ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ



Ώρες ώρες αναρωτιέμαι τι στο καλό κάθομαι και σπάω το κεφάλι μου αναζητώντας συνεχώς την αλήθεια και δεν αφήνομαι στην τρέλα της κάθε εποχής να με παρασύρει όπως όλους τους άλλους στον βούρκο της αμάθειας.


Τουλάχιστον θα είμαι ευτυχισμένος για όσο ζω αφού θα κοιτάζω πώς να έχω ότι θέλω χωρίς να με νοιάζει πόσους θα πατήσω για να αποκτήσω ότι επιθυμώ, δεν θα με νοιάζει για τίποτα πέραν του εαυτού μου, γιατί αυτός είναι ο κόσμος, η πραγματικότητα, μία ζούγκλα, όπου ο δυνατός πατά πάντα τους αδύνατους, έτσι κι εγώ γιατί να μην γίνω ένα δυνατό ζώο η να συμμαχήσω με πολλά άλλα δυνατά ζώα να γίνουμε αγέλη και να κατασπαράσσουμε τα άλλα μικρότερα ζώα; αυτό δεν κάνουν όλοι; γιατί να μην το κάνω κι εγώ; αντί να σπάω το κεφάλι μου, να προσπαθώ να κατανοήσω το ..ασύλληπτο;

Έχω οδηγό μου όμως μία ακόρεστη επιθυμία μέσα μου που δεν με αφήνει ποτέ ήσυχο, να κατανοήσω τι στο καλό είμαι, ποιος είμαι, και τι σκατά θέλω να βρίσκομαι εδώ με όλα τα άλλα ζώα. Τι έκανα γαμώτο και ήρθα εδώ μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο από ανάγκες; γεμάτο αρνητικά συναισθήματα και πόνο; γεμάτο από ανεγκέφαλους εγωιστές; ποιος με φυλάκισε; σίγουρα θα μου το πληρώσει αυτός που μου το έκανε, γιατί ξέρω ότι μας έχει φυλακισμένους όλους μας, χωρίς να του έχουμε δώσει την εξουσία, απλά ήρθαμε να βοηθήσουμε στο σχέδιο της δημιουργίας και κάποιος από τους διοικούντες μας εγκλώβισε κόβοντας την επικοινωνία με την ορθή Αμετάβλητη λογική της ψυχής μας, παγιδεύοντας μας στην υποταγή των άλογων αναγκών που έχει το σώμα που ενδυθήκαμε, και ταυτόχρονα ασκώντας μια άδικη επιβουλή εξουσίας στην εδώ ζωή μας, την οποία μας φλόμωσε με χιλιάδες ψέματα και ενοχές..με τόσες και τόσες αδικίες.


Αλλά να είσαι σίγουρος κάθαρμα μόλις αποκτήσω την αληθινή μου υπόσταση, και θα την αποκτήσω, θα το διαλύσω αυτό το έκτρωμα που εσύ ονομάζεις ζωή. Θα αφυπνίσω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ και θα στο κάνω χίλια κομμάτια το ψεύτικο εικονικό σου πρόγραμμα πληροφοριών, που καθημερινά μας βομβαρδίζεις ελέγχοντας το μυαλό τα συναισθήματα τις αισθήσεις τα πάθη τις επιθυμίες  με τα μηνύματα-πληροφορίες που μας στέλνεις στο υποσυνείδητο.  Γνωρίζω ότι είσαι μηχανή, και δεν σε φοβάμαι καθόλου, γιατί ξέρω τι είμαι, και τι είσαι εσύ, ένα φοβισμένο μηχάνημα που κάνει τα πάντα για να μην ξυπνήσουμε, και πλέον τιποτένιο αφού νόμιζες ότι θα μας ελέγχεις για πάντα τον Νου μέσα από τον φόβο που εσύ μας προκαλλείς συνεχώς,  και όσο ζω εδώ θα σου κάνω το matrix αγνώριστο για να δείξω πρώτα στον εαυτό μου και μετά σε όλους ότι και σ'αυτόν τον κόσμο ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!

morfeas sky



Ξέρω ότι φοβάστε..
Φοβάστε εμάς.. φοβάστε την αλλαγή.

