ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;


Σε κάθε τι στο δυαδικό μας σύμπαν και σε όλα τα έμβια όντα που ζουν μέσα σε αυτό υπάρχει και το αντίθετο του, οι θρησκείες το ονόμασαν καλό-κακό, κόλαση-παράδεισος, το επιστημονικό κατεστημένο απλά το θεωρεί ως την μοναδική πραγματικότητα, και οι Έλληνες πρόγονοι μας απλά μας εξήγησαν την λειτουργία του, την δομή του, και μας είπαν ότι υπάρχει η Αρχέτυπη δημιουργία του Φωτός η οποία είναι η Ζωή από Φως, δίχως τα δύο αντίθετα σε αυτό που ονομάζουμε εμείς ζωή εδώ μέσα στον δυαδικό κόσμο.


Ο Άνθρωπος είναι Φως και Ζωή, δεν ανήκει σε αυτόν τον διπολικό κόσμο, αλλά επέλεξε να εισέλθει σε αυτή την διπολική δημιουργία για να την ζήσει, και αφού ενδυθεί το σώμα της και κατανοήσει την λειτουργία και την δομή της, στην συνέχεια να μπει στην σφαίρα της δημιουργίας και να αρχίσει να δημιουργεί το άπλετο φως...να ανακαινίσει το σύμπαν.


Η Αρμονία είναι η μόνη δύναμη η οποία μπορεί να απορροφήσει τα δύο αντίθετα, και αυτός είναι ο δικός μας στόχος, να νικήσουμε σώμα και ζωή σε αυτόν τον κόσμο που είναι γεμάτη αγωνίες, τα πάθη και τις ανάγκες του σώματος, και αυτό το πετυχαίνουμε όταν είμαστε Αγαθοί άνθρωποι, απέχοντας από τους δύο αντίθετους πόλους, νικώντας τα πάθη και τις επιθυμίες του σώματος, και τότε θα ανέλθουμε τους επτά δυαδικούς κύκλους για να επανενωθούμε ως Άνθρωπος Όλον, Φως και Ζωή, η Ολότητα του ενός, και τότε θα έρθει η στιγμή που ο Άνθρωπος Όλον θεός ως ολότητα του Ενός, θα εισέλθει με όλη του την δύναμη και μεγαλοπρέπεια στο δυαδικό σύμπαν των επτά κύκλων ως Ολότητα του Ενός και θα ανακαινίσει τους κύκλους μπαίνοντας πλέον στην σφαίρα της Δημιουργίας απορροφώντας μια για πάντα το αντίθετο της Ζωής, το σκότος.

Διότι γι'αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε αυτό το δυαδικό σύμπαν με την ένωση του Φωτός και του Σκότους, των επτά κύκλων, γι'αυτό  γεννήθηκε ο Άνθρωπος, για να απορροφήσει μια για πάντα το σκότος, το αντίθετο της ζωής το οποίο επιφέρει την διάσπαση της Ολότητας του Ενός.

morfeas sky


Σχόλια

 1. Ακριβώς ετςι.... Εχουμε έρθει εδω σαν αγωγοί φιλτράρισματος του κακού(σκότος) και μετατροπής του σε καλο(φως)...... Λίγοι βέβαια το καταλαβαίνουν διοτι οι αποστάτες δημιούργησαν με επιμέλεια και σχεδιο την εικονική πραγματικότητα που ζούμε ....βέβαια οπως είπες πριν να εισρλθουμε σε αυτήν την πραγματικότητα του διττου κόσμου μας είδαμε επιλεξαμε την αποστολή μας..... Αν τωρα εδω παραπλανούνται οί ποιο πολλοί άνθρωποι κσι ξεχνάνε την αποστολή τους τότε θα δεχθούν την μοίρα που οι ίδιοι έχουν επιλέξει ως ποινή για τον δικό τους εαυτό.....,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΥΓΕ ΣΟΥ!!
   Together.We.Rise.
   Είσαι κι εσύ ένας από τους λίγους της αληθινής αναζήτησης και της αφύπνισης!


   Διαγραφή
  2. +Together.We.Rise +Mona Perises
   Πραγματικά με κάνεις να νιώθω ότι δεν είμαι ο μόνος που βλέπω την αλήθεια, και χαίρομαι γι'αυτό, διότι όσο υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δουν το Φως είναι σίγουρο ότι ποτέ δεν θα τους επηρεάσει στον βαθμό για να φύγουν από το Αγαθό το Φως,άρα και υπάρχει ελπίδα!! να ξυπνήσουν οι άνθρωποι από τον λήθαργο του εικονικού κόσμου, στον οποίο μας μαθαίνουν να βλέπουμε τα πάντα διπολικά και να μας διαχωρίζουν από την Ολότητα του Ενός. Όλοι μαζί ως ΈΝΑ! Και αδιαφορούμε χωρίς να μας φοβίζει οποιαδήποτε αρνητική σκέψη! διότι είμαστε άτρωτοι! κάτι που για να συλλάβουμε αυτή την έννοια θα έλεγα πως είναι πέραν της αθανασίας.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου