Η Ολότητα του Ενός και η Διάσπαση του Ενός

Σε κάθε δύσκολη καμπή στην ζωή μας έρχεται η ώρα που θα υποκύψουμε και θα παραδοθούμε ή θα πιστέψουμε αληθινά στον εαυτό μας.
Όλοι εσείς που βλέπετε παντού διαβόλους και αγγέλους μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εσάς! διότι ότι δεν είναι άγγελος είναι για εσάς εχθρός!! και φυσικά εκτός που φοβάστε τον εχθρό που εσείς γεννήσατε με την σκέψη σας τον μισείτε κιόλας!! γινόμενοι σαν αυτόν, δηλαδή από όποια πλευρά και να το δούμε είσαστε άνθρωποι κακοί που μισείτε το διαφορετικό! αλλά..αγαπάτε τους πάντες!Όταν πιστεύουμε στην ανθρωποκεντρική λογική η οποία είναι το διττό, διπολικό, υλικό μας σώμα, και το οποίο είναι αδύνατον να δει πόσο δε να αποδείξει το ασώματο με σώμα, τότε πρόκειται για μια θνητή λογική ενός θνητού μυαλού που είναι ανίκανο να νοήσει την αλήθεια ενός Μονοπολικού κόσμου, του Αρχέτυπου Φωτός. 

Με το να γίνουμε σε αυτόν τον κόσμο όμοιοι με αυτό που έχουμε μισήσει πολεμώντας το με τον δικό του τρόπο, δεν θα επιφέρουμε το δίκαιο, την ισσοροπία, την Αρμονία, διότι απλά θα αλλάξουν οι πόλοι και οι κορυφές τους, σε μια αέναη εναλλαγή και ΔΙΑΜΑΧΗ των δύο αντίθετων άκρων επιφέροντας αυτό που επιζητά το matrix αυτού του διπολικού κόσμου. Να γίνουμε Ένα με αυτό το δίπολο! ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΟΛΟΤΗΤΑΣ) ΤΟΥ ΕΝΟΣ


Διότι το κακό η το καλό εξαρτάται από ποια οπτική μεριά το βλέπουμε, διότι η λογική μας λέει ότι ο μόνος δρόμος για να αλλάξουμε την κορυφή του κακού είναι να γίνουμε κι εμείς το ίδιο κακοί, άρα δεν θα απέχουμε από καμία κακία, οπότε όταν η Μοίρα μέσω της Πρόνοιας επιβάλλει την Ειμαρμένη στους θνητούς ανθρώπους μην δυσανασχετείτε, διότι όλα είναι αποτέλεσμα των δικών μας επιλογών και πράξεων σε έναν κόσμο θνητό και άδικο, που πάντα έχει ροπή στην κακία είτε είμαστε με το καλό είτε με το κακό.

Πιστέψτε με το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να νικήσετε τους φόβους σας που σας καταβάλλουν, αλλά όταν σπάσουμε το φράγμα του φόβου και πιστέψουμε στον αληθινό ιδεατό εαυτό μας θα επιφέρουμε την αλλαγή στο διττό διπολικό σύμπαν και την ανακαίνιση του, και θα επέλθει ένας κόσμος όπου πλέον δεν θα υπάρχει η διάσπαση του Ενός, αλλά η Ολότητα του Ενός.

Με τον ένα η τον άλλο τρόπο αυτό που σας λέω έχει ήδη συμβεί! αλλά εμείς δεν το γνωρίζουμε, διότι το σύμπαν αυτό είναι νοητό, δεν υπάρχει ο χρόνος άρα όλα έχουν ήδη τελειώσει και η Ανακαίνιση του διττού σύμπαντος έχει ήδη συμβεί!

Πίστεψε και θα μετακινήσεις βουνά! δηλαδή πίστεψε νίκησε τους φόβους σου! και θα δεις να αλλάζει γύρω σου όλη η θνητή πραγματικότητα!..όταν θα συμβεί αυτό ήδη θα έχεις γίνει κι εσύ ένας ακόμη δημιουργός του Φωτός!

mofeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Γκρέμισε» την παράνοια για τον κορωναϊό ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ; ΕΛΛΗΝΑΣ; Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ : ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Η Q ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ CAMPAL N.T.Π.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΟΝΤΑ Σκέφτομαι άρα Υπάρχω;