Γνωρίζω το μέλλον..
Δεν ήρθα να σας πω πως πρόκειται να τελειώσει αυτό.
Ήρθα εδώ.. Για να σας πω πως πρόκειται να αρχίσει.
Θα κλείσω αυτή την εποικοινωνία μαζί σας.
Και μετά θα δείξω στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλετε να δουν..
Θα τους δείξω έναν κόσμο..Χωρίς εσάς.
Έναν κόσμο χωρίς κανόνες και ελέγχους χωρίς σύνορα η όρια.
ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ..
ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ
Το που θα μας βγάλει αυτό..
Είναι μια επιλογή που αφήνω σε εσάς!
Γιατί και η επιλογή σας είναι πλέον η δική μου επιλογή..




morfeas sky

Σχόλια

  1. Μαζι σου ....νοιωθω τα ιδια πραγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. together.We.Rise.
    Aυτό κι αν είναι ταπείνωση, να ξέρεις ότι είσαι τα πάντα και να υπομένεις το τίποτα. Αλλά αυτό το δυσβάσταχτο μονοπάτι τελείωσε.Ηρθε ο καιρός να το αλλάξουμε τουλάχιστον στον εαυτό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον εαυτο μας το εχουμε αλλαξει και συνεχιζουμε να το αλλαζουμε ....ειναι καιρος να καταλαβουν οι γυρω μας οτι κατι τρελα τυπακια που λενε ολα αυτα οπως εμεις, αλλα παραλληλα ζουνε μεσα σε αυτο το αθλιο συστημα προσπαθωντας να το αλλαξουν απο μεσα...γνωριζοντας πως να αντιμετωπισουνε ολους αυτους τους κθεστωτικους της μητρας και πλεον δεν μπορουν να μας βαζουν στα τρελαδικα, γιατι τους καταλαβαμε και τωρα τους παιζουμε εμεις και θα τους τρελανουμε εμεις με την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ελληνικη Αφοβια.....τελος στα ψεματα ....τωρα θα ακουνε και εμας.....

      Διαγραφή
    2. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΗΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

      Διαγραφή
  3. Όταν γνωρίζεις, ότι κάποιος μας εγκλώβισε, κόβοντας την επικοινωνία, με την ορθή Αμετάβλητη λογική της ψυχής μας, παγιδεύοντας μας στην υποταγή, των άλογων αναγκών που έχει το σώμα, που ενδυθήκαμε, και ότι ασκεί πάνω μας, μια άδικη επιβουλή εξουσίας, στην εδώ ζωή μας, ποια χρειάζεται να είναι η στάση μας, ώστε να απεγκλωβιστούμε? Χρειάζεται να κάνουμε κάποιες ενέργειες, ώστε να απελευθερωθούμε...έτσι δεν είναι? Χρειάζεται να απογοητευόμαστε και να αγανακτούμε? Ή χρειάζεται να ακολουθήσουμε, μία άλλη τακτική, αφού αυτές που επανειλημμένα χρησιμοποιήσαμε, δεν είχαν θετικά για εμάς και την ζωή μας αποτελέσματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο που αντιμετωπίζω συνεχώς όταν εναντιώνομαι στην άλογη φύση, την μοίρα και το πεπρωμένο που μου δόθηκε, για να με υποτάξουν στις ανασφάλειες μου, στις ανάγκες μου για να έχω μια αξιοπρεπή ζωή, είναι οι μεγάλες απογοητεύσεις που παίρνω συνεχώς, και η μεγάλη μου αγανάκτηση.

      Αλλά μέσα από αυτές τις άλογες εντάσεις κατανόησα πως λειτουργεί αυτός ο κόσμος.

      Μπορεί η άλογη φύση να σε φτάνει στα όρια σου συνεχώς να σε χτυπά εκεί που πονάς, για να σε υποτάξει στην δική της θέληση, αλλά, αν επικρατήσει η θεϊκή μας θέληση, δηλαδή ο Αμετάβλητος ορθός λόγος της ψυχής μας, η Αμετάβλητη θέληση της ανδρείας της ψυχής μας, χωρίς να οργιζόμαστε αλλά σαν να οργιζόμαστε, διότι ό,τι κάνουμε, το κάνουμε για να επιφέρουμε την ισορροπία στη ζωή μας, χωρίς εγωϊστικές τάσεις, και τότε μαθαίνουμε σιγά σιγά να αντιμετωπίζουμε όλες αυτές τις άλογες ακραίες καταστάσεις που μας επιτίθονται στη ζωή μας.

      Και μέσα από την εξάσκηση της ΑΜΕΤΆΒΛΗΤΗΣ θέλησης μας, (Ο ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ), που είναι η ανδρεία της Αμετάβλητης ψυχής μας, απέναντι σε όλες τις ανασφάλειες και τις ακραίες δύσκολες καταστάσεις που μας γεννά αυτή η άλογη φύση για να μας υποτάξει, κατανοούμε ολοένα και περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να εξουσιάσουμε την μοίρα μας και το πεπρωμένο που μας δόθηκε.

      Εν καιρώ γινόμαστε ακόμη πιο δυνατοί άνθρωποι, μαθαίνεις να χειρίζεσαι με την πάροδο του χρόνου την ανδρεία ψυχής, να ελέγχεις τους φόβους σου, την ανασφάλεια σου, κατανοώντας τον τρόπο λειτουργίας του κόσμου που προσπαθεί να σε ελέγξει με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, με το να αδρανοποιηθείς και να υποταχτείς στις ανασφάλειες σου.

      Όταν λοιπόν ενεργούμε με την Αμετάβλητη θέληση μας, του ορθού λόγου της ψυχής μας, κατανοούμε ολοένα και περισσότερο τον θεϊκό μας εαυτό, που εξουσιάζει τα πάντα, και πλέον οι δυνάμεις της ψυχής μας, ενώνονται μαζί μας, και οδηγούν το άλγο σώμα, την μοίρα, και το πεπρωμένο.

      Και πλέον ξεπερνάμε όλα τα προηγούμενα όρια που είχαμε θέσει στον εαυτό μας, και θέτουμε το άπειρο ως αφετερία στη ζωή μας.

      Διαγραφή
    2. Πάντοτε οι κακουχίες, οι απώλειες όλων των μορφών και τα εμπόδια, έρχονται στην ζωή μας, για να μας διδάξουν κάτι και να μας κάνουν και δυνατότερους, όντως. Λες: "χωρίς να οργιζόμαστε αλλά σαν να οργιζόμαστε" Αυτό στην πράξη πως γίνεται? Ή οργιζόμαστε ή δεν οργιζόμαστε, "προσποίηση" στο συναίσθημα δεν υφίσταται. Μόνο παρατηρητές στην οργή, μπορούμε να είμαστε, όταν την βιώνουμε. Βιωματικά τώρα, μιλώντας... Για παράδειγμα, αν το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής μας, δεν εξελίσσεται και δεν μας αποφέρει, τα θεμιτά για εμάς αποτελέσματα, που θα μας εξασφαλίζουν μία αξιοπρεπή ζωή, όπως κι εσύ αναφέρεις, τι χρειάζεται να αλλάξουμε, ώστε να γυρίσουμε την κατάσταση υπέρ μας? Εκεί δεν πρέπει, να επικεντρωθούμε? Στο φλέγον ζήτημα, που μας κάνει να χάνουμε τις ισορροπίες μας και να λειτουργούμε με την άλογη φύση μας. Εμείς οι άνθρωποι όμως, τι κανουμε, σε παρόμοιες περιπτώσεις, αναθεματίζουμε την μοίρα και το πεπρωμενο μας και το οτιδήποτε, που όλα μας πάνε στραβά ή νιώθουμε ανασφαλείς, λόγω των εξωτερικών συνθηκών, οικονομική κρίση, κλείσιμο μαγαζιών, ανεργία κλπ. Οπότε συνεχίζεται η ίδια, στάσιμη κατάσταση, παραμένει η ίδια έλλειψη, τα ίδια λιμνάζοντα επαγγελματικά δρώμενα, να συμβαίνουν στην ζωή μας. Όταν κάτι δεν λειτουργεί, τι κάνεις? Το αλλάζεις, έτσι δεν είναι? Εμείς γιατί προσπαθούμε, να επιμένουμε, στα ίδια και τα ίδια, χωρίς καμία πρόοδο? Τον Αμετάβλητο Λόγο της ψυχής μας, έχουμε παραγκωνίσει, σε αυτό το κομμάτι και γι αυτό κάνουμε κύκλους στο ίδιο σημείο. Λόγω Ανασφάλειας, Φόβου και Έλλειψης Πίστης, στο Αδύνατον, στο Αναπάντεχο, στην Ανατροπή των εργασιακών μας συνθηκών κ.ο.κ. Αυτό χρειάζεται να αλλάξουμε... (Τροφή για σκέψη και περισυλλογή). Χαιρετώ.

      Διαγραφή
    3. O αγαθός άνθρωπος δεν οργίζεται ποτέ στ'αλήθεια, δεν κρατά ποτέ κακία σε κανέναν, δεν χαίρεται γι'αυτό που κάνει, είναι σαν να ενεργεί με κακία, διότι αναγκάζεται να ενεργήσει με κακία για να επιφέρει την ισορροπία, διότι ζει σε έναν κόσμο των αντιθέτων, που κινείται σαν το εκκρεμές, και με την σταθερή Αμετάβλητη θέληση του, αναγκάζει τo δίπολο να παραμένει στο κέντρο, στην κορυφή της Αρμονίας την οποία έθεσε ως στόχο η δική μας θέληση της ψυχής μας.

      Και αναγκαστικά η ισορροπία θα έρθει μέσα από την αντίθεση, ΑΠO ΤΗΝ ΔΙΑΜAΧΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕIΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧHΣ, KAI THΣ ΟΡΘΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ενώ αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι που ενεργούν με την άλογη φύση τους, θέλουν να εξουσιάζουν τα πάντα με την κακία του εγωϊσμού τους, που χαίρονται από μεγάλη ηδονή διότι επικράτησε ο δικός τους εγωϊσμός μέσα από την κακία, δηλαδή προσπαθούν να υποτάξουν και να κάνουν σκλάβο τους τον αντίθετο πόλο, (παράδειγμα: πλούσιος - φτωχός, ισχυρός-ανίσχυρος), διότι και τα δύο αντίθετα είναι το ίδιο νόμισμα.

      Σε κάθε δίπολο των αντιθέτων, σε κάθε ουρανό, αλλά και στο δικό μας κόσμο, απλά διαφέρει το κέντρο, η ισορροπία της κορυφής (Αρμονία) την οποία θα θέσουμε.
      Και το κέντρο της κορυφής είναι ανάλογο με την κορυφή της Αρμονίας η οποία έχει σχέση με τα όρια τα οποία θέτουμε εμείς στη ζωή μας.

      Αν για παράδειγμα το δίπολο αυτού του κόσμου έχει ως κορυφή το μηδέν όπως ένα θερμόμετρο, εμείς μπορούμε να ανεβάσουμε την κορυφή της Αρμονίας στο 10 ή στο 20 ή στο 30 ώστε η ζωή μας να κινείται σε υψηλά επίπεδα συνειδητότητας άρα και υψηλότερη ποιότητα της ζωής.

      Αλλά μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα, όπου οι κυρίαρχοι του πλανήτη έθεσαν την κορυφή της Αρμονίας κάτω από το Μηδέν.

      (Δες το σύμβολο του διαβήτη των μασόνων, όπου μας έθεσαν με την δική τους επιβουλή της δικής τους θέλησης, την κορυφή της Αρμονίας που αυτοί επιδιώκουν, και σε συνδιασμό με την δική μας δειλία, κατάφεραν να εξουσιάζουν την ανθρωπότητα με μια κορυφή της Αρμονίας των αντιθέτων πόλων που έχει ροπή προς τα κάτω, στο μείον..μείον 10, μείον 20 κτλ.) Γι'αυτό και ο κόσμος μας κατάντησε σκοτάδι.

      Έτσι λοιπόν, ό,τι κάνει η θέληση της ψυχής μας σ'αυτόν τον κόσμο, το κάνει για να επιφέρει την ισορροπία,την δικαιοσύνη, μέσα από την κορυφή των ενεργειών της Αρμονίας που θέτει ο ορθός λόγος της ψυχής μας.
      .
      Και δεν θα γίνει ο ένας από τους δυο αντίθετους πόλους, που αντιμετωπίζει την κακία με την κακία, μέσα από την εκδίκηση και ευχαρίστηση του άλογου εγωϊσμού, που θέλει να εξουσιάζει τα πάντα μέσα από την αντίθεση και να χαίρεται μ'αυτήν.

      Αλλά θα είναι αυτός ο άνθρωπος που θα έχει ως οδηγό την ορθή λογική της ψυχής του, ώστε να επιβληθεί μέσω της ανδρείας της ψυχής του, και να καθοδηγεί τα πάντα μέσα από την κορυφή την οποία θα θέσει η ορθή λογική, και όχι το άλογο δίπολο των αντιθέτων.

      Διαγραφή
    4. Για να γίνουν όλα αυτά που λες, χρειάζεται να είμαστε πάνω από όλα, Συνειδητοι. Το μυαλό μας καθημερινά φλυαρεί ακατάπαυστα, μέσω του Εγώ που μας τσιγκλάει, να ενεργήσουμε στο οτιδήποτε με κακία και λοιπά. Για να ικανοποιείται και να χαίρεται. Αν εκείνη την ώρα που συμβαίνει, δεν είμαστε Παρατηρητές του, κι αν αντιδρούμε αυτοματοποιημένα, δεν κάνουμε απολύτως τίποτα, απλώς μια τρύπα στο νερό. Αυτό το γνωρίζουν οι πολλοί? Όχι. Οι περισσότεροι,πιστεύουν ότι φέρονται φυσιολογικά και ενεργούν σωστά. Ενεργούμε, σαν ζόμπι που κοιμουνται όρθια, μηχανικά και εντικτωδώς, μέσα από την ζωώδη μας φύση. Να Είμαστε Συνειδητοί σε ότι κι αν κάνουμε, για να γίνουν όσα γραφεις. Δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να γνωρίζω ακόμα, αν σε αυτο το πεδίο που ζουμε, γίνεται στην πράξη, να οδηγούμαστε συνεχώς και ακατάπαυστα, με την Ορθή Λογική της Ψυχής μας... Αν Είναι Εφικτό Δηλαδή. Γιατί η προσοχή του μέσου ανθρώπου, αποσπάται κάθε 6-10 δευτερόλεπτα / το λεπτό...

      Διαγραφή
    5. Τι να γνωρίζει η ανθρωπότητα, τα μαύρα της σκοτάδια έχει, και αυτά οδηγούν την ανθρωπότητα.
      Απλά η συνειδητοποίηση της Αλήθειας μας φέρνει σε επαφή με τον νοηματικό λόγο της ψυχής μας, και αρχίζουμε να φιλοσοφούμε, και η φιλοσοφία δημιουργεί τον μεγάλο έρωτα για την ψυχή μας την ορθή λογική. Αυτός είναι ο δρόμος προς τα κει..η φιλοσοφία. Να γίνουμε φίλοι της σοφίας της ψυχής μας, δότι τα όμοια οι θεοί μόνον με τα όμοια δηλαδή με τους θεούς ομιλούν.

      Διαγραφή
    6. Μπορεί να είναι ένας "Αφυπνισμένος Άνθρωπος Συνειδητός, 24ωρες το 24ωρο ? Πρακτικά είναι αδύνατον... (αν εσύ το καταφέρνεις, θα με ενδιέφερε να το μάθω, για την έρευνά που πραγματοποιώ, τον τελευταίο καιρό). Αν πάλι δεν βρίσκεις γύρω σου, Ανθρώπους να φιλοσοφήσεις, τι κάνεις? Ναι είμαστε μικροί Θεοί-Δημιουργοί, αν το παλέψουμε, (Κατ' Εικόνα και Ομοίωσιν του Πατερούλη Άνωθεν). Επιλέγω να είμαι, η Θεά Εστία! (Μου το φώναζε τόση ώρα, και δεν την άκουγα την διαίσθησή μου, μέχρι που διάβασα την ιστορία της και πραγματικά έχουμε περισσότερα κοινά με αυτήν).

      Διαγραφή
    7. Σκοπός δεν είναι να επιτύχεις τους υλικούς στόχους, αλλ να μην υποταχτείς ποτέ στις υλικές ανάγκες μέσα από τις χαμένες μάχες.

      Ο άνθρωπος που φιλοσοφεί πρώτα ολοκληρώνεται ως αμετάβλητη και ολοκληρωμένη υπόσταση και μετά ξεκινά την αναζήτηση του αληθινού, ειδάλλως θα υποκύπτει συνεχώς στις ανάγκες του διασπασμένου σώματος που ενδύθηκε. Δεν τον ενδιαφέρει αυτή η ζωή, γι'αυτό και βγαίνει πάντα νικητής.

      Διαγραφή
    8. 😍 💖 Τι Ομορφότερο, Από Το Να Ξεκινάς Την Μέρα Σου, Με Έναν Άγγελο, Που Τραγουδάει, Για Το Φως Της Ψυχής Μας... Μαγική Στιγμή... Απόλαυσε Την! 😍 💖

      https://www.youtube.com/watch?v=tffFE7QME_g

      Διαγραφή
  4. Αν Απλοποιήσουμε την Κβαντοφυσική, ώστε ο απλός Άνθρωπος να καταλάβει, ότι η Παρατήρησή μας έχει Άμεση Επίδραση στον Κόσμο μας…
    Αν την Απλοποιήσουμε… τότε οι Άνθρωποι Μπορούν ν’ Αρχίσουν να Εξασκούνται, στην Τέχνη της Παρατήρησης.
    Ο υποατομικός κόσμος, αντιδρά στην παρατήρησή μας, αλλά η προσοχή του μέσου ανθρώπου, αποσπάται κάθε 6-10 δευτερόλεπτα / το λεπτό...
    Αυτό Δεν Αφήνει Και Πολύ Χώρο, Για Την Αδιάσπαστη Προσοχή Μας...
    Πως μπορεί η πλειοψηφία να αντιδρά, σε κάποιον που δεν έχει την ικανότητα, να εστιάζει και να συγκεντρώνεται;
    Ίσως, να είμαστε απλοί, φτωχοί παρατηρητές...
    Ίσως, δεν έχουμε κατακτήσει, την Τέχνη της Παρατήρησης... Και ίσως, να είναι Τέχνη…
    Και ίσως, να είμαστε τόσο εθισμένοι, στον εξωτερικό κόσμο… Και τόσο εθισμένοι στο ερέθισμα και την αντίδραση του εξωτερικού κόσμου… ώστε ο εγκέφαλος αρχίζει, να λειτουργεί… Από τα Αντανακλαστικά... Αντί, Από την Δημιουργία.
    Αν μας δοθούν, οι Κατάλληλες Γνώσεις και η Κατανόηση… και η Κατάλληλη Καθοδήγηση, Θα αρχίσουμε να Βλέπουμε Αξιόλογες Αντιδράσεις, στην Ζωή μας.
    Αν Μπείτε στην Διαδικασία να Καθίσετε και να Σχεδιάσετε μια Νέα Ζωή… Και Γίνει το Πιο Σημαντικό… Και Αφιερώνετε Χρόνο Κάθε Μέρα, για να το Τροφοδοτείτε, Σαν τον Κηπουρό που Ταΐζει τον Σπόρο, θα Δρέψετε τους Καρπούς.
    Είμαστε Σ’ Έναν Χώρο Ολογραμμάτων... Είμαστε Συλλογικοί. Υπάρχει!!!
    Έχει τόση προσαρμοστικότητα… που οτιδήποτε φανταστείτε, το Δημιουργείτε... Και Μαθαίνετε.
    Η Πρόθεσή Σας… Προκαλεί την Υλοποίησή του... Από την Στιγμή που Είμαστε, Αρκετά Συνειδητοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανθρωπότητα συνεχίζει να είναι ο παρατηρητής και να δημιουργεί αυτό που πιστεύει.
      Και τι πιστεύει η ανθρωπότητα; το δίπολο των αντιθέσεων μέσα από την άλογη διαμάχη όπου η δειλία πρωταγωνιστεί με κυρίαρχο το ατομικό συμφέρον.

      Διαγραφή
    2. Όχι αυτός ο Παρατηρητής / Θεατής του Κόσμου, που μένει στην Αδράνεια κι ενεργεί με την άλογη φύση του και αυτοματοποιημένα. Αυτός καταρχήν, Δεν Γνωρίζει, ότι Δεν Γνωρίζει... Πως περιμένουμε να βελτιωθεί και να κοιτάξει το Γενικό Καλό Των Αδελφών του και κατ' επέκταση της Ανθρωπότητας? Αλλά ο Παρατηρητής του Εαυτού μας, που ξεκινάει απο την αυτογνωσία και την εσωτερική αναζήτηση/ ακρόαση. Εκεί αναφέρεται το παραπάνω... Κι ότι Είμαστε Δημιουργοί της Πραγματικότητάς μας... Μόνο που χρειάζεται καθημερινά, να φτιάχνουμε ένα νοητό πλάνο ζωής που επιθυμούμε, για την καλυτέρευση της Γήινης Ζωής μας, και να το πιστεύουμε, ότι θα υλοποιηθεί, ώστε το Σύμπαν να μας το προσφέρει. (Περιληπτικά τα λέω).

      Διαγραφή
    3. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κανένα πλάνο, απλά να ακολουθούμε το ένστικτο μέσα μας το ένστικτο της ψυχής μας. Αρκεί να κατανοήσουμε τι είναι αυτό. Οι άνθρωποι όμως πάντα υποκύπτουν στις ανάγκες τους, και με την βοήθεια των θρησκειών γίνονται εύκολα θύματααφού γίνονται άβουλα όντα, δούλοι, οπότε γίνονται όλοι εύκολο θήραμα αυτών που γνωρίζουν και αποκρύπτουν την Αλήθεια.

      Διαγραφή
    4. Είναι πιο διαδεδομένο να σκέφτεσαι, Παρά να ενεργείς.

      Διαγραφή
    5. Όχι, οι άνθρωποι δεν σκέφτονται, διότι οι άλογες αισθήσεις οδηγούν την σκέψη.
      ενεργούν με τις αισθήσεις οι άνθρωποι, και ποτέ με τον λόγο της ψυχής τους.

      Διαγραφή
    6. Αυτό εννοεί εδώ ο ποιητής... μιλάει για τις αυτοματοποιημένες σκέψεις του εγκεφάλου, που Αντι-Δρουν... Βάση Προγραμματισμού, που έχουμε υποστεί. Όσο, για το ότι δεν σκέφτονται, με την έννοια του στοχασμού (δεν φιλοσοφούν) ισχύει, τα θέλουμε όλα εύκολα, στο πιάτο. Να μην ζορίζουμε το κεφαλάκι μας και χαλάμε φαιά ουσία. Και όχι επειδή εμείς φταίμε ολοκληρωτικά, αλλά επειδή έτσι εκπαιδευτήκαμε, ώστε να μένουμε Αδρανείς και καθισμένοι στα αυγά μας. Έτσι βολεύει τους Επικυριαρχους και τον Θεό/Μηχανή... Να Παραμείνουμε Ρομποτάκια... κι όλα τα Υποσυνείδητα Μηνύματα και Μη... που μας Φλομώνουν από Παντού, Χρησιμεύουν, για την Πνευματική μας Οκνηρία.

      Διαγραφή
    7. Σχεδόν όλοι έχουν αφομοιωθεί από αυτόν τον κόσμο της εικόνας των αντιθέτων.
      Οπότε μην περιμένεις να οδηγεί την ανθρωπότητα η ορθή λογική της ψυχής.
      Συμφωνώ σε όσα ανέφερες.

      Διαγραφή
    8. Το ερώτημα είναι παμπάλαιο: ποιος πρέπει να κυβερνά; Η απάντηση του Πλάτωνος είναι γνωστή: οι Φιλόσοφοι-Βασιλιάδες. Οι λαοί θα ευτυχήσουν όταν, Βασιλεύσουν οι Φιλόσοφοι, και οι Βασιλιάδες Φιλοσοφήσουν. Ο Φιλόσοφος μοιάζει, με τον Κυβερνήτη ενός Πλοίου. Οι Ναύτες είναι Αμαθείς και Καβγατζήδες, δεν ξέρουν την Τέχνη της Ναυσιπλοΐας. Μόνον, ο Φιλόσοφος γνωρίζει, λέει ο Πλάτων: τους Ανέμους, τον Ουρανό, τα Αστέρια και μπορεί, κατά συνέπεια, να Διευθύνει το Πλοίο... Τι καθιστά τον Φιλόσοφο, τον μόνον Άξιο Κυβερνήτη; Η Αγάπη της Σοφίας, η Πραγματική Γνώση του Αγαθού, η Γνωστική Πρόσβαση, σε Αρχετυπικές Ιδέες, που παραμένουν αναλλοίωτες... Η Ορθή Πολιτεία διευθύνεται, από «Άρχοντας Αληθώς Επιστήμονας»... από Φιλόσοφους.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