Η ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ MATRIX

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η εντροπία του είναι "εύκολα καταστρέφεις και δύσκολα δημιουργείς". Αυτό έχει να κάνει με όλα όσα ενυπάρχουν στην εδώ εικονική πραγματικότητα μας.
Οτιδήποτε έχει και το αντίθετο του, αλλά και τα δύο ανήκουν σ'αυτόν τον κόσμο. 

Εύκολα δημιουργείς σε έναν κόσμο όπου ενυπάρχει μόνον η ζωή.
Δύσκολα δημιουργείς σε έναν κόσμο όπου ενυπάρχει η ζωή με τον θάνατο, και ειδικά μέσα στον χώρο του θανάτου την γη και τα νερά.

Γιατί νομίζετε ότι τα πάντα όσα ενυπάρχουν τα έχει πάρει η φθορά;
διότι φθορά είναι ο θάνατος, και η ζωή είναι αυτό που δεν βλέπει ο θάνατος, δηλαδή ο φτωχός μας δυαδικός εγκέφαλος το άλογο δίχως λογική διττό διπολικό πνεύμα της άλογης φύσης.

Καταστρέφουμε εύκολα σε αυτόν τον κόσμο διότι η ουσία του η ύλη ο υλικός κόσμος, o χώρος, είναι ο ίδιος ο θάνατος η καταστροφή και ανυπαρξία της ζωής.

Εμείς ήρθαμε εδώ μέσα στον θάνατο της ανυπαρξίας της ύλης και την δίχως λογική φύση για να ζήσουμε και κατανοήσουμε αυτόν τον υλικό κόσμο, δίνοντας του την ζωή, αφού το σώμα και η λογική του σώματος μαζί με όλες τις αισθήσεις και τα συναισθήματα, είναι του πνεύματος (μορφές του πνεύματος που εμείς ονομάζουμε και δαίμονες) και όχι δικά μας...διότι το πνεύμα που είναι δίχως λογική η φύση του είναι διπολική άρα και έχει άγνοια της αλήθειας, όπου εκδηλώνεται σε σώμα φθαρτό στον δικό μας κόσμο, και  αφού η άγνοια της αλήθειας κυριαρχεί στο σώμα μας και στην λογική μας είναι η αιτία και η αρχή της κακίας μας.

Στον υλικό κόσμο των αισθητών σωμάτων εκδηλώνεται η ζωή  με σώμα φθαρτό όπου όλα ενυπάρχουν μέσα στην φθορά, και με διττή λογική, μέσα από την αντίθεση και διαμάχη, αφού όλα είναι δίχως λογική, και τα μεν άλογα έμβια όντα οδηγούνται από την φύση, οι μεν άνθρωποι ως ανώτερες οντότητες έχουν ελεύθερη βούληση, και αν δεν γνωρίσουμε τον αληθινό μας εαυτό τότε θα μας οδηγεί η δίχως λογική φύση του σώματος και ταυτόχρονα θα ερωτευτούμε το θνητό φθαρτό σώμα.

Διότι η δομή του υλικού σώματος αποτελείται από τα τέσσερα πιο κατωφερή στοιχεία  της ύλης ενωμένα, μα δεν είναι ούτε φωτιά ούτε αέρας ούτε νερό ούτε γη, και για τον λόγο αυτόν όλα τα στοιχεία φθείρονται, γιατί θέλουν να ξαναγυρίσουν στις αρχικές πηγές τους από τις οποίες και προέρχονται, διότι  τα πάντα και παντού σε αυτόν τον κόσμο είναι μέσα στη φθορά τον ίδιο τον θάνατο και την δίχως λογική φύση.


Πιστέψτε στην ψυχή σας μην αφήνετε ποτέ να σας καταβάλλουν οι αρνητικές σας σκέψεις, νικήστε τους φόβους σας, και τότε θα ξαναγίνετε αυτό που είσαστε και θα ξαναγυρίσουμε όλοι εκεί που ανήκουμε! στον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός που είναι ..Φως και Ζωή. 


morfeas sky

Σχόλια