Εμείς γιατί δεν βλέπουμε τους αριθμούς;
Εμείς γιατί δεν βλέπουμε τους αριθμούς;

Το πεδίο είναι διττό, από την μια η διπολικότητα του όπου κάθε τι έχει και το αντίθετο του, και από την άλλη η ψυχή που κάθε τι αντίθετο το απορροφά μέσω της Αρμονίας..


Εμείς γιατί βλέπουμε μόνον το διπολικό πεδίο; αναρωτηθήκατε ποτέ;Ποιοι πιστεύετε αληθινά ότι είμαστε; ένα μυρμήγκι; ένα τίποτα;
Και αυτό όμως είναι ανάλογο με την πληροφορία που αποδεχόμαστε.
Το μεν σώμα είναι το αισθητήριο όργανο μας, ο δε εγκέφαλος το εκδηλώνει με τις αισθήσεις.

Η ψυχή όμως δεν έχει την ίδια ουσία με το σώμα, αλλά ενδύθηκε την ουσία του.

Αν τώρα το σώμα οδηγεί την λογική είναι επόμενο να τα βλέπουμε όλα στρεβλωμένα, διότι αυτό που υπάρχει στον αισθητό κόσμο, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κατασκεύασμα του σώματος.

Το σώμα διαβάζει την πληροφορία του πεδίου, το πεδίο έχει την ίδια ουσία με το σώμα, και το σώμα δημιουργεί την πληροφορία που διαβάζει ο εγκέφαλος.

Ότι αντιλαμβανόμαστε είναι το πεδίο που δίνει ζωή η ψυχή, διότι όταν φεύγει η ψυχή χάνεται το πεδίο το σώμα και ο εγκέφαλος.

Η ψυχή ως ανώτερη και εξουσιαστική εξουσιάζει το πεδίο, εμείς γιατί εξουσιαζόμαστε από το πεδίο;

Είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε το matrix;
Είμαστε έτοιμοι να ξεχάσουμε όλα όσα θεωρούμε ως πραγματικότητα και αλήθεια;
Είμαστε έτοιμοι να ανακαινίσουμε το πεδίο;
Διότι το πεδίο πάντα από μόνο του έχει την πληροφορία την διττότητας όπου το ένα άκρο πάντα συγκρούεται με το άλλο.Αν τώρα η ψυχή ελέγξει το πεδίο θα φέρει την αρμονία, και θα πάψουν οι συγκρούσεις, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί η διάρκεια ζωής του σώματος, οι αισθήσεις και τα συναισθήματα πάντα θα είναι όμορφα, και βέβαια θα ομοιάσουν και θα γίνουν η αληθινή εικόνα της ζωής, διότι η ψυχή είναι ο φορέας της ζωής!

morfeas sky

Σχόλια

 1. Σίγουρα κάποιοι λίγοι είναι έτοιμοι και είδη έχουν αρχίσει να ανακαινίζουν το πεδιο γιαυτο και εχει βγει προς τα εξω όλη η μαυρίλα και η σαπίλα ..... Προσπαθεί το πεδιο να αυτο προστατευτεί και το όπλο του ειναι ο φόβος... Ρίχνει φόβο στο πεδιο για να καλύψει την επερχόμενη κατάρρευση του...... Το πεδιο ξέρει οτι εχει χάσει αλλα επειδη η γραμμικη πραγματικότητα που εχει παγιωθεί στην ανθρωπότητα δεν αφήνει τους ανθρώπους πρόβατα να δουν την αρμονία που έρχεται.... το θέμα εινςι οτι η ανακαίνιση ξεκίνησε..... κσι οι αποστάτες έχασαν ..... αφου ενας έσπασε το matrix τότε όλοι θα το σπάσουν .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. .......πρεπει στον χρονο του ο καθένας να απαλλαγεί απο την ενοια και την δήθεν χρησιμότητα της γραμμικης αντίληψης του χρόνου ... οι σπόροι της αρμονίας βρίσκονται τοποθετημένοι χαοτικα στα σωστά σημεία και την κατάλληλη στιγμη θα ανθίσουν και θα φέρουν την άχρονη αρμονία.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. +Τogether.We.Rise.
  Όντως, το matrix δείχνει ότι σπάει, αρχίζουν να την ψιλλιάζονται οι άνθρωποι ότι τα φαινόμενα απατούν. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η βίαιη εφαρμογή κατάλυσης κάθε σκέψης των ανθρώπων δημιουργώντας συνεχώς στο πεδίο αρνητική αντιπληροφόρηση.
  Ευτυχώς όμως ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν τον έλεγχο που δέχονται στην ζωή τους και στο μυαλό τους, εφαρμόζοντας σε πράξεις πλέον την νέα πληροφορία που διέρχεται και εισέρχεται στο matrix..η ελεύθερη σκέψη.
  Είναι η αρχή του τέλους για το matrix.
  Πλέον ο κάθε άνθρωπος μπορεί να διακρίνει στον εαυτό του ότι δεν είναι αυτός που ήταν πριν είκοσι χρόνια. Όλα έχουν αλλάξει στο πεδίο όσον αφορά την νοερή πραγματικότητα μας και επαφή με την ύλη. Όλα πλέον τα νιώθουμε πιο επιφανειακά. Δεν τα παίρνουμε της μετρητοίς όπως παλιά. Κατανοούμε ότι όσο σπάει το matrix χάνουμε την νοερή πραγματικότητα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου