η ψυχη πολαπλασιαστηκε? Γιατι η ψυχη πολλαπλασιαστηκε συγουρα δια νου κ οι καρποι που επεσαν στη γη ηταν δυο ο αρνητικος κ ο θετηκος. Ο αρνητικος ηταν ο Θεικος του νου κ ο θετικος ηταν της ψυχης η ψυχη εφερε εναν χαρακτηρα οπως του Καιν ας πουμε.. Αμα θελουμε.. Κ ο νους υιος ο Αβελ. Αρα το χρυσο γενος του Αδαμ ως πρωτη δημιουργια του Θεου ειναι ο δευτερος Θεος που δημιουργη. Πολυ σωστο με του Ερμη την Ερμηνεια. Μα κ αν ακομα ολα αυτα εχουν βασεις ο ανθρωπος τα βλεπει αναποδα. Σαν τις πυραμηδες της κοιταμε αναποδα εφοσον αυτες ειναι στραμενες στον ουρανο. Ετσι κ εμεις βλεπουμε αναποδα τα πραγματα σαν κοιτουμε μεσα απο εναν καθρεπτη γιατι ναι μεν ειμαστε Θεοι αλλα σε φυλακη υλικη μεσα απο εναν καθρεπτη βιωνουμε την πραγματικοτητα. Αυτα που διαβαζουμε στον γραπτο λογο εινακ σαν να μην υπαρχει ο καθρεπτης μα οταν ακους καποιον ομιλιτη αλλλιως αντιλαμβανεσε παλι την πραγματικοτητα. Κ ολα αυτα τι σημασια εχουν οταν δεν μπορεις να σπασεις τα δεσμα που σε κρατανε εγκλωβησμενο στον πυρινο κοσμο της κολασης; θυμαμε τον εαυτο μου απο πολυ μικρο παιδι με κοιτουσα απο ψηλα με λαχταρα να γινω καποιος σπουδαιος ανθρωπος. Μα οσα μαθαινα για τους ανθρωπους κ την ιστορια τους θυμωνα κ με επιανε αιδια. Εγω μπορουσα να δω τον παραδεισο εδω στη γη μα εβλεπα τους δαιμονες να περπατουν επι γης κ εβλεπα κ τους αγγελους του Θεου συμβηβασμενους με την πραγματικοτητα κ ανυμπορους κ σκεφτομουν πως οι χρυσες ακτινες χαθηκαν κ μηναν ελαχηστες; τι εχει τραβηξει η φυλη μου απο την φυλη του Καιν η αλλιως του Βουδα. Γιατι ο καιν πολαπλασιαστηκε με τον πολαπλασιασμο της βουλας(•) ενω ο τα υπολιπα παιδια προηλθαν απο τον πολαπλασιασμο (×) του χρισμενου του φωτεινου Θεου. Η αληθεια ειναι πως γνωριζουν πολυ καλα οι εχθροι μας πως λιγοστεψαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Υπάρχει σύγχυση και ο καθένας έχει μια γνώμη .που πιστεύει ακράδαντα και δεν είναι διατεθειμένος να εξετάσει αν αυτό που έμαθε η που θα μάθει στέκει απο λογικής άποψης τουλάχιστον.Παράδειγμα....ο τάδε διδάσκαλος-φωτισμένος-γκουρού-μπουρού,είπε τα τάδε μεγάλα λόγια.....μάλιστα,ωραία ως εδώ. Εμείς πριν τα καταπιούμε αμάσητα και τα δεχτούμε η τα απορρίψουμε τελικά,εξετάσαμε αν αυτός ο μπουρού-γκουρού-δάσκαλος,υπήρξε στην πραγματικότητα,αποδεικνύεται απο ιστορικά ευρήματα που μπορούμε να διασταυρώσουμε; Αυτοί που τα έγραψαν τι καπνό φουμάραν στην εποχή τους; Αν κάπου μπάζει η βάρκα και διαθέτουμε λογική τα βάζουμε τουλάχιστον στην άκρη αυτά που μάθαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ - Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ - ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ - ΥΜΝΩΔΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΗ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ
  https://oneirosky.blogspot.gr/2016/08/blog-post_18.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΗΜ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΩΜΑ ΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΟ-ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

   ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΟΥΡΑΝΩΝ.

   ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ..

   ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΚΤΑΔΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

   oι άνθρωποι (τα είδωλα) οδηγούνται από το πνεύμα της φύσης του κτιστού Νου δημιουργού, το οποίο πνεύμα συνεργάζεται με τα τέσσερα άλογα και ανόμοια στοιχεία της φύσης και οδηγείται από αυτά. (φωτιά, αέρας, γη, νερό).

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου